search
top

Liinan kaunis halu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 2.44 out of 5)
Loading...

Olipa kerran Liina,  joka kaupunkiasunnossaan valmistautui iltaan ulkona Jannensa kanssa. Syyskuinen sää houkutti vielä mekon ja nahkatakin valintaan asuksi, mutta paljain säärin ei tehnyt mieli enää lähteä liikkeelle. Olo oli suihkunraikas ja iloinen, luvassa ansaittua kivaa ahkeran työviikon päätteeksi. Erityistä ehostustakaan ei pienen jumpan jälkeen tarvittu. Liinan iho oli parhaimmillaan ilman meikkiä, vain silmäripsiin hän oli sipaissut hiukan lisää kontrastia. Sääret ja kainalot oli nopea tarkistaa alasti ja havaita sileiksi. Kiva! 

Liina nosti kaapista esille muutamia mekkovaihtoehtoja, niihin sopivia sukkahousuja ja parit stay upitkin sängylle. Niitä sormin ja silmin arvioidessaan hän muisti jääkaapissa olevan pienen kuohuviinin joka oli jäänyt avaamatta jääkaappiin- äskettäisen Jannen kanssa enimmäkseen matolla vietetyn kivan illan tiimellyksessä. Ideasta innostuneena hän lähes hypähti keittiöön ja kaatoi itselleen lasillisen hauskan pukeutumisen kunniaksi. Kuplivan kylmän noustessa kitalaen kautta nopeasti hyväksi oloksi Liina vilkaisi alastonta vartaloaan peilistä ja tunsi, kuten aina, erityistä mielihyvää pystyistä rinnoistaan, jotka eivät olleet erityisen isot, mutta kiinteät, ja niiden nännit olivat samalla kookkaat mutta sirot. Hän koetti molempia niitä kämmeniinsä, joihin ne sopivat ja tuntuivat sensuelleilta.

Liina palasi lasi kädessään makuuhuoneeseen ja laittoi päälleen mustat rintaliivit, joiden kuppien yläosassa oli pieni pitsireunus, sekä vastaavat pitsisiä osia sisältävät ja läpikuultavat stringit. Hän oli jo päättänyt kengiksi valita melko matalakorkoiset mustat nahkaiset saappaansa, joissa oli siron hoikka nilkkaosa. Ne olisivat joka tapauksessa naisellinen valinta minkä tahansa asun ja minkä tahansa väristen sukkien kanssa. Hän päätti jatkaa valitsemalla mustista sukkahousuista ne, joiden tiesi istuvan parhaiten ja olevan päällä seksikkään läpikuultavat laadukkaalla tavalla. Hän tiesi saaneensa jaloistaan niissä monesti kehuja niin naisilta kuin miehiltä ja niihin liittyinjoitakin erityisiä seksikkäitä muistoja. Toki vastaavia muistoja liittyi moniin muihinkin vaatteisiin, niiden poisottamiseen tai ne päällä kiihottumiseen ja rakasteluun. Pukiessaan sukkahousuja päälleen Liina tyytyväisenä huomasi varpaidensa lakkausten olevan hyvässä kunnossa ja jalkojen pujahtavan söpöinä helposti nylonin verhoamaksi. Kohennellessan sukkia säärten ja polvien kohdalta Tiina istui sängyn laidalle, otti lasista uuden kulauksen ja heittäytyi hetkeksi selälleen nauttimaan hetkestä; ihanaa olla minä ja elossa!

Vedettyään sukkahousut ylös asti ne istuivat jälleen täydellisesti ja Liinasta tuntui hetken kuin pikkuhousut olisivat kokonaan jääneet alta pois. Hänen piti oikein sukkien housuosan alta koittaa kädellä oliko näin. Hän sävähti ja yllättyi kuinka herkältä vatsan iho navan alapuolella tuntuikaan, ja siihen mennessä kun sormet ehtivät pikkuhousujen yläreunan pitsin tasalle, hän tunsi jo nopeasti hiukan kuumotusta ja kihelmöintiä reisiensä välissä. Koskettaessaan itseään alempaa Liina henkäisi sisään suu hieman raollaan ja katsoi sivulle nähden itsensä vaatekaapin peilistä. Jalat olivat sängyn laidalla koukussa hieman raollaan ja rinnat kohoilivat hiukan kiihtyneen hengityksen mukana. Reidet ja sääret näyttivät hoikilta ja tuntuivat naisellisilta kun Liina vasemmalla kädellä tunnusteli niiden pintaa ja katsoi kätensä liukuvan sukkahousujen pinnalla. Oikean käden sormet tapailivat vain hipoen jo herkistyneitä häpyhuulia ja nopeasti kostuvaa pehmeyttä niiden välissä. Liina sulki silmänsä, kuvitteli Jannen katsovan itseään ja samantien tunsi kuumotuksen tulvahtavan jo tehtävänsä tietävien sormiensa ympärille, antaen niille luvan liikkua enemmän, määrätietoisemmin ja rytmikkäämmin. Liina levitti jalkojaan ja raottaen silmään totesi näyttävänsä samalla hävyttömältä mutta myös kauniilta peilin kautta, vain sukkahousut ja rintaliivit päällään, reidet sivuille taipuneena ja käsi niiden välissä yhä nopeammin nautintoa tuottaen. Koko lantiolla tuntui tuttu, kuuma ja sykkivä tunne, joka vaati molempien käsien sormilta nyt yhä suorempaa kosketusta aina pepulle saakka, ikäänkuin miehen kieli olisi määrätietoisesti nuollut kaikkea reisien välissä olevaa. Liina malttoi kertaalleen nostaa etusormensa huulilleen maistaakseen hiukan itseään, ja sormenpäässä oli jo hieman sormien liikkeestä syntynyttä vaaleaa vaahtoa. Molempia käsiä käyttäen sai itsensä virittymään äärimmilleen ja alkoi lopulta laueta reidet väristen ja lantio ilmaan nytkähdellen. Liina tavoitti samalla oman katseensa ja huudahduksensa peilistä, niissä oli ikäänkuin hätää ja tuskaa, kun täyttymyksen tunne koko kehossa oli niin voimakas. Varpaat kipristelivät sukissa peittoa vasten. Orgasmin vihdoin ja asteittain mentyä ohi hän jäi makaamaan paikoilleen pitäen sormet paikoillaan ja antaen hengityksen tasaantua. Sitten hän kurotti oikealta puoleltaan kuohuviinilasiin ja tyhjensi sen suuhunsa. Lopulta hän laittoi silmät uudelleen kiinni, nosti molemmat kädet suulleen ja imi sormistaan tyydytyksensä maun puhtaaksi. Samalla alkoi eteisestä kuulua ovikellon soittomelodia.

***

Liina ja Janne palasivat asunnolle iltayhdentoista maissa yhdessä Ramin ja Anun kanssa, joiden kanssa illallinen ja sen yhteydessä esitetty murhamysteeri olivat sujuneet hauskasti. Liina ja Anu olivat päässet yleisöstä osallistumaan näytelmään avustajina, ehkäpä ravintolan viehättävimpinä naisina, ja sopivasti pukeutuneena sekä pienessä nousuhiprakassa kokemus olikin varmasti ollut kaikille osapuolille mieluinen. Sitä olivat miehetkin naureskelleet. Suunnitelmana oli pelata vielä jotain lautapeliä ja syödä kotitekoista jäätelöä jälkiruuaksi, vaikka Anulla olikin päänsärkyä ja hän toivoi voivansa vain jo torkkua sohvalla. Liinan seuraksi keittiöön jäätelöä annostelemaan seurasi Janne, joka suuteli Liinan niskaa ja laittoi kädet vyötärön ympärille, painautuen lantiollaan peppua vasten. Suudelmien myötä Liina tunsi Jannen peniksen paisuvan pakaravakoaan vasten ja hän huokaisi-pian olisi yö ja hän saisi tuntea Jannen täyttävän itsensä koko isolla elimellään. Hän käänsi päätään vastaten suudelmaan huulillaan ja kuiskasi ”odota vielä hiukan”. Mutta Janne laskeutui polvilleen hänen taakseen, painoi häntä kevyesti tiskipöytää vasten ja nostaen mekon vyötärölle suutelikin hänen paljasta alaselkäänsä. Selästä levisi Liinan jalkoväliin samantien lämmin aalto, jonka Janne ilmeisesti jotenkin aisti, koska hän hetkessä oli laskeutunut alemmas ja nenäänsä kevyesti sukkahousujen pinnassa kuljettaen huokaisi: ”sä tuoksut niiiin naiselliselta!”. Janne aisti tuoksussa voimakkaan Liinan  äskettäisen itsetyydytyksen vivahteen, jota hengitti sisäänsä kuljettaen nenäänsä stringien johdattamalla tiellä eteenpäin. Liinan polvet notkahtivat hieman Jannen nenän vaihtuessa kieleksi, joka hellästi kosketti jo kostuvaa pimppiä ohuiden kankaiden läpi.

Samalla Liina huomasi Ramin ilmestyneen keittiön oviaukolle ja katsovan heitä tyyni ilme kasvoillaan. Sekunnin kestäneen hätkähdyksen jälkeen Liina, vastoin ensimmäistä intuitiotaan irtautua ja laskea mekko takaisin alas, sulkikin silmänsä ja ohjasi Jannen kädet laskemaan puolestaan sukkahousut alas polviin ja asettui seisomaan hieman leveämpään haara-asentoon.Jannen kieli tutki ja puhdisti ensin tunnollisesti hieman tahmeita sisäreisiä ja häpyhuulia, liikkuen sitten pitkin läpimärkien stringien pintaa pepulta klitalle saakka ja takaisin, hitain, täsmällisin, varmoin liikkein. Jäätelöastia tipahti hervottomista käsistä pöydälle kun maailman keskipiste oli siirtynyt Jannen kielen ympärille, huumaavan hyvänolon purkautuessa Liinan suusta voihkaisuina. Rami näytti edelleen seuraavan ovensuussa ja oli ottanut housuistaan esille ison kovettuneen kalunsa, jota hieroi julkean ja mietteliään näköisenä. Tämän nähdessään Liina notkisti selkäänsä, nousi varpailleen ja työnsi estotta takapuoltaan Jannen kasvoihin ja tällöin kieli ikäänkuin lipsahti pikkuhousujen alle paljasta liukasta aukkoa ja klittaa vasten. Jannen oikealla hetkellä sitten pysäyttäessä sekä kielensä, että oman esille ottamansa jäykän peniksensä hyväilyn kädelläään, tarvittiin vain muutama määrätietoinen lantion liike ja Liina alkoi tulemaan, huutaen ääneen ja polvien tutistessa Jannen hartioita vasten. Samalla hän ikäänkuin näki itsensä tilanteessa Ramin silmin, mikä lisäsi julkiseksi muuttunutta nautintoa oudon häpeällisellä tavalla. ”Tuu mun sisään” sai Liina lopulta huokaistua ja nosti Jannea hiuksista seisomaan. Janne työntyi pinkeällä ja kiiltävällä terskallaan ensin häpyhuulien väliin, pysähtyi siihen ja molemmilta pääsi onnellinen voimakas huoahdus odotuksen täyttyessä. Pysähdyksen jälkeen elin työntyi täydellä mitallaan loppuun asti, täyttäen Liinan kokonaan, ja hän oikealla kädellään koetti Jannen peniksen tyveä ja sen takana kiveksiä ikäänkuin varmistaakseen että tapahtuva ja syvällä hänessä tuntuva hyvä varmasti oli totta. Sormia kevyesti portinvartijoina häpyhuulillaan pitäen hän tunsi Jannen siittimen alkavan liikkua edestakaisin ja tuntuvan luonnottoman hyvältä, molempien huokaisten samaan tahtiin aina emättimen venyessä äärimmilleen. Jannen liikkeiden käydessä määrätietoisemmiksi Liinan oli otettava molemmilla käsillä pöydästä tukea ja hän näki Ramin katsovan kiinteästi heidän naintiaan ja samalla hierovan omaa isoa penistään jo keskittyneemmin, kasvoillaan hieman nolostunut tuskaisa ilme. Jannen elin tuntui kasvavan entisestään ja jo vavahtelevan hieman hänen sisällään, pysähtyen sitten nautinnolliseen kohtaan hieman häpyhuulien sisäpuolelle. ”Tuu jo, tuu jo” Liina kuiskasi Jannelle, joka aloitti uudelleen varmaotteisen liikkeensä, kiihdytti hieman tahtia, puristi Liinan pakaroista molemmin käsin ja alkoi vavahdellen ja kouristaen laueta ja pumpata spermaa Liinaan. Samalla oveltakin kuului korahdus ja Ramin peniksestä lensi myös kaaressa spermaa aina Tiinan mustiin verhotuille nilkoille ja varpaille saakka. Tämän myötä, ja Jannen kouristelun hänen sisällään jatkuessa ja jatkuessa, Liina siirsi oman kätensä uudelleen pikkuhousujen sisään ja alkoi itsekin taas laueta, miesten tullessa edelleen sekä hänen sisälleen ja päälleen. 

Kun hengitykset vihdoin olivat tasaantuneet ja kaikki liike pysähtynyt, Liinan ja Jannen huulet suutelivat hellän rakastavasti, vaatteet kohennettiin paikoilleen ja jäätelön kera siirryttiin takaisin olohuoneen puolelle, jossa Anu näytti todellakin nukahtaneen sohvalle.

***

Lautapeliä ei jaksettu pelata loppuun asti, vaikka nelikon tunnelma hiukan kiusallisena alkaneen jäätelönmaistelun jälkeen oli ihan yhtä lämmin ja vilpitön kuin illalla aiemmin. Liina ja Janne istuivat lähes sylikkäin kuin kyyhkyläiset ja Rami siveli ajoittain Anun nukkuvia jalkoja, jotka oli nostanut syliinsä. Kun nukkumaanmeno sovittiin tapahtuvaksi, ehdotti Rami, että Anu voisi jäädä sohvalle nukkumaan, häntä ei hennonnut herättää, ja Rami itse jatkaisi kotiin kun nukkumapaikkoja ei ollut ylimääräisiä. Näin tehtiinkin: Anulle nostettiin villapeitto lämmikkeeksi, Janne ja Liina hipsivät makuuhuoneeseen ja väsyneinä vaihtoivat muutaman rakastavan suudelman ja asettautuivat sitten alastomina selät vastakkain kyljelleen nukkumaan.

Aamuyöllä Liinalle tuli pissahätä ja jano, ja hän hiipi ensin olohuoneen läpi keittiöön juomaan vettä. Paluumatkalla Anun silmät kimmelsivätkin avoimina niihin ikkunasta osuvasta katuvalosta ja hän  kuiskasi ”Hei Liina”. Liina pysähtyi ja kyykistyi hymyillen alas asti Anun kasvojen eteen. ”Moi sä ootkin hereillä”. Liinan paljaat rinnat olivat vain muutaman sentin päästä Anun sohvatyynyllä lepäävistä kasvoista. ”Sä tuoksut hyvältä…ja aika voimakkaasti”. Liina punastui, vaikka sitä lähes pimeässä ei huomannutkaan ja ymmärsi heti mitä Anu tarkoitti. Anun käsi oli siirtynyt peiton alta ja unilämmin kämmen kosketti Liinan vyötäröä ja samalla huulet kurottivat toisen rinnan kärkeä. Liina säpsähti hiukan mutta ei noussut tai siirtynyt lainkaan, vaan tunsi nänniensä kovettuvan ja huomasi itsekin nyt jalkovälistään nousevan tuoksun, jota Anu hymyillen ja liioitellen nuuski nenäänsä. ”Tuoksuisinpa mäkin tolta” Anu kuiskasi ja siirsi kämmenensä alaspäin Liinan pakaralle, reidelle ja sieltä alakautta reisien väliin mitä Liina kyykyssä ollessaan hieman avitti levittämällä polviaan. Anun sormet liukuivat sisäreiden tahmealla pinnalla nykäyksittäin kohti pakaravakoa, josta ne kuin sipaisivat näytteen jonka Anu nosti hymyillen huulilleen maistettavaksi. Liina kumartui eteenpäin ja toi omat huulensa Anun sormille ja he yhdessä suutelivat niitä ja kokivat niistä yöllisen seksuaalisuuden makua uudella ja kielletyllä tavalla. Naisten katseet olivat joskus viivähtäneet toistensa kasvonpiirteillä ja vartaloiden kaarilla, mutta mitään tietoisiksi ajatuksiksi jalostunutta kiinnostusta ei ollut kummallakaan esiintynyt. Anu vei nopeasti sormensa uudelleen Liinan jalkoväliin ja toi sieltä molempien huulten ja kielten maistettavaksi lisää tuoksuvaa kosteutta. Kuin pyynnöstä tai tekemätöntä sopimusta vain noudattaen Liina nousi kyykystä sohvalle ja nosti toisen reitensä Anun pään yli, kevyesti istui hänen kasvoilleen, antaen Anun nuolla estoitta kaikkea hänen reisiensä ja pakaroidensa välissä. Anun kieli tuntui taivaallisen kuumalta, lihaksikkaalta, pitkältä ja taitavalta, eikä se tehnyt yhtään turhaa liikettä. Anu kiemurteli samalla eroon paidastaan ja farkuistaan sekä kaikesta vähästä niiden alla. Liina puolestaan kumarsi vartalonsa alas Anun vatsan päälle ja siirtyi hieman eteenpäin hänen kasvoillaan, mahdollistaen Anun kielen seikkailun taakse asti, alueelle joka sai Liinan ynähtämään uudesta nautinnosta ja upottamaan oman suunsa Anun pienen häpykarvoituksen alapuolelle, törmäten siellä Anun omiin märkiin sormiin. Liina nuoli, suorastaan ahmi, suullaan sormia ja kaikkea mihin ylsi niiden välistä, huumaantuneena naisen osaavasta kielestä omilla intiimeimmillä alueillaan. He vaihtoivat villinä asentojaan ollen välillä kyljellään ja ylösalaisin, kertaakaan huulten tai kielten kadottamatta tuntumaansa ahnaasti tyydytystä edestakaisin liikkein hakevista lantioista. Molempien hennot sormet hyväilivät toistensa sileitä ja hoikkia reisiä, välillä vaativasti työnsivät pakaroita erilleen ja upposivat vuorotellen kaikkiin liukastuneisiin aukkoihin ja vuoroin suuhun. Lopulta he saavuttivat yhteisemmän tiiviin rytmin ja sitä kautta molempien lantionpohjissa alkoivat lihakset pian supistella ja he tajusivat tuottavansa ystävinä nyt orgasmit toisillleen yhtäaikaa. Liina oli Anun päällä ja häneltä purskahti laukeamisen alkaessa Anun kasvoille hieman pissaa, mikä tuotti sekunnin murto-osaksi Liinalle ensin voimakkaan häpeän tunteen. Anun huohotus ja huudahdukset kuitenkin vain voimistuivat sirojen kasvojen kastuessa virtsasta, eikä Liina pystynytkään pidättämään, olemaan nousematta enemmän pystyyn ja hieromatta itseään voimalla Anun suulle ja päästämättä lisää virtsaa hänen kasvoilleen, ensin uuden pienen lirauksen ja sitten huutaen ja tyhjentäen itsensä suihkuna Anun kasvoille ja rinnoille, tullen samalla voimakkaammin kuin koskaan ennen. Silmäluomiensa raoista hän näki kuinka Anu vei oman orgasminsa loppuun molempien käsiensä avulla, lantio villisti sohvatyynyä painellen. Kun Liinan totaalinen laukeaminen ja tyhjeneminen loppui, hän lysähti melkein itkien Anun päälle, takertui käsillä hänen reiteensä ja  upotti sen sisäpintaan suutaan ja kevyesti myös hampaitaan, ja näin he huohottivat jonkin aikaa kuumat ja alastomat vartalot vastakkain kastuneella sohvalla. He vaihtoivat suudelman, hämmentyneet mutta iloiset katseet, ja sitten Liina peitteli Anun uudestaan ja palasi itse sänkyyn käpristyen peiton alle Jannea vasten.

***

Aamulla Liinan avatessa silmänsä oli aivan hiljaista vaikka aurinko jo paistoi ikkunasta sängylle. Kello tikitti kauempana eteisessä. Hän kääntyi kyljelleen Jannen nukkuvaa selkää vasten ja kietoi oikean kätensä hänen tiukan vyötärönsä ylitse ja upotti nenänsä hänen hiuksiinsa. Hän siveli pienin liikkein Jannen rintakehää ja vatsaa, koittaen tuntisiko sormillaan siellä olevaa arpea sitä nyt pystymättä näkemään. Arpea ei tuntunut ja käsi etsi sitä vatsalta laajemmalla kaarella, löytäen alaosalta miehistä karvoitusta ja koskettaen sitten vahingossa myös Jannen ylöspäin vatsan pinnalla olevaa, herännyttä ja hieman jäykistynyttä siitintä, joka kosketuksesta välittömästi värähti ja jäykistyi lisää. Samalla sen kärkeen ilmestyi liukasta märkyyttä, jota Liina otti sormiensa väliin, pyöritti ja hieroi hellästi terskan pinnalle. Elin alkoi tuntumaan kämmentä vasten suurelta, elävältä, kuin joltain oudolta itsenäiseltä eläimeltä ja samaan aikaan Liinan rakkauden kohteelta. Liina otti sen varren etusormen ja peukalon väliin ja liikuttaessaan kättään huomaavaisesti ylös alas huomasi nestettä valuvan peniksen päästä jo sormilleenkin asti, ja Jannen huokailevan vaimeasti ja korjaavan hieman lantion asentoaan. Liinakin nousi polvilleen irrottamatta otettaan siittimestä, joka teki jo itsenäisiä pieniä liikkeitä Liinan märäksi muuttuneen kämmenen sisällä. Liina otti terskan hellästi huuliensa väliin, kuljetti kieltään aivan sen takana yläpinnalla ja samanaikaisesti kädellään hyväili suonikasta vartta edestakaisin. Täysin jäykistynyt kyrpä maistui aluksi voimakkaalta mutta samalla törkeän kiihottavalta, koska maku oli yhteinen ja peräisin perusteellisesta työskentelystä Liinan omassa vaahdonneessa pillussa vain muutamaa tuntia aiemmin. Jannen lantion vaimea liike täydensi Liinan käden rytmiä, huulten hellästi pitäen terskaa hoivassaan suun sisäpuolella. Liiinan kämmenen liike säilyi rauhallisen kontrolloituna Jannen tarttuessa hellästi merkiksi Liinan toiseen käteen ja peniksen alkaessa samalla paisua äärimmilleen, sekä nytkähdellä, tulvien Liinan suuhun lämmintä siemennestettä, huulten kevyen puristuksen estäen sen valumisen ulos. Liina päästi sitten vielä jäykistelevän ja vuotavan siittimen suustaan, jatkoi sen huolehtivaista lypsämistä kämmenellään ja nousi samalla suutelemaan Jannea, jakaen siemennesteen molempien suuhun. He hamusivat toisiaan kiihkeästi huulillaan, spermaisten kielten hyväillessä toisiaan suiden sisällä. Liina irrotti lopulta kätensä elimen varrelta ja nosti sormensa heidän kasvojensa tasalle, ja he vielä molemmat hellästi suutelivat Liinan sormenpäitä ja koko kämmentä puhtaiksi. Jo kirkkaana paistavasta auringosta huolimatta he palasivat kyljelleen peiton alle aivan toisiaan vasten ja nukahtivat molemmat vielä uudelleen pariksi tunniksi.

Puolenpäivän aikaan Janne avasi silmänsä ja näki Liinan hymyilevän kauniisti unissaan tai ainakin kokonaan heräämättä. Mitään erityistä ajattelematta, kuin sokea myyrä, Janne ryömi sängyn jalkopäähän, jossa Liinan paljaat varpaat olivat peiton alareunan ulkopuolella. Hän suuteli ensin varovasti kantapäitä, sitten jalkapohjia ja eteni sitten hieman liikahteleville varpaille, antaen jokaiselle rakastavan suudelman. Sivellen käsillä kevyesti Liinan nilkkoja suudelmat jalkapohjille muuttuivat märemmiksi, kunnes varpaiden alapinnat olivat hellien nuolaisujen kohteena. Peitto Liinan selän päältä oli kuin itsestään liukunut sivuun ja Liina oli nostanut lantiotaan patjalta ylös Jannen katseltavaksi. Silmäkulmastaan hän saattoi nähdä Liinan ”heräävän” erityiseen mielentilaan jalkojen hyväilyn myötä ja siirtyi pohkeita ja reisiä pitkin ylemmäs katsomaan aivan läheltä, kosketusetäisyydeltä, sitä ihmeellistä tapahtumaa kun naisen häpyhuulien välissä alkoi kiiltää liukas neste jonka luonnollinen tarkoitus oli kutsua siitintä sisäänsä. Janne kosketti kielenkärjellään kosteutta ja liikutti kieltään hieman ylösalas, Liinan voihkaistessa, työntäen lantiotaan kasvoja vasten ja paljastaen olevansa hereillä. Kieli jatkoi liikettään ja osuessaan pienelle klitorikselle aiheutti aina voimakkaan huokauksen Liinan tyynyllä lepääviltä kasvoilta. Liinan kädet alkoivat hamuta Jannea nousemaan ylemmäs ja tämä siirtyikin käsiensä varaan Liinan päälle ja työntyi vailla minkäänlaista kitkaa Liinan sisään heräämisjäykällä peniksellään. Huulten löytäessä toisensa molempien halu saada toisensa kokonaan oli huumaava, ja Jannen lantio työsti ahnaasti Liinaa kaarelle notkistununeen lanneselän alapuolelta. Aika tuntui pysähtyvän ja kaikki aistit olivat virittyneet sukupuolielinten äärimmilleen herkistyneeseen tuntemukseen.

Niinpä he eivät huomanneetkaan että Anu oli hiipinyt huoneeseen ja asettui nyt muitta mutkitta hajareisin alasti Liinan pään päälle, työntäen selällään Jannen polvilleen pystympään asentoon, peniksen koko ajan silti työntyen syvälle Liinan sisään yhä uudelleen ja uudelleen. Anu taipui kontilleen Liinan päälle, suuteli Liinan huulia ja lävistettyä korvaa, ja suoristi sitten polviaan ja työnsi oman lantionsa ja karvattoman, märän pillunsa estoitta korkealle Jannen kasvojen eteen. Kuin maailman luonnollisimpana asiana Janne työnsi kielensä Anun turvonneiden häpyhuulten väliin ja tunsi samalla kuinka peniksensä Liinan sisällä paisui entisestään ja täytti emättimen jokaisen sopukan. Molempien naisten lantiot vatkasivat villisti tyydyttäen itseään Janneen, joka peniksessään tunsi huumaavana Liinan kuuman puristuksen. Kaikkien kolmen kehot alkoivat jäykistyä ja värähdellä, ja ne painautuivat kouristuksenomaisesti toisiaan vasten. Anu puristi hampaillaan Liinan korvalehteä, silmät sulkeutuivat, orgasmit saapuivat ja ravistelivat rajusti lantioita, ja Janne suihkutti ja puristi spermaa syvälle Liinaan. Kolmikon yhteinen laukeaminen tuntui kestävän ja kestävän….ja kun Janne lopulta raotti silmiään ja lysähti Liinan päälle, he tajusivatkin olleensa koko ajan vain kahden ja takertuivat toisiinsa käsin, jaloin ja vartaloin tiukasti. Janne pysyi kovana syvällä Liinan sisällä, mutta hellitti hampaidensa otetta korvalehdestä. He puhkesivat lopulta nauruun tajutessaan yhteisen kokemuksensa, heräsivät lopultakin tähän uuteen päivään, ja siirtyivät tyhjän ja siistin olohuoneen kautta keittiöön keittämään aamiaiseksi isohiutaleista kaurapuuroa.

Sen pituinen se.

2 kommenttia viestissä: “Liinan kaunis halu”

  1. kailin says:

    Upeesti kirjoitettu tosi porno tarina.Tällaisista tarinoista nauttii monta kertaa,kirjoita ihmeessä lisää!

  2. Jussi says:

    Mainio tarina ja selkeä kerronta.

Kommentoi

top