search
top

Kebab tyttö Yildiz

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 2.75 out of 5)
Loading...

Pikku paikkakunnalla jossa olen asunut syntymästä asti on ollut kebab ravintola josta kuulemma saa suomen parasta kebabbia. Kebabissa työskentelee noin kymmenkunta Turkkilaista miestä jotka vaihtuvat aika ajoin kun uusia tulee ja vanhoja lähtee. Tämä vuosi ei ollut poikkeus, taas vanhoja työntekijöitä lähti muualle ja uusia tuli tilalle, yksi uusista oli tällä kertaa Turkkilainen söpö vaalea hiuksinen nainen. Noin 170cm pitkä, normaali painoinen ja naisellinen vartalo toivat mukavaa vaihtelua karvakämmenien sekaan. Tuntuikin että kebabissa alkoi käydä enemmän asiakkaita kun tämä kaunokainen saapui kaupunkiin.
Käyn noin 1-2 kertaa viikossa syömässä kyseisessä ravintolassa ja kun tapasin tämän Turkki neidon ensimmäsen kerran keväällä hän hymyili ja katsoi silmiini kun tilasin annostani. Pikku hiljaa kesän edetessä tuntui kuitenkin että hän välttelee katsekontaktia ja on kuin ei huomaisi minua. Aloin itsekin välttelemään katsetta koska ajattelin että ehkä on parempi luovuttaa.
Elokuun lopulla kun menin jälleen kerran syömään lounaan oli ravintolassa vain muutamia asiakkaita. Olin tiskillä tilaamassa annosta kun huomasin että naisella jolla on yleensä hiukset ponihännällä oli nyt hiukset auki ja kiharalla. Katsoin häntä kun yllättäen hän käänsikin katseensa minuun ja katsoimme toisiamme noin 5 sekuntia, kummankin silmäluomet laskivat hiukan, tuntui että halu oli molemminpuolista. Menin pöytään odottamaan ruokaa ja kun neito toi annokseni hän vältteli taas katsetta mutta hymyili, kävellessään pois päin minun oli pakko katsoa sitä pyllyä farkuissa joka sai minut miettimään minkähänlaista olisi nähdä hänet pillu paljaana.

Kuvittelen että hän pyytäsi minut luokseen kahville. Menisimme hänen asuntoon ja kumpikin tietäisi mitä tulevan pitää. Kun hän on laittamassa vettä pannuun tulen hiljaa hänen taakseen ja kuiskaan korvaan ettei sinun tarvitse välttämättä sitä kahvia keittää, laitan käden hänen farkkujen etuosaan ja avaan napit rauhassa, hän laskee housut ja nousee takaisin seisomaan ja riisun hänen paitansa. Suutelen ja haistelen hänen niskaansa, voi kuinka tunnen nousevan. Tämän jälkeen Turkkineito ottaa kädestä ja vie minut makuu huoneeseen joka on sisustettu naisellisen valkoiseksi. Hän menee päiväpeiton alle ja sanoo huonolla Suomella mutta kauniilla äänellä että tule tänne, heitän shortsini pois ja menen t-paita päällä peiton alle. Makaamme vastakkain ja katsomme toisiamme sillä samalla himoitsevalla katseella joka välilläme oli aiemmin kebabissa. Ensi suudelma tulee noin 30 sekunnin tuijotuksen jälkeen ja kiihotun heti. Hän laittaa kätensä hiljalleen poksereiden päälle ja hipeltelee muniani. Katson häntä samalla silmiin kun laitan kaksi sormeani hänen hilloviivalleen joka on lämmin. Kun lasken housuni nän katsoo penistäni joka on vain noin 13cm pystyssä mutta tämä hetki on saanut penikseni erityisen kovaksi ja sen pää on jo nyt räjähtävän punainen. Hän katsoo penistäni ja sen jälkeen minua ja hymyilee. Hän laittaa päiväpeiton vatsalleni ja alkaa hivelöimään penistäni niin etten näe peiton takaa mitä tapahtuu. Toivon mielessäni että hän ottaisi sen suuhunsa, lopulta se tapahtuukin kun hän alkaa maistelemaan sitä varovasti. Saan itseni täydelliseen hurmion tilaan ja tajuan että tästä pitää nyt nauttia. Mietin että hänkin varmaan nauttisi kun maistaisin hänen alapäätänsä. Käännyme hiljalleen kuin yhteisymmäryksestä 69 asentoon, siinä se pimppi nyt on jota olen odottanut, lämmin ja hiukan punertava, lähes karvaton. Kun nuolemme toisiamme voihkimme hiljaa kumpikin. Napautan sormellani hänen selkää muutaman kerran ja hän ymmärtää ilman yhteistä kieltäkin että kohta räjähtää. Menemme peiton alle hetkeksi lusikka asentoon jäähdyttelemään. Mielessäni on vain että haluan seuraavaksi ottaa peiton pois ja naida häntä takaapäin kun hän on kontallaan. Viisi minuttia tätä fantasioiden otan peiton pois ja sanon hiljaisella äänellä että voisitko kääntyä ja hän katsoo silmiini ja ymmärtää sen. Taas ajattelen että vielä pitäisi kestää. Laitan kyrpäni hänen sisälleen kun meidän kummankin vehkeet punertavat jo, liikun hiljalleen kunnes tunnen että nyt tai ei koskaan ja alan lujan painamisen ja yritän painua niin syvälle Turkkilaiseen vittuun kuin mahdollista kunnes laukean siihen vakoon täydellä voimalla, tuntuu kuin saisin sydänkohtauksen ja samalla tekisi mieli nauraa. Kun tajuntani palaa ja ymmärrän että mälliä on joka puolella niin alankin nauramaan ja myös Yildiz alkaa hihittämään. Voi kuinka kaunis hän on.

Kommentoi

top