search
top

Kakkaleikkejä rantahietikolla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 2.70 out of 5)
Loading...

Varoitus: Sisältö on juuri sitä mitä otsikossa lukee. Lukeminen omalla vastuulla.

Joskus pienimmistäkin asioista voi seurata jotain arvaamatonta. Näin kävi esimerkiksi nuorelle avioparille, Jarille ja Irenelle, kun he keskustelivat muuten vaan lapsena tehdyistä tyhmyyksistä. Jotenkin Jari ajautui kertomaan asian, jota hän ei ollut ikinä paljastanut kenellekään: että hän oli noin kahdeksanvuotiaana leikkinyt omalla kakallaan. Irene oli ollut hetken hämmästyksestä hiljaa, mutta kysyi sitten miten se oli tapahtunut. Jari huomasi Irenen esittäneen kysymyksensä jotenkin epätavallisesti, mutta ei takertunut siihen vaan kertoi tarinansa.

Hän oli lukittautunut vessaan silloin kun tiesi olevansa yksin kotona ilman että kukaan tulisi pitkään aikaan häiritsemään. Hän otti kaikki vaatteet pois ja istui vessanpöntölle. Sitten hän työnsi kätensä jalkojen välistä pönttöön, laittoi ne pyllynsä alle ja kakkasi kämmenilleen. Tuotostaan hän pyöritteli ja puristeli käsissään pitkän aikaa, kunnes lopulta pudotti sen pönttöön ja puhdisti itsensä. Se tuntui kielletyltä mutta samalla myös kiinnostavalta.

Touhulle tuli kuitenkin yllättäen loppu, kun Jarin äiti paukkasi yllättäen kotiin juuri kun hän oli hieromassa ulostettaan vessanpöntön sisäreunaan. Onneksi vessan ovi oli tiukasti lukossa, mutta siitä huolimatta paniikissa tehty hätäpesu säikäytti pienen pojan niin pahanpäiväisesti, että kokeilu jäi viimeiseksi. Tarinan loputtua oli Irenen vuoro paljastaa jotain itsestään. Hänelläkin oli salattuja nuoruuden ulostekokemuksia.

Perheen mökillä ei ollut vesivessaa vaan vain ulkohuussi. Sen istuinosa ei ollut kapea kuin vessanpöntössä vaan leveä taso. Irenellä oli tapana riisua paitaa lukuunottamatta kaikki vaatteensa ja nousta seisomaan leveään haara-asentoon tasanteelle ja kakata seisaaltaan jalkojensa välissä olevaan pöntön reikään. Hän kumartui aina eteenpäin, koska halusi nähdä kuinka kakkapökäle tuli hitaasti hänen pakaroidensa välistä ulos, roikkui pitkänä ja putosi lopulta reikään. Häntä houkutti monesti koskea kakkaan ennen sen putoamista, mutta ei koskaan uskaltanut. Eräällä kerralla hänen tähtäyksensä oli huono ja pökäle osui istuimen reunaan ennen putoamistaan reikään. Jälkien siivoaminen vaati pitkää hinkkausta vessapaperilla, mikä tappoi kiinnostuksen toiminnan jatkamiseen.

Näiden tarinoiden jälkeen keskustelu eteni ennalta aavistettavaa uraa pitkin. Kyllä, tavallaan kokeilut kiinnostaisi yhä. Aikaisemmat kumppanit on suhtautuneet nihkeästi niin ei ole tullut edes mieleen ehdottaa. Ehkä sitten voitaisiin. Joskus. Joo. Kokeillaan, kunhan ei mitään tule kasvoille. Vaikka ensi viikonloppuna mökillä? Siellä on rauhallista eikä tarvi pelätä likaantumista. Voisiko ihan oikeasti? No joo. Mennään rannalle, poukamasta kukaan ei näe. Otetaan vaikka lakana alle. Juu kuulostaa fiksulta.

Muutaman päivän päästä he olivat riisumassa itseään kirkkaana kesän alkuiltana. Jari sai vaatteensa ensin pois. Hän oli ajanut ihokarvoituksensa pois viimeistä haituvaa myöten. Kulli kevyesti jöpöttäen hän kääntyi katsomaan vaimoaan, joka oli juuri sitomassa ruskeita hiuksiaan tiukalle nutturalle. Saatuaan solmun riittävän tiukalle Irenen kädet siirtyivät rintsikoiden hakaselle, joka aukesi pian. Terhakat B-kupin rinnat ponnahtivat vapauteen ja niitä pidelleet liivit lensivät vaatemytyn päälle. Irene alkoi riisua vaaleanpunaisia pikkuhousujaan, kun Jarin käsi pysäytti hänet.

– Irene?

– Niin?

– Älä ota niitä pois.

– Ai, miksei?

– Mä haluaisin katsoa kuinka sä kakkaat housuun.

– Okei, aloitetaan vaikka sitten siitä, olen jo joutunut pidättelemään vähän tänään.

Irene pyörähti puoli kierrosta, nojasi polviinsa ja pyllisti Jarin suuntaan. Hän vastasi menemällä polvilleen lakanalle päästäkseen lähelle vaimonsa pyllyä. Irene jännitti kehoaan ja alkoi pusertaa.

– Hnnnnghh! Ihan just tulee. Mmmmmghg!

– Nyt näkyy!

Toden totta, pinkkeihin pikkupöksyihin oli ilmestynyt pieni muhkura juuri pyllyreiän kohdalle. Kangas värjäytyi tumman ruskeaksi pullistuman kohdalta. Se kasvoi suuremmaksi ja suuremmaksi ja lopulta housuissa pullotti noin kahden nyrkin kokoinen pehmeä möykky.

– Se saa riittää toistaiseksi, Irene kommentoi, kääntyi ympäri ja jatkoi. – Joku näemmä ainakin tykkäsi siitä.

Jarin ei tarvinnut katsoa alaspäin tietääksen, mihin tällä viitattiin. Hänen kyrpänsä seisoi niin kovana, että sitä kivisti. Hän nousi seisomaan, otti vaimonsa tiukkaan halaukseen ja tunnusteli pöksyissä olevaa läjää oikealla kädellään.

– Lämmintä, hän sanoi keksimättä oikein mitään muutakaan.

Irene veti Jarin pään luokseen ja pari antautui intohimoiseen suudelmaan. Jari päästi pullistuman otteestaan ja raotti vasemmalla kädellään pikkuhousujen vyötärön kuminauhaa. Irene lopetti suudelman ja katsoi Jaria tiukasti silmiin. Katsekontaktin säilyttäen Jari työnsi oikean kätensä alushousujen kauluksesta sisään ja suoraan tuoreeseen ulosteeseen. Vasen käsi seurasi perässä. Jari pyöritteli ja puristeli kakkaa ja painoi sitä pitkin Irenen pakaroita.

– Otatko kädet pois, mä haluan kokeilla istua sen päälle.

Jari teki työtä käskettyä ja pyyhki suurimmat klimpit käsistään Irenen ulkoreisiin. Tämä kyykistyi maahan ja nojautui taaksepäin rapuasentoon. Pikkuhousuissa oleva raskas lasti veti kangasta alaspäin ja Irenen laskeutuesse kakkamöykky osui ensimmäisenä lakanaan. Kun Irenen pylly koski jälleen kakkaan, hän pysähtyi hetkeksi vetämään henkeä. Sitten hän istui sen päälle koko painollaan.

– Mä tunnen kuinka se pursuaa ulos.

Jari näki saman, Irenen jalkojen välistä pusertui ulos vaaleanruskeaa tahnaa.

– Nyt se nousee pilluunkin.

Pikkuhousujen etumus oli selkeästi pullollaan, ja Jari alkoi heti tunnustella ja hieroa sitä.

– Mullakin alkaa olla hätä.

– Antaa tulla sitten vaan.

– Otatko vastaan?

– Juu.

Jari asettui nelinkontin ja kurkkasi olkansa yli.

– Valmista?

Irene laittoi kätensä kupiksi Jarin perseen alle ja huikkasi.

– Mmm-mmm.

Jari ponnisti mutta mitään ei tuntunut tapahtuvan. Hän köyristi selkänsä ja puristi uudestaan.

– En muuten ole koskaan yrittänyt ulostaa silloin kun mulla seisoo. Tää on vaikeeta.

Hän punnersi uudestaan Irenen katsoessa hänen hitaasti sykkivää persereikäänsä. Lopulta sulkijalihas antoi periksi, ja ulos työntyi tummanruskean pötkylän pää.

– Melkein valmista.

Ponnistuksen uuvuttamana Jari joutui vetämään henkeä, jolloin pökäle imeytyi takaisin suoleen. Sisuuntuneena hän ponnisti vielä kerran. Se oli kuitenkin liikaa ja pötkylä sujahti ulos piilostaan paljon nopeammin, kun mihin Irene oli varautunut. Kakkapökäle luiskahti suoraan Irenen rintojen väliin ja valu siitä maahan, jättäen jälkeensä ruskean vanan rinnoilta vatsalle ja reisille.

– Töräytit sitten mun päälle.

– Ei ollut tarkoitus, sori.

– Mee tohon selälles niin korjataan tilanne.

Hän teki työtä käskettyä. Irene otti Jarin kiinteän pökäleen sylistään ja laittoi sen Jarin vatsalle yhä kovana seisovan kullin vierelle. Hetken aikaa hän siveli Jarin kullia yhdellä kädellä ja hieman isompaa kiinteää jätöstä toisella.

– Mun on pakko ottaa nää nyt pois.

Irene nousi seisomaan ja työnsi pikkuhousut jalastaan. Ne putosivat maahan lässähtäen. Maassa makaava Jari katseli kakkahousujen jättämiä jälkiä, Irenen haaroväli oli vaaleanruskean suklaavellin peitossa sisäreisistä aina pakaroihin asti. Asiaa miettimättä hän tarttui kulliinsa ja alkoi runkata.

– Näytätkö pilluasi?

Reidet levisivät ja näkymä ulosteen peittämään pilluun sai Jarin runkkaamaan nopeammin. Irenekin intoutui hieromaan itseään, mutta halusi lisää ja nojautui Jarin ylle. Ennen kuin hän kerkisi laskeutua, Jari keskeytti hänet.

– Odotas vähän.

Hän kurotti kohti maassa makaavia pöksyjä, ja nosti ne lastineen päivineen vatsalleen oman pökäleensä päälle yhdeksi isoksi läjäksi.

– Tuu mun päälle!

– No todellakin!

Irene hyökkäsi ahnaasti aviomiehensä päälle ja he suutelivat intohimoisesti. Jarin vatsalla ollut ulostekasa liiskaantui heidän väliinsä ja levisi ympäriinsä: ylävartalot, jalat ja jopa Jarin kulli saivat ruskean peitteen. Kyljiltä lakanalle valuneet kokkareet Jari poimi ja liiskasi Irenen selkään ja pakaroille. Jokaisella liikkeellä molemmat tunsivat välissään olevan ulostekerroksen leviävän ympäriinsä.

– En kestä enää, totesi Jari, tarttui kulliaan varresta ja työnsi sen päällään piehtaroivan vaimonsa kuumaan pilluun.

– Ai vittu! Pane mua! Just noin, kovempaa!

Kuin käskystä Jari pyöräytti pariskunnan ympäri ja survoi kulliaan voimalla Ireneen. Jo muutaman työnnön jälkeen hän tunsi olevansa lähellä.

– Mä tuun! Mä tuun!

– Tuu! Anna sitä kyrpää!

Orgasmin ekat ruiskaukset upposivat Irenen pilluun, mutta vielä viime töikseen Jari veti kullinsa ulos ja roiski loput spermat Irenen ulosteilla kuorrutetun ylävartalon päälle. Hän lysähti istumaan ja vetämään henkeä, samalla kun Irene rupesi kiimassa hieromaan pilluaan. Toisella kädellään hän hieroi päällään olevaa kakkaa edes takaisin.

– Tää on sairainta mitä mä oon ikinä tehnyt. Kuinka voi pyöriä paskassa nussittavana ja nauttia siitä? Mun vittu on ihan tulessa.

– Haluutko siihen jäähdytystä? Mulla on kusihätä.

– Anna tulla kaikki vaan!

Jari nousi polvilleen, tähtäsi jo pehmenneen kullinsa kohti ulosteessa runkkaavan vaimonsa pillua ja antoi kusen suihkuta. Pillulta hän jatkoi reisille, vatsalle ja tisseille kastellen Irenen kokonaan. Kiintet kakkanokareet pehmenivät kiisseliksi, jota Irenen vapaa käsi levitteli ympäri kehoa. Kusen vielä ruiskutessa Irenen orgasmi tuli, hän veti jalkansa koukkuun, sulki silmänsä ja voihki kovaäänisesti. Sitten molemmat rojahtivat veltoiksi nyt jo kellertävänruskealle lakanalle. Rannalle laskeutui hiljaisuus.

5 kommenttia viestissä: “Kakkaleikkejä rantahietikolla”

 1. skjhkdhkj says:

  hyvä tarina!

 2. Oksettavaa says:

  Olisipa kiva jos tällaiset pystyisi suodattamaan pois näkyvistä.

 3. BT says:

  Nyt täytyy sanoa, että olipa paska tarina 😀

 4. Timppa says:

  Empä edes viitsiny lukea mutta olipa ihan perseestä !

 5. pb30 says:

  Ehdottomasti lisää!

Kommentoi

top