search
top

Anton 1 – Saunailta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (85 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...
Tarkoitus oli ottaa muutama kisajuoma, kattoo matsia ja puhua paskaa. Mä olin lauantaina kahdeksan aikaan soittamassa Jessen ovikelloa, peli alkaisi tunnin päästä, joten tässä ehtis vaihtaa viel kuulumiset ennen ku homma menis huutamiseksi.
   Jesse asu muijansa kanssa siistissä ja melko isossa rivitalokämpässä kaukana keskustasta. Netta ei kuulemma jäis poikien meuhkaamista kuuntelemaan, joten en yllättyny, kun isäntä itse avas oven. Sen sijaan yllätyin siitä, ettei sillä ollu juomaa kädessä ja ilmekin oli lähinnä tylsistynyt.
    – Ai moi, Anton, sä tulit, se tervehti alavireisesti.
   – Eiks kello oo jo kahdeksan? mä ihmettelin.
   – No on joo, tuu sisään.
    Jo eteisessä kävi selväks, et illanvietto oli peruttu. Kämpässä oli hiljasta kuin haudassa.
    – Missäs jengi on? mä ihmettelin.
   Jesse hankas sänkistä leukaansa. Yleensä se oli aina tosi skarpin näköinen, eikä se pahalta näyttänyt nytkään, mutta tänään sen lyhyet mustat hiukset hampsotti sotkuisena pehkona, ja sillä oli jotkut vanhat verkkarit ja harmaa t-paita päällä. – Ensin peru Ändi, kuulemma vatsataudissa, vaikka mä veikkaan kyl, että sillä on vaan eilen lähteny baarissa viinanjuonti lapasesta.
   – Tästähän sovittiin jo kuukaus sitten?
Jesse nyökytteli. – Niinpä. Sit Kake soitti aamulla.
   – No mikäs sillä?
   – Jotain hässäkkää emäntänsä kanssa, Jesse totes leveitä olkapäitään kohauttaen.
   Me oltiin saman pituisia, mut Jesse kävi salilla ja se oli huomattavasti mua rotevampi. Se oli 23, mua pari vuotta vanhempi ja suosittu niin kundien kuin gimmojenkin keskuudessa, toisin kuin mä. Mä olin hiljainen ja ujo, sellanen nättipoika, joka sai yleensä seurata sivusta kun kaverit vokotteli muijii baarissa.
   – Sano nyt vielä, et Marko on delannu, mä totesin kenkiä riisuessa.
   Jesse hymyili. – No ei sentään. Se peru, kun muut ei tullu.
   – Mitäs me nyt tehdään? mä kysyin.
   – Haluutko sä kattoo sitä matsia? Mä voin tarjota juomiset, varasin nimittäin bissee ja siideriä enemmän ku jaksetaan juoda.
   – Katotaan vaan, mä vastasin ja istuin olohuoneen sohvatuoliin jokseenkin pettyneenä.
   Jesse haki meille keittiöstä bisset ja istahti toiseen tuoliin.
   – Meniks Netta tyttöjen kaa?
   Jesse tuijotti hajamielisesti telkkaria ja hörppäs bissee. – Joo, se jää frendin luo yöks.
   – Aa, okei.
   Me istuttiin jonkin aikaa vaan hiljaa. Jesse tyhjensi oman tölkkinsä vartissa ja vaikutti jotenkin levottomalta. – Ei mua oikeestaan huvita kattoo sitä matsia enää. Meni maku kun ei… tiäksä?
   – Ei sun tarttee selitellä. Haluuks, että mä lähen himaan?
   – En mä sitä tarkottanu, mä vaan menisin mieluummin vaik pesee tän fledan, Jesse sano rasvaisia hiuksiaan haroen. – Miten ois sauna?
   Mä olin tietysti käyny suihkussa ennen lähtöö, mut en mä osannu oikein kieltäytyäkään, samahan tuo oli. – Joo, mennään vaan.
   Se sauna oli tietysti sellanen pieni, korkeintaan kolmen ihmisen mentävä koppi, mut meitä oli vaan kaks ja mulla alko jo nousta vähän päähän, joten se ei ollu niin just.
   – Mites sulla on menny… naismarkkinoilla, Jesse kysy virnistäen ja heitti vettä kiukaalle.
   – No en mä tiiä, ei kovin hyvin, mä vastasin.
   – Kai ny jotain säätöö?
   – No ei… tai no…
   – No mitä, kerro ny?
   Mä tyhjensin mun tölkin, laskin sen alemmalle lauteelle ja mietin, että olis varmaan parempi pitää suunsa.
   – Äläkä nyt jänistä, mä lupaan ettei ne jutut lähe mihinkään tästä saunasta, Jesse vanno ja ojensi mulle uutta bissee.
   – Ei mun pitäs, se voi saada potkut, mä sain sanottua.
   – Onks se joku koululta vai?
   Me oltiin Jessen kaa samalla luokalla kauppakorkeessa, joten se tuntis kaikki ketkä mäkin tunsin, mut mä nyökkäsin silti.
   – Älä perhana, kuka se on, ei kai Henrietta? se uteli nauraen. Henrietta oli meidän luokan rumin muija ja jätkistä oli tosi hauskaa yrittää parittaa sitä mulle.
   – No ei vitussa, mä älähdin muka loukkaantuneena ja löin Jessee kevyesti olkapäähän.
   – Kuka sitten, nyt sun on pakko kertoo?
   Kai se oli se bisse, mikä mun harkintakyvyn oli jo ehtiny viedä. – Et sitten vittuile tai kerro kellekään?
   – En, en, Jesse vakuutteli.
   – Mulla oli pientä säätöö sen Teijan kans.
   Hetken Jesse näytti mietteliäältä, mut sit se hokas. – Eikä? Sen kansliasihteerin kans?
   Me mentiin takapihalle jäähyttelemään, joten mä puhuin hiljempaa, ettei seinänaapurit kuulis mun seikkailuista: – Se on toimistotyöntekijä, eikä mikään sihteeri.
   – Sama asia, mut sehän on sua ainaki kaks kertaa vanhempi, varmaan yli nelikymppinen?
   Mä en ollu ihan varma, mut jotain sellasta kuitenkin. – Ei mun ollu kyl alunperin tarkotus, mä puolustauduin, mut Jesse oli yllättävän ymmärtäväinen:
   – Mut kerro lisää, miten vitussa just se ja missä?
   – Sen kämpällä… tai siis talohan se on…
   – Miten sä sellasen kypsän leidin pokasit?
   – Mennään takas saunaan niin mä kerron, mä sanoin vainoharhasena et joku saattas kuulla, ja jatkoin juttua vasta kun istuttiin taas lauteilla. – Kato mulla oli jotain häikkää niitten opintosuoritusten kans ja mua käskettiin käydä sen Teijan juttusilla. No mä menin sinne koulupäivän päätteeks, vaikka viikonlopun riennot polttelikin jo, ja siellähän se istu pöytänsä takana ja levitteli niitä mun papereita.
   – Hei ootas, mä en nyt muista miltä se näytti? Onks se ees hyvännäkönen? Jesse uteli.
   – No ainaki mun mielestä. Sillä oli tukka ponnarilla, sellaset kantikkaat silmälasit ja…
   – Mut mitä sillä oli päällä, millanen kroppa? Kerro jotain, millä on merkitystä! Jesse kiusas.
   – Sellanen vaaleanharmaa pikkutakki ja hame…
   – Ai jakkupuku?
   – Joo, kai, vissiin. Ja, tota, onhan se… aika muodokas, mä sanoin ja yritin samalla kuvailla käsillä ilmaan niitä sen hinkkejä.
   – Mitä siellä sit tapahtu?
   – No tää on aika noloo…
   Jesse viitto mua jatkamaan.
   – Mä istuin tietty sitä vastapäätä, puhuttiin niistä opinnoista ja sit jossain vaiheessa mä huomasin, et siitä sen takista oli auennu kaks ylintä nappii.
   – Ja, ja?
   – No sillä on ihan mielettömän kokoset ryntäät, sellaset, jotka hädin tuskin kestää liiveissä ja sit mä sain tietty… ihan jäätävän stondiksen… mä ryystin nolostuneena tölkin pohjalla olevaa vaahtoa.
   – Jatkat kyllä loppuun kun kerran alotit, Jesse vaati ja haki mulle lisää juomaa sil aikaa kun mä tokenin. Se ei vaikuttanu yhtään siltä, että se alkas irvuilemaan jotakin, joten mä sit jatkoin:
   – Eihän siinä vielä mitään, ei se sitä pöydän takaa tietty nähny, mut sit se tarttes mun nimmarin yhteen lappuun, enkä mä tajunnu…
   – Et helvetissä!? Jesse henkäs.
   – No älä! Se huomas varmaan heti kun mä nousin tuolista, et mikä se mun housuissa pullotti, vilkas mua silleen ovelasti silmiin ja napitti takkinsa. Mä olin varmaan punanen ku tomaatti.
   – Ei kai se sulle siellä toimistossa antanu?
   – Ei tietenkään, se pakkas ne mun paperit kirjekuoreen, ojensi sen mulle ja toivotti hyvää päivänjatkoa. Sieltä kuoresta mä löysin sit lapun, jossa se pyys mua käymään niitten luona seuraavana iltana.
   – Niitten? Ei kuulosta hyvältä…
   – Se on naimisissa, mä myönsin.
   – Ei se mua häiritse, mut sen aviomies ois varmaan eri mieltä jos tietäs. Mut sori hei, ei me siitä äijästä haluta puhuu.
   – No mun ei joka tapauksessa pitäny mennä sinne.
   – Tietenkin sä menit.
   – Illalla, niinku se pyys. Oven aukastessa sillä oli päällä joku vanha huppari ja kulahtaneet kollarit, ja mä jo pelkäsin, et treffit oli peruttu, mut sit se pahotteli, et oli just vasta tullu lenkiltä ja kävis äkkiä suihkussa, jos se vaan sopis mulle. No sopihan se, joten mä oottelin sit niitten ökytalon olohuoneessa ja mietin et pitäskö juosta karkuun.
   – Tuliko se koskaan takas? Jesse virnuili.
   Mä henkäisin. – Joo, pelkissä alusvaatteissa. Sil on pakko olla jotkut ö-kupin ryntäät ja täytettä on kyl alakerrassakin. Voittanu vissiin geenilotossa, ku sillä on levee lantio, mut muodoista huolimatta suht kapee vyötärö. Mä vaan toljotin sitä muna pystyssä siinä sohvalla ja kuolakin valu varmaan suupielistä. Se sano vaan tyyliin ’moi’, keimaili mun eteen ja suuteli mua suoraan suulle, oikein kunnon kielarii, mieti!
   – Ei kellekään käy noin, Jesse valitti leikillään, mut selkeesti häkeltyneenä sekin. – Tää on ihan vitun kuumottavaa, mitä sit tapahtu?
   – No se aukas mun farkkujen napin ja vetskarin, ja veti mun housut nilkkoihin. Sit se tarttu mun kulliin ja otti sen kokonaan suuhunsa, ja voin vannoo, että sillä eukolla on muuten pehmeet huulet.
   – Ai jumalauta!
   – Olihan se ihan taivaallista, mut ei se kerenny kauan imeä, kun mä jo tulin, mä tunnustin.
   – Sen muijan suuhun? Jesse naurahti.
   – Joo, eikä mikään pieni lasti, hitto en ollu varmaan kahteen viikkoon ees ehtiny runkata ku oli ollu niin kiirettä.
   – Sä idiootti menit sinne sit kuivaharjottelematta? Siinäkö se sit oli koko juttu?
   – Onneks ei. Mua kuumotti ihan hulluna kun se nielas tyytyväisenä sen lastin, ja sit se alko lämmittelee mua uudestaan. Se oli ihan sairaan taitava…
   – Imee munaa? Jesse naurahti.
   – Siinä ja ihan kaikessa, mä huokasin. – Toisella kädellä se hiero mun palleja ja toisella se vänkkäs kalua. Samalla se… miks vitussa mä ees kerron tän kaiken sulle? No joo, samalla se nuoli mun kullinnuppia, kunnes mä olin taas ihan kovana, sit se kiipes mun päälle ja ne sen isot ryntäät vaan pomppi mun naamaa vasten kun se paukutti menemään. Kohta mä olin taas jo ihan valmista poikaa, mut se vissiin tajus sen, kun se nous pois mun päältä, kävi selälleen siihen sohvalle ja pisti mut nuolee itteensä. Joutu se vähän neuvoo ennen ku homma alko kunnolla luistamaan, mut siinä se kohta sit voihki ja kiemurteli.
   – Mähän alan kohta olla kateellinen sulle, Jesse huomautti väliin, ja sit me istuttiin hetki hiljaa, kumpikin omissa mietteissään. – Te varmaan jatkoitte touhuumista? se kysy vähän ajan päästä entistä uteliaampana.
   – Joo, se käänty ympäri ja kävi siihen sohvalle polvilleen, eikä mua tarvinnu kyl kahdesti käskee. Me oltiin ku jotkut hiton kanit, ku mä panin sitä takaapäin, ja ku mä sanoin laukeevani pian, niin se vaan nauro ja sano, et laske sisään vaan.
   – Eikä?
   – Mä en ees tienny, että musta vois irrota niin paljon… no tiedäthän sä, mä mutisin. Olin huomaamattani tyhjentäny taas yhden tölkin, mut olo oli hyvä ja yllättävän rento, vaikka olin just kertonu ehkä turhankin yksityiskohtasesti mun ja Teijan touhuista. – Mut sillä oli vielä menoa samalle illalle, joten mä vedin vaatteet päälle ja olin just lähdössä, kun se tuli vielä ihan lähelle, puri mua hellästi korvasta ja kuiskas, et ”sori, otetaan uusiks paremmalla ajalla”.
   – Jumankauta, kai sä oot sopinu jo uudet treffit?
   – No arvaa… Mä unohdin antaa sille mun puhelinnumeron, enkä mä tiedä sen henk.koht. numeroo.
   – Käy ens viikolla siellä sen toimistossa?
   – Mä yritin jo, se on lomalla seuraavat neljä viikkoo.
   – Paska mäihä, Jesse tokaisi ja oli jotenkin hämillään.
   – Otetaanks toiset jäähyt? mä kysyin.
   – Tota, mee sä vain edeltä, mä istun vielä hetken, Jesse mutisi ja hiero käsiään yhteen.
   – Onks kaikki okei? Sit mä huomasin, et Jesse yritti piilotella sen stondista. Se tajus varmaan mun ilmeestä, että mä olin jo huomannu sen kalun.
   – Toi sun stooris sai mut vissiin vähän innostumaan, se sano.
   – Sattuuhan sitä, älä siitä välitä, mä yritin lohduttaa. – Otat vaan kylmän suihkun ja…
   – Voisitsä ottaa poskeen? se kysy yhtäkkiä ja katto mua silmiin.
   – Mitä sä sanoit? mä änkytin.
   – Kun mä oon jo pidemmän aikaa halunnu, tiätsä, niinku kokeilla? Jesse otti kätensä pois edestä, että mä varmasti näin, ja pakkohan mun on myöntää, et kyl mä vilkasin.
   – En mä oo homo, mä henkäsin.
   – No vittu en mäkään…
   – Tietääks Netta, että sä… siis…
   – Ei tietenkään! Eikä mun ollu tarkotus sanoo sullekaan mitään, mut toi teidän… juttu oli vaan niin… unohda koko juttu, okei? Hyvä, että sait pesää, mä oon oikeesti ilonen sun puolesta, Jesse höpötti levottomana ja meinas lähtee saunasta, ja siinä se sen kalu nyt oli sit aivan mun nenän edessä, täydessä juhlakunnossa. Utelias mäkin olin aina ollut, mut kyl se tais se alkoholi olla mikä mut sai siihen Jessen kulliin tarttumaanm ja se tuntu kivikovalta ja jotenkin kiihottavaltakin mun kädessä.
   – Mä kokeilen jos säkin lupaat? mä huomasin sanovani.
   – Ilman muuta, se sano käheästi ja jäi seisomaan siihen mun eteen.
   Kädet jännityksestä täristen mä otin sen kalun mun suuhun ja imin sen kärkee varovasti. Se oli lämmin ja mä tunsin kuinka se sykki kiimasta. Sit mä nuolin sen vartta pitkin, palleista kärkeen, ja yritin muistella miten Teija oli hoidellu mua. Se oli hittovie nielly mun kalun kokonaan, mut Jessen vehje oli ainakin mulle liian iso, enkä mä pystyny ottaa siitä suuhun ku puolet, kun se hipo jo mun kurkkuun. Jesselle vaikutti kuitenkin kelpaavan, kun se alko työnnellä rytmikkäästi vastaan, mut sit se tökkäs vahingossa hieman liian pitkälle ja mä yökkäsin.
   – Sori, mä… siis tuntu ihan tosi hyvältä, se nauro niin et sen kulli hytky, mikä sai mutkin nauramaan.
   – Paremmalta ku Netan antama? mä härnäsin, vaikka tilanne tuntukin vielä aika kiusalliselta.
   Jesse säpsähti muijansa nimen kuullessaan, mut sit se taas rentoutu. – Mä en itse asiassa tiedä, se naurahti, – siis Nettahan saa mut laukeemaan ihan hetkessä, mut tää tuntuu ihan erilaiselta… ja uudelta, en mä osaa paremmin selittää.
   Eikä sen tarvinnutkaan, sillä mä nappasin sen kullin takasin suuhuni ja aloin imee sitä aiempaa voimakkaammin. Samalla mä runkkasin sitä ja hieroin sen turvonneita säkkejä, ihan niinku Teija oli tehny mulle. Jessen kulli turpos entisestään ja se voihkas, mistä mä arvasin, että se tulis kohta, joten mä vaan kiihdytin vaan tahtia. – Voi jumalauta, mä tuun, se huohotti ja sit mä tunsin kuinka lämmin sperma täytti mun suun. Mälli ei ollut mitenkään erityisen hyvää, mut se Jessen orkku kiihotti mua niin paljon, että mä nielin sen viimestä pisaraa myöten.
   Samassa kuului kuinka ulko-ovi aukes. – Hei jäbät? Onks tääl ketään?
   – Onks se Netta? mä kysyin Jesseltä, joka tasas vielä hengitystään.
   – On se, Jesse sihahti ja huikkasi sitten kovemmalla äänellä: – Ollaan Antonin kaa saunassa, muut feidas koko matsin!
   – Ai, Netta vastas eteisestä.
   – Eiks sun pitäny olla yötä sun frendis luona? Jesse kysy siltä.
   – No piti, piti, mut Sofilla tuntu olevan taas niin vaikeeta, eikä mua huvittanu jäädä kuuntelee sitä valittamista. Mut saunokaa te vaan rauhassa, mä otan sidukan ja meen sohvan nurkkaan mököttämään.
   – Mä lupaan hyvittää tän myöhemmin, Jesse sihahti mulle.
   – Älä ota stressiä, sullahan tässä tais olla painetta kasseissa, mä heitin, mut Jesse pelkäs Netan kuulevan, joten se ei oikein lämmenny mun vitsille.
   Me istuttiin vielä vähän aikaa ja tuijotettiin vaan kiuasta, eikä sanottu sanaakaan. Suihkussa Jesse pysytteli etempänä musta, ihan kuin jotain ois voinu sattua ihan vahingossa. Mä puin päälleni ja menin Netan seuraks, kun Jesse jäi vielä pesemään muniaan.
   – Tekiks hyvää? Netta kysy kun mä istahdin samalle sohvatuolille kuin tullessakin. Se oli sellanen sporttinen, vaaleatukkanen flikka, käytti tosi tyköistuvia leggingsejä ja pieniä toppeja, ja näytti tietävän itsekin, että sen kroppa oli aika pirun rautasessa kunnossa.
   – Hyvät löylyt oli, mä sanoin hämmentyneenä siitä, että vielä hetki sitten mulla oli ollut sen jätkäkaverin kulli suussani. – Pitää ottaa joku kerta uusiks.
   Netta ei vastannu, se oli keskittyny seuraamaan jotakin elämää tärkeempää telkkariohjelmaa. Pian Jessekin sai vaatteet päälleen ja tuli vaisuna istumaan siihen Netan viereen sohvalle. Mä näin sen lärvistä, että tää ilta sais olla nyt tässä, joten mä keksin jonkun huonon tekosyyn ja lähdin sen varjolla menee. Omalle kämpälle kävellessäni mä mietin, et haluisinkohan mä sittenkään, et Jesse ”maksais velkojaan”. Ehkä se oli laskuhumala, ehkä väsymys, mut sillon musta tuntu, et jatkossa mä pitäytysin tiukasti muijissa, ja kuinka väärässä mä sit lopulta olinkaan.

Yksi kommentti viestissä: “Anton 1 – Saunailta”

  1. Jussi says:

    Kiva tarina tämä ja aika yoden mukainen.Itse en kertonut kaverille lähes saman laisesta seikkailusta vanhemman naisen kanssa aikoinaan.

Kommentoi

top