search
top

Nahkahäät

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (140 votes, average: 2.30 out of 5)
Loading...

Toisessa novellissani piipahdetaan aviollisissa kahleissa.

 

Nännini olivat kivettyneet jälkiruokaan mennessä. Se oli pannacottaa. Jyrki poimi yksinäisen karhunvatukan lusikkaan ja leikitteli sitä huultensa välissä. Panetti niin, että pahaa teki. Marjaa imevät huulet kuristivat ja pyörittivät nupukkaani, niskaa kutkutti ja kostea pisara lipui häpykarvoitusta pitkin. Työnsin pöydän alla käden pikkuhousuihini ja jäljitin pisaraa häpyhuulille. Ne olivat turvonneet pulleiksi ja liha repsotti auki niiden välissä. Sormi löysi herkän häpykielen, jota soittamalla värinä tuntui kohdunsuulla saakka. Valuin alaspäin tuolilla ja työnsin sormea sisääni. Vako oli vaahdonnut huoltoasemalta saakka.

”Saako olla muuta? Ehkä espresso?” Tummakulmainen tarjoilija kumartui kaatamaan lisää samppanjaa.

”Ehkä myöhemmin”, kähisin kiiman paahtamalla äänellä ja kosketin miestä kämmenselälle.

Se käsi oli vielä pillumehuista liukas. Hän katsoi ruskeilla nappisilmillään minun vihreitä leikkisiä silmiä ja hymyili. Olisin halunnut nostaa jalkaani ja hieroa hänen suoria housujaan nylonsäärelläni, mutta sen sijaan sivelin korkokengän piikillä Jyrkin nilkkaa. Olisin halunnut aiheuttaa vetoketjun äänen ja hotkaista tarjoilijan velton kullin kokonaan suuhuni. Silti päädyin hieromaan Jyrkin etumusta kengän kärjellä.

”Meidän pitäis lähtee”, Jyrki sanoi mustasukkaisuutta hilliten.

Kävelimme tummansinisen ravintolasalin halki. Pöydät olivat tummaa ja raskasta puuta, liinat valkoiset ja kynttilöiden jalat hopeiset. Valtavissa ikkunoissa ei ollut verhoja ja syksyillan puutarha näyttäytyi kuun valossa. Kävelin tahallaan Jyrkin perässä, mutta hän huomasi keikutukseni. Se syntyi väkisinkin viettelevän kävelytyylini ja korkokenkien yhdistelmästä. Mutta tehostin sitä, että varmasti jokainen mulkullinen näki pitkän ylvään naisen. Jyrki oli kehunut, että olin galaksin paras farkkupepun pyörittäjä. Oliko minulla reisien välissä biljardipallo, jota yritin kannatella? Tällä kertaa jalassa ei ollut farkkuja, vaan kireä hame, hyvin sekin toimi.

Heti huoneeseen päästyämme Jyrki suuteli minua kuumasti. Hän puri huultani ja työnsi kovan kielensä poskeeni. Pikkuhousut olivat litimärät ja jalkoväli huusi täytettä sisäänsä. Rimpuilin irti mieheni syleilystä ja naurahdin ylimielisesti.

”Kuule, ei mua taida huvittaa”.

”Huvittaa tai ei”, Jyrki puristi rajusti ranteistani ja hänen huulensa näykkivät kaulaani.

”Lopeta ja päästä irti”, huokailin ja onnistuin tempaisemaan itseni uudelleen irti.

Mutta tällä kertaa Jyrki käänsi käteni taakse, talutti minut ikkunan eteen ja alkoi suudella korvalehtiä ja niskaani. Se oli minulle miellyttävä paikka. Suljin silmät ja liikuttelin takamusta hänen kovaa etumustaan vasten. Jyrkin vapaa koura tunnusteli kurkkuani, nosti leukaani ja suuteli huulille. Hän poimi nutturasta sitä kannattelevan neulan ja päästi pitkät ruskeat hiukseni laine kerrallaan vapaaksi. Käsi rutisti rintaani, että nänni oli haljeta.

”Nyt riittää. Mä en halua sua”.

Sanani saivat Jyrkin räjähtämään. Hänen silmänsä loimusivat ja sieraimet värisivät.

”Muista, että sä kerjäsit tätä”, hän taikoi jostain esille mustan ohuen pannan. Se olisi voinut olla mikä tahansa silkkinen nauha tai koriste, mutta se oli tarkoitettu vain kaulalleni. Jyrki asetteli sen hyvin hitaasti keskelle kurkkuani, kiristi sen tiukalle ja nosti nopeasti. ”Miltä nyt tuntuu?”

Olin kahlittu ja hallittavana. Huohotin nopeasti ja yritin katsoa Jyrkiä halventavasti, mutta hän tempaisi pannasta ja minun piti nostaa leukani ylös. Kiimaa panta ei saanut aisoihin. Päinvastoin. Seksiä, seksiä, jokainen ihosolu huusi, vaikka hengitys vaikeutui.

”Tää tuntuu typerältä”, valitin. ”Ja mua alkaa kikatuttaa”.

”No naura sitten”, Jyrki kiinnitti pantaan pidemmän nahkaremmin ja pakotti ojentamaan kaulaa.

”Ootko sä valmis tähän?” Jyrki katseli kiihtyneenä minua silmiin.

”Olen mä. Mutta ootko sä?” Olin keskittynyt tähän hetkeen aamusta saakka.

 

***

Valitsin aamulla pehmustamattomat ja keveät mustat bralette- liivit. Ne eivät juuri peittäneet pystyjä nännejäni, mutta päällehän tuli jakku. Nautin siitä vapaudesta, mitä tissit saivat kokea ihanan kankaan sisällä. Ajelin kainalot ja sääret. Häpykummun olin siistinyt jo edellisenä iltana. Pilluhuulet olivat paljaat ja niiden yläpuolella tumma kolmio komeili kahden sormen levyisenä. Se oli hyvä mittasääntö tussukarvoihin ja viskiin. Kun tarkistin pillun kunnon, huomasin että siellä oli jo herätty varhain. Jouduin käymään alasuihkulla ja vaihtamassa ennen lähtöä uudet pikkupöksyt, sillä aiemmat ehtivät mennä aivan tahmaiseksi tulevien tapahtumien kuvittelusta.

Pysähdyimme Janakkalassa. Jyrki jäi tankkaamaan, kun minä kopistelin sisälle liikenneasemalle. Tunsin pelikoneilta miesten kuumottavat katseet niskassani, kun pysähdyin katsomaan kondomivalikoimaa. Jakkupukuni oli upouusi, helmensininen. Olin tahallani laittanut vain yhden napin kiinni ja rintaliivit tulivat koko ajan esille. Selasin muutamia paketteja mietteliäänä, ja pitkään. Kassapoika oli nuori haituvaviiksi, jolle tuotti vaikeuksia pitää katse Ässäarvoissa rintavakoni sijaan.

”Ei ole lainkaan isoja kokoja”, totesin myhäillen ja siirryin kahvilalinjastoon.

Pieni kuppi mustaa kahvia mukanani valitsin pöydän ison viherkasvin luota. Nuorisojoukko pani merkille heti saapumiseni. He olivat täyttäneet pitkän pöydän egoillaan, löysillä puheilla ja mopokypärillä. Kilisytin lusikkaa ja muutama poika vilkuili minua halukkaana. En ihmetellyt – kolmekymppinen nainen, jolla oli ilmeikkäät kasvot ja aistillinen meikki, tukka viimeistellyllä nutturalla ja kookkaat kultaiset korvarenkaat. Posliinikuppiin jäi huulipunan jäljet. Radiosta kuului sopivasti Cherin Strong Enought.

Kun eräs nuorukainen seuraavan kerran laski silmänsä minuun, siirsin hitaasti jalan polven päältä ja levitin haarani. Hame oli sen verran lyhyt, että katselijan täytyi nähdä niiden olevan stayup- sukat, eikä sukkahousut. Raotin lisää ja sallin silmien nähdä sisäreidet sekä pikkupöksyt.

”Nohh!” Purkkaa jauhava tyttö tuohtuneena läpsäisi katselevaa poikaa takaraivolle.

Pudotin vahingossa lusikan lattialle. Koko porukka kohotti katseensa ja saatoin aistia, että puolet odotti seuraavaa liikettä kauhuissaan, puolet toivorikkaana. Jos poimisin sen edestäpäin, tulisi povi pitseineen esille ja jos kumartuisin, avartuisi pepun autuus innokkaille.

”Jatketaanko?” Jyrki heilutteli avaimiaan Hesburgerin tiskin edessä.

Taitoimme loppumatkan hiljaisina, omiin ajatuskiehkuroihimme sotkeentuneina. Huoltoasemasta muistin, miten olin joskus nuorena likkana liftannut rekan kyytiin. Yksi asia oli johtanut toiseen, eikä elohopeamaisella luonteellani ollut vähiten vaikutusta, että olin imenyt mieheen farkuista sojottavaa kyrpää parkkipaikalla. Silloin oli ollut kevätyö, kirkas mutta kuitenkin kuutamo oli väijynyt taivaalla. Mies oli purkautunut öristen ja hiuksistani kiskoen. Hän oli päästänyt väkevän siemennesteensä kurkkuuni, mitä olin käynyt sylkemässä epätoivoisesti huoltamon vessassa.

Viimein kaarsimme kauniin kartanohotellin pihalle. Kellastuneita lehtiä, juuri kynittyä nurmikenttää ja nuupahtaneita syyshortensioiden kukkia. Meillä oli varattuna sviitti isolla parvekkeella. Se oli maksanut mansikoita, mutta Jyrki oli puhunut monta kertaa siitä, miten miljöö pitäisi olla sen arvoinen.

 

***

Jyrki avasi jakkuni napin ja kosketteli paljasta vatsaani. Hengitin nopeasti. Mieheni toinen käsi kannatteli korkealla hihnaa ja toinen pudotti jakun olkapäältäni. Olin hänen edessään kuin kapinoiva piski. Halusin nauraa, mutta ääni käheytyi muminaksi. Kiemurtelin kiimaisena, leuka pystyssä.

”Sä näytät lutkalta, kun sun tukka on sekaisin”, Jyrki sanoi. ”Mutta sehän sä ootkin”.

Hän kähmi rintaani ohuen kankaan läpi ja suuteli huuliani. Sormien alla sydämeni tikitti suojaamattomana. Ote kiristyi ja jouduin venyttämään kaulani äärimmilleen. Jyrki nosti tissin kupista, ja kuppi jäi sen alla tukemaan rintaa. Se oli mangon kokoinen tissi, jossa oli laaja vaaleanpunainen nännipiha. Nuppu katseli taivaisiin jähmettyneenä. Jyrkin käsi jatkoi tunnustelua löytäen kuun valossa navan ja kylkikaaren. Sitten neljä sormea iskeytyi haarukkaani rajusti. Olin hypätä koroissani kattoon, kun hän kaivoi minua hameen päältä. Se oli yhtä aikaa vastenmielistä ja hekumoivaa.

”Sä inhotat mua”, sain sylkäistyä suustani ja katsottua hän provosoiden.

Jyrki hellitti remmistä, mutta vain nykäistäkseen sitä. ”Ei horoilta kysytä”.

Hän lähti taluttamaan minua pitkin sviittiä. Huone oli yhä pimeä, ja vähän viileä. Olin keimaillut koko päivän niukoissa vaatteissa ja oli kuitenkin syyskuu, sen nopeasti kylmenevä ilta. Kuu seurasi meitä horisontissa, kun sain kompuroitua nojatuolin luo sotkeutumatta korkokengillä mattoon.

”Mitä sä oikein aiot?” Kysyin.

”Kaikki aikanaan, Viveca-kulta”, Jyrki työnsi minut nojatuolin selkämyksen yli, pää istuinosaa kohti. ”Tee vain olosi mukavaksi”.

Olin kananlihalla, hiukset alaspäin roikkuen ja kaikkea muuta kuin mukavassa asennossa. Tuoli oli niin matala, että näin sen alta omat korkokenkäni. Jyrki veti niitä taaksepäin, että pohkeeni olivat suorina. Hän siveli sääriäni hellästi, mutta tarttui väkivalloin nilkkoihini ja levitti jalkani. Tunsin nippusiteen kiristävän nylonin verhoamaa ihoa ja lukitsevan minut tuolin takajalkaan. Raaja kerrallaan – hyvin hengästyneenä ja nauttien – hän naulitsi minut tuoliin.

”Ei käsiä, ei käsiä”, vinkaisin turhaan.

”Ei korvia, ei korvia, ei häntää laisinkaan”, hän tapaili lastenlaulua, joka ei tilanteessa naurattanut.

Vaikka yritin tempoa, olin nippusiteillä kiinni tuolissa kuin ommeltu suojapeitto. Jyrki sytytti messinkirunkoisen jalkalampun ja kävi baarikaapilla. Tuoksusta päätellen hän narautti auki pienen viskin, joka päätyi lasiin.

”Anna mulle vettä”, pyysin.

Viskilasi päätyi pöydälle eteeni. Niin lähelle, mutta niin kauas. Jyrkin kengät liikkuivat ympärilläni, hän pudotti kravatin alas ja heitti pikkutakin vuoteelle. Pian tunsin hänet takanani. Aprikoin malttaako hän nyt mielensä. Kädet vetivät tiukkaa hamettani ylös. Kangas liukui nahkeasti pepun yli. Sitten tunsin viileän terän ihon ja pikkuhousujen välissä. Jyrki leikkasi saksilla säälimättä pikkuhousut poikki ja lähti vetämään niitä. Kangas oli uponnut häpyhuulten kanjoniin, joten veto sai tuskanhien kainaloihini. Kiskaisin itseni siteissä äärimmilleen, kun aivan tahallaan Jyrki nosti housuja lisää pilluvakoa vasten kiskoessaan ne pois.

”Aih saatana”, minulta pääsi ruma sana.

Tuttu käsi kosketteli pyllyposkiani. Jyrki ei puhunut mitään. Tiesin hänen silloin pohtivan jotain tarkkaa keskittymistä vaativaa tai olevan hermostunut. Nyt hän varmasti oli molempia. Sormi siveli nivustaipeitani ja pyyhkäisi pehmeästi pilluni päältä. Huokailin tyytyväisenä. Pitkästä aikaa hän vaivautui tuottamaan minulle nautintoa. Sama ihana sormi raotti porttiani ja liukui minuun sisään. Pinnistelin lihaksillani vastaan, vaikka olin valuvan liukas ja tahtova. Jyrki läimäisi naruksi muuttuneilla rikkinäisillä pikkuhousuilla minua pakaroille, sitten uudelleen ristiin rastiin pitkin kankkujani.

”Etkö sä muuhun pysty?!” Rienasin.

Mieheni kulki eteeni ja tarttui tukastani kiinni. Katsoimme toisiamme silmätysten. Hän halusi sanoa paljon kaikkea rumaa, mutta näin hänen nieleskelevän tunteitaan. Kädessä oli silmäside tai mikä lienee unimaski.

”Mä haluan nähdä sut”, pyysin.

”Sä tiedät, ettei se onnistu”, Jyrki nielaisi kuivalla suullaan. ”Vai haluatko lopettaa?”

”En”.

Sitten maailma pimeni. Silmät peitettynä ajankulua oli paljon hankalampi sanoa. Kaikki piti arpoa äänistä ja tuoksuista. En tuntenut Jyrkin ruumiinlämpöä lähelläni ja se pelotti. Olin jostain lukenut, että panttivankitilanteissa uhrit olivat kokeneet kaikkein kammottavimmaksi silmien sitomisen. Sen psykologinen vaikutus porasi pienillä terillä aivojen syviin osiin. Tämä piti olla helppoa, mutta nyt minua alkoi kaduttaa; olin sidottu, esille ladottu, peitetty ja alistettu. Oliko lutka sittenkään valmis? Tätä olin kerjännyt monta vuotta.

”M-mitä nyt tapahtuu?” Kysyin ääni väristen.

”Nyt odotellaan”, yllättäen Jyrkin ääni tuli aivan edestä toisesta sohvatuolista.

Mies maistoi viskiä lasi hampaita kolistellen. Sisään, ulos, sisään, hengitin rauhallisesti. Löysin asennon, missä kädet eivät puutuneet, mutta jalat joutuivat koko ajan pinnistelemään. Huoneilmassa oli pölyä ja se tunkeutui väkisin nenääni…

Sitten oveen koputettiin kolmasti. Tätä oli suunniteltu toisesta istunnosta saakka.

 

***

”Siis aivan mahdoton lehmä!” Jyrki huusi. ”Kun sä kysyt noin”.

”Pidetään kuitenkin äänet hillittynä”.

Terapeutti oli pyytänyt kuvailemaan kumppania kolmella sanalla. Hän näytti kaikessa koomisuudessaan körttipapilta, mutta jotain kiihottavaa hänessä oli. Huone oli beesin värinen ja kapea, ikkuna vei meidät puistoon, missä jalavat ja lehmukset huojuivat vihreinä.

”Musta sä oot kohtuuton”, en voinut olla hiljaa. ”Ja miten susta on tullut niin helvetin tylsä? Et sä ennen. Nyt jännintä on odottaa teeveden kiehumista. Tiedät sä…musta…mä joudun olemaan niin paljon yksin, että luulen olevani naimisissa tapetin kanssa. Mä hitto kuihdun. Oon sellainen jerikonruusu, joka pyörii rapisten ja hakee autiomaasta vesilammikkoa”, parkaisin.

”Aika hyvin sä niitä lammikoita oot löytänyt”.

”No mutta, Jyrki, Jyrki”, terapeutti maisteli. ”Miten sä näet, mikä sua ärsyttää eniten Vivecassa?”

Oli toinen terapiakerta ja olin huomannut miten ärsyttävästi terapeutti painotti sä-sanaa. Hänellä oli pyöreät maaniset silmälasit, keskipäätä kulkeva jakaus ja sellainen korkeakauluksinen paita, joita rosmot käyttivät Bond-leffoissa. Mutta hänessä oli silti jotain viettelevää, kaikessa viileässä karmeudessaan.

”Musta vaan ois kivaa, että mulle naitu vaimo olis vaan mun…”

”En mä oo…”

”Annetaan Jyrkin puhua”, terapeutti kosketti kättäni ja vilkaisi minua intensiivisesti silmiin.

”Siinä se kai tuli, eipä mulla muuta”, Jyrki lysähti tuoliin. ”Luottamus, sitä mä kaipaan”.

”Entä sä sitten?” Terapeutti otti kämmeneni käteensä, mutta en saanut sanottua vastaan.

”Ihan suoraan sanoen”, pidin pitkän tauon. ”Haluisin, että Jyrki nussis mua joskus oikein kunnolla. Eikä joskuskaan, vaan usein. Että meillä olis seksiä. Oltaisiin yhdessä. Ja että me löydettäis taas se jännitys”.

”Mitä sä sanot tähän, Jyrki? Onko Viveca-kullan toiveet epärealistisia?”

Jyrki ei puhunut mitään. Hän puhkui sisäisesti. Vaikka sokka oli paikoillaan, mies tikitti metallisen kuorensa takana. Sääli, hän oli niin upea mies. Tarvittaessa valloittava ja hauska. Komea. Paksu musta tukka, ruskeat lämpimät silmät ja jyrkkäpiirteinen leuka. Siihen olin iskenyt silmäni eräässä seminaarissa Aulangolla. Olin silloin messuemäntä ja Jyrki puolestaan asiakkaan pomoportaan edustaja.

”Ei kai”.

”Tota. Mitä te olitte olleet naimisissa?”

”Kolme vuotta”, vastasimme yhtä aikaa ja vilkaisimme toisiamme.

”Te voisitte aloittaa sillä, että keksitte hääpäiväänne jotain piristävää. Jotain rajua”, terapeutti oli omissa sfääreissään ja kiihdytti puheennopeutta, mitä innovatiivisemmiksi ajatukset kävivät. ”Jotain todella rajua, mikä kiihottaa ja kenties pelottaakin vähän. Menette vähän out of the box. Ymmärrätte? Jotain mitä Viveca haluaa ja Jyrki ei halua, ja päinvastoin. Leikitte. Seksi on aikuisten leikkiä”, hän puuskahti ja katsoi kelloaan. ”Jaaha. Me tapaamme sitten syyskuun lopulla”.

Nostelin jo käsilaukkua, kun mies vaikutti muistavan jotain. Sormi pystyssä huomion merkiksi hän kirjoitti numeroita käyntikorttiinsa. ”Tässä. Laitoin myös yksityisen numeroni. Jos haluatte suunnitteluapua. Tai jotain muuta”, kortin mies asetti kämmeneeni merkitsevän hitaasti ja sulki sormeni yksi kerrallaan.

”Sellaista sitten”, tuumasin kun pääsimme kadulle. ”Olisitko sä valmis tuollaiseen?”

Kesä oli loppumassa. Se oli ollut heinäkuun jälkeen viileä ja kuiva kesä, kaikin puolin. Tuuli kävi koillisesta ja patisti ensimmäisiä ruskan värit saaneita lehtiä viemäriin.

”Kai mä olen”, Jyrki katsoi poispäin. ”Mitä sä haluaisit?”

”Kyllä sä tiedät”, otin miestä kädestä kiinni ja käänsin hänet minua vasten. ”Entä mitä sä haluat?”

”Kyllä sä tiedät”, kaiku vastasi.

Jyrki puristi sormistani ja hymyili. Ensimmäistä kertaa oli olemassa toivoa, että kaikki järjestyisi.

 

***

Kukaan ei puhunut mitään. Vieras asteli Jyrkin perässä huoneeseen ja ryhtyi riisuutumaan. Olisin halunnut nähdä miten paita lentää ja housut aukeavat, mutta nyt kaikki piti kuvitella. Mies tuoksui kiihottavalta. Se johtui ihon, partaveden ja miedon hien boolista. Hän oli rauhallinen liikkeissään ja hengitti tasaisesti. Pinnistelin aistini äärimmilleen ja olin varma, että nenääni tulvehti kullin maskuliinista aromia. Rekisteröin ruumiinlämmön edestäni ja ihokarvojen tunnun. Kannattelin päätäni ylöspäin ja olin saada halvauksen, kun huuleni osuivat vieraan miehen reisiin.

Jyrki istui tuolissa ja joi viskiä. Kai? En voinut edes olla varma, oliko huoneessa yksi vai kaksi, vai kenties kolme. Jos Jyrki oli hankkinut joukkueellisen jätkiä katsomaan minua.

Käsi tarttui tukkaani ja nosti lisää kasvojani. Se herran käsi ohjasi ja johdatteli. Ensin oli silkinpehmeää ja hikistä ihoa. Oli pyöreyttä ja ylimääräistä nahkaa. Pallit. Pillu tykyttäen huuleni hipoivat karvattomia kiveksiä. Minun ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin nauttia. Sitten löysin pehmeän ja joustavan kappaleen. Se oli kasvanut kovempaan osaan kiinni. Kyrpä. Puuskutin raskaasti. Miehen haarojen vahvat hajut, karvat ja iho saivat minut hulluksi. Hän paineli kasvojaan syvemmälle itseensä ja käytti minua. Kunnes oli aika raottaa huuliani. Sen tekivät puolestani miehen pitkät sormet.

Vieras työnsi puolikovan kullinsa suuhuni. Kaikki maut tiivistyivät siinä lihapalassa herkulliseksi kiimaksi. Nykäys kerrallaan kalu kasvoi kovaksi. Aluksi se oli täyttänyt suolanmaullaan vain kieleni, mutta pian poskeni ja kitalakeni oli täynnä siitintä. Sen täytyi olla melko iso kulli, koska minulla oli hankaluuksia saada sitä nieltyä. Yritin kostuttaa sen syljelläni, mutta väkisinkin kurkunseinämää hieroma terska oli saada aikaan yökkäysreaktion.

Onneksi mies veti kullin ajoissa ulos ja läpsytteli sillä pitkin kasvojani. Kaulani oli katketa siinä asennossa. Miehen täytyi ymmärtää se, sillä hän tarttui talutusremmistäni ja tuki päätäni nostamalla ylöspäin. Minusta oli tullut hänen lemmikkinsä. Ajatus hykerrytti. Mies seivästi terskallaan uudestaan huuleni ja ryhtyi naimaan suutani. Se oli soikea ja leveä terska, kunnon vako päällä. Maku oli kumimaisen neutraali, vaikka mitään kortsua ei ollut päällä. Lutsutin munaa minkä siinä asennossa kykenin. Isot pallit läpsyivät leukaani, kun varsi työntyi hyvin syvälle. Kipristelin sormiani mielihyvästä ja olin varma, että pillustani valui sisäreisille nektaria valtoimenaan.

Mies tykkäsi hakata elimellään kasvojani. Aina välillä hän työnsi sisään, sitten vetäisi ulos ja kopsautti poskeani, sitten taas sisään. Aikansa tuota kurittamista tehtyään, hän vaikutti varvastelevan ja nostavan mulkkuaan ylös. Pallit lävähtivät kasvoilleni. Oma-aloittaisesti aloin nuolla kielenkärjellä säkkien notkoja ja väliommelta. Ne olivat upean silkkiset kivekset. Kun päädyin retkilläni alaspäin, tavoitin ensimmäiset karvat niillä main. Muuten mies oli ajellut kalunsa posliiniksi. Iso kyrpä nytkähteli silmälapullani, kun livoin kiveksiä pitkin liikkein. Mies ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen, sillä hän päätti ryhtyä hieromaan palleillaan kasvojani. Lopuksi hän ujutti toisen mollukan kokonaan suuhuni. Olin aivan täynnä miestä ja hullua himoa.

Olin sen verran tuhma tyttö, että pystyin käsittelemään kiimaa säikähtämättä. Se oli kauan ennen Jyrkiä, olin ollut festareilla. Silloin minulla oli ollut räikeä meikki, koru nenässä ja paljon yhteen zip-tiedostoon pakattuja fantasioita mukanani. Olin nauttinut musiikin leijuvasta ilmapiiristä ja liidellyt festarialueella vapaana sieluna skottiruutuisessa minihameessa, paitapuserossa ja saappaissa. Tämä Viveca-koulutyttönen oli lopulta päätynyt kahden pitkätukkaisen muusikon telttaan. Muistan vieläkin heidän nahkahousujensa tuoksun. Ja heidän kullit. Silloin olin ensimmäisen kerran antautunut kahden miehen seurassa. Toinen muusikko oli tehnyt samalla tavoin kuin tämä mies: sullonut säkit suuhuni, toisen antaessa minulle sormipillua.

Mutta nyt tämä toinen mies istui eunukkina nojatuolissa. Päästin luttanaksi imetyt pallit suustani ja nuolin munan vartta. Siinä oli runsaasti paksuja suonia, joissa veri virtasi suihkuten kohti kärkeä. Kujeilin kieleni kärjellä siemenraon kimpussa ja koetin kuvitella, miten Jyrki näkee tilanteen. Hänen vaimonsa makaa siltana tuolilla, hame vyötäisillä ja toinen tissi vapaana roikkuen, hyvämuotoiset nylonkoivet suorina, pylly pystyssä ja pimppi levällään. Hänen vaimonsa edessä vieras mies nauttii taivaallisesta suuseksistä, pitelee omistavasti hihnasta kiinni ja näyttää: katso, minä omistan vaimosi…

Mies kiristi nopeasti hihnan ja hengitys salpautui kokonaan. Olin uponnut kai liiaksi ajatuksiini. Hän vei kyrpänsä ulottumattomiini ja kumartui hypistelemään rintaani. Nopea läppäisy siihen, hetkeksi nänni huulten väliin ja hiukan hampaiden jälkiä sen ympärille. Mies hellitti pannasta, silitti hiuksiani ja suuteli kosteasti. Hän maistui kahville ja purukumille. Kieli rakasteli omaa kieltäni ja huulet imivät alahuultani. Maistuin kyrvälle, mutta siitä mies ei välittänyt. Hän työnsi liukkaan sormen suuhuni ja härnäsi.

”Miten kortsu?” Mies avasi ensimmäisen kerran suunsa ja kysyi tummalla äänellä.

Oliko se hiukan nuorempi? Ainakin siinä oli tammisuutta, purppuraa ja karismaa.

”Ei käytetä”, Jyrki sanoi tylysti.

Oliko miehessä jotain tuttua? Mietin ja solmin asioita kuumeisesti yhteen, kun erotin askeleiden kiertävän minut. Hän oli takanani, enkä voinut sille mitään.

 

***

Odotin sulhastani hame hampaissa. Niin minä kutsuin häntä ja hän minua puolestaan morsiameksi. Me molemmat tiesimme, että se oli väärin. Olimme kumpikin tahoillamme varattuja, mutta silti olimme kirjoittaneet, fantasioineet, suunnitelleet ja kuumottaneet toisiamme chatissa. Oli tapaamisen aika.

Jyrki oli laittanut aamulla kuvaviestin itsestään Jätkänkynttilän edessä. Seminaari Rovaniemellä jatkuisi huomiseen.

Olin pukeutunut tasan yhteen vaatekappaleeseen: valkoiseen, lyhyeen, tiukkaan ja piukkaan kesämekkoon. Se sopi varatulle morsiamelle, ja kuumaan heinäkuun päivään. Olin juonut kotiterassilla pari lasia proseccoa ja hivellyt pilluani. Lannistettu klitoris oli noussut ihosta kukkana ylös. Mies oli osannut kirjoittaa niin, että koko tussuni oli muuttunut yhdeksi samaa levyä soittavaksi grammariksi. Se levy oli kupliva ja riemukas. Viimeinkin joku oli tiennyt, miten minuun saadaan ääni.

Jyrki sen oli unohtanut ja laiminlyönyt. Hän oli unohtanut myös puhumisen taidon. Hän oli töissä tai sitten maastopyöräilemässä, työmatkalla tai Trekkiä vahaamassa. Sen sijaan hänen olisi pitänyt ajaa minua. Polkea oikein hitosti, ja lopuksi levittää vahat sisään. Joskus hän oli tehnyt sen, mutta mihin se kaikki oli hävinnyt? Aluksi rakastelimme kaksi kertaa päivässä, eikä asentoja kaihdettu. Hiljalleen se jäi kertaan viikossa, sitten kertaan kuukaudessa. Lähestyssaarnaajassa. Minulle se ei riittänyt. Olin aina ollut kyltymätön ja seksuaalisella latauksella täytetty. Näin seksiä kaikkialla, ja halusin sitä. Mutta nyt kului paketti paristoja viikossa, kun sauva sai hoidella miehen virkaa.

Kunnes olin löytänyt miehen – mukavan ja puutteessa elävän ukkomiehen.

Hän saapui yhdeltä. Ulkonäkö oli yhdentekevä, mutta ei sekään hullumpi ollut: ristiverinen ja parrakas minua hiukan vanhempi mies treenatulla keholla – köyhän miehen Tommi Korpela. Suutelimme jo eteisessä. Olimme etukäteen sopineet, mutta ei turhia höpötyksiä ja selityksiä. Olin kaivannut miehen käsiä lantiollani. Hän käsitteli taitavasti selkääni ja kylkiäni. Peruutimme makuuhuonetta kohti koko ajan suudellen. Mies piti kämmenestäni kiinni ja suuteli sormiani. Sormus kiilsi kesäauringossa.

”Mä haluan panna sua tuo mekko päällä”, mies puraisi korvalehteäni. ”Aviovuoteessa”.

Hän sai minut vauhkoksi. Hieroin hänen rintakarvojaan, kun sain pari paidan nappia auki. Rakastaminen oli elämäntapa, kiihottuminen harrastus, hoin itsekseni ja päästin nimettömän miehen nostamaan helman ja laskemaan olkaimet. Hän suukotteli rintojani ja pyöritteli sormiaan pillussani. Minäkin halusin ottaa hänen sukuelimestään kiinni kuin kahvasta, mutta hän siirsi aina uudelleen käteni rinnalleen.

”Sä oot tuhma tyttö. Tuhma rouva”, hän nauroi ja työnsi kaksi sormea pimppikäytävääni.

Olin kireä, mutta luistava. Nopea määrätietoinen liike g-pistettä vasten nosteli minua aivan taivaisiin. Purin miehen kaulaa, manguin ja huusin, levitin jalkani apposelleen ja olin valmis pettämään.

Mutta yhtäkkiä Jyrki seisoi makuuhuoneen ovella kädessään poronsarvet. Se oli jotain absurdia. Sarvet kolahtelivat pitkin lipastoa, kun hän yritti saada vieraan miehen kiinni. Me kaikki huusimme. Pitelin käsiä rintojeni edessä, mutta pillu oli paljaana, tummaa karvarantua myöten märkänä. Mies kiipesi avonaisesta ikkunasta ja juoksi paita lepattaen. Jyrkiä ei kiinnostanut seurata. Hän oli hiestä märkä ja haiseva ja raivokas. Seuraavaksi hän ajoi minua takaa, kunnes lysähti polvilleen ja itki.

Seminaari oli päättynyt jo aiemmin pääpuhujan sairastuttua. Jyrki oli noussut seuraavaan koneeseen ja päättänyt yllättää.

Riitelimme.

Oli jo pimeää, kun makasimme eri puolella makuuhuonetta. Kaikki sanat oli sanottu ja yö oli pelkkä tunnetila, eikä ajankohta.

”Mä haluan erota”, Jyrki lopulta sanoi hiljaa.

”Ei. Ei”, muodostin kiellon kuivalla suullani. ”Yritetään vielä. Kyllä tää onnistuu”.

”En mä vittu tiedä”.

”Mennään vaikka pariterapiaan”, ehdotin.

”Terapiaan?”, Jyrki naurahti epäuskoisesti, kääntyi kyljelleen ja tuijotti minua tyhmin silmin.

 

***

Ulvaisin, kun muukalainen työntyi minuun. Muna selätti hetkessä kaikki sen tielle asetetut esteet ja terska kosketti kohdunsuuta. Pinnistelin vastaan, mutta se oli turhaa. Kalu pullisteli ja uhmasi, löysi uusia kutkuttavia paikkoja ja hioi niiden särmät sileiksi. Jyrki hengitti raskaasti suun kautta. Olisin halunnut koskettaa häntä, mutta kädet pysyivät tiukasti nippusiteissä. Hetken kannattelin päätäni ylhäällä, mutta päästin sen putoamaan ja hävisin hiusteni sekaan.

Mies tanssitti kyrpäänsä. Se liikkui laidasta laitaan, tuli ulos ja meni sisään. Se oli tulikuuma kyrpä. Hän piteli pakaroistani kiinni ja paukutti poluilla ja tanssitunneilla treenattua nuoren rouvan persettä. Tiesin hänen nauttivan mustista nylonsukistani, joissa oli pitsireunukset. Hänen täytyi myös nauttia asetelmasta, jossa hän saattoi tehdä mitä tahansa minun laittamatta vastaan.

Jyrki oli halunnut näin. Kun olin kertonut fantasiasta olla toisen miehen kanssa, hän oli lyönyt omat ehdot peliin. Niistä ei neuvoteltu. Hän päättää paikan ja ympäristön, hän valitsee miehen ja hän haluaa, että minua käytetään kunnolla. Minä en tiennyt mistä hän oli miehen hankkinut. Oliko minua nussiva sonni tuttu vai vieras?

Mies halusi tulla minun läpi. Paksu kulli tuntui vatsassa ja kurkussa saakka. Kuukausia vellonut kiima väreili aivan pinnassa, mutta jokin näkymätön kalvo esti sen purkautumisen. Fyysinen kalvo oli rikkoutunut viisitoistavuotiaana kolme vuotta vanhemman pojan Ford Taunuksessa, takapenkillä, hiekkakuopalla, paahteisena päivänä, minun istuessa hänen munansa päälle.

Voihkin silmät kosteina, ja se tuntui hyvältä. Mutta orgasmi viipyi. Mies rutisteli kankkujani, huohotti ja piteli kiinni hamemakkarasta. Selkäni oli hikinen jakun sisässä. Pisto pistolta miehen yhtyminen muuttui rajummaksi. Litisin häntä vasten ja antauduin estoitta. Nippuside hiersi ranteita ja selkänoja painoi vatsaani, mutta kirnuava kalu piti yllä hierovaa aaltoa pimpsassa.

Päästin matalan murinan, kun miehen peukalo haki alleen pyllyreikäni ja paineli sitä. Aloin täristä. Peukalo työntyi perseeseeni ja alapuolella muna kävi aivan pohjassa saakka. Mies jyskytti reidet vavisten ja hänen ihokarvansa osuivat stay up-sukkiini sähköisinä. Se aiheutti energiavirtauksen, joka eteni pistellen selkärankaani pitkin ja sai melkein hiukset nousemaan pystyyn. Purkauduin aivan veltoksi, kun nautinto ei päässyt läpi kuin osittain.

Miehen siemenneste tuli iskuna sisääni. Otin vastaan ryöppy kerrallaan hänen lämpimät lastinsa, jotka täyttivät onkalon sen suulta aivan pohjaa myöten. Hän huudahteli, nyki lantiollaan ja upotti kyntensä pakaroihini. Se oli totaalinen tyhjennys, ja minä olin hänen tahdoton tyhjennysautomaattinsa. Lutka. Hänen sydämensä lyönnit hakkasivat munan kautta sisimpääni. Kalu oli yhä kova ja rauhaton. Mies nai hitaasti ja varmisti, että siemenneste levisi minuun kauttaaltaan. Sitä pulpahteli jo huulilta.

Sitten mies veti ulos ja pukeutui. Hän ei kiittänyt. Kukaan meistä ei sanonut mitään, vaan hengittelimme kiihkeästi eri syistä.

Kun pitkältä ajalta tuntuneen tovin jälkeen ovi sulkeutui, nosti Jyrki silmäsuojuksen otsalleni. Hän siirsi hiuksiani tieltä ja katsoi minua yllättävän lempeästi. Totuttelin hämärään maailmaan vielä sokaistuneena ja tunnottomana. Jyrki kosketti turvonneeksi naitua pillua päältä ja käytti sormea sisässä. Hän toi läpeensä spermaisen, harmaata lientä valuvan etusormen kasvojeni eteen ja painoi sen suuhuni. Siemenneste maistui joltakin ylikypsän hedelmän mehulta, mutta se oli happamampaa. Maistelin pitkään makua suussani, mutta ei se oikein miltään maistunut.

”Kuka se mies oli?”

Jyrki leikkasi nippusiteet yksi kerrallaan auki. Muovin napsahduksesta syntyi kantava ääni. Kun oikaisin kankean selkäni suoraksi, lirahti pillusta spermaa hotellin matolle.

 

***

Kuu oli siirtynyt meidän mukana parvekkeen toiselle laidalle. Se oli punertava, verinen. Oli mahtavaa saada ahmia kirpeää yöilmaa pakahduttavan session jäljiltä. Nurmikko oli kasteinen. Joku käveli sillä ja kumipohjaisista kengistä kuului vingahduksia. Ehkä se äskeinen mies.

”Miltä se tuntui?” Jyrki ojensi minulle viskilasin. ”Oliko se sitä, mitä hait?”

”En mä oikein tiedä”, en todellakaan tiennyt. Olihan se upeaa, mutta.

Joimme savuista tuhtia juomaa, minä nojasin kaiteeseen ja Jyrki oli selin. En ollut vaivautunut riisumaan asuani, vaan seisoin jakku auki rintsikoillani, pimpsa paljaana. Jostain kantautui musiikkia, ehkä alakerran ravintolasta. Tunnistin Maurice Ravelin Boléron.

”Täytyy tunnustaa”, Jyrki käänsi minut ympäri. ”Että sä näytit siinä aivan…”

”Huoralta?”

”Ei. Hiton kiihottavalta”.

”Vaikka olin vieraan kanssa?”

”Ehkä just siks”.

Katsoimme toisiamme leiskuvin silmin. Se kesti pitkään. Ikään kuin yhteinen ymmärrys olisi löytynyt iiristen kautta. Avasin Jyrkin vetskarin. Kyrpä seisoi ihan toteemina ja ponnahti suoraksi. Se oli jotenkin suurempi ja vahvempi kuin koskaan. Jyrki nosti toisen jalkani parvekkeen kaaripienan päälle ja työntyi minuun. Painoimme kasvot toisiamme vasten, mutta emme suudelleet. Jyrki rakasteli rauhallisesti. Hän ei välittänyt vieraan miehen siemennesteistä, jotka lotisivat reiässäni. Ne jälkiliukkauden äänet toimivat halua kiihdyttävänä mausteena.

Tunsimme toistemme ruumiinlämmöt viileässä pimeydessä. Kuka tahansa olisi voinut katsella meitä puutarhan hämystä, mutta mitä sitten. Nännit hinkkasivat Jyrkin kauluspaitaa ja hänen parransänkensä kutitti poskiani. Suutelimme kerran. Jyrki nopeutti tahtia ja otti minut kyrvällään. Hän väänsi pillulta pettämishalut nurin niskoin. Se oli parasta seksiä vuosiin! Silmäkuopat täyttyivät kosteudesta ja aloin vavahdella kaidetta vasten. Häpy roihahti liekkeihin ja orgasmi syyhysi koko onkalon mitalta ihanaan kutituksen, nipistelyn ja lämpöaallon sekaiseen riehaan. Otin kiinni miestäni hartioita ja laukesin hänen kullinsa päällä.

Siemenneste sinkoutui vieraan spermojen sisään. Tiesin silloin, että emme tulisi tuona viikonloppuna monta kertaa poistumaan sviitistä. Jyrki värisi pillussani, kietoi kädet lantiolleni ja kaappasi minut syliinsä.

”Hyvää hääpäivää, rakas”, hän kuiskasi korvaani.

Yksi kommentti viestissä: “Nahkahäät”

  1. Aviollinen mies says:

    Nahkahäät- olipa hauska otsikko. Tuota voisi soveltaa. Olemme mekin vaimon kanssa keksineet sanoja, leikkisiä ja kiihottavia puhetapoja, jotka hivelevät naisenkin sielua. Olemme nelikymppinen aviopari, ja vaimo sillä tavalla rohkea, että suostui ehdotukseeni että voisin katsella kun hän nai toisen miehen kanssa. Olemme sanoneet että se on naimisissa olevan naisen toinen hääyö. Jos papin edessä nainen vihitään sormuksella, tässä hääyössä vihkiminen tapahtuu vieraan miehen esinahalla, kun siinä ollaan niin kuin hääyössä kuuluu, paljaaltaan. Voisihan sitä kutsua nimellä nahkahäät.

Kommentoi

top