search
top

Kati osa II Raiiskauskammio

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 2.49 out of 5)
Loading...

Kati sai ensimakua SM käsittelystä ja makasi vielä täysin alastomana hetekalla sidottuna siihen käsistä ja jaloista kiinni. Raimo ja Satu tulivat katsomaan pienen tauon jälkeen. Raimo hieraisi Katia jalkovälistä ja puristeli rintoja. Satu kumartui Katin pillun luokse ja nuolaisi pillua sekä imaisi vieläkin turvonnutta klitorista. Kati ynähteli nautinnosta. Taidat haluta lisää vai? Satu kysyi Katilta. Kati nyökkäili ja vastasi vaimeasti joo. Tiesi ettei voinut kieltäytyäkään.
Raimo avasi Katin köydet ja päästi Katin vapaaksi sängystä. Pidätkö kunnon panemisesta? Satu kysyi. Minulla olisi kunnolla kyrpää sulle. Laita nyt kuitenkin päällesi nuo stringit ja rintsikat sekä verkkosukkasi. Tuossa olisi myös ohut paita kun Raimo repi omasi ja myös kynähameesi. Kati pukeuduttua kaikki kolme lähtivät kellarin kidutushuoneesta ja menivät käytävää pitkin eteenpäin. Saapuivat käytävän perälle, jossa oli tumma ovi ja ovessa yläosassa luukku. Satu aukaisi luukun ja käski Katin katsoa. Katso, tuolla on 2 miesorjaani. Ovat olleet siellä jo 3 päivää. Kati katsoi luukusta ja näki miehet lähes ilkosillaan. Heillä oli päällään vaan ohuet läpinäkyvät stringit ja kaulassa nahkahihna, jossa rengas lukitsemista varten. Kati näki siistimmän nuoremman miehen, jonka etumus pullotti varsin paljon ja vanhemman miehen, joka oli hieman parrakas, kaljavatsainen mutta pullotus kenties vielä isompi kuin nuoremmalla.
Mennään sisään, Satu sanoi Katille ja Raimo avasi oven heille. No niin orjani. Tässä on Kati, uusin narttuni. Tervehtikää häntä, komensi Satu.
Hei Kati, miehet sanoivat ja hieroivat jalkovälejään häpeilemättä.
Tämä nuorempi on Sami ja vanhempi on Hannu, Satu sanoi. Ovat aika kovia panomiehiä ja kaikki käy heille.
Hei Sami ja Hannu, Kati sanoi ujostellen.
Sami ota Hannulta suihin, Satu komensi. Hannu otti kyrvästään kiinni ja teki muutaman edestakaisen vedon Samin polvistuessa hänen eteensä. Hetkessä oli Sami imemässä Hannun kyrpää. Sami imi Hannun pystyyn noussutta kyrpää kaikkien katsellessa vieressä. Katin nännit alkoivat kovettua kiihotuksesta.
Sami, mene kontilleen sängylle ja laita sitä liukkaria peräreikääsi. Satu komensi
Hannu, pane Samia perseeseen, Satu komensi jälleen.
Hannu asetti kalunsa Sami peräaukolle. Sami hiukan ynisi ja Hannu alkoi tasaiset työnnöt.
Näetkös miten tottelevat, Satu sanoi. Tekevät mitä käsken.
mmm..Kyllä, Kati vastasi.
Lopettakaa, sanoi Satu. Hannu veti elimensä Samin sisältä ja Sami nousi ylös. Satu asteli huoneen seinän vieressä olevalle sängylle. Satu istui ja levitti jalkojaan. Kati nuole minua, komensi Satu. Kati meni Sadun luokse ja polvistui ja alkoi nuolla Satua. NUOLE, NUOLE hyvin ja ime klitorista, Satu sanoi. Katin nuollessa Sadun vittua miehet lähestyivät naisparia. Miehet katselivat ja runkkasivat kalujaan samalla.
Satu levitti vitunhuulia ja painoi Kati pään kovaa melkein sisäänsä ja hieroi sillä vitttuaan kuin sauvalla. NUOLE NUOLE IHANAA! PIKKU HUORA RAKASTAA MUN MÄRKÄÄ KIIMAISTA VITTUA huusi Satu. Nuole persereikää kanssa, Satu komensi. Kati nuoli sekä pillua että persettä ja hän alkoi itsekin huohottaa ja kouri omaa pillua samalla. Se oli aivan märkä kiimasta.
No niin Kati taitaa olla valmis. Satu sanoi.
Kati nosti päätään ja kysyi Sadulta. Mihin valmis?
Nouse ylös Satu sanoi.
Kati nousi.
Katso tuohon sellin oven yläreunaan. Mitä siinä lukee, Satu sanoi
RAISKAUSHUONE! Kati totesi ja meni kalpeaksi.
Niin, Satu totesi . Meillä kaikki uudet orjamme käyvät tämän vaiheen läpi.
Hannu, Sami ja Raimo! Narttumme kaipaa kyrpää. RAISKATKAA KATI kaikki kolme yhdessä!! Satu komensi.
Kati on vapaassa käytössänne. Tehkää mitä haluatte.
EEEIII EI SAA APUAA huusi Kati ja koitti rimpuilla ja hakkasi käsillään miehiä. Ennen kuin huomasikaan oli hän kolmen miehen kourissa jo tukevasti ja sänkyyn levitettynä. Miehet repivät väkivaltaisesti nopeasti kaikki Katin vaatteet päältä ja hän makasi ihan avuttomana mahallaan täysin alastomana perse pystyssä. Satu istui sängyn vieressä olevalle tuolille ja alkoi hieroa vittuaan. Raimo nuolaisi sormeaan ja työnsi kaksi sormeaan Katin pilluun. EI ÄLÄ kiltti. Raimo runkkasi sormillaan ja siirtyi sitten peräukolle ja työnsi ensin yhden sormen ja sitten toisenkin. Kaksin käsin runkkasi Katia muiden miesten pidellessä avutonta tyttöä kiinni.
Raimo panee ensin Katin persettä, Satu komensi.
Sami piti rimpuilevan Katin jalat voimakkain käsin levällään, kun Raimo alkoi levittää Katin pientä pyllyreikää ja tunkea paksua paksua kyrpää Katin perseeseen. Hannu hieroi kovaa kyrpäänsä malttamattomasti Katin naamaan ja huuliin pidellen käsistä kiinni. Raimo löi muutaman reilun kämmenlyönnin Katin perseelle ja Kati kiljaisi kivusta. Raimo ohjasi kyrpänsä reiälle ja laittoi liukastetta hiukan, ettei reikä ihan repeä ensikäsittelyssä. Kati alkoi huutaa tuskasta ja huusi SATTUU, SATTUU ÄLÄ ÄLÄ, kun Raimo painoi koko melansa syvemmälle reikään. Ees taas liukuen Raimo painoi Katia perseeseen huohottaen ja kehui kuinka tiukka ja hyvä perse teinillä on. Katin perse paukkui ja litisi naimisesta. Katilta tuli kyyneleet silmästä ja hän puri huuliaan kestääkseen kivun. Yhtäkkiä Raimo käänsi Katin yläpuolelleen ja jatkoi panemista alapuolelta. Sami tuli Katin yläpuolelle ja levitti pillun huulia ja työnsi väkisin voimalla kyrpäänsä sisään. Kati oli kuin leikkele kahden leivän välissä.
EI EI MAHDU, APUA, SATTUU SATTUU huusi Kati mutta Sami ja Raimo painoivat kuin raivolla molemmat reikiin. Hannu otti Katin päästä kiinni ja huusi SUU AUKI HUORA. Kati aukaisi suunsa ja Hannu lykkäsi kiimasta limaisen paksun kyrpänsä Katin avonaiseen suuhun. Hannu otti Katin niskasta ja veti hiuksista nussien aivan kurkun perille Katin melkein tukehtuessa siihen. Katin huudot tukahtuivat ison kyrvän tukkiessa hänen suunsa. Katia pantiin kaikkiin kolmeen reikään yhtä aikaa.
Satu katsoi vierestä ja runkkasi vittuaan samalla kun kolme miestä raiskasi täysin avutonta Katia. Kati näki sivusilmällä, miten Satu nautti näkemästään.
NUSSIKAA sitä pikku narttua kunnolla. Sen pitää olla kunnolla avattu ennen minun käsittelyä. Muistakaa, että kaikki laukeaa sitten kanssa sisään, Satu komensi. Satu otti ison dildon ja alkoi panna sillä itseään. Sadun märkä vittu litisi ja kasteli tuolia. Kiimasta huohottaen kaikki nussivat Katia ja Satu kiljahteli ihan onnesta.
NYT MULTA TULEE , Sami huusi ja päästi spermansa Katin pilluun. Samin ottaessa kullinsa ulos valui osa spermasta Katin pillusta ulos. Pian myös Raimo oli valmis ja ruiskutti spermansa Katin peräsuoleen. Verinen spermavana valui lakanalle, kun Raimo veti lerssinsä ulos tiukasta peräaukosta. Peräaukko oli suurentunut ja aivan punainen käsittelyn jäljiltä. Hannu takoi kyrpää Katin suuhun ja käski Kati imeä. Samalla Sami ajatteli kanssa kokeilla Kati peräaukkoa ja työnsi jälleen kovettuneen kyrpänsä sisään. Kati oli aivan antanut periksi ja oli kuin velttona seksinukkena eikä vastustellut enää, kun miesjoukko pani hänet puhki.
NYT tulee, niele kaikki sperma huora, Hannu komensi Katia ja piti lauetessaan Kati päästä kiinni. Kati nieli ja yski ja oksennuskin tuli lähes ylös. Nuole vielä kaikki mitä on tuossa kyrvässä, Hannu käski.
No niin, jokos se mun pikku narttuni on saanut munaa? Satu kysyi. Itkien ja meikit valuen Kati nyökkäsi. Satu otti ison jättidildonsa ja näytti sitä Katille. Nyt saat hieman lisää. Satu totesi. Kati koitti hiukan vastustella viimeisillä voimillaan mutta Satu levitti Katin reidet ja alkoi työntää isoa dildoa pilluun. AU AU AU Kati vaikersi kun jättimäinen kyrpä tunkeutui Kati sisään. Satu työnsi sitä niin syvälle kuin sai ja alkoi edestakaisen rassaamisen tekokyrvällä. Samalla hän asettui 69 asentoon Katin kasvojen päälle samalla runkaten tekokyrvällä Katia. NUOLE MUA PIKKU HUORA, Satu totesi. Kati nuoli ja itki. Hetken kuluttua Satu huusi, VITTU NYT MULTA TULEE , suu auki Kati niin saat Madamen nektaria. Satulta tuli kunnon kiimaliemet taas Katin kurkkuun, ehkä jopa enemmän kuin viimeksi.
No niin, nyt olet korkattu huoramme vaikka lopullista hyväksyntäleimaa sulla ei vielä ole. Lähdemme Raimon kanssa hiukan vilvoittelemaan ja valmistelemaan seuraavaa sessiota. Pojat varmaan haluaa vielä panna sua. Satu totesi. Nussikaa kunnolla vielä ihan niin paljon kun haluatte, kunhan on tajuissaan parin tunnin päästä. Satu totesi ilkikurisesti.
Kyllä Madam, molemmat miehet vastasivat ja alkoivat panna Katia, joka ei enää pystynyt vastustelemaan. Satu poistui huoneesta Raimon kanssa katsoen kuinka miehet olivat taas Katin kimpussa kuin ensimmäistä kertaa.
jatkuu osassa 3

Yksi kommentti viestissä: “Kati osa II Raiiskauskammio”

  1. SadisticMale says:

    Hmm… Olisin kaivannut ehkä pidemmän session kidutuskammiossa muurahaisten ja ehkäpä toukkienkin parissa.?

    Mikäli kaipaat ideoita jatko-osiin, laita rohkeasti viestiä Sadistinenisanta@hotmail.com

Kommentoi

top