search
top

Leimattu huora

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (90 votes, average: 2.46 out of 5)
Loading...

Leimattu huora
Raimo ja Satu palasivat tauoltaan raiskaushuoneeseen, jossa Kati lojui haarat levällään pillu ja suu sperman peitossa. Pikku pillu ja persereikä olivat ihan punaiset nussimisesta. Molemmat karjut olivat saaneet kunnolla pillua ja istuivat tyytyväisinä tuoleilla tupakkaa polttaen. Satu käveli Katin luo ja nosti Katin jaloilleen ja sanoi, että mennään pesulle. Kati vietiin vieressä olevaan pesuhuoneeseen ja Satu saippuoi Katin ja käski puhdistautua seuraavaa tilaisuutta varten.
Raimo ja Satu katselivat, kun Kati peseytyi ja kotvan kuluttua olikin saanut pestyä spermat ja limat pois pillusta ja suusta mihin sitä olikaan sitten naidessa lentänyt. Pillua kivisti vieläkin isomunaisten miesten survottua sinne kyrpäänsä.
Sen jälkeen Kati vietiin korkeaan huoneeseen, joka vaikutti selkeästi kidustuskammiolta. Iso perse keikkuen Kati kipitti huoneeseen.
Raimo käski Katin mennä huoneen reunalla olevan pukin päälle ja levittämään kädet ja jalat pukin jalkojen suuntaisesti. Kati totteli ja Raimo napautti ranne ja nilkkalukot päälle. Siinä Kati oli taas perse pystyssä tarjolla. Kati näki, kuinka Raimo käveli seinän vierelle. Siellä oli monenlaista kidutusvälinettä tuhmille tytöille. Raimo palasi pienen kaasupolttolampun ja muutaman pienen raudan kanssa. Raimo sanoi, että nyt sut leimataan R merkillä Raimon huoraksi. Kati alkoi itkeä ettei saa. Eihän Katilla ollut ennestään tehty mitään tatuointia edes. Raimo näytti rautoja ja sanoi ’saat itse valita mihin ja millä raudalla sinut merkataan. Isoimmalla 50 sentin kolikon kokoisella R merkillä takamukseen vai 20 sentin kokoisella rintaan vai 10 sentin kokoisella pillun huuleen.
EII EI saa Kati aneli. En halua! Raimo sytytti puhalluslampun ja Kati näki kuinka isoin merkintärauta alkoi punottaa jo uhkaavasti. Raimo käveli avuttoman Katin luo ja levitti Katin häpyhuulia ja työnsi sormeaan sisään ja ulos. Kati nyyhkytti pelokkaana mutta hiukan kiihottuneen. Raimo jatkoi Katin pillun hierontaa. Sitten yhtäkkiä Katin arvaamatta Raimo paino kuuman R raudan Ratin perseen kannikkaan ja lievä palaneen lihan käry nousi Katin kiljuessa kivusta. Häneltä lähti taju hetkeksi ja kun se palasi jatkoi Kati huutoaan. Kipu oli jotain mitä Kati ei ollut koskaan kokenut. Kati itki ja huusi kivusta. Raimo haki jääpaloja ja viilensi polttojälkeä. Nyt sut on leimattu mun huoraksi, Raimo totesi ja irroitti Katin kahleet.
Satu talutti itkevän Katin huoneen keskelle. Keskellä lattia roikkui katosta metalliset ketjut ja nilkkaremmit. Satu käski Katin siihen ja sitoi ketjut nilkkoihin ja käynnisti vinssin, joka nosti Katin ylösalaisin. Pian Kati oli jalat levällään kiikkumassa katossa pää alaspäin. Kati näki kuinka Raimo tuli hänen luokseen kyrpä ojossa ja käski imeä kyrpää. Samalla Satu otti seinältä ruoskan ja läimäytti Katia perseelle ja hiukan taisi osua vitullekin kun Kati kiljaisi niin voimakkaasti. Muutama lyönti lisää ja Katin perse alkoi punoittaa ja väri lähestyi jo punaisia vaatteita. ’Ime Ime pikku narttu’ Raimo hoki ja Satu ruoski perseen ihan kunnolla. Kati ei voinut huutaa kun Raimon kalu tukki suun. Lopulta Raimo laukesi ja spermat valuivat pitkin huulia.
Satu haki kynttilätelineestä pari isoa kynttilää ja lähestyi Katia. Oletkos saanut steariinikäsittelyä aiemmin? Kati pudisti päätään. Satu aloitti valuttaa steariinia ensin Katin käsille ja kaulalle. Kati vaikersi mutta samalla kiihottui. Sitten kynttilät lähestyivät Katin rintoja ja Kati tunsi, kuinka liekkien lämpö lämmitti nännejä. Kuumat liekit välillä nuolivat Katin rintoja ja Katin ilme muuttui tuskaiseksi irvistykseksi. Satu laittoi kynttilät limittäin toisiinsa ja liekkien nuollessa kynttilänvartta kuumaa steariinia alkoi valua Katin rinnoille ja nänneille. Nyt Kati kiljahti ja kyynel tuli silmäkulmaan. Samalla kuitenkin, tunsi kuinka pillu alkoi kostua. Satu huomasi tämän ja sormetti Katia. Katos kun sun huora ihan kostuu, taitaa tykätä, Satu totesi. Kati ynisi nautinnosta. Satu alkoi siirtää kynttilöitä ylemmäs ja steariini valui jo navan kohdalla. Satu nosti kynttilät ylöspäin ja valutti steariinia reisille ja laski alapäin. Kati vaikersi ja ajoittain kiljahteli. Pian jo oltiin pillun yläpuolella ja Kati kiljaisi kunnolla, kun ensimmäiset steariiniryöpyt iskivät Katin häpyhuuliin ja klitorikselle. Kati alkoi huutaa kivusta. Satu levitti vielä vitun huulia ja antoi kuuman steariinin virrata ihan vitun sisällekin. Kati sätki kiljuen apua riiputettuna ja avuttomana katosta. Kuuma steariini valui Kati vittua ja peräaukon reunaa myöten koko vartaloon. Pian oli koko nuori vartalo steariinissa. Satu lopetti ja sammutti kynttilät. Kati itki vielä ääneen.
Satu ja Raimo laskivat ja irrottivat Katin ketjuista. Satu komensi pukeutumaan ja nyppimään steariinit pois sekä peseytymään. Kati siirtyi pesulla ja nyppi steariinia, jota oli vitun sisällä, rinnoissa , joka paikassa ihan persereikää myöden. Pillua punoitti vieläkin. Sitten hänen käskettiin siirtyä pukuhuoneeseen ja katsoi mitä hänelle oli tuotu. Punaiset pitsirintaliivit ja stringit sekä sukkanauhaliivit. Rintsikoissa oli seksikkäästi nännien kohdalla aukko, jotta nännit pullistuivat sieltä ulos. Samoin stringien etumuksessa oli pillureiän kohdalla aukko ja nätti ruusuke suoraan sen aukon yläpuolella. Lisäksi oli vaatesetissä korkeat kiiltävän punaiset korkkarit. Laitettuaan nämä päälle Satu totesi, että nyt pikku huora on esittelykelpoinen ja sanoi, että jatketaan ulos.
Ilta oli pitkällä ja aurinko laskemassa. Kati näki pihassa runsaasti autoja. Iso perse keinuen Kati sipsutti seksikkäissä vaatteissa ulkona Raimon ja Sadun kanssa kohti isoa tallia. Mitähän siellä olisi? Kati ihmetteli. Tultuaan ovelle sitoi Raimo Katin silmille huivin ja Kati talutettiin sisälle. Kati kuuli, kuinka tallissa oli muitakin ja puheen sorina ja huokausten äänet kaikui Katin korvissa. Missä olemme, Kati kysyi. Olemme vanhassa tallissa ja täällä on muutama sinusta kiinnostunut.
Seiso tässä keskellä lattiaa reilussa haara-asennossa Satu totesi ja kumarru hieman eteenpäin ja levitä pilluhuuliasi, Satu komensi. ’Esittelemme uusimman tulokkaamme talliimme. Hän on Kati Kiimavittu, nuori ja todella perverssi’ Raimo kuulutti. Kati totteli ja kumartui levittäen pilluaan ja tunsi, kuinka lattia hänen allaan alkoi pyöriä hitaasti. Häntä esiteltiin yleisölle. Taustan puhe voimistui ja kohahduksia kuului jostain päin. ’Saako pikku narttua kokeilla’ kuului kysymys äkisti taustalta. Liike lattiassa pysähtyi ja Satu kuulutti ’Kaikki saavat tulla lähemmäs tunnustelemaan, mutta vain käsin’.
Kati kuuli, kuinka tuolit kolisivat ja ihmisiä alkoi tulla lähemmäs. Satu käski Katia nousta ylös ja talutti hänet muutaman metrin ja käski nousemaan pöydälle. Makaa siinä niin saavat tutkia sinua, Satu sanoi. Katsokaa kuinka tiukka ja kiimainen pillu. Perse leveä kuin neekerillä, Satu sanoi. Kati mietti mitä tuleman pitää, kunnes, tunsi kuinka paksu sormi työntyi hänen pilluunsa. ’Aika tiukka pimpsa tällä tyttelillä, et turhaa kehunut möreästi puhunut mies sanoi. Pian Kati tunsi kuinka joku pienisorminen kosketteli hänen pilluaan hellästi ja hieroi klitorista. Sitten hänen nänniään imettiin kovaa. Kati haistoi kuinka voimakkaasti parfymoitu nainen suuteli häntä kaulalle ’Kulta, sä oot niin tänään meidän, mun ja Matin perverssinä seksikaluna’ huohottava vanhemman naisen ääni sanoi. ’me otetaan sut’ nainen sanoi. Nainen otti Katin käden ja ohjasi sen märälle tosi karvaiselle vitulle ja painoi Katin sormet sisään. Maista sormiasi, kulta, nainen totesi. Kati totteli ja maistoi kiimaisen naisen osin pissanmakuisia pillumehuja. Saara, nyt on mun vuoro, mies sanoi. Kosketa mun kyrpää ja otti Katin käden ja runkkasi muutaman vedon sillä. Kati huomasi, että miehellä oli jättikokoinen kyrpä. Taidat pitää pikkuhuora siitä isosta munasta, Matti totesi.
Muutamat kädet koskettivat ja nipistelivät Katia vielä rinnoista, kaivoivat pillua ja persereikää, suutelivat Katia, hieroivat rintoja . Muutama koitti vielä tunkea munansa Katin suuhunkin, mutta Satu sanoi, että ei vielä.
Aloitamme nyt sitten kisan, Satu totesi ja samalla laittoi Katin kiinni pöydässä olleisiin kahleisiin.
mmmm…Minkä kisan? Kysyi Kati pelokkaana.
Sinusta. Sut myydään eniten tarjoavalle. Satu totesi. Sut myydään eniten tarjoavalle koko illan käyttöön huorana. Saavat tehdä mitä huvittaa.
Hei , EI EI en halua tätä Kati huusi
Hyvä huora, kilju vaan, haluankin ottaa sut väkisin, huusi yleisöstä joku.
Katin ilme tuli vakavaksi.
100€ kuului ensimmäisenä , 200 € , 300€, 500€ ja sitten tonni kuului yleisöstä. Ääni oli saman naisen, joka kuiskaili Katille. Kaikki hiljenivät. Pari halusi Katia ja olisi valmis maksamaan.
Huoramme MYYTY Matille ja Saaralle! huusi Satu.
Satu poisti Katin silmäsiteen ja Kati huomasi ympärillään joukon alastomia miehiä ja muutamia naisia. Miehistä osa runkkasi kyrpäänsä ja myös naiset pillujaan. Ihmisiä oli ainakin yli 20 kpl.
Matti, Isokokoinen mies tuli Katin eteen iso kyrpä tanassa seisoen ja vieressään vaaleatukkainen isorintainen aika lihava nainen, jolla oli tuuhea karvoitus.
Saara aukaisi Katin siteet. No niin, tulehan meidän mukaan leikkimään, Saara sanoi. Matti otti Katin syliinsä ja kuljetti sen tallin keskellä olevalle leveälle sängylle. Mene polvillesi ja nosta perse pystyyn, Matti komensi. Saara meni Katin eteen ja levitti vittunsa Katille. Matti repäisi Katin punaiset stringit rikki ja sama kävi rintaliiveille. Rajulla repäisyllä nännien aukosta kiinni ja pienen tytön rintsikat olivat mennyttä. Alahan nuolla Saaraa kunnolla komensi Matti ja asetteli kovan ison kyrpänsä Katin persereiälle ja otti liukkaria purkista ja levitti sen Katin persereiän reunoille ja työnsi sormeaan sisään. Kati ynähti tuntiessaan sormet anaalissa. Matti levitti ison perseen paljastaen reiän kunnolla ja asetti kalunsa suuaukolle. Matti aloitti työnnöt ja Saara otti tiukan otteen Katin päästä ja ohjasi vittunsa suulle.
Nyt alkaa panoshow, Satu kuulutti. Kaikki katsomaan.
Matti työnsi kalunsa heti syvälle Katin peräaukkoon ja Kati ulvahti kivusta, mutta alkoi nauttia, kun kyrpä sujahti kunnolla eestaas. Nuole mun vittua pikkuhuora NUOLE NUOLE, Saara käski. Ime klitorista kanssa mmmm tekee hyvää, nuole nuole. Saara nautti nuoren tytön kielen liikkeistä. Kati maistoi vanhan pissan Saaran vitusta ja vastentahtoisesti nuoli sitä. Kati ei saanut kunnolla henkeä, kun Saara painoi päätä lujasti itseensä ja pyöritti persettään.
Nyt saa pikku narttu kyrpää kunnolla vai mitä Saara, Matti kysyi Saaralta ja painoi juurta myöden Katin anaaliin kiihtyvällä tahdilla. Satu, laita pikku huoraamme hiukan ääntä kun on niin hiljaa, Matti pyysi. Kyllä vain Satu totesi ja otti hevosraipan ja alkoi läimäytellä kovalla kädellä Katin persettä. Ai AI AI ai auuuu sattuu Kati ulvahti mitä pystyi ja kyyneleet alkoi valua silmistä.
Saara alkoi jo lähestyä orgasmia ja käski Katin avata suunsa ja työntää kielen ulos, jotta voisi suihkuttaa limansa Katin kurkkuun. Vielä muutama työntö ja Saaran kiimainen vittu laukesi Katin suuhun. Saara huusi täyttä kurkkua orgasmin tullessa. Katin naama kastui kiimaisesta limasta. Saara vielä painoi vittunsa oikein tiukasti kiinni kasvoihin. Samalla Matti otti kyrpänsä ulos persereiästä ja levitti sormillaan pikkuista pillua. Perseestä kunnon ote ja Matti survaisi kyrvän pohjia myöden Katin pilluun. Au au au au Kati ulvoi. Saara kääntyi ja levitti kaksin käsin persereikänsä Katille. Nuoleppa tuotakin ja kunnolla niin voit saada palkinnon. Kati ei alkuun suostunut mutta muutama raipanisku Sadulta sai toisiin aatoksiin. Saara pyöritti persettä ja nautti persereiän nuolennasta. Matti survoi samalla kookasta kyrpäänsä Katin pilluun ottaen kiinni rinnoista ja nipisteli Katin nännejä niin että Katiin sattui. Tätä jatkui jo hetken aikaa, kunnes Satu keskeytti tilanteen.
Satu käski Matin ja Saaran vaihtaa paikkoja. Satu antoi Saaralle jättimäisen tekokyrvän ja Matti meni imettäväksi Katin eteen. ’Ota kyrpä suuhun ja ime’ oli Sadun käsky. Matti avitti ja painoi voimalla kyrvän Katin pieneen suuhun. Kati alkoi yökkäillä mutta Matti lykkäsi vaan syvemmälle ja otti Katin päästä kiinni ja pakotti syvälle kurkkuun. Saara otti sen ison dildon ja alkoi työntää sitä Katin pilluun. Kati ei voinut mitään kun Saara tunki jättimäistä tekokyrpää syvemmälle hänen pilluunsa. Kati olisi ulvonut kivusta mutta Matin kyrpä suussa melkein tukehtui limaan. Saara nautti tilanteesta ja sanoi ’ tällaista pikkuhuoraa on ihana kouluttaa’. Saapahan teini kerrankin kunnolla naida. Saara painoi säälimättä 7cm paksua ja 50 cm pitkää penistä syvemmälle. Satu tuli mukaan ja asetteli 5cm paksua ja 30 cm suonikkaan straponin vyötäsille ja laittoi sen pään Katin persereiälle ja alkoi panna Katia sillä perseeseen. Nyt oli kaikki 3 reikää täynnä tavaraa. Kati itki ja imi ja tuska näkyi hänen kasvostaan meikkien valuessa silmistä. Sitten alkoi Matilla lentää. Mällit lensivät Katin kurkkuun ja Matti pakotti Katin nielemään kaiken sperman pitäen kyrvän suussa. Satu ja Saara ottivat tekokalut pois Katin alapäästä ja Kati oli ihan puhki nussittuna.
Saaran lempibravuuri oli kuitenkin vielä toteuttamatta Katin kanssa. Matti ja Satu ottivat Katin käsiin ja jalkoihin kiinni. Saara tuli hajareisin Katin naaman päälle ja käski pitää suuta auki. Matti pakotti Katin suun auki painaen poskista. Saara sanoi, ’nyt saat palkinnoksi kultaista nektaria’ ja aloitti vuolaan virtsaamisen Katin suuhun. Matti piti Katin nenästä kiinni jolloin Katin oli pakko juoda kaikki mitä Saaralta tuli. Kusi oli aivan tummaa pitkään seissyttä yöpissaa. Saara nautti kun sai alistaa nuorta tyttöä. Se oli hänen lempipuuhaansa. Useampi pikkuneiti oli hänen vittuaan tyydyttänyt. Kati oksensi saatuaan kaikki pissat nieltyä.
Hyvä huora olet, Saara ja Matti totesivat session päätteeksi.
Satu kuulutti, ’kuten meillä on ollut tapana niin kaikki saavat lopuksi käyttää uutta huoraa loppuillan’ Samalla Kati tunsi, että miestä ja naista alkoi virrata hänen luokseen kukin mitä milläkin tavalla Katia alistamaan. Kati huusi, kiljui ja koitti vastustella mutta tämä joukko oli päättänyt saada omansa illan saaliista. Illan päätteeksi oli Kati raiskattu moneen kertaan, pillu ja perse riekaleina ja joka paikkaa punotti ja särki. Aamulla hänet päästettiin pois, mutta merkki perseessä kertoi’ että hän olisi Raimo merkitty huora ja palvelisi pariskuntaa ja tämän mielihaluja aina tarvittaessa. Tätä hän ei ihan ollut ajatellut tullessaan taloon.

Kommentoi

top