search
top

Tädin valtavat rinnat !

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (133 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...

Olin tapahtuman aikaan n 15-vuotias. Olimme vanhempieni kanssa mökillä. En olisi halunnut koko reissulle. Kaikki kaverit olivat jääneet kaupunkiin ja parempaakin tekemistä olisi ollut. Varsinkin kun sinne kaupunkiin oli jäänyt eräs tyttö Riikka,jonka kanssa olin alkanut viihtymään. Seksuaalinen herääminen oli tapahtunut, ja runkkasinkin itseni uneen monena iltana huoneessani. Usein mielessäni pyöri tissejä ja pyllyjä,joita tosin olin nähnyt vain seksilehdissä.
Mökkimme oli pienen järven rannassa. Se oli sen verran iso,että minullekin löytyi oma huone kesäaitasta. Rannassa oli lisäksi sauna,jossa myös vierashuone. Kesä oli kuuma,ja yleisin asuni olikin pelkät uimahousut.
Eräänä päivänä äitini ja isäni ilmoittivat,että saisimme vieraan muutamaksi päiväksi. Teija täti oli äidin sukua ja tulisi lomailemaan.
Iltapäivällä auto ilmestyi pihaan ja siitä nousi Teija. Teija oli ehkä hieman yli viisikymppinen nainen. Pitkät tummat hiukset ja aina hyvin meikattu. Teija oli uhkea,jopa lihava nainen,jolla oli kova ääni ja hersyvä nauru. Kiinnitin pakostakin huomioni tädin rintoihin. Ne olivat suuret,oikeastaan valtavat ja vyöryivät kesämekon alla turpean vatsan päälle. Jouduin lähtemään kahvipöydästä kesken kaiken,kun en saanut katsettani irti noista pyöreistä pulleista rinnoista,jotka kieltämättä olivat hyvin esillä,kiitos varsin antavan mekon miehustan.
Yöllä tunsin oloni melko oudoksi,kun ajattelin tätiä,joka nukkui todennäköisesti alastomana vain noin kymmenen metrin päässä aitastani saunalla.
Seuraavana iltapäivänä isäni lämmitti saunan ja päätimme saunavuoroista. Isäni ja äitini menisivät ensin,sitten minä,ja viimeisenä Teija täti. Tämä sopi minulle hyvin. Vanhempien saunoessa katselin salaa Teijaa,joka oli menossa uimaan järveen. Tädillä oli musta kokouimapuku,ja kun hän kumartui laiturilla kokeilemaan veden lämpöä,ihailin suurta pyöreää persettä,joka pullistui uimapuvun kireydessä niin että puvun takaosa upposi pyllyvakoon. Nopeasti täti korjasi pukuaan ja sukelsi valtavalla loiskahduksella veteen. Tunsin kutinaa kiveksissäni ja kokeilematta tiesin saaneeni seisokin. Päätin helpottaa oloani saunassa kaikessa rauhassa.
Kun isä ja äiti tulivat saunasta,hain pyyhkeeni ja menin vuorostani lauteille. Heitin löylyä ja yritin ajatella Riikkaa,joka vietti kesäänsä kaupungissa. Yllättävän usein ajatukset kuitenkin karkasivat Teija tätiin ja tämän vartaloon. Kun olin löylytellyt tarpeeksi,siirryin vilvottelemaan pukuhuoneeseen. Istuessani pukuhuoneen tuolilla,aloin runkkaamaan rauhallisesti. Juuri kun alkoi tuntua hyvältä,kuulin ulko-oven käyvän. Jähmetyin kuuntelemaan. Seuraavaksi kävi saunan ovi,ja kuulin tädin hyräilyä ja kohta ensimmäiset löylyn äänet. Mitä vittua,ajattelin. Nythän oli minun vuoroni. Kohta saunan ovi kävi jälleen ja kuulin askeleista,että Teija oli myös tulossa pukuhuoneelle vivoittelemaan. Etsin kuumeisesti pyyhettäni,mutta se oli jäänyt eteisen naulaan. Onneksi erektioni oli sentään laskenut. Kuului pulputusta,ähkäisy,ja pukuhuoneen ovi aukesi. Pienessä paniikissa näin,miten Teija täti astui huoneeseen. Teija seisahtui huomatessaan minut. “Mitä ihmettä? Minä luulin että olit jo lähtenyt?” Teija sanoi silmät pyöreinä. Teija oli kietonut vartalonsa suureen pyyhkeeseen,joka kuitenkin jätti toisen kyljen paljaaksi. Valtavat rinnat oli puristettu pyyhkeen alle,ja pyyhkeen helma peitti juuri ja juuri jalkovälin. Änkyttelin jotain vastaukseksi nolona. Olinhan täysin alaston.
Teija istahti minua vastapäätä sängylle ja otti huikan viinipullostaan. “No. Sovitaanhan me tähän molemmat,eikö vaan?” hän tokaisi. Myöntelin.
Teija alkoi kyselemään elämästäni. Koulusta ja harrastuksista. Vastailin naiselle jotain,mutta huomioni vei naisen pyyhe. Teijan istuutuessa pyyhe oli avautunut hieman lisää. Näin avonaisen pyyhkeen reunan alta osan naisen ihanaa rintaa. Ja jos oikein tarkkaan katsoin,kuvittelin pystyväni näkemään jalkovälin mustan karvakolmion.
Olin niin keskittynyt tuijottamaan,etten tajunnut huoneeseen laskeutunutta hiljaisuuta ennen kuin Teija yskäisi. Havahduin ja nostaessani katseeni näin naisen tuijottavan ensin suoraan silmiini ja laskevan sitten katseensa alaspäin. Seuratessani tädin katsetta,tajusin,että minulle oli tullut erektio. Pippeli seisoi terhakkaasti,enkä voinut edes peitellä sitä pyyhkeellä. Nolotti. “Tuota noin.Näyttää siltä,että olet nähnyt jotain mukavaa” Teija sanoi matalalla äänellä. Ynähdin jotain vastaukseksi. “Ei kai tuo minusta voi johtua?” nainen jatkoi kummissaan. “Minähän olen vanha ja ruma akka”. “Etkä ole” kuiskasin ja sitten sanoin vahingossa: “Sinulla on ihanat rinnat”. Teija siirsi katseensa alas rintoihinsa ja sitten takaisin minuun. “Jaaha. Sinä taidatkin olla tissimiehiä?” hän kysyi. En oikein ymmärtänyt kysymystä,mutta nyökkäsin nielaisten.
Teija otti taas hieman viiniä,ja aivan kuin vahingossa pyyhe laskeutui hieman,paljastaen rintojen välistä vakoa.Nielaisin. Teija katsoi minua mietiskelevästi,ja sitten pyyhe putosi naisen syliin. Näin nyt edessäni nuo valtavat rinnat täysin paljaina. Ne olivat kuin jalkapallot. Ehkä vain hieman isommat. Tummanpunaiset nännipihat olivat laajat,ja paksut nännit sojottivat alaspäin. Tunsin punan nousevan poskilleni Teijan tuijottaessa avoimen kiinnostuneena reaktiotani. Kikkelini ponnahti lopullisesti pystyyn,ja esinahka vetäytyi terskan päältä paljastaen tummanpunaisen tomaatin. Oli hiljaista. Sitten Teija kuiskasi:” On sinulla ainakin miehen vehkeet.Ota kädelläsi kiinni siitä”. Tartuin vasemmalla kädelläni penikseeni ja puristin hieman. Tunsin sykkeen kouraani vasten. Liikutin kättäni ylös ja alas kaksi kertaa. Teija nuolaisi huuliaan ja otti sitten huikan pullostaan. “Näyttää hyvältä poika” hän sanoi käheästi. Ujutin toisen käteni kivespusseilleni ja hieroin niitä samalla kun toinen käteni runkkasi kaluani. Kivespussit kuroutuivat yhteen. Tiesin etten kestäisi enää kauaa. Ahnehdin silmilläni maailman seksikkäimpiä rintoja,jotka nousivat ja laskivat tädin hengityksen tahtiin.
Teija täti otti kiinni pyyhkeensä reunasta,ja heitti yhdellä nykäisyllä koko pyyhkeen lattialle. Edessäni istui nyt alaston nainen. Suuret rinnat kohoilivat ja pehmeä vatsa loisti valkoisena niiden alta. Teija nosti jalkansa vuoteelle ja meni kyljelleen nostaen toisen jalkansa koukkuun. Rinnat valahtivat kainaloon ja suuri vatsa pyöristyi vuoteelle. Näin suoraan tätini reisien väliin,jossa vastaani tuijotti musta karvakolmio. “Tule tänne tädin viereen” Teija käski. Päästin otteeni peniksestäni ja nousin siirtyen naisen eteen ja siitä selälleni hänen viereensä. Penikseni tuntui räjähtävän hetkellä millä hyvänsä koskettaessani tuota lämmintä pulskaa vartaloa. Kohta jo leivoin massiivisia rintoja ja suutelin niitä nälkäisesti. En uskaltanut koskettaa itseäni enää lainkaan,sillä tiesin tulevani samantien.
Käännyin Teijaa vasten. Hän tarjosi kaulaansa huulilleni ja nuolin ja suutelin sitä. Teijan käsi siirtyi ylitseni ja puristeli pyllyäni. Tuntui hyvältä. Puristauduin tiukasti naisen pehmeyttä vasten nauttien joka solullani tädistäni. Imin jähmeää nänniä kuumeisesti. “Minulta tulee kohta” kuiskasin. “Mihin haluat tulla” Teija kuiskasi takaisin. “Tisseille” vastasin ja täti naurahti. Hän irrottautui minusta ja kääntyi selälleen painaen upeat rintansa käsivarsiensa väliin. “Anna tulla”. Nousin polvilleni ja tartuin jälleen jyskyttävään penikseeni. Tein muutaman runkkausliikkeen. Vingahdin mielihyvästä ja painoin kullini noita ihania tissejä vasten hinkaten terskan alapintaa nänniä vasten. Tunsin kuinka Teijan käsi painui kiveksilleni ja puristeli hellästi kivespusseja. Silloin tunsin,kuinka jotain lähti liikkeelle kiveksistä. Sekosin rytmissäni ja tärisin naisen rintoja vasten. Näin,kuinka terskan pää avautui. Ensin ruikahti hieman kiiltävää nestettä suoraan Teijan nännille. Sitten,aivan kuin koko kyrpäni olisi taipunut luokille,sain elämäni kovimman orgasmin. Huusin ja murisin paksun siemennesteen sykkiessä kyrvästäni tätini rinnoille. Spermaa lensi kaarella seinälle ja noille ihanille tisseille. Tuntui ettei sperman tulo loppuisi koskaan,ja suuret rinnat peittyivät valkoiseen mälliin. Hieroin vielä viimeiset pisarat tätini huulille ja valahdin velttona vuoteelle naisen viereen huohottamaan. Täti siveli kädellään vatsaani. Spermaiset rinnat painautuivat kylkeäni vasten ja hän antoi suukon korvaani. “Kiitos Timo. Ihanaa” hän kuiskasi ja nousi istumaan. “Tästä et sitten puhu ikinä kenellekään” hän varoitti. Myöntelin,ja sain lupauksen:”Meille saattaa tulla ihan mukava loma kultaseni”. Suljin silmäni onnellisena.

3 kommenttia viestissä: “Tädin valtavat rinnat !”

  1. maalaispoika says:

    Toi mieleen mukavia muistoja. Minä olin reilusti alle rippikouluikäinen poika, kun muutamana kesänä meidän maalaisperheemme vieraiksi tuli vanhempieni kaupunkilaisserkkuja, pariskunta, joilla minua hieman nuorempi poika. Yhteissaunominen kuului kesätapoihin, ja sitä tunnelmaa! Vierasta tätiä kehtasi pieni poika jo hieman sillä silmällä katsella. Ja olihan ne ihmeellisyyksiä. Huomasi kyllä, että miestenkin silmät siinä vilkkuivat.

  2. 3xl says:

    Laitoin kakkososan juuri julkaistavaksi..

  3. Aisuri77 says:

    Jatkoa kiitos..

Kommentoi

top