search
top

Perheenäidin unenomainen yö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (101 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...

Olen n. 35 vuotias perheenäiti, olen kahden lapsen äiti ja olen ollut naimisissa mieheni kanssa jo vuosia. Olen viettänyt viime vuodet pitkälti lasten kanssa kotona ja käyn ulkona enää todella harvoin. Meidän molempien isovanhemmat asuvat kaukana, joten lastenhoidolliset ongelmat ovat myös estäneet sen että emme ole enää vuosiin käyneet mieheni kanssa yhdessä viihteellä juuri ollenkaan. Emmekä tulisi käymään tänäänkään… Mieheni oli nimittäin järjestänyt minulle vapaaillan ystävättäreni kanssa. Halusimme mennä ystävättäreni kanssa vanhan kotikaupunkimme rock-festivaaleille ja viettää kerrankin aikaa niin, että minun ei olisi kokoajan vilkuiltava kelloa ja oltava kotona tietyllä kellonlyömällä. Mieheni hoitaisi lapsia omien vanhempiensa luona ja minä saisin mennä oman äitini luokse yöksi. Tapaisimme seuraavana päivänä ja lähtisimme sitten kotiimme Suomen toiselle laidalle.
Tein valmisteluja, meikkasin, mietin vaatteita ja hermoilin lasten jättämistä toisten vastuulle. En ollut tottunut olemaan yötä poissa lasteni luota. Viestittelin ystävättäreni, olkoon tarinassa nimeltään vaikka Saara, kanssa ja sovimme näkevämme keskustassa vanhassa kantakapakassamme. Kampasin oljenkeltaiset hiukseni hiuslakan avulla kuohkeaksi rock-henkiseksi kampaukseksi. Vaaleat kasvoni saivat väriä räikeän tummanpunaisesta huulipunasta. Pienet rintani verhosin mustilla pitsirintaliiveillä ja päälle puin punaisen lyhythihaisen kauluspaidan. Jalkaan mustat Leviksen mikroshortsit ja jalkaan verkkosukkikset ja tennarit. Verkkosukkisten alle puin uudet, kukkakuvioiset satiinipikkuhousut. Tunsin satiinin viileällä ja paljaalla häpykummullani. Häpyni olin ajellut paljaaksi pitkästä aikaa, kun olimme mieheni kanssa lähetelleet toisillemme pikkutuhmia viestejä aiemmin viikolla miehen ollessa työmatkalla. Mieheni oli tekstiviestissä käskenyt minun ajaa alapääni paljaaksi, koska aiemmin lähettämästäni kuvasta ei kuulemma karvojen seasta erottunut sitä tärkeintä…

Sain itseni puettua ja avasin siiderin. En ollut juonut alkoholia juuri lainkaan moneen vuoteen. Edellisistä känneistä oli vuosia. Lasten syntymän jälkeen viina ei ollut minulle enää maistunut. Olin kai hermostunut siitä kuinka perhe pärjää keskenään, koska huomasin juoneeni ensimmäisen siiderin muutamalla kulauksella. Hyvästelin miehen suukottamalla häntä suulle. Lapset tulivat vielä halaamaan. Kumartuessani halaamaan lapsia mieheni kouraisi minua takapuolesta ja kääntyi tahallaan eteeni niin, että huomasin hänen etumuksensa kohouman löysien kotiverkkareiden alta. Hipaisin vaivihkaa hänen etumustaan noustessani kyykystä. Tunsin kuinka käteni alla värähti jotain. Mieheni kuiskasi korvaani, että ei millään malttaisi odottaa täpötäysien kiveksiensä kanssa huomista iltaa, kun saisimme olla taas kahden. Siiderin aiheuttama nousuhumala sai minut tuntemaan jalkovälissäni jännittävää nipistelyä, kun hipaisin vielä ovesta livahtaessani uudelleen hänen, nyt jo selkeästi verkkareiden läpi näkyvää, erektiossa olevaa penistään. Mieheni on niin sanotusti melkoisen hyvin varusteltu ja emme juurikaan harrasta seksiä esimerkiksi takaapäin, koska penis tuntuu uppoavan sisääni aivan liian syvälle. Peppujuttuihin en ole suostunut koskaan pienimunaisempienkaan miesten kanssa. Edes sormea ei pyllyreikääni ole saanut työntää. Miestäni miellyttääkseni olen joskus antanut hänen nuolla kielellä peppuani, mutta sekin on vaatinut minulta valtavaa tahdonvoimaa, koska kaikki pyllyreikääni kohdistuva huomio tuntuu minusta vastenmieliseltä.

Kävelin appivanhemmiltani keskustaan. Tapasin Saaran kapakan edessä ja halasimme ja nauroimme ja nautimme jälleennäkemisestä. Saara on itseäni paljon ulospäinsuuntautuneempi, joten hieman ujona tyttönä minun on helppo olla hänen seurassaan. Tilasimme juotavaa ja istuimme pöytään juoruilemaan. Juttua riitti tauottomana virtana. Tarinaa olisi riittänyt varmaan vaikka koko yöksi, mutta kello alkoi olla niin paljon, että meidän piti tilata taksi ja lähteä laitakaupungilla sijaitseville rock-festivaaleille. Mietin jo mielessäni, että olisin voinut jäädä istumaan kapakkaan koko loppuillaksi. Hyppäsimme kuitenkin taksiin ja tunsin, kuinka juomani siiderit olivat nostaneet päälleni miellyttävän ja lämpimän nousuhumalan. Taksissa Saara avasi laukkunsa ja otimme vielä taskumatista suulliset lämmintä jaloviinaa. Perille saavuttaessa tunsin jo olevani humalassa.

Pääsimme alueelle ja menin heti pissalle. Nousuhumalaisin aivoin katselin pissatessani omaa sileää alapäätäni ja yritin leikilläni taivuttaa ylävartaloni eteen niin, että ylettyisin lipaisemaan pimpsaani kielenkärjellä. En ylettynyt ja naurahdin koko ihmeelliselle yritelmälleni. Puin satiinipikkarit ja verkkosukkikset takaisin jalkaani ja poistuin bajamajasta. Horjahdin jo kun astuin sisälle kaljatelttaan jossa näin Saaran vilkuttavan minulle. Hän istui minulle tuntemattomien ihmisten seurassa. Pöydässä istui minulle tuntemattomia naisia ja miehiä. Tai niin aluksi luulin, mutta lopulta huomasin yhden seurueessa olevan miehen olevan entinen poikaystäväni. Humala sai aikaan sen, että tilanne ei ollut vaivaannuttava. Joimme olutta ja siideriä. Bändit soittivat taustalla. Ihmisiä tuli ja meni. Entinen poikaystäväni kuitenkin pysyi. Hänen miespuolisia kavereitaan liittyi seuraan. Entinen poikaystäväni, Eetu, tarjosi meille kierrokset salmaria. Kierroksia oli ehkä kaksi. Saara jutteli ja lirkutteli Eetulle. Itse vilkuilin puhelintani. Humalaiset aivoni alkoivat miettiä kuinka perheeni pärjää. Puhelimessa näytti olevan viesti mieheltäni joka ilmoitti tyttöjen nukkuvan jo ja toivotti meille hauskaa iltaa. Kerroin vastausviestissäni Saaran jo lirkuttelevan miesten kanssa. Tiesin mieheni mustasukkaiseksi, joten en maininnut että hän lirkutteli nimenomaan entiselle heilalleni. Laitoin puhelimen pois ja rentouduin. Nyt pystyin jo vähän hellittämään vastuusta. Skoolasin Eetun kaverin tarjoamalle toiselle salmarilasilliselle. Eetun kaveri kertoi olevansa Jarkko. Jarkon vieressä istui myös hiljainen kaveri, joka selaili puhelintaan ja oli poissaolevan tuntuinen. Hän nyökytteli ja myötäili juttujamme, mutta ei osallistunut varsinaiseen keskuteluumme.

Huomasin Jarkon katseen hakeutuvan silmiini ja vartalooni yhä useammin. He tarjoilivat meille Saaran kanssa lisää juotavaa ja näin, kuinka Saara, varattu nainen myöskin, alkoi jo silitellä entisen heilani polvea pöydän alla. Jarkkokin näki tämän ja vaihdoimme pikaisen ”kyllä me tiedämme” –silmäyksen toisiimme. Ilta kului ja joimme paljon. Saara suuteli Eetun kanssa. Jarkko hiveli verkkosukkiksien verhoamaa polveani. Humala sai minut rohkeaksi, en siirtänyt kättä pois. Päinvastoin, iskin viekkaasti silmää. Tai ainakin luulen niin, humala oli sitä luokkaa että kyseessä lienee ollut pahemman puoleinen irvistys. Jarkkoon se kuitenkin tehosi. Kädet silittelivät verkkosukkiksiani yhä laajemmalta alueelta. Vieressä ollut hiljainen mies tuntui keskittyvän puhelimeensa. Muu maailma sulkeutui ympäriltämme, ei ollut taustalla soittavia bändejä, ei kaljateltan hälinää, ei vieressä puhelinta tuijottavaa hyypiötä. Oli vain Eetu ja Saara ja minä ja Jarkko.

Tunsin vihlaisun moraalisessa selkärangassani kun suutelin Jarkkoa. Jarkon käsi oli jo löytänyt tiensä mikroshortsieni sisälle. Hän puristeli äitiyden pehmentämiä pakaroitani satiinipikkuhousujen läpi. Tunsin jalkovälini kostuvan muustakin kuin hiestä ja bajamassa huolimattomasti suoritetuista kyykkypissoista. Muistan käden siirtyneen pikkuhousujen alle. Istuin jo Jarkon sylissä. Suutelin häntä, tunsin erektion farkkujen läpi. Päässä humisi. Filmi pätki.

Muistan kun lähdimme Saaran Omenahotellihuoneeseen jatkoille, Saara ja Eetu kulkivat käsi kädessä. Ajoimme ehkä taksillakin. Jarkko vei kätensä kauluspaitani helman alta vatsalleni. Sileä, mutta synnyttämisten jälkeen hiukan löllö mahani sai tuntea hämärtyvässä kesäillassa viilentyneen käden. Käsi siirtyi ylemmäs. Häpesin pieniä rintojani. Käsi siirsi rintaliivit syrjään. Tunsin kylmän käden puristavan pieniä rintojani, joissa nöpöttivät kuitenkin pystyssä suhteessa erittäin isot nännit. Hotellihuoneessa hengähdimme vähän. Katselimme Jarkon kanssa kun Eetu yritti saada Saaraa selälleen sänkyyn. Hän onnistui, mutta koko illan niin avoin ja vapaamielinen Saara kuitenkin sammui. Eetu yritti herätellä, mutta Saara makasi tajuttomana sikeää humalaisen unta. Humalan läpi tunsin, että minun olisi lähdettävä. Humalainen mieli kuitenkin kehotti suutelemaan Jarkkoa. Muistan suutelun. Muistan pikkuhousuihin livahtaneen käden. Muistan kauluspaidan napit avaavan käden. Muistan paljasta pimpsaani hyväilevän sormen. Muisti pätkii. Yhtäkkiä Eetu on edessäni. Istun Jarkon sylissä. Jarkko on työntänyt kätensä pimpsaani ja suutelee pieniä rintojani, rintaliivit on vedetty ainoastaan alas. Eetu avaa housunsa. Erektiossa oleva penis on edessäni. Eetu työntää peniksen suuhuni. Huomaan runkkaavani Jarkon penistä. Eetun penis sykkii suussani. Runkkaan Jarkkoa kovemmin. Hän on nopeasti valmis. Spermat lentävät kädelleni, pehmeälle vatsalleni ja tahrivat napeista avatun kauluspaitani. Imen Eetun penistä. Penis sykkii suussani. En halua lastia suuhuni vaan sylkäisen kivikovan elimen suustani ja jatkan kädellä. En ehdi siirtää päätäni, kun spermat purskahtavat violetin terskan kärjestä suoraan kasvoilleni. Pyyhin nenäliinalla spermaa pois naamaltani, yritän siistiä vatsaani. Humalan takia onnistun vain levittämään liisterin yhä suuremmalle alueelle. Miehet menevät veltot penikset heiluen parvekkeelle tupakalle. Käyn hetkeksi lepäämään. En osaa ajatella kotia, en iltaa, en sitä mitä on tapahtunut. Saara nukkuu viereisellä sängyllä. Pimeys laskeutuu päälleni.

Herään oven kolahdukseen. En tiedä missä olen. Maistan kasvoilla sperman. Päätä särkee, oksettaa. On yö. Palaset loksahtelevat paikoilleen, en tiedä kauanko olen nukkunut mutta pääni on selvinnyt hieman. Morkkispuistatus vyöryy ylitseni. Tekee mieli huutaa ja kuolla. Huomaan hämärässä huoneessa Jarkon, Eetun ja aiemmin illalla puhelintaan hiljaa räplänneen miehen. Näen miehen juttelevan puhelimessa: ”Yes, these are perfect, pals already tested them. Blond and skinny, yes. And a redhead. She has passed away so this will be funny, room 312, welcome”. Ajatukset ovat sekavat. Tunnen kuinka minut painetaan sänkyyn selälleen. Jarkko nousee päälleni. Hän vetää verkkosukkikset alas ja repäisee satiiniset kukkapikkarini sivuun. Jarkko on hajareisin päälläni, penis seisoo paraatikunnossa edessäni. Alkuillan flirttailu ja hienoinen kiihotus ovat unen myötä haihtuneet. Olen niin pökerryksissä, että en ymmärrä mitä tapahtuu. Uni ja valvetila sekoittuvat. Jarkko laskeutuu alemmas ja taputtelee peniksellä häpyäni. Hän liu’uttelee kyrpäänsä ylös alas häpyhuulteni välissä. Jarkko sylkäisee käteensä ja hieroo syljellä häpyäni. Kyrpä työntyy sisääni. Eetu pitelee käsiäni. Puhelinmies tulee sängynlaidalle. ”Lupasin hoitaa isomman amfetamiinivelan maksamalla luonnossa. Heterona mä säästän kuitenkin itseni, joten sä saat nyt ton kaverisi kanssa jeesata meitä. Ennen ku pojat tulee, ni otas multakin suihin, mä lähen sitte ni saatte jatkaa.” Puhelinmies laskee housunsa ja tuo löysänä roikkuvan kalun kasvojeni eteen. Tunnen kuinka Jarkko kyntää jalkoväliäni. Olenko unessa.? Otan löysän munan poskeeni. Muna alkaa sykkiä. Poski alkaa käydä ahtaaksi, Puhelinmiehen kalu kovettuu suussani. Hän alkaa liikuttaa lantiotaan ja joudun kakomaan kun hänen kalunsa liikkuu suussani edestakaisin. Vauhti kiihtyy. Suljen silmät, alan herätä todellisuuteen, huomaan pillun kostuvan vaikka tilanne on ujolle perheenäidille ihan järjettömän nolo ja ujostuttava. Promillet vaikuttavat edelleen. Imen kullia ja tunnen kuinka toinen kulli jyystää pilluani. Suussani oleva kulli alkaa sykkiä samalla kun kuulen huoneen oven käyvän. Huoneeseen tulee ihmisiä. Lutkutan kullia silmät ummessa. Jarkko kiihdyttää tahtia. Pilluni on jo arka. Jarkolla kestää, koska hänen pahin paineensa on purettu käteni avustuksella. Käsiäni koko ajan pidellyt Eetu irrottaa yhtäkkiä otteensa. Olen nostamassa kättäni tarttuakseni Puhelinmiehen kiveksiin, mutta vahvat kädet painavat minut takaisin selälleen. Hämärässä näen että ranteitani puristaa isokokoinen tumma mies. Hän napsauttaa käsiraudat ranteisiini ja yhdistää ne sängyn päätyihin. Kaikki on sekavaa. Pelästyn käsirautoja, tunnen kuinka Puhelinmies laukeaa suuhuni. Spermaa purskahtaa suupielistä. Jarkko jyystää edelleen. En voi liikuttaa käsiä. Pakokauhuisena nieleskelen ja syljeskelen spermaa suustani. Puhelinmies vetää housut jalkaan ja sanoo lähtevänsä. Musta mies katselee kun Jarkko saa itsensä valmiiksi. Pilluni on puutunut. Jarkko laskee siemenensä sisälleni. Hän kierähtää päältäni. Hotellihuoneen eteisestä astuu esiin kaksi muuta tummaihoista miestä. He ovat pelkissä housuissa, paidat on riisuttu. Toinen kumartuu suoraan spermaa sykkivän pilluni puoleen ja työntää mustat sormensa sisääni. Toinen käskee Jarkon ja Eetun nyt häipyä. He jatkaisivat tästä.

Jarkko ja Eetu lähtevät. Jään sidottuna ja nussittuna yksin. Saara nukkuu edelleen. Jarkon, Eetun ja Puhelinmiehen laukeaminen on saanut aikaan niin kovaa ääntä miesten murahdellessa ja karjahdellessa laskiessaan siemeniään suuhuni ja sisääni, että tajuan nyt Saaran olevan huumattu. Hänen juomaansa on sekoitettu unilääkettä tai jotain muuta huumaavaa ainetta. Kolme mustaa miestä on ympärilläni. Pillustani valuu spermaa, meikit ovat silmillä ja suupieleni ja kasvoni ovat yltäpäältä spermassa. Kädet ovat tiukasti käsiraudoissa. En osaa pelätä, tilanne on liian outo. Makaan ja odotan.

Ensimmäisenä huoneeseen tullut musta mies nappaa käsillä poskistani kiinni, kääntelee leukaani. Nyökkäilee hyväksyvästi. ”You want that I let your hands be free?” Nyökkään. Käsiraudat avataan. Jokin alkukantainen aisti saa minut ymmärtämään, että käsiraudat tulevat heti takaisin, jos en mene tilanteen mukana. Mies tulee hajareisin ylävartaloni päälle. Tarttuu kovaa pienistä rinnoistani kiinni. Puristelee tissejä, nipistää nännejä. ”Open my trousers”… Teen työtä käskettyä. Löysät satiinibokserit kätkevät alleen sileäksi ajellun alapään ja mustan, puolikovana puolelta toiselle heilahtelevan kyrvän. En odota erillistä käskyä. Kohotan päätä ja otan mustapunaisen terskan suuhuni. Samalla yksi miehistä repii verkkosukkahousuni alemmas paljastaen spermasta kiiltelevän posliinipilluni. Sormet uppoavat sisääni. Kaksi, kolme, neljä. Haukon neljännen kohdalla henkeä. Sormet koukistuvat. Tunnen kuinka ne osuvat G-pisteeseeni. Tahtomattani huomaan pillun alkavan sykkiä sormien tahdissa. Iso musta penis tukkii suuni. Kolmas mies on sivummalla. Näen hänen puristelevan lääkeunta nukkuvan Saaran takapuolta. Kädet menevät hameen alle, sukkahousut vedetään alas. Saaran stringit repäistään rikki. Paljas ja vaalea takapuoli on esillä. Mies avaa sepaluksen. Esiin nousee erittäin kovana ja suurena jököttävä valtikka. Imen vastaavaa meisseliä samalla kun seuraan mitä ystävättärelleni tapahtuu. Valtikkaa hierotaan vaaleiden pakaroiden väliin. Käsi ojentuu viereiseltä sängyltä ja pyyhkäisee ihoani. Mies kostuttaa sormet ihollani kiiltelevästä spermasta. Hän alkaa hieroa spermaa Saaran takapuoleen. Kohta hän asettuu Saaran päälle ja alkaa työntää valtavaa valtikkaansa Saaran pyllyreikään. Yritys on toivoton. Mies huomaa sen itsekin ja siirtää kyrvän alempaan reikään. Sinne se uppoaa. Näen kuinka nukkuvaa ystävääni naidaan mustalla kyrvällä takaapäin. Suljen silmät ja keskityn imemään toista, yhtä vaikuttavan kokoista meisseliä. Kolmas mies leikittelee edelleen pillullani. Tartun suussani sykkivän kyrvän alla heilahteleviin nyrkinkokoisiin kiveksiin. Puristan. Tämä saa sytytyslangan palamaan nopeasti. Kohta tunnen kuinka iso tummanpunainen terska ruiskuttaa valtavan määrän siemennestettä suuhun, nieluun ja päälleni. Oksennan. En saa millään nieltyä kaikkea. Kesken kakomisen tunnen kuinka sormet vetäytyvät pois pillustani. Miehet kääntävät minut ympäri. He pakottavat minut kontalleen. Sormet työntyvät takaisin sisääni. Kiimaliimaa ja spermaa hierotaan koko alapäähäni. Alan kauhuissani aavistella mitä ajatuksia miehillä on. Yritän rauhoittaa itseni, sillä Saarakaan pyllyreikään valtavat kyrvät eivät näyttäneet mahtuvan. Ykskaks tunnen kuinka musta sormi painetaan syvälle peräreikääni. Kiljaisen kivusta. Toinen musta mies tarttuu niskasta ja käskee olemaan hiljaa. Hän työntää äsken lauenneen löysän, hikisen ja spermaisen mustan elimen takaisin suuhun. Oksennusta ja spermaa valuu leualleni. Takana tunnen kuinka kipu kasvaa, kun musta sormi alkaa liikkua peräreiässäni edestakaisin. Käännän päätä sivulle ja näen, että Saaraa nussinut mies vetäisee elimensä ystävättereni pillusta ja kääntyy puoleeni. Hän alkaa runkata kasvojeni edessä ja kohta tunnen kuinka taas uusi lasti lentää naamalleni.

Takanani ollut mies pyytää katsomaan taakse. Käännän spermaiset kasvoni ja kauhistun. Hän on avannut housunsa ja takanani huojuu pystyssä valtavin koskaan edes pornoelokuvissa näkemäni musta kyrpä. Kaksi muuta miestä painaa ylävartaloni patjaa vasten. Suuhuni työnnetään spermaiset ja aiemmin päivällä ah niin kiihottavalta tuntuneet satiiniset kukkapikkarini. Naama siemennestettä valuen nyyhkytän patjaa vasten. Pilluni eritteitä levitettään peräreikäni ympärille. Sormi jyystää edelleen suolessani. Sormi vedetään pois ja tunnen hetkellisen helpotuksen. Helpotus kääntyy kuitenkin pelkoon ja suoranaiseen kauhuun, kun tennispallon kokoinen terska painautuu neitseellistä peräreikääni vasten. Haukon henkeä, jännitän koko vartaloani. Tunnen kuinka tennispalloterskaa aletaan painaa ryppyiseen ja pieneen kolooni. Jalkovälini on spermasta ja muista eritteistä niin märkä, että pieni osa kyrpää alkaa levittää pyllyäni. Kiljun ja huudan apua mutta pikkuhousut vaimentavat ääneni. Tennispalloterskaa ei paineta sisääni hellävaroen. Tunnen kuinka pyllyreiässä tuntuu aukeavan haava. Musta jättiläiskyrpä repii pyllyreikäni hajalle. Hitaasti ja varmasti sitä kuitenkin työnnetään sisälleni. Lopulta tennispallo on suolessani. En saa henkeä. Loput mustasta letkusta työnnetään sisälleni. Tuntuu kuin kakkaisin pesäpallomailaa. Itken, huudan apua ja puren huuleni rikki. Pyllyssäni aletaan liikkua edestakaisin. Vauhti kiihtyy. Alapääni alkaa turtua. Kohta toinen käsiäni pidellyt mies laskee otteensa ja kierähtää alleni nostaen minut päälleen. Tunnen kuinka penis uppoaa pilluuni. Tunnen kuinka pyllyssäni ja pillussani takovat mustat valtavat männät koskettavat seinämän läpi toisiaan. Huudan. Huuto loppuu, kun kolmas meisseli uppoaa jälleen kerran nieluuni.

Minua naidaan kaikkiin reikiin. Olen jo aikaa sitten vaihtanut toiseen sfääriin. Tilanne ei enää ole edes unta. Tämä on toinen maailma toisessa hetkessä. Vuoronperään miehet laskevat lastinsa sisälleni. Pyllyreikääni laukeava tennispalloterska pitää märän pierun äänen, kun se vetäistään äkillisesti pois äärimmilleen venytetystä suolestani. Pieren veristä siemennestettä lakanoilla. Nielen spermaa, oksennusta ja kyyneleitä. Lopulta jokainen mies on valmis. Pyörryn sängylle.

Herään. Päätä särkee. Liikahdan. Viiltävä kipu tuntuu peräreiässäni. Muistan aamuyön tapahtumat. Spermaa on joka puolella. Saara nukkuu edelleen. Nousen ylös ja onnun kylpyhuoneeseen. Huomaan käsilaukkuni. Otan puhelimen. Viestejä ja puheluita on kymmeniä. Avaan puhelimen lokitiedot. Kuvia on satoja. Otan suihin Jarkolta, Eetulta, Puhelinmieheltä, vuoronperään kolmelta mustalta mieheltä. Minua nussitaan erilaisissa asennoissa kaikkiin aukkoihin. Viimeisessä kuvasarjassa tennispalloterskaa työnnetään pyllyreikääni. Viimeisessä kuvassa se lopsahtaa suolestani ulos mukanaan veristä siemennestettä. Oksennan.

3 kommenttia viestissä: “Perheenäidin unenomainen yö”

 1. Kille says:

  Onneksi yksi ujo perheenäiti, vain
  tapailee salaa Mua!
  Sillä on paljon mukavammat aamut,
  kun on hyvällä tavalla tuhma ja
  saanut olo 🙂

 2. Moilanen says:

  Mestariteos. Jatkoa ehdottomasti.

 3. MadClown says:

  Tää jätti erilaisia fiiliksiä, kiihotusta, ällötyst ja sitä et hienosti kirjotettu

Kommentoi

top