search
top

Milkan sexchatpäiväkirja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Astuin huoneeseeni, heitin pyyhkeen toimistotuolin selkänojalle ja oikaisin itseni sänkyä verhoavan päiväpeiton päälle.

Auringossa rannalla vietetty päivä ei ollut saanut ennestään hieman ruskettunutta ihoa palamaan, mutta ilmastoidussa asunnossa sänkyä suojaava peite tuntui mukavan viileältä alastonta auringon lämmittämää vartaloa vasten.

Painoin pääni
tyynylle ja rentouduin, vasemman käden sormet siirtyi kuin itsestään vatsaa pitkin alemmas, vasta ajellun häpykummun yli jalkojen väliin. Jalat avautui hiljaa levälleen kun sormet etsivät paikkansa ja alkoi hitaasti pyöriä klitoriksen päällä.

Kuuma kesäpäivä sai mut tuntemaan itseni hiton kiimaiselta. Rannalla olin mittaillut uimashortseissa ohi käveleviä uroksia ja heidän lihaksiaan ja haaveilin nyt kuinka useampi noista kuumista kesäkolleista haluaisi mun jalkojen väliin, täyttämään kiimaisen pilluni isolla aisallaan.

Mun poikaystävä Aleksi oli ollut jo kaksi viikkoa intissä kiinni, ja ainakaan vielä viikkoon ei olisi seksiä tiedossa. Kukaan ei olisi tulossa kotia kuitenkaan muutamaan päivään, koska vanhempani olivat nuorempien sisarusten kanssa lomamatkalla, joten saisin sooloilla rauhassa.

Edellisenä iltana latasin uuden chat sovelluksen, jossa pystyi nimettömästi keskustella muiden kanssa. Huomasin nopeasti sovelluksen käyttäjäkunnan muodostuvan ulkomaalaisista peniskuvia lähettelevistä vanhoista perversseistä. Mutta jossain määrin, kuitenkin ehkä hieman hämmästyneenä huomasin kiihottuvani vanhempien setien suomasta huomiosta ja ruttuisten kikkeleiden kuvista, joita sain osakseni, kun kerroin olevani 15 vuotias nainen.

Samalla kun sormeni työskentelivät jalkojeni välissä, poimin puhelimen toiseen käteen ja avasin chatin. Valitsin nikiksi oikean etunimen ja syntymävuoteni “Milka04” avoimeen keskusteluun ilmestyi viesti toisensa jälkeen riettaan kuuloisia houkutteluja nettiseksiin ja kuvien vaihtoon. Ajatus seksichattailusta kehnoa lontoota tavaavan indianloverboyn89:n kanssa ei oikeastaan innostanut. Hieman yllätyin kun kenttään ilmestyi viesti nimimerkiltä Pertsa61.

Pertsa61- “Onks etelä-suomesta kiimaisia neitoja”

Korjasin asentoani ja avasin ikkunan privaattiviestiä varten.

Milka04- “Moi, mitäs pertsa. Täälä ois yks ehkä vähän kiimanen neito stadista 😉 .”

Pertsa61- “ai miten hyvä homma. Oot aika läheltäki. Kiinnostaisko gimmaa tienata vähä kesärahaa?”

Pertsa61- “meillä ois rouvan kanssa kolmas pyörä hakusessa. Kyyti järjestyy ja reilu korvaus, laita vaikka kuvaa jos natsaa”

Voi vittu! Päässä pyöri tuhat ajatusta ja kysymystä yhtä aikaa. Jos mun vaginalta olis kysytty niin se ois varmaan ollu jo menossa, koska se lainehti pitkin päiväpeittoa ja kaipasi kosketusta ja paljo muutakin. Järki yritti räpiköidä vastaan.. Milka, älä lähetä itestäs kuvia pervojen chattiin. Äläkä ainakaan tapaa livenä ketään pertsa61:tä. Muutaku korkeintaan julkisella paikalla kaverin kanssa.

Ja paskat. Seitsemän ja puoli sekuntia myöhemmin huomasin tähtääväni itsestäni selfietä alasti sängyllä, peittäen rintoja toisella kädellä, huulet ehkä lievässä duckfacessa. Rajasin otoksen alhaalta navan kohtaan ja lähetin kuvan.

Milka04- (kuva)

Milka04- “täs tää olis =)”

Pertsa61- “tsiisus! Ooksä oikeesti tos. Wau mikä mimmi <3”

Pertsa61- (kuva)

Pertsa61- “Täs on meistä.”

Hups. Hoksannu tota rouvaa ollenkaa, en oo kyllä ajatellu alkaa nuoleen mattoa, mietin itsekseni. Kuvassa oli about 60v. mies, lihaksikas ja aika charmikkaasti vanhentunut sekä hyvin pukeutunut. Rouva oli ehkä saman ikäinen, tai jonkun verran nuorempi tai ainakin säilynyt hyvin, sekä myös hyvin huolitellun näköinen. Oikeastaan aika miellyttävän näköinen pariskunta.

Pertsa61- “Riina sano että oot aivan ihana pikkukissa. Joko tuun hakeen?”

Jännitti ihan sairaasti, mahan pohjassa tuntui mylläävän perhosarmeija ja ajatukset sinkoili kun salamat ristiin rastiin. Mutta enhän mä voi… mitä jos aleksi sais tietää… tai mitäs jos kuka hyvänsä sais tietää. Ja Riina? oon mä nyt joskus leikilläni frendeijä pussaillu mut en mä oo koskaan ees ajatellu et jotain muuta naisen kans olis. Onks edes laillista jos ne maksaa siit jotain. Tai siis eihän se oo muutenkaan ku oon alaikänen. Pitäskö kertoa se..

Milka04- “Niin siis tota, eiks teit haittaa et mä oon 15?”

Pertsa61- “ei kultaseni, meitä ei haittaa jos ei suakaan. Eikä tarvii jännittää, ihan sun ehdoil mennään. Ja otetaan ihan rauhassa eiks ni ;)”

Aivan kyllästymiseen asti viimevuosina joutunut kuunteleen maikoilta, mutsilta ja faijalta, uimavalmentajalta ja kaikilta muilta kuinka Milka on aina niin fiksu, kiltti ja täydellinen. Aivan vitutti, tadaa- saanko esitellä, tässä uusi Milka, joka kerrankin elämässään ajattelee ulkosynnyttimillä aivojen sijaan.

Milka04- mä venaan vaik tos kisahallin hesen edes, niin tuutko siit hakeen. Kauan sulla menee?

Pertsa61- “onks 45min ok?

Milka04- ” jees, nähään sit”

Paniikki, paniikki oli se sana mikä kuvasi päällä olevaa tunnesekamelskaa. Saatoin olla shokissa, jännitti, hävetti, kadutti, mutta toisaalta jotenkin hyvällä tavalla. Pimpissä tuntui jännä kuumottava jyskytys. Ja samaan aikaan omatunnon ääni yritti jostain syvältä huhuilla “Hei Milkaaaa,,, mitä vittua sä oot tekemässä”.

Tyhjäsin miltei koko vaatekaapin sisällön sängylle. Mitä hittoa päälle? Aleksi oli kuukautta aiemmin ostanu mulle aika seksyt mustat pitsiset alusvaatteet. Muistin kuinka Aleksin kalu oli noussut sekunnissa kivikovaksi kun olin riisunut päällysvaatteeni ja asettunut polvilleni sängylle Aleksin viereen ne päälläni. Sydäntä riipaisi ikävästi. Voi jeesus mikä huora mä olen. Kirjaimellisesti. En mä tiedä pystynks mä tähän.

Hammasta purren jatkoin pukeutumista. Jalkaan hyvin lyhyet farkkushortsit ja päälle musta toppi, joka jätti hieman vatsaa paljaaksi. Siirryin kylpyhuoneeseen ja kampasin tummanruskeat puolipitkät hiukset, ehkä vaan ihan kevyt meikki. Peilistä katseli takaisin ihan ihmisen näköinen otus. Katsoin kelloa, vartti aikaa. Tarviinko jotain mukaan. Ai niin. Lutka, sä oot menos jakamaan pillua, pitää vissiin muistaa pilleri. Mitäs jos saan aidsin, vaadinko käyttään kumia. Ei ne kyl näyttäny aids ihmisiltä, idiootti, Voiko sen muka nähdä päälle päin?

Kipitin portaat alas ja pari korttelia sovittuun paikkaan. Puhelimen kello näytti 17:43 Kaks minuuttia, vielä vois ehtii karkuun. Olin kahden vaiheilla lähdössä kävelemään takaisin kotia, kun kivetyksen viereen pysähtyi musta törkeän kalliin näköinen audi. Apukuskin puolen ikkuna aukesi ja mies huikkasi ikkunasta.

“Moi, sä oot Milka?”

“Öh. Juuh, oon” sopersin punaisena.

Mies nousi autosta, kiersi auton viereeni, ja ojensi kättään, olin kättelemässä miestä kun hän tarttui käteeni hellästi nostaen sitä hieman ylemmäs ja painoi kevyen suukon kämmen selkääni. “Näin mä vähän arvelinkin. Ei stadissakaan kovin montaa noin kaunista naista voi olla. Mä oon Petri, oikeen mukava tutustua” mies avasi apukuskin oven ja viittasi mua nousemaan autoon.

Olin hivenen helpottunut istuessani auton siistille nahkaverhoilulle koska jalat tuntuivat muuttuneen hyytelöksi. Ja olisivat varmaan pettäneet oikeasti kohta alta moisesta imartelusta. Vaikka mies oli selvästi ikääntynyt, niin silti erittäin komea ja hyvä vartaloinen. Lisäksi ainutkaan kundi ei ikipäivänä ollut kohdellut mua jotenkin tuollaisella varmuudella ja charmikkuudella. Olin otettu, ehkä pieni hymy nousi naamalle. Toisaalta nolotti ja poskia kuumotti.

Petri nousi autoon ja lähti liikkeelle.
“Ajetaan Vantaalle. Onks okei?” Petri kysyi katsoen mua silmiin, ja asetti kätensä paljaalle reidelleni.

“O’okei ajetaan vaan.” Sain sönkättyä.
Hetken hiljaisuuden jälkeen. Avasin varovasti suuni.

“Sori, mua jännittää ihan sikana, en oikeen tiedä mitä mun pitäs sanoa.”

“Hei mut se on aivan ok. Varmaan jännittää. Mut ei tarvii sanoo mitään jos ei tunnu siltä. Niinku sanoin niin mennään ihan rauhassa.” Petri sanoi hymyillen.

“Sä näytät tosi kauniilta. Kiva ku päätit lähteä” Petri jatkoi.

Noin puolen tunnin matkan jälkeen ajoimme pihaan pienen mäen päälle. Kahdelle autolle suunnitellussa katoksessa oli uusi tesla, jonka viereen Petri pysäköi.

Autosta noustessa kävelin katoksen eteen ja katsoessani pihata kallion päällä nousevaa pytinkiä suuni loksahti auki. Tilaa oli varmasti vähintään 600 neliöä ja vastenmielisen arvokkaan näköiset lasiset seinät verhosi tuota lukaalia useammalta seinältä. Petri käveli takaani ja laski kätensä lantiolleni taakse ja työnsi hellästi eteenpäin. “Mennään sisälle, Riina varmaan odottaa jo et pääsee tapaamaan sut.”

Pihassa ohitimme marmorista kasatun suihkulähteen ja muutamaa metriä ennen ulko-ovea, pieni laite oven vieressä piippasi hiljaa ja jykevän näköinen puuovi aukesi hitaasti automaattisesti. Astuessani sisään eteiskäytävää käveli vastaan sporttisen näköinen hoikka blondi. Se oli pukeutunut ehkä jotenkin teinihtävään valkoiseen lyhythelmaiseen tennismekkoon. Vaaleat pitkät hiukset oli rennosti poninhännällä Nainen näytti ehkä yli 40 vuotiaalta, mutta pieniä iän tuomia uurteita kasvoissa lukuunottamatta, olisi varmaan mennyt paljon nuoremmastakin. Nainen hymyili kauniisti ja kätteli. Moikka Milka. Mä oon Riina, kiva ku tulit. Haluutsä jotain juotavaa. Mä laitoin Salaatteja ja patonkia jos on nälkä. Nainen hössötti.

Riinastakin tuli ensivaikutelmana jotenkin tosi hyvä fiilis ja jännitys ehkä tasaantui hieman, vaikka pulssi olikin edelleen varmaan 3000.

Kävelin Riinan perässä Luksusasunnon läpi, ujosti vilkuillessa ympärille, huomasin asunnon olevan täytetty taiteella ja muilla kalliin näköisillä arvoesineillä.

Hetkeä myöhemmin istuimme ruokasalissa pöydän ääressä, ja keräilin muutamasta eri kulhosta salaatteja patonkiviipaleen viereen. Petri nosti valkkari pulloa vieressäni ja sanoi, haluatko lasin viiniä? Muista et mitään ei oo pakko tehdä jos ei tunnu omalta, tai mukavalta.

“Voin ottaa, kiitos” vastasin hymyillen.

Riina mittaili mua katseellaan pöydän toiselta puolelta. No mut hei Milka, kerro itestäs vähä. Onks töitä, poikkista, harrastuksii, mitä vaan tulee mieleen.

“Juu ikään kun kesäduuniks siivoilen mutsin kampaamos, poikkis on leikkiis sotaa intis. Kilpauintia ja uimahyppyä harrastan.” Vastailin. Mieleni teki hieman mielistellä, joten totesin vielä salaatin olevan yli hyvää.”

Lasi valkkaria poisteli hieman enimpiä jännitteitä ja aloin hiljalleen rentoutua.
Saimme syötyä ja siirryimme olohuonetta muistuttavaan halliin jossa oli suuri valkoinen sohva sekä toisella puolella lasista sohvapöytää valkoinen sänkyä muistuttava divaani. Seinustalla oli jenkkityylinen valtava takka. Istuin sohvalle ja Riina asettui viereeni lähes iholle, Petri taas vastapäätä divaanille.

Riina siirsi kätensä sisäreidelleni ja alkoi kuljettaa sitä hitaasti kohti mun haarukkaa, samalla kumartuen lähemmäs ja sanoi hiljaa “sori, mä en malta odottaa enää, Onks tää ok?”

“Onhh, aivan ok.” Huokasin kun Riinan käsi painoi häpyäni farkkushortsien päältä ja nainen kumartui suutelemaan kaulaani.

Hienoa Milka. Näin sitte vissiin lähtee lesboneitsyys. Mietin itsekseni kun nainen suuteli kaulaani, hieroen jalkoväliäni samalla housujen läpi. Haistoin naisen hajuveden kun Riina painoi huulensa vasten omiani ja pyöräytti kieltään suussani. Riinan sormet oli lyhyiden farkkushortsien nappien kimpussa ja neppaili niitä auki yksi toisensa jälkeen.

Pieni hävetys ja paniikin tunne vyöryi ylitseni mutta yritin parhaani mukaan vastata naisen suudelmiin, eikä se missään tapauksessa tuntunut pahalta, päin vastoin. Pehmeät kirsikanmakuiset huulet ja taitavasti liikkuva kieli, tuntui oikeastaan melko kiihottavalta ja tunsin kuinka jo valmiiksi pitkään kosketusta odottanut pimppini alkoi kostumaan.

Riinan kädet hakeutui avatuilta housun napeilta toppini helmalle ja alkoi nostaa sitä ylös. Kun automaattisesti käteni nousivat ylös, ja antauduin itseäni vähintään 20 vuotta vanhemman naisen riisuttavaksi. Riina veti näppärästi toppini pään yli, seuraavaksi lähti rintaliivit, jotka nainen näppäsi tottuneesti auki selkäni takaa ja heitti ne taakseen miehellensä joka hieroi housujensa läpi pullottavaa elintään tarkkaavaisen näköisenä.

“Ai miten kauniit pienet tissit, kato pete näitä,” Riina riemuitsi ja nappasi nännini huuliensa väliin. Tunsin ihanan kihelmöinnin kulkevan vartaloni läpi, enkä pystynyt olla voihkimatta, kun Riina suuteli vuorotellen kumpaakin nänniä ja puristeli ja hieroi hellästi ja taitavasti rintojani.

“Sä taidat vähä tykätä tästä” Riina piikitteli ehkä hieman ivallisen kuuloisesti ja virnisti seksikkäästi perään.

Milka sä oot yks vitun lesbohuora. Mietin itsekseni, kun tunsin pilluni valuvan märkänä housuissani ja nautin täysiä selvästi kokeneen naisen käsittelystä.
Kiimaisuuttani ei myös ainakaan vähentänyt se, että mua hoitelevan leidin aviomies oli riisunut housunsa ja kaivanut boksereistaan kunnioitusta herättävän jättikyrvän, ja veteli nyt esinahkaansa hitaasti edestakaisin seuraten tarkasti vaimonsa toimintaa.

Riina painoi vielä pitkän suudelman suoraan suulleni. Ja laskeutui sitten polvilleen lattialle eteeni, tarttui housuihini ja alkoi kiskoa niitä alas.

“Nostappa vähän sitä somaa pikkupeppua niin katsotaan mitä täältä löytyy.” Riina hihkaisi.

Autoin Riinaa kuorimaan farkut jalastani, Nainen suuteli sisäreisiäni kummaltakin puolelta ja painoi sitten suunsa vasten mustien pitsipikkareiden kangasta pilluni kohdalle. Riinan suu tuntui hyvältä kankaan läpikin, se sai mut voihkimaan hiljaa ja yrittämään hieroa kiimaista pilluani Riinan suuta vasten.

“Täälähän on aivan valmista tavaraa” Riina hihkaisi. “Mutta arvaappas mitä senki kiimapillu… tässä talossa nautinto täytyy ansaita” Riina jatkoi jotenkin pirullisella äänensävyllä.

Nainen kiskoi mut polvitaipeista niin että takapuoleni luisui sohvan reunan yli. Nousi seisomaan ja pudotti tennismekon alta valkoiset pikkuhousut pois, nousi päälleni hajareisin ja istui naamalleni.

“Kieli ulos” Riina komensi. Aloin varovasti pyörittelemään kieltäni pitkin hieman kitkerän suolaiselta maistuvaa vittua. Karvat oli ajettu, mutta kummulle oli jätetty pieni viiva. Löysin huulien välistä klitoriksen ja aloin lipomaan sitä. Riina tavallaan oikeastaan nussi naamaani ja painoi pillunsa suutani vasten niin että hengittäminen oli hieman hankalaa. Naamallani lätisevä nahkalompsa kostui ja alkoi muistuttaa suonsilmää, pillumehu vaahtosi ympäri naamaani, sekoittui omaan kuolaani ja valui jo leualtani alas kaulalle. Riinan keinuva liike nopeutui entisestään. Jonkin aikaa pyöritettyään persettään naamallani, nainen alkoi yllättäen ulvoa suoraa huutoa niin että hieman jopa säikähdin. Pillu vavahteli naamallani ja alkoi suihkuttaa pissaa suoraan suuhuni. Lämmin virtsa täytti suuni ja valui pitkin naamaa, sekä solkenaan alas rinnoilleni ja jalkojeni välistä, sekä niitä pitkin lattialle.

Riina nousi naamaltani ja naurahti jopa hieman pelottavan ilkeällä äänen sävyllä. “Kiitti pikkunarttu, se tuntu aivan vitun hyvältä” mulkoilin Riinaa hieman säikähtäneen näköisenä. olin yltäpäältä naisen virtsassa, suussa pyöri inhottava pistävä pissan maku. Tunne oli jotenkin totaalisen nöyryytetty. Noustessani takaisin istuma-asentoon sohvalle, huomasin että Petri oli noussut ylös divaaniltaan ja runkkaili kivikovaa kyrpäänsä, vieressämme seisten. Hän istahti viereeni ja tarjosi viinilasin käteeni. “Tolla saa huuhtoo jos maistuu pahalle, se oli kuule melkonen show, taidatki olla melko tulinen narttu” Petri sanoi hymyillen.

Toisessa kädessä Petrillä oli paksuhko nippu 100 euron seteleitä. Petri painoi setelitukon käteeni ja sanoi “Nämä sä oot tienannu tähän asti, oot reipas tyttö niin tätä löytyy kyllä paljon lisää.”

Riina istui toiselle puolelle viereeni ja antoi nopean kielarin. “Anteeksi pieni. Mä ehkä innostuin vähän liikaa. Sä muutes maistut aivan mun pissalle”

“Aijaa, no on kyllä jännä” vastasin. Hieman naurahtaen. “Ei se ees ollu niin kauheeta, jos tää on taksa siitä nii saat pissata mun naamalle koska vaan haluut.” Sanoin ja heilutin Petrin antamaa setelinippua.

Repesimme kaikki nauramaan.

Oma hymyni kuitenkin hyytyi melko nopeasti, aivan kun olisin kuullut oman ääneni kuiskaavan korvaani. “Milka senki likanen huora”

Kauaa en kuitenkaan ehtinyt murehtia löyhää moraaliani, koska Riina työnsi mut selälleni sohvalle. Hetkessä hän oli repinyt pikkarini nilkkoihin, nostanut jalkani olkapäilleen ja painanut naamansa jalkojeni väliin. Kieli pyöri jo pitkään kiusatulla pillullani raivokkaasti, sähköiskun kaltaiset värähdykset nousivat jalkojeni välistä aaltoina, jota saivat mut voihkimaan, kiemurtelemaan ja vavahtelemaan.

Samalla kun Riina työskenteli jalkojeni välissä pylly pystyssä kontillaan, ja sai minut transsin kaltaiseen tilaan jossa tunsin olevani räjähtämäisilläni nautinnosta. Petri asettui vaimonsa taakse. Tunsin voimakkaan nykäisyn Riinan kieli pysähtyi ja nainen voihkaisi kun kyrpä työntyi hänen sisään.

Petri alkoi nussia vaimoaan rytmikkäästi ja huomasin hänen tuijottavan mun vartaloa samalla. Riinan kieli alkoi taas lipoa klitoristani ja nyt tunsin myös naisen sormen työntyvän pilluuni sisälle. Tunne oli uskomaton. Päätin antaa myös petrille jotain katseltavaa ja aloin puristella omia rintojani. Tunsin olevani tulossa, orgasmi räjähti raivoisammin kun koko pienen elämäni aikana aiemmin ja sai minut ulisemaan niin lujaa että yllätyin itsekkin omaa ulvontaani. Vaistomaisesti painoin samalla Riinan päätä kovempaa pilluani vasten. Hetken pelkäsin tajuni lähtevän mutta hiljalleen klitoriksesta koko vartalon läpi kulkevat pienet sähköiskun kaltaiset värähtelyt taantuivat. Hengittelin syvään samalla kun Riina hellästi pussaili sisäreisiäni ja pimpin ympärystää. Nosti päätään jalkojeni välistä ja kysyi hymyillen

“Tais tehä aika hyvää, vai?”

“Mä alan lesboksi nyt, heti.” naurahdin Riinalle.

“Et vielä. Mä haluan ensin laueta tuohon ihanan näköiseen pikkuvittuun” Petri sanoi ja työnsi vaimonsa sivuun edestään.

Mies asettui jalkojeni väliin ja Teki muutamia runkkausliikkeitä. En ollut ikinä nähnyt niin valtavaa kullia. Kyselemättä petri junttasi valtavan seipäänsä suoraan sisääni. Tuntui että pyörtyisin, kun jättikyrpä täytti pilluni jokaista sopukkaa myöten, suustani pääsi vaimeaa ulinaa kun Petri alkoi rytmikkäästi työntelemään elintään sisälläni. Riina halasi miestään takaa päin ja siveli tämän rintaa ja vatsaa, ja kuiskutteli korvaan. “Nussi sitä pikkulutkaa, nussi sitä tiukkaa pikkupillua oikeen kunnolla.” Petri kiihdytti tahtiaan entisestään, ja lopuksi karjahtaen laukesi sisääni. Tunsin kuinka kuuma sperma täytti vaginaani sykäys toisensa jälkeen.

Petri pyyhki kullinsa vatsaani ja nousi seisomaan.

“Käyn laittamassa allasosaston valmiiksi. Ottakaa vaikka kuohuvaa mukaan tullessanne kun ootte valmiita” Petri sanoi ja köpsötteli vihellellen alakertaan johtavaan portaikkoon.

Riina kumartui antamaan piene suudelman ja silitti päätäni “Onks kulta kaikki hyvin”

“Paremmin ku hyvin” huokasin.

“Hyvä, tänään nussitaan vielä oikeen kunnolla” Riina nauroi ja käveli peppu keikkuen keittiöön päin etsimään kuoharia.

Yksi kommentti viestissä: “Milkan sexchatpäiväkirja”

  1. Kipi says:

    Hyvä laita lisää

Kommentoi

top