search
top

Mullikkaa alistetaan osa2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 2.74 out of 5)
Loading...

Kun tajuntani palasi jonkin ajan kuluttua,huomasin että siteet jaloistani ja käsistäni oli irroitettu. Makasin edelleen alastomana pöydällä. Kaulaani oli jätetty nahkapanta ja siveysvyö oli lukittu jälleen paikalleen.
Marke veti minut istumaan ja siitä seisomaan. Jalat täristen ja peräaukko kirvellen kävelin Marken vetämänä ulos navetasta ja taloon. Marke johdatteli minut pesuhuoneeseen ja käski pestä itseni.
Öljyä oli levitetty runsaasti vartalolleni ja kesti kauan ennenkuin sain itseni puhtaaksi. Tunsin kuinka Jorman spermaa valui pyllystäni lattiakaivoon pestessäni itseni myös sieltä. Pesun jälkeen jouduin seisomaan kädet pään päällä Marken kuivatessa minut karhealla pyyhkeellä.
“Kontillesi mullikka” Marke käskytti,enkä voinut kuin totella. Minut talutettiin pariskunnan makuuhuoneeseen,jossa Marke veti päähäni nahkahupun jossa oli reiät silmille ja suulle. Hän lukitsi hupun niskani taakse ja käski minut sitten keskelle vuodetta. Näin tehtyäni hän kahlehti käteni sängyn päätyyn ja poistui paikalta.
Makasin pimeässä makuuhuoneessa ja kuulin,kuinka pariskunta katsoi televisiota olihuoneessa. Noin tunnin kuluttua televisio sammui ja molemmat tulivat makuuhuoneeseen. He riisuutuivat ja kömpivät vuoteeseen niin että minä jäin keskelle.
Jorma kaivoi yöpöydän laatikosta kumisen suupallon jonka hän laittoi suuhuni kiristäen nahkahihnan niskani taakse. Valot sammutettiin ja huone hiljeni. Kuulin selkäni takaa Jorman kuorsauksen. Marke nukkui edessäni alastomana selkä minuunpäin. Peitto oli valunut hänen yltään paljastaen suuren pyöreän pyllyn. Kahlittu penikseni oli vain senttien päässä tuosta ihanuudesta.
Olisin halunnut sivellä tuota persettä,mutta minut oli kahlittu vuoteeseen,joten en voinut kuin katsella ja unelmoida. Sen seurauksena sain jälleen erektion. Levottomien ajatusten vallassa nukahdin jossain vaiheessa. Aamulla heräsin painavan käden laskeutuessa kyljelleni. Käsi hiveli kylkeäni ja siirtyi sitten pakaralleni. Jorman käsi seikkaili ihollani hivellen selkää,niskaa ja uudelleen pakaroita. Vahvat sormet puristelivat takapuoleni pehmeää lihaa vaativasti ja painuivat sitten pyllyvakoon. Paksu peukalo painautui peräaukolleni,ja hetken kutiteltuaan sulkijalihaksen läpi suoleeni. Värähdin ja painoin peppuani vasten kättä. Tunsin kuinka sulkijalihas sykki peukalon ympärillä ja pyllistin lisää. Kuulin selkäni takaa Jorman hiljaisen naurahduksen ja sen jälkeen mies veti sormensa sisältäni, työnsi kätensä kainaloni alta ja veti minut syliinsä kiinni. Miehen oikea käsi siirtyi etupuolelle ja tarttui kahlittuun kaluuni. Hetken näperrettyään hän sai kalukahleen auki. Koura puristui penikseni ympärille ja käsitteli vehjettäni yllättävän hellästi.Saatuaan aseeni puolijäykäksi, käsi jatkoi seikkailuaan siirtyen vatsalleni ja siitä rinnalle. Sitten käsi laskeutui takaisin vatsalleni puristellen ja vatkaten lihaani. Vasen käsi otti kiinni nännistäni ottaen sen tiukkaan puristukseen. Älähdin kivusta suukapulani takaa. Jorma painautui tiukemmin selkääni ja suuteli ja nuoli niskaani. Tunsin miehen paksun kalun jäykistyvän pakaroitani vasten. Pienellä liikahduksellani sain vehkeen uppoamaan pakaravakooni.
Marke nukkui edelleen edessäni kasvot minuunpäin rinnat paljaana. Uhkeat ryntäät nousivat ja laskivat hengityksen tahtiin. Nainen oli täysin tietämätön mitä sängyssä oli tapahtumassa.
Jorma jatkoi vartalostani nauttimista. Nyt oikea käsi siirtyi jalkoväliini ottaen tukevan otteen kalustani ja veteli esinahkaani eteen taakse. Tuntui hyvältä. Kun mies irroitti otteensa,olin jo kivikovana.Vapaa käsi siirtyi niskaani ja suukapulani poistettiin. Hengitin jo läähättäen odottaen,mitä isäntäni minulta seuraavaksi vaatisi.
Hän käänsi minut selälleen ja suuteli huuliani. Partakarvat pistelivät kasvojani miehen työntäessä limaisen kielensä syvälle suuhuni.Seisova kaluni heilahteli puolelta toiselle Jorman puristellessa vartaloani kiimaisena hänen kielensä seikkaillessa samalla suussani.
“Jorma kulta” Kuului äkkiä Marken ääni. “Mitäs täällä puuhaillaan?” ääni jatkoi ilkikurisesti. Jorma mörähti jotain ja jatkoi suutelemistani. Marke nousi istumaan vuoteelle ja katseli meitä kiinnostuneena.
Kiedoin jalkani tuon valtavan sonnin ympärille ja seisovat kalumme hieroivat toisiaan.Yht`äkkiä mies irrottautui minusta ja heittäytyi selälleen puuskuttamaan. Pitkä paksu kalu seisoi kivikovana kohti kattoa sykkien. Tajusin haluavani tuo kyrvän sisääni. Marke tunnusteli kivespussejani ja otti sitten terskani suuhunsa. pehmeä kieli kutitti terskan alapintaa ja liikutin lantiotani nautinnosta. Jorma nousi vuoteelle istumaan,ja irrotti käteni siteistä. Samalla hän istui kasvojeni ylle. Komea pylväsmäinen kulli seisoi kivikovana silmieni edessä. Mies tarttui kaluunsa ja taivutti sen huulilleni. Avasin suuni,ja kivikova kyrpä ujuttautui rauhallisesti nieluuni. Marke leikki edelleen seisovalla kullillani Jorman nussiessa rauhallisin vedoin nautiskellen suutani. Äkkiä Marke lopetti imemiseni. “Nyt lopeta ukko,mun vuoro” hän sanoi ja meni viereeni kontilleen suuri maidonvalkoinen perse pystyssä. Jorma veti kalunsa suustani ja asettui naaraansa taakse. Katsoin aitiopaikalta,kuinka paksu häränkulli venytti naisen häpyhuulia ja sukelsi lotisten syvälle emättimeen. Kyrpä aloitti tasaiset työnnöt pumpaten jokaisella ulosvedolla pillusta valkeaa kiimalimaa. Kohta Marken perse alkoi pyörimään yhä kiihtyvämmin. Nainen inisi hiljaa ja alkoi sitten valittaa äänekkäästi. Selkä painui yhä enemmän notkolle ja kohta nainen jo huusi orgasmin kourissa. Lihava vartalo tärisi ja nytkyi ihanasti naisen tullessa pitkään. Jorma lisäsi vauhtia ja alkoi murisemaan. Sitten hän tuuppasi valtavan kalunsa juurta myöten naisensa sisään ja huomasin hänen saavan siemensyöksyn. Puuskutettuaan hetken paikallaan,Jorma vetäytyi vaimostaan limaisen maiskahduksen saattelemana. Marke nousi nopeasti, nosti jalan kasvojeni yli ja istui naamalleni. “Siivoa poika” hän käski työntäen käytetyn vittunsa naamaani kiinni. Minä tein työtä käskettyä, ja aloin nuolla naisen vaginaa. Aluksi tunsin suussani vain pillun maun,mutta hetken kuluttua pillu alkoi heruttaa Jorman sakeaa spermaa sisältään. Siementä tuli  yhä enemmä,ja yritin nuolla kaiken suushuni.Silti valkoista lemmenlimaa valui myös kasvoilleni. Tunsin kuinka Marken sormet kiertyivät kovana jöpöttävän kaluni ympärille ja puristelivat sitä . Nuolin yhä kasvoilleni painunutta vaginaa puhdistaen sen spermasta ja tunsin kuinka oma orgasmini oli tuloillaan. Levitin jalkojani lisää ja kiedoin käteni pullean naisenvartalon ympärille. Suustani pääsi tahaton “AAAAHHH!”. Käteni siirtyivät massiivisille pakaroille ja leipoivat niitä kuin pullataikinaa. Avasin Marken pakarat. Pieni punainen pyllyreikä supisteli aivan silmieni edessä. Silloin Marke lopetti runkkaamiseni. Olin juuri tulemaisillani ja paisunut kaluni nyki hakien helpottavaa kosketusta. Turhaan. Marke nousi päältäni. Makasin sängyllä alastomana vain paksu kaulapanta kaulassani kyrpä pystyssä jalat levällään kiiman korventaessa sisälläni. Marke ja Jorma seisoivat sängyn vierellä alstomina katsellen orjaansa arvioivin katsein. “Haluatko sinä vielä nussia tuota lihaa?” marke kysyi mieheltään.
“En taida nyt enää jaksaa. Sinä imit kaiken” Jorma vastasi hymyilevälle vaimolleen. “Sidotaanko se sitten nippuun odottamaan” hän jatkoi.
Olin kauhuissani. Enkö saisikaan helpottavaa siemensyöksyä,vaan joutuisin taas kullia myöten kahlehdittuna odottamaan seuraavaa kertaa. Aloin sivellä nuorta vartaloani kutsuvasti. Käteni vaelsivat rinnalleni ja siitä vatsalle. Uskalsin jopa tarttua seisovaan elimeeni. Pyöritin pyllyäni patjaa vasten yrittäen saada jommankumman kiinnostumaan tyydyttämisestäni. Marke hätisti käteni kalultani.
Makasin silmät kiinni ja odotin.
“No,jospa mnä kokeilen” Marke sanoi ja otti yöpöydältä juomalasin. Hän kaatoi siinä olevan veden kukkapurkkiin. Sitten nainen kaivoi yöpöytänsä laatikkoa. Hän veti sieltä esiin pitkän musta kumikalun ja rasvatuubin. “Kontillesi mullikka” Nainen käski ja tein työtä käskettyä. Menin kontilleni ja notkistin selkääni. Marke siirtyi taakseni ja tunki sykkivän elimeni juomalasiin. Sitten tunsin sormet pyllyreiälläni. Sormet levittivät paksua rasvaa reiälle ja upposivat välillä sisään. Kohta sormet vetäytyivät ja tunsin kumidildon aukollani. Marke työnsi kalua sisälleni ensin varovasti,sitten yhdellä työnnöllä koko mitaltaan. Vaikka Jorman kulli oli valtava,tämä oli ainakin kymmene senttiä pitempi. Tunsin kuinka kaumikalu lipui syvälle suoleeni,pysähtyi,ja alkoi vetäytymään. Marke nussi pyllyäni osaavin ottein valtavalla dildolla. Minä haukoin henkeäni ja yritin pyllistää lisää. Takapuoleni pyöri holtittomasti paksun vehkeen upotessa sisääni yhä uudestaan ja uudestaan. Kivespussit vetäytyivät kurttuun ja lasin sisällä oleva kaluni paisui ja sykki yhä kovemmin. Tunsin olevani tulossa hetkellä millä hyvänsä. Nainen ei edes koskenut elimeeni,mutta ajoi minua kohti orgasmia kovaa vauhtia. Tunsin etten voinut enää pidätellä. Kumisauva syvällä suolessani avasin suuni,ja huusin AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA siemensyöksyn räjäyttäessä kyrpäni juomalasiin. Pumppasin limaani lasiin Marken vetäessä sauvaa sisältäni. Lysähdin vuoteelle naisen vetäessä dildon suolestani. Hän otti juomalasin,jolloin näin, että se oli puolillaan spermaani. Jorma nosti minut istumaan ja antoi lasin käteeni.”juo se” hän käski,enkä voinut kuin totella. Paksu paakkuinen nuoren miehen sperma valui suuhuni ja nieluuni. Oma spermani. Join lasin tyhjäksi ja annoin sen takaisin . Halusin vain nukkua….
Vaikka työnkuvani olikin äkillisesti muuttunut,kuului tehtäviini myös jatkossa maatilan töitä nurmikon leikkuusta lähtien. Yleisin työasuni oli nahkainen lannevaate,niinsanottu munapussi,johon kaluni työnnettiin ja joka kiinnitettiin lanteilleni ohuilla nahkanyöreillä. Myös kaulapanta kuului varustukseeni,muuten olin alaston. Seuraava viikko meni rauhallisesti lukuunottamatta keskiviikkoa,jolloin kesken apulantasäkkien nostelun Jorma veti kullinsa esiin ja imetti minulla itsensä siemensyöksyyn asti. Leikatessani myöhemmin iltapäivällä nurmikkoa,huomasin Marken katselevan vartaloani käsi mekon alla. Minulle ei kuitenkaan annettu mahdollisuutta nussia ehtoisaa emäntääni,tai muutenkaan purkautua,vaikka tunsinkin kaluni kovenevan kuin itsestään. Marke ja Jorma eivät voineet olla huomaamatta kävelyn tahdissa heilahtelevaa elintäni. Odotin jo koska pääsisin alistumaan pariskunnalle uudelleen. Yöt vietin sidottuna makuuhuoneen lattialla joten silloinkaan en voinut helpotusta hakea.
Torstaiaamuna Marken irroittaessa minut siteistäni,hän imaisi yllättäen kaluni syvälle suuhunsa. Suurta nautintoa tuntien liikutin lantiotani ja nain häntä syvälle kurkkuun. Juuri kun kaluni alkoi nykiä merkkinä siemensyöksystä.Marke lupsautti penikseni suustaan ja jätti minut kyrpä kivikovana ja sykkivänä lattialle. Tiesin että jos itse runkkaisin itseni onneen,tai edes koskettaisin elintäni,rangaistus olisi kova. Niinpä nousin ja seurasin emäntääni keittiöön aamupalalle.
Aamiainen syötiin hiljaisuuden vallitessa. Sen jälkeen Jorma asetti lannevaatteeni paikallee ja siirryimme päivän askareisiin.
Tultuamme päivällä syömään Marke käskytti minut taas lattialle . Hän otti kyrpäni uudelleen suuhunsa ja tunsin kuinka nainen työnsi sormensa peräaukkooni liikutellen sitä eestaas. Kohta jo valitin nautinnosta,ja lähestyin jälleen orgasmia,kun Marke lopetti jälleen työstämisensä kesken. Yritin tarjota penistäni hänelle uudelleen,mutta nainen nousi mitään sanomatta ylös ja istui pöytään. Jorma oli katsellut toimitusta ja kaivanut kullinsa haalareista runkaten rauhallisesti itselleen erektion. Odotin hänen tulevan luokseni naidakseen minua,mutta yllätyksekseni mies nousikin ylös ja meni vaimonsa viereen. Marke katsahti miehensä valtavaa kyrpää,ja imaisi sen suuhunsa. Jouduin katsomaan voimattomana vierestä,kuinka nainen otti lähes koko kalun suuhunsa,ja imi miestään silmät suljettuina. Kohta Jorma alkoi ähkiä ja liikutti lanteitaan yhä nopeammin nussien Marken suuta. Tahti kiihtyi,kunnes mies pysähtyi hetkeksi,tunkeutui vielä kerran syvälle naisensa nieluun,ja purkautui karjaisten. Pehmenneen kullin lupsahtaessa naisen suusta,tämä kääntyi puoleeni ja iski minulle silmää spermavana suupielestä valuen. Tunsin tulevani hulluksi.
Marken sujauttaessa kaluni nahkapussukkaan,hänen kätensä kosketus sai erektion aikaiseksi. Nainen veti kaksi kertaa esinahkaani edestakaisin,ja kulli seisoi kivikovana. Armottomasti hän kuitenkin asetti lannevaatteeni paikalleen ja käski minut töihini.
Loppupäivän kaluni seisoi puolijäykkänä ja heilui jalkojeni välissä.
Ollessamme Jorman kanssa ladossa töissä,tämä tarttui pakaraani tiukalla otteella leipoen lihaani kuin taikinaa. Notkistin selkääni ja tarjosin pyllyäni urokselle,mutta mies lopetti puristeluni lyhyeen. Yritin esitellä pystyyn noussutta kyrpääni epätoivoisesti miehelle,mutta hän vain naurahti. Illalla pääsin valvotusti suihkuun,jonka jälkeen käteni sidottiin selkäni taakse ja minut laitettiin nukkumapaikalleni. Marke otti vehkeeni jälleen käteensä ja runkkasi sitä hellästi. Olin jälleen kivikova. Naisen alkaessa nuolemaan terskani alapintaa,tunsin tähtien lentävän silmissäni. Olin juuri tulemaisillani,kun hän lopetti jälleen kerran ja jätti minut lattialle makaamaan. Jossain vaiheessa nukahdin. Näin koko yön unia,joissa nussin emäntääni milloin peppureikään,milloin pilluun. Aamulla herätessäni huomasin kyrpäni olevan kivikova.
Aamupalan jälkeen minut talutettiin navetalla ja käteni sidottiin eteeni. Jorma kytki paksun kahleen käsikahleeseeni. Ketjun toinen pää nousi katossa olevaan taljaan. Nappia painamalla talja alkoi vinssata käsiäni ylöspäin,ja kohta seisoin navetan lattialla kädet kohti kattoa. Mies laittoi nilkkoihini nahkaiset paksut hihnat,joiden väliin hän yhdisti metallitangon jonka kiinnitti niin,että jalkani olivat levällään. Sitten isäntäni poistui paikalta.
Marke astui huoneeseen ja repäisi lannevaatteen yltäni. Hän pursotti partavaahtoa käsilleen ja levitti sen kasvoilleni,päähäni ja koko vartalolleni. Rauhallisesti nainen alkoi ajella minua karvattomaksi. Viimeiseksi hän tarttui kaluuni ja n´venytti sitä ajellen myös häpykarvani pois. Olin jälleen täysin paljas,ja minulla seisoi komeasti. Marke antoi luunapin terskani päähän jolloin erektio loppui. Jorma palasi navettaan,ja otti nurkasta tutun puutarhaletkun,jonka pään hän rasvasi huolellisesti. Kun mies vielä työnsi sormellaan paksua rasvaa peräaukkooni,hän seuraavaksi alkoi ujuttaa letkun päätä sisälleni. Jopa kova letku tuntui hyvältä suolessa,ja kyrpäni ponnahti jälleen pystyyn. Marke kääntyi avaamaan hanan ja tunsin veden virtaavan sisääni. Jorman ottaessa letkun ulos,puolestani purkautui vettä ainakin litra. Huuhtelu toistettiin niin monta kertaa,että vesi oli lopulta aivan kirkasta ja puhdasta. Sitten Jorma kääri letkun rullalle. Mies katseli minua ja seisovaa elintäni hiljaa. Huomasin isännälläni seisovan.
“Mitäs vaimo sanoisit,jos nussisin tuota mullikkaa pyllyyn?” Mies kähisi vaimolleen.
“Onko tuo nyt hyvä ajatus?” Marke vastasi. “Jos se tulee,niinkuin viimeksi,voi ilta mennä pilalle” hän jatkoi.
Kohouma Jorman haalarin sisällä kuitenkin kertoi,että mies ei juuri illasta välittäisi.”Nyt se olisi valmiiksi rasvattu,ja kieltämäti muutenkin pantavan näköinen” Jorma kuiskasi katsellen kivikovana seisovaa kulliani ja hoikkaa vartaloani.
“No,jos nyt niin tekee mieli,niin anna mennä” Marke lupasi.”Mutta laitetaan sille panta ensin”. “Joo” isäntäni lupasi. Marke otti hyllyltä mustan paksun nahkahihnan ja tuli eteeni. Hän sitaisi hihnan kivespussien taakse kiristäen sen todella kireälle. Sitten hän kiristi toisen hihnan kaluni juureen. Hihnat puristivat todella paljon ja huomasin kyrpäni pullistuvan entisestään ja paksujen verisuonien paisuvan kullin varresta.
Silläaikaa Jorma oli riisunut haalarinsa,jonka alla ei ollut mitään. Kalu puolijäykkänä mies käveli taakseni ja tuli kiinni minuun. Hän kietoi kätensä vartaloni ympärille ja puristeli ja siveli sitä kuin vaimoaan. Tunsin miehen kullin paisuvan ja kovenevan pakaroitani vasten kun mies tarttui sidottuun kaluuni hivellen sitä. Jorma suuteli niskaani,ja tarttui sitten omaan kyrpäänsä painaen sen pyllyreiälleni. Pyllistin vastaan,kun tunsin painetta aukollani.ja hiljaa tuo valtava nahkanuija painui sulkijalihaksen läpi himokkaaseen suoleeni juurta myöten. Jorma huohotti hetken paikallaan ja alkoi sitten vetäytyä painaen taas kohta vehjettään sisään. Marke istui edessäni tuolilla katsellen kuinka hänen miehensä nussi orjapoikaansa pyllyyn. Oma kyrpäni oli turvonnut entisestään,ja näin terskani alkaneen tummua. Voihkin nautinnosta ja puskin karvatonta pyllyäni miestä vasten hänen kiihdyttäessä tahtiaan sisälläni. Kohta kuulin murinan miehen suusta. Näin Marken katselevan seisovana heiluvaa elintäni nälkäisesti,kun mies takanani tarttui lanteisiini ja jyysti pyllyäni. Tajusin isäntäni tulevan hetkellä millä hyvänsä ja pyöritin nuoren miehen persettäni yhä enemmän. Murina koveni ja tahti kiihtyi,kunnes isäntä yhtäkkiä keskeytti nussimisen. Tunsin paksun nahkanuijan sykkivän syvällä suolessani.Murina muuttui läähätykseksi ja iso koura tarttui kivikovaan kyrpääni miehen vetäytyessä ja taas työntyessä syvälle pyllyyni,kunnes nautinto kävi ylivoimaiseksi. Karjuen Jorma tunkeutui vielä kerran suoleni sopukoihin. Kyrpä nyki sisälläni ja tunsin tulvahduksen,kun isäntä kylvi siemenensä peräsuoleni sopukoihin. Tiukka ote kalustani irtosi ja mies vetäytyi sisältäni. “No? Tekikö eetvarttia?” Marke kysyi käheällä äänellä. “Voi vittu. Kyllä teki” mies vastasi ja tuli läähättäen hikisenä eteeni. Hän kumartui ja poisti nahkahihnat kiveksistäni ja sykkivästä kullistani tarttuen sitten kalun varteen. Runkkasin epätoivoisesti kättä vasten saadakseni vihdoin itsekin helpotuksen,mutta nopeasti Jorma irrotti otteensa. “Ei vielä” hän sanoi laittaen lannevaatteen päälleni. Piinattu ja kidutettu kyrpäni pussitettiin nahkapussiinsa ja minut irrotettiin katosta. Pyllyreikä sakeaa spermaa valuen minut talutettiin taloon.
Pestyäni jälleen valvotusti itseni,lähdimme isäntäni kanssa töihin.
Päivä meni erilaisia maatilan töitä tehdessä,kunnes noin neljän maissa iltapäivällä Jorma ilmoitti että tämä oli nyt tältä päivältä tässä. Palasimme kotiin ja minut vietiin suihkuun. Sen jälkeen isäntäni pursotti suoleeni vaseliinia ja kävimme syömään. Ruuan jälkeen Jorma otti kaapista kossupullon ja teki itselleen ja vaimolleen ohuet paukut. Marke tuli luokseni vesilasin kanssa ja työnsi suuhuni sinisen pillerin ja pakotti sen veden kanssa alas. “Mullikalla on illalla taéhtävää. Varmistetaan että kunto kestää” hän naurahti. Ilta alkoi lähestyä. Marke ja Jorma istuksivat terassilla. Minut oli istutettu heidän jalkoihinsa ja kahlittu metalliketjulla pylvääseen pelkässä lannevaatteessa. Kullini oli puolijäykkänä ja tunsin veren kohisevan korvissani.
Joskus kuuden aikoihin kuului auton ääntä,ja pihaan kurvasi uudehko Volvo. Autosta astui ulos Arto ja Helinä. Arto oli kylän lääkäri. Noin 160 senttinen langanlaiha kuikelo jolla oli mustat viikset. Hänen vaimonsa Helinä,ammatiltaan tohtorin vaimo,oli pukeutunut ohueen kukkamekkoon jossa oli naruolkaimet. Tullessaan terassille,oli helppo huomata,että Helinän aika kului päivisin lähinnä kuntosalilla. Olkapäät ja reidet,samoin käsivarret olivat hyvin ruskettuneet ja todella lihaksikkaat. Punaiset korkeakorkoiset kengät korostivat kauniisti sääriä ja nilkkoja. Helinällä oli vaaleat hiukset,jotka hän oli leikkauttanut sivuilta ja takaa todella lyhyiksi. Pään päällä hiukset olivat pitemmät ja pystyssä.
Arto laski lattialle suurehkon pahvilaatikon ja vilkaisi minua kiinnostuneesti istuen sitten tuoliin tervehtien isäntäpariskuntaa. Helinä sen sijaan jäi mittailemaan alastonta vartaloani punaisia huuliaan nuolaisten. Arvasin hänen ottaneen miestä väkevämpää.
Marke tarjosi naiselle paukun ja tämäkin istahti. Keskusteltuaan hetken säästä,miehet ilmoittivat lähtevänsä saunan lämmitykseen ja poistuivat sisälle,Jorma pahvilaatikko kainalossaan. Myös Marke ilmoitti menevänsä hoitamaan jotain asiaa keittiöön ja poistui. Jäimme Helinän kanssa kahden. Nainen katsoi minua nälkäisesti ja levitti hieman mekon peittämiä reisiään. Huomasin hänen hengityksensä tiivistyneen. “Nouse ylös poika” Helinä käskytti,ja nousin seisomaan. Naisen katse kohdistui jäykistelevään penikseeni. “Tänne” Paikka!” hän jatkoi. Menin niin pitkälle kuin ketju antoi myöten. Olin naisen reisien välissä. Helinä nielaisi raskaasti,levitti jalkojaan lisää ja nosti sitten mekon helmaa. Hänellä ei ollut lainkaa pikkuhousuja,ja näin karvattomaksi ajellun vitun. Häpyhuulet olivat paksut ja limaiset. Helinä veti hellästi sormellaan pilluviivaansa ja sanoi sitten käheästi “Nuole! nuole kuin koira!” Painoin pääni rajattiomasti ruskettuneiden reisien väliin ja tapasin kielelläni limaisen vitun. Painoin kieleni sisälle ja nuolin kuin koira. Nainen edessäni vingahteli ja inisi ja pyöritti pyllyään. Vuoroin imin häpyhuulia ja klitorista,vuoroin työnsin kieleni syvälle naiseen lipoen kiimalimaa suuhuni. Helinä taivutti päätään taaksepäin tarttuen samalla mekon peittämiin rintoihinsa.
Samassa ovi aukesi,ja Arto,Jorma ja Marke astuivat terassille. Miehillä oli yllään vain pienet housut. Marke sensijaan oli vyöttänyt itsensä nahkaiseen lantiokorsettiin,joka oli kiristetty äärimmilleen niin että liha pursusi korsetin yltä ja alta. Lisäksi naisella oli nahkaiset reisisaappat korkeilla koroilla,sekä pitkät,kainaloon ati ylettyvät käsineet. Suuret lihaisat rinnat olivat paljaana,vain nännit oli suojattu jonkinlaisilla koruilla.
“Täällä se lehmä on jo nussittavana” Arto tokaisi ja veti minut irti vaimostaan nykäisten sitten Helinän jaloilleen. Huohottava nainen alistui miehesnsä otteessa ja Marke tuli paikalle. Kuului risahdus,ja Marke repäisi Helinän kesämekon pois tämän päältä. Nuorempi nainen seisoi nyt muiden edessä pelkkiin korkeakorkoisiin kenkiin pukeutuneena,yrittäen peitellä rintojaan ja pilluaan. “Ei. Älkää..” Helinä valitti.
“Suu kiinni lumppu” Arto tokaisi. Marke kiinnitti Paksun hahkahihnan Helinän kaulaan.
Arto painoi vaimonsa polvilleen ja kutsui Jorman paikalle. Näin että Jormalla seisoi. “Nussi tuota lehmää suuhun” Arto sanoi,ja Jorma teki työtä käskettyä kaivaen paksun kalunsa esiin ja työntäen sen Helinän huulille. Nainen yritti estellä,mutta pian kiiltävä terska painui punattujen huulien väliin ja syvälle naisen nieluun. Helinä kakoi hetken,mutta alkoi hetken kuluttua työstää suullaan lihanuijaa. Jorma ähkäisi tyytyväisenä.
Myös Arto oli riisunut housunsa ja näin Marken runkkaavan miehen ohutta penistä käsineen peittämällä kädellään.
Kohta Jorma irrottautui naaraastaan ja tokaisi “Ei nyt enempää. Ehtiihän tässä”. Hän istahti kyrpä pystyssä tuoliinsa. Myös Marke lopetti Arton runkkaamisen,ja mies istahti alas seisovine kaluineen.
Olin saanut tilannetta seuratessani jälleen erektion . Kyrpäni seisoi kivikovana. Miehet ottivat huikkaa laseistaan ja katselivat minua. Marke istutti alastoman Helinän penkille ja tuli luokseni. Hän irrotti ketjun tolpasta ja riisui lannevaatteeni. Marke talutti minua kuin koiraa esille. Hän vei minut miesten eteen kontilleen. Sitten hän käänsi minut niin että miehillä oli suora näkymä karvattomaksi ajeltuun öljyttyyn pyllyyni. Näin Arton katsovan kivikovaa seisokkiani nielaisten. Kyrpäni seisoi kuin toteemipaalu. Terskan pinnasta olisi voinut peilata. Se oli repeämäisillään. Marke vei minut Arton eteen. Katselin miehen seisovaa elintä,hänen työntäessään kaksi sormeaan suuhuni. Kyrpä nytkähti kun aloin imeä sormia. Hetken Arto nussi sormillaan suutani,kunnes veti sormensa ulos ja taputti pakaroitani. “Ompas hyvä perse” hän tokaisi Jormalle. Jorma nyökkäsi. Malttamattomat sormet seikkailivat pepullani ja työntyivät sitten pyllyvakooni. Kohta tunsin sormien hierovan pyllyreikääni,kunnes ne upposivat sisälleni. “Hyvin on rasvattu. Ihan on valmis astuttavaksi” Arto kähisi. “No,eiköhän sitten astuta?” Jorma tokaisi. “Kumman pään otat?” “No,jos mitä tänne pyllyyn” Arto vastasi ja veti sormensa ulos. Jorma nousi ja siirtyi polvilleen eteeni. Olin kahden miehen välissä kontillani kuin uhrattava sonni. Jorma työnsi kullinsa suuhuni. Samalla tunsin painetta pyllyreiälläni,ja kohta Arton kalu tunkeutui sisääni. Miehet alkoivat nussia minua tasatahtiin. Tuntui oudolta,mutta alistuin tilanteeseen. Tämä oli minun tehtäväni. Huomasin sivusilmällä,että Marke oli tuonut paikalle Helinän joka oli kontillaan vierelläni. Nainen katsoi kuinka hänen miehensä nussi minua peräsuoleen,samalla kun Jorma nai suutani. Helinä ojensi kätensä ja hiveli selkääni ja kylkeäni. Kohta käsi sukelsi vatsani alle,ja tunsin kuinka hoikat sormet puristuivat kyrpäni ympärille. Nainen puristeli kidutettua kaluani kädessään ja aloitti sitten varovaisen runkkaamisen . Notkistin selkääni nautinnosta. Tunsin kuinka siemensyöksy alkoi lähestyä,kun Marke puuttui tilanteeseen “Lopeta nainen ! Muuten on terassi spermassa” hän karjaisi ja pettymyksekseni tunsi otteen kalustani irtoavan. Arto ja Jorma sensijaan jatkoivat vartaloni tahkoamista. Imin paksua nahkanuijaa ohuemman kyrvän soutaessa peräsuolessani. Kohta tunsin,kuinka peräaukkoani työstävä kalu alkoi nykimään,ja jälleen tunsin,kuinka kuuma sperma täytti suoleni. Arto vetäisi elimensä sisältäni. Kutitin kielelläni suussani oleva kyrpää,imin ja runkkasin samalla kalunvartta,kunnes Jorma veti kyrpänsä suustani. Paksu punainen terska oli vain senttien päässä kasvoistani. Näin kuinka terskan päässä oleva vako avautui,ja alkoi ampumaan paksua mäihää kasvoilleni. Sitä lensi silmilleni ja huulille. Spermaa pursusi poskilleni ja roikkui nenäni päästä. Vihdoin sperman tulo lakkasi ja Jorma istui tuoliinsa. Marke toi Helinän eteeni. “Nuole” hän tokaisi,ja Helena alkoi nuolemaan sakeaa siemennestettä kasvoiltani. Nainen teki hyvää työtä,ja kohta olin puhdas jälleen. Raastava jyskytys kivikovassa kalussani minut vedettiin jälleen pois ja kahlittiin tolppaan.
Miehet hengähtivät,ja tekivät sitten kossupaukut. Marke puolestaan meni Helinän eteen,ja ohjasi tämän selälleen terassin lattialle. Sitten emäntäni kyykistyi,ja istui Helinänä kasvoille. Näin kuinka Helinä alkoi nuolemaan vanhemman naisen pillua ja kohta Marken suuri perse alkoi pyörimään. Samalla Marke otti jostain mustan nahkaisen ratsupiiskan,ja alkoi hyväilemään naisen häpyä. Myös Helinän alavartalo aloitti pyörivän liikkeen,kunnes Marke löi piiskalla napakan iskun suoraan Helinän suojattomaan vittuun. Nainen sävähti kivusta,mutta jatkoi nuolemistaan. Marke löi piiskalla vielä kaksi kertaa,kunnes nousi seisomaan. “Tamma vapaa” hän ilmoitti,ja Helinä nousi seisomaan. Otettuaan ryypyn lasistaan,Helinä otti tuolinsa ja toi sen eteeni. Hän istui tuolille ja ojensi jalkansa. Pehmeät varpaat,joissa oli syvän punaisiksi lakatut kynnet,alkoivat kutittelemaan kiveksiäni. Marke käski Helinän lopettaa hetkeksi,ja kumartui sitomaan kivekseni ja kaluni hihnoilla. Helinän jatkaessa hän katsoi suoraan silmiini. Nyt molempien jalkojen varpaat sivelivät jyskyttävän kyrpäni vartta,kunnes puristuivat tiukasti kyrvän varren ympärille aloittaen varovaisen runkkaamisen. Nautinto värisytti vartaloani ja läähätin kiimasta. Varpaat hieroivat välillä terskan alapintaa,välillä yhteen kuroutuneita kiveksiäni. Tunsin jalkapohjien pehmeyden vasten kivikovana kuumottavaa kullia,ja aloin taas lähestymään orgasmia. Arto,Jorma ja Marke olivat kumartuneet hiljaisina katsomaan toimitusta. Rimpuilin kahleissani Marken noustessa ja irrottaessa jalat elimeltäni. “Nyt riittää” hän tokaisi ja Helinä vetäytyi. Olin valmis repimään itseni irti kahleistani ja vaikka tappamaan siemensyöksystä. Mutta ei. Jäin huohottavana läähättämään kyrpä pystyssä paikalleni muiden poistuessa taaksepäin.
“Mullikka on nyt herkillä. Annetaan sen olla hetki” Jorma sanoi. Huomasin,että Arto ei voinut pitää katsettaan erossa kalustani,joka edelleen nyki holtittomasti. Tuntui kuin olisin saamassa krampin elimeeni.
“Oliskos nyt Helunan aika saada nannaa?” Jorma kysyi katsellen alastonta,paksut lihakset värähdellen vierellään seisovaa Helinää. Marke tarttui Helinää niskasta ja painoi huulensa tämän huulille rajusti. Hän tarttui Helinän toiseen pystyssä nöpöttävään nänniin ja liiskasi sen sormiensa väliin sanoen “Taitaa olla. Näyttää olevan Heluna härillään”. Myös Arto sai katseensa irti kalustani ja katsoi vaimoaan. “Viedään se kellariin” hän totesi.
“EI,ÄLKÄÄ! ARMOA !!” Helinä huusi,mutta turhaan. Jorma ja Marke tarttuivat naisen käsivarsiin ja alkoivat työntää häntä kohti ovea. Arto irrotti kahleeni pylväästä ja talutti minut perässä sisälle. Sisällä minut kuljetettiin portaita alas kellariin. Rimpuileva ja vastaanpaneva Helinä talutettiin sinne myös. Arto istutti minut tuolille,johon minut kahlittiin käsistäni ja reisistä,sekä nilkoista niin että jalkani olivat aivan levällään. Tummanpunaisena seisova kyrpäni jöpötti kohti kattoa.
Helinä talutettiin keskellä huonetta lattiasta kattoon ulottuvan terästangon luo ja pakotettiin sen eteen polvilleen selkä tankoa vasten. Arto istahti katsomaan,kun isäntäpariskuntani  lukitsi Helinän ranteet yhteen tangon taakse. Yhä vastaan ynisevä nainen kiljahti,kun Marke ja Jorma kiristivät toisen pannan naisen kyynärtaipeiden ympärille. Kun naisen kädet oli näin sidotti tangon ympärille,Marke otti paksusta nahsata valmistetun naamion. Hän tunki kumisen pehmusteen Helinän hampaiden väliin ja kiristi sitten naamion tämän kasvoille. Naamio peitti kasvojen alaosan ja kaulan jättäen nenän ja silmät avoimiksi ja taivuttaen naisen niskan taaksepäin. Naamion takana oli metallirengas,joka kiinnitettiin tankoon. Kun Jorma ja Marke vielä taivuttivat Helinän jalat ja kytkivät ne hihnoilla nilkoista tämän reisiin niin että nainen seisoi polviensä varassa,nainen oli täysin avuton. Jorma vyötti nahkavyön Helinän vatsan ja tangon ympärille astuen sitten taaksepäin katselemaan työnsä tuloksia. “Mitäs sanot,joko kelpaa?” hän tokaisi Artolle,joka katseli vaimoaan kaluaan runkaten. “Ei muuta kuin koneeseen vaan” tämä tokaisi. “Se onkin jo pitkään kerjännyt tätä. Esittelee siellä salilla persettään jokaiselle kollille siihen malliin”.
Marke haki komerosta koneen.Siinä oli moottori ja kaksi keppiä. Molempien keppien päissä oli paksu ja pitkä kumidildo. Marke kaatoi dildoille paksulti öljyä ja alkoi asentamaan niitä paikalleen Helinän alle. Kun kone oli kiinnitetty lattiaan,nainen tähtäsi toisen dildon Helinän suojattomalle vaginalle. Hän painoi nappia,ja dildo uppusi suhahtaen pari senttiä Helinän pilluun. Helinä nytkähti. Kun Marke työnsi toisen dildon naisen pakaroiden väliin ja pyllyreiälle,alkoi Helinän suukapulan takaa kuulua mölinää. Marke painoi toista nappia,ja dildo upposi jälleen suhahtaen Helinän sulkijalihaksen läpi peräsuoleen. Voimattomasti rimpuillen naisen ei kuitenkaan auttanut kuin alistua. Kun Marke painoi kolmatta nappia,alkoivat molemmat metallikepit vatkata ylös ja alas tahdissa. Helinän lihakset jännittyivät ja katseessa oli silkkaa hätää suurten dildojen upotessa hänen häpyynsä ja pyllyreikäänsä vuorotahtiin,ensin hitaasti edestakaisin,sitten yhä nopeammin. Alistettu nainen levitteli varpaitaan ja sormiaan siteissään. Katselin tapahtumaa kivekset kutisten ja kalu sykkien. Myös Jorman heppi alkoi osoittaa heräämisen merkkejä hänen katsellessaan,kuinka kone hoiteli tohtorinrouvaa.
Jorma otti vaimoaan niskasta ja painoi tämän lattialle,työntäen kullinsa takaapäin tämän sisään. Myös Arto nousi ja meni Marken eteen tarjoten elintään tämän suuhun.
Nyt tankoon sidotulla ja kahden dildon raiskaamalla Helinällä oli suora näköyhteys mieheensä,joka imetti toisella naisella kulliaan,toisen miehen nussiessa naista takaapäin.
Pikkuhiljaa näin,kuinka Helinän vartalo alkoi vastaamaan koneen liikkeisiin. Vatsa pullistui eteenpäin ja silmissä oli utuinen katse. Kohta suukapulan takaa alkoi kuulumaan vaimeaa ininää ja pakarat avautuivatja sulkeutuivat tahdissa. Samassa Arto irrottautui Marken otteesta ja tuli luokseni. Mitään sanomatta hän työnsi kalunsa suuhuni. Aloin imeä ja kutitella kivikovaa kyrpää,eikä mennyt kuin hetki,kun tunsin sperman syöksyvän kurkkuuni. Myös Jorma alkoi olla kypsää kauraa,ja lenättikin kohta mällinsä vaimonsa häpyyn. Nyt kaikki kääntyivät katsomaan Helinää. Tämä vapisi siteissään silmät nurin kääntyneinä. Dildot jyskyttivät armottomina naisen sisuksissa,ja suukapulan takaa kuului mölinää. Nainen tuli voimalla. Treenatut lihakset jännittyivät käsissä,jaloissa ja pakaroissa ja iho kiilsi hiestä ja koko nainen vapisi hervottomana. Kun Helinän pää nytkähti hervottomana eteenpäin ja nainen jäi siteidensä varaan roikkumaan,Marke sammutti koneen ja veti maiskahtaen dildot naisen sisältä. Arto ja Jorma avasivat siteet ja poistivat suukapulan,jolloin nainen jäi lattialle lähes tajuttomana makaamaan. Vain minä jäin edelleen ilman.
Samassa Arto tuli kuitenkin luokseni ja avasi kahleeni. Hän veti minut ylös ja vei vaimonsa taakse. Otettuaan hihnat kyrpäni ympäriltä,hän Jorman avustamana nosti vaimonsa perseen pystyyn. Tiesin tehtäväni. Katselin edessäni olevaa herkullista lihaksikasta persettä ja auki nussittua pyllyreikää. Tartuin kyrpääni ja vein sen reiälle. Helinän suusta kuului heikkoa yninää,kun tuuppasin kerralla kyrpäni suolen sopukoihin.Aloin soutamaan naisen sisällä ja pikkuhiljaa suoli mukautui elimeeni ja sulkijalihas kuroutui tiukasti heppini varren ympärille. Otin pakaroista kiinni ja annoin mennä. Ei kestänyt kauaa,kun tunsin mällin olevan tulossa. Kiihdytin tahtia ja sukelsin yha uudestaan kauniin naisen peräaukkoon. Silloin tunsin kuinka mälli lähti jostain syvältä sisältäni. Se syöksyi paineella läpi kullini ja karjuin suoraa huutoa laskiessani spermaani Helinän piinattuun peräsuoleen. Paksua klimppistä siemennestettä pumppautui kasseistani yhä lisää ja lisää. Nyyhkäisten annoin viimeisten tippojen tirahtaa,ja vedin tyhjentyneen elimeni ulos. Helinä tuupertui takaisin lattialle,ja minä hänen viereensä. En jaksanut liikahtaakaan…

3 kommenttia viestissä: “Mullikkaa alistetaan osa2”

 1. Nallukka says:

  Hyvä. Toivottavasti saadaan jatkoa

 2. Masturbaattori says:

  Ihan uskomatonta kuvailua ja juonen kuljettamista, lisää lisää!

 3. Runkkari says:

  Aivan mahtavaa!!!
  Lisää

Kommentoi

top