search
top

Miesten kesken laskettelukeskuksella kesäyössä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.21 out of 5)
Loading...

Tämä novelli on itse asiassa ihan todellinen kokemukseni, jonka koin eräänä viikonloppuna. Olen itse kolmekymmentävuotias, biseksuaaliseksi tunnustautuva mies. Hain netissä seuraa toisesta miehestä, sillä suoraan sanottuna minun teki mieli saada munaa. Tykkään olla bottomina miesten välisessä puuhassa, sillä nautin anaaliseksistä suuresti, ja tykkään siitä että joku toinen ottaa ohjat. Tykkään myös ottaa suihin, ja todella nautin siitä että saan kiihottaa toista miestä kielelläni. Mutta nyt itse novelliin.

Hain netissä siis viikonlopuksi panoa, mielessäni oli juuri se, että joku yksipuolisesti panisi minua. Minulla on kolmet naisten pikkuhousut ja yhdet stay-upit, joten päätin laittaa kuvan itsestäni ne päällä. Monet laittoivat viestejä, mutta usein heidän intonsa lopahtivat ja tuntui toivottomalta. Joutuisin jälleen tyytymään anustappiini, joka ei läheskään korvaa aitoa miestä sisälläni. Sitten Perjantai-yönä saan viestin noin nelikymppiseltä top-mieheltä, ja jatkamme viestittelyä pitkin Lauantaita. Hän kysyy paikkaa, mutta en mielelläni tuo ventovieraita kämppääni, ja hän ymmärtää sen täysin. Myöskään hänellä ei ole paikkaa, ja tilanne tuntuu jälleen toivottomalta. Himoissani jo mietin, pitäisikö sittenkin päästää tämä luokseni. Hän kuitenkin toteaa että on lämmin yö, ja hän yrittää kuumeisesti keksiä paikkaa jossain ulkona. Sen paikan pitäisi kuitenkin olla piilossa katseilta. Sitten hän ehdottaa paikallista, pientä laskettelukeskusta, jossa ei varmaankaan ole ketään kesällä, keskellä yötä. Totean, että tuo paikka sopii minulle. Mies tokaisee vielä, että pue ne pikkuhousut jalkaan.

Silloin jännitys iskee, olisin todella saamassa munaa tänä yönä. Alan nopeasti valmistautua lähtöön, pesen perseeni ja puen päälleni mustat, pitsiset pikkuhousut ja vedän jalkaani stay-upit. Otan muutaman kortsun sekä liukuvoidetta mukaan ja hyppään autoon. Koko automatkan jännitän jo tapaamista, ja jokaisen auton kohdalla mietin, onkohan tuo se tyyppi. Käännyn laskettelukeskukselle menevälle tielle, joka on yksikaistainen tietyön takia. Ajan kohti pimeää metsää pitkät valot päällä, kunnes näen auton odottavan puomien vieressä, jotka katkaisevat matkan laskettelukeskukselle. Nousen kiireellä autosta ja unohdan liukkarin ja puhelimen autoon. Mies tervehtii minua, mutta hetki on jotenkin kiusallinen. On todella hämärää, eikä näkyvyyttä sen takia juuri ole. Jätämme autot puomille ja lähdemme kävelemään kohti laskettelukeskusta, minä edellä. Emme juuri puhu, mutta mies kertoo että tien yli menee ylikulkusilta, joka pian jo erottuukin vasten pimeää taivasta. Toteamme, että ei ainakaan tuolla ja jatkamme matkaa. Pian erottuvat jo laskettelukeskuksen rakennusten ääriviivat. Lähempänä alamme miettimään hyvää paikkaa, ja suuntaan rakennuksen läpi kulkevaan käytävään. Hetken päästä valo syttyy, mietimme kuitenkin että täällä saattaa olla kameroita ja jatkamme etsintää. Rakennuksen toisella puolella katselemme pitkään pimeää rinnettä ja mahdollisia panopaikkoja. Mies toteaa että halusin vissiin että hän ottaa ohjat, johon vastaan myöntävästi. Olemme ravintolan terassin aidan vieressä, jossa aivan varmasti on kameroita ja lähdemme kohti hissiasemaa, joka kaukaa katsottana näyttää lupaavalta. Kävelemme läpi pitkän ruohikon, mutten välitä punkeista, mielessäni on vain seksi. Toteamme että paikka on lähinnä romukasa ja lähdemme takaisin kohti rakennusta. Kerron että rakennuksen toisessa päässä on grillikatos, jota emme aluksi löydä, kunnes mies bongaa sen. Kävelemme sen sisään.

Mies kysyy, olinko pukenut päälleni ne seksikkäät pikkuhousut, johon vastaan myöntävästi. Mies kehottaa minua nojaamaan käsilläni grillikatoksen aitaa ja samalla laskee college-housuni, joiden alta paljastuu nuo mustat pitsiset pikkuhousut ja stay-upit. Hän alkaa hieroa kylmillä käsillään peppuani, liikuttaen pikkuhousuja pitkin ihoani. Alan kiihottua jo tästä ja en voi olla ääntelemättä. Ääntelyni varmaan kiihotti miestä lisää ja hän työnsi kätensä pikkuhousujeni sisään, ja tunsin ne lopulta reiässäni. Hän leikki sormillaan jonkin aikaa vaossani, kunnes laski housunsa alas ja tunsin hänen terskansa pikkuhousujani vasten. Lopulta hän laski pikkuhousuni ja tunsin kostean terskan hyväilevän vakoani. Tuo oli eräs elämäni eroottisimmista hetkistä. Hän alkoi jo työntyä sisääni, ja kysyin tältä onko hänellä kumia, ”Hyvä kun muistutit” oli vastauksena. Annoin tälle kumin housujeni taskusta ja hän laittoi sen paikalleen. Tunsin kuinka hän alkoi työntyä sisääni. Tunsin hieman kipua, sillä kumin liukkari ei pelkästään riittäisi anaaliseksiin, mutta pystyin kestämään sen. Hän upposi hiljalleen kokonaan sisääni, ja tuo kalu oli varmasti suurin sisässäni ollut kalu, ja totesinkin miehelle ”ahh suuri ahh” ja mies myhäili vastaukseksi. Mies alkoi nussia minua hieman kovemmin ja yritin kovasti ottaa tukea aidasta. Tunsin kuinka olin saamassa eturauhasorkkua ja hetken päästä spermaa alkoi valua kalustani housuilleni ja maahan. Mies ei kuitenkaan ollut läheskään valmis vaan jatkoi nussimistani, ohjaten minua eri asentoihin. Peppuni alkoi jo kiristyä ja kipu alkoi palailla ja mies nopeutti tahtiaan entisestään, ohjaten minut grillikatoksen kulmaan ja taivuttaen minua yhä enemmän kumaraan. Lopulta tunsin kumin täyttyvän kuumasta spermasta ja mies jatkoi jonkin aikaa nussimistani, kunnes vetäytyi ulos sisältäni. Nostin nopeasti housuni jalkaan ja lähdimme kohti autoja. Totean tämän olleen mielenkiintoinen kokemus, mutta emme juuri puhu muuta. Kävely kuitenkin oli hankalaa noin rajun panon jälkeen. Ajaessani kohti kotia tunsin yhä kipua sisälläni, ja auton täytti spermani haju, jota oli aika paljon housuillani.

Tämmöinen siis oli ensimmäinen seksikertani ulkona, ja pakko myöntää että tuossa oli jännitystä. Suosittelen myös muille.

5 kommenttia viestissä: “Miesten kesken laskettelukeskuksella kesäyössä”

 1. pillu says:

  Ihan mekee juttu

 2. sani says:

  Ihan hyva juttu

 3. Jontan says:

  Ihan jees tarina tositapahtumaksi. Muuten ehkä vähän lattea ja lyhykäinen mut kun ajattelin sitä totena ni noinhan se kyl etenee. Ite oon myös bi ja vähillä kokemuksilla on miestenväliset 😁

  • Kendar says:

   Kirjoitin ton mahdollisimman realistisesti, eikä tuohon ole keksitty mitään ylimääräistä, eikä siitä ole otettu mitään pois. Olihan tuo aikamoista säheltämistä aluksi, mutta itse pano oli 4/5. Liukkarin kanssa ehkä täydet 5.

   Kiitin vielä yöstä, mutta mies ei ole lukenutkaan viestiä.

Kommentoi

top