search
top

Opettajan koulutuksessa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (85 votes, average: 2.99 out of 5)
Loading...

Avaan silmäni, päässäni humisee. Istun pienen tanssisalin lattialla ja yritän nykäistä käsiäni irti. Ne ovat pääni yläpuolella käsiraudoilla kiinni seinässä olevassa puisessa poikkipuolassa. Tanssijat kai käyttävät noita puolia tukenaan joissain liikkeissä. Edessäni ja takanani on pelkkiä peilejä ja vaikka sali on pieni, peilit saavat sen näyttämään isommalta. Tiedän, olen ollut tuossa tilassa aikaisemminkin, nimittäin voimankäytön tunneilla koulussa. Opiskelen ammattikoulussa turvallisuusalaa.

Ovi aukeaa ja hätäännyn. Yllätyksekseni sisään astelee yksi opettajistani, noin 40-vuotias kalju mies. Hänen vartalostaan näkee hänen harrastaneen kamppailulajeja lähes koko ikänsä. Hän kävelee luokseni sanaakaan sanomatta ja samalla yritän riuhtoa käsiäni irti.

“Noh otahan ihan rauhallisesti.” Hän sanoo. “En nähnyt sinun osallistuvan viimekään tunnilla voimankäytön perusteisiin”.

“Mutta nää mun polvet” Sanon ääni hieman väristen. “Mä toin sulle sen todistuksen lääkäriltä etten voi osallistua”.

Opettajani kasvoille nousee vieno ilkikurinen hymy. Hän nousee ja kävelee pois tilasta. Tunnen mahdollisuuteni koittaneen. Yritän hätäisesti katsoa ympärilleni löytääkseni jotain miten pääsen irti näistä raudoista. Sali on siivottu, jokainen tavara, pukki ja patjat ovat järjestelmällisesti paikoillaan. Oikealla puolellani vähän matkan päässä on kaksiosainen kaappi. Muistan, että tuolla kaapissa on laatikossa käsirautojen avaimia. Nousen seisomaan ja yritän päästä kaapille, mutta puolapuiden kiinnityskohdat estävät liikkumiseni noin metrin jälkeen. Sama kiinnityskohta tulee vastaan myös toisella puolellani. Istun alas.

Opettajani astuu takaisin saliin. Hänellä on kädessään nahkainen hapsuraippa, suupallo ja jokin sauva, jota olen nähnyt käytettävän selän ja niskan hieromiseen. Hän kävelee luokseni sanaakaan sanomatta, laskee käsissään olevat tavarat lattialle ja polvistuu viereeni. Opettaja silittää kasvojani ja laskee kätensä rinnoilleni.

“Eiköhän me saada korvattua nuo osallistumatta jääneet voimankäytön tunnit” Hän sanoo ja puristaa rintojani kovaa. Vinkaisen.

“Shh shh..” Hän rauhoittelee ja nostaa sormensa huuliani vasten. “Voit huutaa ja kiljua miten kovaa tahansa, mutta ei sinua täällä kukaan muu kuule. Olemme kaksin eikä tämän rakennuksen tiloja tule kukaan käyttämään ennen maanantaita”. Sitten hän asettaa minulle suupallon.

Kun hän alkaa laskemaan käsiään vieläkin alemmas kohti farkkujeni resoria yrittäen samalla avata housujani, alan pyristelemään vastaan. Se on vaikeaa ja koskee ranteisiini, mutta yritän estellä opettajaa avaamasta housujani. Epäonnistun siinä välittömästi. Opettajani huokaisee ja kääntää minut jaloistani oikein päin.

Farkkujen alta paljastuvat mustat pitsiset stringini. Ne ovat yhdet suosikeistani. Tiukat farkkuni ovat painaneet reisiini ja pohkeisiini saumojen jäljet. Vedän jalkani koukkuun yrittäen piiloutua niiden taakse, mutta opettajani vetää jalkani takaisin suoraksi ja pakottaa ne auki. Toisella kädellään hän ottaa tuomansa sauvan käynnistäen sen ja asettaa sen klitorikseni päälle. Voihkaisen.

Alan kiemurella ja yritän päästä pakoon. Opettajani tuhahtaa kiukkuisesti ja huomaan hänen turhautumisensa. Hän nousee ja kävelee läheiselle kaapille.

“Onneksi meillä on lisävälineitä tuollaista kiemurtelua varten” Opettajani sanoo ja ottaa kaapista pitkän tangon, jossa on molemmissa päissä nahkaiset remmit. Hän kiinnittää remmit nilkkoihini ja tanko levittää jalkani täysin auki. Samassa opettaja laittaa vibraattorin takaisin klitorikselleni. Vaikeroin. Vaikka kuinka yritän kiemurtaa, tanko estää minua saamasta jalkojani kiinni.

Suupallon kanssa on vaikea nielaista ja sylkeni valuu suupieliäni pitkin. Tunnen kuinka vibraattori alkaa olemaan minulle liikaa ja orgasmini alkaa lähestyä. Opettajani huomaa sen ja kääntää kasvoni hänen kasvojaan kohti pakottamalla minut samalla katsomaan häntä silmiin. Hyvän olon tunne valtaa kehoni ja alan tärisemään. Suupallon takaa anelen opettajaani lopettamaan.

“Millainen nätti nuori lutka oletkaan” Opettajani sanoo katsoen minua silmiin sammuttaen vibraattorin. Hän nousee seisomaan ja komentaa minut ylös. Näen parhaakseni nousta vaikka se on vaikeaa jalkojeni välissä olevan tangon takia.

Seison hänen edessään pillu paljaana nojaten puolaan, jossa käteni ovat edelleen kiinni. Tunnen raipan iskun, sitten toisen. Kiljahdan. Edessäni olevan peilin kautta näen miten opettajani ihailee näkymäänsä. Kolmannen raipan iskun kohdalla tipahdan polvilleni. Pakaroitani ja pilluani kihelmöi.

Opettajani hymähtää ja hakee toisella seinustalla olleen voimistelupukin lähemmäs. Hän käy sen jälkeen kaapilla hakemassa mustan nahkaisen kaulapannan, josta roikkuu talutushihna. Hän tulee luokseni ja asettaa kaulapannan kaulaani.

“Ettet vain yritä paeta” Opettaja sanoo ja alkaa avaamaan käsirautoja sekä jalkojeni välissä olevaa tankoa. Hän työntää minut hetkeksi peiliä vasten ja tunnen pakaroillani hänen housujen läpi sykkivän kovan kalun. Refleksin omaisesti yritän pyristellä opettajani otteesta irti, mutta hän ottaa hiuksistani tukistavan otteen, vetää päätäni taaksepäin ja repivin ottein työntää minut pukin viereen.

Opettaja nostaa minut kainaloista ja jaloista pukin päälle vatsalleni. Hän sitoo käteni sekä jalkani pukin jalkoja vasten. Siinä minä nyt makaan, avuttomana ja pillu täysin paljaana keski-ikäisen opettajani edessä. Tunnen oloni todella nöyräksi.

“Jo ensimmäisen kerran, kun jätit osallistumatta tunneillani, aloin miettimään miten noin nätti ja kiltti tyttö voisi tunnit korvata.”

Opettaja kuljettaa raippaa jalkojeni välissä ja antaa napakan iskun pakaraani. Se tuntuu pahalta. Useiden raipan iskujen jälkeen kiemurtelen, pakarani ovat punaiset ja niitä kihelmöi. Yhtäkkiä opettaja työntää sormensa sisälleni. Säikähdän sitä.

“Sun tiukka pilluhan on jo ihan märkä. Taidat vaan tykätä, kun vanhempi mies vähän kouluttaa sua”.

Opettaja pyyhkäisee sormensa poskeeni ja haistan oman mehuni tuoksun.

“Pysyppä siinä hetken aikaa, mulla taitaa olla juuri sua varten jotain” Opettaja sanoo ja poistuu salista.

Yksi kommentti viestissä: “Opettajan koulutuksessa”

  1. Jussi says:

    Lyhyt mutta kiimainen tarina. Jatko olisi kiva tietää.

Kommentoi

top