search
top

Kihisevä tunne

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (92 votes, average: 2.84 out of 5)
Loading...

“Tästä ei nyt taida tulla mitään. Sori tosi paljon.” huokaisi Ossi tuntiessaan kalunsa pysyvän puolivelttona vaikka teinipojan sormet sinnikkäästi yrittivät saada sitä heräämään. Hän oli kokeillut eri kumppaneiden kanssa monta kertaa, mutta sänkypuuhiin päästyään hänen ei enää tehnytkään niin mieli. “Mä voin runkata sut kuitenkin” Ossi lupautui ja tarttui toisen nuoren miehen kovana hypähtelevään elimeen. Tunnelma oli kuitenkin jo selvästi latistunut.

Roope oli ollut enemmän kuin kokonaisen pitkän päivän masturboimatta, jotta seksihalut olisivat huipussaan kun treffit tapahtuisivat. Se oli hänelle pitkä aika, joten ehkä kuitenkin kannatti laueta toisen käteen ennemmin kuin omaansa. Ossin pitkien sormien lypsäessä varmoin ottein hänen kaluaan teini päätti ettei normaalista poiketen pitkittäisi laukeamista vaan antaisi lastin lentää heti. Ossi ei valitettavasti ollutkaan yhtä teinimäinen kuin hänelle lähetetyissä luultavasti shopatuissa kuvissa vaan vaikutti livenä selvästi aikuisemmalta. Mutta niinhän homojutuissa aika usein, kun lähes kaikki halusivat näyttää nuoremmilta mitä olivat.

Juuri oikeasta paikasta puristavat sormet jatkoivat Roopen terskasta tulipunaisen kikkelin hieromista ja mielessään Ossi laski että vehkeellä oli mittaa ehkä neljätoista senttiä. Aika lailla keskikokoinen kalu teinipojalla, hän mietti. Pian Roopen raskas hengitys muuttui huohotukseksi, varmaat kipristelivät ja kuului vaimea nautinnon sekainen voihkaisu: “Lentääää”. Ensimmäinen purskaus vaaleaa kiisseliä lensi kauas päiväpeitolle ja seuraavat ruiskaukset menivät vähän sinne ja tänne. Spermaa oli tullut leikin lyhyydestä huolimatta aika paljon.

Roope oli kuusitoista, vaikka hentona näytti hitusen nuoremmalta. Ossi itse oli kaksi vuotta vanhempi, vähän karvaisempi ja aika paljon lihaksikkaampi. Roopessa ei ollut yhtään mitään vikaa, Ossi mietti. Ei varmasti menisi montaa tuntia siihen että tämä olisi löytänyt hänen tilalleen jonkun toisen rakastajan, ihailihan lähes koko maailma nuoruutta ja teinejä. Ei hänellä itselläänkään varsinaisesti vielä ollut pulaa tarjokkaista, vaikka hän olikin jo selvästi miehisempi.

“Sun varmaan kandee miettii mitä sä oikeesti haluut” totesi Roope pukiessaan vaatteitaan päälleen. Ossi nyökkäsi ja kertoi ettei kyse ollut Roopesta vaan hän tunnusti yrittäneensä jo aika monta kertaa. Mietteliäs Roope pohti tykkäsikö Ossi ehkä kuitenkin enemmän tytöistä tai lihaksikkaista miehistä. Ossi pudisti päätään ja totesi ettei ainakaan siitä ollut kyse. “Tai ehkä sä tykkäisit enemmän mun pikkubroidista” ehdotti Roope läpällä vaivautumatta edes odottamaan vastausta näin älyttömään heittoon. Eemeli kun oli vasta yksitoista.

Poistuessaan olohuoneen kautta eteiseen laittamaan kenkiä jalkaan Ossi näki sohvalla televisiota katselevan Eemelin. Tämä moikkasi iloisesti kirkkaalla lapsen äänellään ja Ossi huomasi kuinka pikkuveli näytti aivan pieneltä Roopen kopiolta. “No oliko söpö?” huikkasi Roope rappukäytävässä ja Ossi naurahti sanoen “Söpö muttei ihan niin söpö et haluaisin loppuiäks vankilaan.” Naureskelevat nuoret miehet marssivat ulko-ovelle ja sopivat pitävänsä kaikesta huolimatta yhteyttä. He näkisivät muutenkin varmasti toisiaan asuessaan samassa suuressa lähiössä.

Kului muutama viikko kunnes eräänä iltapäivänä Ossi päätti lähteä käymään ruokakaupassa. Hänen edellään kulki lauma meluisia noin kymmenvuotiaita poikia reput selässään. Yksi pojista haukkui leikillään toista poikaa homoksi ja runkkariksi, mutta kohta huutelu päättyi yhteiseen naurunremakkaan. Muiden hihitellessä vieressä kaikkein isokokoisin ja rotevin pojista näytti kädellään rivoja runkkauseleitä samalla teeskennellen huohotusta. Hänellä selvästi oli jo omakohtaista kokemusta, Ossi ajatteli. Luultavasti suurin osa muistakin hakkasi jo innokkaasti pieniä tattejaan, osa yksin ja osa kavereiden kanssa kuten hänkin pikkupentuna. Voi niitä onnellisia aikoja, joihin hänellä ei ollut enää paluuta.

Ossi nosti kauluksensa pystyyn ja yritti keskittyä tulevaan tylsään ostoslistaansa. Seuraava meluisa lauma alakoululaisia rynni kohti nuokahtanutta ostoskeskusta ja sen halpahallia. Jostain takaa kuului kimeä moi ja hänen viereensä ilmestyi hieman toisella kymmenellä oleva pienikokoinen vaalea poika FC Barcelonan värejä ja logoa kantava reppu selässään. “Sun täytyy olla se Roopen pikkuveli Eemeli. Me nähtiin kerran.” totesi Ossi hymyillen ja poika vastasi virnistäen “Joo”. Eemeli kysyi miksei Ossi enää käynyt heillä ja eikö hän halunnutkaan olla Roopen poikaystävä. Ossi hämmentyi kysymyksestä vaikka tiesi ettei Roope enää ollutkaan kaapissa. “Me päätettiin olla vaan kavereita. Kyllä mä taas joskus tuun käymään.” lupaili Ossi.

Eemeli kertoi pelaavansa jalkapalloa ja he rupattelivat hetken harjoituksista ja hänen suuresta idolistaan Leo Messistä. Miten valtavan suloinen ja kaunis poika, Ossi ajatteli salaa mielessään. Mutta myös niin valtavan nuori, hän huokaisi alistuneesti. Ossi kokosi harhailevat ajatuksensa kysyen mitä Roopelle kuului ja tiesikö ehkä Eemeli oliko tämä löytänyt jo poikaystävän. Pikkupoika ei ollut varma mutta kertoi että yksi kasiluokkalainen oli käynyt Roopea tapaamassa monta kertaa. “Vautsi” murahti Ossi hieman pettyneenä ja kateellisena. Roopella oli siis aika venyvä ikähaitari.

Kun Ossi selvästi vakavoitui ja muuttui surumieliseksi, Eemeli väänsi naamansa virneeseen ja huudahti leikillään “Onko sulla vai Roopella isompi muna?”. Nuori mies ei ollut uskoa korviaan, sillä tuo kysymys ei sopinut ollenkaan suloiselle pikkupojalle. Ossi ei kuitenkaan mennyt lukkoon vaan totesi rauhallisesti että hänen vehkeensä oli vähän pitempi ja paksumpi kuin Roopen. “Miksi sua edes kiinnostaa?” lisäsi Ossi hieman ärtyneenä. “Kuhan kysyin” vastasi poika mietteliäänä. “Sun omas nyt on varmaan aika paljon pienempi ku Roopen” Ossi heitti takaisin happamana. “Joo, sillä on kyl vähän pitempi ja paksumpi” kuittasi Eemeli nenäkkäästi. “Jaahas, ootteko oikein mitanneet?” tölväisi Ossi. “Ollaan joskus mitattu ku runkataan” selitti pikkupoika muina miehinä ikään kuin kyse olisi jostain arkipäiväisestä asiasta. Ossi hämmentyi täydellisesti ja pystyi vain änkyttämään: “Oi-keesti?” Eemeli vastasi lyhyesti ja ytimekkäästi “Joo”.

Ossi katosi kauppaan, muttei pystynyt keskittymään enää ostoksiinsa. Hän juoksi sydän rajusti hakaten takaisin kotiin, heitti ulkovaatteet eteiseen ja päästyään sänkynsä päälle nuori mies riisui loputkin boxereita myöten. Hänen pitkähkö ja paksuhko elimensä oli jo valmiiksi täydessä erektiossa ja kiimatipat olivat tehneet terskasta jo lähes märän. Ossi otti komean kalun nyrkkinsä sisään ja ryhtyi vatkaamaan sitä järjettömän kiiman vallassa. Miten älyttömän onnekas Roope olikaan saadessaan runkata noin pienen ja nätin pikkuveljen kanssa. Nukkemaisella Eemelillä ei varmasti ollut vielä karvojakaan, eikä hänen pippelinsä voinut olla kovin iso. Märkä litinä ja raskas huohotus täytti huoneen Ossin nyrkin veivatessa kovettunutta kalua. Hän kuvitteli mielessään Roopen ja Eemelin masturboimassa vieri vieressä ja lopulta Roopen sperma lentäisi taas päiväpeitteelle. Eemelin pieni pippeli nytkähtelisi ja lapsenkasvoinen poika voihkisi nautinnosta, mutta mitään ei varmaan vielä tulisi ulos. Samassa Ossi tunsi kuinka hänen omat siemenensä lähtivät liikkeelle ja pian valkoinen mönjä vyöryi ulos neljässä tai viidessä pitkälle lentäneessä ruiskauksessa. Hämmentynyt nuori mies ei muistanut koska viimeksi häneltä olisi tullut kerralla ulos yhtä paljon maitoa.

Muutama päivä myöhemmin Roope sai viestin Ossilta ja lupautui lähtemään tämän kanssa kuluttamaan aikaa alueen suurimpaan kauppakeskukseen. Pojat juttelivat niitä näitä vaihtaen kuulumisia. Ossi kertoi törmänneensä sattumalta Eemeliin ja kuulleensa kuinka Roopella oli ehkä uusi nuori poikaystävä. “Kaikkee sekin lörppö sulle kertoo” huokaisi Roope ja totesi ettei kyse ollut mistään vakavasta seurustelusta. “Se on kasilla eli aika pentu eikä se haluu vielä sitoutuu” selitti Roope hieman nolona ja pyysi ettei kaveri levittelisi luottamuksellista tietoa. Ossi lupasi pysyä vaiti mutta oli lähes haljeta kateudesta. “Olisinpa mäkin vielä kuustoista. Teillä on vaan pari vuotta ikäeroo. Sä saat ehkä just ja just vielä olla ton ikäisen kanssa mutta mä en.” parahti Ossi alakuloisena. “No nyt mä taidan huomata mistä sä oikeesti tykkäät” virnisti Roope ja kaverukset istuutuivat alas penkille.

Ossi selitti surullisena kuinka hän oli yrittänyt niin monta kertaa suunnilleen itsensä ikäisten kanssa, mutta homma aina lopahti. Samalla hän kuolasi paljon nuorempien poikien perään, mutta seksi heidän kanssaan olisi 18-vuotiaalle rikos. “Mä varmaan jään loppuiäkseni yksin” mutisi Ossi apaattisena. “Äläs ny” lohdutti Roope kietoen kätensä ystävänsä ympärille ja selitti kuinka hän itsekin tykkäsi pääosin itseään nuoremmista, vaikka vähän vanhemmatkin toisinaan kelpasivat. “Meninhän mä sunkin kanssa kerran sänkyyn vaik et nyt enää ihan mistään murkusta menis” naurahti Roope. “Miko on muuten aika törkee kani. Sen tekee mieli ihan koko ajan.” leveili tyytyväinen teini.

Rohkaistuneena luottamuksellisesta keskustelusta Ossi änkytti kuinka Eemeli oli kertonut hänelle jotain muutakin. Roopen katse terävöityi ja ilme vakavoitui. “Ja mitäköhän se kakara on sulle vielä menny lavertelemaan” parahti teini. Ossi pälyili ympärilleen ja kuiskasi ääni kiihotuksesta käheänä kuinka Eemelin mukaan veljekset runkkailivat yhdessä. “Voi helvetti sitä. Ja puhu säkin hiljempaa” sähähti Roope muuttuen tomaatiksi kasvoiltaan. “Tää ei oo sitä mitä sä luulet ja tajuut varmaan ettet voi ikinä kertoo tästä kellekään” sopersi teini. Ossi nyökkäsi ja lupasi, mutta aneli että hänen kaverinsa kertoisi asiasta tarkemmin.

Roope aloitti kuvailemalla kuinka vielä pari vuotta sitten he asuivat yh-äitinsä kanssa nykyistäkin ahtaammassa kämpässä ja veljeksillä oli vain yksi yhteinen huone. Hän itse oli neljätoista ja Eemeli yhdeksän. Niihin aikoihin murrosikäinen Roope tyydytti itseään monta kertaa päivässä eikä aina ollut helppoa löytää omaa rauhaa. Ehkä hän ei myöskään ollut kovin huolellinen sillä mitä sitten jos siitä jäikin joskus kiinni. Kaikkihan sitä teki kuitenkin ja äitikin ymmärsi mistä oli kyse.

Eräänä iltapäivänä palattuaan koulusta Roope oli huomannut ettei ketään ollut kotona, joten poika oli käynyt sänkynsä päälle taas kerran tumputtelemaan. Siihen aikaan Roopen kikkeli oli jo kasvanut lähelle nykyisiä mittoja ja kullin juuressa näkyi joukko eri pituisia mustia karvoja. Roope hyväili paisunutta elintään ja nautti hitaasti kasvavasta kiihotuksesta. Hän oli runkannut myös aamulla, mutta siinä iässä mikään ei ollut koskaan tarpeeksi. Hieroessaan kaluaan murkkupoika muisteli niitä harvoja kertoja jolloin oli päässyt kokeilemaan toisen pojan kanssa. Hän muisti serkkupoika Akun lasittuneen katseen ja huohotuksen kun tältä oli kyrvän päästä lennähtänyt muutama tippa kirkasta limaa. Roope sulki silmänsä ja haaveili pääsevänsä sellaisiin puuhiin mahdollisimman pian uudelleen samalla kun hontelot sormet lypsivät terskasta tulipunaiseksi muuttunutta teinikalua. Orkku oli jo aika lähellä, mutta hän halusi tapansa mukaan pitkittää nautintoa ja välttää liian nopeaa laukeamista.

Täysin yllättäen Eemeli oli juossut ovesta sisään aikeinaan pelästyttää isoveli. Roope yritti hädissään kiskoa peittoa päälleen, mutta hänet oli jo yllätetty ilman vaatteita pitelemässä kourassaan kivikovaa kikkeliä. Pikkuveli kihersi naurua, sillä hän tiesi jo mistä oli kyse. “Sä runkkaat!” pieni vaalea poika huudahti. Roope nyökkäsi ja sanoi että sori. Hän yleensä kuuli töminää eteisestä kun joku oli aikeissa tulla sisään. “Mä hiivin hiljaa ku halusin säikäyttää sut!” Eemeli hihkui innostuneena kivan leikkinsä onnistumisesta.

Roope kiskoi vaatteita päälleen, mutta hänen kovettunut kalunsa ei meinannut millään mennä sisään farkkuihin. “Sun muna on aika iso” hihitteli Eemeli ja ehdotti että isoveli voisi vielä näyttää sitä lisää. Roopea samaan aikaan sekä hävetti että kiihotti, eikä hän oikein tiennyt mitä sanoa tai tehdä. Lopulta murkkupoika kuitenkin napitti farkkunsa uudelleen auki ja hänen kivikova peniksensä ponnahti jälleen esille. Roope vaistosi että aikuiset eivät varmasti tykänneet siitä miten hän antoi pienen Eemelin katsella kaluaan, mutta samalla se tuntui aivan älyttömän kiihottavalta. “Ootko sä ikinä tehny tämmöstä ku mä nyt” mutisi Roope kiihotuksesta käheällä äänellä ja ryhtyi hieromaan kaluaan rytmikkäästi ylös ja alas. Eemeli tuijotti hiljaisena ja mutisi että oli hän joskus. Roope jatkoi kullinsa veivaamista ja sanoi että Eemelin kannattaisi tehdä sitä paljon koska se tuntui todella hyvältä. Samalla kuitenkin eteisestä kuului töminää ja Roope napitti housunsa nopeasti kiinni. Pojat katosivat omille teilleen eikä asiasta enää puhuttu.

Kului viikkoja ja Roope ei voinut olla muistelematta kiihottavalta tuntunutta tilannetta. Hän myös salaa toivoi, että Eemeli juoksisi taas kohta vahingossa huoneeseen juuri silloin kun hän oli hiplaamassa itseään. Sellaista ei kuitenkaan tapahtunut vaikka Roope ei enää erityisemmin yrittänytkään salailla puuhiaan. Eemeli kun oli myös tunnustanut tekevänsä jo samaa itsekin, joten nassikka joka tapauksessa tiesi runkkaamisen iloista. Päivästä toiseen Roope ruiski spermaansa kuvitellen että hänen pikkuveljensä olisi vieressä katsomassa.

Eräänä iltana pojat olivat vähitellen menossa nukkumaan. Eemeli oli kiivennyt unilelunsa kanssa yläsängyn “majaansa” lukemaan akkareita, kun taas Roope viimeisteli vielä seuraavan päivän läksyjään alapetissä. Isoveli ei kuitenkaan pystynyt keskittymään, sillä hänen kullinsa seisoi taas täydessä taistelukunnossa vaatien päivän kolmatta sormihierontaa. Roope laittoi kirjat lattialle, rullasi täkin alemmas ja kaivoi kivikovan kalunsa esille. Siitä valui jo valmiiksi kiimatippoja, vaikka siihen ei oltukaan vielä koskettu. Poika kietoi sormensa vehkeen ympärille ja alkoi totutusti liikuttelemaan kättä. Yläsängystä ei enää kuulunut ääniä, joten Eemeli oli varmasti jo nukahtanut.

Roopen märkä kikkeli litisi nyrkin liikkeen tahdissa ja häntä kiihotti ajatella että ääni varmasti kuuluisi myös yläpetiin saakka. Pikkuveli vaan ei ollut enää hereillä. Roope myös huokaili ja hieman jopa voihki fantasoiden että sekin ääni olisi kuulunut ylös jos Eemeli olisi vielä ollut valveilla. Teinipoika tunsi että maidot saattaisivat kohta olla tulossa ulos, joten hän kaivoi valmiiksi tyynynsä alta iltapäivältä jääneen rapsakaksi kovettuneen mällipaperin. Siihen voisi vielä kerran pyyhkiä kun kohta taas lentäisi.

Samalla yläsängystä kuului hiljainen ja ohut ääni: “Mitä sä teet siellä?” Roope hämmentyi ja mutisi raskaasti hengittäen: “Eeeen mitään.” “Runkkaatko sä taas?” kuiskasi utelias Eemeli ja isoveli tunnusti nolona mutta myös aika voitonriemuisena asian. Pian Eemeli laskeutui alas lattialle ja istuutui Roopen sängyn laidalle. Isoveli oli vetänyt peiton päälle, mutta iso muhkura paljasti kyllä mitä alla oli. “Haluisitsä et mä näytän sulle” änkytti Roope ääni kiihotuksesta paksuna. Pikkuveljen vastattua iloisesti “Joo!” teini rullasi välittömästi peittonsa alas ja hänen paisunut kalunsa pompahti esiin. Roope kietoi sormensa sen ympärille ja ryhtyi liikuttelemaan kättä. Eemeli kikersi pientä lapsekasta naurua ja hänen omat sormensa tunnustelivat nallepyjaman etumusta ikään kuin tutkien oltiinko sielläkin vielä hereillä.

Roope ei voinut mitenkään vastustaa suurta kiusausta vaan ujosti änkyttäen kysäisi suostuisiko pikkuveli myös näyttämään hänelle omaansa. Välittömästi toisen iloisen “Joon” jälkeen Eemeli laski housujaan ja pieni vieterimäinen puikko hyppäsi ilmoille. Pippeli oli valtavan ohut ja ehkä noin kahdeksan sentin mittainen, mutta niin jäykästi ylöspäin kaartuva että se oli lähes kiinni pienen pojan navassa. Eemeli rullasi tottuneesti esinahan taakse ja pienikokoinen punoittava terska paljastui esiin. Pikkuveli pyöritteli kämmenellään terskaansa ja päästi pienen huokauksen. Roopen sydän hakkasi kahta sataa kun hän tuijotti pikkuveljensä pientä söpöä kalua samalla runkaten omaansa. Eemeli katsoi hymyillen isoaveljeään ja tarttui pieneen puikkoonsa kahdella sormella ryhtyen liikuttelemaan nahkaa eteen ja taakse kuten hän teki yksikseenkin omassa sängyssä.

“Sä osaat jo hyvin” ähisi Roope tuntien kuinka oma orgasmi oli koko ajan lähempänä. “Ootko sä jo kauan runkannu?” teini kysyi nautinnosta huohottaen. “Oon mä jo aika kauan” totesi Eemeli ja huomasi kuinka isoveli alkoi äännähdellä oudosti. Roope tunsi kuinka kaikki kiima ja kiihottuminen pursuisi kohta yli ja hänen siemenensä lähtisivät pakostakin liikkeelle. “Multa tuleeeee” huohotti teini ja samassa hänen kalustaan lennähti ensimmäinen lastenhuoneen matolle laskeutuva spermaroiske. Toinenkin purskaus lennähti samaiselle matolle, mutta kolmas valui enää pitkin sormia. Eemeli katsoi kummastuneena valkoista mönjää, sillä hän ei ollut sellaista vielä koskaan nähnyt. “Tää on spermaa, jota sulta alkaa tuleen kun oot jotain kakstoista” selitti Roope nolona ja yritti siivota käytetyllä talouspaperillaan sotkuja matosta. Lauettuaan isoaveljeä alkoi hävettää kaikki tapahtunut ja molemmat pojat menivät pian nukkumaan.

Siitä illasta alkaen veljekset masturboivat yhdessä monta kertaa viikossa. Roope oli alussa selvästikin aktiivisempi osapuoli usein tiedustellen josko Eemeli haluaisi “tehdä sitä yhtä juttua” hänen kanssaan tai vähintään suostuisi katselemaan vierestä kun hän tekisi. Pikkuveljeä ei yleensä tarvinnut kauaa houkutella vaan tämä nauraa kikertäen kaivoi oman pienen pippelinsä ulos housuistaan. Eemeliä kiinnosti erityisesti nähdä se hetki kun Roopen sperma ruiskui ulos tämän kalusta ja he toisinaan mittailivat kuinka pitkälle se kulloinkin lensi. Pikkuveljen oma pippeli ei vielä toiminut samalla tavalla, mutta aina joskus pitkään kestäneen hieromisen jälkeen se alkoi oudosti nykimään ja silloin tuntui vielä paremmalta kuin yleensä. Toisin kuin isoveli, hän pystyi yhden tykyttävän jännän tunteen jälkeen jatkamaan heti uudestaan ja kohta saattoi tykyttää heti toisenkin kerran. Kaikki nämä isojen poikien jutut olivat Eemelistä kivoja ja jänniä.

Roopea huoletti lapsekkaan Eemelin puhelias hölinä. Hän oli selittänyt pikkuveljelleen kuinka heidän hauskat isojen poikien leikkinsä olivat yhteinen salaisuus, josta ei saanut muille puhua. Eräänä iltana perheen istuessa ruokapöydässä syömässä äidin makaroonilaatikkoa riehakas Eemeli leikki lähes tyhjällä maitotölkillä. Pikkuveli katsoi Roopea virne naamallaan ja sanoi “Kato mä oon nyt vähän niinku sä aina” lyöden käsillään tölkkiä yhteen. Tölkistä lensi ruiskaus maitoa pöydälle ja Roopen posket alkoivat punoittamaan. Hän vilkaisi äitiä varovasti alta kulmien ja törmäsi tämän mietteliääseen katseeseen. Helvetti sentään, äiti ei ollut ollenkaan tyhmä.

Yksinhuoltajaäiti Mirja arvasi aika nopeasti mistä oli kyse. Hän joutui paiskimaan töitä kuin eläin eikä silti pystynyt hommaamaan pojilleen omia huoneita. Oli helppo arvata, että murrosikäinen Roope oli esitellyt masturboimistaan pikkuveljelle ja tästä saattoi aiheutua molemmille ties millaiset traumat. Mirja otti kirjahyllystään esille nuorten vanhemmille suunnatun opaskirjan “Seksuaalisuuden tuhat vaikeaa porrasta”, jossa käytiin läpi ikärajoja, valtasuhteita ja hyväksikäyttöä. Äidin mielen valtasi suuri ahdistus.

Mietittyään asioita muutaman päivän Mirja istuutui sohvalle poikiensa viereen ja sanoi haluavansa puhua yhdestä asiasta. Ystävällisesti hymyillen hän selitti kuinka äitinä hän tiesi molempien poikien harrastavan itsetyydytystä. Roopen hän oli ensimmäisen kerran yllättänyt kikkeli kädessä jo vähintään viisi vuotta sitten ja viime jouluna hän oli salaa nähnyt Eemelin hierovan pystyssä olevaa pippeliään olohuoneen sohvalla luullen muun perheen olevan vielä nukkumassa. Eemeli kikersi naurua kuullessaan kuinka hänet oli yllätetty. Mirja sanoi että itsetyydytys oli luonnollinen ja terveellinen puuha, jota ihan kaikki paljon pienemmätkin lapset tekivät. Jos äiti vahingossa näkisi niin sillä ei ollut mitään väliä.

Nainen kuitenkin vakavoitui selittäessään kuinka jokaisen piti hyväillä itseään yksin ja omassa rauhassa. Roope oli jo paljon isompi poika ja aikuisten mielestä isot pojat eivät saaneet leikkiä kikkelileikkejä pienempien poikien kanssa. Äiti selitti kyllä tietävänsä kuinka perhe asui ahtaasti ja joskus ihan vahingossakin saattoi nähdä toisen puuhat. Hän tiesi myöskin että kasvavat pojat usein vemputtivat yhdessä, eikä siinäkään ollut mitään pahaa jos kaikki olivat suunnilleen samanikäisiä. Veljesten isä oli kertonut masturboineensa lähes koko lapsuuden ajan yhdessä omien veljiensä kanssa, ja sitä vielä siihen aikaan pidettiin ihan tavallisena kasvavien lasten touhuna. Mirja huokaisi ja sanoi että nykyoppien mukaan kahden selvästi eri ikäisen veljeksen yhteinen vemputtelu olisi täynnä valtasuhteita ja hyväksikäyttöä. Nainen pyöritti päätään ja sanoi ettei enää itsekään tiennyt mitä pitäisi ihmisten jutuista aina ajatella.

Äiti sanoi toivovansa etteivät pojat ison ikäeron takia hieroisi kikkeleitään toistensa nähden. Mutta hän teki pitkää päivää eikä voinut vahtia lastensa tekemisiä aamusta iltaan, joten jos pojat päättäisivät toisin niin hän ei voisi kuitenkaan estää asiaa. Tärkeintä oli ettei Roope isompana houkuttelisi pikkuveljeään sellaisiin touhuihin vaan aloitteen täytyi aina tulla Eemeliltä. Veljekset eivät saaneet myöskään kosketella toisiaan vaan kummankin piti vain ja ainoastaan purkaa omia paineitaan. Mahdollisen kimpparunkun pitäisi pysyä poikien yhteisenä salaisuutena, eikä siitä puhuttaisi perheen ulkopuolella. Muussa tapauksessa sosiaaliviranomaiset tulisivat heidän kotiinsa, pojat joutuisivat terapiaan ja ehkä huostaanotetuiksi. Vakavoituneet veljekset nyökyttelivät ja sanoivat ymmärtävänsä äidin varoitukset. Äiti lisäsi että viimeistään Roopen ylittäessä suojaikärajan 16 vuotta sellaiset puuhat täytyisi pakostakin lopettaa tai aikaisemminkin jos Roope miehistyisi nopeassa tahdissa. Jos hänen määräyksiään rikottaisiin niin isoveli lähetettäisiin asumaan isänsä luokse. Seurasi pitkä hiljaisuus, jonka jälkeen stressaantunut Mirja totesi ettei samasta asiasta varmaan tarvinnut puhua enää uudelleen.

Muutaman päivän kuluttua lastenhuoneen pöydälle ilmestyi iso paketti paperinenäliinoja ja tuubi apteekin perusvoidetta. “Ootko sä kipee?” kysyi kotiin palannut Eemeli veljeltään ja heitti koulureppunsa nurkkaan. Roope selitti hymyillen kuinka äiti oli varmaan laittanut paketin pöydälle jotta isoveli pystyisi paremmin siivoamaan sotkujaan peitolta ja matolta. “Niin, ne sun kikkelimaidot!” hihkaisi Eemeli innostuneena. “Mikä toi rasva sitten on?” Hymyilevä isoveli selitti kuinka pippeli saattoi hiertyä jos sitä yhtä juttua teki usein ja paljon. Monilla Eemelin ikäisillä pojilla esinahka oli myös vielä tiukka ja rasvan avulla sitä oli helpompi liikutella eteen ja taakse.

Roopen kalu oli noussut näin mukavien juttujen ansiosta pystyyn ja se pullotti verkkareissa, mutta hän oli päättänyt totella äitiään ikävien seuraumusten pelossa. Nuori teinipoika oli tullut vähitellen myös tietoiseksi omasta homoudestaan, ja pikkuveikan kanssa olisi ollut kiva harjoitella kaikenlaista muutakin. He kuitenkin ilmeisesti saivat nyt runkata yhdessä, joten ehkäpä oli syytä tyytyä siihen ettei sitäkin iloa viety pois. Sitä paitsi Eemeli oli kuin olikin hänen pikkuveljensä eikä mikään poikaystävä. “Jos haluut joskus mun kans kokeilla rasvaa ja nenäliinoja niin sun pitää sit itse kysyy niinku me luvattiin äidille” virnisti Roope pikkuveljelleen ja molemmat keskittyivät hetkeksi läksyihin. Kohta rasvatuubi kuitenkin avattiin ja lopulta olikin nenäliinapaketin korkkaamisen vuoro. Sama meininki jatkui seuraavina päivinä yhä uudelleen ja uudelleen, toisinaan jopa monta kertaa päivässä. Roope oli onnensa kukkuloilla, ja Eemelikin vaikutti yhtä iloiselta kuin aina ennenkin.

Ossi oli kuunnellut kaverinsa selontekoa nieleskellen ja naama punaisena. Roope katsoi nuorta miestä suuren nolouden vallassa ja pyysi ettei tämä tuomitsisi häntä täysin. Kukaan ei varmasti tajunnut kuinka valtavasta houkutuksesta oli kyse ja sitä miten tuohon puuhasteluun jäi helposti koukkuun. Ossi sopersi kuinka hän ymmärsi Roopen valinnat ja että hän itse olisi tehnyt varmasti täysin samoin. “Kukapa nyt ei haluais runkkailla ton ikäisen vielä karvattoman pojan kanssa. Ihan hirveen kiihottavaa.” kuiskasi nuori mies lähes halkeillen kateudesta. “Onhan se. Siks just sitä onkin niin vaikee lopettaa” tunnusti mietteliäs Roope.

Ossi sanoi haluavansa vielä kysyä jotain ja hän pyysi ettei Roope suuttuisi kysymyksestä. “Luuletko sä että mä mitenkään….ees yhden kerran…mut joo ehkä parempi etten kysy” sopersi harteikas nuori mies häpeillen ja posket punoittaen. Roope arvasi heti mistä oli kyse ja kivahti napakasti että asiasta ei voitu edes neuvotella. “Sä oot täysikäinen ja mäkin oon jo kuustoista. Vittu miten aika kuluu.” parahti Roope ja selitti kuinka hän oli tähän saakka pitänyt lupauksensa jotka aikanaan antoi äidille. Hän oli saanut runkkailla pikkuveljensä kanssa tietyin ehdoin. “Sä et tosiaankaan voi tulla hakkaamaan tattia Eemelin kanssa kun munkin pitäis vähitellen olla se jo lopettanu.” Roope selosti ärtyneenä. “Elämä on julmaa mut ei sille vaan voi mitään.” Ossi nyökkäsi alistuneena ja sanoi ymmärtävänsä asian.

Muutaman viikon kuluttua Roope kutsui kaverinsa katsomaan leffaa ja Ossi ilmestyikin ovelle sipsipussin ja ison kokispullon kanssa. Nuoret miehet aloittivat elokuvan, mutta varsin pian kyllästyivät ja totesivat tekeleen heikkotasoiseksi. Mirja oli joutunut yövuoroon ja Roopen tehtävänä oli laittaa Eemeli tarpeeksi ajoissa nukkumaan. Varhaisteini harjasi hampaansa ja ilmestyi koirapyjamassaan nuorten miesten viereen katsomaan Maikkarin huonoa sarjaa. Ossi ja Eemeli vaikuttivat kovin iloisilta nähdessään toisensa uudelleen. Keskittyneenä ohjelmaan pikkupoika näpelöi aina välillä puolihuolimattomasti housunsa etumusta, niin kuin lapsilla on usein tapana. Ossia ei sarja kiinnostanut, mutta hän yritti sivusilmällä tarkkailla Eemeliä ja tämän puuhia ilman että Roope huomaisi. Varhaisteinin pyjamassa näkyi jo jonkinlainen pieni teltta, joten kaikesta päätellen Eemelillä seisoi. Nolouden vallassa hän vilkasi omia kangashousujaan, jotka törröttivät etumuksesta vielä paljon selvemmin. Voi helvetti nyt sentään.

Roope luultavasti huomasi asian ja ystävällisesti hymyillen pyysikin pikkuveljeään menemään jo nukkumaan. Eemeli nousi pystyyn, venytteli ja haukotteli. Samalla pyjaman sisällä pomppiva pieni seisokki näkyi paljon paremmin ja poika kokeilikin törröttävää kohtaa sormillaan. “Tehtäiskö sitä yhtä juttua tänään Roope” ehdotti pikkuveikka varovasti. “Mitä mä oon sanonu sulle ettei siitä puhuta vieraiden kanssa. Vaik kiitos sun Ossi tietää jo muutenkin.” kivahti Roope äkäisesti. “No joojoo!” huusi varhaisteini uhmakkaasti kimeällä äänellään. Roope selitti perään ettei juttua tietenkään voitu tehdä silloin kun talossa oli vieraita. Ossi hymyili ja sanoi että hän voisi myös lähteä kotiin, jotta veljeksille tulisi omaa rauhaa kivoja iltapuuhiaan varten. Roope sanoi ettei tietenkään tarvinnut, mutta seisokkiaan housun läpi näpelöivä pikkuveli hihkaisi vain iloisesti “Ossikin vois tehdä!”. Seurasi pitkä hiljaisuus, jonka aikana vieras nielaisi kuuluvasti.

Eemeli istuutui takaisin sohvalle ja Roope selitti kuinka he pitäisivät kiinni äidin kanssa tehdystä sopimuksesta. Ossi oli sitä paitsi jo aikuinen ja aikuiseksi kasvaneet eivät enää saaneet tehdä sitä juttua lasten kanssa vaikka todella usein haluaisivatkin. Mietteliäs Eemeli vilkaisi Ossia ja selvästi erottuvaa muhkuraa tämän etumuksessa. “Säkin haluisit koska sulla seisoo!” hihkaisi Eemeli virnistäen. Ossi hymyili suloiselle pojalle ja selitti kuinka hän tosiaan halusi ihan hirveän kovasti, mutta Roopen ystävänä hän kunnioitti talon sääntöjä. Nuori mies jatkoi alakuloisena kuinka Roope oli valtavan onnekas saadessaan tehdä niin kivoja juttuja noin mahtavan pikkuveljen kanssa.

Eemelin kävi mukavaa Ossia sääliksi. Hän ei ollenkaan ymmärtänyt aikuisten maailman sääntöjä ja niiden takana olevia syitä, vaan äidin antamat ohjeet tuntuivat kummallisilta ja vaikeasti hyväksyttäviltä. Se miksi Ossin ottaminen mukaan olisi kamalan paha asia ei mitenkään auennut varhaisteinille. Niinpä Eemeli käveli Ossin viereen ja laski hieman housujaan, jolloin terhakka pieni kalu paljastui esiin. Se oli jo kasvanut niistä ajoista kun he aloittelivat Roopen kanssa yhteisiä puuhiaan, mutta oli yhä ohut ja hädin tuskin toisella kymmenellä kuten hän itsekin.

Roope huokaisi voimattomana ja sanoi että Ossi oli varmaan nyt tosi onnellinen kun sai nähdä Eemelin seisokin, mutta nyt oikeasti pitäisi lopettaa ja mennä nukkumaan. Ossi hymyili ja tuijotti lumoutuneena pientä kovaa ja vielä karvatonta elintä. “Kiitti tosi paljon, Eemeli!” hän huokaisi ääni kiimasta käheänä. “Kun mä meen kohta kotiin niin sä arvaat varmaan mitä mä siellä teen ja mitä mä mielessäni kuvittelen” sopersi nuori mies nolona. “Joo!” hihkaisi pikkupoika iloisena ja ylpeänä. Eemeli arvasi että kotiin päästyään Ossi hieroisi kikkeliään ja haaveilisi runkkaamisesta tai ehkä jopa seksistä hänen kanssaan. Hän taisi tykätä aika paljonkin pikkupojista, eikä siinä ollut Eemelin mielestä mitään pahaa. Aikuiset eivät vaan taaskaan ymmärtäneet. Hän itse tykkäsi kaikenikäisistä tytöistä ja pojista, eikä siinäkään ollut hänestä mitään outoa.

Eemelin kadottua nukkumaan ystävykset jäivät istumaan sohvalle. Roope huomasi kuinka valtava muhkura yhä pullotti Ossin kangashousuissa ja hän kysyi josko tämä haluaisi nyt kokeilla uudelleen sitä mikä joskus aiemmin epäonnistui. Kiihottunut Ossi napitti kangashousunsa auki ja iso kalu pompahti esiin. “No nyt sulla ei oo mitään ongelmia ku Eemeli kävi tässä” virnisti Roope ja kaivoi oman veltomman mutta hiljalleen kovettuvan siittimensä verkkareistaan. Hän ei edelleenkään erityisemmin himoinnut vähän liian miehistynyttä Ossia, mutta kukapa nyt ei tykkäisi seksistä kun sitä voisi olla tarjolla. Roope himmensi valot ja kävi selinmakuulle olohuoneen sohvalle. Ossi kumartui hänen jalkopäähänsä ja otti kovettuneen kalun suoraan suuhunsa ryhtyen vaistomaisesti imemään. Roope ei ollut sitä mitä hän tarvitsi, mutta ainutlaatuinen tuokio Eemelin kanssa oli saanut hänet poikkeuksellisen kiimaiseksi.

Roope kietoi kätensä hänen kulliaan lutkuttavan nuoren miehen pään ympärille ja tunsi nautintonsa kasvavan kun märän suun puristus toimi entistäkin voimakkaammin. Imiessään teiniä Ossi runkkasi välillä omaa kivikovaa kaluaan, josta valuvat kiimatipat synnyttivät tutun ja selvästi erottuvan litinän. Roope vaikeroi nautinnosta kun hänen ystävänsä otti välillä kalun pois suustaan alkaen sen jälkeen kielellään kiusoittelemaan terskan päätä. “Kohta pitää pitää tauko tai multa lentää” huohotti Roope ja Ossi toi oman kalunsa lähemmäksi. Teini tarttui siihen sormillaan ja ryhtyi hieromaan komeaa elintä lopettaakseen taas hetken kuluttua. Roope työnsi jälleen kikkelinsä kaverinsa suuhun ja imeminen jatkui uudelleen. Ossi oli pitänyt katseensa maassa, mutta imemisen lomassa hän näki jossain varjon tai liikahduksen. Ehkä hän ainoastaan kuvitteli.

Nautinnosta voihkiva Roope oli täysin omissa maailmoissaan, mutta Ossin aistit olivat hyvinkin hereillä. Jossain pimeällä käytävällä olohuoneen oven suulla liikahti pienikokoinen hahmo, eikä ollut vaikea arvata kuka se oli. Ähisevä Roope oli sulkenut silmänsä, mutta Ossi nosti hieman katsettaan ja hymyillen laittoi sormensa huulilleen. Pian hahmo hiipi askeleen tai kaksi lähemmäs ja Ossi näki käden heilahtavan tervehdykseksi. Eteisessä oli kuitenkin liian hämärää, jotta juuri mitään olisi erottunut. Olohuoneen kelmeä valo piti kuitenkin huolen että sohvan puuhat näkyivät tarpeeksi selvästi eteiseen.

Entistä suuremman kiiman vallassa Ossi jatkoi imemistä tietäen että Eemeli seisoi tirkistelemässä. Runkatessaan samalla omaa kosteana litisevää kaluaan hän välillä katsoi hymyillen kohti oviaukkoa. Pieni Eemeli oli nyt nähnyt hänen oman kikkelinsä tositoimissa ja tämä varmasti arvasi että sen kohta lauetessa hän tulisi ajattelemaan vain ja ainoastaan Eemeliä. Ossi olisi voinut vannoa että hämärässä seisovan pienen hahmon käsi myös liikkui, mutta hän ei voinut olla siitä varma.

Hämärässä eteisessä seisonut Eemeli yritti olla päästämättä äännähdystäkään samalla kun hän katseli isojen poikien leikkiä. Todella epäreilua ettei häntä päästetty siihen mukaan. Aina niin mukava Ossi oli jo huomannut hänet, mutta isoveli ei saisi nähdä tai hänelle oltaisiin taas vihaisia. Eemelin sormet olivat menneet pyjaman sisään ja katsellessaan hän vatkasi samalla omaa pientä kaluaan. Olisi kuitenkin parempi ettei häneltä nyt tulisi koska silloin voisi päästä äännähdys tai pari.

Roope huohotti “Mä taidan kohta laueta”, jolloin Ossi päästi teinikalun vapauteen suustaan. Ossi kömpi hajareisin Roopen syliin tarttuen molempiin kaluihin yhtä aikaa. Kahden sykkivän kalun hieroutuminen toisiaan vasten tuntui Roopesta varsin kiihottavalta, kun taas Ossin kiimaa nosti tieto Eemelin läsnäolosta. Poikien kädet hieroivat välillä omaa ja välillä toisen elintä ja pian taas hierottiin kikkeleitä yhteen. Roope ei enää pystynyt pidättelemään vaan voihkaisi “Lentää!” ja pian lämmin sperma roiskuikin pitkin Ossin rinnuksia valuen sieltä alas sohvalle. Ossi nosti hymyillen katsettaan ja totesi pienen hahmon seisovan yhä hievahtamatta paikallaan. Hän otti kalunsa käteen ja aloitti viimeiset nautinnolliset vedot tuntien että siemenet lähtisivät hetkellä millä hyvänsä liikkeelle ja Eemeli olisi sitä hetkeä todistamassa.

Nautinnon kasvaessa veto vedolta Ossi tiedosti, että kyseessä olisi ehkä viimeinen ainutlaatuinen hetki hänen elämässään kun Eemelin ikäinen poika seisoisi katsomassa kuinka hänen spermansa lentäisi. Kaiken lisäksi varhaisteini luultavasti itsekin runkkasi katsellessa, ja ajatus tästä teki tilanteesta jos mahdollista vieläkin kiihottavamman. “Sä Roope tiedät mistä mä nyt fantasoin kun multa tulee” huudahti Ossi kuuluvalla äänellä toivoen että se kuuluisi käytävään asti. Tyydyttynyt Roope nyökkäsi ja naurahti samassa kun Ossin ensimmäinen spermaryöppy lensi teinin rinnuksille ja leualle. Kalun pumpatessa sotkuisaa mönjää vielä monta monta kertaa Ossi ajatteli Eemeliä ja kuvitteli tämän pimeällä käytävällä hiljaa voihkivan oman kuivan orgasminsa aiheuttamien suloisten kouristusten vallassa. Toivottavasti poika näki kuinka paljon kiisseliä oli tullut ulos ja ymmärsi että se oli kokonaan hänen suloisuutensa ansiota.

Vähitellen tuo ilta jäi yhdeksi kauniiksi ja kiihottavaksi muistoksi. Pikku hiljaa Ossi miehistyi ja aikuistui lisää, eikä Eemelin ikäisiä poikia enää ilmestynyt hänen elämäänsä. Yrityksistä huolimatta hän ei saanut hommaa toimimaan toisten aikuisten miesten kanssa vaan haaveili päivästä toiseen asioista joita ei koskaan saisi toteuttaa. Roope peuhasi vielä hetken aikaa itseään selvästi nuorempien homopoikien kanssa, kunnes ihmisten puheet ja pälyilevät katseet pakottivat hänet lopettamaan. Vähitellen myös Eemeli menetti kiinnostuksensa yhteisiin runkkupuuhiin samalla kun alkoi viettää paljon enemmän aikaa uusien kavereidensa kanssa. Tämä kaikki oli luonnollisesti Roopelle kova pala.

Niinpä eräänä iltana Eemeli pelasi lapsille tarkasti valikoituja aikuisten hyväksymiä videopelejä arvoalueella sijaitsevan hintavan omakotitalon yläkerrassa yhdessä hyvätuloisen perheen hieman pullukan ja selvästi pienemmän pojan kanssa. Hössöttävä äiti kävi tuomassa pojille mehua ja pipareita taputtaen Eemeliä rasittavan pikkulapsimaisesti päälaelle. Oli hienoa että hänen ujolla pojallaan oli noin hyvätapainen kaveri, vaikka tämän perhe asuikin köyhässä lähiössä. Yleensä siltä suunnalta tuli vain jengiläisiä ja ongelmanuoria heidän lintukotonsa kiusaksi. Pojat viihtyivät ikäerosta huolimatta ihmeellisen hyvin yhdessä, joten kaikesta päätellen heidän muksunsa pysyisi vielä pitkään erossa kaikenlaisista isompien poikien tuhmuuksista. Äiti laskeutui portaat alas jättäen pojat omaan viattomien lasten maailmaansa.

Kun piparit oli syöty Eemeli väänsi suunsa virneeseen ja kysyi suostuisiko Aapo tekemään hänen kansssaan sitä yhtä juttua, jota he olivat tehneet jo ainakin kaksi tai kolme kertaa. Aapo oli kiinnostuneempi pelistä, mutta Eemelin inttäessä sitkeästi “Sä lupasit!” tukevahko pienempi poika laittoi pelin tauolle, lukitsi oven ja laski alas verkkarinsa. Eemeli otti hänen pienen pippelinsä käteensä ja saatuaan sen kovettumaan ohjasi sen välittömästi suuhunsa. Varhaisteini muisteli Ossin antamaa opetusta ja lutkutti rytmikkäästi Aapon hieman pissanmakuista pippeliä. Se oli vielä kovin pieni, mutta Eemeli oli oppinut puristamaan sitä tiukasti kielellään samalla kun imi.

Aapo rupesi pian huokailemaan ja sihisemään omituisesti. Kohta tulisi hetki, jota pienempi poika kutsui kihinäksi. Pian Eemeli tunsi kuinka pieni pippeli hänen suussaan nytkähteli rytmikkäästi ja Aapo päästi suustaan vaimean voihkaisun. Välittömästi sen jälkeen nuorempi pojista nousi ylös haluten heti jatkaa pelaamista. Näin tässä aina kävi, Eemeli harmitteli mielessään. Aapo laukesi yleensä liian nopeasti ja menetti heti sen jälkeen kiinnostuksensa.

“Sä lupasit mullekin!” parahti turhautunut Eemeli ja Aapo laittoi pelin uudelleen tauolle sanoen “No okei sit”. Eemeli laski alemmas verkkareitaan ja hänen valmiiksi jäykkä esiteinin kalunsa pompahti esiin vaatien huomiota ja toimintaa. He olivat joku päivä sitten Aapon kanssa mittailleet ja sillä oli nyt jo pituutta kokonaiset kaksitoista senttiä. Se oli suorastaan jättiläismäinen käärme nuoremman pojan pikku katkarapuun verrattuna. Muutaman kuukauden kuluttua Eemeli täyttäisi tosin jo kaksitoista vuotta, joten ikä ja sentit vastasivat vieläkin toisiaan.

Eemeli oli opettanut Aapon runkkaamaan ja hyvin pian tämä oppi myös tyydyttämään Eemelin. Isompi poika ajatteli kuinka toisen sormet tuntuivat kikkelin ympärillä paljon paremmilta kuin omat, joihin helposti kyllästyi. Hänen isoveljensä ei koskaan aikuisten pelossa uskaltautunut koskettelemaan hänen kaluaan, joten hän tästä lähtien ennemmin runkkailisi sellaisten kanssa jotka suostuivat muuhunkin. Aapo oli kieltämättä vähän lapsellinen ja hassu, mutta hänen kanssaan pystyi tekemään sellaista mitä useimpien muiden kanssa ei.

Aapon pehmeät pienet sormet hieroivat Eemelin paisunutta pippeliä ja molemmat pojat kihersivät lapsekasta hieman hämmentynyttä naurua. Aapo huomasi lopulta kuinka Eemelin hengitys muuttui raskaaksi ja tämän lasittuneet silmät tuijottivat jonnekin etäisyyteen. “Kihiseekö sulla kohta?” hihitteli Aapo ja heti perään Eemeli voihkaisi voimakkaan nautinnon vallassa. Aapo tunsi kuinka Eemelin kova kikkeli alkoi pumpata hänen kädessään ja samalla purskahti ulos muutama tippa läpinäkyvää nestettä. Ei tiedä nytkään onko se pissaa vai mitä, ajatteli Aapo. Tyydyttynyt Eeemeli kysyi kaveriltaan eikö tätä yhtä juttua kannattanutkin tehdä ennemmin kaverin kanssa kuin yksin. Pienempi poika nyökkäsi iloisesti ja jatkoi pelin pelaamista.

Katsellessaan kaverinsa pelaamista Eemeli naureskeli mielessään kuinka lapsellinen Aapo kutsui orkkua kihiseväksi tunteeksi. Hän itse ja kaikki muutkin halusivat kihistä niin usein kuin mahdollista ja vähän ajan kuluttua kihisevä tunne piti saada tulemaan taas uudelleen. Eemeli muisteli todella mukavaa Ossia, jonka unelma oli päästä hänen kanssaan kihisemään. Varhaisteini ei vieläkään ymmärtänyt miksi hän ja Ossi eivät koskaan saaneet kihisyttää yhdessä. Aikuiset kieltävät aina kaiken, Eemeli harmitteli. Hän olisi todella mielellään kihissyt Ossin kanssa useammankin kerran ja luultavasti silloin hän olisi voinut myös kihistä tämän käteen tai suuhun. Eemeli huomasi kuinka hänen kikkelinsä oli noussut uudelleen pystyyn, mutta peliinsä uppoutunut Aapo ei varmaankaan suostuisi näin nopeasti toiseen peräkkäiseen kihisyttelyyn.

3 kommenttia viestissä: “Kihisevä tunne”

 1. Pertti says:

  Ei varmaan hirveästi väliä siinä jätetäänkö viestit vai poistetaanko ne, kunhan molemmat joko lähtevät tai jäävät.

 2. Pertti says:

  Voisiko joku opastaa miten ylläpitoon saa yhteyden, koska en onnistu oikein löytämään linkkiä.

  Luin sepustukseni moneen kertaan, mutta huomasin yhdessä kohtaa nimien menneen sekaisin. Olisiko moderaattori ystävällinen ja korjaisi tämän kohdan, joka löytyy tarinan keskivaiheilta.

  Kappale jossa nimet ovat väärin:

  “Mietittyään asioita muutaman päivän Mirja istuutui sohvalle poikiensa viereen ja sanoi haluavansa puhua yhdestä asiasta. Ystävällisesti hymyillen hän selitti kuinka äitinä hän tiesi molempien poikien harrastavan itsetyydytystä. Roopen hän oli ensimmäisen kerran yllättänyt kikkeli kädessä jo vähintään viisi vuotta sitten ja viime jouluna hän oli salaa nähnyt Roopen hierovan pystyssä olevaa pippeliään olohuoneen sohvalla luullen muun perheen olevan vielä nukkumassa. Roope kikersi naurua kuullessaan kuinka hänet oli yllätetty. Mirja sanoi että itsetyydytys oli luonnollinen ja terveellinen puuha, jota ihan kaikki paljon pienemmätkin lapset tekivät. Jos äiti vahingossa näkisi niin sillä ei ollut mitään väliä.”

  Sama kappale korjattuna:

  “Mietittyään asioita muutaman päivän Mirja istuutui sohvalle poikiensa viereen ja sanoi haluavansa puhua yhdestä asiasta. Ystävällisesti hymyillen hän selitti kuinka äitinä hän tiesi molempien poikien harrastavan itsetyydytystä. Roopen hän oli ensimmäisen kerran yllättänyt kikkeli kädessä jo vähintään viisi vuotta sitten ja viime jouluna hän oli salaa nähnyt Eemelin hierovan pystyssä olevaa pippeliään olohuoneen sohvalla luullen muun perheen olevan vielä nukkumassa. Eemeli kikersi naurua kuullessaan kuinka hänet oli yllätetty. Mirja sanoi että itsetyydytys oli luonnollinen ja terveellinen puuha, jota ihan kaikki paljon pienemmätkin lapset tekivät. Jos äiti vahingossa näkisi niin sillä ei ollut mitään väliä.”

  Kiitos mainion sivuston ylläpitäjille ja lukijoiden ymmärrykselle! Tiedän että aihepiiri ei ehkä ole välttämättä kaikkien makuun, mutta luultavasti kiinnostuneitakin lukijoita on. Kaikenlaisia vinkkejä otetaan mielihyvin vastaan.

  • Slavemaster says:

   Tämä on yksi mahdollisuus saada yhteys, toinen on lähettää viestiä foorumin puolella 🙂 Korjasin nyt tuon kappaleen. Jätänkö tämän viestin muistoksi vai haluatko että poistan?

   -mode

Kommentoi

top