search
top

Valokuvausta (osa 2)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

Emme päässeet kuitenkaan pitkällekään, kun takaamme tulevasta autosta töötättiin. Käänsimme päämme ja näimme tutun punaisen Cadillakin hiljentävän ja pysähtyvän kohdallemme. Ratin takana istui Hapa ja hänen vierellään istuvan hoikan blondin oletimme olevan hänen vaimonsa. Hapa esittelikin naisen vaimokseen Krisseksi ja minä esittelin Minnan hänelle. Krisse vaikutti mukavalta ja avoimelta nuorelta naiselta jonka huumorintaju tuntui olevan samalla tasolla miehensä kanssa ja tulimmekin hyvin juttuun keskenämme. Krisse oli pukeutunut hyvin auton väritykseen ja tyyliin sopivaan punaiseen mustapilkkuiseen kynämekkoon. Mekon vyötäröä kiersi leveä musta nauha, joka oli edestä rusetilla, samaa mustaa oli mekon olkaimet. Jalassaan Krissellä oli niin ikään punaiset korkkarit sekä mustat saumasukat tai sukkikset. Kummat, sitä ei voinut varmuudella sanoa, sillä kapean mekon helma ylettyi juuri Krissen polven yläpuolelle. Mutta joka tapauksessa Krisse oli erittäin tyylikkäästi pukeutunut ja näytti hyvin seksikkäältä.

“Mitäs te ootte oikeen puuhailleet ja mihis menossa?”, kysyi Hapa hetken turistuamme ja kerrottuamme Krissellekkin aiemmasta kuvaussessiosta Hapan autolla. “No aateltiin käydä tossa vähän matkan päässä terassilla istumassa parilla kun on vielä tarkeneekin, tultiin just tuolta tehdasalueelta, käytiin siellä vähän kuvaamassa ja silleen.”, vastasin Hapalle ja samalla sivelin vieressäni seisseen Minnan pyöreää pakaraa kevyesti. Näin, että Hapa huomasi käteni liikkeen, samoin kuinka Minna pyöritti peppuaan aavistuksen omaisesti kättäni vasten. Hapaa selvästi miellytti Minnan kurvikkuus, sillä tällä oli selkeästi suuremmat rinnat ja leveämmä lanteet kuin sirolla Krissellä, ja Hapa saikin vain vaivoin siirrettyä katseensa Minnasta minuun ehdottakseen: “Huvittaisko hypätä kyytiin pikku ajelulle? Meillä ei oo kiirettä mihinkään, mä oon lupautunu ajelemaan vaikka koko yön ja Krisellä on varattuna janojuomaa vielä riittävästi.” Vilkaisin Minnaan kysyvästi ja hän nyökkäsi vastaten sitten Hapalle puolestamme: “No se terassi ei sieltä katoo minnekään, mutta tällasessa mä en oo vielä kyytiä saanu!” Virnistimme kaikki selvälle kaksimielisyydelle ja Krisse hieman hekotellen avasi oven ja sanoi: “Ootas kun mä nousen pois tieltä niin pääsette takapenkille, siellä on hyvin tilaa eikä siellä oo vielä kukaan kyytiä saanu!” Naureskellen ojensin käteni Krisselle, jotta tämän olisi helpompi nousta autosta kapeassa mekossaan ja korkkareissaan, samalla pääsin katsomaan lähemmin Krisseä, joka ei tuntunut katsettani pistävän pahitteeksi vaan hymyili minulle silmiin katsoen kumartuen sitten kallistamaan istuimensa selkänojaa. Ennen kuin ehdin tarjoamaan Minnalle kättäni, kurotti Hapa etupenkiltä kätensä Minnalle, joka siihen tarttuikin astuen autoon hieman kumartuen. Minnan takki ei ollut kokonaan kiinni ja Hapalla olikin loistava näkymä niitti rintsikoiden peittämiin muhkeisiin rintoihin ja hän Minnaa tuijottaen lisäsikin: “Voitte vaikka sisäänajaa sen takapenkin! Me yritetään olla kattomatta!” “Puhu vaan omasta puolestas!”, hihkaisi Krisse miehelleen ja jatkoi: “Sun tarttee pitää katse tiessä, mutta mikään ei estä mua kattelemasta! Ja sitäpaitti sää jo kerkesit tiirailemaan Minnan tissejä, munkin pitää saada silmäniloa!” Nauroimme kaikki kun autoon noustuamme Hapa liikkeelle lähtiessään muka mököttäen totesi: “Auto menee kyllä parkkiin heti, kun takapenkiltä alkaa kuulla voihketta!”

Ajelimme vailla kummempaa päämäärää meidän kolmen matkustajan nauttien samalla myös juomistamme ja olimmekin mukavassa hiprakassa heitellessämme pikkutuhmia ja välillä härskiäkin juttua keskenämme. Hapa ei tuntunut tarvitsevan alkoholia kyetäkseen heittämään yhtä härskejä ja hetkittäin jopa rasvaisempia juttuja kuin me kolme. Krisse pahoittelikin hymyillen miehensä pervoja puheita ja sanoi ihmettelevänsä, että olimme pysyneet tiellä, kun Hapa kuitenkin ainakin puolet ajasta yritti tiirailla taustapeilin kautta Minnan tissejä. “No antaa miehen kattoa mun puolestani!”, hihitti Minna ja avasi takkinsa vetoketjun kokonaan, jolloin hänen takin alla lähes alaston ylävartalonsa oli meidän kaikkien, kuin myös muiden mahdollisten tiellä liikkujien katsottavissa. Auton kevyestä heilahduksesta päättelin, että Hapan katse tosiaankin ainakin sillä hetkellä oli taustapeilissä ja että näköalan äkillinen paraneminen oli hetkeksi vaikeuttanut suoraan ajamista. “No onhan noi ny niin upeet, että vaikee olla kattomatta!”, puolustautui Hapa yrittäen taas keskittyä enemmän edessä olevaan tiehen. Krisse sen sijaan katseli häpeilemättä Minnaa ja hymyillen sanoi: “No on noi kyllä vähä eri kaliiberin bosat kuin mitä sä kotona saat katella, mulla kun on vaan tällaset pienet mutta pystyt beet!” Samalla hän tarttui käsin rintoihinsa ja nosti niitä hieman paremmin esille mekkonsa miehustasta. Sitten hän edelleen Minnan rintoja katsoen kysyi: “Onks noi ceet vai deet? Taitaa olla deet?” Minnan nyökätessa Krisse jatkoi: “Tosi upeen näköset, varsinkin kun sul on noin kapee vyötärö. Miehet varmaan kuolaa sun perääs.” Odottamatta Minna vastausta hän kääntyi Hapaan päin: “Pitää mun sun antaa niitä kattoa. Mut koskea saat vaan jos saat luvan!” Sitten Krisse kääntyi puoleeni ja hieman pahoitellen kysyi, otimmeko heidän puheistaan nokkiinsa, he kun eivät olleet niin tiukkapipoisia ja mielellään puhuivat asioista niiden oikeilla nimillä. Vastasin, ettemme suinkaan loukkaantuneet ja että oli vain virkistävää kun sanotaan suoraan mistä pidetään eikä tekopyhästi teeskennellä jotain siveyden sipuleita.

“Hei, saiskos ne nähdä ne kuvat, mitä tässä autolla otitte?”, huikkasi Hapa kuskinpenkiltä. “No sopiihan se, vai kuinka?”, vastasin ja katsoin kysyvästi Minnaan. Tämän nyökättyä jatkoin: “Jos ajat johonkin parkkiin niin mä sillä välin laitan ton muistikortin kamerasta Minnan tablettiin.” “Mä tiiän, aja tallille, siel ei varmaan tähän aikaan oo ketään!”, ehdotti Krisse ja Hapan nyökättyä ja alkaessa suunnistamaan kohteeseen Krisse kääntyi puoleemme ja selitti: “Me ollaan muutaman kaverin kanssa vuokrattu isompi talli, missä saadaan laitettua autoja ja motskareita. Ja ollaan sinne rempattu saunat sun muut, vähän niinkus kerhohuoneeks. Eikä se oo tästä pitkälläkään.” Ajatus tuntui meistä loistavalta ja pian Hapa pysäköikin hallin pihalle, jossa ulkovalot syttyivät välittömästi. “Liiketunnisteet, hälyyttimet ja valvontakamerat”, selitti Hapa “Ei täältä huomaamatta mitään viiä!” Astuimme sisään Hapan kytkiessä hälytinjärjestelmää pois ja katselin ympärilleni. Krisse ei ollut liioitellut kehuessaan paikkaa. Itse hallin puolella oli pari eri vaiheessa olevaa jenkkiautoprojektia sekä yksi upea muskeliauto ja kustomoitu harrikka. Peremmällä näkyi itse kerhotilan puoli ja siellä näkyi olevan bilispöytä, jukeboxi, oma baaritiskinsä, muutama loosi ja pari isoa, erittäin pehmeän ja mukavan näköistä sohvaa. Sohvat oli sijoiteltu niin, että niiltä näki hyvin valkokankaalle, johon videotykillä sai heijastettua kuvan selkeästi vähän paremmalta kotiteatterijärjestelmältä. “Teillähän on täällä ihan oma baarinne!”, kehuin Hapalle ja näki tämän olevan ylpeä tiloista.

Istuuduimme toiselle sohvista ja otin tabletin esiin alkaen näyttämään Cadillacin luona ottamiamme kuvia Minnan istuessa toiselle puolelleni ja Krissen toiselle. Hapa istuutui taktisesti sohvan käsinojalle Minnan viereen, josta joutui hieman kurottamaan Minnan puoleen nähdäkseen paremmin. “Ai sul on kans näitä pinup-tyylisiäkin vaatteita? Näyttää tosi hyviltä sun päällä!”, kehui Krisse Minnaa ja tämä kiitti kehuista ja vastasi: “Joo, mä tykkään niistä, ne on jotenkin niin naisellisia ja niissä tuntee olonsa mukavaks ja vähän seksikkääkskin.” “Sen huomaa noista poseerauksista!”, Krisse kehui ja jatkoi silmäänsä iskien: “Hapakin näyttää tykkäävän näkemästään.” Samalla hän tökkäsi leikillään kyynärpäällään kylkeen miestään, jonka katse harhaili tabletin näytön ja takkinsa riisuneen Minnan puoliksi paljaiden rintojen välillä. “No katsoahan sai.”, puolustautui Hapa silmää iskien ja jatkoi: “Eikä mulla oo sitä paitti susta tollasia kuvia.” “Seli seli!”, kiusoitteli Krisse puolestaan. Päätin puuttua tilanteeseen ja heitin ehdotuksen: “No täällähän on hyvät mestat, otetaan susta kuvia täällä sisällä ja ulkona Cadillakin luona.” Krisse mietti vain hetken ennen kuin vastasi: “No tehään niin, mutta katotaan ny nää kuvat ensin loppuun.”

Keskityimme taas hetken tabletin näytölle, jossa kuva toisensa jälkeen Minnasta Cadillacissa aiheutti kehuja ja kommentteja. Viimeisen Cadillac-kuvan jälkeen siirsin epähuomiossa ensimmäisen tehdasalueella ottamamme kuvan näkyviin enkä ehtinyt kierittää sitä takaisin kun Hapa ja Krisse kuorossa pyysivät nähdä niitäkin otoksia. Koska tiesin varsinkin loppupään kuvien olevan varsin rohkeita, yritin kierrellä, ettemme olleet itsekkään niitä vielä katsoneet. “No siinähän te näätte ne samalla!”, hoputti Hapa Krissen kompatessa vieressäni. Vilkaisin Minnaa lupaa kysyäkseni, hänhän se kuvissa rohkeasti poseerasi, ja tämä nyökkäsi posket punaisina ja otti sen jälkeen pitkän kulauksen juomastaan. Avasin siis ensimmäisen tehdaskuvistamme näytölle ja aloin hitaasti vaihtelemaan kuvia eteenpäin. Aluksi kommentoimme kuvia, niiden miljöötä, valaistusta sun muuta vilkkaasti, mutta kuvien muuttuessa rohkeammaksi hiljenimme ja tuijotimme lumoutuneena Minnaa tabletin ruudulla. Minnan hengitys oli tihentynyt ja hänen poskensa punoittivat, tilanne, jossa ennestään vieraat ihmiset näkivät hänen rohkeita kuviaan selvästi hieman myös kiihotti häntä. Hapa tuijotti ruutua vaitonaisena, mutta vilkaisu hänen haaroihinsa paljasti kuvien vaikutuksen. Myös Krissen posket punottivat ja hänen povensa kohoili kiihtyneen hengityksen tahtiin. “Wau… vähänkö pornoa!”, Krisse sanoi kun pääsimme kuvaan, jossa Minna oli riisunut takin yltään ja taakseen katsoen lipoi huultaan. “Haluisiks sä musta tollasia kuvia!”, Krisse kysyi hymyillen Hapalta, jolta kului hetki saada katseensa pois ruudusta vaimoonsa. “No takuulla haluisin. Mut mä en kyllä ikinä osais noin hyviä ottaa.”, tämä vastasi ja katsoi vuoroin ruutua ja Krisseä. “Entä jos toi Tepa ottais ne? Käviskö se sulle?”, Krisse kysyi Hapalta katsoen vuoroin miestään, minua ja Minnaa ja lopuksi vielä Hapaa jatkaen sitten hieman käheällä äänellä: “Mut mul ei oo kyl rinstikoita tän puvun alla.” Hapa katseli hetken Krisseä ja sanoi sitten hitaasti: “Ai meinnaakko sä… että ihan niin rohkeita kuvia… tissit näkyvissä… ja Tepa ottais ne kuvat täällä?” “Ei sun tartte nyt heti vastata, ja kyl mä ymmärrän jos sä et ajatuksesta tykkää. Katotaan nyt vaikka nää kuvat ensin loppuun.”, Krisse sanoi miehelleen ja kurottautui sipaisemaan tätä hellästi kädestä.

Ilmassa oli jännitteitä kun keskityimme taas tabletin näyttöön. Hapa katseli kuvia mietteliäänä ja aina välillä hänen katseensa siirtyi näytöltä Krisseen, toisinaan myös Minnaan. Myös Minna oli mietteliään näköinen, mutta samalla myös edelleen selkeän kiihottunut. Päästyäni viimeiseen kuvaan ennen pitämäämme kuvaustaukoa, lähikuvaan Minnasta ilman takkia, ajattelin lopettaa kuvien näyttämisen siihe, sillä sitä seuraavat kuvat olisivat vielä rohkeampia. “Siinä ne tais olla…”, ehdin sanoa mutta yrittäessäni ottaa tablettia laski Minna kätensä käteni päälle, katsoi minua silmiin ja keskeytti lauseeni: “Näytä ne loputkin. Ne kaikki.” Viimeiset sanat hän lähes kuiskasi, puristi sitten kättäni ja päästi otteensa irti. Krisse ja Hapa katsoivat meitä nyt uteliaina, kun siirsin seuraavan kuvan näytölle. Kuva kuvalta näytöllä paljastui yhä enemmän ja enemmän Minnaa ja samaan tahtiin syveni Minnan hengitys, kunnes se oli jo melkein huohotusta. Kun pääsimme kuvaan, jossa Minna oli riisunut rintsikkansa ja roikotti niitä sivullaan, pääsi Krisseltä huokaus ja hän sanoi: “Wau, vähänkö sä oot kuuma pakkaus.” Krisse sitten käänsi katseensa Minnaan ja näki tämän punoittavat posket ja nopean hengityksen ja jatkoi: “Kiihottaaks tää sua? Kun me katotaan sun kuvias? Mua ainakin kiihottaa ja…” Krissen lause keskeytyi kun ruudulle vaihtui kuva Minnasta edestäpäin, rinnat takin alla paljaina. “Tsiisus!”, kuului Hapan suusta kun tämä kumartui vielä lähemmäs katsomaan kuvaa, eikä hän edes huomannut, kuinka hänen kätensä laskeutui Minnan reidelle, aivan hameen helman alapuolelle. Minna oli huomannut reidellään kevyesti lepäävän käden ja vilkaisi Minuun päin. Hymyilin Minnalle ja nyökkäsin kevyesti kertoen siten Minnalle asian olevan minun puolestani ok. Minnan suusta pääsi vieno huokaus, jota toiset eivät tuntuneet huomaavan ja hän näytti rentoutuvan hieman kun jatkoin kuvien esittelyä.

Kuva kuvan jälkeen tarjosi Minnasta aina vaan rohkeamman otoksen eikä kukaan enää sanonut sanaakaan vaan tuijotti kuin transsissa tabletin näyttöä. Hapan käsi oli edelleen Minnan reidellä ja puristeli sitä kevyesti. Hapa itse tuota tuskin huomasi, hänen huomionsa oli täysin näytöllä, jossa Minna nyt ylävartalo paljaana alkoi avaamaan hamettaan. Kun Minnan reidet alkoivat näytöllä erkaantua toisistaan pääsi Krissen suusta vieno ynähdys. Vilkaisin Krissen suuntaan ja näin, kuinka tämän toinen käsi oli tiukasti sylissä toisen puristaessa toista rintaa mekon päältä. Lopulta näytölle jäi viimeinen kuva, jossa Minna reidet täysin levällään imeskeli omista mehuistaan kiiltäviä sormiaan. Hetken hiljaisuuden katkaisi Krissen käheä ääni: “Minna, tulisiksä mun kans käymään vessassa, tyttöjen juttuja?” Sitten hän hieman hymyillen katsoi aviomiestään ja jatkoi: “Hapa, voisikko sä päästää Minnan vapaaks?” Hapa ei ensin näyttänyt kuulevan tai tajuavan Krissen sanoja, mutta sitten punastuen hieman siirsi kätensä tämän reideltä. “Anteeks hei, en mä tarkottanu…”, yritti Hapa selitellä vaimolleen, joka keskeytti kuitenkin hymyillen: “Ei se mitään, en mä suuttunu, ei tossa mitään pahaa ollu. Mut sä et kysyny Minnalta lupaa.” Sitten, silmää iskien Krisse tarttui Minnan käteen ja kaksikko poistui wc-tilojen suuntaan. Tyttöjen poistuttua Hapa alkoi vielä pyytelemään minulta anteeksi: “Sori tosiaan tosta, ei ollu mitenkään tarkotus alkamaan kourimaan sun naistas…” Keskeytin Hapan sanomalla, ettei tarvinnut huolestua, eihän mitään ollut tapahtunut eikä Hapa sentään ollut tunkenut kättään Minnan hameen alle tai alkanut kaksi käsin tämän rintoja kourimaan. Sitten iskin silmää ja naurahtaen jatkoin: “Vaikka se rintojen kouriminen olis varmaan susta tuntunu mukavalta. Ja Minnasta varmaan kanssa!” Hapakin naurahti ja sanoi: “No joo, kyllähän ne näyttää tosi houkuttavilta, kuvissa ja livenä.” Sitten hieman vakavoituen Hapa jatkoi: “Mä oon miettiny sitä Krissen ehdotusta. Sitä kuvien ottamista. En mä aluks oikeen voinu sulattaa ajatusta, että joku muukin kuin mä näkis Krissen vähissä vaatteissa. Mut kun mä näin kuinka Minna halus meiän näkevän noi kuvat ja kuinka se ei suakaan näyttäny haittaavan, mä rupesin miettimään, et eihän se oo multa pois jos joku muukin näkee, kuinka upee nainen Krisse on. Eli jos sulle sopii, niin otetaan vaan ne kuvat, just sellasia kun Krisse haluu.” Nyökkäsin Hapalle ja samalla tytötkin saapuivat paikalle, toisilleen hieman kuiskutellen ja hihitellen kuin koulutytöt.

“Noh, mitäs ne tytöt ovat keskenään juonineet?”, kysyin virnistäen, johon Krisse vastasi: “Tyttöjen salaisuuksia vaan!”, ja päälle molemmat kikattivat taas. “Tota, mä vähän tuumin sitä kuvausjuttua…”, aloitti Hapa ja Krisse keskeytti tämän heti innokkaana: “Niin? mitä tuumit? Voisinksmä? Tai siis voitasko me?” “…Ja kyl se mulle sopii et sua kuvataan, vaikka vähän rohkeitakin kuvia. Sä oot upee ja hyvän näköinen ja seksikäs nainen ja jos sä haluat että muutkin näkee sut sellasena, ei se oo multa pois.”, Hapa sanoi vastauksena Krissen keskeytykselle. Sitten Hapa hymyili ja iski silmää ja jatkoi: “Ja voi olla sitä paitti aika kiihottavaakin nähdä, kuinka sä esittelet sun seksyä kroppaas mulle ja Tepalle ja Minnalle.” Krisse kapsahti Hapan kaulaan ja antoi tälle kiihkeän suudelman ja posket punoittaen kääntyi sitten puoleeni: “Otettasko me ekana kuvia ihan tossa autolla?” Sanoin tämän sopivan, otin muistikortin pois tabletista ja kameralaukun saatuani lähdimme kävelemään ulos. Auton luokse päästyämme syttyivät ulkovalot taas ja totesin niiden valaisevan mainiosti, joten kohotin kameran ja kehotin Krisseä siirtymään auton luokse. Krisse osoittautui luonnonlahjakkuudeksi kameran edessä. Hän poseerasi ja keimaili kuin ammattilainen ja hänen hoikka ja notkea vartalonsa tarjosi meille seksikkään näyn toisensa jälkeen. Hapa tuijotti vaimoaan herkeämättä ja antoi välillä omia ehdotuksiaan poseerauksiksi. “Notkista selkää ja pyöritä sitä sexyä pikku peppua! uuu mamah!” ja Krisse totteli tarjoten miehelleen mitä tämä halusikin. Viimeisissä otoksissa Hapa ohjasi Krissen selälleen auton konepellille, levittämään kätensä sivuilleen ja koukistamaan toisen jalkansa ottamaan tukea sen etupuskurista. Koukussa oleva jalka sai Krissen mekon helman nousemaan jonkin matkaa ja paljastamaan, että hänelläkin oli jalassaan nimenomaan sukat ja punaiset sukkanauhaliivit. Räpsin kuvia eri kulmista, kunnes Krisse totesi haluavansa hieman juotavaa ja pienen breikin. Siirryimme sisätiloihin, jossa kaappasin Minnan syleilyyni ja kysyin tältä, mitä mieltä hän oli tilanteesta. “Tosi kiihottavaa katella.”, hän sanoi hymyillen ja suuteli minua. Pienen juomatauon jälkeen Krisse pyysi Hapaa laittamaan jotain musiikkia taustalle ja käveli korot kopisten jukeboxin luokse kysyen minulta, oliko kuvaaja valmis.

“Aina valmiina!”, vastasin virnistäen ja kohotin kameraani kun musiikki alkoi soimaan. Näin sivusilmällä Hapan siirtyvän Minnan vierelle katsomaan Krisseä, joka alkoi keinumaan musiikin tahtiin jukeboxin edessä. Kamerani alkoi laulaa kun Krissen vartalo eli musiikin mukana, hän siveli käsillään uumiaan ja käveli minua kohti ja sitten taas pois päin lanteet keinuen. Krissen kääntyessä taas puoleeni hänen kätensä nousivat takaraivolleen ja hän pöyhötti hieman hiuksiaan, mutta jätti kätensä niskan taakse. Vilkaisin Minna ja Hapan suuntaan ja huomasin Minnan siirtyneen Hapan eteen, pakarat tämän jalkoväliä kevyesti koskettaen. Krissen pystyt rinnat kohoilivat mekon sisällä kun hän Hapaan päin katsoen sanoi: “Oot sä valmis tähän?” Odottamatta vastausta Krissen alkoi avaamaan mekkonsa selkäpuolella olevaa vetoketjua, vartaloaan koko ajan rytmikkäästi keinuttaen. Krisse piti toisella kädellään yhä mekostaan kiinni vetoketjun yläosasta toisen käden vetäessä sen kokonaan auki ja sen jälkeen tarttui toisellakin kädellään mekon yläreunaan niskansa takana. “Hapa, sä saat koskea Minnaa jos Minna antaa luvan.”, Krisse sanoi käheästi ja kääntyi sitten puoleeni: “Onks se sulle ookoo? Mä tiiän et Hapa himoittee just nyt noita Minnan rintoja!” Nyökkäsin ja katsoin Minnan ja Hapan suuntaan. Minna silmät oli kiinni, mutta hän nyökkäsi myös, antoi avoimena yllään olleen takin pudota lattialle, tarttui Hapan käsiin ja ohjasi ne rinnoilleen. Käänsin huomioni taas Krisseen, joka pujotti nyt kätensä mekkonsa olkahihnoista ja antoi mekon sitten pudota lattialle jalkojensa ympärille. Hänellä oli nyt yllään vain punaiset korkkarit, musta verkkosukat joita punaiset sukkanauhaliivit pitivät yllä sekä punaiset pitsiset alushousut. Krisse astui ulos mekostaan, tarttui vierellään olleen tuolin selkänojaan ja taivutti vartaloaan saaden korkokengissä olevat säärensä näyttämään entistä sorjemmilta. Samalla Krisse kohotti päätään tuoden kiinteät pystyt rintansa paremmin esille. Hän lipaisi huuliaan samoin kuin Minna oli tehnyt kuvissa kameraan katsoen ja kiinnitti sitten huomionsa taas Hapaan. “Hapa, kulta, avaisitko Minna rintsikat. Mä tiedän että sä haluut puristella noita rintoja paljaina. Anna mä katon kuinka sä hyväilet Minnaa.”, Krisse kehräsi samalla takapuoltaan kevyesti keinuttaen. Hapa ei toista kehotusta tarvinnut, vaan näppärästi avasi Minnan rintsikat ja päästi nuo muhkeat rinnat vapaiksi. Mutta vain hetkeksi, sillä hän tarttui takaapäin rintoihin kiinni autuas ilme kasvoillaan. “Just noin, kokeile noita nännejä, ne näyttää ihanan kovilta!”, kehräsi Krisse ja puristi samalla omia rintojaan jatkaen: “Munkin nännit on ihan kovat ja herkät.” Minnan suusta pääsi inahdus Hapan sormien puristuessa hänen nännejään, ilmeisesti nekin olivat sangen herkät. “Onks tää sulle ookoo?”, Hapa kysyi minuun päin katsoen, kädet Minnan rintoja puristellen. “Niin kauan kun Minna nautti ja Minnalle sopii, niin mun puolesta jatkat vaan!”, vastasin Hapalle ja kysyin sitten Minnalta tätä silmiin katsoen: “Onks tää sulle ookoo?” Minna hymyili ja sulki silmänsä ja nojasi päätään hieman taaksepäin ja vastasi henkäisten: “Jooooh!”, samalla lanteitaan hieman pyörittäen Hapan haaroja vasten. “Jooh Minna, pyöritä sitä peppuas Hapaa vasten. Näyttää ihanan riettaalta.”, kehräsi Krisse ja jatkoi samalla omia rintojaan hyväillen: “Hapalla varmaan seisoo jo ihanasti, tunneksä sen sun peppuas vasten?” Minna nyökkäsi ja kuiskasi: “Jooh. Ihanan kova.” “Tuntuuko hyvältä Hapa? Tuntuuko vieraat rinnat sun käsissä ja vieraan naisen pakarat sun kalua hieromassa hyvältä?”, jatkoi Krisse astellessaan lantioitaan minulle ja kameralle keinuttaen biljardipöydän ääreen. “Tuntuu tosi hyvältä. Tää on niin pornoo.”, vastasi Hapa paksulla äänellä, Minnan rintoja puristellen ja vaimoaan katsellen silmissään silkkaa himoa.

“Kato mua, Hapa! Kato sun vaimoas!”, komensi Krisse, vaikka itse asiassa Hapa ei erillistä käskyä tarvinnut, hänen katseensa seurasi herkeämättä Krissen liikkeitä. Niin me muutkin teimme, kun Krisse kääntyi selin Hapaan, tarttui pitsipöksyjensä vyötärönauhaan molemmin käsin ja alkoi hitaasti kumartuen laskemaan pikkareitaan. Kumartuessaan Krisse katsoi taakseen Minnan ja Hapan suuntaan ja Hapaa silmiin katsoen sanoi Minnalle: “Minna, säkin saat koskea mun miestä. Koeta kuinka kovana Hapa on. Hyväile mun miestäni Minna! Tee mun miehelle yhtä hyvää kun se tekee sulle. Mä haluun nähdä kun sä teet Hapalle hyvää.” Hapa vavahti, kun Minna kurotti kädellään selkänsä taakse ja alkoi hyväilemään Hapan jalkoväliä housujen päältä. Krisse sai pitsipöksynsä riisuttua ja heitti ne suuntaani saaden ne jäämään kameran objektiiviin roikkumaan. “Sullekkin jotain, koeta kestää ja jaksaa kuvata vielä.”, kehräsi Krisse hymyillen, kun otin punaiset pöksyt kamerasta. Ne olivat haaroistaan aivan märät enkä voinut olla niitä nuuhkaisematta ennen kuin keskityin taas Krissen kuvaamiseen. Krisse otti nyt bilismailan, ja poseerasi muutaman kerran palloja lyöden tarjoten upeita näkymiä pyöreille pakaroilleen. Kun yksi palloista oli hieman pidemmällä, Krisse nosti oikean reitensä pöydän reunalle kurottaakseen pidemmälle ja tarjoten nyt meille näkymän avoimeen pilluunsa. “Kato Hapa! Kato kuinka märkä mä oon.”, huokaili Krisse ja jatkoi sitten : “Mä varmaan valun teiän bilispöydälle, toivottavasti se ei mee pilalle.” Krisse kikatti, löi tähtäämättä palloaan ja kääntyi sitten istumaan biljardipöydän reunalle toinen korkkareihin verhottu jalka reunalle nostettuna.

“Hapa, onkohan Minnalla pöksyt yhtään märkänä? Laita kätes Minnan hameen alle ja kokeile.”, kehotti Krisse aviomiestään ja jäi katsomaan kuinka Hapan käsi katosi Minnan hameen alle. Minna vavahti kun Hapan käsi pääsi hänen jalkojensa väliin ja Krisse kysyi Hapalta: “Onko ne märät? Onko Minnan pikkarit yhtä märät kun mulla oli? Kerro mulle Hapa.” Minna ynähteli kun Hapan käsi liikkui hänen hameensa alla, Hapa nosti katseensa vaimoonsa ja vastasi: “Ei täällä oo housuja. Mutta kosteutta kyllä löytyy.” Krisse kikatti ja sanoi: “Mä tiesin, Minna kerto kun käytiin siellä vessassa.” Sitten Krisse kääntyi minuun päin ja kysyi: “Vieläkö Minnan kanssa saa mennä pidemmälle?” Nyökkäsin ja Krisse kääntyi taas miehensä puoleen ja ohjeisti: “Avaa Hapa kulta Minnan hame ja näytä meille. Näytä meille kuinka sä hyväilet Minnaa. Näytä sun vaimolle kuinka sä sormetat toista naista.” Hapalla ei kauaa kestänyt avata Minnan hameen vetoketjua ja pian Hapan kaksi sormea liukui katseidemme alla Minnan sisään Minnan voihkiessa nautinnosta. “Ihanan riettaan näköstä.”, huokaili Krisse ja siveli kevyesti omaa jalkoväliään. “Laita se kamera pois ja tuu katteleen tähän mun vierelle!”, kehotti Krisse minua ja tottelin mielelläni ja istahdin bilispöydän reunalle Krissen viereen. “Eiks näytä upeelta kun mun mies sormettaa Minnaa. Minna varmaan tykkää, kato kuinka se huokailee silmät ummessa. Hapakin on varmaan ihan kivikovana housuissaan.”, supatti Krisse vieressäni ja sitten Minnaan katsoen antoi lisää ohjeita: “Minna, haluisiksä koskea Hapan kulliin? Haluisiksä ottaa mun mieheni kalun esille ja hyväillä sitä? Mä haluisin että sä teet sen. Mä haluun nähä kuinka toinen nainen antaa mun miehelle nautintoa. Annatko sä Hapalle? Annatko sä mun miehelle kun mä katson?” Minna ei kyennyt vastaamaan vaan nyökkäsi vain voihkien ja Krisse puhutteli nyt Hapaa: “Hapa. Kulta. Haluatko sä Minnaa? Haluaisitko sä tuntea sun kalun Minnan sisällä? Sä saat jos sä haluut. Mä annan luvan. Mä haluun antaa sun nauttia toisesta naisesta, mä haluun nähdä kuinka sä otat Minnan.” “Ooksä ihan varma tästä Krisse?”, Hapa kysyi epäuskoisena samalla kun Minnan käsi avasi hänen housujaan. “Oon, kulta! Mä oon ihan varma. Mä haluun tätä. Mä haluun nähdä sut ja Minnan naimassa. Ei kun ME halutaan nähdä.”, vastasi Krisse ja katsoi muhun päin kysyen vielä varmistusta minulta: “Eikö halutakkin?” Nyökkäsin ja katsoi Minnaan ja Hapaan päin ja vahvistin vielä heille hymyillen: “Mulla ei oo mitään sitä vastaan. Mä näen, että Minna nauttii ja mä näen, että sä Hapa haluat Minnaa.” Sitten sanoin vielä Minnalle: “Minna, Hapa on tehny sulle hyvää jo melko pitkän ajan, mitäs jos polvistuisit Hapan eteen ja tekisit Hapalle jotain takasin.”

Krisse hengähti syvään kun Minna polvistui Hapan eteen ja otti tämän paljastuneen kalun huuliensa väliin. Myös Hapa huokaili Minnan suun liikkeiden tahtiin, eikä ollut epäselvää osasiko Minna imeä hyvin. “Tuntuuko hyvältä Hapa? Osaako Minna imeä sua hyvin? Toi näyttää niin pornolta!”, huohotti Krisse katsellen, kuinka hänen aviomiestään imettiin silmiemme alla. Hapan vain nyökättyä silmät nautinnosta ummessa Krisse jatkoi hengitys raskaana: “Mä haluun kulta, että sä kohta talutat Minnan tähän bilispöydälle ja mä haluun, että sä otat Minnan tässä mun vieressä. Teethän sä sen mulle, kulta? Sun pikkuvaimos haluais, että sä ottaisit toisen naisen tässä sen vierellä. Haluutko sä kulta? Haluutko sä Minnaa?” Kun Hapa nyökkäsi niin Krisse jatkoi vielä: “Näytä mulle! Näytä että sä haluut! Näytä mulle kuinka sä otat toisen naisen, otat sen rajusti.” Sitten Krisse sanoi Minnalle: “Saako mun mies ottaa sut, panna sua, naida sun kanssa? Saako Hapa työntyä sun sisään uudestaan ja uudestaan, samalla kun mä ja Tepa katotaan? Sano mulle Minna. Sano meille mitä sä haluut!” Minna irrotti huulensa Hapan kullista ja katsoi minuun päin kysyvästi, himo silmissään kiiltäen. Annoin nyökäten lupani ja Minna vastasi ääni vavisten: “Mä haluun että mua pannaan! Mä haluan tän kovan kullin mun sisääni ja mä haluun että te katotte. Mä haluun, että Krisse kattoo kuinka sen mies ottaa mut! Mä haluun, että Tepa näkee, kuinka sen narttu antautuu toiselle miehelle!” Kun Hapa auttoi Minnan jaloilleen ja alkoi taluttamaan tätä kohti biljardipöytää, sanoi Krisse vielä: “Hapa, mulla olis vielä yks pyyntö. Sun ei tartte suostua tähän ja sä saat naida Minnaa vaikka sanoisit ei.” Hapan katsoessa vaimoaan kysyvästi Krisse jatkoi: “Saisinko mäkin? Saisinko mäkin olla vähän tuhma tänään? Haluisitko säkin nähdä kuinka sun vaimos on tuhma pikku narttu?” Hapa tajusi hetken kuluttua, mitä Krissellä oli mielessään ja näki, ettei hän heti ollut aivan varma mitä halusi. Sitten, tajuttuaan, että hän olisi kohta alkamassa naimaan vaimonsa edessä toista, uhkeaa naista, ei Hapa halunnut evätä Krisseltä samaa. “Sä saat kulta! Sä saat olla just niin tuhma kun haluat!”, antoi Hapa luvan vaimolleen ja tämä kehräsi takaisin: “Kiitos rakas. Näytä nyt meille, kuinka sä otat Minnan!”

Hapa talutti Minnan bilispöydän lyhyen sivun äärelle, haki sitten sohvalta pari sohvatyynyä pöydälle ja ohjasi sitten Minnan selälleen niiden päälle niin, että tämän pakarat jäivät aivan reunalle. Hapa astui Minnan eteen, tarttui Minnaa nilkoista ja omistajan elkein levitti jalkoja erilleen. Krisse kääntyi nojaamaan käsillään pöydän pidempään sivuun ja katseli lähietäisyydeltä kuinka kiivaasti hengittävää Minnaa. “Ihanat rinnat.”, huoahti Krisse ja ojensi kätensä ja puristi Minnan toista rintaa ja sen herkkää nänniä. Minna voihkaisi nautinnosta. Krisse kurottautui hieman edemmäs ja nuolaisi Minnan rintaa kielensä kärjellä ja huohottaen sanoi: “Minna, ota Hapan kalu kätees ja ohjaa se sisääs. Mä haluan nähdä, kuina mun mies työntyy tonne sun litimärkään pilluus ja alkaa naimaan sua kovalla kullillaan.” Minna ei aikaillut, vaan tarttui Hapan elimeen ja ohjasi sen kärjen häpyhuuliensa väliin. “Nyt Hapa! Ota se nainen!”, komensi Krisse ja samalla Hapa työntyi kerralla Minnan sisään Minnan voihkaistessa ääneen. “Pane Minnaa Hapa! Pane sitä naista! Sä haluut Minnaa! Sä haluut panna Minnaa niin että mä katon!”, yllytti Krisse miestään ja tämä noudatti vaimonsa toivetta alkaen naimaan Minnaa yhä nilkoista kiinni pitäen. Minna voihki Hapan ottaessa häntä voimalla ja hänen rintansa heiluivat tämän työntöjen tahdissa. “Tuntuuko hyvältä Minna? Tuntuuko mun mies hyvältä sun sisälläs? Kerro meille Minna! Kerro meille mitä sulle tehdään!”, kehotti Krisse huohottaen Minnaa. “Tuntuuuh… hyvältä. Hapa nusiiih… ihanasti… kovaaah!”, voihki Minna Hapan kalun pumpatessa hänen sisällään. Krisse kurottautui lähemmäs Minnan kasvoja ja kehräsi: “Must on ihanaa nähdä kuinka sä nautit mun miehestä ja sen kullista. Ooksä koskaan suudellu naista Minna? Mä en oo, mut mä haluun että sä suutelet mua samalla kun mun mies nussii sua. Suutele mua Minna.” Krisse painoi huulensa Minnan huulille ja Minna kietoi toisen kätensä Krissen niskan taakse ja pian kaksikko suuteli himokkaasti edessämme. “Ei saakeli… vähänkö kiihottavaa kattoa… tyttöseksiä!”, huohotti Hapa lähes uskomatta silmiensä edessä olevaa näkyä. Krisse kohotti kasvonsa ja hymyili Minnalle sanoen: “Ihanaa. Se oli ihanaa Minna kulta! Sä oot hyvä suutelija. Mä haluun tehä ton sun kanssa vielä joskus uudestaan.”

Sitten Krisse kääntyi minuun ja viettelevästi hymyillen sanoi: “Sä et oo vielä saanu mitään. Oot vaan saanu kattoa kun sun naises tyydyttää mun miestäni. Sullekkin pitää keksiä jotain. Sunkin kalu tarttee huomiota. Kuuman ja kostean aukon mihin työntyä. Riisuisiksä kanssa? Jooko?” Krisse kohottautui nojaamaan käsiinsä ja kääntyi Hapan puoleen ja sanoi tälle: “Tepakin tarttee jotain, mä haluun auttaa sitä. Kato mua kulta rakas! Kato mua kun mä annan Tepalle. Saanks mä antaa Tepalle? Haluuksä nähdä kuinka sun vaimos antautuu toiselle miehelle?” Hapa tuijotti vaimoaan himokkain silmin, vilkaisi minuun ja nyökkäsi luvan antaen ja vastasi sitten vaimolleen: “Joo, anna sille. Mä haluun kattoa sua kun vieras mies työntyy sisään sun piukkaan pilluus ja alkaa nussimaan sua.” Krisse kurotti kättään Hapaa kohden ja tämän tarttuttua siihen omallaan Krisse huokaisi: “Kiitos kulta. Mä rakastan sua ihan hirveesti! Pidä mua kädestä kun mun eka vieras mieheni ottaa mut!” Sitten Krisse kääntyi minuun, notkisti selkäänsä ja astui jalkansa hieman haralleen ja lähes kuiskaten pyysi: “Tuu ottamaan mut Tepa. Mä haluun niin kauheesti sitä. Tuu ja työnny mun sisään kun mun mies kattoo ja nai sun naistas. Ota mut Tepa. Anna mulle sun kullia.” Astuin Krissen taakse, sillä en aikonut jättää tätä tilaisuutta käyttämättä kaiken näkemäni kiihottavien näkyjen jälkeen. Katsoin vielä Minnaan kun tartuin toisella kädellä Krisseä lanteista ja toisella aloin ohjaamaan kulliani Krissen märkänä valuvalle pillulle. Minna katsoi minuun hymyillen ja yhä nautinnosta voihkien kun aloin työntämään kivikovaa kaluani Krissen liukkauteen. “Oijoijoijoi, mä tunnen sen mun sisällä. Se on hirveen paksu. Ihana. Hapa kultarakas, sun vaimoas otetaan just nyt.”, voihki Krisse kaluni upotessa yhä syvemmälle hänen sisäänsä. Krisse irrotti kätensä miehensä kädestä ja nojasi nyt molemmin käsin bilispöydän vihreään pintaan. “Näyttää tosi riettaalta kun sä antaudut toiselle miehelle!”, huohotti Hapa ja kurotti puristamaan Minnan rintoja. Minnan jalat jäivät levälleen kohti kattoa kunnes Minna kietoi säärensä Hapan selän taakse ja voihki: “Just noin Hapa! Puristele mun tissejä. Tuntuu niin hyvältä. Krisse kattoo. Sun vaimos kattoo meitä. Ime mun nännejä. Näyki niitä. Pure niitä.” Ja kun Hapa innoissaan totteli Minna kehotusta ja imi ja näykki tämän kovettuneita rinnannipukoita, jatkoi Minna voihkintaansa: “Ooooh! Just noin! Ne on niin herkät! Sattuu! Tuntuu hyvälle! Ota mut Hapa! Mä oon teiän kaikkien narttu tänään! Pane tätä narttua!”

Itse olin saanut kaluni koko pituudeltaan Krissen sisälle ja aloin nyt hitaasti työntelemään sitä edes takaisin liukkaassa onkalossa. Krisse oli todella tiukka ja hän voihki työntöjeni tahdissa. Kurotin ottamaan Krissen kiinteät ja pystyt rinnat kouriini, tunsin niiden kivikovat nännit kämmeniäni vasten. “Aaaah, ihanaa! Jatka Tepa! Puristele niitä! Leivo niitä! Mäkin olen tänään narttu, tuhma pieni narttu joka antaa toiselle miehelle aviomiehen katellessa!”, soperteli Krisse ja vastaili innokkaasti työntöihini. Pieni pettymyksen inahdus pääsi Krisse huulilta kun irrotin otteeni hänen rinnoiltaan, ja painoin hänen ylävartalonsa kiinni pöydän pintaan. Nyt Krissen kiinteä peppu oli entistä paremmin tarjolla. “Tuhmia pikku narttuja täytyy piiskata kun ne antavat vieraalle miehelle!”, sanoin ja läimäytin Krisseä oikealle pakaralle. “Aih! Jooh… mua tarttee piiskata. Mä oon tuhma pikku narttu!”, ynisi Krisse ja voihkaisi kun toinenkin isku läimähti hänen kiinteälle pakaralleen. Hapa katseli himokkaasti kuinka nussin hänen vaimoaan ja läimäyttelin tämän pakaroita Krissen voihkiessa ja kerjätessä aina lisää. Sitten Krisse kohotti katseensa mieheensä ja huohottaen sanoi: “Minnakin on tuhma narttu. Ota kulta Minna takaapäin ja anna Minnalle piiskaa!” “Jooohh. Mä oon tuhma! Piiskaa mua Hapa. Pane mua ja piiskaa mua ja käytä mua.”, uikutti Minna, eikä Hapa tarvinnut muuta kehotusta kun hän vetäytyi ulos Minnasta, käänsi tämän vatsalleen pöydälle, läimäytti muutaman kerran Minnan pakaroita saaden Minnan ulahtelemaan kivun ja nautinnon sekoituksesta ja työntyi sitten kerralla koko kalunsa mitalta Minnan sisään. Pian sekä Minnan että Krissen pakarat punoittivat niihin osuneiden iskujen jäljiltä ja koko paikan täytti huohotus, voihke sekä panemisen litinä kun kahta märkää rakoa paukutettiin kovilla kulleilla. Krissen ja Minnan kasvot olivat nyt vastakkain ja Krisse kurottikin kohti Minnan huulia ja pian he suutelivatkin toisiaan kiihkeästi. Nostin Krissen toisen reiden bilispöydän reunalle, jolloin Krissen pillu avautui hieman lisää ja pääsin työntymään vielä hieman syvemmälle. Hapan katseli välillä toisiaan suutelevia naisia, vaimonsa pillua, johon vieraan miehen kalu kerta toisensa perään upposi ja edessään ja allaan olevan Minnan pakaroita, joiden alla hänen oma kullinsa työntyi tämän märkään pilluun. Mutta Hapa oli myös katsellut jotain muuta, sillä kohta tämä kasteli etusormeaan Minnan valuneissa pillunmehuissa ja ohjasi sormensa Minnan taaemmalle aukolle. Minnan peppureikä oli tämän omista mehuista niin hyvin liukastettu, ettei Hapalla ollut mitään vaikeuksia työntää liukastettua sormeaan ohi sulkijalihaksen. Minnan silmät rävähtivät auki ja hän voihkaisi: “Ooooo… vittu… sormi mun pyllyssä… oijoijoijoi!” Krisse katsoi silmät suurena kun hänen miehensä pumppasi kaulaan Minnan pillussa ja yhtä sormeaan tämän toisessa aukossa. “Tuntuuks toi hyvälle? Mua ei oo koskaan sinne.”, kysyi Krisse Minnalta, joka kykeni vain vaivoin vastaamaan: “Tuntuu… täydelle… sattuu… ihanaaAAAA!” Minnan puhe vaihtui voihkaisuun, kun Hapa lisäsi toisenkin sormen Minnan suolessa työntyvän kaveriksi. Tämä riitti Minnalle, joka laukesi huutaen ja kouristellen Hapa syvällä sisällään molemmissa rei’issään.

Hapa vetäytyi ulos Minnan molemmista rei’istä Minnan jäädessä uikuttaen vavahtelemaan orgasminsa jälkimainingeissa. Katselimme kuinka Minna pikkuhiljaa palautui tähän maailmaan, vartalo yhä välillä värähdellen. “Mä en oo ikinä kuullu kenenkään saavan noin isoa.”, huohotti Krisse katsoessaan raukeana hymyilevää Minnaa. “Haluisiksä saman kohtelun? Haluisko Krisse vähän täytettä pikku peppuunsa?”, kysyin hymyillen Krisseltä, kaluni syvällä tämän pillussa ja samalla sipaisin sormellani kevyesti pitkin tämän pakaroiden väliä kunnes sormeni kosketti kevyesti Krissen tiukasti kiinni supistunutta peppureikää. “Ei mulla oo koskaan ollu siellä mitään. Hapa haluais kyllä. Etkö haluis, kulta?”, vastasi Krisse arasti ja katsoi miestään, joka katsoi vuoroin vaimonsa pakaroiden välissä kevyesti liikkuvaa sormeani ja vuoroi edessään makaavan Minnan yhä supistelevaa peppureikää. “Haluisin, mä haluaisin harrastaa anaaliseksiä.”, huohotti Hapa himokkaana, kulli edelleen kivikovana seisten. “Mä en tiiä uskallanko mä. Jos se sattuu. Anteeks kulta.”, Krisse sanoin hiljaisella äänellä ja painoi kasvonsa bilispöytää vasten. Hapa pohti hetken kuulemaansa ja näytti sitten tekevän päätöksen. Hän tarttui seisovaan kaluunsa ja alkoi ohjaamaan sitä Minnan pakaroiden väliin. Minna ei ollut vielä täysin toipunut laukeamisestaan eikä alkuun heti tajunnut Hapan aikeita, mutta kun tämän terska alkoi painautua Minnan ryppyreikää vasten, hänen silmänsä rävähtivät auki ja hän rääkäisi: “EIIEIEIEIH SINNE!” Samalla Minnan kädet siirtyivät työntämään Hapaa pois ja hän jatkoi: “Muakaan ei oo koskaan pantu sinne. Ja mä lupasin et Tepa saa olla eka.” Sitten Minna katsoi minun suuntaani: “Haluisiksä tulla korkkaamaan mut? Viedä mun peppuneitsyyden? Haluutko? Sä saat jos haluut. Mä lupasin sulle, mä lupasin mun kaikki reiät sun käyttöön.” Minna käänsi katseensa Hapaan kurottaen samalla Hapan seisovan elimen käteensä ja jatkoi: “Haluuksä nähdä, kun mun peppuni korkataan? Taitaisit haluta. Sä tykkäisit nähdä kuinka mun piukkaan peppuun tunkeutuis kuuma, kova kulli.” Hapa nyökkäsi nieleskellen kun Minnan kevyesti hyväili hänen kulliaan. “Mä arvasin.”, hymyili Minna ja käänsi sitten katseensa Krisseen “Entä haluisiks sä kattoa, kuinka toi sun piukassa pillussas oleva pitkä ja paksu Tepan kulli venyttäis mun ahtaan pikku peppuni äärimmilleen? Tykkäisitkö sä kattoa kun mun peppuneitsyys viedään isolla kalulla? Sä haluisit, mä nään sen susta, se kiihottais sua.”, Minna kehräsi ja jatkoi: “Mä voisin sen jälkeen antaa Hapallekkin mun peppuani. Haluisitko sä kattoa, kun sun miehes sais ekaa kertaa panna kakkoseen? Kiihottaisko sua nähdä kuinka sun miehes panis toista naista peppuun silleen kuin se haluis sua panna?” Krisseä ajatus ilmeisesti kiihotti suunnattomasti, sillä samalla hetkellä kun hän vastasi hennolla äänellä “haluuuun”, hän laukesi täristen vaikken kulliani sillä hetkellä edes liikutellut hänen sisällään. Vetäessäni kaluani Krissen sisältä hän voihkien ja uikuttaen vielä jatkoi: “Mä haluun nähdä. Anna Hapalle sun peppuas. Anna mun miehen työntyä sun pyllyys.”

Minna katsoi sitten minuun levittäen samalla käsillään pakaroitaan erilleen. “Saanko mä sun isoa kullias mun neitsytpyllyyni? Saako narttu paksun kalun peppuunsa ekaa kertaa? Ja saako tuhma narttu jakaa sitten korkattua pyllyään toiselle miehelle? Tuhma narttu haluaa olla teiän panopuu.”, aneli tuo uhkea nainen tarjoten tiukkaa peppureikäänsä pantavaksi. Minna värähti kun hieroin paria sormeani hänen valuvaa pilluaan vasten ja painoin sitten liukastuneilla sormilla hänen ryppyreikäänsä. Sulkijalihas vastusteli ensin, mutta sitten Minna onnistui rentouttamaan lihaksiaan ja sormeni liukuivat melko vaivattomasti sisään. Minna voihki kun rauhallisesti pumppasin sormiani hänen suolessaan, ja kun hän alkoi työntelemään sormiani vastaan, arvelin hänen olevan valmis. Tartuin toisella kädelläni Krissen pillulimoista yhä liukkaaseen kaluuni ja aloin ohjaamaan sitä kohti maaliaan. Pumppasin pari viimeistä kertaa sormiani Minnan pyllyssä ja vetäisin ne ulos ja ohjasin samantien terskan avoimeksi jääneelle aukolle ja painoin sisään. Minna jäykistyi kun hänen tiukkaan aukkoonsa tunkeutui jotain paljon sormiani paksumpaa ja hänen suustaan kuului itkun ja voihkinnan sekainen uikutus: “Oooooioioioih! Niin paksu mä repeeeenh ihanaa sattuu älä lopeta syvemmälle ota mut…” Hapa katseli himokkaana kun työnnyin yhä syvemmälle Minnan tiukkaan kakkoseen, jonne hän itsekin halusi kullinsa työntää. Krisse oli tullut miehensä vierelle ja runkkasi hitaasti tämän kullia silmät suurina katsellen Minnan peppuneitsyyden viemistä samalla Hapalle puhellen: “Eiks näytä riettaalta kun paksu kalu uppoaa Minnan tiukkaan peppuun. Sä haluat sitä. Sä haluaisit työntää sun kalus mun pyllyyni, mut mä en vielä uskalla. Mut sä saat kohta Minnaa, sä saat kohta panna Minnaa perseeseen ja mä katon vierestä ja hieron mun märkää pillua ja oon Minnalle kateellinen kun se uskaltaa ja mä en. Kato kuinka Minna nauttii kun sen persettä pannaan. Kohta on sun vuoros, kohta mä saan kattoa kun mun kulta rakas mies saa panna ihanaa iso tissistä toista naista peppuun.”

Minna tosiaankin nautti, hän vaikeroi kun kaluni ensi kertaa puski tiensä koko pituudeltaan hänen neitsytpeppuunsa. Annoin Minnan hieman totutella uuteen tunteeseen, mutta sangen pian hän alkoi hiljaa pyörittää peppuaan ja voihki: “Pane sitä peppua! Täytä mun pikku pyllyni sun isolla kyrvälläs!” En tarvinnut sen kummempaa yllykettä vaan aloin hitaasti työntelemään kulliani Minnan todella piukassa takaportissa ja Minna vain yllytti minua lisää: “Oooh, just noin! Pane mua perseeseen! Mun kaikki reiät on sun käytössä! Mä oon sun narttus, sä saat käyttää mua miten sä haluut! Sä saat ottaa mut koska sä haluat!” Kiihdytin persepanoni tahtia rajummaksi ja Minna voihki ja valitti kivun ja nautinnon sekoituksesta. Runttasin kaluni rajusti pohjaan ja kumarruin Minnan korvan juureen ja kysyin: “Haluaako narttu antaa piukan pyllynsä Hapan pantavaksi? Alistuuko mun narttuni meidän pantavaks?” Minna uikutti ja vastasi: “Jooh, mä annan Hapalle mun peppuni pantavaks! Mä alistun teille, mä teen mitä vaan sä haluat! Mä nuolen Krissen pillua jos sä haluat! Mä antaudun sun käytettäväks, sun tai kenen sä haluat panopuuks jos sä haluat! Mä oon sun narttus!” Vedin kaluni Minnan sisältä ja nostin hänet vapiseville jaloilleen ja talutin Minnan sohvan äärelle ja istuin itse alas. Vedin Minnan syliini ja kehotin häntä ratsastamaan kalullani. Välittömästi Minna seivästi kullillani liukkaan pillunsa ja alkoi rinnat pomppien ratsastamaan päälläni. Läimäytin Minnaa muutaman kerran pakaroille ja viittoilin sitten Hapaa tulemaan lähemmäs. Vedin Minnan kiinni itseeni ja kuiskasin hänen korvaansa: “Kohta sä saat olla meiän panopuu.” Samalla levitin Minnan pakaroita erilleen ja Hapa ymmärsi heti hänen tilaisuutensa tulleen. Minna alkoi vaikeroimaan, kun Hapa alkoi työntämään kivikovaa elintään hänen vastakorkattuun anukseensa. Krisse oli tullut miehensä viereen ja katsoi nyt lähietäisyydeltä kun Hapan kulli upposi sentti sentiltä syvemmälle Minnan pakaroiden väliin. “Oih, tää on niin rivoa. Tuntuuko se hyvältä Hapa? Tuntuuko Minnan pylly hyvältä sun kullillas? Työnnä se syvemmälle rakas. Työnnä se syvemmälle ja kuvittele että se on mun peppuni. Kuvittele että sä viet mun peppuneitsyyttä. Että sä korkkaat mun pyllyn. Sä saat vielä korkata mun pyllyn, mut ei tänään. Tänään sä saat panna Minnaa pyllyyn.”, supatteli Krisse Hapan korvaan samalla hyväillen miestään tämän aloittaessaan ensimmäistä anaalipanoaan.

Annoin Hapan ensin hetken työnnellä yksinään kaluaan Minnan taaemmassa aukossa, mutta aloin sitten itsekin liikkumaan Minnan pillussa työntyen aina itse syvemmälle kun Hapa vetäytyi ulommas. Minna ulisi ja voihki kahden miehen täyttäessä ensimmäistä kertaa hänen alapäätään. “Tuntuuko hyvältä Minna?”, kysyin välissämme voihkivalta kaunottarelta. “Tuntuuko hyvältä olla kahden miehen panopuu? Kiihottaako sua kun Hapan vaimo katsoo vieressä kuinka sä annat tiukan pyllys sen miehen pantavaks? Tykkäätkö sä tyydyttää kahta miestä samaan aikaan?”, jatkoin Minnalta kyselemistä samalla kun tuplapanomme tahti alkoi kiihtyä. “Jooh, mä tykkään. Mä tykkään olla teiän panopuu. Nussikaa teiän narttua, pankaa mua, lauetkaa mun sisään! Käyttäkää mua!”, Minna voihki vastaustaan. “Krisse, tuu tänne.”, kehotin ja Krisse tottelevaisesti sipsutti luokseni. “Tuu ja tarjoa sun taatusti märkää pilluas mulle nuoltavaks.”, jatkoin komentamista ja Krisse nousi sohvalle kahareisin yläpuolelleni ottaen selkänojasta tukea ja alkoi laskemaan kosteudesta kiiltelevää jalkoväliään kohti kasvojani. Krisse värähti ja voihkaisi kun kieleni kosketti ensimmäistä kertaa hänen pilluaan. Mutta minulla oli vielä yksi lisäajatus, joten kasvot Krissen jalkojen välissä ohjeistin ensin Minnaa ja sitten Hapaa: ”Minna, sä lupasit, että sä nuolet Krisseä jos mä haluan. Mä haluan, tee Krisselle hyvää sun kielelläs. Hapa, tartu Minnaa hiuksista ja ohjaa Minnan kieli oikeaan paikkaan.” Minna voihki myöntyvän vastauksensa ja Hapa taas edessä olevaa näkyä katsoessaan ymmärsi heti, mitä minulla oli mielessä ja alkoi Minnan hiuksista kiinni pitäen ohjata tämän kieltä kohti Krissen pakaroita. Krisse ynisi nautinnosta kun kieleni alkoi lipomaan hänen märkää pilluaan, sitten hän kiljahti, kun Minnan kieli ensin arasti ja sitten yhä suuremmalla kiihkolla alkoi lirputella hänen taaemmalla reiällään. “Mun peppu!”, voihki Krisse. “Se nuolee mun peppureikää. Tuntuu ihanalle, riettaalle, rivolle. oooooh, jatka Minna rakas ihana. Nuole mun klittaa Tepa, nuole sitä! Mä saan kohta! Uijuijuijui, Minna kieli tekee hyvää.”, uikutti Krisse ja kun Minna erikseen edes kehottamatta alkoi nussimaan Krissen syljestä liukasta peppureikää kielellään, laukesi Krisse kiljahdellen ja kierähti lopulta välistämme viereeni sohvalle, jalat rivosti levällään.

“Voi vittu kuinka riettaalta toi näytti.”, huohotti Hapa ja alkoi eläimellisellä raivolla panna edessään olevaa Minnaa perseeseen, muuksi Hapan nussimista ei enää voinut sanoa kuin rajuksi persepanoksi. Ítsekin aloin kiihdyttämään tahtia sillä laukeamiseni oli lähellä. Ja kaikkein lähimpänä oli Minna, joka voihki, ulisi ja kiljahteli kahden kovan kangen työntyessä yhä nopeammin hänen alapäähänsä. “Pankaa mua! Ottakaa mut! Käyttäkää mua! Tulkaa mun sisään! Tulkaa muhun! Mä tuun! Mä tuun! MÄ TUUUUNNNH!”, ja Minna alkoi kouristelemaan välissämme. Minnan alapään supistelu oli liikaa sekä minulle että Hapalle ja junttasimme itsemme vielä kerran syvälle Minnaan ja aloimme purkamaan lastejamme hänen sisäänsä. “Joooh. Mä tunnen ne. Mä tunnen kuinka ne täyttää mut.”, ynisi Minna vartalo vavahdellen. Hän vavahti voimakkaammin kun Hapan hieman jo veltostunut elin pulpahti ulos hänen sisältään ja jäi sitten velttona makaamaan päälleni. “Tuntuiko hyvältä?”, kysyin hymyillen Minnalta ja tämä vastasi raukeasti hymyillen: “Parasta seksiä ikinä!”

Hetken kerättyämme voimiamme Krisse ehdotti: “Käytäskö Minna vähän siistiytymässä, ja tätä paikkaakin vois vähän järkätä. Jos vaikka jätkät tulee vielä tänne jatkoille.” Ajatus ei ollut käynyt mielessämme, mutta ihmekö tuo, mielessä kun oli pyörinyt ihan muuta. Mutta nopeasti saimme paikan näyttämään joltain muulta kuin äskettäisten orgioiden pitopaikalta ja käväisimme Hapan kanssa myös hieman huuhtoutumassa tyttöjen jälkeen. Olimme saaneet jo vaatteetkin päälle, kun ikkunasta näimme pihaan päin ajavan tilataksin ajovalot. Samassa tajusimme, että ilmassa sakeana leijuva panemisen tuoksu kyllä paljastaisi meidät. Sitten muistin jotain ja kaivoin repustani sikarikotelon esille. “Täällähän saa kai sisällä polttaa?”, kysyin Hapalta ja tämä nyökkäsi. “Kelpaako?”, kysyin ja ojensin kotelosta mukavan kokoista kuubalaista häntä kohden. “No takuulla!”, virnisti Hapa ja kun tallin ovi avautui ja neljän kundin ja kahden naisen seurue naureskellen saapui paikalle, istuimme kaikki neljä yhdessä looseista, tytöillä edessään siideritölkkinsä ja minulla lasissa viskiä, ja Hapan kanssa tupruttelimme sankkoja savupilviä sikareistamme. “Tämä se on elämää!”, totesin virnistäen, ja koko nelikkomme repesimme nauruun, jonka syytä vasta saapuneet eivät voineet ymmärtää.

2 kommenttia viestissä: “Valokuvausta (osa 2)”

  1. myötäeläjä says:

    Kun joku vuosi sitten ostin videokameran, opin hieman kuvaamaankin, varsinkin jalustan oston jälkeen niitä otoksia jo mieluusti katseli, tuli eteen se askel että aloin videokuvata kaunista vaimoani. Neljäkymmentä vuotta on oikein hyvä kypsä ikä naiselle, ja aina rohkeammiksi kävivät nämä kuvaukset. Lopulta niissä viattoman pehmeissä alastomuusotoksissa ainoa mikä ei näkynyt, olivat vaimon kasvot. Mutta kenelle niitä viehättäviä otoksia näyttäisi. Se oli vaimonkin mielestä pulma, sillä hän oli otoksiinsa varsin tyytyväinen. Ja hänenkin mielestään olisi jännä näyttää niitä jollekin vieraalle miehelle. Tätä me nyt mietimme, että olisiko mahdollista löytää sopiva aiheesta kiinnostunut mies, kutsua hänet meille näitä otoksiamme katsomaan. Mutta mitä sitten? Totta kai tilanne olisi hyvin intiimi, luottamuksellinen, miellyttäväkin. Varmaan me kaikki kolme siinä kiihottuisimme, innostaisimme vaimon riisuutumaan ja esittäytymään meille myös livenä ihasteltavaksi, kasvoineen, tisseineen, hurmaavine häpykarvoineen. On se naisen soma rako siellä, tarkoitettu miestä varten, sukupuoliseksi nautinnoksi. Olisiko vaimo jossain vaiheessa valmis tällaiseen? Olisinko minä?

  2. Sln_mie says:

    Loistavaa!!

Kommentoi

top