search
top

Kaverini Heidin luona kylässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (115 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Karistelin takkini ja myssyni päältä enimmät lumet pois, kopistelin kengät. Perhana sentään mikä myrsky! Karu Pohjola. Pujahdin rappukäytävään samalla kun joku tuli ulos. Hissi oli valmiiksi alakerrassa, astuin sisään ja painoin kerroksen nappia. Heidi oli luvannut tarjota lämmintä teetä. Olimme edellisenä iltana kirjoitelleet parit tekstarit ja kun hänelle selvisi että tulen keskustassa asioilla käymään, ehdotti hän että tapaisimme pitkästä aikaa. Hissi kolahti määränpäähänsä, astuin käytävään ja astelin kohti ovea. Kilautin ovikelloa, odotin hetken, kuulin muutaman askeleen ja heti perään aukesi ovi. Iloisesti hymyilevä nainen. Moi Heidi. Moi, siellä taitaa olla melkoinen koiranilma. No on todella.

Riisuin ulkovaatteeni ja kengät, astuin peremmälle. Ulkoilma punotti poskiani, torilta ei edes ollut kummoinen kävelymatka mutta viima ei ollut kovin armollinen. Tuntui hyvältä olla lämpimästi sisällä.

Menin sohvalle istumaan, Heidi laittoi veden kiehumaan ja minä aloin selostaa päiväni kulkua. Päivittelin vieläkin säätilaa, olinhan juuri tänään joutunut kulkemaan paljon ulkona. Heidi yhtyi päivittelyyni ymmärtäväisesti ja arveli teen maistuvan nyt erityisen hyvälle. Myönsin huokaisten. Vedenkeittimestä kuului naksahdus ja Heidi kääntyi ottamaan kuppeja kaapista. Mitenkään asiaa ajattelematta tai tarkoittamatta, katseeni hakeutui kotoisten verkkarien suojissa olevaan takapuoleen. Katselin häntä hetken ajan kuin ketä tahansa vierasta naista katsoisin. Sitten havahduin ja melkein hämmennyin. Olimmehan me monenlaisia juttuja tekstailleet ja meilailleet, rohkeitakin, vaan jotenkin tuntui oudolta tässä ja nyt tuijottaa toisen peppua. Olihan hän ennen kaikkea hyvä ja läheinen ystäväni, mutta välillämme ei ollut koskaan ollut mitään noita paremminkin huumorin piikkin meneviä flirttiviestejä kummempaa.

Heidi asetti kupit ja sokeriastian pöydälle, laittoi teepussit kuppeihin ja kaatoi juuri kiehunutta vettä päälle ja kutsui pöydän ääreen juomaan. Kiitin, yrittäen samalla unohtaa mitä juuri ajattelin. Lähes suuta polttava tee lämmitti mukavasti, juttelimme samalla leppoisasti viime aikojen tekemisistämme. Juomat juotuamme Heidi halusi näyttää minulle valokuvia viime aikojen reissuiltaan.

Heidi nappasi läppärin käsiinsä ja istahdimme sohvalle vierekkäin. Hän etsiskeli kuvat koneen syövereistä ja alkoi klikkailla niitä läpi. Heidi kertoi kuinka tärkeitä matkat olivat hänelle olleet, hän oli saanut irrottautua arjen aherruksesta ja saanut aikaa ajatella mieskuvioitaan. Hän oli hetken hiljaa ja katsoi minua silmiin.

– Kiitos myös sulle että olen saanut sulle purkaa pahaa oloani.

Naurahdin vaivautuneena, vähättelin osuuttani.

– Ei kun ihan oikeesti, olet mulle yksi tärkeä ilonaihe.

Myönnyin että kiva jos minusta todella oli apua, ja muistutin että tunne on vähintään molemminpuolinen ja etten varmasti ole osannut edes kertoa miten tärkeä hän itse on minulle. Heidi kumartui halaamaan minua ja kiitti olemassaoloani. Hän antoi pienen suukon poskelleni. Erkaannuttuaan hän edelleen katsoi minua silmiin, minä katsoin takaisin. Tuijotimme toisiamme pienen ikuisuuden. Tuntui että kohta tapahtuu jotain sellaista jota näkee vain elokuvissa. Aloimme lähentyä toisiamme mitään sanomatta. Sentti sentiltä kasvomme lähestyivät toisiaan. Katsoin Heidiä silmiin, välillä vilkaisin hänen huuliaan, ikään kuin viestittäen että tuolla on päämääräni, matkalla ollaan. Heidi ei näyttänyt ollenkaan torjuvalta tai epävarmalta, päinvastoin, täällä odotetaan jo.

Hän sulki silmänsä, huulemme koskettivat. Kevyt, hellä, vaivaton suudelma, kestoltaan hieman pidempään kuin vain hetken. Heidiä nauratti kuin pientä tyttöä. Totesin tuntuneen hyvältä. Heidi oli samaa mieltä. Sanoin haluavani lisää. Huulet kohtasivat jälleen. Kului sekunti, toinen, kolmas, neljäs… useita. Minut oli herätetty, jonkun rajan yli mentiin juuri nyt.

– Haluaisin sinua… , pääsi suustani. Heidi ei vastannut mitään vaan painoi huulensa jälleen huuliani vasten. Hän paranteli asentoaan, nyt ei enää pussailla, nyt suudellaan tosissaan. Nostin toisen käteni hänen niskansa yläpuolelle, pidin kevyesti hänen päästään kiinni suudelmamme yhä vaan jatkuessa. Imaisimme välillä toisiltamme vain alahuulta, sitten ylähuulta. Kielet pysyivät vielä omilla tonteillaan.

– Tää tuntuu oikeesti tosi hyvältä, kuiskasin.Heidi ei taaskaan vastannut vaan painautui yhä tiukempaan suudelmaan. Mukana oli jo kiihkoa kummankin puolelta. Huulia imeskeltiin, kuului maiskuttelua ja tuhisevaa hengitystä. Kokeilin kielen kärjellä hänen huuliaan, kiihko tuntui vain lisääntyvän. Pian kielet olivat jo täydessä touhussa, törmäilivät toisiinsa matkalla vastapuolen suuhun. Kädet olivat jo löytäneet tiensä toistemme vartaloille hellästi hyväilemään.

– Onhan tää nyt ok, varmistin Heidiltä. Hän nyökytti päätään ja kääntyi samalla päälleni istumaan. Suutelumme jatkui yhä vaan kiihkeämpänä, hyväilin samalla hänen vartaloaan. Tunnustelin niskaa, leikittelin hiuksilla, valutin käsiäni olkapäiden kautta selkään, aina vyötärölle asti. Lantion alueella hieroin hieman pidemmän aikaa kunnes siirsin käteni pepulle. Hyväilin, tunnustelin, nautiskelin, hieman puristelinkin. Hyväilin reisiä, aloin siirtyä jälleen ylemmäs, vatsalle, yhä ylemmäs, rinnoille asti. Heidin rinnat ovat juuri sopivan kokoiset minun makuuni. Pyörittelin kämmeniäni rintojen ympärillä kunnes rohkaistuin tarttumaan niihin kunnolla kiinni.

En olisi millään malttanut jättää Heidin rintoja rauhaan mutta halusin edetä. Siirsin käteni takaisin vyötärölle, etsiskelin college-paidan helman ja aloin nostaa sitä. Heidi nosti kätensä ylös ja lopuksi otti paidan itse pois. Alla oli vielä punainen t-paita, aloin hivuttaa sitäkin ylöspäin. Siirsin helman rintojen yli Heidin kaulalle, alta paljastuivat mustat rintaliivit. Ne olivat aika seksikkäät, ja jättivät sopivasti osan rinnoista näkyville. Heid pujotteli t-paidankin pois päältään, nojasi hiukan taaksepäin ja alkoi riisua paitaa minultakin. Autoin häntä, ensin riisuimme villapaitani, sitten vielä alla olleen poolopaitani. Vedin hänet takaisin kiinni itseeni, suutelin hänen kasvojaan, poskiaan, kaulaansa, hivuttauduin hieman alaspäin, aloin suudella rintaliivien paljaaksi jättämää ihoa. Heidi huokaili, sopersi miten ihanalta tuntuu. Aloin samalla näprätä sormillani Heidin selkäpuolella. Parin yrityksen jälkeen sain aukaistua rintaliivien hakasen, en kuitenkaan heti riuhtaissut liivejä pois. Laskin ensin vasemman olkaimen, sitten oikean, käänsin katseeni Heidin silmiin ja samalla hivutin liivit pois hänen povensa päältä.

En vielä edes vilkaissut hänen paljaita rintojaan vaan kysyin silmiin katsoen että haluaisiko hän minun suutelevan niitä. No arvaa, kuului vastaus. Hymyilin, käänsin katseeni alemmas. Kauniit, ihanat rinnat. Nännit olivat jo kovettuneet. Kumarruin ensin vasemman rinnan luo, suutelin ympäriinsä, en kuitenkaan vielä nänniä. Heidi alkoi jälleen huokailla. Siirryin toisen rinnan pariin, samalla tavalla suutelin sen ihoa. Viimein kosketin huulillani myös nänniä, Heidi värähti ja hänen suustaan pääsi entistäkin syvempi huokaus.

Pidin nänniä hellästi huulieni välissä, kokeilin välillä kielelläni, aloin hiljalleen imeskellä. Siirryin pian takaisin vasemmalle rinnalle, sen kovana odottava nänni sai samanlaisen kohtelun. Siirsin samalla käteni oikean rinnan päälle, otin sen nännin sormieni väliin, puristelin ja pyörittelin kevyesti. Jatkoin tätä, vuorotellen rinnasta toiseen vaihtaen, imien ja suudellen, samalla toista rintaa kädelläni hoitaen.Heidi vaikutti tyytyväiseltä, huokaili ja ynisi, kuiskaili välillä ohjeita vaihtaa puolta. Välillä imaisin hieman lujempaa, välillä taas puristelin sormillani hivenen kovempaa.

Heidi antoi eleillään ymmärtää että on aika tehdä jotain muutakin. Hän kuitenkin katsoi minua vielä kysyvästi ja varmisti että onhan tämä varmasti minullekin ok. Vastasin myöntävästi.

Nojauduin sohvalla taaksepäin, Heidi nousi sylistäni ja kumartui aukaisemaan housujeni vyötä. Farkut pois, ja vielä alushousutkin pois. Minulla oli jo ajat sitten alkanut seisoa, viimein kaluni pääsi ahdingosta vapauteen.

Heidi katseli tyytyväisenä kuten naiset usein katsovat, miehen seisova elin tuntuu usein olevan jonkinlainen luottamuslause. Hän kumartui ja otti kaluni käteensä, alkoi ikään kuin tutkia sitä. Täällähän on jo ihan valmista vaikka mihin, hän nauroi ja katsoi minua silmiin. Käsi alkoi tehdä hyväileviä liikkeitä, ensin hyvin varovaisesti mutta koko ajan yhä määrätietoisemmin. Tuntui todella hyvältä.

Heidi kumartui ja suukotti hellästi terskaani. Hän katsoi ilmettäni ja puhkesi hymyilemään nähdessään hämmästykseni. Hän kallisti päätään ja antoi suukkoja elimeni varteen, ensin toiselle ja sitten taas toiselle puolelle. Heidi levitti jalkojani hieman lisää ja siirsi toisen kätensä pussejani hyväilemään. Hän tunnusteli kummatkin kivekset ja totesi kaiken olevan tallella. Sitten aivan yllättäen kaluni olikin jo hänen suussaan. Heidi alkoi imeä, en voinut muuta kuin sulkea silmäni ja nauttia. Tunsin kuinka lämpöinen ja kostea suu pyöriskeli kullini ympärillä, välillä kieli vaelsi vartta pitkin, välillä pyöriskeli terskan kärjessä. Ynisin ja huokailin, lopulta jouduin sanomaan Heidille että lopettaisi jo, en halua laueta vielä hänen suuhunsa. Naurahtaen hän päästi kalunisuustaan.

Heidi nousi eteeni seisomaan ja alkoi riisua housujaan. Verkkarit lähtivät pikaisesti, alla olivat vielä mustat pikkuhousut. Hän alkoi riisua niitä sopivan viettelevästi, välttäen kuitenkin hassun amatööristrippauksen piirteet. Pikkuhousujen alta paljastui kaikkein pyhin, alue jota nainen oli selvästi huolella hoitanut. Karvoitusta oli mutta se oli erittäin siisti, selvästikin lyhennelty ja reunoilta muotoiltu.

– Mennään tuonne sängyn päälle, Heidi ehdotti tarttuen käteeni.

Seurasin kiltisti makuuhuoneeseen, silmäillen samalla hänen vartaloaan. Hän asettui sängylle selälleen, menin hänen päälleen, suutelimme. Hivuttauduin alemmas, suutelin kaulaa, imeskelin korvannipukoita, nuolin rintoja, näykin nännejä, suukottelin vatsaa. Saavutin jalkovälin, annoin pusuja reisille, samalla kokeillen kädellä Heidin häpykumpua. Tunsin pientä kosteutta, työnsin hitaasti yhtä sormea hieman sisälle märkään ja lämpöiseen onkaloon. Heidi näytti sulkevan silmänsä ja keskittyi nauttimaan olostaan. Liikuttelin sormea hänen sisällään, vedin sen pois ja kuljetin hiukan ylemmäs.

Etsiskelin herkintä kohtaa, hetken kuluttua sen löysinkin. Heidi värähti, hänen vartalonsa alkoi kiemurrella, suusta alkoi purkautua kiimaisen naisen huokauksia. Vaihdoin sormen tilalle kieleni, koskettelin ja nuolin klitorista samalla kun työnsin sormeni taas sisälle. Heidi tarttui käsillään päähäni, jalat liikehtivät levottomasti puristuen välillä pääni sivuille voimakkaasti. Hetken päästä luovuin tuosta lemmenpesästä ja nousin Heidin päälle, suutelimme jälleen, kenties hän hieman maistoi omaa makuaan huuliltani. Painoin lantiotani häneen, tunnustelin kalullani hänen haarojaan, löysin pian oikean paikan ja aloin työntää hitaasti. Hän oli liukas mutta tuntui tiukalle, etenin siksi hyvin varoen. Kaluni ympärille kietoutui kostean lämmin tunne, suljin silmäni hetkeksi, siunasin mielessäni kuinka upealta nainen voikaan tuntua.

Kun olin kokonaan Heidin sisällä, olin hetken paikallani, kuiskasin hänen tuntuvan todella hyvältä. Hän mumisi että niin sinäkin. Aloin hitaasti vetäytyä pois, ja taas takaisin sisälle, poispäin, sisälle, poispäin, sisälle… tahti alkoi kiihtyä, Heidi huohotti, minä huohotin, nautin joka solullani pehmeistä huulista, sileästä ihosta ja kosteasta onkalosta. Nousin välillä käsieni varaan, katselin naista allani, kuinka hänen poskensa olivat punertuneet, kuinka suu oli raollaan päästäen kiihottavia ääniä, kuinka silmät välillä katsoivat minuun kuin vaatien koko ajan lisää, kuinka pää kääntyili, kuinka rinnat heiluivat työntöjeni tahdissa. Suljin silmäni, annoin muiden aistien lisätä nautintoani, kuulin kuinka Heidi huokaisi kyrpäni tuntuvan hyvältä, rivot sanat lisäsivät kiihkoani, aloin työnnellä yhä vauhdikkaammin. Huone täyttyi kiiman äänistä.

Halusin tästä nautinnosta mahdollisimman täydellisen, en liian pikaista. Ehdotin että Heidi tulisi ratsastamaan päälleni. Erkanin vastahakoisesti hänestä, elimeni joutui pois lämpimästä kodistaan. Käännyin sängylle selälleni, Heidi kiepsahti päälleni hajareisin ja sujahdin saman tien takaisin häneen. Nostin käteni rinnoille, pyörittelin ja puristelin, näpräsin kovana sojottavia nännejä. Heidi liikutteli itseään, ei niinkään ylös ja alas vaan enemmänkin heilutteli lantiotaan joka suuntaan. Hän nosti kätensä päänsä päälle ja alkoi haroa hiuksiaan. Näky oli äärimmäisen kiihottava, päälläni oli olostaan täydellisesti nauttiva kaunis nainen. Heidi muutti hiukan asentoaan ja ojentautui päälleni niin että saatoin kurottaa suullani rinnoille. Puristin rintaa kädelläni ja aloin imeä nänniä, välillä puristin sen huulieni väliin. Aloin olla mielettömässä kiimassa, olisin voinut vaikka syödä hänet.

– Tuu takaapäin, pane mua takaa…, Heidi yhtäkkiä hengähti. Erkanimme jälleen, Heidi asettui nelinkontin sängyn päälle. Könysin hänen taakseen, huokaisin varmaan ääneen nähdessäni mitä edessäni oli. Upean muodokas nainen jolla on pyöreä peppu, kaaria ja muotoja juuri minun makuuni. Työnnyin välittömästi hänen sisäänsä. Katselin kuinka kivikova kaluni upposi märkään onkaloon yhä uudelleen ja uudelleen.

Pyörittelin käsiäni Heidin pakaroilla, välillä hieroin selkää, kurottautuen aina niskaan asti ja tarttuen olkapäistä kiinni, ikään kuin pidin häntä paikoillaan. Meno alkoi olla jo aika rajua, tämä oli nyt panemista. Tästä saat nyt kunnolla kyrpää, tuntuu siltä että et ole aikoihin saanutkaan, sulla on niin mahtavan tiukka pillu, sitä on hyvä naida, etkö tykkääkin kyrvästäni, tiedän että tykkäät… ajatukseni menivät omaa rivoa rataansa, en kuitenkaan ääneen niitä sanonut.

Heidi heilutteli päätään holtittomasti, tukka kimpoili edestakaisin, työntelin rajusti ja kunnolla, kuin luulisin olevani viimeistä kertaa naisen kimpussa. Heidi ääntely alkoi olla jo huutamisen tasolla, jossain välissä hän huudahti saavansa pian ja vaati antamaan enemmän ja rajummin munaa. Työnnyin häneen kaikilla voimillani, yhtäkkiä hän hiljeni lähes täysin, hänen kroppansa vääntyili ja kouristeli, pää lysähti tyynylle. Hän sai. Tunsin itsekin lähestyväni huippua, työnsin viimeisillä voimillani, viimein tunsin ensivaroituksen nivusissani, liikkeeni pysähtyi sillä en enää jaksanut, kaluni suihkutti lastinsa Heidiin. Olin aivan voipunut, tärisin, jaksoin hädintuskin pysytellä polvillani. Vetäydyin ulos, Heidi kääntyi väsyneenä kyljelleen, tiputtauduin hänen vierelleen, sperman ja muiden nesteiden liukastuttama kaluni kiilteli valossa.

Emme puhuneet hetkeen mitään, kumpikin huohotti rajusti, silmät kiinni voimia palautellen. Pikku hiljaa hengitykset tasaantuivat ja kummankin kasvoille ilmaantui voipunut hymy. Hups mitenkäs tässä näin kävi, ihmettelimme naureskellen. Otin hänet kainalooni, halailimme ja kaulailimme, juttelimme jotain. Jonkin ajan päästä nousimme sängystä, kävimme kumpikin pikaisella pesulla. Puimme päällemme, huomasin siinä että kello oli jo aika paljon, aloin tehdä lähtöä. Laitoin kengät jalkaan ja päällystakin päälleni. Sovimme olevamme edelleen yhteyksissä, ja lähes yhtä aikaa totesimme että oli muuten mahtavaa. Nauroimme. Suutelimme vielä hellästi. Hyvästelimme, painoin oven kiinni, menin hissillä alas. Astuin ulos kylmään myöhäisiltaan, lumimyräkkä oli vain pahentunut. Hymyilin.

Kommentoi

top