search
top

Mullikkaa alistetaan…

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (129 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Olin 16 vuotias miehenalku. Olin saanut kesätöitä maatilalta renkinä. Isäntä Jorma ja emäntä Marke olivat palkanneet minut koko kesäksi.
Maatila sijaitsi varsin syrjässä,ja olimme sopineet,että asuisin tilalla koko kesän. Marke ja Jorma olivat viisikymppinen pariskunta. Jorma oli noin kaksimetrinen isovatsainen miehenkörmy ja Marke pyöreä isoperseinen ja tissinen maatiaisnainen.
Nuorena miehenä paneminen oli mielessä kaiken aikaa,vaikken pillua ollut vielä koskaan saanutkaan. Siksi Marken pukeutuminen hieman häiritsikin minua. Markella oli tapana pitää navettamekkoa päällään ilman alusvaatteita. Kun hän asteli navetalla tai pihalla valtavat tissit ja suuri perse hyllyen,tunsin outoa kutinaa munissani.
Lauantaisin saunottiin. Marke kävi ensin,ja sitten oli minun ja Jorman vuoro. Jorma oli korkannut kossun ja otti siitä ohutta siivua,kun Marke tuli saunasta hiukset märkänä. Hän oli kietoutunut pelkkään pyyhkeeseen,ja kun nainen pudotti kädestään saippuapullon ja kumartui nostamaan sitä,näin naisen pillun takaapäin. Ajatukset menivät sekaisin,ja tunsin kuinka kaluni jäykistyi. Tilanne oli kuitenkin ohi nopeasti.
Siirryimme Jorman kanssa saunaan. Jorman ollessa suihkussa,katselin tuota isovatsaista miestä vaivihkaa. Mies oli karvainen kuin apina. Ja suuri. Hänen kääntyessään katseeni hipaisi valtavaa turpeaa mulkkua joka heilui jalkojen välissä. Kivespussit roikkuivat miltei polvissa,ja oudosti näytti kuin hänen kyrpänsä olisi ollut puolijäykkänä.
Siirryin itse suihkun alle ja annoin viileän veden kastella itseni. Yhtäkkiä tunsin Jorman tulevan kiinni selkääni. Tunsin viinanhajuisen hengityksen kun mies kietoi vahvan käsivartensa kaulani ympärille. Seisoin paikallani vapisten.
-Mä olen nähnyt miten sä katselet tuota Markea, mies kähisi.”Nuori poika kulli pystyssä vanhan tamman perään” hän jatkoi.Yritin sanoa jotain,mutta käsi siirtyi kaulalta suuni eteen.
Jorman toinen käsi lipui rintani ja vatsan kautta haaroihini ja tarttui kutistuneeseen elimeeni.
“No,mitäs nyt ? Miksei rengillä seiso? Tunsin kouran runkkaavan penistäni ja samalla tunsin kauhukseni paisuvan kullin pakaroillani. Jorma liikahti hieman,ja paksu seisova kyrpä upposi pakaravakooni.¨
Mehen käsi liikutti esinahkaani edestakaisin,ja ihmeekseni tunsin kovenevani. Jorma huomasi saman,ja naurahti. Hän työnsi kielen korvaani.
“Nyt muuttuu rengin työnkuva tässä paikassa” hän sanoi ja käänsi minut. Olin nyt kasvokkain tuon valtavan pedon kanssa. Jorma työnsi turpeat huulensa huulilleni ja työnsi kielen syvälle suuhuni. Suuret kourat leipoivat takapuoltani. Olin pelkkää käytettävää lihaa.
En voinut kuin totella,kun Mies painoi minut polvilleen. Ainakin kolmekymmentäsenttinen teräksenkova ja paksu kyrpä seisoi kasvojeni edessä. Tajusin myös itse olevani valmiina. Kullini seisoi jyskyttäen jalkojeni välissä.
Paksu punaisenkiiltävä terska painui huulilleni ja siitä suuhuni. Avasin suutani ammolleen,että valtava sonninkulli mahtui sisään. Jorma seisahtui hetkeksi ja alkoi sitten liikutella elintään sisään ulos. Tilanne oli outo. Kutittelin kielelläni tatin alapintaa ja sain Jorman murahtelemaan.Kohta mies irrottauti minusta ja huusi vaimoaan paikalle. Saunan ovi aukeni ja Maire astui sisään. Olin häpeästä punainen,kun nainen tuli eteemme ja katsoi ensin miestään,joka seisoi kyrpä pystyssä,siten minua polvillani hänen edessään. “Eiköhän tämä mullikka ole valmis” Jorma tokaisi. Viedään se pois. Mairella oli yllään pelkkä kuminen esiliina ja kumikäsineet. Jaloissaan hänellä oli mustat kumisaappaat. Maire vinkkasi minulle silmää ja kumartui eteeni. Suuret suonikkaat rinnat pursuivat esiliinan alta,kun Maire asetti kaulaani paksun nahkaisen kahleen. Hän nousi jaloilleen ja kiersi taakseni. Kumin suojaama käsi puristui kaluni ympärille ja veti esinahan taakse. Sitten nainen läjäytti kämmenensä pakaralleni ja päästi vehkeestäni irti. “Ajeltava tämä mullikka on” hän totesi miehelleen,joka murahti vastaukseksi. “Sinä et mullikka nyt puhu mitään jos ei kysytä,muuten tulee rangaistus. Tottelet ja teet niinkuin käsketään” Maire ilmoitti minulle. Painoin pääni. “Hyvä, olet ymmärtänyt”. Kaulapantaani kiinnitettiin paksu ketju,ja minut talutettiin pihalle. Konttaamalla minut saatettiin navetalle,ja kaulahihna kiinnitettiin parteen. Jorma käänsi minut selälleen,ja Maire kurottautui ylleni. Hän otti seisovasta kyrvästäni kiinni,surautti leikkurin käyntiin ja hetkessä häpykarvani oli ajeltu. Maire käytti konetta taitavasti ja kohta olin kaulasta alaspäin täysin karvaton. Sen jälkeen Jorma käänsi minut kontilleen,ja Maire aloitti työskentelynsä perseelläni ja reisilläni. Viimeiseksi pääni taivutettiin taaksepäin,ja myös hiukseni ajeltiin pois.Olin nyt täysin karvaton. Kun Jorma vielä taivutti käteni selän taakse ja ja kahlehti ne toisiinsa,olin täysin alistettu. Maire otti hyllystä vaseliinipurkin ja kuopaisi siitä käteensä ison keon ainetta. Hän rasvasi kaljuni ja niskani paksulla vaseliinilla. Sen jälkeen hän levitti vaseliinia selkääni,pakaroilleni ja jalkoihini. Tehtyään työnsä,hän siirtyi etupuolelle ja levitti ainetta rinnalleni ja vatsalleni paksuksi kerrokseksi. Kohta kumihanskojen suojaamat kädet tarttuivat kaluuni ja kivespusseihin ja nekin saivat osansa vaseliinista. Mairen toinen käsi jäi punnitsemaan kivespussejani ja kohta toinen käsi puristui liukkaan peniksen varrelle. Lypsäjän ottein Marke veteli esinahkaa edestakaisin. Kaluni kovettui hetkessä,enkä voinut olla valittamatta nautinnosta. Rangaistus tuli heti,kun Jorma sivalsi piiskalla pakaroitani. Kipu takapuolessani sai erektion loppumaan hetkeksi, mutta se palasi nopeasti Marken työskentelyn johdosta. Kohta Maire kuitenkin irroitti otteensa peniksestäni ja nousi seisomaan. Jorma astui hänen eteensä. Jorman lenkkimakkaran paksuinen ja pituinen kyrpä oli juhlakunnossa. Maire kumartui ja otti valtavan kalun suuhunsa. Katselin voimattomana vierestä,kun Maire imi tuota lihatykkiä kuolan valuessa hänen suustaan. Jorma ähki ja pumppasi kulliaan syvemmälle naisensa huulien väliin,kunnes veti aseensa maiskahtaen ulos. Mies kääntyi puoleeni. Avasin lumoutuneena suuni jälleen ammolleen, ja lihanuija lipui huulieni välistä nieluuni. Maire kumartui katsomaan,kuinka minä,nuori miesmullikka otin hänen mieheltään suihin. Huomasin,että Maire oli työntänyt toisen kätensä esiliinan alle ja runkkasi itseään.
Pelästyin,kun Jorma ilmoitti vaimolleen ähkäisten,että nyt oli tulossa. En ollut koskaan maistanut spermaa enkä tiennyt halusinko nytkään niin tehdä. Minulta ei kuitenkaa kysytty,kun Jorma otti kaksin käsin pääni takaa kiinni ja tunki kyrpäänsä entistä syvemmälle suuhuni. Tuntui kuin kalu olisi paisunut entisestään. Maire kumartui uteliaana katsomaan työskentelyä. Kulli alkoi nykimään . Ensin terskan päästä lirahti pieni tippa nestettä jonka nielin. Sitten tuntui kuin kyrpä olisi taipunut luokille. Karjuen Jorma työni kyrpänsä juurta myöten nieluuni ja antoi palaa. Spermaa syöksyi suuhuni valtavasti. Mies pumppasi kokoajan kaluaan suussani ja minä yritin niellä minkä pystyin . Tuntui ettei sperman tulo loppuisi ikinä,mutta pikkuhiljaa kulli alkoi kuitenkin tyjentyä. Olin niellyt suurimman osan siemennesteestä,mutta sitä valui silti paksuna rihmana suupielestäni. Spermaa oli myös kasvoillani ja silmäripsissä. Jorma astui taaksepäin huohottaen.
“Helpottiko” Maire kysyi mieheltään,joka nyökkäsi. “Eiköhän sitten jatketa” nainen totesi ja kaatoi minut selälleen. Seisokkini oli loppunut suihiottosession aikana. Maire haki hyllystä jotain ja meni kontilleen viereeni. Katsoin kun hän tunki velton kaluni kiiltävästä metalliverkosta tehtyyn tuppeen. Sitten hän veti tupesta lähtevät ketjut kivespussieni ympärille takaa ja eteen lukiten ne pienellä lukolla. Kullini oli nyt lukittu niin että pystyin virtsaamaan,mutta runkkaaminen oli mahdotonta. Tuppi oli muotoiltu kalun malliseksi niin että siinä oli terskalle oma paikkansa. “No niin mullikka. Turha yrittää runkkailla. Se on Jorma ja minä jotka päättävät milloin saat siementäsi levittää” Maire naurahti.
Makasin selälläni kädet selän taakse kahlittuna kun Maire nousi seisomaan ja tuli hajareisin kasvojeni ylle. Nainen kumartui ja näin karvaisen aikuisen naisen avonaisen vitun kasvojeni edessä. “Nuole” tuli käsky,ja vittu painui kasvoilleni. Tunsin karvat kasvoillani ja maistoi lievän virtsan maun aloittaessani työni. Nuolin pitkin vedoin koko vaon mitalta ja upotin sitten kieleni syvälle naisen sisään. Tunsin paksun pyllyn värähtävän tunkiessani kieltäni naisen liukkauteen ja livoin pillulimaa suuhuni. Mairen perse alkoi pyörimään kiivaammin ja kuulin huokauksia hänen suustaan. Tunsin kaluni kovenevan kovenemistaan. Kohta minulla seisoi kivikovana. Tunsin kyrpäni täyttävän metallitupen. Kohta puristus oli jo kova. Marke pyöritti itseään kasvoillani kiihtyvällä vauhdilla ja kohta hän istui kasvoilleni huutaen suoraa huutoa. Yritin saada henkeä reisien välissä.Hetken kuluttua Marke nousi päältäni vapisevin jaloin.
Katsoin penislukon kahlitsemaa kaluani. Kyrpä oli kivikova. Se pursui metalliverkon raoista ja terska oli tummanpunainen.
Olin kiimainen kuin ori,mutta helpotusta ei ollut tiedossa.
“Käännetäänpä tämä mullikka” Marke sanoi miehelleen, joka oli nojaillut toimituksen ajan navetan parteen ja runkkaillut rauhallisin vedoin kulliaan.
Jorma veti minut kaulakahleesta polvilleen ja irroitti käteni selän takaa. “Seuraa” Marke käski ja lähti vetämään minua kohti navetan takaosaa. Tahdottomana lähdin konttaamaan naisen perässä kivikovana jyskyttävän penikseni heilahdellessa jalkojeni välissä. Tulimme navetan päähän,jossa oli jonkinlainen puusta rakennettu teline. Pariskunta asetti minut telineelle niin että pääni sidottiin hihnoilla paikalleen. Vatsani alla oli paksu lankku. Lankun ympäri ja keskivartaloni ympärille kiinnitettiin paksu rautaketju joka notkisti selkääni ja sai takapuoleni nousemaan pystyyn. Jalkani sidottiin reisistä ja nilkoista telineen jalkoihin levittäen ne äärimmilleen.
Marke kierteli minua ja taputti sitten pakaralle. Hän siirtyi taakseni ja tarttui kahlehdittuun kulliini heilutellen sitä ees taas. Olin niin kiihottunut että mieleni teki valittaa,mutta uskalsin vai notkistaa selkääni. Marke naurahti ja totesi “Eiköhän jatketa mullikka”.
Jorma oli kerinyt auki paksun puutrhaletkun rullalta ja tuli vaimonsa vierelle. Hän työnsi letkun pään vaseliinipurkkiin ja antoi sitten letkun pään vaimolleen. Kohta tunsin letkun peräaukollani. Yritin supistaa vastaan,mutta väkisin letkun pää tunkeutui neitseellisen sulkijalihakseni läpi peräsuoleeni. Parahdin kivusta kun letku upposi yhtä syvemmälle sisääni. Kun letkua oli ainakin 30 senttiä sisälläni Marke lopetti ja alkoi vedellä letkua edestakaisin suolessani. Tuntui oudolta. Kipuun sekoittui nautintoa.
Pariskunta selvästi huomasi tilanteeni ja kuulin Jorman naurahtavan. Kohta näin Jorman siirtyvän seinässä olevan hanan luo ja samassa huomasin letkun toisen pään olevan hanassa kiinni. Huusin kauhusta ja sitten tuskasta Jorman avatessa hanan ja veden syöksyessä letkusta peräsuoleeni.´Lämmin vesi täytti peräsuoleni ja tuntui kuin vatsanikin olisi pullistunut. Jorma sulki hanan.
“Jos pisaraakaan tulee ulos,niin laitetaan sinne toinenkin litra” Marke totesi tiukast ja alkoi ujuttaa letkua ulos pepustani. Rimpuilin holtittomasti ja mölisin tuskissani letkunpään lupsahtaessa ulos. Yritin pidätellä vettä sisälläni. Kyrpäni paisui entisestään ja sykki tulikuumana jalkojeni välissä.
Monen minuutin kuluttua Marke antoi luvan päästää vesi ulos. Rentoutin peräaukkoni ja tunsin kuinka lämmin vesi syöksyi ulos kidutetusta suolestani paineella. Kouristelin telineessäni voimattomasti viimeisten tippojen ruiskahdellessa navetan lattialle.
“Nyt on mullikka puhdas sisältäkin” Jorma totesi vaimolleen.
Marke työnsi toisen kätensä vaseliinipurkkiin ja laittoi sitten sormen yhä sykkivälle peräreiälleni. Rasvattu sormi upposi suoleeni,sitten toinen. Kolmannen sormen painuessa sisälleni tuntui kuin sulkijalihas repeäisi milloin hyvänsä. Marke ei tuntenut armoa ja tunsin vielä yhden sormen suolessani.
Kiemurtelin kahleissani Marken venyttäessä sulkijalihastani kovin ottein.
Jorma tuli eteeni ja tarjosi puolijäykkää penistään suuhuni. En voinut kuin avata suuni äärimmilleen ja ottaa molon nieluuni. Jorma laittoin kouransa niskani taakse ja alkoi nussimaan suutani pitkin vedoin. Kyrvän pää lipui välillä kurkkun asti aiheuttaen yökkäysrefleksin,mutta mies ei välittänyt. Marke otti kätensä pois suolestani ja sitoi köyden penislukkkoni päähän. Hän kiristi köyden parressa olevaan koukkuun. Kivikova kuumana sykkivä kaluni sojotti nyt taaksepäin. En voinut liikkua senttiäkään. Kumin suojaama käsi siveli karvattomia kiveksiäni,mutta lopetti kun nainen havaitsi kullini nykivän holtittomasti. Peräaukkoni oli auki, ja sanoinkuvaamaton kiima kutkutti kiveksissäni.
Jorman kalu kovettui suussani, ja mies veti vehkeensä ulos ähkäisten.
Hän siirtyi taakseni ja tunsin kauhukseni tuon kuuman valtavan terskan peräaukollani. En ehtinyt edes huutaa,kun nahkanuija soljui vastustusta kohtaamatta suoleeni. Jorma työntyi sisääni juurta myöten ja aloitti rauhalliset työnnöt. Tuntui oudolta tuntea miehen kalu sisällään. Tunsin miehen suurten kivespussien hierovan taaksepäin kiristetyn kyrpäni vartta ja aloin tahtomattani mukautua Jorman työskentelyyn. Pariskunta naurahti nähdessään takapuoleni pyörivän kalun tahdissa.
Marke tuli vuorostaan eteeni ja tukki suuni suukapulalla,johon oli liitetti paksu kuminen kyrpä. Kumikyrpä heilui puolelta toiselle Jorman työntöjen tahtiin.
Marke kääntyi ja pyllisti. Katsoin muutaman sentin päästä,kun Marke ohjasi kumikyrvän häpyhuulilleen ja siitä sisälle. Kiimani vain nousi katsellessani dildon uppoamista naiseen. Kasvoni olivat naisen pakaroiden välissä ja nenäni hieroi peppureikää kalun upotessa juurtaan myöten huohottavaan naiseen.
Olin pariskunnalle vain pala tahdotonta lihaa. Minua käytettiin häikäilemattä hyväksi,ja minä nautin siitä. Marken suuri perse alkoi vavahdella ja näin punaisen peppureiän supistelevan. Naisen suusta kuului korahtelua ja kohta hän suistuikin betonilattialle kontilleen. Vittu päästi maiskahtavan äänen kumisen kyrvän lupsahtaessa ulos.
Jorma työnteli edelleen kaluaan suolessani. Alun kipu oli muuttunut lähes nautinnoksi suoleni tottuessa paksuun lihanuijaan. Mies tunki kyrpäänsä juurta myöten ajeltuun perseeseeni ja veti kalunsa hetken päästä lähes kokonaan ulos. Kuulin kuinka mies alkoi murista ja tiesin siemensyöksyn olevan lähellä. Jorman tahti kiihtyi ja muuttui holtittomasti. Sitten mies pysähtyi hetkeksi. Hän eti henkeä, ja runnoi kullinsa vielä kerran syvälle sisääni. Tunsin kuinka kulli nyki ja kouristeli sisälläni ja tunsin sitten lämpimän tulvahduksen suolessani. Jorma puristi kaksin käsin pakaroitani karjui suoraa huutoa. Kohta kullin nykiminen loppui ja mies veti vehkeensä ulos minusta.
Hän käveli eteeni ja työnsi puolijäykän elimen huulilleni. “Putsaa se” hän tokaisi ja työntyi suuhuni. Imin ja nuolin puhtaaksi peräsuolessani hetki sitten ollutta kullia. Se maistui spermalle ja vaseliinille. Kun mies oli tyytyväinen,hän veti aseensa pois.
Marke ja Jorma istahtivat puupenkille hikeään pyyhkien. He katselivat öljystä kiiltävää orjaansa. Pian Jorma nousi ja käveli taakseni. Helpotuksekseni tunsin hänen irroittavan köyden joka veti kaluani taaksepäin. Marke avasi käsiäni ja jalkojani sitovat hihnat,ja pariskunta nosti minut jaloilleen. Kyrpäni oli kivikova ja pursui penislukon verkon läpi.
Minut talutettiin kontaten kahden karsinan päähän jossa oli lankkupöytä. Jouduin nousemaan pöydälle selälleni. Jorma sitoi jalkani koukkuun ja Marke kahlitsi käteni pääni päälle pöydän reunaan. Sitten Marke irroitti suukapulani. Vedin henkeä.
Jorma oli ottanut navetan nurkasta sangon,ja huusin kun hän heitti sangollisen kylmää vettä munilleni. Seisokki loppui siihen paikkaan.
“Hoidahan Marke sinä tämä” Jorma tokaisi ja otti taas huikkaan. Marke siirtyi jalkojeni väliin ja helpotuksekseni hän irroitti penislukon nuupahtaneesta vehkeestäni.
Sitten hän palasi viereeni ja kaivoi suuren suonikkaan rintansa esiliinan alta työntäen kovana jököttävän nänninsä suuhuni. Imin ja lutkutin nänniä ja nuolin välillä isoa nännipihaa. Tunsin kuinka kaluni osoitti heräämisen merkkejä,ja kohta asenni seisoikin komeasti kohti kattoa.
Marke otti nänninsä suustani ja palasi jalkopäähäni. Hän otti ohuen nahkahihnan ja sitoi sen kaluni varren ympärille,ja vielä kivespussien taakse todella tiukalle. Hän viimeisteli työnsä kiertäen hihnan vielä kerran kalun varren ympäri ja jäi sitten katsomaan työnsä tuloksia. Kyrpäni seisoi kovana. Paksut verisuonet pullistelivat kalun varressa ja piukeaksi sidotut kivespussit kiilsivät rasvaisina. Kulli ja kassit alkoivat muuttua punaisiksi. Marke avasi suunsa ja otti vehkeeni suuhunsa. Mölisin voimattomana köysissäni naisen imuttaessa kokoajan kovemmaksi ja suuremmaksi paisuvaa penistä. Tunsi että olin tulossa. Ilmeisesti Marke huomasi saman ja pullautti kalun suustaan. Vehje nyki hetken heiluen puolelta toiselle ja rauhoittui hieman. Katsoessani kyrpääni,näin sen paisuneen entisestään. Terska oli suuri ja repeämispisteessä. Suonet pullistelivat kuin lyijykynät ja nahkahihna tuntui uponneen kalun poimuihin. Sattui ja tuntui hyvältä yhtä aikaa.
Marke katseli hetken patsasmaista penistäni ja otti sen sitten uudelleen suuhunsa. Hän imi minut jälleen orgasmin partaalle ja viimehetkellä lopetti työnsä. Nyt tuntui siltä,että koko kalu repeäisi hetkellä millä hyvänsä. Vehje nyki entistä kauemmin tummanpunaisena ja kiiltävänä.
Kun elimeni oli jälleen rauhoittunut. Marke aloitti työnsä kolmannen kerran. Vaitiolovelvollisuudesta huolimatta suustani kuului ulinaa tuntiessani kielen kutittelevan terskan alapintaa. Perseeni teki soutavaa liikettä ja yritin rimpuilla köysistäni. Turhaan.
Marke päästi kaluni jälleen kerran suustaan ja jäi katsomaan kuinka vehje nyki ja tempoili hihnoissaan. Jormakin tuli hänen viereensä seisomaan ja antoi nauraen luunapin terskani päähän. Olin jännittynyt köysiini ja tarjosin epätoivoisesti kaluani jommallekummalle. Tunsin tulevani hulluksi hetkellä millä hyvänsä. Kipu sidotussa kyrvässä ja nautinto tekisivät minusta sekopäisen näillä hetkillä.
“Mitäs me tälle tehdään” kysyi Marke. “Jätetäänkö tälleen” hän kauhukseni jatkoi.
Jorma mietti hetken ja sanoi sitten “hoida loppuun”
Marke hymyili ja otti kädellään kiinni kalun varresta. Hän puristi ensin hellästi ja sitten kovemmin. Toisella kädellään hän siveli terskan alapintaa. Kouristelin pöydällä. Tuntui että koko elimeni taipui luokille ja selkäni painui kaarelle. Silloin tunsin siemensyöksyn lähtevän jostein syvältä. Valtavalla paineella valkoinen lima syöksyi kalun päästä ja lensi kaarella ilmaan roiskahtaen vatsalleni. Kun Marke käänsi kulliani vatsaani vasten, seuraava ryöpsähdys purkautui suoraan kasvoilleni kuumana ja märkänä. Kolmas ammus lensi kasvojen yli navetan lattialle ja neljäs jo pienemmällä paineella rinnalleni. Kuumaa valkoista mäihää tuli varmaan desin verran,kunnes ryöpsähdykset vihdoin loppuivat. Vapisin voimattomana siteissäni pariskunnan naureskellessa vierelläni. Menetin tajuntani….

2 kommenttia viestissä: “Mullikkaa alistetaan…”

  1. Madclown says:

    Vähän häiritsi Markesta tuli Maire. Ihan ok muuten

  2. JukkaJii says:

    Vau. Ei voinut lukea kovettumatta itsekin.

Kommentoi

top