search
top

Anopista narttukoiraksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Oli kaunis loppukesän päivä. Mummoni oli nukkunut pois pari kuukautta aikaisemmin,ja häneltä oli jäänyt talo,jota piti huoltaa että sen saisi myytyä joskus. Olin luvannut isälleni,lähteä talolle nurmikonleikkuuseen ja siivoamaan pariksi päiväksi ja matkustin bussilla paikalle. Olin juuri päässyt armeijasta ja työttömänä,joten aikaa minulla olisi.
Perille päästyäni pyyhin pölyjä ja imuroin ja päätin sitten leikata nurmikon. Mummola sijaitsi pienessä kylässä ja moni ohikulkija kävi esittämässä surunvalitteluja pihalla astellessani,olihan mummoni ollut pidetty ihminen.
Leikkasin nurmikkoa shortseissa auringonpaisteessa hiki valuen kun näin silmänurkastani,kuinka vähän matkan päässä sijaitsevan kampaamon ovi aukeni,ja Tarja vilkuili suuntaani oven raosta. Näin hänen sulkevan oven takanaan ja lähtevän lähestymään. Kirosin mielessäni,sillä olin juuri lopettanut seurustelun hänen tyttärensä kanssa, ja olin kuullut kuinka Tarja oli haukkunut minua muille ja suorastaan valehdellut asioita minusta. Lisäksi mummon papereita selvitettäessä oli selvinnyt,että Tarja oli useaan otteeseen lainannut mummoltani rahaa,yhteensä pari tuhatta markkaa,eikä ollut maksanut penniäkään velkojaan takaisin. Olinkin soittanut naiselle aiemmin ja kertonut vieväni asian eteenpäin. Olimme molemmat suuttuneet puhelun aikana niin,että puhelu oli päättynynt huutoon ja uhkauksiin.
Nyt nainen kuitenkin lähestyi minua,ja odotinkin mitä hänen tulonsa toisi tullessaan. Katselin naisen lähestymistä. Tarja oli 55 vuotias punaisiksi hiuksensa värjännyt omalla tavallaan viehettävän näköinen nainen. Toki vuodet olivat tehneet tehtävänsä,mutta oranssiin kokohaalariin pukeutunut ja paksulla mustalla nahkavyöllä uumansa hoikaksi kiristänyt nainen oli edelleen mehukas ilmestys haalarin alla pönköttävine suurehkoine rintoineen. Tarja seisahtui eteeni. “Tuota,pitäiskö meidän vähän keskustella” hän kysyi ja katsoi silmiini. “Ainahan sitä keskustella voi”,tokaisin ja vein naisen keinun luo pyytäen häntä istumaan. “No,mitä mielessä?” jatkoin.
Tarja kertoi,että oli tosiaan lainannut mummoltani rahaa vakaana aikeenaan maksaa kaikki pois,mutta että ajat olivat kovia,eikä kampaamo pikkukylällä juuri tuottanut,joten velka oli jäänyt hoitamatta. Minä totesin keskustelleeni asiasta lakimiehen kanssa joka oli todennut,että rikosilmoitus olisi ehkä oikea keino saada rahat takaisin. Tarjan silmät laajenivat ja hän kysyi arasti,voisiko asian sopa jotenkin muuten. Muutos tulikavioiseen tuntemaani naiseen oli melkoinen. Kerroin etten tiennyt miten asian voisi muuten sopia,kuin kylmällä käteisellä. “Jos minä lupaan vaikka leikata sun hiukset vuoden ajan” hän ehdotti. Ihmettelin meinasiko nainen hoitaa velkansa hiuksiani leikkaamalla ja naurahdin päälle. “No mitä sitten?” hän kysyi epätoivoisesti.
Minuun meni piru. Kerroin,että olisi yksi tapa,millä hän pystyisi velkaansa lyhentämään. Tarja innostui selvästi ja kysyi mitä tarkoitin. “Seksi” minä tokaisin.
Meni hetki ennen kuin hän tajusi mitä tarkoitin. Puna levisi naisen kasvoille,sitten alkoi huuto. “MITÄ VITTUA SÄ TARKOÍTAT? ETTÄ ANTAISIN PERSETTÄ SULLE RAHASTA? KUKA VITTU SÄ LUULET OLEVASI POIKA???”. Käskin naisen pitää turpansa kiinni. Kun Tarja hieman rauhoittui,jatkoin “Mulle on ihan sama,annatko persettä vai et. Jos suostut,en vie tätä juttua vielä eteenpäin vaan voidaan neuvotella maksuaikaa,mutta jos et suostu,mä soitan tänään asianajajalle ja se on siinä sitten” totesin tiukkana. Tarja nousi ja lähti kävelemään poispäin haistattaen minulla vittua. Käskin naisen odotella soittoa,jolloin hän pysähtyi. Tunsin jännää kihinää kiveksissäni naisen selvästi harkitessa ehdotustani. Tarja seisoi paikallaan selin minuun,ja katselin hänen pyöreää pyllyään ja kuvittelin jo puristelevani noita isoja pakaroita käsissäni. Tarja kääntyi minua kohden ja näin kyyneleitä hänen silmissään. “Eikö oikeasti ole mitään muuta keinoa?” hän kysyi hiljaa. “Ei” vastasin.” Pyyhit noi krokotiilin kyyneleen silmistä nyt” jatkoin. “Sulta on kuulemma persettä saanut jo kauppias ja pari isäntämiestä,joten onhan tää sulle tuttua huttua” jatkoin armottomasti.
Tarjan silmät pyöristyivät,ja hän tivasi mistä olin tuollaista kuullut. En vastannut,vaan katselin ex “anoppiani” silmiin. “No hyvä on sitten” Tarja vastasi yllätyksekseni ja riemukseni. “Mennään naimaan” hän jatkoi.
Kerroin,ettei nyt tanssittu hänen pillinsä mukaan , vaan se olin minä,joka käskyttää,ja hän tottelee kuin piika. Tarja nyyhkäisi ja myöntyi maahan katsoen.
“Menet sisään ja peset itsesi saunalla kunnolla” Käskin naista. “Sitten menet yläkerran sängylle alasti odottamaan. Mulla on hommat kesken” jatkoin. “”onko tämä selvä?”. On kuiskasi Tarja,ja lähti kävelemään kohti mummolan ulko-ovea. Jatkoin nurmikon leikkaamista,mutta ajatukset olivat jo yläkerrassa,missä tiesin alastoman nartun odottavan minua valmiina palvelemaan. Kulli puolijäykkänä hoidin nurmikon kuntoon ja vein leikkurin varastoon. Kävin itsekin saunassa pesemässä ruohonkorret ja hien kropaltani. Puristelin penistäni varovasti,ja tunsin kuinka se koveni odotuksesta. Keräsin komerosta hieman varusteita pussiin ja lähdin kiipeämään yläkertaan.
Etuhuoneen tuolille oli viikattu oranssi haalari ja mustat läpikuultavat pikkuhousut,sekä rintaliivit. Korkokengät olivat lattialla. Hymyilin ja astuin makuuhuoneen hämärään. Nainen makasi vatsallaan vuoteella. Alastomana. Katselin ihaillen ruskettuneen selän kaarta ja pakaroiden pyöreyttä. Sormeni syyhysivät päästä koskettamaan. Päätin kuitenkin alistaa vanhemman naisen ensin kunnolla. Tekisin hänestä tahdottoman seksinukkeni. Tarja kuuli tuloni ja hän alkoi kääntyä ympäri. “Seis.Kuka antoi luvan liikkua?” karjaisin,ja nainen säpsähti. “Nyt lutka teet juuri niin kuin minä sanon” jatkoin käskyttämistä. Näin naisen vartalon jäykistyvän kiukusta,mutta hän oli kuitenkin hiljaa. Kävelin naisen vierelle ja laskin käteni pakaralle. Hivelin pyllyä hetken ja otin sitten toisesta pyllypuoliskosta kiinni ja puristin. Kovaa. Tarja vinkaisi kivusta ja yritti rimpuilla pois otteestani. Läimäytin persettä niin että se hyllyi hetken kauniisti ja käskin vosun olla hiljaa. Tyynyltä kuului nyyhkäys,ei muuta. Siirryin Tarjan kasvojen eteen ja käskin kääntää kasvonsa puoleeni. Nainen teki käskyni mukaan ja hän katseli jäykkää kaluani. “Suu auki” käskin. Tarja yritti vastustella,mutta käskin hänen olla hiljaa. Hetken mietittyään nainen avasi suunsa arvaten mitä oli tulossa. Tunsin kuuman hengityksen työntäessäni terskani hampaiden ohi hänen suuhunsa. Nautin hetken ja työnnyin lutkan suuhun koko varren mitalta. Tarja yökki,mutta käskin hänen alkaa imemään. Orjani aloitti varovaisen imemisen,ja tunsin kielen kutittelevan terskani alapintaa.Nautin täysin rinnoin “anoppini” suihiotosta. Kuola valui rihmoina naisen suusta hänen lutkuttaessa kyrpääni,joka koveni kovenemistaan. Kun tunsin ensimmäisen nykäyksen kalussani,käskin naisen lopettaa ja vedin elimeni ulos suusta.En halunnut leikin loppuvan ennen aikojaan. Tasasin hetken hengitystäni ja käskin sitten tamman selälleen. Tarja kääntyi hitaasti ja paljasti vartalonsa etupuolelta. Käskin hänen laittaa kädet niskansa taakse. Katselin silmät kiinni edessäni vuoteella makaavaa vanhempaa naista. Suuret löysät rinnat olivat valahtaneet kainaloihin.  Verisuonet risteilivät rinnoilla ja paksut nännit nököttivät jähmeinä. Vatsassa oli selluliittia ja avattuaan reitensä levälleen näin paksun karvakolmion jalkovälissä. “Seuraavalla kerralla sinulla ei ole yhtään karvaa pillussa” ilmoitin naiselle. “Miten niin seuraavalla kerralla?” Tarja kysyi. “Aloin nauramaan. “Et kai sä vosu luule,että kuittaat kertapanolla kahden tonnin velat?” kysyin häneltä. “Voi ei” Tarja kuiskasi. “Voi kyllä. Me tullaan tapaamaan vielä monta kertaa” lupailin hänelle.  Menin hajareisin naisen vatsan päälle istumaan ja otin hänen utareensa käsiini. Leivoin riippuvaa lihaa armottomasti naisen vikistessä allani. Mässäilin vatsamakkaroilla ja hieroin kaluani naisen vatsaan kunnes oli taas pakko lopettaa hetkeksi. Nousin ylös ja käskin nartun kääntyä vatsalleen. Täytettyään käskyni,otin pussistani narun ja sidoin hänen kätensä yhteen selän taakse. Otin pussista myös paksun musta huivin,jonka sidoin Tarjan silmät. Nainen makasi vatsallaan kädet sidottuna,silmät sidottuina ja aneli minua päästämään hänet irti. “Suu kiinni tamma,tai tungen pikkuhoususi suuhusi niin se pysyy kiinni” tokaisin saaden naisen hiljenemään. Käskin naista nousemaan kontilleen ja pyllistämään jalat levällään. Tehtyään käskyni mukaan en voinut kuin huokaista ihastuksesta. Suuri pyöreä perse pyöristyi entisestään edessäni ihon pingottuessa kireällä. Näin suoraan suojattomaan pyllyvakoon jonka keskeltä pilkisti punaisena rusottava pyllyreikä. Hieman alempana näkyi aikuisen naisen vittu,joka aivan kuin hymyili minulle avonaisten häpyhuulien välistä. Nainen oli liikkumattomana odottaen mitä hänen nuori isäntänsä seuraavaksi tekisi.
Kaivelin pussukkaani ja löysin lähes täyden vaseliinipurkin. Avasin sen ja upotin kaksi sormeani paksuun rasvaan. Vedin sormet purkista ja työnsin ne pakaroiden väliin peppureiälle. Tarja arvasi mitä seuraavaksi tapahtuisi ja aneli jo armoa levittäessäni rasvaa ensin ryppyreiälle ja upottaessa sitten molemmat sormet sulkijalihaksen läpi kuumaan suoleen. Tarjan äänen muuttuessa vinkumiseksi vetelin sormiani sisään ja ulos liukkaassa luolassa. Lopsautin sormet ulos ja aloin valita sopivaa kynttilää. Valitsin noin 30 senttisen valkoisen kynttilän joka oli tyvestään n kaksi senttiä paksu,mutta laajeni noin neljäsenttiseksi. Punnitsin painavaa kynttilää kädelläni ja asetin sen kapean pään naisen peppureiällä. Tarja tunsi paineen peppureiällään,eikä voinut kuin notkistaa vaistomaisesti selkäänsä kynttilän upotessa milli milliltä rasvattuun onkaloon. Tamman suusta pääsi voihkintaa ja armonpyyntöjä hänen tuntiessaan seipään paksunevan paksunemistaan. Kohta tolppa oli jo noin 20 senttiä näisen sisällä pyllyreiän ollessa ratkeamaisillaan. Tarja pyysi minua lopettamaan ja lupasi tehdä mitä vain jos tottelisin. Läimäytin jälleen avokämmenellä pakaraa vaivautumatta vastaamaan. Jätin kynttilän paikalleen ja vetäydyin katselemaan,kuinka alistettu nainen ähki tuskissaan valtava kynttilä peräaukossaan. Otin pussista kuusi pyykkipoikaa. Tartuin toisella kädellä naisen häpyhuuleen ja laitoin pyykkipojat yksi kerrallaan roikkumaan siihen. Sitten toistin saman toiselle häppärille. Nyt nainen valitti jo ääneen paksun kynttilän tulpatessa peräaukkoa ja pyykkipoikien nipistäessä häpyhuulia. Selkä painui enemmän notkolleen ja perse teki pientä pyörivää liikettä hänen etsiessään parempaa asentoa vuoteella. Turhaan. Nojauduin sängyn päätyyn ja aloin runkata elintäni katsellessani orjattareni täynnä olevaa persettä. Välillä nykäisin yhtä pyykkipojista venyttäen häpyhuulta äärimmilleen aiheuttaen lisää kipua naiselle. Työntäessäni kaksi sormea tamman pilluun,huomasin yllätyksekseni sen olevan märkä ja liukas. Nousin vuoteelta ja vedin Tarjan hiuksista pystyyn. Nainen värähti kynttilän upotessa syvemmälle suoleen. Hän oli edessäni polvillaan silmät sidottuina raskaasti hengittäen. Otin naisen nännit sormieni väliin ja venytin niitä pitkiksi. Nainen ulahti kivusta, muttei edes yrittänyt vetäytyä otteestani. Otin kaksi pyykkipoikaa lisää ja kiinnitin ne turvonneisiin nänneihin.
Irrotin naisen kädet siteistään ja käskin hänet lattialle. Tarja kömpi lattialle ja meni nelinkontin. Otin hänen hiuksistaan kiinni ja lähdin taluttamaan naista ympäri huonetta. Tarja seurasi kuin koira kontaten otteessani. Paksu kynttilä hänen perseessään heilui kuin koiran häntä. Tunsin kiihottumiseni olevan jo siinä vaiheessa,että tulisin nopeasti ja rajusti hetkellä millä hyvänsä. Ensin kuitenkin päätin saada työni päätökseen ja talutin naisen keskelle huonetta johon käskin jäämän odottamaan. Hain kaapista pitkän nahkavyön ja palasin orjani luo. Käskin naisen nostaa perseensä pystyyn ja kasvot lattiaan. Näin tehtyään nostin käteni ja löin tuota mehukasta persettä vyöllä. Kuului läjähdys ja nainen kirkaisi. Löin uudestaan ja uudestaan pyllyn muuttuessa punaiseksi. Kynttilä yritti karata pyllyreiästä,mutta tungin sen voimalla takaisin. Lopetin ruoskimisen. Tartuin kynttilään ja aloin naida naisen peppureikää sillä. Tarjan suusta kuului korahtelua ja huomasin pillunhuulien turvonneen ja avautuneen. Kivusta huolimatta nainen tuntui myös kiihottuvan tapahtumasta.
Lopetin naisen peppureiän raiskaamisen ja jätin kynttilän sojottamaan  pakaroiden välistä. Tartuin hänen hiuksiinsa ja vedin naisen polvilleen. Repäisin huivin hänen silmiltään ja tungin penikseni hänen suuhunsa. Tarja aloitti imemisen työnnellessäni kaluani edestakaisin suussaan. Tunsin tutun kutinan kiveksissäni ja vedin kyrpäni hänen suustaan samalla kun ensimmäiset spermalimpit lähtivät liikkeelle. Katsoin nauttien,kuinka paksu sakea siemennesteeni ampui kyrpäni päästä Tarjan huulille. Seuraava ryöpsähdys osui hänen silmilleen ja kolmas nenälleen. Tyhjensin kassini tammani kasvoille,josta siemenneste valui lätäköksi lattialle. Viimeisen ruiskahduksen jälkeen katsoin naisen kasvoja. Paksu valkoinen lima peitti kasvot kokonaan. Sitä roikkui silmäripsistä ja nenänpäästä. Kirosin etten ollut ottanut kameraa mukaani.
Kuivasin penikseni Tarjan hiuksiin ja astuin taaemmaksi. Käskytin naisen nuolemaan lattialle valuneet spermat suuhunsa. Tarja teki työtä käskettyä ja lipoi punaisella kielellään limaani lattialta suuhunsa. Hän oli vienyt toisen kätensä jalkoväliinsä ja runkkasi vittuaan. Päätin avittaa naista,ja aloin jälleen työntelemään kynttilää suoleen. Kohta naisen hengitys kävi kiivaammaksi, perse alkoi pyörimään ja nainen laukesi makuuhuoneen lattialle kuin narttukoira. Tarja lysähti matolle voipuneena. Paksu kynttilä pulpahti hänen pyllystään ulos.
Istuin tuolille ja katselin liikkumaton alastonta naista lattialla. Kohta hän nousi seisomaan. “Saanko ottaa pyykkipojat pois?” hän kysyi pienellä äänellä. “Saat” lupasin. Tarja tarttui nänneissään oleviin pyykkipoikiin ja irrotti ne varovasti. Sitten hän irrotti myös häpyhuuliinsa kiinnittämäni pyykkipojat ja laittoi ne pöydälle. Nainen katsoi minua spermaisin kasvoin. “Voinko peseytyä?” hän sitten kysyi. “Mennään saunalle.Sinä konttaat,narttukoira kun olet” vastasin. Huokaisten Tarja laskeutui polvilleen,ja lähti konttaamaan portaikkoon. Seurasin perässä ja ihailin korkealla keikkuvaa persettä naisen laskeutuessa alakertaan ja siitä saunalle. Katselin saunan ovella,kuinka hän pesi kasvonsa ja pillunsa. Valmistuttuaan talutin narttuni hiuksista keittiöön ja laskin syvään vatiin vettä laittaen sen lattialle. “Juo” käskin ja Tarja laskeutui alemmas juoden vettä kuin koira. Siirryin itse olohuoneeseen ja istuin sohvalle. “Narttu tänne” käskytin ja Tarja tuli kontaten viereeni. Rapsutin naista korvan takaa ja heitin viltin lattialle. “Lepää”. Tarja asettautui makuulleen viltille ja sulki silmänsä. Avasin television ja katselin ohjelmaa puristellen samalla kaluani. Olin hieman yllättynyt että kaluni koveni jälleen näin nopeasti. Panoksia oli siis jäänyt piippuun. Katselin lattialla makaavaa narttua ja päätin tyydyttää itseni vielä kerran. Käskytin naisen kontilleen. Kun hän näki seisovan penikseni,hän pyllisti automaattisesti tarjoten molempia reikiään käyttööni. Asetuin Tarjan pyllyn taakse ja punnitsin vaihtoehtoja. Päätin säästää vitun seuraavaan kertaan ja asetin terskani naisen peppureiälle. Narttu pyllisti lisää ja vingahti terskan upotessa valmiiksi hyvin rasvattuun suoleen. Työnnettyäni aseeni koko varreltaan sisään nautiskelin hetken sulkijalihaksen tiukasta puristuksesta,ja aloitin sitten varovaiset työnnöt. Suoli otti vastaan kyrpääni ja sulkijalihas aiheutti lisänautintoa sykkimällä kalun varren ympärillä. Nautin kunnolla ja puristelin pyöreitä pakaroita katsellen samalla kuinka tiukka peppureikä venyi kyrpäni ympärillä. Ei mennyt kauaa,kun tunsin olevani jälleen valmis ampumaan spermaani ulos. Tiivistin tahtia ja Tarja vastasi tahtiin. Kutina kiveksissäni lisääntyi,ja hetken sykittyään kyrpäni aivan kuin taipui luokille ja ampui paksun mällin ex anoppini tiukkaan liukkaaseen suoleen.
Vedin kullini ulos ja menin pesulle. Palattuani takaisin,narttuni oli edelleen kontillaan pylly pystyssä. Paksu sperma valui pyllynsilmästä pitkin pakaravakoa. Taputin häntä pakaralle ja sanoin “vapaa”. Tarja nousi ja poistui pesulle. Hän palasi pitkän ajan kuluttua kaikki vaatteet päällään ja istui viereeni odottamaan lisämääräyksiä.
Kerroin mitä naisen piti tehdä ensi kertaa varten,ja kohta katselin,kuinka Tarja poistui pihalta hieman hoippuen odottamaan seuraavaa tapaamista.

Yksi kommentti viestissä: “Anopista narttukoiraksi”

  1. Jussi says:

    Kiva tarina ja kiimainen kanssa.Toivottavasti jatkoa tulee pian ja entistä kiimaisempaa.

Kommentoi

top