search
top

Jessika

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (107 votes, average: 2.65 out of 5)
Loading...

Kello oli 14.20 kun Jessika ja hänen paras kaverinsa Maria astuivat koulun ulko-ovesta ulos ja viikonlopun viettoon. Oli Perjantai ja aurinko paistoi pilvettömällä taivaalla. Tytöt olivat kahdeksannella luokalla ja molemmat neljätoista vuotiaita fiksuja naisenalkuja. He molemmat olivat jo silloin varmoja että menisivät lukioon peruskoulun jälkeen ja jos hyvin käy niin samaan lukioon. Tytöt olivat juuri nyt hyvin innoissaan, koska Jessika oli menossa Marian luo yökylään. Heillä oli rutiini että joka toinen Perjantai Jessika  menee Marian luo ja saapuu kotiin vasta Sunnuntai-iltana. Heidän äidit olivat myös hyviä ystäviä.

Kymmenen minuuttia käveltyä, juteltua ja kikateltua he saapuivat rivitaloasunnon pihaan ja Maria avasi oven. Marian äiti Minna käveli eteiseen kun tytöt tulivat sisään: “No moi tytöt, mites se koulupäivä meni, tuliko läksyjä?” hän kysyi hymyillen kaunista hymyään. Ennen kuin Maria ehti sanomaan mitään, Jessika totesi: “Sellanen ihan perus päivä oli, ei tullu läksyjä.” Hänkin hymyili ja poskiin nousi puna. Jessika arvosti Minnaa kovasti, ei vain siksi että hän oli 44 vuotias ja edelleen tosi hyvässä fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa joogaharrastuksensa ansiosta, vaan myös siksi että hän oli niin älykäs, humoristinen, sosiaalinen ja jopa hieman tuhma ajoittain. Sen Jessikakin on päässyt todistamaan useammankin kerran. Ja se miellytti häntä, sekä hänen pimppiä joka tällaisina hetkinä ilmoittaa selkeästi olemassa olostaan. “Herätyys, Jessikaa!” Jessika havahtui ja irroitti katseensa Minnan pakaroista, jotka peittyivät mustiin joogahousuihin. Hän katsoi silmät suurina ja suu auki Mariaa ja kysyi: “Niin mitä?” Maria  pyöräytti silmiään: “Voi jösses, niin että otatko riisiä ja kanakastiketta kun meillä on jääkaapissa.” hän kysyi vakavana. Jessika nyökkäsi katsoen Mariaa tiukasti silmiin: “Juu tottakai, on vähän nälkä tässä.” Maria nyökkäsi ja meni avaamaan jääkaapin: “Mullakin on ihan törkee nälkä. Hei äiti voidaanks me syödä noi loput kun tossa ei paljoo oo?” Minna oli solmimassa kengännauhoja: “Joo syökää vaan loput, mä käyn nyt siellä joogassa niin teen sit sitä lasagnea kun tuun kotiin.” Sitten Minna katsoi pienesti hymyillen Jessikaa ja kysyi: “Jessika, miltä kuulostais jos tekisin jälkiruuaks pannukakkua?” Jessikan syke alkaa aina kiihtyä kun tuo seksikäs nainen puhuu hänelle tai hymyilee. Hän ei voi sille mitään. Vaikka hän kuinka yrittää käyttäytyä täysin normaalisti Minnan seurassa, se ei tahdo onnistua. “Vau, pannukakut kuulostaa oikeen hyvältä” Jessika sanoi hieman punastellen. Hänen päässään pyöri ajatuksia: “Näytinkö ja kuulostinko ihan urpolta, pitääköhän Minna mua ihan nolona, tietääköhän Minna mitä hänestä ajattelen jne.” Kun Minna sai kengät solmittua niin hän oli valmis lähtemään. Jessika näki joogahousujen alta pilkottavien sinisten pikkuhousujen reunan ja hän tunsi pimpissään miellyttävän sykähdyksen, sitten kuin lukien Jessikan ajatuksia Minna veti housujaan ylemmäs. Oven avatessaan hän sanoi vielä olkansa yli: “Olkaa tytöt kiltisti täällä sitten” ja naurahti. “Ei olla”, Maria sanoi selvästi närkästyneenä äitinsä höpötyksistä, joka on yleistä.

Ennen syöntiä tytöt pesivät vielä kädet ja juttelivat vähän tulevasta kokeesta, joka ei tulisi olemaan helppo. Se oli nimittäin matematiikan koe ja kumpikaan heistä ei ollut kovin hyvä kyseisessä aineessa. Syödessään ruokaa Jessika kysyi varovasti: “Hei kuule, onkohan sun äiti huomannut että mä kattelen sitä vähän, niinkun, sillä silmällä?” Puna nousi taas blondin kasvoille ja Maria ei voinut olla hymyilemättä. “En tiedä mutta on noi sun eleet ja ilmeet aika selkeitä niin en ihmettelis kyllä. Ja onhan äiti psykologi niin osaahan se sillain lukee ihmisiä.” Jessika on sitäkin asiaa ajatellut, mutta koskaan ei voi olla varma tietenkään. Hän on ajatellut koko viikon että tänään illalla hän juttelisi Minnan kanssa itse kahden kesken asiasta, mutta mitä lähemmäksi päivä on tullut, sitä hölmömmältä ajatus on tuntunut. Tällä hetkellä ajatus kuitenkin tuntuu aika hyvältä, joka varmaan johtuu siitä että hän kiihottui nähdessään naisen seksikkään treenatun kropan ja viettelevän, valkoisen hymyn. Siitä on noin kuukausi kun Jessika kertoi Marialle kiinnostuksestaan vanhempiin naisiin ja Minnaan ja Maria, hyvin ymmärtäväisenä ja empaattisena hyväksyi asian ja piti sitä normaalina.

Kello oli 18.30 kun Jessika, Maria ja Minna olivat nauttineet herkullisen lasagne aterian ja jälkiruuaksi pannukakkua. Paljon puhetta, kehuja ruuasta ja naurua oli ruokapöydässä ja nyt tytöt kiittivät Minnaa. Maria lähti omaan huoneeseen. Kun Minna huuhteli lautasia ja lajitteli niitä astianpesukoneeseen, Jessika ihaili hänen kaunista kukkakuvioista kesämekkoaan ja mietti onkohan sillä pikkareita tuolla alla. Tyttö tuli hänen vierelleen. “Hei Minna, tota, voitasko me illalla myöhemmin jutella yhestä asiasta, joka mua on vaivannu. Mä haluisin, öö, just sun kanssa puhua siitä.” Sydän pomppi lujaa ja puna oli taas levinnyt tytön kasvoille. “Hei ootsä kunnossa?” Minna näytti huolestuneelta. “Olen mä kunnossa, mä vaan, tai siis vähän jännittää.” Jessika peitti kämmenillä kasvonsa ja nauroi hermostuneesti. Minnakaan ei voinut olla nauramatta seksikkäästi: “Hei ei tarvii jännittää, sä voit puhua mulle mistä vaan. Joo tuu vaan sit tonne mun makkariin kun haluut niin jutellaan, okei?” Hän katsoi Jessikaa hymyillen. Jessika hymyili posket hehkuen.”Joo, mä meen nyt. Nähään.”

Jessika katsoi illalla Marian kanssa Minnan vuokraaman elokuvan Hereditary, mutta hänen ajatuksensa olivat tuossa naisessa ja treenatussa kypsässä kropassa ja siinä miten hän kertoisi Minnalle tunteistaan. Hän oli pitkään halunnut nähdä tuon kehutun elokuvan, mutta nyt hän ei pystynyt keskittymään siihen. Hänen seksuaalinen jännityksensä päivän aikana oli saanut hänet väsymään ja hänestä tuntui että hän elää ikäänkuin jonkinlaisessa kuplassa, joka puhkeaa vasta kun hän on saanut asiat selviksi Minnan kanssa. Hereditary saa odottaa toiseen kertaan. Elokuvan jälkeen Maria sanoi: “Eikö ollukin ihan hirvee, hyi!” Jessika makasi selällään ja totesi vain: “Oli kai se.” Maria katsoi häntä epäuskoisesti:” Oli kai? Jumalauta katoitko sä koko leffaa?” Maria naurahti. “Väsyttää niin en oikeen jaksanu pysyä kärryillä , hei anteeks.” Maria kävi vatsalleen  sängylle ja hymyili vähän: “Sä et tiedä mistä jäit paitsi, äitiäkö sä mietit nyt vai mitä?” Jessika nousi istumaan ja huokaisi: “No joo, sanoin sille et tuun nyt illalla juttelee sen kanssa yhestä asiasta.” Maria katsoi häntä yllättyneenä: “Oho, sä aattelit vai kertoo totuuden sille?” Jessika nousi seisomaan ja huokaisi taas: “No niin kai.” Hän katsoi alakuloisena lattiaa. “Hei, mee vaan. Mä ootan täällä ja pidän peukkuja pystyssä.” Maria iski silmää, näytti peukkua ja hymyili suu liioitellusti auki. Jessika sitten lähti Marian huoneesta ja käveli makkarin oven eteen. Hän hieroi vähän sormiaan hermostuneena, kunnes ovi yhtäkkiä aukesi. Siinä seisoi Minna vain mustat c-kupin rintaliivit päällä ja samaa sarjaa olevat pikkarit jalassa. Hän hymyili seksikkäästi ja pitkät ruskeat kiharat hiukset roikkuivat vapaina. “Mä kuulin kun sä kävelit tänne päin niin mä tulin sit avaamaan, sori jos säikäytin.” Minna nauroi taas seksikästä naurua, joka sai Jessikan pimpin sykähtämään. Jessikalla oli vain punainen pyjama-asu päällään. “Ei, et sä mua säikäyttäny”, Jessika yritti taas selittää. Minna naurahti ja totesi vain: “Käy sisään vaan.” Jessika astui hitaasti sisään ja katseli ihaillen Minnan muodokkaita pakaroita kun hän käveli sängylle ja astui polvilleen siihen pyllistäen hetken aikaa Jessikalle, kunnes kääntyi istumaan. Hän hymyili tytölle ja taputti paikkaa vierellään: “Käy istumaan Jessika.”Jessika istui sängylle ja kääntyi sitten varovasti katsomaan Minnaa: “Mulla olis sellasta asiaa, että tota” Jessikan piti nielaista, häntä jännitti “että, no, mä olen vähän katsellut sua ihailevasti ja tuota, musta sä oot tosi kaunis ja hauska.” Jessika katsoi naista varovasti ja näki että tämä hymyili: “Voi kiitos sä oot tosi suloinen.” Minna naurahti ja otti Jessikan varovasti halaukseen. Tyttö vähän säikähti, mutta rentoutui nopeasti siinä. Hän haistoi Minnan ihanan shampoon tuoksun ja olisi halunnut olla siinä koko loppu elämänsä. Pian Minna kuitenkin irtautui halauksesta ja katsoi tyttöä suoraan sinisiin silmiin hymyillen: “No niin, miltä tuntuu nyt kun oot saanut asian sanottua?” “Öö tuota, upealta.” Jessika nauroi, nyt paljon rennompana. Minna nauroi myös: “No kiva, mä oon oottanutkin tätä päivää jo hetken.” Jessika tunsi kouraisun vatsassaan kun kuuli mitä Minna sanoi: “Siis mitä, sä oot siis tiennyt koko ajan. Periaatteessa kyllä arvasinkin sen.” Jessika oli todella yllättynyt. Minna silitti Jessikan punaista poskea ja sanoi lempeästi: “Mä ymmärrän sua kyllä, mähän olen psykologi. Siinä ei oo mitään väärää jos teinitytöllä on seksuaalisia ajatuksia aikuista kohtaan. Mutta ihana että sä oot noin rohkee ja tulit jutteleen mulle.” Minna silitti tyttöä ja hymyili lempeästi. Jessikan olo helpottui taas Minnan sanoista, mutta hän ajatteli samalla että miksihän Minna pukeutui näin paljastavasti kun tiesi Jessikan tulevan. Tässä on varmasti joku taka-ajatus. Minna tuli juuri silloin Jessikan korvan viereen ja sanoi hiljaa: “Jos sä vaan haluat niin sä saat kyllä tutkia mun vartaloa tarkemminkin, olit niin rohkee niin annan sulle sellasen palkinnon.”  Tyttö perääntyi hiljaa ja sanoi Minnalle: “Ootko sä tosissas, siis en mä tiedä viitinkö kun Mariakin oottaa mua.” Silloin Minna naurahti taas seksikkäästi ja otti rintaliivinsä pois. Jessika tunsi tutun sykähdyksen jälleen pimpissään ja katseli kahta isoa tissiä lumoutuneena. Hän nielaisi: “No tota, saanks mä siis.” “Kaikki mitä sä näät kulta, on sun käytettävissä. Älä pelkää, mä voin opastaa sua, eikä sun oo mikään pakko tehdä mitään.” Jessika nyökkäsi ja pyysi Minnan selälleen sängylle. Kun nainen oli selällään, Jessika alkoi nuuhkimaan ja pusuttelemaan häntä vähän joka paikasta. Ensin hän keskittyi kaulaan ja tisseihin ja sitten siirtyi alemmas vatsaan ja pikkareiden peittelemälle pimpille. Pusutellessaan reisien sisäpintoja hän hymyili kun näki häpykarvojen pilkottavan pikkareiden alta. Sitten hän nuoli vielä naisen nännejä ja hyväili vartaloa käsillään. Minna huokaili ja välillä naurahteli kun tytön käsi meni pikkareiden sisään vierailulle.

Hetken jälkeen Jessika nousi ja katsoi Minnaa syvälle ruskeisiin silmiin , jotka hymyilivät sädehtivästi ja odottavasti. Hänkin hymyili, sitten hän painoi huulensa hellästi vasten Minnan huulia ja pian he suutelivat intohimoisesti. Molempien kädet liikkuivat toistensa vartaloilla ja tutkivat paikkoja. Tyttö hieroin naisen poskia ja hiuksia ja nainen availi tytön pyjamapaidan nappeja samalla hyväillen tämän juuri kehittyneitä rintoja ja myöskin pakaroita. Pian Jessikakin oli alasti pikkareita lukuunottamatta kun Minna taiteili vaatteet tämän päältä pois. He suutelivat ja olivat sylikkäin kun Minna huomioi Jessikan pikkarit: “Oi ihanaa! Hello kitty pikkarit!” Hän nauroi ja tyttö vähän punasteli. “Voi kulta älä nolostu, noi on ihanat.” Minna rauhoitteli silittäen tytön hiuksia. Silloin tytön kasvoille nousi ilkikurinen virne ja hän tönäisi naisen sängylle ja vastaukseksi tuli vain yllättynyt huokaisu. Jessika nuoli Minnan kaulaa ja lähti siitä alas kohti pikkareita kunnes hampaat osuivat reunaan ja muristen hän vähän aikaa leikki pikkareilla kunnes hampailla otti ne pois. Minna nauroi äänekkäästi ja sanoi: “Tiikerikö tänne mun makkariin on tullu?” Jessika ihaili naisen kosteaa häpyä, karvoitusta ja turvonnutta klitorista. Tyttö sormeili ja pureskeli hetken vain karvoja, kunnes alkoi nuolemaan ja imemään naisen pimpin eri poimuja. Tyttö tiesi että nainen oli tosi kiihottunut ja hän oli todella kiimassa itsekin. Jessika antoi nyt ensimmäistä kertaa suuseksiä ja Minnan pimpin tuoksu ja rakenne miellytti häntä. Hän harrasti ensimmäistä kertaa muutenkin seksiä ja koki Minnan kanssa myös ensi suudelmansa. Jessika oli juuri nyt todella fiiliksissä, tämän hetken aikana on tapahtunut niin paljon kaikkea siistiä että tulee viemään paljon aikaa sisäistää tämä kaikki hänen teini-ikäiseen mieleensä. Tyttö havahtui ajatuksistaan kun tunsi Minnan käden takaraivossaan, joka työnsi hänen naamaa naisen kosteaa seksille tuoksuvaa pimppiään vasten:”Jessika ku kulta, ty työnnä pari sormee si sinne jooko?” kiimainen värisevä ääni antoi ohjeen. Tyttö tunsi ylpeyttä itseensä, sillä tuo oli ensimmäinen ohje jonka Minnan tarvitsi antaa. Hän oli siis toiminut aika hyvin. “Mielelläni” sanoi Jessika ja nosti kasvonsa naisen jalkovälistä. Sitten tyttö työnsi kerralla varovasti kaksi sormea naisen pimppiin ja toisen käden sormilla varovasti hyväili klitorista, häpyhuulia ja naisen vartaloa muutenkin. Pian nainen alkoi huokailla äänekkäästi ja tarttui kädellä tytön ranteeseen, saaden hänet vähän säpsähtämään. Jessika tiesi naisen olevan lähellä orgasmia, sillä hänen naama hehkui punaisena, pillu litisi märkänä ja hän nylkytti vartaloaan häpeilemättömästi taitavaa kättä vasten. Jessika vielä kysyi Minnalta, koska halusi olla varma: “Onks sulta tulossa?” Minna voihki ja sopersi: “Joo multa tulee vitun kovaa!” Juuri silloin makuuhuoneen ovi aukesi: “Mitä vittua täällä tapahtuu?!” Maria huusi ja silloin Minnan pimpistä roiskahti lakanoille kirkasta nestettä ja hän huudahti aika kovaa ja vartalo sätki ja pimppi supisteli iloisesti ja kosteana. Maria pyöräytti silmiään ja huokaisi: “Ei voi olla totta.” Minä vain jäin istumaan sanomatta mitään ja odottamaan että parhaan ystäväni äiti toipuu orgasmistaan, jonka hänelle juuri annoin.

 

 

4 kommenttia viestissä: “Jessika”

 1. Jussi says:

  Ihastuttava tarina ja hyvin kerrottu tämä. Jatkoa vaan kehiin, ehkä Maria liittyy mukaan seksiin ja kaikki on tyytyväisiä!

 2. No... says:

  Siis kuka jäi istumaan ja mihin ? Sarkasmia joo, mutta Jessikasta tuli yhtäkkiä minä ? Kuten todettu, ei Nobelin palkintoa…

 3. Mikke says:

  Ei muuta kuin jatkoja, kolmistaan tietty.

 4. jooo says:

  vaikka itse kuvittelisi olevansa nobelin arvoinen kirjoittaja, niin todellisuudessa näin ei välttämättä ole…

Kommentoi

top