search
top

Risteilyllä rietastelua (osa 1)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (85 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...

Laivan irrottua satamalaiturista olimme Minnan kanssa käyneet hoitamassa pakolliset ostokset, syömässä olimme käyneet jo maissa ennen kun laiva kahdeksan maissa lähti. Olimme saaneet järjestettyä “karkumatkaksi” Tukholman risteilyn, Minnan lapset olivat hoidossa ja oma perheeni oli lähtenyt sukuloimaan pohjoiseen jo alkuviikosta, itse en töiden vuoksi ollut voinut matkaan lähteä. Nyt istuskelin laivan pubissa siemaillen hitaasti oluttani ja odottaen, että Minna saapuisi hytistämme laittautumasta. Olin ennen matkaa kehottanut Minnaa ottamaan mukaan jotain seksikästä ja näyttävää päälle puettavaa, mutta en tiennyt, mitä hän oli mukaan ottanut. Mutta tuntien Minnan ja matkamme päätarkoituksen, harrastaa rietasta seksiä niin paljon kuin mahdollista, en odottanut tämän pukeutuvan aivan tavallisiin bilevaatteisiin. Ja oikeassa olin.

Katselin, kuinka viereisen pöydän kuusi nuorehkoa kundia käänsivät päätään kuin yhdestä käskystä ja jäivät tuijottamaan samaan suuntaan. Käänsin itsekin pääni ja ymmärsin syyn. Minna asteli juuri pubiin yllään musta, keinonahkainen, olkaimeton mekko, joka yläosa kaareutui molempien rintojen kohdalta niin, että Minnan muhkeiden, mekon vielä kohottavien ja yhteen puristavien rintojen väliä jäi mukavasti näkyville. Mekon etuosassa oli koko pituuden mittainen vetoketju ja sen vyötäröllä oli ohut vyö, joka toi Minnan kurvikkaan vartalon todella oikeuksiinsa. Jalassaan hänellä oli mustat, korkeakorkoiset polven yli ulottuvat saapikkaat, jotka olivat koko pituudeltaan nyöritetty ja joissa oli vielä kolmet kiristyssoljet, samankaltaiset kuin mekon vyötäröllä. Ja kun mekon helma ylti vain noin reisien puoliväliin, jäi saapikkaiden suun ja mekon helman väliin näkyviin ohut kaistale Minnan reisien vaaleaa ihoa. Mustat hiukset kehystivät melko voimakaan meikin saaneita kasvoja, enkä yhtään ihmetellyt naapuripöydän reaktiota, saatikka heidän kateellisia silmäyksiä Minna suunnatessa suoraan pöytääni hymyillen ilkikurisesti. “No, kelpaako?”, hän naurahti tehden vielä kevyen pyörähdyksen esitellessään asuaan. “No kyllä tosiaan, ja puoli baaria on takuulla samaa mieltä. Sen verran tuijotuksia keräsit tolla sisääntulollas.”, vastasin ja jatkoin vieden samalla käteni sivelemään Minnan lanteita ja pyöreä pakaraa: “Sä varmaan haluut jotain juotavaa, mä voin hakea. Koeta sä sillä välin taistella vastaan kaikkia niitä iskuyrityksiä, joita takuulla tulee kun mä vaan käännän selkäni.” Silmä iskien käännyin kohti baaritiskin tungosta.

Ilta sujui mukavasti, nautimme alkoholia hillitysti, tarkoituksena kun ei ollut örveltää ja välillämme oli pikkuflirttiä koko ajan. Minna keräsi totta kai katseita missä olimmekin, eikä hän näyttänyt pistävän pahakseen edes julkeimpia tuijotuksia, joita varsinkin hänen mekkonsa antelias kaula-aukko keräsi. Päin vastoin, hän aivan tarkoituksella vaihteli asentoaan niin, että vartalon kaikki kurvit varmasti olivat parhaiten esillä. Kun taas eräskin kolmen nuorukaisen ryhmä erehtyi tuijottamaan Minnan muotoja, kumarruin kuiskaamaan tämän korvaan, samalla katselleen nuorukaisen suuntaan: “Avaa hieman tota mekon vetoketjua.” Minna hätkähti hieman käskyäni, otti nopean kulauksen juomastaan, ja tarttui sitten mekon vetoketjun ja alkoi avaamaan sitä hitaasti alemmas, jolloin yhä enemmän Minnan upeista rinnoista pääsi näkyville. Kun noin 10 senttiä vetoketjusta oli avattu, tartuin Minnaa kädestä ja siirsin sen pois vetoketjulta ja samalla peittämästä näkyvyyttä. “Katso, kuinka noikin haluaa sua ja sun kurvikasta vartaloas.”, kuiskasin Minnalle ja tämän katsoessa yleisönsä suuntaan siirsin käteni Minnan rinnalle ja puristelin sitä hetken mekon päältä ja vedin sitten mekon vetoketjun takaisin ylös. Kulautin lasini tyhjäksi, nousin, tartuin Minnaa kädestä ja vedin hänet ylös ja käteni tämän vyötärölle laittaen talutin nuorten miesten editse, kääntyen vielä ohittaessani vilkaisemaan näitä ja iskin silmää. Tiesin katsomattakin kundien katseiden tuijottavan Minnan pyöreitä pakaroita ja tämän Minnalle kerrottuani hän alkoi kävellessään korostetusti keinuttamaan lanteitaan. “Sä taidat tykätä tästä?”, sanoin hymyillen Minnan korvaan jatkaen: “Olla kaikkien miesten tuijotettavana ja esitellä itteäs ventovieraille?” Minna ei vastannut mitään, mutta nyökkäsi ja päästi kevyen huokauksen.

Hetken käveltyämme ohjasin Minnan laivan sikaribaariin, joka oli jo lähes tyhjä. Ostettuani miellyttävän sikarin ja hyvän viskin sen seuraksi kysyin Minnalta josko tämä haluaisi jotakin. Minna kohotti vielä puolillaan oleva siiderilasiaan ja kieltäytyi, joten ohjasin meidät nurkkapöytään tarjoten Minnalle paikan selin baaritiskille ja muuhun baariin istuutuen itse tämän viereen, selkä baarin nurkkaan päin. Paikaltani näin koko baarin ja siemaistuani ensin hieman viskistäni aloin sytyttämään sikariani. Viereisessä pöydässä oleva vanhempi, hyvin istuvaan pukuun pukeutunut herrasmies seurasi toimitustani ja saatuani sikarini syttymään tämä lausui olevan miellyttävää nähdä, että laadukas sikari saa arvoisensa kohtelun ja ettei sitä lähdetä millään zipolla sytyttelemään “niinkuin tavallista ällämmää!”. Vastasin miehelle, että kunnon sikari on sen verran harvoin saatu nautinto, ettei sitä halua pilata hätiköimällä. Kun mies nyökkäsi hyväksyvästi, kysyin josko tämä haluaisi liittyä seuraan, hän kun selkeästi itsekin ymmärsi sikarien päälle. Mies hyväksyi kutsun ja niinpä esittelin itseni ja Minnan Kaleksi esittäytyneelle charmantille herrasmiehelle, joka siirtyi pöytäämme istumaan Minnaa vastapäätä. Aloitimme kevyen rupattelun ja nopeasti tajusin, että Kale oli melko taktisesti valinnut paikkansa juuri Minnaa vastapäätä, sen verran usein tämän katse viipyi Minnan muodoissa.

Jutellessamme kävi ilmi, että Kale kävi muutaman kerran vuodessa näillä “hurvittelureissuillaan”, kuten hän niitä kutsui, samaan aikaan kun tämän vaimo oli lähtenyt uskonnollisen yhteisönsä, tai Kalen sanojen mukaan lahkon, aktiviteetteihin. “Minua ei niihin seuroihin mukaan saa!”, Kale hörähti ja jatkoi: “Pelkkää virren veisuuta ja hoosiannaa! Maalliset nautinnot on enemmän minua juttuni!” “No, täällähän niitä nautintoja varmasti löytyy!”, vastasin Kalelle silmää iskien. Tämä naurahti, otti kulauksen konjakistaan ja vastasi sitten: “Vähän huonolta näyttää, on tämä risteilykansa tällä kertaa melko nuorta. Paria hieman aikuisempaa daamia tuossa kyllä tanssitin, mutta toisella oli ukko mukana ja toinen näytti pälyilevän vain nuoria miehiä. Mikä lie puuma. Ja ne nuoremmat plikat ei taas ihan tällästä papparaista kattele.” Kale hekotteli tuon sanoessaan, joten mies ei kovin synkästi daamitarjonnan vähäisyyttä ottanut. Eikä mies kyllä ihan mikään papparainen ollut, vaikka iäksi paljastuikin liki 60 vuotta. Näki, että mies on aikanaan töitä kovasti paiskinut ja vielä nytkin, kun ruumiillinen työ on vaihtunut oman keskisuuren yrityksen johtamiseen, on kunnosta pidetty huolta. Miehen puku ja ranteessa oleva kello kielivät myöskin, ettei Kalen ihan napeilla tarvinnut pelata.

Rupattelun ohessa, kun olin siemaillut viskini loppuun, eikä Minnankaan lasissa ollut enää juuri kuin puoliksi sulaneet jäät, lähestyi tarjoilija pöytäämme. Huomasin, että olimme baarin viimeiset asiakkaat. Tarjoilija kysäisi, josko haluaisimme vielä tilata jotain ennen sulkemista. Tähän Kale tokaisi, että kyllähän sitä voisi vielä yhdet konjakit ottaa ja kääntyi sitten puoleemme jatkaen: “Ei kai teillä vielä kiire ole?” Totesin, ettei tässä ole kiirus minnekään ja Kale nousi lähteäkseen tiskille tokaisten: “Minäpäs valitsen jonkun hyvän konjakin. Maistuuko Minnalle sama vai haluatko jotain muuta?” Minnan vastatessa konjakin kyllä sopivan Kale seurasi tarjoilijaa tiskille. Kumarruin Minnan puoleen ja sanoin hiljaisella äänellä: “Taitaa Kalekin tykätä katella sua.” Minnan nyökätessä hymyillen jatkoin: “Antaa miehen katsella, voisit vaikka vähän flirttaillakkin sille.” Iskin vielä silmää Minnalle Kalen saapuessa pöytään kolmen pullean aromilasin kanssa: “No niin, tässä olisi.” Tartuin lasiini ja pyöräytin kullankeltaista juomaa siinä hieman, nuuhkaisin se aromeja ja otin pienen siemauksen. Heti huomasi, että nyt oltiin konjakki valittu sieltä parhaasta, ja kalleimmasta päästä. Nyökkäsin hyväksyvästi juomalle ja katsoin, kuinka Minna siemaisi myös juomaa, katsoen samalla Kalea silmiin ja nojautuen sitten lasi kädessään tuolilla taaksepäin ummistaen silmänsä.

Pöytäämme laskeutui hiljaisuus ja huomasin myös Kalen katselevan Minnaa ja tämän hengityksen tahdissa kohoilevaa povea silmissään selvästi himoa. “Pysy noin!”, sanoin Minnalle ja kaivoin kännykkäni esille aikomuksenani ottaa kuva hänestä. Napattuani pari kuvaa vilkaisin Minnan taakse baaritiskille, jossa tarjoilija keskittyneesti teki lopputoimiaan. Hän ei siis varmasti kiinnittäisi huomiota siihen, mitä aioin. “Minna, avaa taas tota puvun vetoketjua!”, kehotin Minnaa hiljaisella äänellä. Minna, yhä silmät kiinni ja syvään hengittäen alkoi avaamaan pukuaan, mutta tällä kertaa en pysäyttänyt häntä kymmenen sentin jälkeen, vaan annoin Minnan avata vetoketjun kunnes se oli mekon vyön tasalla. Mekko oli nyt auennut yläosastaan paljastaen Minnan rintoja melkoisesti katseillemme. Jatkoin kuvien ottamista ja kehotin Minnaa katsomaan meitä. Minnan katsoi ensin minuun ja käänsi sitten päätään Kalen suuntaan. Minnan hengitys oli selkeästi tihentynyt kun hiljaisella äänellä annoin seuraavan ohjeen: “Hyväile sun paljasta rintaas. Ja näytä meille kun sä teet sen.” Minna inahti hiljaa kun hän vasemmalla kädellään siirsi mekkoaan pois oikean rintansa edestä ja silmiemme edessä siveli sen pulleaa muotoa ja selkeästi kovana nöpöttävää nänniä. Otettuani vielä pari kuvaa kehotin Minnaa sulkemaan mekon vetoketjun ja käännyin Kalen puoleen. Tämä käänsi katseensa hitaasti Minnasta minuun ja sanoi paksulla äänellä: “Olihan melkonen näytös. Ja upee kroppa Minnalla, tuota sun kyllä kelpaa kattella.” “Juu, kyllä Minna on melkonen daami, monellakin tapaa.”, vastasin ja jatkoin: “Haluttais kyllä oikeestaan ottaa vielä muutama kuva, vaikka ulkokannella. Haluaisikko tulla kattomaan? Minnakin taitais tykätä, jos joku muukin kattelis.” Kale katsahti ensin epäuskoisen näköisenä minuun ja sitten Minnaan. Mutta kun Minna Kaleen katsoessaan nyökäten sanoi hiljaisella äänellä: “Haluisiks sä tulla? Must se olis… se olis tuhmaa.”, ei Kalekaan epäröinyt sen enempää vaan tokaisi: “No en kyllä takuulla jätä tätä väliin, kun kerran se teille molemmille on ookoo.”

Nappasimme puolityhjät konjakkilasimme mukaan, ja suuntasimme 10 kannelle ja sieltä ulos. Vaikka ulkona oli jo hieman viileää, oli oven ulkopuolella muutamia laivan discon asiakkaita tupakoimassa, joten suuntasimme ylemmälle aurinkokannelle, joka tähän aikaan oli jo autio. Portaissa Kale jäi kävelemään taaksemme, oletettavasti voidakseen paremmin katsella Minnan pakaroiden pyöreyttä ja kääntyessäni vilkaisemaan olkani yli sain vahvistuksen arvaukselleni, Kalen katse oli nauliintunut Minnan muotoihin. Löysimme kannelta suojaisen nurkkauksen, johon ei tuullut niin paljoa ja joka oli hieman näkösuojassakin, vaikka vain kantta alempana, lähes kohdallamme olivat näkemämme discon asiakkaat. Nämä eivät kuitenkaan voineet nähdä nurkkaukseemme, joten laitoin oman ja Minnan konjakkilasin ja hänen pienen käsilaukkunsa viereiselle penkille ja kaivoin kännykkäni esille. “Ootko sä valmis Minna? Haluatko sä vähän esitellä sun vartaloas meille?”, kysyin Minnalta ja tämän vastatessa myötävästi vilkaisin Kaleen, jonka silmät olivat nauliintuneina Minnaan ja keskityin sitten kuvaamaan malliani. Otettuani ensin muutaman normaalin poseerauskuvan kehotin Minnaa sitten nostamaan toisen jalkansa penkin päälle. Koska Minnan mekon helma oli melko tiukka ja koska helma oli jo valmiiksi melkoisen lyhyt, nousi se nyt reilusti ylemmäs paljastaen Minna reisien vaaleaa ihoa reippaasti ja myös tämän pakaran pyöreyttä. “Just noin, sä haluat että me katotaan sua. Sä haluat esitellä itseäs meille.”, rohkaisin Minnaa ja jatkoin sitten: “Nyt käänny selin meihin ja nosta sun mekon helma vyötärölle. Näytä meille toi sun herkullinen peppus!” Minnan totellessa vilkaisin Kalen suuntaan. Miehen himokas katse ei irronnut Minnan pakaroista ja huomasin, että Kalella näytti olevan melkoinen seisokki puvun housuissaan.

Pari kuvaa Minnasta otettuani kehotin tätä kääntymään ja laskemaan mekon helman takaisin alas. Sitten, Minnaa silmiin katsoen annoin seuraavan ohjeeni: “Nyt mä haluan, että sä avaat ton mekkos kokonaan, ja annat meidän ihailla tota sun hoikkaa vyötäröäs ja noita upeita rintoja oikein kunnolla.” Minna huoahti, katsoi nopeasti ympärilleen ja avasi ensin mekkonsa vyön alkaen sen jälkeen avata sen vetoketjua. “Upeaa, Minna.”, puuttui nyt Kale ensimmäistä kertaa puheeseen. “Sulla on uskomaton vartalo, anna meidän nähdä se kokonaan.” Kuvasin koko hidasta riisumista ja kun Minna oli saanut mekkonsa kokonaan auki, hän vilkaisi ensin minuun ja ojensi sitten riisumansa vaatekappaleen Kalelle. Minna seisoi nyt edessämme, illan pimeydessä, pelkkiin pitkiin saapikkaisiin ja mustin pikku stringeihin pukeutuneena, kännykän salamavalon välillä valaistessa hänen vartaloaan. Minnan nännit olivat selkeästi kohollaan, enkä usko sen johtuneen pelkästään illan viileydestä, sillä sen verran raskaasti Minna hengitti. Vielä pari kuvaa otettuani totesin, että eiköhän tässä ole jo tarpeeksi viileä ja Kale ojensikin Minnalle tämän mekon, jonka hän nopeasti puki yllensä. Kulautimme loput konjakeistamme nopeasti lämmikkeeksi, mutta varsinkin Minna näytti siltä, että hän tarvitsisi vielä lisää lämmikettä. Ehdottaessani, että menisimme hakemaan uudet lämmikkeet lähimmältä baaritiskiltä Kalella ole toinen ajatus: “Mulla on taxfreestä ostettua hyvää konjakkia hytissä, tossa ihan pari kantta alempana, jos vain kelpaa.” Vilkaisin Minnaan ja kun tällä ei ollut mitään ajatusta vastaan, päätimme siirtyä Kalen hyttiin. “Otetaan vielä noi konjamiinilasit mukaan, voidaan juoda sopivammista laseista.”, hän vielä kehotti ja niin lähdimme paria kantta alemmas kohti Kalen hyttiä.

Ihan tavallisesta hytistä ei kyllä ollut kyse, sisään astuessamme ensimmäisenä silmiin osui mukavan näköinen divaaniohva ja nojatuoli sekä parivuode, hytissä oli myös oma parveke. “Antakaas lasinne, niin minä järjestän sitä lämmikettä!”, Kale kehotti ja hetken päästä saimme siemailla mainiota konjakkia, joka lämmittikin mukavasti. “Istukaas alas, mun tarttee käydä vähän helpotuksella!”, naurahti Kale ja suuntasi kylpyhuoneeseen. Laskin lasini sohvapöydälle ja viittasin Minnaa tekemään samoin, sitten astelin hänen taakseen ja painauduin Minnan kurvikasta vartaloa vasten. Minna tunsi varmasti kovana seisovan kaluni pakaroitaan vasten, kun tartuin häntä molemmin käsin rinnoista kiinni ja kuiskasin hänen korvaansa: “Oletko sä valmis jatkamaan? Onko mun narttuni halukas? Himokas? Märkä?.” Minnan inahteli hiljaa ja vastasi kuiskaten: “Jooh, mä olen ihan valmis ja märkä. Mä haluan, että sä otat mut!” Naurahdin ja kun kylpyhuoneesta jo kuului veden solinaa lavuaarista annoin Minnalle seuraavan ohjeeni: “Hetken päästä menet käymään kylppärissä ja otat sun pikkaris pois ja annat ne sitten täällä hytissä mulle. Mä haluan, että sä olet mun kosketeltavissani aina kun mä haluan.” Minna inahti kun suutelin tämän kaulaa samalla kun hyväilin hänen vartalonsa kaaria Kalen astuessa ulos kylpyhuoneesta ja ripusti riisumansa puvun takin naulakkoon. “Oijoi, ollappa vähän nuorempi.”, huoahti Kale katsellessaan hyväilyistäni selvästi nauttivaa Minnaa. Irrottauduin Minnasta ja istahdin nojatuolille, jolloin Minna ja Kale istuutuivat divaanisohvalle. Vastasin Kalelle, että kyllä kai sitä vähän vanhempikin mies voi nauttia nuoren kauniin naisen katselemisesta, varsinkin jos tämä itse nauttii siitä, että häntä katsellaan ja esitellään. Tähän Kale naurahti ja sanoi, että tokihan hänelle passaa nuorta ja sorjaa vartaloa katsella, jos vain sellaisen eteensä saa. Vilkaisin Minnaa ja vaivihkaa nyökkäsin tälle ja hetken päästä Minna nousikin ja asteli kylpyhuoneeseen.

Kale seurasi Minnaa katsellaan ja oven sulkeuduttua hän käänsi katseensa minuun. “Teillä on aika erikoinen suhde.”, hän aloitti ja jatkoi: “Ei kovin moni mies ole valmis esittelemään naistaan tolla tavalla, puolijulkisesti ja ihan vieraalle ihmiselle.” Myönsin näin olevan, mutta totesin, että Minna luottaa, etten mä pakota sitä mihinkään sellaiseen, mitä Minna ei itse haluaisi ja että Minna saa koska tahansa sanoa “Ei” ja homma loppuu siihen. Kale nyökytteli hyväksyvästi ja jatkoi vielä: “Ei mun tarkoitus ole moralisoida, päin vastoin mä olen saanut nauttia kun nuori kaunis nainen on esitellyt upeeta vartaloaan mulle. Melkein harmittaa, ettei ole voinut kosketella Minnaa.” Viimeisen lausahduksen Kale sanoi naurahtaen, mutta äänensävy paljasti, että hän olis sangen mieluusti hyväillyt Minnan vartaloa pelkän katsomisen sijasta. Minnan astellessa takaisin kylpyhuoneesta keskustelumme katkesi ja Minnan istuutuessaan sohvalle tämä ojensi minulle kourassaan pienen mytyn. Kale katseli tätä ihmeissään, mutta huoahti kun nostin Minnan ojentamat pikkupöksyt kasvojeni eteen ja nuuhkaisin ja viskasin sitten märät pöksyt hytin parivuoteelle. Siemaisimme kaikki konjakeistamme Kalen katsellessa nyt himoiten vierellään istuvaa Minnaa tietäen, että tämän hameen alla ollut mitään peittämässä hänen häpyään. Laskin lasini sohvan eteen pöydälle ja ojensin käteni Minnalle kehottaen tätä eleelläni nousemaan ja vedin hänet sitten istumaan nojatuolin vasemmalle käsinojalle. Laskin oikean käteni Minnan oikealle reidelle aivan saappaan yläreunalle ja sivelin ja puristelin sitä kevyesti Kalen katseen seuratessa jokaista käteni liikettä. Siirsin kättäni ylemmäs ja kosketin paljaan reiden sileää ihoa saaden Minnan huoahtamaan, tartuin sitten reiteen tiukemmalla otteella ja aloin ohjata Minnan jalkoja erilleen. Minna ymmärsi aikeeni ja levitti jalkojaan sen, minkä tiukka hame antoi myöden. Mikä ei ollut paljon, mutta hameen lyhyydestä johtuen ja koska Minna istui tuolin käsinojalla ja siten korkeammalla tiesin, että Kalella oli nyt jonkinlainen näkymä Minnan hameen alle.

Kale siemaisi konjakistaan samalla kun hänen toinen kätensä kuin automaattisesti puristi hieman housujensa etumuksessa selkeästi pullottavaa seisokkia. Sormeni hipaisivat Minnan häpyä ja tämän inahtaessa kiihotuksesta kuiskasin Minnan korvaan ohjeeni: “Nouse seisomaan tähän meidän eteen ja riisu hitaasti mekkosi koko ajan Kalea katsoen.” Minnan noustessa nousin itsekin ja siirsin Kalen kummastelevan katseen alla ensin sohvapöydälle laskemamme konjakkilasit sohvan viereiselle tv-tasolle ja sitten itse sohvapöydän parvekkeen eteen. Otin vielä oman lasini takaisin käteen ja istuuduin takaisin nojatuolille ja Minnan minuun vilkaistessa nyökkäämällä kehotin tätä aloittamaan. Kalen kummasteleva katse muuttui hitaasti himokkaaksi, kun hän huomasi Minnan avaavan mekkonsa vyötä ja Kaleen katsoen alkavan avaamaan mekkonsa vetoketjua. Mekon avauduttua kokonaan Minna antoi vaatekappaleen pudota maahan, josta kurotin sen ylös ja laskin sohvalle Minnan jäädessä nyt seisomaan Kalen eteen pelkkiin pitkävartisiin saapikkaisiin pukeutuneena, suuret rinnat kiihotuksesta nopeutuneessa hengityksessä kohoillen. Kale katsoi minuun ja kun nyökkäämällä annoin miehelle luvan jatkaa hän kurotti kätensä Minnan lantiolle ja kevyesti veti tyttöä luokseen. Katselin tuolissani hymyillen, kun Kale hetken Minnan vartaloa hyväiltyään ohjasi tämän polvilleen kahareisin syliinsä ja tarttui noihin muhkeisiin ja pystyihin rintoihin autuas ja samalla irstas ilme kasvoillaan. Minnan suusta kuului parahdus, Kun Kale kumartui näykkäisemään hänen toista nänniään samalla kun miehen toinen käsi kurotti Minnan taakse ja tämän reisien väliin.

“Tämä tyttöhän on aivan märkä!”, Kale totesi paksulla äänellä kun hänen sormensa löysi tiemsä Minnan häpyhuulien väliin. “Tämä pikku kiimapillu tarvitsisi selvästi isoa, paksua kalua sisäänsä. Eikö haluaisikin?”, jatkoi Kale kysyi Minnalta samanaikaisesti minua katsoen. “No, Minna.”, sanoin tietäen jo etukäteen vastauksen, mutta haluten kuulla sen Minnan ääneen sanomana. “Tahtoisitko sä Kalen kullia sun sisääs? Haluisitko sä, että sulle tuntematon vanhempi mies ottaisi sut, mun katsellessa vieressä?” Minna parahti kahden Kalen sormista työntyessä hänen sisäänsä ja sai vaivoin vastattua: “Joooh. Mä haluan tulla pannuks ja otetuks. Mä haluan saada Kalen kullin mun sisääni!” “Sillä lailla Minna.”, myhäili Kale ja jatkoi samalla kravattinsa poistaen ja paitansa nappeja avaten: “Avaahan nyt Kale-sedän housut ja katso, millaista kullia saat kohta kiimapilluus!” Minna polvistuikin Kalen eteen ja alkoi näppärästi avaamaan tämän housuja ja Kalen nostaessa lanteitaan sai Minna vedettyä miehen housut ja alushousut nilkkoihin, jolloin Kalen pystyssä sojottava paksu elin paljastui Minnan kasvojen eteen. “Tartuppas Minna siihen sedän kulliin ja runkkaa sitä vähäsen.”, ohjeisti Kale potkien samalla kengät ja housut kokonaan jalastaan. “Just noin.”, ähkäisi mies Minnan alkaessa hitaasti hyväillä seisovaa kalua. “Katso mua samalla Minna. Katso mua ja nuolaise samalla sitä terskaa.”, jatkoi Kale Minnan ohjaamista. Minna alkoikin kielellään lipoa Kalen kullinpäätä samalla sen vartta runkaten, silmät koko ajan Kalen kasvoihin suunnattuina. “Sä olet kyllä tosi porno nainen Minna. Otappas se kulli nyt noiden upeitten tissies väliin ja runkkaa sitä niillä.”, hyrisi mies ja jatkoi sitten Minnan puristaessa rintansa Kalen elimen ympärille ja alkaen hyväilyn: “Ai kun näyttää seksikkäältä. Ai kun näyttää riettaalta!”

Olin samaa mieltä, näky oli melkoisen porno. Selkeästi vanhempi mies puolittain makasi sohvalla vain avattu pukupaita yllään samalla kun nuorempi, vain pitkiin saapikkaisiin pukeutunut kaunis nainen runkkasin miehen kalua rintojensa välissä. Katselin hetken aikaa kuinka Minna tyydytti Kalea rinnoillaan ja nousin sitten Minnan taakse ja aloin nostamaan tätä pystyyn. Minnan päästessä seisomaan Kalen eteen, tartuin häntä niskasta ja aloin ohjaamaan hänen päätään kohti Kalen haaroja. Minna tajusi heti aikeeni ja tarttui kädellään Kalen kulliin, kumartui suorin jaloin sitä kohti ja ohjasi kovan elimen huultensa väliin. “On se notkea tyttö.”, huokaili Kale katsellen samalla Minnan pystyssä olevaa pyllyä tämän imiessä miehen seisovaa kalua. Katselin Minnan pystyä peppua ja aloin hyväilemään tämän jalkoväliä saaden Minnan inahtelemaan Kalen kulli suussaan. Työntäessäni kaksi sormeani varoittamatta Minnan pilluun sisään tämä voihkaisi äänekkäästi ja työnsi peppuaan minuun päin, selkeästi haluten lisää. “Pikku kiimapilluhan taitaa olla ihan valmis.”, huokaili Kale katsellessaan, kuinka pumppasin hitaasti sormillani Minnan sisässä. Vetäessäni sormeni Minnan sisästä tämä vaikeroi pettyneenä: “Anna lisää!”, haluten selkeästi jotain sisäänsä. Varoittamatta läimäytin toisella kädelläni Minnan pakaraa saaden hänet kiljahtamaan. Läpsäisin vielä joitain kertoja Minnan pakaroita saaden ne punoittamaan, Minnan samanaikaisesti joko ynähdellessä Kalen kulli suussaan tai kiljahdellessaan jos kalu sattui olemaan poissa huulten välistä. Kun vielä läimäyttelyn aikana vein Minnan pillumehuista kastuneen sormeni tämän taemmalle aukolle, hieroen siihen liukastetta painaen samalla sormen päitä kevyesti reiästä sisään, pääsi Minnalta parkaisu: “AAaaaaiiiijjoooohhh!” Kalen katsellessa upotin sormiani hieman syvemmälle Minnan peppuun, miestä tämä selkeästi kiihotti. “Ottaakos Minna kullia kakkoseenkin? Tarjoaakos Minna tiukan peppunsakin vanhemmalle miehelle pantavaksi? Antaakos Minna kaikki reikänsä vieraan miehen käytettäväksi?”, kysyi Kale himosta paksulla äänellä. “Joooohh!”, huokaisi Minna. “Pankaa mua joka reikään! Käyttäkää mua! Mä haluan sun vanhemman miehen kullis mun sisään. Anna mulle! Ota mut!”

Kale riisui paitansakin yltään ja tarttui sitten Minnaa käsistä vetäen tämän taas syliinsä. “Tartuppa nyt siihen kulliin ja ohjaa se sun märkään pilluus. Kale-setä haluaa nyt tuntea, kuinka sun nuori vakos puristaa sen kovaa kalua. Mä haluan nähdä kuinka sun nuori vartalos ratsastaa tällasen vanhan miehen päällä.”, huohotti Kale jatkaen: “Just noin, ota se kokonaan sisääs. Kylläpä sä olet tiukka ja liukas.” Katselin taas nojatuolista, kuinka Minna voihkien ratsasti Kalen päällä miehen murahdellessa tyytyväisenä ja puristellessa vuoroin ratsastuksen tahdissa heiluvia rintoja ja vuoroin Minnan pyöreitä pakaroita. Näkymä oli niin kiihottava, että kaivoin oman seisovan kaluni esille ja aloin hitaasti sitä runkkaamaan katsellen samalla näytöstä, jonka Minna ja Kale silmieni edessä minulle tarjosivat. Minna kiljahteli kun Kale varoittamatta läimäytti tätä muutaman kerran pakaroille. “Kumarruppas nyt ja tarjoa noita kovia nännejäs mulle näykittäväks.”, komensi Kale ja Minnan tuodessa rintansa tämän kasvojen eteen mies tarttui hampaillaan toiseen nänniin kevyesti saaden Minnan parkaisemaan himosta: “Aiiihh! Sattuuuh! Hyvääähh!” Tämä vain rohkaisi Kalea ja kohta Minna kiljahtelikin Kalen purressa ja näykkiessä vuoron perään kumpaakin herkkää rinnannipukkaa, Minnan koko ajan pyörittäessä peppuaan Kalen kullin ympärillä. Kale vei etusormensa Minnan huulille ja tämä imaisi sormen suuhunsa alkaen imeä sitä kuin pientä kullia, Kalen yhä jatkaessa rintojen käsittelyä saaden Minnan ynähtelemään sormi suussaan. Kun Kale veti syljestä märän sormensa Minnan suusta, hän toisella kädellä veti tytön kiinni itseensä ja painoi Minnan tiukkaan suudelmaan. Samalla Kale kurotti märällä sormellaan Minnan pakaroiden väliin ja painoi sitä sisälle tämän tiukempaan reikään. Minna ynisi yhä Kalen suuta vasten Kalen liikutellessaan sormeaan parin nivelen mitalta tämän suolessa. Kalen vapauttaessa Minnan suudelmasta tämä voihki nyt suureen ääneen tuntiessaan molemmissa aukoissaan täytettä. “On se piukka reikä, mahtaako paksu kulli siitä mahtua ollenkaan?”, huohotti Kale jatkaen vielä hetken aikaa voihkivan Minnan aukkojen rassaamista. Sitten mies veti sormensa Minnan pepusta ja sanoin Minnalle: “Menes kontilles tohon sängyn reunalle ja nosta toi upea pyllys oikein kunnolla näytille.”

Minna siirtyi kuuliaisesti sängylle ja Kale vielä painoi häntä selästä ja ohjeisti: “Laitetaas noi tissit vielä tohon sänkyyn kiinni että saadaan selkä kunnolla notkolle ja toi peppu todella tyrkylle!” Kohta Kale seisoikin Minnan takana, katsellen tämän todella tarjolla olevaa peppua runkaten samalla kevyesti kulliaan. Sitten mies tarttui toisella kädellään Minnan vyötärölle ja alkoi vedellä terskaansa tämän pillun suulta aina pakaroiden välissä olevalle piukalle reiälle asti ja takaisin saaden Minnan vingahtelemaan halusta. Aina kullinpään ollessa häpyhuulilla Minna yritti työntää peppuaan taaksepäin ja saada tuo seisova kalu sisäänsä, mutta Kalella oli muuta mielessä. Naurahtaen hän kiusoitteli Minnaa: “Haluisitko sä tätä sisälles? Sä haluaisit, eikö totta? Sä haluat, että sua nussittais, että sut otettais.” Himosta sekaisin oleva Minna ei voinut kuin soperrella: “Antakaa mulle! Pankaa mua! Käyttäkää mua! Mä oon teiän narttu, käyttäkää teiän narttua! Antakaa kullia. Kovaa kullia.” “No pitäähän sun sitten saada kalua sisääs.”, vastasi Kale ja jatkoi: “Nyt katotaankin mahtuuko se kulli sun piukkaan peppuus!” Samalla Kale ohjasi pillumehuista liukkaan terskansa Minnan taaemmalle aukolle ja alkoi painaa sitä sisälle. Minna suusta pääsi pitkä parkaisu, mutta Kale ei antanut armoa vaan hitaasti työntyi koko kullinsa pituudelta Minnan peppuun. “Ei perkele kun on tiukka reikä.”, ähkäisi Kale. “Ei tällaista herkkua saakaan ihan joka päivä.” Sitten mies kumartui Minnan puoleen ja sanoi tälle: “Kohta Kale-setä alkaa nussimaan sun piukkaa pikku peppuas. Haluatko sä sitä? Haluaako Minna, että sen upeeta ja tiukkaa pyllyä nussitaan vanhemman miehen kovalla kullilla kunnes sä huudat?” “Jooh. Pane mun pyllyä. Nussi sitä!”, vastasi Minna yhä vaikeroiden.

Olin jo katsellessani Kalen ja Minnan tarjoamaan näytöstä runkkaillut hitaasti kaluani, mutta Kalen alkaessa hitaan nussimisen Minnan voihkiessa äänekkäästi aloin itsekin vihdoin riisuutumaan, en aikonut jättäytyä tämän näytöksen ulkopuolelle. “Mä jo ajattelin ettetkö sä aio nauttia tästä himokkaasta naisestas ollenkaan.”, puuskutti Kale naidessaan voihkivan Minnan tiukkaa reikää läimäytellen samalla tämän pakaroita saaden tämän parahtelemaan iskujen osuessa. “Kyllä mä aion osani ottaa, Minna saa tyydyttää meiät molemmat kunnolla!”, vastasin ja saatuani vaatteeni riisuttua kiipesin sängylle Minnan eteen. “Kyllähän tällainen kiimapylly aina kaksi miestä hoitelee.”, puhisi Kale ja samanaikaisesti alkoi naimaan Minnan tiukkaa kakkosta nopeampaa saaden Minnan parahtelemaan kivunsekaisesta nautinnosta. Naapurihyteissä ei varmasti ollut epäselvää, mitä seinän takana tapahtui, sen verran äänekkäästi Minna jo voihki Kalen armotta pamputtaessa tytön tiukkaa anusta. Tartuin Minnaa hiuksista ja aloin nostamaan hänen päätään ylös ja niin Minna nojasikin edessäni kyynärpäillään sänkyyn seisova kaluni kasvojensa edessä. Ohjasin Minnan huulet terskalleni ja hänen päästään ohjaten upotin puolet kalustani hänen suuhunsa. “Just noin Minna!”, kannusti Kale jatkaen: “Ime sun miestäs samalla kun tarjoat sun tiukkaa peppuas mun käytettäväks!” Minnan mahdollinen vastaus jäi pelkäksi muminaksi kun aloin hiuksista kiinni pitäen pumppaamaan Minnan päätä upottaen joka kerrallaan kulliani syvälle hänen kurkkuunsa. “Kiimapylly saa parrua molemmista päistä!”, huohotti Kale ja läimäytteli taas Minnan pakaroita. Minna ynisi, vingahteli ja parahteli kullini syvällä suussaan Kalen nainnin ja läimäyttelyn tahdissa, mutta samalla selkeästi työnteli peppuaan Kalea vastaan. Ei ollut epäilystäkään etteikö Minna nauttinut ollessaan kahden miehen hyväksikäyttämänä.

Vielä hetken aikaa kaluani Minnan suussa pumpattuani vedin syljestä märän elimeni tämän suusta, jolloin Minna kykeni taas ääntelemään kunnolla. “Kovaa! Nussi! Uiuiuiuiui! Pane! Pane muah! Aih! Sattuuh!”, ulisi Minna Kalen käsittelyssä. Mutta minä aioin vielä antaa oman osuuteni Minnan alapään käsittelyyn ja aloin pujottautumaan Minnan alle. Kale hidasti vauhtiaan ja lopulta vetäytyi kokonaan Minnasta ulos tajuttuaan aikeeni. Päästyäni Minnan alle sanoin Minnan korvaan: “Nyt ohjaat mut sun kiimapillus sisään.” Minnan tartuttua kulliini ja saadessaan terskan sisäänsä jatkoin: “Ja nyt sä saat kunnolla kullia, sitähän sä haluat. Etkö haluakkin? Tulla naiduks oikein huolella. Kahden miehen toimesta.” “Niin Minna.”, puuttui nyt Kale puheeseen: “Sä haluat meidät molemmat sisääs, etkö haluakkin? Sä haluat, että noita sun molempia piukkoja aukkojas venytetään paksuilla kulleilla? Sä haluat antautua, alistua, olla meidän panopuu.” “Joooh.. täyttäkää muuUUUUT!”, Minnan vastaus muuttui rääkäisyksi Kalen työntyessä takaisin hänen piinattuun peppuunsa. “Nyt tää vasta tiukka onkin!”, ähkäisi Kale kun aloitimme liikuttelemaan kalujamme Minnan äärimmilleen venytetyissä aukoissa. Minna voihki ja parahteli äänekkäästi tuplapanomme johdosta, mutta myös vastasi työntöihimme. Me taas Kalen kanssa läimäyttelimme Minnan pakaroita ja puristelimme hänen rintojaan, minä näykin välillä hänen herkkiä nännejään ja Kale veti välillä Minnaa hiuksista saaden hänen selkänsä kaarelle ja saimme näin Minnan parahtamaan entisestään kivusta ja nautinnosta. Naintimme tahti kiihtyi koko ajan hitaasti eikä Minna suusta enää tullut kuin yhtämittaista ulinaa tämän lähestyessä massiivista orgasmia. Kaukana ei ollut Kalenkaan huippu tämän tarttuessa kaksin käsin Minnan vyötäröstä ja aloittaen rajun loppurutistuksen. Kale ehti saavuttaa päämääränsä ensi ja karjaisten junttasi kullinsa syvälle Minnan peppuun alkaen purkamaan lastiaan tämän sisään. “Siitä saat, vanhan miehen spermaa sisääs!”, Kale karjahteli ja Minnan tuntiessa Kalen purkautumisen laukesi tämäkin kirkaisten ja kouristellen, kalumme yhä hänen sisällään. Itselläkin laukeamine oli jo lähellä, enkä antanut Minnan kouristelevalle pillulle armoa vaan aloin tikkaamaan sitä altapäin raivokkaasti. “Eih.. ei enääh…”, yritti Minna nyyhkyttäen anoa helpotusta, mutta en aikonut antaa armoa vaan jatkoin työntelyäni kunnes oma kaluni alkoi suihkuttaa spermaansa Minnan pilluun.

Hetken aikaa lojuimme huohottavana kasana, pehmenevät kalumme Minnan spermaisissa rei’issä, Minnan vavahdellessa orgasminsa jälkimainingeissa. Sitten Kale nousi ja vetäytyi Minnan sisältä ja Minna kierähti selälleen viereeni. “Olipas se… olipas se melkoinen pano.”, totesi Kale samalla kun lorautti laseihimme hieman konjakkia, siemaisi sitten omastaan ja minun noustuani ylös ojensi minulla oman lasini. Siemaisin lasistani ja vilkaisin Minnaa, joka yhä huohotti, maaten selällään jalat hieman levällään sperman alkaessa valua tämän aukoista. Näky oli todella rietas enkä voinut olla hymyilemättä. Hetken päästä Minna nousi istumaan ja ojensin hänelle paperia, johon pyyhkiä jo ulos valuneita spermoja. “Miltä tuntuu?”, kysyin hymyillen Minnalta. “Hyvältä. Riettaalta. Alapää vaan tuntuu vähän aralta, te ette olleet ihan kauheen helliä.”, hän vastasi naurahtaen osoittaen siten, ettei suinkaan ollut pahoillaan rajuista otteistamme. “No kun kaikesta näki, että sä olet nainen, joka täytyy ottaa rajusti ja joka kestää useemmankin miehen kovempaakin kohtelua. Ja onhan se mustakin kiihottavaa päästä rajusti ottamaan, käyttämään, toisen miehen nuorta naista.”, nyökytteli Kale tarjoten Minnalle tämän konjakkilasia. Minna siemaisi konjakkinsa kerralla ja totesi sitten: “Mun tarttis varmaan käydä vähän siistiytymässä!”, aikoen mennä kylpyhuoneeseen. Mutta minulla oli vielä jotain mielessäni nartulleni. “Älä, pue vaan mekkos päälles.”, sanoin pukiessani omia vaatteitani ylleni ja jatkoin: “Mä haluan, että meiän spermat valuu sun sisästäs vielä kun me lähdetään omaan hyttiin.” Vilkaistuani kelloa lisäsin vielä: “Tai vielä yksille, mä taidan haluta esitellä sun saanutta olemustas koko laivalle.” “Sä oot ihan kauhee!”, Minna vastasi kuitenkin hymyillen kun hän veti mekkonsa vetoketjua kiinni ja käsilaukkunsa otettuaan alkoi korjailemaan kärsinyttä ehostustaan. “Niin oon, ja siitä sä mussa tykkäätkin. Kun et koskaan voi tietää oonko mä keksiny sun varalles jotain rietasta.”, naurahdin ja kulautin oman konjakkini loppuun.

“Minä taidan kyllä jo jäädä tänne hyttiin, johan tässä on saanut kaiken, mitä laivalta vois toivoakkin.”, hekotteli Kale ja jatkoi: “Kiitoksia vaan teille molemmille, annoitte kyllä melkoisen kokemuksen tälle miehelle. Varsinkin sinä, Minna, tolla sun uskomattomalla kropalla, jota sain luvan käyttää.” Minna sipsutti Kalen eteen ja suuteli tätä kiihkeästi ja sanoi sitten: “Kiitos sulle, että lähdit mukaan meiän peliin ja osasit olla samaan aikaan herrasmies kun käytit mua rajusti. Tässä sulle vielä jotain muistoksi.” Sen sanottuaan Minna koppasi yhä sängyllä olleet stringinsä ja ne kädessään tarttui Kalen kulliin runkaten sitä kevyesti muutaman kerran, jättäen sitten pikkupöksynsä elimen ympärille. “Eissaatana!”, Kale huoahti kalunsa alkaessa taas kovettumaan Minnan kääntyessä astelemaan hytin ovea kohti ja katsoessa vielä silmää iskien olkansa yli tätä. Naureskellen toivotimme Kalelle hyvät yöt ja astumme ulos hyttikäytävälle.

Astellessamme hiljaisella hyttikäytävällä Minna toteaa minulle: “Helkkari teiltä tuli isot lastit, tuntuu että mä valun ihan virtana teiän mällejä. Annakko mulle jotain paperia.” Vedän Minnan kiinni itseeni ja suutelen tätä himokkaasti kuiskaten sitten tämän korvaan: “Mun oma spermainen pikku narttuni. Tuntuuko hyvältä olla kahden miehen siementämä?” Ojensin sitten Minnalle hytistä mukaani ottamaa paperia ja Minna vie kätensä hameensa alle ja pyyhkäisee pahimpia valumia reisiltään. Paperi on aivan limaisen märkä, onneksi lähellämme on roskis jottei spermaista paperia tarvitse kantaa mukana tai jättää hyttikäytävälle muiden risteilyvieraiden ihmeteltäväksi. “Et kai sä tosissaan aio viedä mua vielä jonnekkin baariin, alapää spermaa valuvana?”, Kysäisi Minna kun johdatin häntä rappusissa ylöspäin. “Aion, ja mä tiedän että säkin salaa nautit siitä. Olla totaalisen pantavan, ja pannun näkösenä kaikkien miesten kuolattavana niitten vaan toivoessa, että nekin pääsis sun jalkojes väliin.”, naurahdin ja Minna kikatti vastatessaan: “No niin nautinkin. Mut aioksä vielä jakaa mut muidenkin kanssa tänään?” Vedin Minnan vyötäröstä kiinni itseeni laivan discoon astuessamme ja hänen korvaansa sanoin myhäillen: “Ehkäpä…” Baaritiskille suunnatessamme huomasin, kuinka Minna keräsi lähes kaikkien miesten katseen itseensä. Tilattuani juomat ja siirryimme yhteen tanssilattian vieressä olevista pystypöydistä. Huomasin, kuinka viereisen pöydän neljä nuorta miestä jäivät estottomasti tuijottamaan Minnaa, myöskin parin pöydän päässä olevat kaksi tummaa miestä loivat pitkiä ja hyväksyviä katseita Minnan kurveihin. Kumarruinkin Minnan puoleen ja viitaten huomaamattomasti tämän “ihailijoiden” suuntaan sanoin Minnan korvaan: “Täällä sulla ainakin olis halukkaita ottajia.”

2 kommenttia viestissä: “Risteilyllä rietastelua (osa 1)”

  1. fr11kk1 says:

    Huh huh, nyt on laatu tekstiä. Kuvailut kohdillaan, jännittettä riittää ja sitä rakennetaan tarpeeksi pitkään. En keksi miten parantaisin tätä

Kommentoi

top