search
top

Vaimi kiimassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (117 votes, average: 2.69 out of 5)
Loading...

OLI MINUN VUORONI NAUTTIA PÄIVÄSTÄ. LAPSET OLI SAATU MUMMOLAAN,JA MEILLÄ OLI KAIKKI AIKA VAIN TOISILLEMME. VAIMO HYRÄILI KEITTIÖSSÄ,JA MINÄ LUIN LEHTEÄ OLOHUONEESSA.
KATSOIN KELLOA.OLI AIKA LÄHTEÄ KAUPUNKIIN. KUTSUIN VAIMONI PAIKALLE JA KÄSKIN TÄMÄN RIISUUNTUMAAN. VAIMO VETI YÖPAITANSA POIS JA RIISUI PIKKUHOUSUT JÄÄDEN SEISOMAAN ETEENI. KAHDEN LAPSEN JÄLKEEN VAIMON SUURET RINNAT ROIKKUIVAT JO ,JA VATSA OLI SAANUT LISÄMAKKAROITA.MYÖS PERSE OLI LEVINNYT,MUTTA YHÄ VAIMON NÄKEMINEN ALASTOMANA SAI KUTINAN KIVEKSIINI.NIIN NYTKIN.

ILMOITIN TEKEVÄNI TARKASTUKSEN JA KÄSKIN VAIMON PYLLISTÄÄ. HÄN KÄÄNTYI JA NOTKISTI SELKÄNSÄ EDESSÄNI. SUURET PALLOMAISET PAKARAT OLIVAT VAIN KYMMENEN SENTIN PÄÄSSÄ KASVOISTANI,KUN TARTUIN NIIHIN JA LEVITIN. PYLLYVAKO OLI TÄYSIN KARVATON. PUNAINEN PEPPUREIKÄ SUPISTELI KAUNIISTI. TYYTYVÄISENÄ KÄSKIN NAISTA LEVITTÄMÄÄN REITENSÄ. PYLLYN ALTA PALJASTUI KARVATTOMAKSI AJELTU HÄPY. VEDIN SORMELLA PITKIN PILLUVAKOA JA HUOMASIN VAIMON AJELLEEN ITSENSÄ SAMANA AAMUNA. OLIN TYYTYVÄINEN.

OTIN SOHVALTA LAATIKON,JA SIITÄ SEKSIKAUPASTA TILAAMANI SÄHKÖLAITTEEN. LAITTEESSA OLI PITKÄT JOHDOT JA KAKSI LYIJYKYNÄN PAKSUISTA TAPPIA,SEKÄ MUITA VIPSTAAKEJA. OTIN YHDEN TAPIN JA TYÖNSIN SEN NAISENI SULKIJALIHAKSEN LÄPI PEPPUUN. VAIMO VÄRÄHTI JA HUOKAISI. TOISEN SAMANLAISEN UJUTIN HÄPYHUULTEN VÄLIIN JA TYÖNSIN  SYVÄLLE VAGINAAN. KIINNITIN MYÖS KLITORIKSEN PÄÄLLE PIENELLÄ KIINNIKKEELLÄ KIIHOTTIMEN. SITTEN KÄSKIN VAIMON KÄÄNTYÄ.
VAIMO KÄÄNTYI,JA JÄIN HETKEKSI IHAILEMAAN SUURIA RINTOJA. ISOT NÄNNIT SEISOIVAT JÄHMEINÄ SILMIENI EDESSÄ JA PYÖREÄ VATSA PULLISTUI KAUNIINA NIIDEN ALLA.

TARTUIN TOISEEN NÄNNIIN JA VENYTIN SITÄ ENTISESTÄÄN. OTIN TOISEEN KÄTEENI PELTIPYÖRYLÄN JONKA KESKELLÄ OLI REIKÄ. PYÖRYLÄSTÄ LÄHTI OHUT SÄHKÖJOHTO,JOKA YHDISTYI ALAPÄÄN KIIHOTTIMIIN. UJUTIN NÄNNIN REIÄSTÄ LÄPI JA KIRISTIN SEN NÄNNIN YMPÄRILLE. SEN JÄLKEEN TEIN SAMAN TOISELLE NÄNNILLE. NYT VAIMONI OLI VALMIS.
OTIN LAATIKOSTA VIELÄ KAUKOSÄÄTIMEN JA PAINOIN NAPPIA. VAIMO HUUDAHTI JA VÄRÄHTI EDESSÄNI,MISTÄ TIESIN LAITTEEN TOIMIVAN.
OJENSIN HÄNELLE PUNAISEN OHUEN KESÄMEKON JA KÄSKIN HÄNEN PUKEUTUA. VAIMO PROTESTOI ALUSVAATTEIDEN PUUTETTA,MUTTA VETI KUITENKIN MEKON PÄÄLLEEN. HÄN OLI JO VALMIIKSI PUNANNUT HUULENSA JA LAKANNUT SEKÄ VARPAAN,ETTÄ SORMIEN KYNNET SAMAN PUNAISELLA. LAITETTUAAN VIELÄ PUNAISET KORKOKENGÄT JALKAANSA,VAIMO OLI VALMIS KAUPUNGILLE. PUKEUDUIN ITSEKIN JA SIIRRYIMME AUTOON. MATKAN AJAKSI LAITOIN KIIHOTTIMEN PÄÄLLE. HUOMASIN,KUINKA NAINEN VÄRÄHTELI VIERESSÄNI VAIKKA JUTTELIKIN NORMAALISTI.

HIEMAN ENNEN KESKUSTAA KÄÄNSIN KAUKOSÄÄTIMEN VALITSIMEN TÄYSILLE. VAIMO VINGAHTI VIERESSÄNI JA NOTKISTI SELKÄÄNSÄ. HÄN TARTTUI KOJELAUTAAN KAKSIN KÄSIN JA HUOHOTTI HETKEN SILMÄT KIINNI. LAITOIN VALITSIMEN PIENELLE JA NAURAHDIN. VAIMO KATSOI MINUUN JA PURAISI PUNAISTA ALAHUULTAAN SANOMATTA SANAAKAAN. AJOIN SUPERMARKETIN PIHAAN JA PYSÄKÖIN AUTONI. NOUSIMME AUTOSTA JA JÄIN TARKOITUKSELLA JÄLKEEN VAIMOSTANI. SEURASIN HÄNTÄ MUUTAMAN METRIN PÄÄSTÄ KAUPAN OVISTA SISÄÄN. VAIMO LÄHTI KIERTÄMÄÄN HYLLYJÄ. SÄÄDIN KAUKOSÄÄDINTÄ,JA HUOMASIN VAIMON HIEMAN HORJAHTAVAN. KULJIMME KAUPASSA OSASTOLTA TOISELLE JA VUOROIN VAHVISTIN JA VUOROIN HEIKENSIN LAITTEEN SYKINTÄÄ. TOTESIN VAIMON OLEVAN JO KIIHOTTUNUT HÄNEN KÄVELYSTÄÄN. SE OLI HUOMATTAVASTI RENNOMPAA JA LANTIO PYÖRI VAPAUTUNEESTI HÄNEN ASKELTAESSAAN EDELLÄNI. VAIMON KUMARTUESSA SYVÄÄN PAKASTEALTAALLA OTTAESSAAN SIELTÄ JOTAIN,SUURET RINNAT MILTEI PULLAHTIVAT MEKON KAULA-AUKOSTA. ALTAAN TOISELLA PUOLELLA NUORI TEINIPOIKA PUDOTTI JÄÄTELÖNSÄ JA MILTEI SILMÄNSÄ NÄHDESSÄÄN UHKEAT RINNAT.

SEURAAVAKSI VAIMON TIE VEI VAATEOSASTOLLE. HÄNEN HIPLATESSAAN PUSEROITA,LAITOIN KAUKOSÄÄTIMEN JÄLLEEN TÄYSILLE. VAIMO JOUTUI OTTAMAAN TUKEA VAATEREKISTÄ LAITTEEN VÄRISTESSÄ HÄNEN VAGINASSAAN JA PERÄSUOLESSAAN. HÄN KÄÄNTYI MINUUNPÄIN. NÄIN KUUMEISEN ILMEEN HÄNEN SILMISSÄÄN. “APUA”,HÄN KUISKASI. “MÄ VALUN REISILLE,IHMISET NÄKEE”,HÄN JATKOI HILJAA. KATSELIN YMPÄRILLENI,MUTTEN NÄHNYT KETÄÄN LÄHELLÄ. ANNOIN KONEEN JATKAA SYKKIMISTÄÄN. PUNAISET LAIKUT OLIVAT NOUSSEET VAIMON POSKILLE JA HÄN NUOLAISI HUULIAAN. “SOVITUSKOPPIIN” MÄÄRÄSIN. VAIMO OTTI REKISTÄ PUSERON JA SUUNNISTI PYLLY PYÖRIEN KOHTI KOPPEJA.

SEURASIN NAARASTANI JA NÄIN HÄNEN MENEVÄN KOPPIIN NUMERO KOLME. ODOTIN HETKEN JA KOPUTIN OVEEN. OVI AUKESI JA LIVAHDIN SISÄÄN. VAIMO OLI KIMPUSSANI KUIN HERHILÄINEN. KUUMAT HUULET PAINUIVAT HUULILLENI,JA VARTALO PAINAUTUI MINUA VASTEN TEHDEN HINKKAAVAA LIIKETTÄ. “KOKEILLAAN,HAME YLÖS” SANOIN. VAIMO KÄÄNTYI SELIN JA PYLLISTI NOSTAEN MEKKOA YLÖS. KATSELIN HETKEN MAIDONVALKOISIA PAKAROITA,JOITA VAIMONI PYÖRITTI EDESSÄNI KUIN KIUSALLAAN. TUNSIN KULLINI KOVETTUVAN. KUMARRUIN POLVILLENI JA LAITOIN KÄTENI PEHMEIDEN REISIEN VÄLIIN. NÄIN HÄPYHUULTEN PAISUNEEN JA VITUN AUENNEEN KIIHOTTUMISEN MERKKINÄ. LAITOIN KAKSI SORMEA HÄPYHUULTEN VÄLIIN JA SIITÄ SISÄÄN. VAIMO ULAHTI EDESSÄNI JA NOTKISTI SELKÄÄNSÄ LISÄÄ. PILLU OLI LIUKAS. SE OLI KUIN ÖLJYTTY,JA AIVAN KUIN IMI SORMIANI SISÄÄNSÄ. UPOTIN SORMET HETTEIKKÖÖN RYSTYSIÄ MYÖTEN JA TUNSI KIIHOTTIMEN SORMIANI VASTEN. NAINEN EDESSÄNI INISI JA PYÖRITTI PYLLYÄÄN EESTAAS LIU UTTAEN SORMIANI SISÄÄN JA ULOS VAGINASSAAN. VEDIN SORMENI HETKEN KULUTTUA ULOS,ENNENKUIN NAINEN SAISI ORGASMIN. PETTYNYT HUOKAUS PAKENI HÄNEN HUULILTAAN.NOUSIN, AVASIN SEPALUKSENI JA KAIVOIN KIVIKOVAN KALUNI ULOS. KÄSKIN NAISENI KÄÄNTYÄ JA MENNÄ POLVILLEEN.NÄIN TEHTYÄÄN KYRPÄNI SEISOI HÄNEN KASVOJENSA EDESSÄ. VAIMO RAOTTI HUULIAAN JA KALUNI LIPUI HÄNEN SUUHUNSA. TUNSIN KUINKA VAIMO ALKOI IMEÄ KUUMANA SYKKIVÄÄ KYRPÄÄNI. SULJIN SILMÄNI JA NAUTIN. ALOIN LIIKUTTAA ITSEÄNI NOIDEN PUNAISTEN HUULIEN VÄLISSÄ. JUURI KUN TUNSIN KIHINÄN ALKAVAN KIVEKSISSÄNI,VAIMO PULLAUTTI KALUNI ULOS SUUSTAAN.

PUUSKUTIMME HETKEN MOLEMMAT KOPIN AHTAUDESSA. TUNGIN YHÄ SEISOVAN KULLINI TAKAISIN HOUSUIHIN JA VAIMO OIKOI MEKKOAAN. POISTUIN ENSIMMÄISENÄ JA KÄVELIN ETEENPÄIN. KUULIN KOPIN OVEN KÄYVÄN JA VAIMONI ASTAHTI KÄYTÄVÄLLE HIUKSIAAN SUKIEN,POSKET YHÄ PUNOTTAEN. PÄÄSTIN VAIMON JÄLLEEN EDELLENI JA TEIMME LOPUT OSTOKSET VIHANNESHYLLYLLÄ. KASSAJONOSSA EN MAHTANUT MITÄÄN ITSELLENI,VAAN LAITOIN KONEEN JÄLLEEN TÄYSILLE. VAIMO EDELLÄNI NYTKÄHTI JA TÖRMÄSI EDELLÄÄN SEISOVAAN ASIAKKAASEEN. VAIMO PYYTELI ANTEEKSI JA SYYTTI UUSIA KENKIÄÄN TÖRMÄYKSESTÄ. MIES HÄNEN EDELLÄÄN LOI NAISEENI HYVÄKSYVÄN KATSEEN JA HUOMASI VARMASTI VAIMONI KIVIKOVINA JÖPÖTTÄVÄT NÄNNIT. SAIMME OSTOKSET MAKSETTUA. ULOS KÄVELLESSÄMME LAITE JATKOI SYKKIMISTÄÄN MAKSIMITEHOILLA. NÄIN VAIMONI OLEVAN KOHTA ÄÄRIRAJOILLAAN. SAMMUTIN KONEEN VASTA AUTOLLAMME. VAIMO PITI KAKSIN KÄSIN KIINNI AUTON KATOSTA JALAT HARALLAAN. ASENTO OLI KIELTÄMÄTTÄ ERITTÄIN RIETTAAN NÄKÖINEN.

NOSTIN OSTOSKASSIT TAKAPENKILLE JA AVASIN VAIMOLLENI OVEN. HÄN ISTUI ETUPENKILLE UTUINEN ILME SILMISSÄÄN. ISTUUDUIN ITSE RATIN TAAKSE JA KÄYNNISTIN AUTON. VAIMO ISTUI PENKILLÄÄN TIKKUSUORANA PITÄEN KAKSIN KÄSIN KIINNI PENKIN REUNOISTA. OTIN KAUKOSÄÄTIMEN TASKUSTANI JA NÄYTIN HÄNELLE,KUINKA ALOIN SUURENTAMAAN VIRTAA HILJAA.VAIMON ILME OLI HÄTÄINEN. “ÄLÄ ÄLÄ ÄLÄ ENÄÄ,ARMOA” HÄN ANELI.TURHAAN. LAITOIN TEHOT PUOLEEN VÄLIIN JA KATSELIN VAIMOANI. PÄÄ TAIPUI TAAKSEPÄIN JA HUULET AVAUTUIVAT. PURISTUS PENKISTÄ KOVENI,JA ININÄ HÄNEN SUUSTAAN VOIMISTUI. NAINEN HIEROI ITSEÄÄN PENKKIIN EPÄTOIVOISESTI. HIUKSET VALAHTIVAT SILMILLE,JA HUOMASIN PIENTEN HIKIKARPALOIDEN PUSERTUVAN NENÄN ALLE. “NUSSI,NUSSI,NUSSISITKO” HÄN LÄÄHÄTTI EPÄTOIVOISSAAN. LÄHDIN AJAMAAN KUIN EN OLISI KUULLUTKAAN HÄNEN ANELUAAN. KUN ININÄ MUUTTUI KORINAKSI,SULJIN LAITTEEN. VAIMO ISTUI LYSÄHTÄNEENÄ VIERESSÄNI NYYHKÄISTEN SILLOINTÄLLÖIN HILJAA.

PYSÄYTIN AUTON BUSSIPYSÄKILLE JA KÄÄNNYIN VAIMONI PUOLEEN. “TARKASTETAAN TILANNE,LEVITÄ REITESI” KÄSKIN. NAINEN NOSTI MEKKOAAN JA LEVITTI JALKANSA AHNEESTI. TUNGIN JÄLLEEN KÄTENI PYLLYN ALLE. TUNSIN KUINKA HÄPYHUULET OLIVAT PAISUNEET ENTISESTÄÄN. LIUKKAUS OLI JOTAIN USKOMATONTA NAISEN LIIKUTTAESSA ALAVARTALOAAN KÄTTÄNI VASTEN. LIMAA OLI VALUNUT TODELLA PALJON. SE OLI KASTELLUT MEKON TAKAOSAN JA JOPA AUTON NAHKAPENKKI OLI MÄRKÄ JA LIUKAS.

VEDIN KÄTENI NAISENI HAAROISTA JA VEIN SEN HÄNEN KASVOJENSA ETEEN. “NUOLE” KÄSKIN JA KATSELIN KUINKA VAIMONI ALKOI NUOLLA OMIA KIIMALIMOJAAN SORMISTANI. SILMÄT KIINNI HÄN PUHDISTI KÄTENI.KIELTÄMÄTTÄ OMAKIN OLO ALKOI OLLA JO VARSIN VAIKEA. KULLI SYKKI FARKUISSA KOVANA JA OLO OLI KUIN KUUMEINEN. NIINPÄ LÄHDIN ETEENPÄIN KOHTI KOTIA.

KOTIPIHASSA SAMMUTIN AUTON JA ASTUIN ULOS.YRITIN RAUHOITTAA ITSEÄNI HETKEN JA AVASIN SITTEN VAIMOLLENI OVEN. VAIMO NOUSI HORJUEN ULOS. KÄSKIN HÄNEN KÄÄNTYÄ SELIN MINUUN. TÄMÄN TEHTYÄÄN ILMOITIN NAISELLE,ETTÄ HÄN JOUTUISI NYT NUOLEMAAN LIMANSA PENKILTÄ. VAPISEVIN POLVIN HÄN KUMARTUI,TYÖNSI KIELENSÄ SUUSTA,JA ALKOI NUOLEMAAN NAHKAPENKKIÄ PUHTAAKSI. KATSELIN SUURTA PYÖREÄÄ PERSETTÄ EDESSÄNI,JA NOSTIN MEKON NAISENI SELKÄÄN. LAITOIN SAMALLA KAUKOSÄÄTIMESTÄ KIIHOTTIMIIN LISÄÄ VIRTAA. IHAILIN NOITA VALKOISIA KARVATTOMIA PALLOJA JA KATSELIN KUINKA PEPPUREIKÄ SUPISTELI SYKÄYSTEN TAHTIIN. VAIMO VINKUI KIIMOISSAAN NUOLLESSAAN LIMAA PENKILTÄ. HÄNEN SELKÄNSÄ TAIPUI NOTKOLLE,JA SUURI PYLLY NOUSI ENTISTÄ KAUNIIMMIN TARJOLLE. PAKARAT ALKOIVAT TEHDÄ PYÖRIVÄÄ LIIKETTÄ. OJENSIN KÄTENI JA LÖIN AVOKÄMMENELLÄ VASENTA PAKARAA.SITTEN TYÖNSIN KAKSI SORMEANI PAKAROIDEN VÄLIIN JA PYLLYREIÄLLE. VAIMO ALKOI ULISTA SUORAA HUUTOA TYÖNTÄESSÄNI SORMET SULKIJALIHAKSEN LÄPI KUUMAAN SUOLEEN. UPOTIN SORMET NAISEN SISÄLLE JUURTA MYÖTEN. PUMPPASIN SORMIA EDESTAKAISIN VAIMON PEPUSSA,JA VAIMO TYÖNSI VASTAAN. TAJUSIN,ETTÄ HÄN OLI SAAMAISILLAAN ORGASMIN JA VEDIN SORMET ULOS. SAMALLA VEDIN ULOS MYÖS KIIHOTTIMEN. KUN VEDIN ULOS VAROVASTI MYÖS VAGINAKIIHOTTIMEN SEKÄ IRROTIN KLITORISTA STIMULOIVAN SYKKIJÄN,TAJUSIN,ETTEN ITSEKÄÄN PYSTYISI KOVIN PITKÄÄN AKTIIN. OLIN HERKILLÄ. VAIMO NOUSI SEISOMAAN JA KÄSKIN HÄNTÄ RIISUUNTUMAAN. HETKESSÄ PUNAINEN KESÄMEKKO LENSI NURMIKOLLE. IRROTIN NÄNNIRENKAAT.

VAIMO SEISOI NYT EDESSÄNI KOKO UHKEUDESSAAN. VILLI ILME SILMISSÄÄN HÄN HIVELI KYLKIÄÄN JA SIIRSI SITTEN KÄTENSÄ RINNOILLEEN. RYSTYSET VALKOISINA HÄN PURISTELI SUURIA TISSEJÄÄN JA KIVIKOVINA JÖPÖTTÄVIÄ NÄNNEJÄÄN. EN OLLUT KOSKAAN VIELÄ NÄHNYT VAIMOANI NIIN KIIHOTTUNEENA.
OTIN NAISTA RANTEESTA KIINNI KÄSIEN LASKEUTUESSA KOHTI KARVATONTA SYLIÄ. VAIMO MURISI,MUTTA TOTTELI,JA KÄÄNTYI KÄVELLÄKSEEN SISÄÄN ULKO-OVESTA. SEURASIN HÄNTÄ,JA LUKITSIN OVEN PERÄSSÄNI. SAMANTIEN VAIMONI KÄÄNTYI JA AVASI YHDELLÄ LIIKKEELLÄ HOUSUNI. HÄN VETI NE ALAS,JOLLOIN POTKIN NE ETEISEN NURKKAAN. TEEPAITANI NAINEN REPI PÄÄLTÄNI.OLIMME MOLEMMAT ALASTOMIA. NAISENI KIETOUTUI MINUA VASTEN JA SUUTELI MINUA SUORAAN SUULLE. KUUMA KIELI TUNKEUTUI SUUHUNI JA JÄI SINNE SEIKKAILEMAAN. KIVIKOVANA SEISOVA KYRPÄNI HIEROI VAIMONI PULLEAA VATSAA NIIN ETTÄ JOUDUIN IRROTTAUTUMAAN HÄNESTÄ HETKEN KULUTTUA. MUUTEN OLISIN TULLUT SIIHEN PAIKKAAN.

VAIMO LASKEUTUI KONTALLEEN,JA LÄHTI KONTTAAMAAN KOHTI OLOHUONETTA VALTAVA PERSE PYÖRIEN. SEURASIN PERÄSSÄ JA MENIN SUORAAN LUKITULLE KAAPILLE. OTIN KAAPISTA LAATIKON JA LAATIKOSTA IMUKUPILLA VARUSTETUN TEKOPENIKSEN. KUMINEN MUSTA KYRPÄ OLI 25 CM PITKÄ, JA TODELLA PAKSU. KIINNITIN KYRVÄN SEINÄÄN. NAINEN KONTTASI MUSTAN LEKAN LUO,AVASI SUUNSA,JA UPOTTI SEN HUULIENSA VÄLIIN. KATSELIN IHAILLEN MITEN PAKSU KUMINUIJA UPPOSI PUNAISTEN HUULIEN VÄLIIN JA SYVÄLLE NIELUUN. SAMALLA VAIMO UJUTTI KÄTENSÄ ALAKAUTTA JALKOJENSA VÄLIIN JA ALKOI RUNKATA ÄÄRIMMILLEEN KIIHOTETTUA VAGINAANSA. KUULUI LOTINAA SORMIEN UPOTESSA SYVÄLLE LUOLAAN. SELKÄ TAIPUI KAARELLE.

HETKEN JATKETTUAAN HÄN VETI SORMENSA ULOS JA PULLAUTTI JÄTTIPENIKSEN SUUSTAAN. KUIN LUPAA KYSYEN HÄN KATSAHTI MINUUN,JA NYÖKÄTTYÄNI KÄÄNTYI TOISINPÄIN. KULLI KOVANA HEILUEN SIIRRYIN NAISEN PYLLYN TAAKSE JA TARTUIN KUMIKALUN VARTEEN. TÄHTÄSIN SEN MUSTAN TERSKAN VAIMON HÄPYHUULILLE,JA YHDELLÄ TYÖNNÖLLÄ HÄN UPOTTI SEN SISÄLLEEN. KATSOIN LUMOUTUNEENA,KUINKA MUSTA KUMINEN PARRU UPPOSI SYVÄLLE VAIMONI VAGINAAN LIUKUEN HETKEN KULUTTUA LÄHES KOKONAAN ULOS. KIIMALIMAA ROIKKUI RIHMOINA KALUN PITKÄSSÄ JA PAKSUSSA VARRESSA SEN SOUTAESSA NAISESSANI SISÄÄN JA ULOS. UPOTIN SORMIANI JÄLLEEN VAIMON PAKAROIDEN VÄLIIN,JA TYÖNSIN TÄLLÄKERTAA KOLME SORMEA TUOHON IHANAAN KUUMAAN PERSEESEEN. VAIMO VALITTI PAKSUN KUMISAUVAN KIRNUTESSA HÄNEN LOTISEVAA VITTUAAN,MINUN SORMIENI UPOTESSA YHÄ UUDESTAAN JA UUDESTAAN HÄNEN PERÄSUOLEENSA. HUOMASIN VAIMONI ALKAVAN VAPISTA YHÄ ENEMMÄN JA ENEMMÄN HÄNEN RATSASTAESSAAN SAUVALLA. SITTEN LIIKE PYSÄHTYI. KIMEÄ HUUTO PURKAUTUI VAIMONI SUUSTA HÄNEN KEIHÄSTÄESSÄÄN VIELÄ KERRAN ITSENSÄ SEINÄSTÄ TÖRRÖTTÄVÄÄN KYRPÄÄN. TUNSIN SORMISSANI PERÄAUKON SYKKIMISEN KUN NAINEN TULI. HÄN PURKAUTUI KUIN TULIVUORI VASTEN KÄTTÄNI. HUUTO JATKUI PITKÄÄN,KUNNES VAIMONI VALAHTI LATTIALLE NIIN ETTÄ SORMENI VALAHTIVAT ULOS PYLLYREIÄSTÄ. EN MALTTANUT ENÄÄ HETKEÄKÄÄN, VAAN VEDIN NAISENI KONTILLEEN JA LEVITIN PAKARAT. TYÖNSIN TURVONNEEN TERSKANI PYLLYPUOLISKOJEN VÄLIIN,JA PEPPUREIÄLLE. NAINEN NYYHKI ALLANI PERSE PYSTYSSÄ ALKAESSANI UJUTTAMAAN SAPELIANI SULKIJALIHAKSEN LÄPI LIUKKAASEEN SUOLEEN. OHITETTUANI TIUKAN KURENAUHAN,PÄÄSIN PUSKEMAAN ITSENI KOKO VARRELTANI TIUKAN SUOLEN SYVYYKSIIN. OLLESSANI JUURTA MYÖTEN VALITTAVAN VAIMONI PERÄSUOLESSA,PYSÄHDYIN HETKEKSI. SITTEN EN MALTTANUT ENÄÄ. ALOIN NUSSIA TUOTA SUURTA PYÖREÄÄ PERSETTÄ YHÄ KIIHTYVÄÄN TAHTIIN. KUULIN KUINKA SUUSTANI PURKAUTUI MURINAA JA TUNSIN KIVESPUSSIENI KUROUTUVAN YHTEEN. TIKKASIN KUIN OMPELUKONE,KUN TUNSIN SPERMANI LÄHTEVÄN LIIKKEELLE. KARJUIN SUORAA HUUTOA SIEMENENI RUISKUTESSA SYVÄLLE IHANAN VAIMONI IHANAAN PYLLYYN. SILMISSÄNI LEISKUI SALAMOITA JA TUNSIN TAJUN KATOAVAN. KASSIEN TYHJENNYTTYÄ VALAHDIN LATTIALLE HUOHOTTAMAAN. VAIMO UJUTTAUTUI KAINALOONI JA SUUTELI MINUA SUORAAN SUULLE.

VAPISEVIN JALOIN SIIRRYIMME MAKUUHUONEESEEN JA VUOTEELLE. TAISIMME NUKAHTAA SAMANTIEN. SYLIKKÄIN….

4 kommenttia viestissä: “Vaimi kiimassa”

 1. salabim says:

  Edes tekstin kirjoittaja ei pysty muokkaamaan julkaistua tekstiä, joten korjaamisen pitäisi tapahtua ylläpidon puolelta.

  • Slavemaster says:

   Moderaattori suosittelee uuden version lähettämistä novellinlähetyksen kautta. Halutessaan siihen voi liittää pyynnön että kopypastetaan vanhan päälle etteivät kommentit ja arvosanat häviä.

 2. CAPS LOCK says:

  Voisitko muokata tekstin oikeinkirjoituksen niin, että sitä voi lukea?

 3. JukkaJii says:

  Miksi Caps Lock päällä koko ajan? Hankala lukea.

Kommentoi

top