search
top

Anton 2 – Jatkoilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...

Meni kuukaus, eikä mitään kuulunu sen enempää Teijasta kuin Jessestäkään. Teijaa ei näkyny koululla, vaikka sen loman piti olla jo loppunut, joten mä kävin vaivihkaa vähän kyselemässä siitä kansliassa. Ensin ne tantat sano, et ne ei voi kertoo mulle työntekijöiden menemisistä, mut sit ku mä sanoin, et mä oon just sen kanssa hoitanut mun opintoihin liittyviä asioita, niin ne myönsi sen verran, että se ei ollu tulossa enää takas entiseen duuniinsa.

Mun ajatukset oli koko kuukauden risteilly Teijan ja Jessen välillä. Mä en tienny, mikä se juttu Jessen kans oli oikein ollu, mut Teijasta mä fantasioin joka ilta runkatessa. Syksy teki jo tuloaan, mut kalenteri oli koulun osalta yllättävän hiljanen, joten aikaa haaveilemiselle jäi hieman liiankin paljon. Kyllä mä välillä mietin, varsinkin kun oikein kovasti panetti, että mahtasko Jesse pitää sanansa, ja haluisinko mä edes, mut ajan kanssa sekin vain unohtu.

Oli keskiviikko, siis opiskelijoiden lauantai, paitsi että mulla ei ollu seuraa. Tai ois sitä tietty ollu, mutta mua ei huvittanu lähtee ördäämään ja kattomaan, ku jätkät pokaa muijia baarilla. Tekemistä mäkin silti kaipasin, joten pläräsin somee ja yritin keksiä jotain. Ilta alko olla melko pitkällä kun mun puhelimeen tuli tekstiviesti. Mun sydän alkoo hakkaamaan, et entä jos se onkin se mun märkä päiväuni, mut se viesti olikin yllättäen Jesseltä. Sillä oli samankaltaset fiilikset ku mullakin, ja se kysy, et lähettäskö parille. Mikä ettei, mä ajattelin, ja me sovittiin et tavataan meidän vakkaripaikan edustalla.

Kaupungilla oli meininki jo katossa ja mun piti soittaa Jesselle, että löysin sen sieltä ihmispaljoudesta. Se paikka oli nimeltään Old Cock, mikä kuulostaa tosi kornilta, mut siellä soitettiin hyvää musaa, lähinnä rockia, eikä siellä oo hirveesti sellasia perus pintaliitäjiä. Tänään se mesta oli kuitenkin ihan täysi, mut me saatiin ikkunan edestä sellanen kahdenistuttava panosuhdepöytä, niinku me niitä kutsuttiin.

– Oonkohan mä liian selvä tänne? mä valitin, kun tungos ahdisti ja musakin tuntu olevan liian kovalla.
– Mä korjaan asian, Jesse huikkas, pujotteli tiensä tiskille ja palas pian parin tuopin ja shottien kanssa. – Ensin nää, se sano ja kohotti omaa shottiaan.
– Mitä tää on, näyttää myrkylliseltä?
– Ei tarttunu nimi mieleen, mut se oli halpaa.
Me kietastiin ne alas ja kateltiin vähän ympärillemme. Tuttuja ei näyttäny olevan liikkeellä, joten me keskityttiin sit ihan vaan dokaamiseen.
– Siitä… viime kerrasta… Ootsä puhunu siitä jonkun kans? Jesse tiedusteli varovaisesti.
– En tietenkään, mä vastasin nopeesti.
– Joo, hyvä, hyvä homma, Jesse höpötti ja joi varmaan puolet sen tuopista kerralla.
– Entä sä, kerroitsä Netalle? mä kysyin ihan vakavissani.
– No arvaa? Ei se ymmärtäs…
– Ootsä niin varma?
– Liian iso riski joka tapauksessa, Jesse tyyty vastaamaan, mut kuulosti siltä et se jätti jotain sanomatta.

Parilla käyminen lipsu tietysti pitkäks, pöytä täytty tuopeista ja taidettiin me yhteensä parit kolmet shotit kiskasta, oltiin siis tukevasti päissään. Sit lähti hyvä biisi soimaan ja mä, joka en koskaan mee danssaamaan, huikkasin vaan Jesselle, et mun on mentävä nyt kyl irrottelee. Se sano tulevansa perässä, kunhan kävis vaan kusella ensin, joten mä suorin keskenäni sinne tanssilattialle. Siellä oli muutama hyvännäkönen bööna, mut ei mua huvittanu alkaa pokaamaan ketään, mähän olin tukevassa nousuhumalassa ja halusin vaan fiilistellä sitä musaa tai jotain, en mä tiedä. Sit joku tönäs mua, mä luulin et se oli Jesse ja käännyin sitä kohti, mut se olikin Teija, joka oli vahingossa törmänny muhun tanssiessa.

– Anton? se kysy hämmästyneenä. Sillä oli musta, tyköistuva kauluspaita, nahkanen minihame, kiiltävänmustat korkkarit ja sen auki oleva tukka oli aivan mieletön.
– Mitä sä täällä teet? Mä en löytäny sun numeroo mistään, mä valitin.
– Mulla meni vähän kuviot uusiks, duunipaikka vaihtu lennosta ja numerokin siinä sivussa, mut ei sillä väliä, onneks satuttiin samaan paikkaan. Sit se katto mua suoraan silmiin ja sano: – Oot ollu mielessä.
– Ai, mä vastasin nohevana, kun se alko danssaamaan mun edessä, hieroen vaivihkaa mun etumusta peffallaan, käänty välillä ja kumartu silleen, että mä varmasti näin sen rohkeen rintavaon. – Ootsä yksin täällä? mä kysyin ja yritin notkua kömpelösti mukana.
– Nyt oon, se vastas silmää iskien ja vilkutti jollekin muijalle, joka istu pöydässä tympääntyneen näkösenä.
– Hei Anton, kukas tää muija… Ai, moi! Jesse huikkas tullessaan.
– Teija, tää on Jesse, mä esittelin ne vastahakosesti. Kai mä vähän pelkäsin, et Jesse, vaikka se varattu olikin, veis Teijan multa, ihan niinku se mun edes olis. Mut mä olin humalassa ja tunteet oli pinnassa.
– Hauska tutustua, Teija huusi lopettamatta mun ympärillä pyöhnäämistä. Se oli yhtä hymyä ja flirttiä koko muija.
– Samoin, Jesse heitti takas ja alko kans danssaamaan siinä mun vieressä, vilkuillen samalla Teijaa, jossa riittäs kyllä kattomista, vaikka kahdellekin. Teija ei kuitenkaan näyttäny vaivaantuvan saamastaan yleisöstä, vaan kiehnäs mussa edelleen ihan avoimesti.
Sama jatku vielä kahden biisin ajan, mut sitten Teija ilmotti, et sen pitää käydä vähä laittautumassa, joten mä ja Jesse mentiin takasin pöytään.
– Miten mä en oo koululla koskaan tajunnu miten kuuma kissa toi Teija on? Jesse hämmästeli heti kun oltiin jääty kahdelleen. – Mä olin ihan varma, et jätkä vaan liiotteli sillon saunassa, mut hei huh huh, mikä nainen.
Mä olin vieläkin ihan pyörällä päästäni, yrittäny vaan koko illan piilotella stondista ja olla sanomatta mitään typerää, mikä vois pilata mun mahikset, jos niitä nyt ees oli.
– Se on kyl ihan kiinni sussa, Jesse jatko, ku mä en sanonu mitään.
Pian Teija tuli takasin leveä hymy kasvoillaan. Hiki helmeili sen pyöreitten rintojen päällä ja mun piti oikeesti tehdä töitä, että katse kesti sen silmissä, ja se ihan selvästi ties sen. – Hei haluisitteks te pojat lähtee mun luo jatkoille? Tää pulju menee kohta kiinni, mut mulla ei oo vielä nukkumaanmenoaika, se sano muka viattomasti.
– Lähetään vaan, eiköhän tää mesta oo jo nähty, Jesse vastas ennen ku mä ehdin suutani avata ja musta tuntu niinku se ois lyöny puukkoo selkään.
– Entäs Anton, kai säkin tuut? Teija kehräs ja laski käden mun reidelle.
– Joo, tottakai, mä vastasin hämmentyneenä.

Teija tilas meille taksin, hyppäs pelkääjänpaikalle ja me jätkät könyttiin takapenkille.
– Mitä sä oikein meinaat? mä sihahdin Jesselle, joka oli yhtä hymyä.
– Miten niin, enhän mä nyt vaan voinu jättää bileitä kesken, se puolusteli.
– Entä Netta? mä muistutin.
Se mietti hetken ja kallistu sit lähemmäs ettei kuski tai Teija kuulis: – Hei kato jäbä nyt tota muijaa ja mieti ihan oikeesti. En mä haluu sitä sulta varastaa, mut sun on pakko kyl vähintään lainata sitä jos se yhtään vaan lämpee.
– En mä tiedä, mä vastasin, mut kyl mä tiesin ja ymmärsin. Ei Teijan kaltasia muijia ollu oikeesti ees olemassa ja kyseessähän oli vaan yks yö. Tosin mulla ei ollu aavistustakaan mitä Teija ite haluis. Loppumatkan mä sit mietin Nettaa, joka ei tienny, eikä varmaan tuliskaan tietämään tästä mitään, mut mun ajatukset karkas koko ajan vaan sen tiukkoihin pyöreisiin pakaroihin, joita ne sen sporttileggarit vielä korosti, joten mä päätin ettei ollu ihan reilua jeesustella Jesselle.

Pian me oltiinkin jo perillä, Teija makso taksin ja me hoiperreltiin kikatellen ja naureskellen sisälle. Teija kaivo esiin viskipullon ja pelikortit ja me istuttiin olohuoneen pörrömatolle pienen sellasen japanilaistyylisen pöydän ääreen.
Jokainen otti vuorollaan hörpyn pullon suusta ja sit Teija haasto meidät räsypokkaan. Säännöt oli selvät: Jos se häviäis, siltä lähtis yks vaate, ja jos me hävittäs, lähtis molemmilta yks vaate. Me hykerreltiin tyytyväisinä, et pian päästäs ihailemaan naiskauneutta, mut peli ei sujunu ihan niinku oltiin kuviteltu. Ensin meiltä lähti sukat, sit päällyspaidat ja -housut, ja vasta sit Teija joutu eka kerran riisumaan. Meitä kiusatakseen se riisu sukkahousunsa oikein hitaasti ja kiusotellen, mut se olikin viimenen kierros, minkä se hävis. Vähän ajan päästä Jesse ja mä istuttiin jo munasillaan siinä pöydän toisella puolella, mut ihme kyllä siinä ei ollu mitään kiusallista, olinhan mä kummankin kanssa ollu melko läheisissä tekemisissä ennenkin.

– Mä taisin voittaa, mut mitä mä saan palkinnoksi? Teija kysy virnistellen.
– Ihan mitä sä vaan haluut, Jesse sano ääni aavistuksen värähtäen.
– Ihan mitä vaan? Teija kysy kulmiaan kohottaen. Sen jäänsiniset silmät oli samaan aikaan kovat, mut uskomattoman kiihottavat.
Me nyökättiin yhtä aikaa kuin jotkut vitun partiopojat.
– No jos mä saan kerran päättää, niin ensin mä haluun, että teillä kummallakin seisoo kovemmin ku ikinä! Jesse nielas kuuluvasti, mut Teija ei välittäny, vaan meni sohvalle ja alko riisuu hitaasti. Se aukas paitansa napit ja paljasti punaset rintsikat, jotka oikein kirku seksiä. Seuraavaks lähti hame, jonka alta löyty tietty mätsäävät stringit, ja siinä vaiheessa mä huomasin, että me taidettiin just toteuttaa sen ensimmäinen vaatimus. – Siirtäkää pojat se pöytä sivuun, niin mahdutaan pitämään hauskaa, Teija sano ja me tehtiin työtä käskettyä. – Menkää siihen maton keskelle, et mä näen teidät kunnolla, se jatko. Siinä me sit istuttiin, kullit tanassa, ja tuijotettiin Teijan heilahtelevia rintoja kun se laskeutu polvilleen siihen matolle ja konttas seksikkäästi keinuen meitä kohti.
– On tää vaan sen arvosta, Jesse sihahti mulle.

Teija ei kiinnittäny sen sanoihin mitään huomiota, vaan tarttu kummankin kaluun yhtäaikaa ja mittaili niitä käsissään. Sitten se otti Jessen kalun suuhunsa, ja se näytti niin kiihottavalta, et mä en osannu olla edes mustasukkanen sen saamasta huomiosta.
– Vittu sulla on ihanat huulet, Jesse huokas.
Teija inahti tyytyväisenä ja jatko lutkuttamista, runkaten samalla mun kullia. Sen muhkee perse heilahteli niin kiihottavasti, et mun oli ihan pakko kurkottaa käteni ja puristella sitä. Mä muistelin just miltä tuntu työntyy Teijan vakoon, kun mä tunsin sen pehmeet huulet mun kullin ympärillä; miten se osaskaan olla samaan aikaan niin hellä ja voimakas.
– Mä haluun panna sua, Jesse kähisi Teijalle, mut se vaan pudisti päätään ja jatko mun imemistä, kunnes se oli kai omasta mielestään osottanu jokseenkin saman verran huomioo molemmille. Sit se istu siihen meidän eteen, nojas taaksepäin käsiensä varaan ja levitti hitaasti jalkojaan.
– Teidän pitää ansaita mut ensin, Teija sano nauraen Jesselle, joka oli jo repimässä pois niitä sen narustringejä. – On täällä sullekin jotain, se lisäs mulle rintojaan esitellen, kun se huomas et mä taisin olla vähän kateellinen. Jesse oli jo Teijan haarojenvälissä, nuoli ja maiskutti innokkaana, ja mä puolestani imin ja näykin sen painavia rintoja, suudellen välillä sen nautinnosta raollaan olevaa suuta. Vähän ajan päästä se halus, et me vaihdetaan paikkoja, ja tais kummallakin olla leuat aika jumissa siinä vaiheessa, kun se lopulta oli tyytyväinen saamaansa palveluun.

Teija kävi selälleen lattialle ja tällä kerta mä pujahdin ensin sen jalkoväliin. Sen alapää oli kiimasta ja suihinotosta märkä, joten mä solahdin helposti sisään ja aloin panemaan sitä niinku en ois saanu koskaan ennen.
– Anton, sä… tunnut… niin hyvältä, Teija voihki samalla kun Jesse tarjos sille kaluaan imettäväks. Itse asiassa muakin vähän houkutteli maistella sitä, mut arvelin et ois parempi pitää ne asiat ihan meidän kahden välisinä. Tiedä vaikka Teija säikähtäs homojuttuja ja tää homma loppus tähän, ja sitä riskiä ei varmasti ollu kumpikaan valmis ottamaan.

Pian Teija vaistos, et mä aloin olla lähellä orkkuu, joten se työns mut hellästi kauemmas ja veti Jessen jalkojensa väliin. – Sun pitää ottaa pikku breikki, Anton, se lirkutteli mulle samalla ku Jesse alko pumppaamaan. – Mulla on… sulle pian yks… ylläri, se läähätti ja mä kuulin sen kiihottavan litinän, mikä niitten panemisesta lähti. Mä istahdin sohvan reunalle tasaamaan hengitystäni ja kattelin samalla ku mun paras kaveri läiskytti menemään, eikä se enää häirinny yhtään. Ne oli jotenki niin alkukantasia ja kiimasia, et mun oli pakko alkaa runkkaamaan, mut Teija keskeytti mut napakasti:
– Äläpäs räpellä sitä mun kalua, se toru mua.
– Okei, okei, mä naurahdin.
– Tuu sä alle, Teija sano kohta Jesselle ja ne kiepsahti ympäri silleen, et Teija jäi ratsastamaan sen päälle. – Voi jumalau… Jesse yritti voihkaista, mut Teija kumartu alemmas ja sen rinnat vaiensi sen aika tehokkaasti. Sit se kohotti vähä peffaansa ja katto mua olkansa yli: – No, tuutsä viel mukaan?
Mä katoi niitä hämmentyneenä, Jessen lantiota pumppaamassa ylös ja alas, ja sen päällä polvillaan olevaa Teijaa. Tarkottiko se sitä oikeesti?
– Mut sun täytyy olla ihan tosi hellä, mä en oo pitkään aikaan päästäny sinne ketään.
Mä menin lähemmäs ja hivuttauduin Teijan taakse kulli ja posket yhtä punasina.
– Käytä kieltä ensin, se voihkas selvästi jännittyneenä, mut ennen ku mä ehdin ees alottaa, kiristi Jesse vauhtiaan, kunnes Teijan sanoista ei saanu enää mitään selvää.

Mä hieroin ja levitin Teijan pakaroita, lipasin sit kielellä oikein varovasti sen pientä peppureikää ja yllätyin miten kiihottavalta se tuntu. Se oli samaan aikaan tosi tuhmaa ja kiellettyy, mut myös äärimmäisen kuumaa.
– Laita… sormi…sisään… Teija sai sanottua ja mä työnsin mun keskisormen hitaasti sisään, tuntien samalla miten Jessen kulli souti sen sisällä. Kohta sen peppu alko rentoutumaan ja mä aloin liikuttelemaan sormeeni nopeemmin edes takasi. – Pane mua jo, pane oikein kovaa! se ulahti ja mä työnsin mun kalun kasseja myöten sen sisään. Sen peppu oli ihan sairaan tiukka, eikä asiaa auttanu yhtään, että Jesse pani niin sanotusti vastaan. Mun aiemmat säädöt ei koskaan antanu panna peppuun, joten mä olin aivan täpinöissä. Musta tuntu niinku se olis lypsäny meitä molempia yhtä aikaa, ja pian Jesse laukeskin sen sisään. – Sä kans Anton, tuu mun peppuun, Teija soperti ja alko suudella Jessee, joka makas reporankana sen alla. Muutaman työnnön jälkeen mäkin sain orkun, tuuppasin kalun niin syvälle kuin sitä riitti, ja tunsin, kuinka mun lasti syöksy sen peppuun.
Me maattiin jonkin aikaa siinä matolla sellasena alastomana kasana, kolme huohottavaa elukkaa, jotka oli just saanu viettinsä tyydytetyks. Jesse makas kyljellään ja imeskeli hajamielisesti Teijan rintaa, samalla kun mä vaihdoin sen kans muutaman uupuneen kielarin.

– Niin ihania ku te pojat oottekin, niin mä en valitettavasti voi majottaa teitä yöks, Teija sano jossakin vaiheessa. Mulla ei ollu hajuakaan paljoko kello oli, eikä kyl sillä hetkellä kiinnostanutkaan. Se kävi nopeesti suihkussa sillä aikaa kun me kiskottiin vaatteita niskaan, ja tuli sit pelkkä pyyhe päällään saattelemaan meitä ovelle.

Ulkoo kuulu ku taksi ajo pihaan.
Teija pussas Jessee poskelle. – Oli kiva tavata, se sano silmää iskien, – mut ootatko hetken pihalla, niin mä sanon pari juttuu tälle sun kamulle?
Oli Jessen vuoro vaikuttaa harmistuneelta, mut se hymyili Teijalle ja nyökkäs ennen ku lähti pihalle.

Mut se veti suihkulämmintä vartaloaan vasten ja anto mulle vielä yhden oikein kunnon kielarin. Sit me vaihdettiin nopeesti puhelinnumerot ja mä seurasin Jessee.

Taksissa mä olin ihan onneni kukkuloilla, maa ei ollukkaan nielly Teijaa ja nyt mä tiesin varmaks, et se halus pitää enemmänkin yhteyttä. Yritin heittää Jesselle läppää koko matkan ajan, mut se ei ollu sillä tuulella, sil oli vissiin morkkis Netan takii, enkä mä ihmettele yhtään. Toisaalta Jesse oli aina ollu vähä huithapeli ja ennen Nettaa sil oli vaihtunu muijat aina niin nopeeta, ettei me muut kestetty perässä. Se jäi ensin taksista, sovittiin, että laitetaan viestii seuraavana päivänä, eikä mullakaan ollu enää pitkä matka omalle kämpälle. Mä en halunnu käydä ees suihkussa, makasin vaan alasti sängyllä ja yritin haistaa Teijan makean, mutta miedon hajuveden iholtani.

Kommentoi

top