search
top

Vaaleanpunainen delfiini – Holy Goddess of forgotten whores

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Osa 5.

“Vitun papukaijat.” Kun Helanderista oli kyse, niin en ollut aivan varma, puhuiko mies meistä, vai oliko se todellakin stadilaisen yleismiehen suurin ongelma, taitettuaan tunteja matkaa, matalaa ja juurakkoista viidakkopuroa kumiveneellä urku auki, liaaneista roikkuvien käärmeiden keskellä. Näin isto kuitenkin totesi, hypätessään rantaveteen, ja kiskoessaan kommandoveneen törmälle perässään. Marc seisoi vieressäni, ja kuulin hämärässä selvästi miehen pönsästä irtoavan rapsutus äänen jota seurasi varovainen kysymys:

– What did he say?

– He’s happy to see us, just an ordinary finnish evening greeting. Totesin Marcille, ja kummarruin auttamaan Istoa vetämään veneen törmälle.

Enrique kantoi Hannahin sylissään rantaan, ja asetti tämän veneen keskivaiheille makaamaan, Ellen juuri siihen levittämän makuupussin päälle. Ellen asetellessa Hannahin päätä paremmin, käärityn huovan päälle, käännyin Katherinea kohti.

– You should go with Hannah, make sure that shes fine and let them check that you are good as well. Sanoin Katherinelle ja suljin naisen kainalooni.

– Thanks but i feel just fine. And it seems that Elle is already going.

Kat oli oikeassa. Elle oli istunut valmiiksi Hannahin viereen ja piti tämän kädestä kiinni. Pimeä oli laskeutunut nopeasti, Helander kytki veneen etuosan ylittävään rekkiin kiinnitetyt halogeenit akkuihinsa, veti sähkötupakastaan sauhut ja nosti sitten kaulaltaan puolinaamarin kasvoilleen.

– Täälä kuulemma leijuu pimeällä jotain mystistä paskaa mitä ei parane hengitellä. Soitin hätäpuhelun lautalta lähtiessäni, kopteri jatkaa Lagunasista, saadaan likka jonnekki järkevään paikkaan hoitoon. Parempi että me mennään näin pienellä jengillä edeltä ja te läskit sitte kanooteilla perästä, kolisi pohja jo tullessa aivan tarpeeksi. Helander selitti rauhallisesti ja alkoi työntää venettä takaisin jokeen.

– Kiitos Isto, pirun hyvää työtä.

– Ajattelit kiitoksella sitte selvitä, vai? Ei vaiskaan, pientähän tämä. Helander huikkasi ja kiskaisi moottorin starttinarusta.

Moottori käynnistyi, kierrokset nousi nopeasti korkealle, ja vene lähti puskemaan pimeyteen kokka pystyssä. Hyvin pian kirkkaiden halogeenien valokeila katosi mutkan taakse, ja moottorin pärinä kuului enää hiljaisena kaukaisuudesta, vaieten lopulta viidakon öisen taustamölyn alle.

Kävellessämme Enriquen, Katherinen ja Marcin kanssa takaisin kantajien luokse leirin nuotiopaikalle, kävin nopean keskustelun Enriquen kanssa siitä, voisimmeko lähteä jo yötä vasten matkaamaan takaisin. Enrique pudisti päätään. Pimeässä viidakkojoessa kanootilla melominen otsalamppujen valossakin olisi kelvoton ajatus, ellei olisi aivan äärimmäinen pakko. Päätimme kuitenkin pysytellä hereillä, ja pitää vähintään yhden vahtivuorossa, ettei kukaan enää päätyisi hortoilemaan keijupölyn takia viidakkoon. Kantajat kuorsasivat teltassaan jo toista tuntia, kun Istuimme loppu retkueen kanssa nuotiolla. Yllättäen naamani eteeni leijaili hiljaa sinisenä hehkuva hiukkanen. Yksi toisensa jälkeen pienet luminoivat pisteet syttyivät kuin tähdet taivaalle ja leijuivat rauhallisen lumoavasti ympärillämme valaisten koko lähialueen.

– It sure is beautiful. Marc sanoi hiljaa.

– And lethal. Katherine totesi ja tökkäsi naamansa edessä leijuvaa hiukkasta sormenpäällään. Höttö väisti kosketuksen, pyörähtäen kiepin ilmavirran mukana ja jatkoi hiljalleen matkaansa.

– And i hate to bring this up but it is still inside me. Katherine jatkoi hiljaisella äänellä.

– What do you mean? Kysyin ja katsoin huolestuneena naista, jonka huomasin vaikuttavan hieman pelokkaalta.

– I remember now why did i take off my mask. First time when i put my head out of the tent, one of those floated straight in to my mouth. I didnt want to cause more worries at the moment, so i keep it to my self and get back into the tent and put the mask on. Later I started to hear your voice, calling me from the jungle. It was easy to be sure that it was not really you, because you were standing right next to me. voice told me to take off my mask so i can find you. So thats what i did. Now at this very moment i hear you screaming help in the forrest. You are screaming my name and begging me to help And it scares shit out of me. Katherine sanoi.

Näin pienen kyyneleen pyörähtävän naisen silmäkulmasta, mutta Kat pyyhkäisi sen kämmenselkäänsä veti syvään henkeä ja jatkoi.

– You guys need to tie me up. If it can make my mind plays tricks on me many differend ways, theres no way that you can trust me. I can be dangerous.

Katherinella oli hyvä pointti, mutta kieltäydyimme kaikki yhdessä sitomasta naista ja lupasimme seurata tämän jokaista liikettä. Jonkin aikaa myöhemmin makasimme Katherinen kanssa teltassa. Kat lepäsi päälläni, poski vasten rintaani.

– Still hearing voices? Kysyin naiselta hiljaa ja silitin tämän päätä.

– No. they stopped nearly at the same time when Enrique told that fairy dust is gone.

Enrique oli jäänyt nuotiolle pitämään vahtia muiden siirryttyä telttoihin. Ja oli hetki sitten ilmoittanut telttakankaan läpi keijupölyn kadonneen, ja käyvänsä itse myös nukkumaan.

– i need something else to think about. Please tell me something about your self. Kat sanoi.

Tyttö leikki taas hajamielisen oloisena rintakarvoillani, veti ne nippuna suoraksi ja vapautti sitten takaisin kikkuralle kiertyvän vyyhdin.

– well, is there something that you would like to know? Kysyin.

– Whats the most embarassing situation in your life.

– Oh. My life is a chain reaction of awkward moments. I can’t remember anything specific. Vastasin.

Kat nosti päänsä ylös ja naurahti:
– Oh jesust christ, come on! You are like perfect. And i’m sure that if you ever screwed something up, you can not forget it.

– You know what. Two months ago, i was giving a lecture in front of nearly two hundred scientist, and i forget the word for the proton, so i had to call it “that subatomic particle with positive electric charge”

Kat tirskahti nauramaan.

– Thats just cute, not embarassing, inside my mind, i see two hundred Marc scratching their heads in confusion.

– So what is yours then? Naurahdin.

– Do you know how Elle came up with my nickname?

– No, not really. Pudistin päätäni.

– It is how my mom used to call me when i was just a kid. Once when i was only 15. My parents were leaving to the restaurant. I saw how the car drowe off. So i was home alone. I took off my clothes, flop down on the couch and started to finger my self. Couple of minutes later my mother were standing back in the hallway and asking if i had seen her purse. I did go in a mild shock, and nearly fell off the couch. My mother caught me and looked at me with round eyes. Then laughtning and said “For god’s sake Kitkat. Go do that in your own room” grabbed her purse and walked out and giggling. It was so embarrassing.

En voinut itselleni mitään, ajatus viisitoista kesäisestä Katherinesta, yksin kotona sohvalla sormettamassa itseään, oli erityisen kiehtova ja aiheutti kohouman boksereideni etumukseen. Kat huomasi tämän, ja laski kätensä erektioni päälle ja hieroi kulliani kankaan läpi. Katsoi suoraan silmiini pidätellen nauruaan suupielet korvissa ja kuiskasi sitten korvaani.

– Oh my god. You really have a thing for the masturbating teenage girls.

Nainen nuolaisi korvanlehteäni samalla lailla kuin ensimmäisenä yhteisenä yönämme kun olimme vielä Liman hotellisviitissä, jonka jälkeen suuteli pitkään hieroen samalla kaluani, Katherinen pieni käsi livahti sisään boksereideni pultusta ja kiertyi kullini ympärille jatkaen sen hieromista hitaasti.

– I still want you to tie me up. Kat kuiskasi ja puraisi nänniäni leikkisästi.

– And fuck me so hard that i’ll pass out. Kat jatkoi ja naurahti suloisesti.

Tyttö pyörähti vatsalleen ja alkoi kaivamaan reppunsa sivutaskua. kyynärpäiden ja polviensa varassa taituroivan naisen valkoisten sporttisten pikkuhousujen verhoama kiinteä peppu nousi seksikkäästi pystyyn, ja mustan teepaidan helma valui kohti ylävartaloa, paljastaen siivun Katherinen hoikkaa kylkeä, naisen venyttäessään itseään laukulle. Kat antoi ujosti hymyillen käteeni rullan mustaa sähköteippiä, kävi makaamaan mahalleen viereeni ja asetti kädet ristiinsä selkänsä taakse.

– Go on. Kat kehoitti.

– You dirty little slut. Sanoin Katherinelle naurahtaen ja kiipesin tämän pohkeiden päälle istumaan.

Puristin Katherinen ranteet yhteen aika rajusti, ja pyöritin muutaman kierroksen teippiä niiden ympärille. Kumartuessani suutelemaan Naisen niskaa hän hymähti tyytyväisenä ja kuiskasi hiljaa.

– Punish me, i have been a bad girl.

Tartuin pikkuhousujen kuminauhasta kiinni ja pujotin ne pakaroiden yli. Kumarruin suutelemaan kiinteän pepun sileää ihoa ja haukkasin sen hellästi hampaideni väliin. Kurotin vierestäni ylimääräisen rullalle käärityn telttapatjan, ja asetin sen Katherinen alavatsan alle nostaen tytön peppua samalla hieman pystyyn lantiosta ohjaamalla. Näky oli taivaallinen. Nainen oli täysin armoillani ja käytettävissäni peppu pystyssä, kädet selän taakse teipattuna ja pikkuhousut laskettuna polvitaipeisiin. Tartuin kummallakin kädelläni tiukoista pakaroista kiinni, puristaen niitä hellästi ja levittäen samalla kannikoita irti toisistaan. Eteeni aukesi esteetön näkymä Katherinen pieneen pyllynreikään, jota ensin hetken ihasteltuani kumarruin nuolaisemaan kieleni kärjellä. Mieleeni palautui hetki Ellen kanssa kun olin nainut tämän peppua kielelläni, se oli saanut Ellen lähes järjiltään, ja nuolaisun aiheuttamasta voihkauksesta päätellen Katherinekaan ei pitänyt käsittelyä lainkaan pahanaan. Annoin kieleni pyöriä reiän poimuisella pinnalla kiusaten hetken aikaa, kunnes upotin sen hitaasti sisälle. Kat huokaili tyytyväisenä ja värähteli hiljalleen alkaessani naida tytön takapuolta suullani. Kuljetin käteni naisen laihaa vartaloa pitkin ylemmäs, tämän alle ja suljin täydellisesti käteeni sopivat rinnat kouriini puristaen niitä hellästi. Sormeni hakeutuivat nännin nypyköiden ympärille ja puristivat ne väliinsä. Aloin puristamaan nypyköitä tasaisesti kasvavalla voimalla vääntäen niitä samalla, odottaen Katherinen reaktiota. Viimein kuulin pienen vingahduksen ja hellensin otetteeni hieroen nännejä hellästi sormieni päillä. Jatkoin vielä hetken kieleni pyörittämistä pyllyssä, kunnes kiskaisin naisen rivakasti selälleen. Rullattu telttapatja jäi edelleen Katherinen alaselän alle ja nosti häpyä korkeammalle, tarttuessani naisen nilkoista kiinni, sekä taittaessani tämän jalat irstaasti levälleen polvet koukussa. Koko alapää oli edessäni kuin tarjottimella. Kat katsoi minua ilmeellä jossa oli erikoinen sekoitus pientä jännitystä, ripaus ehkä jopa pelkoa, mutta sitäkin enemmän puhdasta kiimaa. Teltan ylärajassa roikkui keijupölyn lailla hohtavan hyttysansan lisäksi pyykinkuivausta varten tarkoitettu naru, johon Kat oli kiinnittänyt pieniä metallisia verhonipistimiä. Perverssi idealamppu syttyi päässäni ja irrotin narusta kaksi verhoripustinta ja esittelin niitä allani vittu levällään makaavan naisen naaman edessä.

– No. You can not. Kat parahti hiljaa.

Mutta huomasin kuinka naisen suu kääntyi samalla pieneen virneeseen, vasen silmä puristui lähes kiinni ja tytön alahuuli livahti valkoisten hampaiden väliin rullalle. Olin oppinut tunnistamaan tuon ilmeen. Sen lisäksi että se oli ehkä seksikkäin asia mitä tiesin tällä hetkellä olevan koko maailmassa, se viesti selvästi tuon naisen tuntemasta mielihyvästä ja kiimaisuudesta.

Avasin ripustimen lähes pelottavan terävän näköiset hampaat, puristamalla vastapään kasaan ja vein sen hitaasti Katherinen kovana nöpöttävän nännin ympärille. Ennen kuin annoin ripustimen sulkeutua, jäin kiusallisen pieneksi hetkeksi vielä tarkkailemaan jännittyneenä alahuultaan purevan Katherinen ilmettä ja silittelin varovasti nänniä viileällä metalliaparaatilla.

Kun annoin hampaiston viimein sulkeutua puristaen pienen ja sievän nännin nypykän väliinsä, Katherine uikutti hiljaa suloisesti. tyttö värisi kauttaaltaan, räpsytteli silmiään ja haukkoi henkeään nopeasti. Kun tytön värähtely sekä hengitys tasaantui, heilutin toista ripustinta tämän naaman edessä ja kumarruin kuiskaamaan tämän korvaan.

– Still gonna be a bad girl?

– Maybe, i dont know. Kat vastasi hiljaa kujertaen.

Niinpä toinenkin nypykkä sai koristeekseen terävähampaisen, yllättävän tiukalla jousella varustetun metallihelyn, joka aiheutti juuri samanlaisen värähtelyn ja piipityksen kuin edellinenkin. Katsoin tyytyväisenä kätteni jälkeä ja ihastelin ihanan kiinteitä ja täydellisesti muotoutuneita rintoja, joiden nisissä puristavat uudet leikkikalumme aiheutti Katherinessa ihanan kiihottavaa katseltavaa olevan kivun ja nautinnon välimaastossa pyörivän tilan. Keskityin hetkeksi pyörittämään kieltäni Katherinen klitoriksella, samalla kun nainen totutteli nipistimiinsä. Katherinen huokailu alkoi kuullostaa aika tasaiselta ja yllättäen hän voihkaisi.

– Im sorry Mr, but i still feel kinda horny. I may need another punishment.

– Oh. Sorry. i forgot one. Sanoin Katherinelle ja kurotin narusta vielä yhden ripustimen.

– ooh shit! No no no no. Kat parahti hiljaa ja veti polvensa yhteen.

Hymyilin naiselle ilkikurisesti ja ja aloin taivuttaa tämän jalkoja auki.

– You need promise to be a good girl. Or else…

Kat nyrpisti nenäänsä niinkuin kiukutteleva teini, joka määrätään kotiarestiin ja antoi hieman vastahakoisesti jalkansa avautua. Vein ripustimen kiimasta turvonneelle häpykielelle ja juuri kun aioin antaa sen sulkeutua, Kat kuiskasi.

– You should gag me.

Tein työtä käskettyä ja vein käteni naisen suun eteen ja asetin ripustimen paikalleen, pienet metalliset hampaat upposi herkullisesti törröttävään klitorikseen joka sai Katherinen jännittämään selkänsä kaarelle. Näin naisen silmien suurentuvan apposen auki, ja ellei käteni olisi ollut suun edessä, nyt siihen vaimeneva mumina olisi tullut ulos luultavasti puoli amazonia herättävänä huutona. Nainen tärisi ja rimpuili allani, lopulta pyörähtäen väkisin otteestani vatsalleen. Häpykielessä ja rinnoissa killuvat verhoripustimet vääntyivät ilmeisesti ikävästi Katherinen kääntyessä, sillä nainen kiljaisi kivuliaan kuuloisesti ja nosti pyllynsä pystyyn estääkseen häpyään koskettamasta makuualustaa.

– Please take it off, take it off. Its too much. I promise i’ll be a good girl. Kat parkaisi tuskaisen kuuloisena, mutta tirskahti kuitenkin sen jälkeen nauramaan.

Päästin naisen piinasta ja irrotin nipistimen tämän klitoriksesta. Kat kiepsutti itsensä takaisin selälleen, nuolaisi ylähuultaan, ja hengitteli tasaisesti silmät kiinni, antaen pulssinsa rauhoittu. Aukaistuaan silmänsä hän tutkaili rinnoissaan edelleen nöpöttäviä nipistimiä hetken, ja katsoi sitten minuun hymyillen.

– Well thank you for opening my eyes. I never have considered my self as a masochist before, but that was something really amazing. Kat nauroi.

– They always told me in the development discussions that it is my strenght as a superior to bring up the best features of my staff. Tuumasin Katherinelle ja siirryin naisen jalkojen väliin.

Olin aikeissa irrottaa nipistimet naisen nänneistä mutta Kat pyöritti päätään ja pyysi minua jättämään ne paikoilleen, sekä kiinnittämään kolmannen nipistimen uudelleen pilluunsa. Toistin operaation pari kertaa, välillä irroittaen helan. Kolmannella kerralla Kat kesti nipistyksen häpykielessään jo niin hyvin että pyysi minua panemaan itseänsä samalla. Kumarruin suutelemaan häntä ja painoin pystyssä jöpöttävän kullini hitaasti sisälle tiukkaan vaginaan. Rakastelin naista rauhallisesti nautiskellen tämän vartalon kosketuksesta. Jopa ainoastaan naisen luonnollisesti huumaava tuoksu, sai kyrpäni seisomaan kivikovana ja tunsin jokaisen pienen värähdyksenkin kalussani, sen liikkuessa Katherinen sisällä. Joka kerta harrastaessani seksiä tuon täydellisen olennon kanssa, tunsin olevani kuin transsissa, ja olin varma ettei seksi ollut koskaan tuntunut- tai tulisi koskaan enää tuntumaankaan kenenkään muun kanssa niin täydelliseltä. Katsoessani Katherinen suloisesti punottavia poskia ja kasvoilla viipyviä nautinnon ilmeitä, tunsin kuinka orgasmini käynnistyi pienenä tykytyksenä penikseni kärjessä, ja räjähti sitten siemensyöksyn saattelemana vartalon lävitse kuin hyökyaalto. Näin Katherinen nauttivan tunteesta, jonka lämpimän spermani pumppaantuminen ja kalun nykivä liike naisen sisällä aiheutti ja tunsin hänen laukeavan yhtäaikaisesti kanssani, mikä sai tiukan pillun seinämät puristelemaan, ja lypsämään kaluni aivan viimeiseen pisaraan saakka. Makasin hetken raukeana paikallani, irrotin nipistimen klitoriksesta ja autoin sitten Katherinen kädet vapaaksi. Kat hieroi hetken ranteitaan, otti klitoriksen sormiensa väliin varovasti, tarkasteli sitä hetken ja katsoi sitten minuun.

– Outch. Kat sanoi ja naurahti ujosti.

Lopuksi Kat irrotti vielä verhojen ripustamiseen tarkoitetut teräshampaat nänneistään. Joihin jäi hampaista pienet punertavat kolmion muotoiset painaumat. Tyttö kasteli sormensa suussaan, hieroi nypykkäänsä sormen päällään keskittyneen näköisenä, ja vilkaisi sitten minua ujosti hymyillen.

– I find it kinda sad that I had to live so long to figure out what it is really like, to have a good sex. Kat sanoi ja katsoi minua pää kallellaan.

– Exactly what i was thinking. Vastasin Katherinelle.

– There is a one little thing i need to talk about with you and i hope you don’t get upset. Kat sanoi hiljaa ja näpersi verhonipsuja kädessään.

– It has been nearly two months since i removed my last contraceptive patch. So i think there is a chance that i can get pregnant. Please dont get mad at me.

– Come on. You know that it is not just your responsibility to take care of it. I ignored whole thing. Besides, im not sure how you see it. But if you someday will come to tell, that you are pregnant for me, it would probably make me the happiest man in the whole wide world.

Sain Katherinen purskahtamaan itkuun ja syöksymään kaulaani.

– I cant believe that you really exist. Kat kuiskasi korvaani ja halasi minua hyvin tiukasti.

Kat vaikutti usein olevan pirun kovaksi keitetty kissa. Kovan kuoren alla oli piilossa kuitenkin hyvin herkkä nuori nainen. Jos olisin tuona hetkenä tiennyt, että viisi vuotta takaperin hänen ex-miehensä oli hakannut naisen, tämän kerrottuaan olevansa raskaana, tunnekuohu olisi ollut vieläkin helpompi ymmärtää.

Day 9.

Emme nukkuneet Katherinen kanssa silmäystäkään koko yönä, vaan juttelimme ja lääpimme toisiamme aamuun asti, kunnes Marcin ääni kuului teltan ulkopuolelta.

– I made some coffee. Im done with these fucking vampires and want back in the lab. so lets get going.

Epäilin miehen tarkoittavan hyttysiä. Kuulin ensimmäistä kertaa Marcin käyttävän voimasanaa lauseessaan, joten uskoin miehen tosiaan olevan kypsä viidakkoon. Ja ymmärsin täysin, sillä omat tuntemukset olivat jotakuinkin samaa luokkaa. Myös Katherine katsoi minua hämmästyneenä Marcin kiroamisesta, ja alkoi vetää urheiluliivejään paljaiden rintojensa suojaksi. Kaikista eniten mieleni olisi tehnyt kellistää nainen takaisin telttapatjalle, ja jäädä tämän kanssa muhimaan lemmenpesänä toimivaan telttaamme koko viikoksi, mutta töitä olisi todennäköisesti vielä useammaksi viikoksi, ennenkuin meidän kannattaisi liikkua edes Lagunasista. Niinpä vedimme vaatteet päällemme, pakkasimme tavarat kasaan ja nopean aamiaisen jälkeen istuimmekin jo kanooteissa kotimatkalla. Kantajat meloivat joukon hännillä ja vetivät perässään ylimääräistä kanoottia, Marc ja Enrique johtivat letkaa. Melonta vauhtimme oli helvetin paljon ripeämpi kun tullessa, ja nosti jopa pienen hien pintaan. Maisemamatkailu ja eläinten bongailu ei erityisemmin enää kiinnostanut, joten paluumatka muistuttikin enemmän soutukilpailua. Saapuessamme viimein leirin kohtaan, jossa olimme tullessamme viettäneet ensimmäisen yön. Enrique pysähtyi ja viittoi meidät luokseen, Annaimme kanoottimme lipua toisen viereen hiljalleen.

– We still have at least two hours day light left. We can keep going and try to use our headlamps rest of the time. Or then we can stay here. Its your call. Enrique totesi.

– After you. Tuumasin Eriquelle ja nyökkäsin päälläni menosuuntaan.

Kuusi tuntia myöhemmin, matalaa puroa säkkipimeässä lakaiseva otsalamppuni valokeila alkoi himmenemään, räpsähti pari kertaa ja sammui lopulta kokonaan. Muiden valot jäivät onneksi vielä päälle ja pari minuuttia eteenpäin, Enrique käänsikin kanoottinsa jo rantaan. Olimme saapunut lähtöpaikkaamme kuorma-automme luo. Nostettuamme Kanootit auton lavalle, ja auton startatessa, oloni oli vähintäänkin huojentunut. Olimme meloneet itsemme finaaliin. Katherine painautui tiukemmin kainalooni kuorma-auton lavalla, eikä antanut kuoppaisen tien häiritä nukahtamistaan. Silittelin kainalossani tuhisevan naisen päätä ja laskin kevyen suudelman tämän otsalle. Enrique katsoi meitä hymyillen, ja tarjosi sikarin laatikostaan.

– It was quite a trip. Mies sanoi, näyttäen myös hyvin tyytyväiseltä matkan päättymiseen.

Viimein automme kaartoi laituripaikkamme eteen. Elle ja Helander tulivat lautalta autolle vastaan. Näin Ellen kävelevän alkumatkan Iston kainalossa. Ei ollut kovinkaan hankalaa arvata, että olivat varmasti naineet. Isto auttoi vastaan tavaroitamme lavalta, Elle möyhytteli vieressä Iston sähkötupakkaa. Samalla kun Isto otti vastaan Marcin rinkkaa, Marc tuumasi muina miehinä Helanderille

“vjitun phapukaiya”

Isto räjähti nauramaan vedet silmissä.

– Voi vittu, no mitäpä tässä sitte. Isto tuumasi ja taputti lämpimästi hymyillen auton lavalta kiivennyttä Marcia olkapäälle ystävällisesti.

– Rakensin saunan tuohon rantaan aikani kuluksi. Inkkarit katseli vähän kummissaan että mitä se Helanderin setä oikeen duunaa, mutta ihan hyvä siitä tuli. Nyt voidaan viedä tohtori Andrews oikeen suomalaiseen kielikylpyyn, ku alkeet on näköjään jo hyvin hanskassa. Isto sanoi.

Kantajamme hyvästelivät meidät ja kaasuttivat tiehensä kanootteineen.
Kello oli reippaasti yli puolen yön. Vaikka yleiskuntoni olikin aivan kelvollinen, kanootilla kauhominen oli vienyt minusta kaikki mehut, ja epäilin että kaikista muistakin. Suuntasimme suoraan nukkumaan. Varsinaisia Sänkypaikkoja oli lautassa kuusi. Kaksi kolmikerroksista viritelmää. Valitsin alimmaisen punkan, jonne Katherine hyppäsi viereeni ja veti sängyn yksityisyyttä suojaavan verhoviritelmän kiinni. Kuulin Marcin kiipeävän sänkyyn yläpuolellamme, Enrique ilmeisesti kapusi vastakkaiselle puolelle. Jonka alapuolelta Ellen hihityksestä päätellen löytyisi myös Helander. Kummankin puolen ylimmät sängyt jäivät tyhjilleen.

Day 32.

Oli kulunut yli kolme viikkoa lautalla, kuukausi siitä, kun olin saapunut Peruun. Päivät Lagunasissa olivat työntäyteisiä ja kuluivat nopeasti. Omalle vastuulleni kuului lähinnä projektin yleisraporttien laatiminen, sekä tutkimusraporttien tarkastus, lupa-asioiden selvittely, sekä tarvittavista materiaaleista ja henkilökunnan tarpeista vastaaminen. Alkoi tuntumaan siltä, kuin olisin naputtanut läppäriäni viimeiset kolme viikkoa tauotta, ja olisin mielelläni osallistunut tutkimuksiin enemmänkin, mutta siihen ei juurikaan ollut aikaa. Hannah olisi ollut suuri apu, koska olisin voinut delegoida osan raportoinnista assistentin virkaa toimittavalle opiskelijalle, mutta sen sijaan oman työnsä teetti onnettomuuden selvittely. Marc oli Hannahin lähimpänä esimiehenä ja Harjoittelusta vastaavana hoitanut yhteyden oppilaitokseen ja Hannahin vanhempiin. Mutta Hannahin omasta päätöksestä riippumatta tapauksesta poikisi myös oikeusjuttu. Tärkeintä oli kuitenkin se, että Hannah oli kunnossa ja palaisi tänään Enriquen järjestämällä helikopterikyydillä lautalle. Tytön ilmoittaessa voinnistaan, olin kehottanut tätä matkustamaan kotiinsa, mikä sai nuoren naisen repimään pelihousunsa.

“No fucking way. You will definitely not send me home!” Hannah huusi puhelimessa.

Ja ymmärsihän tuon. Hannah tiesi että bakteeri olisi edelleen hänessä. Sairaala Iquitosissa ei tiennyt. Ja oli tärkeää ettei saanutkaan tietää, sillä se olisi saattanut pahimmillaan saada paikalle vähintään yhden tartuntatautiviraston kaltaisen järjestön. Josta olisi puolestaan seurannut se, että Hannahin lisäksi, ainakin Katherine, tai ehkä jopa meidät kaikki olisi asetettu karanteeniin. Mikä olisi puolestaan ollut täydellistä ajan hukkaa, sillä tiesimme jo varmaksi ettei “bufeon kirous” kyennyt tarttumaan ihmisestä toiseen. Lisäksi Hannah oli mielestään antanut vähintään riittävän suuren panoksen projektille, ja halusi pysyä mukana. Olin ajatellut Naisen parasta ehdottaessani kotimatkaa, mutta huomasin olleeni hieman lyhytnäköinen.

Napsuttelin sosiaalitilan ruokapöydässä Katherinen pyytämää tiedustelua esimiehelleni. Olimme huomanneet että solu ei selvinnyt hengissä ilman elävää kudosta, ja koeputkessa vereen sekoitettuna, tai elävää kudosta jäljittelevässä näytteessä, tai lähes miten vaan säilytettynä bakteeri tuhoutuisi alle vuorokaudessa, ja bakteeri itse sekä suurin osa sen tuottamista metaboliiteista katoaisivat kuin pieru saharaan. Lisäksi joitakin yhdisteitä bakteeri tuottaisi ainoastaan siinä tapauksessa, että sillä olisi käytettävissä ravintonaan symbioosiparina elävässä sienessä syntyviä yhdisteitä. Samasta syystä epäilimme myös Katherinen olevan oireeton. Niinpä käytännössä ainoa jäljellä oleva näytteemme bakteerista halasi minua juuri olkani yli takaapäin, ja laski eteeni pöydälle kupillisen kahvia. Itse suhtauduin naisystäväni labrarotan virkaan aavistuksen nihkeästi ja halusin bakteerin hänestä pihalle mahdollisimman nopeasti. Kat ei puolestaan ollut juurikaan huolissaan. Tyttö oli pari päivää takaperin, viihdyttänyt Elleä ja Istoa labran katolla iltaa istuessaan, puristamalla silmäänsä itse valmistamaansa proteiini cocktailia, joka aktivoi bakteerin bioluminesenssin saaden Katherinen silmät hohtamaan pimeässä kuin kaksi turkoosia led lamppua. Minun oli hankala niellä tempausta vitsinä, koska se ei todellakaan ollut täysin riskitöntä. Mutten kuitenkaan halunnut pilata Katherinen iloa valittamalla siitä. Marc oli varma että riittävän suuri annos noitatohtorin willkapapurohtoa tuhoaisi bakteerin elimistöstä täysin. Mutta sitä ennen meidän täytyisi siirtää se talteen jonnekkin muualle. Toinen vaihtoehto joka oli mielessämme, oli apina. Kat ja Elle vetivät kumpikin herneen nenään, joten bakteerin tartuttaminen eläimeen ei tulisi kysymykseen kuin viimeisenä vaihtoehtona. Sen sijaan Kat esitti ajatuksen bakteerin proteiineja tuottavien geenien kloonaamisesta ja muokatun plasmidin siirtämisestä johonkin tunnettuun bakteeriin joka saataisiin pysymään hengissä pidempään. Joten olin nyt päätynyt tiedustelemaan suurempia päätöksiä tekevältä taholta, kelpaisiko herroille kotiinviemisiksi helposti käsiteltävä, tutkimuskohteeksi haluttuja metaboliitteja tehtaileva mikrobi, joka olisi lähes valmis tuotantoon sovellettavaksi. Ajatus oli erinomainen, ja pystyisimme toteuttamaan sen projektiin varatulla aikataululla. Siitäkin huolimatta itseäni vaivasi tunne siitä, että se ei kelpaisi. Olin nimittäin lähiaikoina uhrannut useamman ajatuksen retkikuntamme ja koko tutkimuksen rahoitukseen, joka oli naurettava. Rahaa oli käytössä moninkertainen määrä, verraten vaikkapa joitain yhtiön syöpälääkkeitä käsitteleviin tutkimuksiin, ja rahoituksen lähde oli itselleni täysin hämärän peitossa. Vaikka kuinka koitin pinnistellä ajatustani, en keksinyt montaakaan hyvällä tahdolla suunniteltua aktiviteettia, mihin bufeon kirousta aiheuttavan bakteerin tehtailemia yhdisteitä voisi hyödyntää. Ainoastaan monta hyvin paljon ikävämpää käytäntöä, ja olin lähes varma, että joko aseteollisuudella, tai jollain osittain lain kouran ulkopuolella ratsastavalla taholla täytyi olla sormensa pelissä. Katherinen valmistama uusi E. coli ei olisi kykenevä tarttumaan ihmiseen, joten sen käyttö vähemmän miellyttäviin tarkoituksiin heikentyisi merkittävästi.

Kat kumartui antamaan suudelman ja laski pöydälle samalla kaksi tulostetta.

– This one is a raport from cloning and expressing the genes of the bufeo bacteria in to Escherichia coli. You can find it also from the computer. This other one is from my blood sample. Kat sanoi ja osoitti paperia jossa oli ainoastaan yksi merkintä mittaustulosta esittävän diagrammin alapuolella. (hCG – 918 mIU/mL.)

Yksinkertaisuuteni nolotti. Vaikka olisi ehkä pitänyt, en ymmärtänyt mitä asia koski. Vilkaisin selvästi vastausta odottavaa naista kysyvästi, ja sanoin hiljaa.

– I may need some clarifying attachments.

– Gosh. Now i get it why they made you a boss. But i saw this coming and im fully prepared. Kat vastasi ja ojensi uuden paperin käteeni nauraen.

* Pregnancy *
Catherine A. Le Douarin PhD

Pregnancy Tests

Pregnancy tests detect a hormone that is present in the blood and urine of a pregnant woman. This hormone is human chorionic gonadotropin (hCG), which is secreted by the syncytiotrophoblast of the implantingblastocyst and from the placenta soon after pregnancy is established.

Radioimmunoassay

An extremely accurate pregnancy test uses radioimmunoassay of hCG in a woman’s blood. With this method, hCG can be detected a few days after implantation.

Interpretation

An hCG level of less than 5 mIU/mL is considered negative for pregnancy, and anything above 25 mIU/mL is considered positive for pregnancy.

Conclusions:

Test subject shows clear positive results for pregnancy. Further research is required to confirm a successful reproduction of the homo sapiens sapiens.

*

– it is your child. Kat kuiskasi hiljaa korvaani.

Mieleeni tuli samalla sekunnilla useita seikkoja miksi Katherinen paksuksi pamahtaminen ei olisi ollut juuri nyt sopivaa. Mutta yksikään niistä ei estänyt päällimmäisenä myllertävää onnellisuuden ja mielihyvän aiheuttamaa tunnemyrskyä, joka sai silmäni kostumaan ilosta, pomppaamaan minut ylös tuolistani ja sulkemaan Katherinen tiukasti syliini.

– This is not a joke. Right? Sanoin ja tuijotin Katherinea silmät kosteana.

– No. This is not a joke. Kat vastasi ja naurahti omien onnen kyyneleiden seasta.

Jostain syystä ei tullut edes mieleeni kysyä, suunnitteliko Kat pitävänsä lapsen.

Olin miettinyt asiaa useasti, ja olin jo pitkän aikaa tietänyt haluavani tulla vielä joskus isäksi. Vaimoni ei kuitenkaan ollut halukas edes keskustelemaan asiasta, joka oli yksi monista syistä miksi olin myös miettinyt eroa. En missään tapauksessa tahtonut loukata Maria, ja harmitti etten löytänyt itsestäni riittävästi miestä, ottaa eroa puheeksi jo ennen tätä tehtävän antoa. Nyt se täytyisi tehdä matkan jälkeen tilanteessa jossa itselläni olisi uusi raskaana oleva naisystävä valmiiksi. Mikä Marin korviin kantautuessa, tuntuisi vähintäänkin vielä paskemmalta, kuin ennen matkalle lähtöä hoidettu ero olisi tuntunut. Toinen seikka mistä olin vielä enemmän huolissani, oli se, ettei Katherine voisi juoda Marcin valmistamaa taikajuomaa poistaakseen bakteerin itsestään lopullisesti, vaarantamatta sikiöä. Meidän olisi keksittävä joku toinen konsti.

Halasimme Katherinen kanssa toisiamme keskellä sosiaalitilan lattiaa tippa linssissä, kun Elle kurkisti ovesta sisään. Nainen huomasi heti jotain olevan meneillään ja kysyi varovasti.

– Sorry. Is this a bad time, Is everything ok?

– Yes, its all good. Kat naurahti ja pyyhki kyyneleensä.

– i just want to let you know that we have run all the Agarose gel electrophoresis samples and pure proteins are ready for analysis. Also Marc has find a way to grow up a living bufeo mycelia.

– Marc what!? Kat huudahti.

– I said, he has find a way to do it. But he said that he will not. Never. Anyway, we will go on the roof and pass some free time. Also Isto insist that we need to try hes sauna. I was hoping that you two could join us. Elle sanoi.

Nainen astui sisälle oven raosta ja kaivoi pakastimesta pisco pullon.

– Hannah and Erique will be here soon. It is good reason to celebrate. Elle naurahti, heilutti potelia ilmassa ja paineli takaisin ulos.

– Shes right, It is good reason, and we all have been working our asses off. We can have a break. Kat totesi ja lähti vetämään minua kädestä ovelle.

Kohta istuimmekin kaikki lautan katolla pöytäryhmän ääressä.
Elle istui Iston polvella käsi tämän kaulan ympärillä, koko viikon labratakkiin verhoutunut nainen oli vaihtanut päälleen sexyt lyhyet farkkushortsit ja keltaiset bikinit. Näin Ellen antavan Istolle aivan liian pitkän kielarin.

– No niin se vei viimein rotunainen Helanderinkin sydämen. Naurahdin istolle.

– No vittu ei kun järjen vei. Sydän jäi lakaisukoneen alle kalliossa 98. Muutenki sovittiin jo ettei mitää vakavaa. Isto vastasi.

– Niinköhän siinä yleensä käy. Ihmettelin ääneen.

– No katsotaan nyt. Helander naurahti.

– Whats so funny? Elle kysyi virnistäen ja ojensi Katherinelle pisco pulloaan.

– Aro said that he has crab louses, really itchy. Helander sanoi ja vihelteli syyttömän näköisenä.

Vieressä kat kieltäytyi ja antoi pienen “stop eleen” kädellään pulloa tarjoavalle Ellelle, joka jäi vahtaamaan monttu auki ystäväänsä.

– Fucking Hell Kitkat! Are you pregnant? Elle huudahti.

– a little. Kat vastasi hiljaa, ja pyöritteli hiuksiaan korvan takaa kiehkuralle sormensa ympäri, suloisesti punastuen.

Ellen syöksyessä halaamaan Katherinea jäin hetkeksi miettimään voisiko olla todella mahdollista, että naisilla on jotain poikkeuksellisia lisäaisteja. Elle oli nokkela, ja vaikka kyseessä olikin katherine, amazonin imukykyisin piscopesusieni, niin jos piuhat kytkeytyy kusen makuisesta juomasta kieltäytymisestä suoraan raskauteen alle kolmessa sekunnissa, jotain yliluonnollista luulisi olevan meneillään. Elle rutisti myös minut lyttyyn ja juuri samalla hetkellä horisontista kantautui helikopterin ääni. Jäimme Helanderin kanssa heiluttamaan lautan katolle, kun naiset juoksivat jo rappusia alas kohti laituria, matalalta ylitse lentäneen kopterin perässä. Isto taputti minua olkapäälle jonka jälkeen puristi reippaasti kättäni ja toivotti onneksi olkoon.

– Nyt voidaankin viettää sitten vielä varpajaisetki samaan syssyyn. Saunan takana on muuten kuopassa kossua piilossa.

– Miksi se siellä on? Kysyin Istolta aidosti hieman hämmentyneenä.

– No vittu missäs sen pitäis olla? Isto nauroi, ja lähti kävelemään laskeutuneelle kopterille päin.

Kaikki kävivät vuorotellen halaamassa Hannahia ja toivottamassa tämän tervetulleeksi takaisin. Tyttö näytti hyvinvoivalta ja hieman hymyilikin. Hannah vilkuili meitä kaikkia vuorotellen ja sanoi sitten hyvin reippaasti ja selkeällä äänellä.

– Its good to be back here and really great to see all of you. I still cant remember what happened but Im really sorry for causing so much trouble. Physically im perfectly fine and ready to get back to work.

– There is no reason to be sorry. it could have happened to anyone. Its good to have you back. Sanoin ja Halasin Hannahia uudelleen.

Koko ryhmä oli jälleen kasassa ja istui viettämässä iltaa yhdessä ylätasanteella.
Istuttuamme katolla aikamme, lähdimme Ellen, Katherinen, ja Iston kanssa tarkastamaan Helanderin saunan, jonne Isto oli käynyt tekemässä tulen aiemmin. Ennen lähtöä Enrique tarttui minua hihasta ja pyysi saada vaihtaa muutaman sanan. Kat jäi odottamaan mutta huikkasin naiselle tulevani kohta perästä.

– Theres some things i think you should know. In iquitos, there was an american man who were waching my every step. And i saw him to talk with Hannahs doctor too in the hospital. I dont know what was it but i can tell that there was something shady going on. Another thing concerns Hannah. I really like that girl and i am worried. physically she is fine, like she said. But when we were leaving from iquitos and arrived to the airport we were little late. Pilot said “welcome Hannah we have been waiting for you” nothing else, and that caused total mental break down to Hannah. She drop down on her knees, was holding her ears and yelling “SHUT UP! SHUT UP! SHUT UP!”

– Jesus christ. Thanks Enrique. Please stay close to her and make sure that everything is ok. About that strange man. There is a small chance that someone who shouldn’t. knows why we are here. Chemical compounds we work with have unfortunately terrifying capacity to work as a weapon or a illegal narcotic, and im sure that there is many organisations who has high intrest to our work. Maybe we should relocate our base, just in case.

Saapuessani saunalle, tai no. Siis iston rakentamaan slummihökkeliin jonka malli oli otettu Iquitosin laiturin rakentajilta. Seinät oli kyhätty pressuista ja naulattu tiukalle lankkujen avulla, kattona toimi aaltopelti. Helander istui ajopuun päällä hökkelin sivustalla munasillaan koskenkorvapullon kanssa.

– Naisväki meni saunaan? tietääkö ne mitä siellä pitää tehdä? Kysyin ja istahdin ajopuulle Iston viereen.

– No tavallaan tietävät kun mirrejä kuulemma menivät trimmaamaan. Kai se siihenkin käy. Eivät kuulemma tarvinneet yleisöä. Helander tuumasi ja ojensi perhekossunsa.

Saunan sisältä kantautui Ellen ja Katherinen tuttu tyttömäinen hihitys. Kohta Katherinen pää kurkisti saunan aaltopellistä väsätyn oven raosta.

– Guys, come in here. Dr Jones wants to try the sandwich! Kat huusi ja repesi nauramaan. Jota seurasi Ellen Huuto:

– Kat you fucking retard !

– Isto katsoi minuun hölmistyneenä ja kääntyi sitten kohti Katherinea.

– i dont think theres a subway anywhere near.

Huomasin Helanderin virneestä että kaveri oli kyllä ajan tasalla.

– Did i forgot to tell you that they are crazy.

– Ei ollut puhetta. Mutta pillu se on avohoitopotilaallakin. Lets mennään, ei pidä antaa hienon leidin odottaa. Helander tuumasi ja venytti esinahkaansa lähtiessään kävelemään saunaa kohti.

Kossuhuikka oli pärskähtää suustani ulos. “Hieno leidi.” Jep jep.
Pyöritin päätäni ja kuorin vaatteet pois päältäni. Hörppäsin kossusta rohkaisuryypyn ja kävelin Helanderin perään. Olin lievästi hämmentynyt. Amazonilla tuntui tilanteet eskaloituvan yllättävän arvaamattomasti, enkä todellakaan ollut vielä neljä tuntia sitten, suunnitellut harrastavani kimppaseksiä raskaana olevan tyttöystäväni ja toisen pariskunnan kesken Amazonin sivujoen rantaan kyhätyssä pressusaunassa. Kaikkea se elämä tuo tullessaan kun ikää kiertyy. Astuin ovesta sisään lievästi savun hajuiseen noin 10 neliömetrin hikimajaan. Vasemmalla seinustalla nurkassa, oli iston auton vanteista hitsaama kiuas, jossa törrötti savupiippuna Canepan sodan aikaisen 40 millisen ilmantorjuntatykin piippu. Oikealla seinustalla ei ollutkaan lauteita, vaan paksuista lankuista rakennettu jykevä pöytä, jonka kummallakin puolella oli penkit. Tunnelmallisen mutta selkeän valaistuksen, loi valopetrolikäyttöinen voimavalolyhty, joka kohisi rauhoittavasti kaasuuntuvan kerosiinin syöksyessä toriumdioksidisukkaan, tuottaen valkoisen liekin. Iston sisustusratkaisujen silmäily jäi kuitenkin toiselle sijalle koska Katherine istui jykevän puupöydän reunalla jalat penkillä, jossa Elle istui Katherinen jalkojen välissä ja kuljetti kieltään tämän häpyhuulien välissä. Kat nojasi taakse käteensä ja voihki, Ellen lipittäessä juuri paljaaksi ajeltua pillua, jota nainen avasi levittämällä häpyhuuliaan etu- ja keskisormella. Isto seisoi vieressäni suu auki.

– Voihan vittu. Isto huokasi.

– No sepä hyvinkin. Vastasin Istolle.

Kat vinkkasi Helanderin viereensä pöydälle istumaan. Koukistamallaan etusormeaan kutsuksi pari kertaa ja osoittamalla sitten paikkaa vieressään. Isto istui varovasti pöydälle Katherinen viereen, jolloin nainen ohjasi tämän suoraan makuuasentoon painamalla miestä rinnan päältä kädellään.
Kat vilkaisi minuun, ja kohotti kulmakarvojaan. Ymmärsin että hän kaipasi hyväksyntääni toiminnalleen, ja kun nyökkäsin varovasti takaisin hymyillen, Katherine siirsi kätensä Iston heräilevälle penikselle ja kietoi sormensa sen ympäri. Samalla kun Katherine nousi Iston viereen pöydälle polvilleen ja kumartui Ottamaan Helanderin paisuvan elimen huuliensa väliin, Elle kääntyi penkillä istuen minuun päin ja veti kädestäni viereensä. Aluksi pieni mustasukkaisuuden pilke meinasi ottaa vallan, mutta katsellessani hetken Katherinen työskentelyä toisen miehen Kullin kimpussa, huomasin sen olevan jotenkin hyvin kiehtovaa. Katherinen suu alkoi liukua Helanderin kyrvän ympärillä yhä nopeampaa ja syvälle kurkkuun asti, samalla kuin naisen siro käsi puristi kullia juuresta, ja teki lyhyttä runkkausliikettä. Ellen käsi tarttui hellästi kiveksistäni ja valmiiksi kovana seisova kyrpä upposi naisen huulien väliin. Sauna täyttyi riettaasta lussuttavasta äänestä, kun kaksi suomipoikaa sai saunassa ensiluokkaista poskihoitoa. Tartuin Elleä niskan takaa kiinni ja aloin nussimaan Naisen suuta kovempaa, ja syvemmälle, ihastellen samalla kuinka tyttöni roikkui toisen miehen munan varressa. Olin lähes laukeamispisteessä kun Katherine veti Iston kyrvän ulos kurkustaan ja suoristi selkänsä.

– Elle, this one is ready for you. Kat naurahti.

– Never done a DP Before. You need to show me how to do it like a pro. Elle kikatti.

Kat huokaisi muka väsyneesti, päästi hiljaisen ja lyhyen kanaa matkivan potpotuksen Ellelle, ja asettui seisomaan lattialle penkin ja pöydän väliin Iston nivusten yläpuolelle, selkä Istoon päin. Tyttö vei kätensä suulleen ja siirsi sylkeä sormiinsa, jonka jälkeen pyyhkäisi syljen sormistaan päättäväisesti peppuunsa. Nainen katsoi suoraan silmiini, alkaessaan sovittaa Iston jäykkänä jöpöttävää seivästä kakkoseensa. Näin kuinka Katherinen silmät pyörähti päässä ympäri, kun nainen istui reippaasti aukollansa odottavan tapin päälle, ohjaten kyrpää kädellä sisälleen, ensin ilme muuttui aavistuksen tuskaiseksi, mutta kohta tyttö huokaisi lähes tyytyväisen helpottuneena ja puri tapansa mukaan huuleensa. Isto tarttui Katherinen polvitaipeista kiinni ja nosti naisen jalat koukkuun. Jolloin Helanderin kelvollisen kokoinen kalu luisui naiseeni aivan juuriaan myöten.

– Hetkonen. Rouvas on vähäsen tiukempaa sorttia. Tuntuu niinkuin olisi sulkenut kyrpänsä ruuvipenkkiin. Helander huikkasi Katherinen alta.

– Vai niin, onko useinki tullut koitettua?

– Ai sun rouvaa, no ei. Vaikka en kyllä välttämättä kehtaisi myöntää vaikka olisikin, ja sama pätee ruuvipenkkiinkin.

– Stop that nonsense and fuck me. Today please. Kat tiuskaisi ja veti minut kädestäni jalkojensa väliin.

Kiipesin penkin yli, penkin ja pöydän väliin ja aloin sovittaa meisseliäni katherinen sisään. Elle istui penkille viereeni jalat istuimen kummallakin puolella, nojasi seinään ja vei kätensä pillulleen.

Aloin nussimaan Katherinen tiukkaa pillua rytmikkäästi. Isto antoi tytölle lisää vauhtia keinuttaen tätä kalunsa päällä jolloin kyrpämme upposi Katherineen sisälle vuorotellen. Nainen ujelsi välissämme kuin höyrypannu, ja asetelma toi mieleeni jonkinlaisen kaksimäntäisen höyrykoneen jonka varoventtiili oli juuri lauennut. Kat nojautui makaamaan Helanderin päälle, jolloin Isto kouraisi Katherinen rinnat käsiinsä, minä puolestaan nostin Naisen jalat olkapäilleni ja lisäsin vauhtia. Tiesin naisen ilmeestä että hän oli tulossa, Helander poksahti ensimmäisenä ja kuulin Iston vaikertavan pumpatessaan spermaansa Katherinen perseeseen samalla kourien tämän rintoja miltei väkivaltaisesti. Kat voihki ja alkoi tärisemään holtittomasti alkavan orgasminsa kourissa. Näky oli aivan liian kiihottava ja sai omankin kyrpäni räjähtämään. Päätin kuitenkin vetää sen ulos ja runkkasin lastini Neidin hoikalle vatsalle. Kat valahti täysin veltoksi iston päälle ja epäilin hetken hänen pyörtyneen, kunnes kuulin tutun hihityksen.

– Oh my fucking god. Elle you really need to try this.

Elle nautti selvästi esityksestä, pyöritellen rauhallisesti sormiaan pillunsa päällä.

– Katherine Le Douarin. Sandwich queen of the amazon river. You really show me how to do it like a pro. Elle nauroi.

– shut up! come here and clean up this mess. You useless cunt. Kat nauroi kiepsahtaessaan pois Iston päältä.

Itse poimin kossupullon lattialta oven vierestä ja kostutin kurkkuni, myös Isto oli noussut pöydältä, joten ojensin pullon miehelle, joka naukkasi kunnon huikan.

– Meinasin sanoa jotain, mutta en sanokkaan. Ei tule enää mitään mieleen ku rouvasi taisi nussia juuri aivot pellolle. Helander päivitteli ja hörppäsi uudestaan

Kat makasi pöydällä Ellen nuollessa spermaani tämän vatsalta. Kun Elle sai siivottua jättämäni sotkun, siirryimme kaikki yhdessä saunan ulkopuolelle vilvoittelemaan. Vaikkei kukaan heittänytkään kiukaaseen vettä majassa oli silti varmasti yli 50 astetta lämmintä, ja ilma alkoi käydä aika tunkkaiseksi. Istuessamme kaikki rivissä ajopuun päällä, Isto hämmästeli saunansa kehnoa ilmanvaihtoa ääneen.

– i have been building more than 30 saunas all over the world from really shitty materials. This is the first time i fucked up the ventilation.

Elle katsoi istoa hetken mietteliäänä.

– Perhaps theres nothing wrong with the ventilation, have you ever before used tilley lamp there?

– No, why? Isto kysyi.

– When gasified kerosene hits the mantle, it using like thousand times more oxygen than candle to burn. Elle sanoi ja nappasi kossupullon Iston kädestä.

– Oh holy goddess of forgotten whores! What is this glorious nectar. Elle huudahti ja repesi nauramaan.

Kat nappasi pullon ja kostutti kielen kärkeään kossupullon suulla.

– well it is not pisco for sure. And by the way. I like your sauna, but the lighting truly sucks. Like Elle said it eats all the oxygen. And from the rust in the lantern you can deduce that mantle can be old and prepared from thorium dioxide, so it will replace the fresh air with ionizing radiation.

– For fuck’s sake where did you find these girls again? Isto nauroi vedet silmissä.

Elle tyhjäsi loput kossusta ja pyöritteli tyhjää pulloa kädessään.

– Do we have more of this?

Isto käveli viitisen metriä saunahökkelin kulmalle, tarttui hökkeliin nojaavaan lapioon ja siirsi sillä varovasti kasan hiekkaa sivuun ja kumartui nostamaan kuopasta uuden kossupullon. Peitteli monttunsa ja palasi takaisin ojentaen pullon Ellelle. Nainen katsoi Helanderia kulmat hassusti kierossa kuin vajaaälyistä.

– What a fuck. Why anyone would do that? Elle kysyi.

– Why the fuck not. Isto vastasi ja lähti painelemaan saunaa kohti imeskellen sähköröökiään.

– It is your turn. Kat sanoi nousten ylös puun rungolta ja ojentaen kätensä auttaakseen Ellen ylös. Elle tarttui Katherinea kädestä ja kampesi itsensä ylös.

– Are you ready? Kat kysyi minulta.

– Sure, lets go.

Astuessamme sisään saunan ovesta Katherinen kanssa, Elle oli ehtinyt työntää Helanderin jälleen selälleen makaamaan pöydälle, ja oli juuri kiipeämässä tämän päälle ratsastamaan. Elle kumartui Suutelemaan Istoa ja hieroi Pilluaan Vasten tämän vielä lerpuksissa makaavaa matelijaa. Ellen kieli pyöri Helanderin suussa ja miehen penis alkoi hiljalleen paisua häpyhuulten välissä. Aikansa hierottuaan kiimaista pilluansa vasten täyteen mittaan paisunutta kyrpää, Elle nosti peppuaan hieman korkeammalle ja laskiessaan alapäänsä takaisin alas, vittu ahmaisi kalun liukkaaseen ja lämpöiseen syleilyynsä. Kat painautui selkääni vasten ja kietoi kätesä ympärilleni, toinen käsi tarttui kulliini joka oli jälleen ponkaissut pystyyn, katsellessani Ellen ratsastusta. Katherinen hieroessa kyrpääni, käännyin kuiskaamaan naiselle ja kehotin tätä istumaan Iston naamalle. Kat naurahti, varvisti söpön tyttömäisesti moiskauttaessaan minulle nopean pusun ja kiipesi pöydän päälle iston naamalle kontilleen. Itse siirryin Ellen taakse ja painoin tämän päätä hellästi naisystäväni peppua kohti.

– You forgot clean from there. Kuiskasin Ellen korvaan.

Elle työnsi epäröimättä kielensä suoraan Katherinen peppuun. Minä puolestaan levitin Iston päällä pomppivia pakaroita ja valutin pitkän vanan paksua sylkeä niiden väliin, ja aloin levittää sitä pyllynreiälle peukalollani. Näin Ellen olan yli kuinka Iston kieli upposi Katherinen pilluun. Kat voihki kiimaisen kuuloisena ja hieroi värkkiänsä Vasten Helanderin naamaa, samalla kun Ellen kieli lipsutti tytön pyllynreikää, johon Helander oli juuri hiljattain tyhjännyt pussinsa. Näin Katherinen luultavasti aivan tahallaan supistelevan reikäänsä tiukasti suppuun, ja sen jälkeen rentouttaen, jolloin saatoin nähdä aukosta valuvan pienen noron Iston sinne jemmaamaa valkoista hyhmää. Mielestäni oli siinä rajoilla, että olisiko ollut jo liiankin iljettävää, mutta toisaalta kiihotti aivan vitusti. Elle hoiti kohdalleen langenneen tehtävän muksiematta ja putsasi kaiken mitä katherinesta valui ulos. Tuota voisi luonnehtia vaikka “tosi ystävyydeksi.” Keskityin hetken omaan asemapaikkaani ja yritin seivästää liikkuvan maalin kullillani. Haaste oli liian suuri, ja yllätyshyökkäys supistajaa vastaan olisi muutenkin aiheuttanut Ellelle varmasti kipua, joten pakotin Ellen perseen paikoilleen, painamalla sitä Istoa vasten ja liikkeen pysähdyttyä, aloin hitaasti sovittamaan kyrpääni Ellen kakkoseen. Saatuani kärjen sisään, Elle aloitti jälleen ratsastuksensa. Kyrpä perseessä sai Ellen vaikeroimaan, mutta nainen tukahdutti ulinansa painamalla suunsa vasten Katherinen peräaukkoa. Ennen en ollut osallistunut moisiin orgioihin, ja tilanne oli varmasti pervoin johon olin koskaan joutunut. Mieleeni juolahti että olisi varmasti mahtavaa, kun joku sattuisi yllättämään meidät nyt, tupsahtamalla saunan ovesta sisään. Toisaalta pressujen läpi ulos kantautuva kassien lätinä ja voihkinta, kantautuivat kyllä kauemmaskin varoittaen tulijaa hikimajassa tapahtuvasta siveettömyydestä. Sessio kesti huomattavasti pidempään kuin harjoituskierros Katherinen kanssa. Katherine vinkui Iston naamalla ja alkoi kiemurtelemaan. Tyttö laukesi, ja yritti siirtää herkentyneen klitoriksensa nostaen värkkiänsä ylemmäs Iston naamalta, mutta Elle tarttui ystäväänsä lantioista kiinni ja pakotti Alapään takaisin paikalleen. Isto ei antanut yhtään armoa, vaan kieli viipotti kun käärmeellä, hinkaten naisen orgasmista arkaa häpykieltä. Elle kantoi kortensa kekoon ja työnsi sormensa sisälle Katherinen peppuun ja alkoi sormettaa sitä hyvin nopealla tempolla. Kat huusi jo suoraa huutoa ja kiemurteli iston naamalla. Tunsin Ellen supistelevan voimakkasti kaluni ympärillä ja kiihdytin omaa vauhtiani entisestään. Elle räjähti hetkessä omaan orgasmiinsa joka aiheutti väistämättömän ketjureaktion. Tiukka supistaja lukitsi kyrpäni sisäänsä ja sai minut ampumaan lastinsa Elleen, katherine oli valmista tavaraa ja näin naisen pillun valuvan kuin vesiputous pitkin Helanderin naamaa, joka haukkoi henkeään kuin kala kuivalla maalla ja räjäytti peniksensä Ellen vaginaan.
Hetken makasimme kaikki yhtenä hikisenä spermalta ja pillulta lemuavana kasana pöydän päällä, kunnes Kat nousi iston naamalta, naisen jalat tärisivät niin, että Katherine joutui istumaan takaisin alas penkille.

– Oh my god. I cant stand. Tyttö hihitti Onnellisen mutta väsyneen kuuloisena.

Elle nosti peppuaan ja pullautti Iston veltostuneen meisselin sisältään. Pyörähtäessään Iston päältä pois, hikiset toisiinsa tarrautuneet vartalot päästi pienen maiskahtavan äänen. Elle jäi makaamaan hengästyneenä Iston viereen pöydälle selälleen. Istuin Katherinen viereen penkille ja kopeloin lattian rajasta kossupullon.

– are you ok with this. Katsoin katherinea, ja näytin hänelle kädessäni olevaa viinapulloa.

– dont be stupid. It is me who is carrying the child. Not you. You can drink all booze in the world if you want. But do not let it affect our relationship or your responsibilities.

– Shes a definately a keeper. Pöydän reunalle istumaan noussut Helander naurahti ja hörppäsi myös tarjoamastani pullosta suullisen.

Elle nousi myös istualleen.

– I feel like hit by truck. Hit By a truck with a loads of semen. Can we swim in the river?

– thats an exellent idea. It would offer great relief. Here is hot like in hell. Isto vastasi Ellelle.

– thats not an exellent idea, it can offer you the eternal relief. Tuumasin Istolle.

– im ready take that risk. Come on wussies. Elle hihkaisi ja hyppäsi ylös.

Niinpä hetken kuluttua seisoimme kaikki Amazon joessa kaulaamme myöten. Viileä vesi todella tuntui mukavalta, ilta aurinko paistoi vielä puuston yläpuolella, ötökät surisivat vedenpinnan yläpuolella, parvi papukaijoja lensi ylitsemme ja viidakosta kantautui apinoiden mölinä.

– is this really safe. Isto kysyi.

– just dont pee in the water. Kat sanoi ja repesi nauramaan saaden myös Ellen hihittämään.

Isto katsoi naisia hieman kysyvästi.

– Well im not six years old. But whys that.

-Vandellia cirrhosa. Tiny fish with strange habit to sense urea and swim in the human anus, vagina or even inside of the penis and causing a deadly infection.

Isto tuijotti Elleä hieman järkyttyneen näköisenä.

– are you shitting me!

– no. But theres only one documented case in history, so probably we are safe.

Juuri samaan aikaan veden pinnan alta nousi keskelle piiriämme ylimääräinen möykky, geigermittarilta kuullostavan naputuksen saattelemana. Jokainen meistä teki todennäköisesti hätäpissaa veteen maximoiden riskin joutua loismonnin uhriksi. Kunnes Kat hihkaisi.

– its ok. Its Amazonian river dolphin. The Bufeo.

Vahtasimme kaikki monttu auki Katherinea jonka silmät kiilsi riemusta, nainen oli yhtä suurta hymyä ja silitti edessään naksuttelevan otuksen otsaa niinkuin se olisi ollut joku puudeli. Itseäni puistatti otuksen pitkä nokka ja kyhmyotsa. Isto tuijotti hetken epäuskoisesti kun katherine lääppi edessään kaveeraavaa vesinisäkästä ja tuumasi sitten hiljaa.

– thats one ugly motherfucker.

Enrique oli ilmestynyt rannalle. Mies katseli meitä hymyillen ja tuumasi sitten rauhallisesti.

– Katherine! You should ask it to let your soul free.

– Kat kumartui lähemmäs, painoi poskensa delfiinin otsaa vasten ja kuiskasi. Please release my soul. And Hannah’s too.

Delfiini naksutti Katherinelle aivan kuin se olisi nauranut ja sukelsi sitten pinnan alle kadoten matkoihinsa.

– i guess it was worth to try. Kat naurahti.

– it is great Experience swim in the amazon river, but it is better if you all get up from there now. Most of the dangerous species are hunting when sun goes down. Enrique sanoi.

Nielimme mukisematta Enriquen kehotuksen ja kahlasimme ylös joesta. Rantahiekalla sieppasin Katherinesta kiinni ja kellistin kikattavan alastoman naisen alleni hiekalle.

– i guess they didnt get enought. Kuulin Ellen sanovan Istolle, heidän kävellessään edeltä saunalle päin.

Jäimme nuoleskelemaan toisiamme joen rantaan. Huomasin sivusilmällä Helanderin nostavan tilleyn ulos saunasta, siirtäen sen kohisemaan istumapaikkana toimivan ajopuun viereen, johon Enrique alkoi sytyttämään myös nuotiota. Katherine levitti jalkansa allani ja risti ne selkäni taakse. Jo kolmatta kertaa pienen hetken sisällä uuteen nousuun pyrkivä kaluni, painautui katherinen pehmeitä häpyhuulia vasten, ja jäykistyessään työnty lähes itsestään kosteaan, maailman parhaalta tuntuvaan pilluun. Aurinko oli laskenut selkämme takana horisontin alle, ja jäljellä oli enää punertavana hehkuva puuraja. Oli niin hämärää että saunalta voimavalolyhdyn valosaasteen takaa oli mahdoton nähdä rantaan. Ei meitä varmaankaan olisi kiinnostanut vaikka olisi nähnytkin. Minun ja Katherinen välinen ihastus, oli muuttunut niin voimakkaaksi että sitä pystyi melkeen koskettelemaan käsin. Tuntui kuin olisimme sulautuneet yhdeksi ja tiesin että Katherine tunsi sen myös.

– i love you. Kuiskasin Katherinen korvaan.

Tunsin naisen saavan orgasmin. Kat huohotti hetken korvaan ja vapautti jalkansa selkäni takaa.

– Shut up, you cheesy wimp. Kat kuiskasi korvaani. Repesimme kumpikin nauramaan. Kat työnsi minut päältään selälleni, nousi päälleni ja katsoi silmiini hetken ja sanoi sitten hiljaa:

– I love you too.

11 kommenttia viestissä: “Vaaleanpunainen delfiini – Holy Goddess of forgotten whores”

 1. Liisukka says:

  Mitä ihmeen homoilupaskaa tämä on? Lunan seikkailut osa 7 kehiin ja sassiin. Kyllä sinä siihenkin saat englannin ujutettua jos se on nyt se juttu. Ei tällaisia.

 2. Mörkö says:

  Kai jatkoa tulee vielä?

 3. Tomppa says:

  Todella hieno sarja ja englanninkieliset osuudet parantavat sen kiinnostavuutta.

 4. Mörkö says:

  Nyt on taas onnistuttu palaamaan sarjan alkuun tunnelman ja viihdyttävyyden osalta. Hyvää tekstiä ja ei turhaan koiteta kiirehtiä asioita eteenpäin vaan kaikessa rauhassa luodaan toimiva tunnelma. Pudotellaan pienehköjä ‘cliffhangereita’ ja pidetään huoli, että erotiikkaa löytyy myös sopivissa määrin. Hieman toki voisi olla vielä vähän enemmän kuvailevaa tekstiä. Jatkoa innolla odottaen.

 5. Pertti says:

  Nykyään oletuksena kai on että kaikki osaavat täydellisesti englantia. Minulta jää kuitenkin kielen takia paljon ymmärtämättä.

  • Ensio says:

   Ei ole tarkoitus olla mulkku, mutta kehottaisin pohtimaan onko ongelma silloin itsessäsi vai novellissa. Jos ei osaa uida, niin onko ongelma vedessä vai uimataidottomassa? Mitä siis haluat tällä kommentilla tuoda esille?

Kommentoi

top