search
top

Levarilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 1.98 out of 5)
Loading...

Työmatkalla taas. Nyt pysähdyin Hämeenlinnasta pohjoiseen olevalle levarille jonka yläpuolella on näkötorni. Paikalla oli kaksi rekkaa ja perhe kahden lapsen kanssa. Ajoin vähän erilleen perheestä ja jätin kuskin oven auki.  Takaluukusta hain pyyhkeen jonka laitoin roikkumaan oveen. Kumpikaan rekkakuski ei tuntunut reagoivan minuun ja perhe poistui paikalta. Samassa toinen rekka käynnistyi ja poistui motarille. Nousin autosta venyttelemään ja nostin kortsulaatikon katolle.  

Ajattelin että rekkakuski olisi regoinut asiaan mutta lopulta hänkin poistui paikalta tuijottaen tiukasti tiehen. Sitten levarille saapui paku joka pysäköi viereeni. Katselin kundia hetken ja hän ei väistänyt katsettani. Otin pyyhkeen ja kondomit, takkini taskussa on savetti pyyhkeitä ja liukkaria kerta annoksina. Lukitsin auton ja lähdin kävelemään näkötornille johtavaa tietä pyyhe olallani ja heilutellen kondomipakettia. Kävelin rauhallisesti mäkeä ylös enkä kuullut kenenkään seuraavan minua. Seisoin rinteessä odotellen ja sitten kuulin askeleet karkealla sepelillä. Jatkoin matkaa riista-aidassa olevan aukon kohdalle ja jäin siihen odottamaan.  

Kohta luokseni käveli kolmekymppinen kundi pakusta jolta kysyin onko meillä sama matka. Kaveri nyökkäsi ja ryömin aidan alta metsän puolelle. Kaveri seurasi minua ja jatkoimme aidan sivua katseilta piiloon. Levitin pyyhkeen tasaiselle paikalle aivan polulle ja riisuin takkini ja paitani. Paidan alla minulla on ouhet liivit ilman olkaimia. Kundi vihelsi ne nähdessään. Riisuin housuni ja pyllistin kundille ylläni brasiliaismalliset stringit. Kumarruin kundin eteen ja avasin vyön ja Levisten napit. Vedin housut alas ja kalsareissa oli jo melkoinen pullotus. Kaivoin kyrvän esille ja kävin siihen kiinni kuin hukkuva ajopuuhun. Kokonaan ajeltu kyrpä näyttää aina niin kiihottavalta. Terska pilkotti esinahan sisältä. 

Tahdotko että laitan kumin kysyin. Kundi sanoi että mieluummin ei. Sanoin että jos panet niin sitten. Ok vastasi kundi.  

Aloin nuolemaan vartta, se oli toisi kiihottavaa kalun ollessa aivan posliini ilman yhtään sänkeä. Sitten upotin terskan märkään suuhuni. Tytöt muistakaa, pitäkää suu märkänä kun alatte ottamaan suihin.  

Siinä minä polvillani otin isohkoa kalua suuhuni katsellen kundia silmiin. Hän painoi päästäni itseään syvemmälle ja minä otin kaiken vastaan minkä sain. Lopulta huuleni olivat kiinni vatsassa ja kundi piti minua siinä kakomassa hetken aikaa. Sitten hän ilmoitti haluavansa panna.  

Avasin kortsun ja rullasin sen suullani paikoilleen, muutama syvempi imaisu ja käännyin kontalleni ojentaen liukkarin kundille ja vetäen stringien haara osan sivuun. Reilusti liukkaria valui persvakooni ja sormi paineli sitä anukseeni levittäen aukkoani samalla. 

Ääntelin kiimaisena kuin kunnon lutka kundin painaessa terskaa sisälleni. Avautuminen on aina antautumisen ehdoton kruunu. Se kun terska liukuu sisälleni ja tunnen sen uppoavan minuun kokonaan. Tämä kaveri on taidokas ja osaa itse ohjata itsensä oikeaan kulmaan päästäkseen sisälle.  

Tasaisen työnnön päätteeksi tunnen ihon pakaroillani. Kädet tiukentavat otteensa lantiolta ja ensimmäinen veto alkaa. Olen niin valmis nussittavaksi että työnnän vastaan ennen kuin kaveri ehtii kunnolla mukaan. Iho iskeytyy ihoon, kivekset kiveksiin, suustani pääsee toistuva kiimainen ulina. Kundin kädet ovat lämpimät ja hän hokee kuinka kiimainen reikä olen ja että hän tulee aivan pian. 

Yritän sanoa että tahdon spermat suuhuni mutta voimakas huuto ja kouristelu takanani kertoo että toiveeni esitettiin liian myöhään.  

Kundin vetäydyttyä minusta ojennan savetin ja pyyhin toisella itseni. Kundi taputteli pari kertaa pakaraani ja moikkasi. Nähdään taas, Samoin. 

Makaan hetken viltillä lämpimän mäntykankaan tuoksuessa ympärilläni. Kuulen uusien varovaisten askeleiden lähestyvän, risu katkeaa polulla ja sydämeni jättää lyönnin välistä. Pieni viiksekäs kaveri tulee eteeni ja toteaa että täällähän on kivan näköinen metsäretki menossa. 

Nousen polvilleni eteensä ja avaan tottuneesti vyön ja vedän housut nilkkoihin. Kulli kovettuu käsissäni nopeasti. Kumilla vai ilman kysyttyäni kaveri pyytää kumilla. Avaan makukortsun ja rullaan sen suullani paikoilleen. Kalu on lyhyempi ja upotan sen kerrasta nieluuni. Samalla nuolen kielelläni kalun alareunaa. Kaveri pyytää rauhoittamaan, ei tahdo tulla heti.  

Päästän kalun suustani ja nuolen terskaa kielelläni katsellen kaveria silmiin. Otan kortsun pois ja laitan uuden paksumman tilalle. Kellahdan selälleni ja nostan jalkani ylös. Lisään vähän liukkaria kaverin polvistuessa päälleni. Kyrpä uppoaa minuun helposti kerrasta pohjaan. Jalkani ovat kaverin olkapäillä ja kundi taivuttaa minua linkkuveitseksi. Työnnöt ovat lyhyitä ja nopeita. Tunnen pyyhkeen alla kiven alkavan kalvaa selkääni, mutta en viitsi häiritä hyvää rytmiä.  

Suljen silmäni ja yritän pysyä rytmissä. Pidän kaveria kiinni pakaroista. Hetken päästä hän kysyi saako laueta suuhuni. Sanoin kyllä ja kaveri veti itsensä irti pepustani ja tuli polvilleen rintakehäni päälle. Kortsu pois ja hetki runkkausta. Avasin suuni ja työnsin kieleni esiin. Samassa kaveri karjaisi voimakkaasti ja ensimmäinen ruiskaus lensi otsalleni ja arskoille. Lisää spermaa pulpahteli kasvoilleni ja suuhuni. Hetken päästä kaveri pyyhki kalunsa puhtaaksi poskiini. Jäin makaamaan selälleni nuollen sormistani spermoja jotka kaavin kasvoiltani. 

Hetken maattuani pyyhin kasvoni puhtaaksi ja keräsin tavarani. Oli aika jatkaa matkaa. 

 

Kommentoi

top