search
top

Naapurin tyttöä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (263 votes, average: 2.67 out of 5)
Loading...

li kesäinen sunnuntaiaamupäivä. Loikoilimme tyttöystävän kanssa hänen huoneessaan peittojen alla. Lauantai-ilta oli mennyt bileissä,ja krapulaa pukkasi molemmilla. Niin kuin nuorena yleensä,krapulassa tietenkin panetti,eikä asiaa lainkaan auttanut se että molemmat olimme alasti. Vonkasin Susalta pillua,mutta hän vain nauroi ja kiusasi pussailemalla. Välillä hän tarttui pienellä kädellään kaluni varteen saaden se juhlakuntoon alta aikayksikön,vain lopettaakseen runkkaamisen saman tien silmää iskien. Kun Susa vielä kietoi alastoman vartalonsa ympärilleni suudellen minua ahnaasti suulle,olin myyty. Yritin tarttua tyttööni kaksin käsin,mutta nauraen Susa kiepahti sängyltä lattialle terhakkaat pakarat pompahdellen ja ilmoitti menevänsä alakertaan äitinsä kanssa kahville.
Katsoin neuvottomana kulli pystyssä,kuinka Susa veti aamutakin ylleen ja poistui huoneesta lentosuukon heittäen.Voi vittu,ajattelin ja vetelin esinahkaa eestaas hetken. Runkkaaminen tuntui hyvältä,ja päätin johdattaa itse itseni onneen,kun kerran tyttöystäväni ei apuja tarjonnut. Runkkasin jonkun aikaa lähestyen orkkua,kun oveen koputettiin. Ehdin juuri vetää kädet peiton alta kun ovi aukesi. Huoneeseen astui naapurin tyttö,Karoliina kesämekossaan. Hän sanoi hei,ja istui kirjoituspöydän tuolille. Karoliina oli 16 vuotias,kaksi ja puolivuotta minua nuorempi kiltti naapurintyttö. Pulleaposkinen ja hieman pyöreävartaloinen blondi. Olin aina pitänyt Karoliinaa hieman lapsellisena ja kokemattomana. Kyselin mitä neidille kuuluu ja aloitimme keskustelun. Juttelimme kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Välillä Karoliina pyöräytti itsensä tuolin kanssa ympäri,enkä voinut olla kiinnittämättä huomiotani tytön pyöreään pyllyyn,joka vilahti silmieni ohitse kireässä mekossa. Huomasin myös,että Karoliina ei todellakaan ollut mikään pikkutyttö. Tissit pullottivat kauniisti kaula-aukosta,ja kun tyttö kumartui nostamaan pudottamansa kynän,näin selvästi koko rinnat.
Tunsin kovenevani jälleen,ja kirosin mielessäni. Miksei Susa ollut päästänyt minua tuskistani aiemmin. Ajatukset laukkasivat villisti. Yritin keksiä keinon,jolla pääsisin edes hetkeksi eroon Karoliinasta,että saisin vaatteet päälleni. Lopulta en enää keksinyt muuta ja ilmoitin hänelle,että nyt minun olisi noustava peiton alta,ja jos arvon neiti ei haluaisi nähdä seisovaa vehjettä,hänen olisi parempi siirtyä alakertaan muiden luokse. Näin kuinka puna nousi Karoliinan poskille ja tyttö nousi lähtien kävelemään kohti huoneen ovea. Käsi oven kahvalla hän kuitenkin pysähtyi ja kääntyi ympäri,nuolaisi huuliaan ja palasi vuoteen luo. Karoliina tarttui peittoon ja vetäisi sen yhdellä nykäisyllä yltäni. Makasin siinä hämmästyksestä sanattomana alasti,kulli puolijäykkänä.
Mitään sanomatta Karoliina meni sängyn viereen polvilleen ja tarttui kädellään kyrpäni varteen. Käsi puristeli nahkanuijaani aluksi varovaisesti,alkaen sitten runkata esinahkaa ylös ja alas. Totesin mielessäni,että ensimmäistä kertaa hän ei kyllä ollut pappia kyydissä.
Yritin voimattomasti estellä tyttöä,kun hän totesi vain,että eikö hän kelpaa,ei hän ole ollut neitsyt enää pitkään aikaan.
Runkkaaminen tuntui todella hyvältä,olihan kulliani kiusattu jo useaan kertaan saman päivän aikana. Niinpä henkäisin,että ehkäpä tyttö voisi tulla viereeni. Karoliina katsoi suoraan silmiini ja nousi lattialta könyten kainalooni lämpimänä. Laitoin käteni hänen kainalonsa alta,ja mietin mitä mahtaisi Susa sanoa jos tulisi huoneeseen sillä hetkellä. Kuljetin kättäni mekon peittämällä selällä ja Karoliina painoi huulensa huulilleni. Se oli pitkä ja kuuma suudelma. Tunsin käden tarttuvan vehkeeni varteen uudelleen. Ujutin käteni mekon helmän alle ja tunsin pikkuhousut kädelläni. Otin kuminauhasta kiinni ja repäisin. Kuului pieni napsahdus,ja punaiset pikkarit olivat kädessäni. Aloin puristelemaan pyöreitä viileitä pakaroita,ja tunsin Karoliinan painavan peppuaan vaativasti kämmentäni vasten. Ujutin kättäni alemmas,ja kohta tunsinkin silkkisten karvojen peittämän pillun. Laitoin sormeni pillulle ja painoin sen sisään. Karoliina sävähti kuin sähköiskun saaneena,ja huomasin heti pillun liukkauden. Häpyhuulet olivat turvonneet ja koko pillu avautunut. Tämä tyttö oli kiimainen.
Tunsin itsekin olevani lähellä purkautumista,ja pyysin Karoliinaa lopettamaan runkkaamiseni. Hän päästi otteensä nykivästä kalustani ja suuteli minua uudelleen.
Samassa tyttö nousi rintani päälle istumaan. Hän tarttui mekkonsa helmoihin ja vetäisi vaatteen päältään yhdellä nykäisyllä. Katselimme toisiamme himon sumentamin silmin. Ihailin nuoren varsan terhakoita pyöreitä tissejä,ja sivelin niitä nähden,kuinka nännit muuttuivat tummiksi ja kivettyivät.Karoliina huohotti raskaasti ja tarttui käsiini vieden ne uudelleen nisilleen. Sitten hän painui koko alastomalla vartalollaan päälleni ja suuteli minua,työntäen kielensä syvälle suuhuni. Nai mua,nai kunnolla hän kuiskasi korvaani. Sanoin,että olin itse niin herkillä,että jos tulisin hänen sisäänsä,saisin luultavasti samantien. Sivelin ja puristelin tuota nuorta vartaloa,ja ihmettelin,kuinka erilaiselta se tuntui verrattuna tyttöystävääni,joka kuitenkin oli vain kaksi vuotta vanhempi. Pyöräytin Karoliinan päältäni vuoteelle selälleen ja käänsin hänet selälleen. Karoliina vingahti vetäessäni hänet niin ,että tytön pylly keikkui aivan sängyn reunalla. Siirryin lattialle vuorostani,ja upotin pääni hänen reisiensä väliin. Suutelin pehmeitä ja sileitä reisien sisäpintoja nuollen niitä välillä. Kullini sykki kokoajan,ja tiesin,että kohta tulisin ja kovaa. Siksi painoin pääni suoraan pienelle pillulle,joka kiilteli avonaisena ja liukkaana. Suuteli häpyhuulia ja painoin sitten kieleni Karoliinan sisään. Tyttö vaikeroi hiljaa ja pyöritti pientä peppuaan patjaa vasten. Otin kädet avukseni ja ujutin kielen lisäksi sormen tuohon hunajapurkkiin lipoen lemmenlimaa suuhuni. Vedin limaisen sormen ulos ja laitoin sen tytön pyllyreiälle. Jatkoin nuolemista ujuttaen hitaasti sormea sulkijalihaksen läpi pyllyyn.
Karoliina oli ottanut tyynyn ja tunkenut sen hampaidensa väliin. Nuollessani tuota ihanaa pillua ja työntäessäni samalla sormeani tytön pyllyssä,hän villiintyi lopullisesti.
Pieni peppu pyöri villisti painuen kasvojani vasten sulkijalihaksen sykkiessä sormeni ympärillä. Tyynyn takaa kuului holtitonta vinguntaa,ja tajusin Karoliinan tulevan. Vartalo värisi ja heittelehti hetken ja rentoutui sitten. Vedin sormen ulos ja nostin kasvoni. Huohottava alaston nuori tyttö makasi tajunnan rajamailla vuoteella. Katsoin teräksenkovaa kyrpääni,jonka terskasta olisi voinut peilata itseään. Läähättäen kysyin tytöltä,mihin laskisin siemeneni. Ottaisiko hän suihin. Karoliina veti tyynyt kasvoiltaan ja ilmoitti,että hän syö pillereitä,joten olisin tervetullut ihan mihin halusin.
Niinpä otin tytön sääret käsiini levittäen ne äärimmilleen. Painoin terskan paksujen häpyhuulien välinn,ja ujuttauduin sentti sentiltä syvemmällä. Karoliina tuijotti lasittunein silmin kattoon ja vinkui hiljaa alkaessani liikkua tiukassa pienessä vaginassa. Puristus oli kova,mutta luonnon liukaste auttoi. Liikuttelin itseäni tytön sylissä ja kaaduin sitten koko painollani hänen päälleen. Puristelin noita suloisia rintoja ja nuolin Karoliinan kaulaa,kunnes tunsin tulevani. Painoin vuorostani huuleni Karoliinan huulille ja kiristin tahtia. Karoliina huohotti suuhuni ja eli vartalollaan mukana. Silloin tunsin,kuinka jotain lähti kiveksistä kovalla paineella liikkeelle. Rytmini sekosi,ja olin vähällä lipsahtaa ulos tuosta kuumasta ihanuudesta,kun tunsin kuinka kyrpäni ampui sakean lastinsa tyttöön. Karoliina oli kietonut kätensä ympärilleni ja puristi kovaa. Ja minä tulin. Ja tulin. En muistanut koskaan aikaisemmin saaneeni niin kovaa siemensyöksyä.
Vihdoin kassini tyhjentyivät ja jäimme makaamaan vuoteelle vierekkäin. Karoliina suikkasi nopean suukon huulilleni ja nousi ylös. Myös minä nousin ja pukeuduimme hiljaa. Karoliina katseli revenneitä pikkuhousuja kädessään ja naurahti. “Seuraavaan kertaan” hän kuiskasi,ja juoksi pois…

3 kommenttia viestissä: “Naapurin tyttöä”

  1. Jussi says:

    Tämä oli kiimaista menoa ja viihdyttävää.Itselläni oli vastaava tilanne aikanaan kun pääsin naimaan naapurini tytärtä heidän mökillään.

  2. 3xl says:

    No. Mä kirjoitin siihen että nuori tyttö. Toi alle 13 vuotias on lisätty siihen jälkeenpäin

  3. Nazca says:

    “Nuori tyttö (Alle 13)” ? Meniköhän nyt ihan oikein.

Kommentoi

top