search
top

Verta, spermaa, ja matoja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (89 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...

Tarina sisältää ei-tahdonmukaista “seksiä”, sekä väkivaltaa ja sairasta pervoilua, alaikäisiä ihmisiä, ja eritteitä. On kirjoitettu hieman kieli poskella, eikä välttämättä sovi juuri kenellekkään. Hieman häiritsee ajatus että joku saattaisi saada tästä jotain kiksejä, mutta toinen äidistä ja toinen… jne.

1.

Lumi kiilasi alusvaatteisillaan peilin edessä meikkiään viimeistelevän Astan, joka kiljaisi ja läsäytti vastapalvelukseksi armottomasti kaksoissiskoaan avokämmenellä pakaraan.

– Bitch! Eksä muka meikannu jo. Kyllä sille Michailille riittää vähempiki ripsari kun etsä niillä silmilläs sen munaa kuitenkaa lutkuta. Asta näpäytti peilillä räpsyttimiään tarkastelevaa siskoaan.

– Hyi vittu sä oot oksettava, mee ny siitä. Lumi nauroi, ja tähtäsi ripsivärin harjan takaisin paikalleen pulloonsa.

Tyttöjä oli lähes mahdoton erottaa toisistaan. Kummallakin oli erittäin kauniit pähkinänruskeat silmät ja pitkät vaaleanruskeat hiukset. Vartaloltaan tytöt olivat terveellisesen sopusuhtaisia, eivät varsinaisesti mitään rimpuloita mutta eivät missään tapauksessa ainakaan pulleroita. Lumi ja Asta vitsaili keskenään usein rintojensa koosta, nimittelemällä toisiaan laudoiksi. Oikeastaan ainut selkeä asia joka helpotti muita erottamaan tytöt toisistaan oli se että Astan vaatteissa oli lähes aina vaaleanpunaista, ja Lumilla turkoosia. Kummallakin oli myös pieni luomi vatsassa, Astalla se oli hieman navasta alaviistoon vasemmalle, kun taas Lumilla navasta hieman yläviistoon oikealle.

14- kesäiset kaksoset tekivät lähtöä tyttöjen kaverin, Miljan kotibileisiin. Asta tutustui jo alkuillasta Miljan isoveljeen Samiin ja, 18- vuotias, ruosteisella wolksvagen golfilla rämistelevä, sekä tuuheilla räkäjarruilla varustettu Amis-Sami, juotti illan mittaan tytölle reippaan määrän siideriä ja talutti lopuksi puolittain sammuneen tyttöraukan yläkertaan, omaan sänkyynsä. kyselemättä Sami riisui sammuneen ja puolustuskyvyttömän Astan ja alkoi lipittää tämän pillua. Teini havahtui hereille kun Karheat Amisviikset alkoivat hieroa tytön klitorista, Samin upottaessa kieltään pilluun sisälle. Humalaisen Astan kiimainen nuori pimppi kostui läpeensä Samin työstäessä sitä suullaan, tyttö tunsi värkkinsä alkavan värähtelemään ja räjähti rajuun orgasmiin, painaen Samin karheat viikset lujempaa pilluansa vasten. Hän laukesi ulvoen niin, että Sami joutui loppujen lopuksi nousemaan Astan jalkojen välistä ja hiljentämään tämän painamalla kätensä ulisevan teini suun eteen. Asta säikähti jopa itse vinkaisuaan, mutta tajusi että Sami oli vaijentanut hänet liian myöhään, sillä oven takaa kuului jo hihitys. Asta tunnisti oven läpi vaimeasti kantautuvan hihityksen lähtevän siskostaan, sekä Samin siskosta Miljasta. Koska asiasta tietäisi kuitenkin pian koko Metsävaaran ylä-aste, itsevarma Asta kiskoi Samin päällensä, kietoi jalkansa tämän lantion ympärille lukkoon ja sanoi täysin tarkoituksella liiankin kovaa:

– Nai mua. Mä haluun sut mun sisälle.

Ja Samihan Nai. Tuleva ajoneuvoasentaja tikkasi kikkeliänsä nuoreen kokemattomaan lihaan hullunkiilto silmissään. Asta oli pettynyt koska hänen sisään ei ollutkaan tunkeutunut sopukkoja täyttävä miehekäs kyrpä, vaan langanlaiha onkiliero. Amis-Samin kikkeli oli sekä ohut että hyvin lyhyt, ja Asta joutui ikäväkseen todistaa itselleen, että koolla tosiaan on väliä, sillä hurjaa vauhtia orgasmista toipuvaa läpimärkää kiimaista teinitoosaa saumuroiva pippeli ei tuntunut Astasta juuri miltään. Siideripäissään tyttö sammui kohta tylsistyttyään, mikä ei kuitenkaan estänyt Samia hoitamasta hommaansa loppuun, vaan teiden ritari tuuttasi Astan vaginaan lastillisen siimahäntäisiä nuijapäitä ja jätti tytön riettaasti pillu paljaana jalat levälleen sänkyynsä, nappasi kännykällään mähmää vuotavasta tyttösestä muiston itselleen, veti paskaiset farkkunsa jalkaan ja lähti alakertaan kehuskelemaan kavereilleen suurella urotyöllään

Juuri samaan aikaan kun Sami saapui yläkerrasta portaikolle ja sytytti kessunsa, jo aiemmin oven takana hihitellyt Lumi oli jo aiemmin iskenyt silmänsä viinan hakijana toimineeseen yli kolmikymppiseen Venäläis syntyiseen Michailiin. Tänään Lumi oli päättänyt tehdä aloitteen, ja istui nyt Michailin sylissä hajareisin ja keinutti itseään huomattavasti vanhemman venäläisen sylissä seksikkäästi. Lumi tunsi itsensä kateelliseksi siskolleen, ja oli päättänyt että tänään häntäkin nussittaisiin, tavalla tai toisella. Michailin kulli alkoi kovettua ja kangottua housuja vasten, sen päällä keinuvan teinin alla hankalasti. Lumi tunsi kovettuneen kyrvän painautuvan häpyään vasten legginsien läpi ja tyttö kuiskasi Michailin korvaan:

– Haluutsä pilluu?

Tottahan kersoille viinaa välittävälle likaiselle ryssälle sakkoliha kelpasi. Mies ei ollut muutenkaan erityisen ronkeli mitä tussun tuoreuteen tuli. Sillä tapoihinsa kuului useinkin kiristää muksuilta hakupalkkaa, tai maksua juomista nahkavisaa häyläämällä.

Isä olisi varmasti ollut tytöistään ylpeä. Toinen oli sammunut vittu levällään viereiseen huoneeseen, kun seinän toisella puolella Michail kantoi kikattavan Lumin sänkyyn. Michail riisui teinin ja kiipesi hajareisin tytön päälle, rintakehän kohdalle ja runkkaili valtavaa meisseliään Lumin rintojen yläpuolella. Teini tuijotti päällään runkkailevaa miestä kauniilla haaleanruskeilla silmillään, seksikkäästi pieni kieli hampaiden välissä, nuolaisi sitten kätensä märäksi syljellä ja liutti sen terskan yli ja käyrää vartta pitkin alemmas Michailin käden tilalle. Michail nautti suunnattomasti sirojen pienten sormien puristuessa kyrpänsä ympärille tiukasti ja kun käsi alkoi runkkaamaan kalua kiusallisen hitaasti, Michail nosti omat kätensä niskan taakse ja antoi teinin hyväillä sauvaansa. Lumi kurottautui välillä ylemmäs ja nuolaisi terskan nuppia kiusoittelevasti kielensä kärjellä, ja hieroi sitten kiimasta kovina nöpöttäviä nännejään terskalla siten että pieni nännin nypykkä lähes upposi suuren mulkun pissareikään. Lumi kiihottui entisestään huomatessaan kuinka paljon nautintoa hän pystyi aiheuttaa päällänsä matalasti kiimassa mörähtelevälle aikuiselle miehelle.

– Tää on mieletön. Ei mitenkää mahdu mun sisään. Lumi sopersi.

Käden liike kasvoi hiljalleen nopeaksi ja rytmikkääksi vispaamiseksi ja kohta kerma olikin valmista, Michail karjaisi kuin metsän peto, ja kulli jota Lumi edelleen runkkasi sylki sykäyksittäin suuria lammkkoja tahmeaa, lämmintä spermaa teinin rinnoille. Paksu Mälli valui rintojen päältä kaulakuoppaan. Teini leikki löystyvällä siittimellä silitellen sillä roiskeita pitkin rintojaan. Michailin runkkaili puoli löysää mulkkuaan Lumin naaman edessä ja tunsi pissahädän. Miehen päässä syttyi pirullisen perverssi idealamppu ja hän alkoi pinnaamaan kusta ulos vehkeestään tähdäten hitaasti alkavan pissasuihkun suoraan Lumin suuhun. Tajutessaan miehen kusevan suuhunsa Lumi sylkäisi virtsan välittömästi ulos ja alkoi huutamaan:

– MITÄ VITTUA SÄ MEINAAT SAATANAN VAJAKKI!

Lumi pomppasi pystyyn sängystä ja tuijotti vihaisesti suuhunsa kussutta miestä.

– mikä sua oikeen vaivaa, et sä nyt tietenkään voi ilman lupaa vaan kusta toisen suuhun. Tyttö vaahtosi, ja alkoi vetämään lattialla lojuvia vaatteitaan päällensä.

Michail nousi ylös ja pakotti tytön halaamaan itseään, silitti tämän päätä ja sanoi hiljaa:

– No hei muru, älä nyt leikistä suutu. Anteeksi, se tuntu vaan niin kiihottavalta ku sä oot tosi kaunis.

– Lumi katsoi Michailia edelleen suu mutrussa, mutta ukon mielistely sai tytön hieman leppymään.

– Ai ooks mä susta oikeesti niin kaunis. Lumi kysyi ja räpytteli ripsiään.

– Ehkä mä sit vähän ylireagoin. Hän jatkoi hiljaa ja katsoi jalkoihinsa ujosti.

Tyttö oli edelleen kiimainen ja tunsi kiusallisen tykytyksen pimpissään, se kaipasi kosketusta. Lumi painautui Michalia vasten ja otti tämän suuren kullin käteensä.

– Jos sä viel haluut sitä pimppii, ni voitas vähä koittaa et mahtuuks tää muhun. Lumi kehräsi ja runkkasi samalla miehen kovettuvaa siitintä.

Samaan aikaan huoneen ovi pamahti rajusti auki, ja irtosi lähes saranoiltaan. Ripa paiskaantui läpi viereisen seinän gyproc levystä ja jäi jumiin seinän sisälle. Ovi aukosta tunkeutui sisään kaksi noin 40- vuotiasta rotevaa nahkatakkeihin sonnustautunutta miestä, joiden kasvot oli tatuoitu täyteen jengitatuoinneilta näyttäviä tuherruksia. Ensitöikseen toinen miehistä pamautti nyrkillä Michailia silmien väliin, tämä sai Michailin kaatumaan sängyn päälle taakseen. Lumi huusi hysteerisenä ja painautui huoneen nurkkaan polvet sylissään nyyhkyttämään. Toinen miehistä painoi polven Michailin rintakehän päälle ja mottasi uudestaan, Lumi kuuli rusahtavan äänen ja näki kuinka veri tirskahti Michailin nenästä pitkin tämän naamaa.

– Missä vitussa se kama on. Nyt sulla on Morozov kaks vaihtoehtoa. Joko se kama tai 5000 euroa ilmestyy tänne kymmenessä minuutissa, tai sitte se vaikka revitään sun perseestä.

– Lumi huusi kauhuissaan nurkassa, toinen miehistä tarttui tätä hiuksista kiinni, ja repi teinin sängylle Michailin viereen niin rajusti nostaen, että tytön jalat vispasi hetken ilmassa.

– Naama kiinni pikkuhuora, vai haluaksäki turpaas. Mies karjaisi.

Lumi oli kauhuissaan ja peloista jäykkänä. Tyttö pakotti itsensä vaikenemaan ja pissasi allensa nyyhkyttäen.

– Kollaa paikat läpi. Sängyllä Michailin päällä oleva mies komensi toista.

– Nyt pitäs Morozov ruveta tapahtumaan jotain. 7 minuuttia aikaa.

– Ei mulla oo mitään. Razovski otti sen kaiken eikä maksanu, vaan sanoi että asia on hoidossa. Michail selitti murtuneen nenän muodostavalla honottavalla venäläis aksentillaan.

– Älä valehtele vitun ryssä. Mua ei kiinnosta mistä sä sen rahan kaivat. 5 minuuttia. Mies huusi.

Samaan aikaan toinen miehistä palasi takaisin huoneeseen retuuttaen hätääntyneen näköistä ja rimpuilevaa Astaa käsivarresta.

– Täälä oo mitään. Tämä toinen mälliämpäri makas sammuneena vittu levällään tuossa toises huonees. Alakerras oli jotain muita teinejä. Käskin niiden painua vittuun. Maksaako se?

– Ei se vittu maksa. Väittää että Razovski muka puhalsi lastin. Mies sanoi.

Ukko kaivoi nahkatakin alta kainalokotelosta Beretta merkkisen pistoolin ja työnsi sen Michailin suuhun.

– No, joko alkaa raksuttamaan! Äijä huusi.

Samalla toinen heitti myös Astan Lumin vierelle sänkyyn.

– Mulla alkaa! Viedään ne studiolle ja kuvataan niistä pornoa. Me kääritään hillot ja Morozovi ottaa syyt niskoilleen, niin ei jää jälkipyykkiä.

– Onko pikkuhuorilla viittä tonnia lainata Morozoville, vai alatteko tähdiksi?

Asta ja Lumi olivat kumpikin shokissa eivätkä meinanneet saada sanaa suustaan. Kunnes Lumi alkoi sopertamaan itkuisena,

-Päästäkää pliis meidät meneen, me ei edes oikeestaan tunneta tota jätkää, eikä tiedetä mistään rahoista mitään.

– Mitä vittua täällä tapahtuu, ette te nyt voi käskee mua omasta kodista häipymään. Kuului yllättäen Miljan huuto, joka oli ilmestynyt Samin kanssa Oviaukkoon.

Nähdessään ase suussa sängyssä verisenä makaavan Michailin, Milja alkoi kiljua hysteerisenä kädet kasvoillaan.

Toinen miehistä harppasi nopeasti parilla askeleella ovelle ja latasi Samia turpaan, joka tipahti välittömästi. Huutavaa Miljaa mies tarrasi pään takaa kiinni ja pamautti tämän otsan oven karmiin. Milja tuupertui pyörtyneenä veljensä viereen.

– kannetaan kaikki autoon ja painutaan vittuun täältä. Joku teineistä on aivan hyvin voinu soittaa jo kytät.

Toinen miehistä otti pienen liinaan käärityn valkoisen muovipullon ja puristi nestettä pullosta liinalle. Mies pyyhki Kloroformirätillään sekä Astan, Lumin, Michailin, että myöskin Korhosen sisaruksien Miljan ja Samin naamat.

2.

Asta heräsi pökkyrässä krapulaisen oloisena hämärässä, lähes pimeässä. Haisi home ja lokakuinen syysilma tuntui vetävän asbestilevyisen seinän raosta kylmästi. Järkytyksekseen tyttö huomasi, ettei kyennyt liikkumaan. Hänet oli kiinnitetty vanhaan kuntosalin reidenloitontaja-laitteeseen jonka istuinosassa oli pepun kohdassa aukko. Painoa oli asetettu koneeseen siten että Asta huomasi pystyvänsä sulkemaan reitensä, mutta ei jaksanut pitää niitä kauaakaan suljettuna. Alastomana laitteeseen ilmastointiteipillä kiinnitetty teinityttö oli kauhuissaan, eikä uskaltanut päästää sanaa suustaan, mutta pillahti lopulta vuolaaseen itkuun. Hetken kuluttua nurkkaan asennettu valonheitin syttyi, ja lähes sokaisi Astan hämärään tottuneet silmät. Huoneen raskas metallinen ovi aukesi kolahtaen ja sisään astui kommandopipoon pukeutunut kaljamahainen, karvainen ja suurikokoinen mies. Nahkahousuihin pukeutunut pömppömahainen pankkirosvo käveli huoneen ympäri, ja napsautti kolmijaloille asetetut videokamerat päälle. Asta näki pienien punaisien valojen palavan kameroiden yläkulmassa. Viimein mies käveli Astan viereen ja kumartui sanomaan tämän korvaan.

– Mitäs pikkuhuora, ootko sä mukavasti siinä? Jos teet niinku käsketään niin pääset paljon helpommalla, joten suosittelen tottelemaan. Ensiksi kerrot kameroille nimesi ja ikäsi. Ja sitte alotetaan leikki, jos sattuu niin saat itkeä ja huutaa niin paljo ku haluat, mutta jos tulee ainutki kirosana niin sitte sattuu vielä lujempaa.

Asta oli suunniltaan kauhusta eikä meinannut saada nyyhkytystään loppumaan. Jostain kauempaa toisesta huoneesta kuului tytön kiljuntaa. Tyttö nielaisi palan kurkustaan ja yritti mahdollisimman rauhallisesti aloittaa.

– Mun nimi on Asta, ja mä oon 14.

Jonka jälkeen tyttö pillahti jälleen itkuun.

Naamiomies kääntyi kaivamaan laatikkoa seinustalta. Ensimmäisenä mies nosti laatikosta anustapin, jonka kärjessä oli pieni reikä, ja pohjasta lähti kaksi letkua.
Mies rasvasi tapin esitellen sitä samalla kameralle. Jonka jälkeen lähestyi Astaa, ja alkoi asettelemaan seksilelunsa kärkeä teinin peräaukolle. Asta parkaisi tuskasta plugin upotessa peppuun jonne ei ikinä ennen ollut asetettu yhtikäs mitään.

– Ai ai ai, ei saa sinne, pliiiiis! Asta huusi ja alkoi itkeä yhä vuolaammin.

Mies ei välittänyt pätkääkään tytön vinkumisesta vaan kumartui jälleen laatikolle, nostaen sieltä suuren jonkinlaista pumppua muistuttavan laitteen. Männällinen säiliö oli noin puolentoista litran limsapullon paksuinen, mutta ainakin kaksi kertaa pidempi. Lopuksi naamariheppu nosti vielä Astan viereen pöydälle ämpärin jossa oli valkoista paksun näköistä nestettä. Mies alkoi hyssyttelemään itkevää Astaa ja silitti hellästi tämän päätä. Asta rauhoittui hieman, ja hengitteli katkonaisesti alahuuli pelosta väpättäen. Mies tarttui toiseen Astan peppuun asetetusta plugista tulevaan noin sentin paksuiseen letkuun, ja asetti sen Astan suuhun.

– Mä jätän tämän nyt aluksi vaan näin. Jos se ei pysy siellä niin kerjäät ikävyyksiä. Onko selvä.

Asta nyökkäsi miehelle pelokkaana. Ja sulki silmänsä, koska ei uskaltanut enää seurata mitä mies tekisi.

– Kiinnitäppä huomiota pikkuhuora, tämä on tärkeää! Mies karjaisi.

– Anteeksi. Asta sopersi hiljaa ja avasi silmänsä.

Mies kiinnitti pumppuaparaatin kuntosalilaitteen punnusalustaan selvästi sille tarkoitetulle paikalle, liitti toisen Astan pepussa olevan plugin letkuista koneeseen ja veti toisen letkun koneesta ämpäriin. Ja aukaisi laitteen kyljestä venttiilin, jolloin valkoinen paksu neste alkoi virtaamaan ylempänä olevasta ämpäristä punnusalustaan kiinnitettyyn pumppusäiliöön.

– No niin, Asta. Plugista lähtee kaksi letkua, joissa on venttiilit. Vaan toinen voi olla auki, silloin kun toinen on kiinni. Joten tavara virtaa joko sisään sun pieneen teiniperseeseen, tai sitten perseestä suuhun, Mutta Itse saat päättää. Silloin kun jalat pysyy kiinni niin tavara kulkee pyllystä suuhun, mutta jos et jaksa puristaa, niin suoli täyttyy. Ei muutaku hyvää treeniä, tuun jonku ajan päästä katsomaan onko sulla hauskaa. Mies nauroi, käänsi pienen kytkimen pumppusäiliöstä auki ja poistui ovesta käytävään nauraen paskaista röhönaurua.

Asta näki kuinka valkoinen neste lähti etenemään letkun sisällä kohti hänen takapuoleen tukittua suurehkoa anustappia. Tyttö nyyhkytti avuttomana ja tunsi kuinka kylmä neste saavutti suolen. Asta sulki reitensä. Tyttö mietti olisiko hänellä mitään vaihtoehtoja selvitä tilanteesta. Mutta tajusi tilansa toivottomaksi, parin minuutin sisällä hänen voimansa ehtyisivät, ja laite vääntäisi hänen jalkansa auki, jolloin suoli alkaisi täyttyä, ja täyttyisi niin kauan, kunnes paine pullauttaisi suuren anustapin hänestä ulos, taikka hän sulkisi jalkansa. Jolloin suoleen pumppautunut neste kulkeutuisi hänen suuhunsa. Asta ei pystynyt ymmärtämään miksi kukaan haluaisi tehdä hänelle jotain tällaista. Vielä hetken puristettuaan, tyttö tunsi voimansa jaloissa ehtyvän, jalat kankeutuivat irti toisistaan, sisään tuova venttiili aukesi, ja etovan näköinen valkea liisteri alkoi pumppautua teinin pieneen peppuun. Neste alkoi täyttämään suolta ja Asta tunsi paineen sisällään kasvavan, joka alkoi tuntumaan inhottavana pakottavana tuskana alavatsassa. Tyttö olisi halunnut puristaa jalkansa yhteen mutta oli kuluttanut kaikki voimansa, eivätkä ne riittäneet enää puristamaan laitetta kiinni.
Ämpäri näytti olevan edelleen yli puoliväliin täynnä. Kivistävä tunne Astan pepussa muuttui hetki hetkeltä kurjemmaksi ja sai tytön puhkeamaan jälleen vuolaaseen itkuun. Nuori naisen alku vollotti avuttomana suolensa täyttyessä, huusi apua, ja aneli jotain päästämään hänet irti. Teinin alavatsa alkoi pömpöttämään liisterin pakkautuessa tämän sisään, Asta oli varma että hänen vatsansa räjähtäisi kohta, tulppa suolessa ei tuntunut antavan periksi vaikka tyttö yritti tahallaan puristaa sitä pihalle suolestaan. Asta keräsi kasaan viimeiset voimansa ja puristi kiukulla väkisin jalkansa kiinni. Neste alkoi etenemään letkua pitkin kohti tytön suussa olevaa päätä. Tyhjenevä suoli tarjosi pitkään kestäneen piinan jälkeen hieman helpotusta kunnes iljettävä klönttinen liisteri saavutti Astan suun. Hetkessä suu oli täynnä iljettävää limaa. Tyttö ei uskaltanut edes ajatella päästävänsä letkun päätä suustaan. Ja yritti ohjata tavaraa ulos suustaan puristaen letkua samalla hampaidensa välissä. Kylmä oksettava ja haiseva mähmä, valui tytön paljaalle vartalolle kaulalta ja rintojen päältä alas aina jalkojen väliin asti. Suu täyttyi kuitenkin niin nopeasti, että Astan oli viimein pakko nielaista klönttinen kammottavan makuinen litku. Pari suullista nielaistuaan, vastenmielinen klönttinen hyhmä pakotti tytön oksentamaan päällensä ja letku karkasi tytön suusta. Asta ei enää jaksanut puristaa jalkojaan kiinni ja laitteen venyttäessä tytön kiinteät reidet irti toisistaan, mömmö alkoi jälleen täyttämään takapuolta. Muutamaa minuuttia myöhemmin Astan suoli oli pumppaantunut ääriään myöten täyteen. Ja ämpäri oli tyhjentynyt. Tyttö katseli vatsaansa, joka näytti siltä kuin hän olisi ollut viimeisillään raskaana. Ovi kolahti ja mies saapui takaisin.

– No, kuinkas pikku Astan harjoitukset sujuu? Mies ilkkui ja nauroi inhottavasti.

Huomatessaan oksennuksen Astan rinnuksilla ja letkun karanneen suusta. Mies tarttui astaa nänneistä ja väänsi, sekä venytti niitä kipeästi ja sai Astan kiljumaan kivusta.

– saatanan typerä pikkuhuora. Mitä mä sanoin tuosta letkusta. Pyydä anteeksi ja sano että sä oot tyhmä ja hyödytön lutka.

– Asta rääkyi jälleen niin ettei kyennyt saamaan sanaa suusta, mutta sai vollotuksensa seasta loppujen lopuksi mongerrettua.

– Anteeksi, mä oon tyhmä ja hyödytön lutka.

– hyvä tyttö. Pidä se mielessäs. Mies sanoi ja taputti Astan päätä. Mies poimi Astan suusta irronneen letkun pään, liitti sen laatikosta kaivamaansa uuteen plugiin ja työnsi sitten plugin Astan pilluun.

– Jos pyydät kiltisti niin setä voi auttaa jalat kiinni.

– haista paska vitun hullu, päästä mut meneen. Asta huusi raivoissaan itkien.

– Aha. Vai sillälailla. No. Lisää treeniä sitten vaan. Mies tuumasi.

Hän kumartui nostamaan laatikosta piimäpurkin ja lasisen purnukan, joka oli täynnä valtavan kokoisia limaisia kastematoja. Kumosi kummankin purkin sisällöt ämpäriin, istui alas nurkassa olevaan nojatuoliin ja sytytti savukkeen. Teini katseli kauhuissaan kuinka piimä ja madot valuivat letkun sisällä jonossa, ensin pumppusäiliöön ja jatkoivat sieltä matkaansa letkua pitkin astan valmiiksi täyteen suoleen.

– auta oo kiltti. Mä halkeen. oo niin kiltti, mä en kestä enää. Asta rukoili miestä. Joka poltteli kaikessa rauhassa nojatuolissaan.

– Asta tunsi ensimmäisten matojen luikertelevan sisällä suolessaan. Ja pömpöttävän vatsan paisuvan vielä lisää. Teini kiljui tuskissaan ja huusi.

– auta, auta, auta, mä oon tyhmä ja hyödytön lutka, oo kiltti ja auta mua!

Mies tumppasi tupakkansa rauhallisesti, nousi sitten raivostuttavan hitaasti penkistään, ja auttoi Astaa puristamaan kuntolaitteen jalkoja levittävät siivekkeet kiinni. Miehen hidastelun takia lähes koko ämpäri oli tyhjentynyt jo Astan suoleen. Ja tyttö saattoi tuntea suurien matojen kiemurtelevan sisällään ristiin rastiin. Nyt madot pumppaantui ulos tytön suolesta ja siirtyivät letkua pitkin sisälle pilluun. Mies katseli kiinnostuneena Astaa, joka tunsi suunnattoman helpotuksen suolensa tyhjentyessä, mutta uikutti kivuliaan kuuloisesti lierojen mönkiessä sisällään sekä vaginassa että peräaukossa. Mies kääntyi kameraan ja sanoi.

– Noniin hyvä illan yleisö. Astalla on pillussa ja perseessä kummassakin plugi, joissa on erityisen tehokas vibraattori. Seuraavan tunnin ajan te voitte siellä kotikatsomoissa osallistua ostamalla bitcoineilla krediittejä joilla voitte aktivoida astan sisällä olevat vibraattorit, hintaan 10C:tä viisi sekuntia. Laittakaa luikerot kunnolla kiemurtelemaan. Sadomasa kiittää, kumartaa, ja poistuu taka-alalle.

Mies käänsi telineessä astan takana olevan läppärin tytön nähtäville ja tuumasi,

– Sinäkin voit tästä seurata keskustelua ja katsella kuinka paljon rahaa onnistut tuottamaan. Oikeen mukavaa illanjatkoa.

Raskas metalliovi kolahti kiinni miehen poistuessa, ja Asta jäi yksin sidottuna Kuntolaitteeseen matojen kiemurrellessa- ja suurien plugien väristessä sisällään, läppäristä kuuluvien kilahdusten tahdissa kun krediitit lisääntyivät kassassa.

3.

Darkwebin syövereissä esitettävän perverssisen, eetisesti ja lakiteknisesti täysin hyväksymättömän pornoshown livekameraseuraajille Sadomasaksi esittäytynyt karvainen ja haiseva pullero saapui seuraavaan huoneeseen. Jossa Lumi oli juuri saanut kloroformista tokkuraisen kroppansa hallintaan, ja ymmärtänyt olevansa sidottuna paksuilla nahkaremmeillä sekä nilkoista, että ranteista pystyasentoon x:n muotoiseen telineeseen. Sadomasa kiersi kommandomyssyine ja nahkahousuineen huoneen ympäri, ja klikkaili päälle valoja ja kameroita. Lumi katseli peloissaan ympärille ja huomasi ettei ollut yksin. Vastapäätä samanlaiseen telineeseen sidottu 160 senttimetrinen pitkähiuksinen hoikka, mutta suuririntainen blondi oli hänen ystävänsä Milja. Ja vieressä oikealla puolella samankaltaiseen telineeseen sidottuna Miljan veli Sami. Lumi tarkasteli sotkuista johtomyttyä lattialla heidän keskellään ja huomasi siitä kulkeutuvan johtoja myös itseensä. Nähdessään johtojen päät vartalossaan tyttö järkyttyi ja alkoi tärisemään nyyhkyttäen. Aiemmin kipu ei edes tuntunut, mutta tajutessaan asian laidan, alkoi tuntua myös pistävä kipu. Etälamauttimen terävät ongenkoukkumaiset nuolet lävistivät teinin kummankin nännin ja tämän lisäksi yksi nuoli oli pujotettu läpi klitoriksesta. Keskellä huonetta oli myös pöytä jossa oli kolme poliisinkin käyttämää etälamautinta, joiden johdot oli kytketty piirilevyyn ja piirilevystä jokaisen teinin vartaloon. Sadomasa asettui keskelle huonetta ja alkoi pauhaamaan.

– Hyvät naiset ja herrat! Tervetuloa illan tietovisaan. Säännöt ovat varmasti kaikille tutut, oikeasta vastauksesta palkitaan omaa henkilökohtaista energian latauspalkin summaa pienentämällä ja väärästä seuraa mojova tälli. Te sielä kotikatsomossa voitte nostaa jokaisen henkilökohtaisen latauspalkin kestoa ja tehoa, käyttämällä krediittejänne. Voittajaksi julistetaan viimeiseksi tajuihinsa jäänyt kilpailija. Kilpailu alkakoon!

Lumi oli kauhuissaan ja alkoi itkemään. Myös Milja vollotti toisella puolella. Sami oli ilmeisesti shokissa ja tuijotti järkyttyneenä peniksensä pissareikään työnnettyä lamauttimen nuolea.

– Ensimmäinen kierros. Kone arpoo aiheeksi maantiedon. Milja! Kysymys kuuluu, mikä on nimeltään indonesian pääkaupunki.

Lumi näki kuinka Miljan yläpuolella näkyvällä näytöllä oleva vihreä palkki nousi nousemistaan, ja tavoitti jo neljänneksen. Myös Samin palkki näytti nousevan. Omaa palkkiaan Lumi ei pystynyt näkemään.

– Voi vitun pervot päästäkää irti. Mä en pelaa teidän homopelejä! Milja raivosi.

– Se on VÄÄRIN! Oikea vastaus on Jakarta Sadomasa kailotti.

– Eieiei ei vittu! Ei se ollu mikään vast.

Miljan itkuinen huuto katkesi kuin seinään ja vaihtui selkäpiitä karmivaksi kiljunnaksi. Tytön hoikka vartalo jännittyi ja alkoi kiemurtelemaan x-tolpassaan. Vihreä palkki yläpuolella laskeutui tuskallisen hitaasti kohti alkupistettään. Ja kun se viimein tyhjeni, Milja jäi nyyhkyttämään ristillensä ja ulisi kivuliaasti.

– Seuraava kilpailija. Jahas, Samilla onkin paska päivä. Katsojat ovat päättäneet että on niin epämiellyttävän näköinen runkkari että pelataan heti ulos kisasta. Samilla on sekä aika että tehot ladattuna täyteen. Tämän supertällikierroksen aihepiiriksi kone on valikoinut matematiikan. Sami, kysymys kuuluu. Jos markku on 6 ja satu on puolet tämän iästä, niin kuinka vanha satu on kun markku täyttää 80.

– Tää on helppo, puolet, eli 40 tietysti. Amis sami hehkuttaa innoissaan.

Sadomasa tekee dramaattisen facepalmin.

– Sinä senkin sammaleläin. Se on väärä vastaus.

Sami on hämillään eikä ymmärrä mikä on mennyt pieleen. Mutta sillä ei ole merkitystä koska samin pienen kikkelin päähän välittyy 2500 voltin jännite, joka saa Samin ulvomaan kimeällä äänellä kuin oopperalaulaja. Nuori mies jännittyy ja tuntee kiveksiensä kiehuvan, nänneihin kyrvän päästä välittyvä kipu yltyy yltymistään, Samilta lähtee taju mutta pitkään kestävä ja voimakas shokki korventaa Samin tärisevää ruhoa vielä monta sekuntia.

Lumi katsoo kauhuissaan tajuttomana tolpassa retkottavaa vaimeasti savuavaa miestä.

– ohhoh olipas se tälli. Sadomasa huutaa innoissaan.

– Seuraava kilpailija. Vuorossa on hurmaava Lumi. Jonka Energiapalkki yletti juuri 50 prosenttiin. Aiheena lumilla vai onko se lumella? Joka tapauksessa. Aiheena on biologia. Ja kysymys kuuluu. Miksi kutsutaan biologista prosessia jonka avulla kasvit vapauttavat happea.

– Mitä vittua, tämä on aivan epäreilua. Milja raivoaa.

– Jahas. Toinen kilpilija puhuu vuoronsa ulkopuolella. Ennen Lumin vastausta lähdetäänkin sitten rangaistuskierrokselle. Jossa Miljan anaaliin työnnetään porakoneeseen kiinnitetty vessaharja seuraavan kierroksen ajaksi.

Sadomasa tarttuu sivupöydällä valmiiksi odottavaan makitaan, survoo siihen liitetyn wc-harjan armotta tuskasta huutavan Miljan perseeseen. Kiinnittää koneen Miljan x-telineeseen ja lukitsee poran liipaisimen pohjaan. Kauhun aiheuttamat kylmät väreet kulkee pitkin Lumin selkää, kun hän katsoo tuskissaan parkuvaa ystäväänsä jonka anuksesta vuotaa veri pitkin reisiä wc-harjan pyöriessä tytön sisällä hurjaa vauhtia.

– No niin. Näyttää siltä että voittaja on ratkennut. Sadomasa tuumaa hieman pettyneenä ja sammuttaa tajuttomana telineessä retkottavan Miljan perseessä pyörivän porakoneen.

Palkintona Voittajana selviytyneelle Lumille annetaankin kunnon joukkopano. Studioyleisö olkaa hyvät.

Lumi tuntee kuinka teline alkaa kallistumaan vaaka-asentoon. Nuoren neidin jalkojen väliin muodostuu jono kasvonsa peittäneistä, vartalosta päätellen vanhoista ja rasvamahaisista ukkeleista. Miehet runkkaavat kullejaan jonossa ja yksi toisensa jälkeen pusertavat spermansa Lumin tiukkaan teinipilluun. Tunteja kestäneen naimisen jälkeen Lumi on sisältään ja ulkoa yltäpäältä spermassa. Sadomasa näppäilee tietokonettaan ja käynnistää etälamauttimet. Lumi tuntee kuinka shokki kulkee kummankin nänninsä läpi suoraan klitorikseen. Polttava ja pistävä kipu taivuttaa teinin selän kaarelle ja saa pissan roiskumaan tytön jalkojen välistä pitkin reisiä ja lattiaa. Lumin silmissä sumenee.

4.

Teinitytöt heräilevät kylmästä mutaisesta syys-sateen piiskaamasta ojasta. Astan pillusta ja perseestä kiemurtelee paksuja lähes 20 senttisiä matoja ja pilaantunutta piimää. Lumi makaa puolittain siskonsa päällä ja itkee hysteerisesti valuttaen pillustaan siemennestettä Miljan naamalle jonka perse vuotaa edelleen verta. Sami pillittää sikiöasennossa mutalätäkössä pidellen kiveksiään. Kukaan heistä ei pysty liikkumaan saatika tiedä mitä kuuluisi tehdä. Eikä kukaan heistä tule enää ikinä palaamaan ennalleen.

4 kommenttia viestissä: “Verta, spermaa, ja matoja”

 1. Kaz says:

  Jotain voi jättää lukijankin ymmärrettäväksi.

  Käsitinkö oikein että mut on haastettu?

  • Riipimistä says:

   Olisi toki suotavaa jättää jotain ymmärrettävää myöskin kirjoittajalle

 2. Babybutterfly says:

  Wau! Miten en oo ennen törmänny sun kirjotuksiin. Ihan mega hyvä novelli.

  Onkohan novellistiin mahd. saada yhteyttä!

 3. Madclown says:

  Hyvää tekstiä mutta kuvottava loppu. Tuli paha olo tost lopust

Kommentoi

top