search
top

Judoka 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 2.09 out of 5)
Loading...

Oli tiistai-ilta. Judoharjoitukset olivat päättyneet ja kannoimme mattoja mattovarastoon. Harjoittelimme paikallisella ala-asteella, ja liikuntasaliin ei voinut asentaa kiinteää tatamia. Porukalla mattopalasien kantaminen ei ollut kuitenkaan mikään ongelma, ja kävi hyvästä loppuverryttelystä. Olin harrastanut judoa noin puoli vuotta ja pidin lajista kovasti. Olin muuttanut ammattikouluun uudelle paikkakunnalle ja uusien kavereiden löytäminenkin oli mukavaa. 

Seuran organisaattorina ja treenien apuvetäjänä toimi Mika. Mikalla oli 1. danin musta vyö ja hän oli minua vitiisen vuotta vanhempi. Hän oli harrastanut judoa koko ikänsä ja se näkyi. Olin joskus salaa villkuillut pukuhuoneesa Mikan kiinteitä vatsalihaksia ja sopusuhtaista urheilijankroppaa. Nyt salissa oli enää minä ja Mika kantamassa viimeisiä patjoja. Katselin hänen pakaroitaan kun kasasimme viimeiset matot paikoilleen. Muut olivat jo lähteneet. 

Mika laittoi patjavaraston oven kiinni. “Annas mä muuten näytän sulle jotain siistiä” hän huikkasi minulle. “Tuu tänne päin”. Mika käveli sivuseinälle jossa oli katossa kulkevassa kiskossa voimisteluköysiä ja -renkaita. “Mä näytän sulle vielä yhden aika hienon heiton” hän sanoi. “Ota toi judogi pois ja laita sun kädet näistä renkaista läpi”. Ihmettelin vähän miten heitossa ei tarvittu judogia, mutta pudotin valkoisen takin lattialle ja tein työtä käskettyä. Renkaat tulivat hyvin kainaloideni alle. Mika otti renkaista nopeasti kiinni, pyöräytti minut ympäri ja otti samalla vyönsä pois. Ketterästi hän taivutti käteni yhteen ja sitoi ne vyöllään nätiksi paketiksi. Rimpuilin mutta vyö oli tiukalla solmulla, en päässyt irti. 

Mika käveli nopeasti kiskon päähän ja veti narusta. Renkaat nousivat puolisen metriä ylöspäin. Olin aivan varpaisillani. Asento ei varsinaisesti ollut epämukava, mutta tilanne oli outo. “Mä oon nähnyt miten sä katselet mua ja mä tiedän että sä oot kiinnostunu miehistä” hän sanoi kävellen eteeni. “Ja se on ihan normaalia, ja nyt sä saat koko rahalla”. Hän sanoi ja virnisti. 

Hän astui eteenpäin ja avasi judohousujani pitävän pienen nyörin ja otti housuni pois. Olin Hän otti askeleen taaksepäin ja katseli minua. Minulla oli jalassani ainoastaan mustat kireät bokserit, muuten olin alasti. Tasapainottelin varpaisillani ja mietin mitä seuraaavaksi tapahtuisi. Tilanne oli erikoinen, mutta toisaalta kiihottava. en pistäisi pahakseni kohtaamista Mikan kanssa. 

Mika katseli minua vielä hetken. Aloin hikoilla, asento oli vähän tukala. Käteni alkoivat puutua. Mika tuli eteeni. Hän kuljetti sormeaan aataminomenaltani hitaasti kohti napaani. Kehoni värisi. Hän jatkoi hitaasti alaspäin ja pyöritti sormeaan penikseni ympärillä. Kiemurtelin hiukan ja tunsin, kuinka elimeni alkoi jäykistyä boksereiden sisällä. Mika kulki taakseni ja kietoi käteni ympärilleni. Hän hieroi hellästi rintalihaksiani ja jatkoi siitä sitten alaspäin. Tunsin deodorantin, partaveden ja hien hajun kun hän näykki kaulaani. Hänen kätensä kulkivat vatsani yli kohti boksereitani. En pystynyt liikkumaan mutta huohotin hiljaa. En ollut erityisen kokenut naisten kanssa enkä kertaakaan ollut miehen kanssa, vaikka ajatus ei sinänsä ollutkaan vastenmielinen. “Rentoudu ja nauti nyt vaan” Mika kuiskani ja hyväili penistäni boksereitteni  läpi. Sen ääriviivat olivat selkeästi näkyvissä. Peniksestä valui kiimalimaa boksereihini. “Nää alkaa olla aika märät jo tästä edestä” Mika sanoi ja otti määrätietoisen otteen peniksestäni kankaan läpi. Määrätietoiset pumppaukset tuntuivat järisyttävän hyviltä. Uikutin hiljaa kun mikan määrätietoinen käsi pumppasi elintäni. Toinen käsi vaelsi pitkin yläruumistani. Mika puristeli nännejäni. Olin ekstaasissa. 

Mika lopetti puristelun. “Älä lopeta” huohotin. Hän naurahti ja käänsi minut taas ympäri. Hän katsoi minua silmiin ja veti hitaasti boksereita jalastani. Elimeni läiskähti vatsaani vasten. Mika veti rauhallisesti bokserit alas asti ja auttoi ne pois. Olin nyt täysin alasti sidottuna ala-asteen jumpasalin jumpparenkaisiin, läpeensä hikisenä, huohottavana ja valtavan kiimaisena. Mika otti penikseni käsiinsä ja puristeli sitä rauhallisesti. Huoahdin taas refleksinomaisesti. Mika kyykistyi eteeni ja työnsi puoliksi suljetun nyrkkinsä penistäni vasten. Yritin tehdä nussimisliikkeitä mutta koska renkaat pitivät minua ylhäällä, en saanut liikuttua mihinkään. Olin täysin Mikan armoilla. Mika otti vasemmalla kädellä kiinni kiveksistäni ja puristeli niitä, jatkaen armotonta liikettä oikeallaan. Tämä oli paras käsihoito jonka olin koskaan saanut.

Tunsin miten aloin pikkuhiljaa olla lähellä. Mikakin huomasi tämän. “Ei ihan vielä poju, ootetaan hetki”. Hän nousi ja päästi irti kyrvästäni. Mika laittoi sormensa suuhuni. Tunsin oman kiimani maun hänen sormissaan. Halusin laueta. Halusin laueta kovaa. Nyt. Mutta Mika ainoastaan hyväili reisiäni ja piti sormiaan suussani. Hetken kuluttua hän kyykistyi taas eteeni. Hän veti esinahkaani taakse ja otti penikseni nyrkkiinsä. Peukalolla hän alkoi tehdä pyörivää liikettä terskan alapinnalla, samalla kun hän toisella kädellä leipoi kiveksiäni ja työnsi niitä taaksepäin. Tuntui kuin salamoita olisi kulkenut jalkoja pitkin. Nytkähtelin enkä pystynyt kontrolloimaan itseäni.  Mika jatkoi terskan alapuolen hieromista. Olin taas lähellä laukeamista ja aloin murahtelemaan. Mika hidasti vastaavasti tahtia. Lopulta hän lopetti kokonaan peniksen kärjen kiusaamisen ja keskittyi vain kivesten hyväilyyn. Olin äärimmäisen turhautunut. En pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin orgasmia. En voinut omalle orgasmilleni mitään, se oli täysin Mikan armoilla. 

Mika jatkoi hitailla vedoilla. Jokainen veto meinasi viedä minut maaliin, mutta Mika luki tarkasti kehoani eikä päästänyt minua laukeamaan. Penikseni oli muuttunut tummanpunaiseksi. Vaikka aikaa ei ollut kulunut kuin ehkä vartti, tuntui se tunneilta. 

Mika jatkoi vielä hetken aikaa minun pitämistäni orgasmin kynnyksellä kunnes lopetti. Hän käveli takaisin varastoon ja otti seuran ensiapupakista purkin rasvaa. Kivikova penikseni lepäsi vatsaani vasten. Katsoin miten hän tuli rasvapurkin kanssa. “Nyt sä saat tulla, mutta tehdään tää tällai vähän erikoisemmin. Luota muhun, tää tuntuu ihanalta” hän sanoi. Katsoin miten hän levitti etusormelleen rasvaa ja pyöräytti minut taas ympäri niin, että hän oli takanani. 

Hitaasti hän alkoi hyväilemään rasvatulla sormellaan peräaukkoani. Hänen oikea kätensä puristeli elintäni vahvoin puristuksin samalla kun hänen rasvattu sormensa työntyi sisääni. Tunne ei ollut varsinaisesti epämiellyttävä mutta outo. En ollut koskaan leikkinyt mitään peppuleikkejä, ja nyt yhtäkkiä puolituntematon vanhehmpi mies työnsi määrätietoisesti sormeaan sisääni. Mika alkoi pyörittää sormeaan, samalla kun hän rytmikkäästi hitailla vedoilla työntyi sisääni. Yhtäkkiä vingahdin. Tuntui että Mika oli osunut johonkin. Penikseni  nytkähti. “Noin, siinä on sun eturauhanen” Mika sanoi. Hän alkoi hieroa määrätietoisesti löytämäänsä kohtaa ja nopeutti toisella kädellä vetoja. Tunsin miten irtosin lattiasta. Orgasmi alkoi hitaasti ja vääjäämättömästi. Kivekseni nousivat ja jalkani alkoivat täristä. Uskomaton nautinto tuntui lähtevän hyökyaaltona liikkeelle keskiruumiistani. Huusin. Kuin hidastetussa elokuvassa tunsin miten siemenneste nousi palleistani. Mikan kädet eivät hellittäneet hetkeksikään vaikka riuhdoin ja rimpuilin. Päinvastoin, hän kiihdytti tahtia. Ensimmäinen ruiskaus lensi liki kahden metrin päähän. Sen perässä tuli nopeasti kaksi muuta aaltoa. Tärisin ja huusin kun kehostani tuntui lentävän litroittain spermaa. Yhteensä kuusi ruiskausta. Katsoin edessäni olevaa lammikkoa ja Mikaa, joka jatkoi konemaista pumppaamistaan. En ollut koskaan tullut näin kovaa tai saanut näin uskomatonta orgasmia.

Mika puristeli peniksestäni vielä viimeiset tipat ja päästi sitten irti. Hän katsoi minua. Olin köysissä kiinnitettynä, litimärkänä hiestä. En pystynyt kontrolloimaan omia orgasmejani, ja turvonnut kirkaanpunainen penikseni heilui hiljaa edessäni.  Mika naurahti hiukan ja kävi sitten päästämässä renkaat alas. “Varo sun jalat ei ehkä kanna” hän sanoi kun hän hitaasti laski renkaita. Hän oli oikeassa. Mika avasi solmun ja auttoi minut pois renkaista. Laitoin nopeasti housut jalkaan ja takin päälle.

“Tää oli kivaa” Mika sanoi. “Jos sä haluat niin voidaan kokeilla uudestaankin. Mut mulla on pari ehtoa- älä kerro tästä kellekkään, ja älä runkkaa ennen perjantain treenejä” hän sanoi.

Nyökkäsin vähän häpeissäni ja vilahdin pukuhuoneeseen. Mika jäi laittamaan valoja pois.

Kommentoi

top