search
top

Kati 18v alistuu Masterille

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 2.56 out of 5)
Loading...

Kati on 18 v tyttö pienestä maalaiskaupungista Pirkanmaalta. Katia kiinnostaa seksi kaikessa muodossa. Hän on aika lyhyt, vain 150cm mutta rinnat aika kookkaat 90D. Myös takamusta kertynyt ihan twerkkauspyllyksi asti. Katilla on vaaleat pitkät perseeseen ulottuvat hiukset ja posliiniksi ajeltu pillu.
Kati selasi seksisivustoa ja erityisesti häntä kiinnosti SM seksi. Kati huomasi ilmoituksen, jossa 50+v mies tarjoaa koulutusta kokemuksella nuorille ja varttuneemmillekin naisille. Luvassa olisi todellinen SM kokemus. Mainoksen kuvissa oli naisia sidottuna ja piiskattu punaisia viiruja täynnä oleva nainen vittu levällään. Myös steariinia ja neuloja oli toisessa kuvassa nänneistä läpi. Joku nainen roikkui käsistään ketjuista jossain kammiossa ja sai jättidildoa sisäänsä. Tämä kiihotti Katia.
Kati oli juuri 18v täyttänyt ja halusi laajentaa kokemustaan. Hän oli aiemmin kokeillut nänninnipistimiä ja hiukan saanut piiskaakin. Kyrpää hän oli ikäänsä nähden ehtinyt tutustua jo varsin kohtuullisesti. Jo Katin ollessa 14 vuotias oli hänen setänsä juottanut Katin humalaan ja korkannut pikku pillun mökillä. Siitä Nina ei nyt paljoa muista, muuta kuin alapäätä oli kivistänyt vielä seuraavana päivänäkin. Muutaman pojan kanssa oli tullut harjoiteltua ja viimeksi poikaystävän Ville kanssa oli kokeiltu sitomista ja piiskausta. Myös anaaliin oli Ville saanut panna. Tyttöystävän Siljan kanssa hän oli kokeillut 69 asentoa joskus 16 vuotiaana. Nyt hän halusi kokeilla rajojaan, mitä kestäisi SM maailmassa.
Kati oli ottanut netin kautta yhteyttä Masteriin, joka ilmoitti nimekseen Raimo, mutta jota kutsuttiin kuulemma nimellä Raippa. Nina kysyi puhelimitse mitä olisi tarjolla ja Raimo vastasi että aika kattavaa settiä löytyy. Esim. piiskaa, sitomista, tekokyrpiä, panemista kaikkiin reikiin, nipistimiä, steariinia, neuloja, pissaleikkejä, nuoletusta ja kaikkea pientä yllättävää. Mukana saattaisi olla jopa Raimon vaimo, joka pääasiallisesti dominoi miesorjia. Kuulemma uhkea tumma amatsooni ja hiukan lesboiluun taipuvainen. Ikää jo 55vuotta.
Kati kiihottui jo pelkästä ajatuksesta puhelimessa ja varasi ajan lauantaille. Hinta oli kohtuullinen 100€ tunti jos tehdään asiakkaan pyytämän kaavan mukaan ja vain 50€/h jos Raimolla valinnan vapaus session suhteen. Kati halusi antautua pelottomasti täysin vietäväksi ja valitsi Raimon mielen mukaan ja 3 tunnin session. Säästäisihän siinä 150€ ja rajojahan tässä testattaisiin.
Sovittu lauantai koitti. Kati kävi suihkussa ja laittoi päälleen mustat persevakoon uponneet stringit, mustat verkkosukkahousut, ohuet vaalean läpinäkyvän topin ja mustat pitsiset kunnon push-up rintaliivit. Hiukset oli laitettu ponnarille. Jalkaan lyhyt tiukka musta kynähame sekä 10 cm korkkarit, jotta ei olisi niin lyhyt. Vielä huoramainen meikki naamaan. Kati lähti saamaansa osoitteeseen, joka oli naapurikaupungissa Tampereella. Hän oli jo hiukan myöhässä tapaamisesta.
Perille saavuttuaan hän huomasi tulleensa kuusimetsän laidalla olevan omakotitalon pihalle, jota ympäröi yli 2 m korkea betoniaita. Hän painoi portissa ollutta nappia ja ajoi auton sisään. Katin syke alkoi nousta. Olikohan sittenkään ollut viisasta ottaa sitä halvinta versiota ja antaa valta kokonaan toiselle. No tehty mikä tehty tuumasi Kati. Tai voisihan sitä kysyä ehkä sitten vielä…
Kati käveli ovelle ja painoi ovikelloa. Hän kuuli, kuinka raskaat askeleet lähestyivät ja Katin syke löi jo kiivaasti. Ovi aukeni ja isokokoinen parrakas tatuoitu kalju mies avasi oven. Se oli Raimo. Jota siis Raipaksi kutsuttiin. Olet myöhässä. En pidä siitä, että myöhästellään, Raimo totesi. Olen pahoillani, Kati totesi.
No tule sisään. Tässä on Vaimoni Satu. Raimo esitteli. Kati katseli mustaan pitkään mustaan avonaiseen jakkuun, korsettiin, pikkareihin ja sukkanauhaliiveihin ja pitkiin nahkaisiin kapeilla korkeilla koroilla oleviin saappaisiin sonnustautunutta uhkeaa naista. Pituutta Sadulla oli melkein enemmän kuin Raimolla. Korkkareiden kanssa varmaan 190cm. Uhkeat rinnat varmaan H110 kokoa. Muutenkin Satu oli amatsoonimaisen lihaksekas. Katin jalkoväli alkoi kostua ajatuksesta joutua alistetuksi Sadulle.
Hei, oletpa sinä nätti pikku narttu, Satu totesi ja puristi Katia poskesta ja rinnoista. Satu kouraisi Katin alapäätä ja hymyili. Salamannopeasti Raimo meni Katin selän taakse, väänsi kädet taakse ja käsiraudat kilahtivat niihin kiinni. Sopii kait nartulle, että aloitetaan samalla koska olit myöhässä, Raimo totesi. Kkk-ylllä Kati änkkäsi. Niin siis sopisiko sittenkin se toinen versio ja tunti varmaan ihan riittää ja mulla olisi toiveita…. Katin ääni katkesi kun Raimo sivalsi raipalla Katin takamukselle. Aijai Kati ulvahti ja kyynel vierähti poskelle. Nyt nimen ’Raippa’ syykin selvisi Katille.
Nyt ei muuteta enää mitään, Raimo totesi. Saat aina piiskaa jos et tottele. Tämä oli myöhässä olemisesta. Kolmikko meni olohuoneeseen, jossa Satu avasi sukkanauhat ja otti kostuneet stringit jalastaan. Hän asettui sohvalle levittäen jalkansa hieroen karvaista märkää mustaa pöheikköä. Kati ei ollut ennen nähnyt noin karvaista, kosteaa ja isoa vittua. Raimo viilsi puukolla Katin toppia ja repi sen halki ja veti sen pois päältä. Rintsikat nopein Raimon sormin pois samalla Katin isoja rintoja hieraisten. Raimo avasi kynähameen ja otti sen pois Katin päältä kouraisten samalla Katin pillua. Onpahan kostea pikku pillu sulla ja kiva muhkea perse, Raimo totesi. Meille tulee hauskaa yhdessä, Raimo sanoi.
Polvistu ja ala nuolla Sadun vittua lutka, siitähän sä pidät vai? Raimo komensi. Varovasti Kati laskeutui polvilleen Sadun reisien väliin ja huomasi jo hajusta nenässään, että Sadun oli kiimassa ja tuoksu tunki hänen nenäänsä. No tuleeko siitä mitään ja taas raippa heilahti Katin ulvataessa kivusta. Punainen viiva ilmestyi Katin takamukselle. Raimo otti Katin ponnarista kiinni ja pakotti Katin suun suoraan Sadun vitulle. No nyt nuolet kunnolla tai saat selkääsi oikein isän kädestä, Raimo sanoi. Kati alkoi nuolla ja työnsi kielen vitun sisälle. Satu otti Katin päästä kiinni ja ohjasi sitä klitorikselle ja painoi kunnolla itseensä päin, niin että Katin oli vaikea hengittää.
Noin sitä nuollaan, hyvä, hyvä pikkuhuora Raimo ja Satu virkkoivat yhdestä suusta. Katikin innostui tästä lesbohommasta ja pyysi Raimoa hieromaan itseään. Raimo laskeutui perse pystyssä olevan Katin taakse ja repäisi stringit pois voimalla. Raimo sylkäisi käteensä, hieraisi Katin posliinipillua ja alkoi työntää kyrpäänsä Katin pilluun. Ooh, aah,oijoi pane mua Kati sanoi mumisten nuollen Sadun vittua. Satu alkoi huohottaa voimakkaasti, otti Katia lujasti hiuksista kiinni ja painoi voimalla Katin naamaa vitulleen ja pyöritti persettään voimakkaasti. Satu nosti takamustaan ylemmäs tarjoten persereikää Kati nuoltavaksi. Kati empi hetken ja taas piiska viuhui. Kati ulvahti kivusta ja alkoi nuolla Sadun peräreikää Sadun runkatessa itseään.
Samalla Raimo painoi paksua kyrpäänsä Katin pilluun pohjaan asti , Kati huohotti. Raimo tehosti panoaan lyömällä Katin perseelle kunnon läimäsyitä. Katin perse alko punottaa mutta oli niin kiimainen, että kesti kivun. Satu käski Katin jälleen nuolla vittuaan. Painoi voimalla Katin pään vittuun ja koukisti jalkansa lukiten Katin sinne. Mä tulen nyyyyt, AAAH, NUOLE MUN VITTUA PIKKUHUORA, NUOLE Satu huusija kiimaiset orgasmiliemet lensivät suoraan Katin kurkkuun ja naamalle. NUOLE, NUOLE NUOLE mun vittuu huora NUOLE käskytti Satu. Sadun täristessä orgasmin kourissa Raimokin tuntui kiihottuvan ja alkoi kovemmin painaa Katia pilluun, kunnes spermaryöppy tunkeutui Katin uumeniin ja Raimo veti kunnolla Katin perseen kiinni itseensä kuin varmistaen jokaisen siemenen perille menon. Kati ei vielä saanut orgasmia mutta oli todella kiihottunut. Eihän orjan kuulu nauttia ihan loppuun, Raimo totesi. Saat kyllä ehkä sinäkin jos kunnolla tottelet.
No niin nyt on sitten saatu homma käyntiin, Raimo totesi. Jatkamme kammiossa, Raimo sanoi. Raimo ja Satu kantoivat Katin käsistä ja jaloista kellaritilaan, jossa avautui aivan toisenlainen maailma. Todellinen kidutuskammio. Satu ja Raimo sitoivat Katin kammiossa olleeseen metalliseen hetekkaan käsistä ja jaloista x asentoon. Vielä varmuudeksi hänen vartalonsa ympäri vedettiin vyö jotta vatsa ei noussut sängystä ylös. Hetekan pohja pisteli Katia joka puolella.
Nyt saat kokea jotain ainutlaatuista ja uutta Raimo totesi ja Sadun hymy oli Sadistinen katsellessaan avuttomana ollutta Katia sängyssä. Katille laitettiin silmälaput, jottei hän näkisi mitä oli tulossa. Pian Kati tunsi miten imukupit tuli rintoihin ja isompi moottorikäyttöinen imulaite suoraan vaginaan. Raimo käynnisti koneen ja pumppasi käsin rinnoissa olevat kupit. Katin rinnat ja klitoris alkoivat paisua ja venyä isommaksi ja isommaksi. Kati valitteli kipua, kun nännit kasvoivat. Rännin reiät alkoivat aueta samoin kuin pissareikä turposi. Hetken kuluttua olivat nännit paisuneet kaksikertaiseksi ja klitoris näytti isolta kuin mikä. Raimo pysäytti koneen ja sanoi, että vaihdetaan toisenlaiset kupit tilalle. Raimo laittoi hunajaa Kati rinnoille ja häpyhuuliin ja klitoriksen päälle. Raimo oli hankkinut kunnon kasan isoja hevosmuurahaisia, jotka hän laittoi tätä varten valmistettujen imukuppien sivusäiliön sisään pahaa aavistamattoman Katin odottaessa ihan jotain muuta. Raimo käynnisti uudestaan imun ja nännit ja klitoris paisuivat ja avautuivat entistä enemmän. Nännit paisuivat ja nännireiät näkyivät tosi avautuneina. Kati valitti kivun lisääntyessä. SATTUU SATTUU Kati voihki. Sitten Raimo aukaisi venttiilit, josta muurahaiset suorastaan lennähtivät imukuppiin nännien päälle. Tukalasta paikasta ja hunajasta johtuen muurahaiset alkoivat ryömiä ja purra kiukulla Katin nännejä ja klitorista. AI SATTUU , APUA , MITÄ MULLE TAPAHTUU. Samalla Raimo poisti Katin silmäsuojan ja Kati katossa olevasta peilistä näki miten muurahaiset pureskelivat hänen kasvaneita nännejään ja klitorista. Eivät erottaneet hunajaa ja lihaa. Muurahaiset olivat kiukkuisia ja tunkeutuivat nännien rei’istä ja Katin pillun pissareiästä sisään ja purren tietään tunneliin. Useita muurahaisia tunkeutui Katin pillun sisälle ja purivat sen sisällä Katia. Kati huusi kauhusta ja kivusta ja pyysi itkien paria lopettamaan. Raimo lisäsi imua kuppeihin, jolloin kipu lisääntyi ja reiät aukenivat vielä enemmän. Kati itki, ulvoi kivusta ja pyysi armoa. Raimo ja Satu nauttivan Katin ollessa täysin avuttomana. Pari runkkasi itseään samalla katsoen Katin kärsimystä. Veri alkoi tihkua muurahaisten purressa ja Kati näki ainakin parin muurahaisen tunkeutuvan nännien sisälle. Kati huusi suoraa huutoa ja aneli armoa. Kotvan kuluttua hieman vertyneet kupit olivat tehneet tehtävänsä ja Raimo poisti laitteet . Muurahaiset juoksivat sinne tänne ja Kati itki vieläkin kivusta. Miltäs nyt tuntuu tämä leikki? Raimo kysyi. Lopetetaan tää, Kati sanoi. Ei vielä, meillä on vielä paljon kivaa sulle tiedossa Raimo totesi. Sähän halusit kokeilla sun rajoja, Raimo totesi.
jatkuu seuraavassa osassa

5 kommenttia viestissä: “Kati 18v alistuu Masterille”

 1. SadisticMale says:

  Oikein ihanan sadistinen ja kiihottava tarina. Harmi että tämäntyylisiä on niin vähän täällä. Ehdottomasti lisää jatkoa, kiitos.

 2. Huokaus. says:

  Ei mitään hajua naisen anatomiasta. Jos imurin laittaa vaginaan siinä ei paljon klitoris paisu koska klitoris EI OLE VAGINASSA. Nänneissä ei ole sellaista yhtä reikää josta hevosmuurahainen mahtuisi sisälle, vaan MONTA PIENTÄ kanavaa maitorauhasiin.

 3. Madclown says:

  Sekava ainaki oli. Kati vaihtu Ninaks. Koeta nyt päättää

  • SUNSEX says:

   jep oli kait yhdessä kohtaa. Roolihenkilöna ajattelin ensin Ninaa mutta Katiksi muuttui. Oli jäänyt virhe. Sorry.
   Jatko-osa kirjoitettu on tsekkauksessa.

 4. Hyvää päivää says:

  Onneksi olkoon! Heinäkuun sekavin vuodatus -palkinto, menee kirjoittajalle SUNSEX. Mitä jos kokeilisit vaikkapa maalaamista?

Kommentoi

top