search
top

Baarin hämärässä..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (95 votes, average: 2.54 out of 5)
Loading...

Istuimme iltaa silloisen naisystäväni kanssa lähiöpubissa. Olimme tarkoituksella valinneet istumapaikkamme pubin perältä jonne ei ollut näköyhteyttä baaritiskiltä. Istuimme korkeilla jakkaroilla pieni pyöreä pöytä välissämme.. Aloin hivellä naisystäväni, olkoon hänen nimensä vaikka Raija, polvia ja hivutin kättäni eteenpäin pitkin paljaiden reisien sisäpintaa.. Raija katsoi suoraan silmiini ja nuolaisi huuliaan ja levitti hieman reisiään. Sormeni hipaisivat pikkuhousuja ja sivelin pikkuhousujen läpi hänen pimpinvakoaan. Raija huokaisi ja liukui istumaan aivan jakkaran etureunalle ja kallisti ylävartaloaan taaksepäin. Sivelin ja hieroin pimpinhuulia pikkareitten päältä ja tunsin niiden jo kostuneen..  Raija tarttui käteeni ja siirsi sen pois hameensa alta, pudottautui tuolilta ja ovelasti minuun vilkaisten ilmoitti käyvänsä naistenhuoneessa.. Tultuaan hetken kuluttua takaisin hän nousi jakkaralle ja lievä puna poskillaan kysyi että mihis me äsken jäätiinkään..?  Laitoin käteni hameen alle jatkamaan ja yllätyin kun sormeni osuivat paljaisiin pimpinhuuliin.. Raijan pikkarit olivat jääneet vessareissulle.

Raotin sormillani pimpinhuulia ja sivelin pitkin liukasta vakoa.. Raija inahti kun sormeni osui klitorikseen ja aloin kevyesti hieroa ja painella sitä.  Liikuttelin sormeani liukkaassa pimpissä välillä hieroen klitorista, Raija yritti olla voihkimatta ja keinutteli itseään hiljaa jakkarallaan. Kyynärpäillään pöydästä itseään tukien hän nosti peppuaan jakkaralta jolloin pimpinmehun liukastama sormeni liukui hänen peppuvakoonsa.. Raija hätkähti kun tunsi sormeni  koskettavan peppureikäänsä, rentoutui sitten ja kallisti itseään sivulle antaen sormelleni tilaa liikkua peppuvaossaan. Painelin sormellani peppureikää jonka tunsin supistelevan sormeni alla, painoin varovasti sormenpäätä sisään tiukkaan reikään.. tunsin tiukan sulkijalihaksen antavan hitaasti periksi ja sain sormenpään sisälle Raijan peppuun.  Raija keinutteli peppuaan ja sormi painui syvemmälle peppureikään.  Oma kaluni pullisteli housuissa kivikovana ja yritin vaivihkaa korjata sen asentoa lahkeessa,  Raija kuiskasi käheästi että pitäisikö käydä välillä jäähyllä..?

Pubin vessat sijaitsivat narikan takana käytävän päässä, invavessa takimmaisena. Raija nousi ja lähti edellä, hetken päästä lähdin vaivalloisesti askeltaen perässä. Huomasin invavessan oven olevan raollaan, pujahdin sinne ja lukitsin oven. Raija nojasi seinään ja kun käännyin lukittuani oven hän nosti hameen vyötärölleen ja raotti sormillaan paljasta kosteaa pimppiään.. Polvistuin hänen eteensä ja lipaisin kielelläni pitkin vakoa, Raija tarttui hiuksiini ja ohjasi kieleni klitorikselleen joka pilkisti turvonneena huulien välistä. Sitten hän irroitti otteensa, kääntyi nojaamaan seinään ja levitti jalkansa. Avasin housuni ja pudotin ne boxereitten kanssa nilkkohin, kaluni ponnahti vapauteen kivikovana sojottaen. Raija tarttui kaluuni ja hankasi sillä vakoaan, laittoi sitten kalunpään pimpinhuulien väliin ja peppuaan minuun päin puskien otti kaluni kokonaan sisäänsä. Aloin välittömästi työnnellä kaluani edestakaisin Raijan liukkaassa pimpissä, Raija voihki nautinnosta ja keinutti peppuaan edessäni.. tartuin tiukasti kiinni hänen lantiostaan ja survoin kalua pohjaan asti.. Raija alkoi huohottaa tulevansa pian, kiihdytin tahtia ja tunsin pimpin alkavan supistella kaluni ympärillä orgasmia enteillen. Yhtäkkiä Raija jäykistyi, henkäisi syvään ja orgasmin väristykset saivat hänet tärisemään ja nytkähtelemään holtittomasti. Samassa laukesin itsekin ja kaluni alkoi sykkien ruiskia kuumaa spermaa syvälle pimppiin, siemensyöksy tuntui loputtomalta ja spermaa roiskui ulos pimpistä työntöjeni tahtiin!

Huohotimme hetken vielä kiinni toisissamme, sitten veltostunut kaluni liukui ulos pimpistä spermanoron saattelemana, spermaa valui pimpistä Raijan reisille.

Raija kyykistyi eteeni nuolemaan kaluni puhtaaksi ja imaisi vielä viimeisetkinn tipat suuhunsa. Sitten hän nousi ja alkoi pyyhkiä pimppiään ja reisiään puhtaaksi spermasta paperipyyhkeillä.  Sen jälkeen poistuimme vuorotellen vessasta takaisin omaan pöytäämme tyytyväisinä ja tyydytettyinä!!

Kommentoi

top