search
top

Opettajan päiväkirja, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Ensiksi haluaisin muistuttaa, että vaikka tarinoissa kertoja puhuu “minä”-muodossa, niin kyse on tarinasta. En ole itse tarinan kertojahahmo enkä tunne vetoa alaikäisiin poikiin.

***

Rakas päiväkirja,

Minä olen Mikael. Olen 27-vuotias matematiikan opettaja Kuopiosta, ja olen kaapissa oleva homoseksuaalinen efebofiili. Tämä tarkoittaa sitä, että kiihotun seksuaalisessa mielessä teini-ikäisistä pojista. Ammattini (ja myös harrastukseni, josta lisää myöhemmin) puolesta olen paitsi herkullisessa, myös erittäin vaarallisessa asemassa, sillä pääsen nauttimaan teinipoikien kauniista hymyistä päivittäin. Toisaalta minun on pyrittävä pitämään haluni aisoissa, jotta salaisuuteni ei paljastuisi.

En aio kirjoittaa mitään tavallista päiväkirjaa, jossa kerron, kuinka päiväni on sujunut. Aloitin tämän kirjoittamisen, sillä halusin tallettaa itseäni varten muistoja; erityisesti seksimuistoja. 26 ikävuoteen mennessä en ollut vielä kertaakaan alistunut laittomalle tielle, vaikka houkutuksia on ollut paljon. Olin kylläkin harrastanut paljon irtoseksiä Grindristä ja Iskurista ja ties mistä löydettyjen nuorten – siis suunnilleen oman ikäisteni – poikien kanssa, mutta kertaakaan en ollut alle 16-vuotiaaseen koskenut. Näin ensimmäisellä kerralla kirjoitan tarinasta, joka avasi nuo portit.

Tilanne muuttui pian täytettyäni 27. Iltakiimoissani selailin itselleni tuttuun tapaan seuranhakukanavia ennen nukkumaanmenoa, kunnes yhtäkkiä Grindr ilmoitti uudesta viestistä. Avasin sovelluksen, ja katsoin uutta viestiä:

“Moi. Kiinnostaisiko pano?”

Profiilin mukaan kyseessä oli 18-vuotias nuori mies, ei profiilikuvaa. Hän kuitenkin ilmoitti olevansa 178-senttinen ja 60-kiloinen “twink” – varsin hyvissä mitoissa oleva nuorukainen siis, laillinenkin vielä, ja vain muutaman vuoden yli todellisuudessa kiinnostavan ikäryhmän, joten miksipä en vastaisi viestiin? Eihän sitä tiedä, minkälainen namupala siellä odottelee, ja jos ei, niin kyllähän sen kuvia vaihtaessa viimeistään näkee, jos ei kiinnosta. Sitä paitsi noin nuoret pojat harvemmin tekevät aloitteita itseään melkein 10 vuotta vanhempien suuntaan.

“No moi. Kyllähän se kiinnostaa, sitä vartenhan täällä ollaan ;)”

Koska en voi tähän liittää kuvakaappauksia sovelluksesta, en ala koko keskustelua käymään viesti kerrallaan tässä läpi. Kerrottakoon kuitenkin, että viestittely oli hyvin nopeatempoista, ja siinä oli alusta asti hyvin vahva seksuaalinen lataus.

Muutaman tunnin sisällä keskustelun aloituksesta nuorukainen kysyi, haluaisinko vaihdella kuvia hänen kanssaan. No mikä ettei, saisinpahan ainakin hyvät iltarunkut aikaiseksi aitojen kuvien avulla. Siinä sitten lähettelimme erilaisia kuvia kaluistamme (minulla n. 17-senttinen, ei hirveän paksu, hänellä n. 14-senttinen eikä hirveän paksu sekään), kropistamme (molemmat timmejä ja lihaksikkaita) ja pepuistamme (minulla jonkin verran karvaa, hänellä täysin paljas). Poika kertoi, että hän haluaisi, että ottaisimme toisiltamme suihin ja että panisin häntä kunnolla peppuun. Hän vaikutti olevan myös todella kiinnostunut rimmauksesta eli persereiän nuolemisesta, mitä en ikinä ollut itse kokeillut.

Runkkailin juttelun ohessa itseäni loppuun, kun poika hieman yllättäen lähetti itsestään kasvokuvan. Heti kuvan nähtyäni laukesin sillä samalla hetkellä omalle vatsalleni; kyseessä ei nimittäin toden totta ollut 18-vuotias nuorukainen vaan kasiluokkalainen oppilaani, vasta muutama viikko sitten 15 vuotta täyttänyt Matias.

Hetken aikaa tunsin pientä morkkista tilanteesta, sillä vaikka olin juuri saanut ehkä elämäni orgasmin, enhän millään voisi lähettää omaa kasvokuvaani Matiakselle. Hän tunnistaisi minut välittömästi, tekisi minusta rikosilmoituksen ja menettäisin työpaikkani sen sileän tien. Poika oli kyllä ehdottomasti yksi suosikeistani. Hänen timmi pyllynsä Adidaksen tiukoissa verkkareissa kiinnitti usein huomioni välituntivalvonnassa niin, että jouduin nojailemaan aitaan, jotta orastava pullotukseni ei näkyisi. Joskus olin jopa huomaavinani hänen housuissaan pientä pullotusta.

Morkkiksen haihduttua minusta tuntui, että se on menoa nyt. Nyt minä aion sen ensimmäisen kerran tehdä, kun aivan äärimmäisen söpö pojankoltiainen oikein tarjoaa itseään. Ja sitä paitsi eihän meillä kuitenkaan ole ikäeroa kuin 12 vuotta. Danny painaa 50 vuotta itseään nuorempaa Erikaa, eikä kansa ole siitä milläänsäkään. Niinpä aloin punoa suunnitelmaa, jonka avulla pääsisin nauttimaan pojasta ilman, että hän käräyttäisi minua. Kaiken täytyisi perustua siihen, että Matias nauttii myös minusta, jotta hän ei tuntisi joutuneensa uhrikseni, vaan tuntisi itsensä niin tyydytetyksi, että suorastaan kinuaisi lisää. Ja siinä minä totta vie onnistuin, enhän minä muuten tätä tarinaa päiväkirjaani olisi kirjoittamassa.

Päätin lähteä liikkeelle kysymällä, että miten 18-vuotias voikin olla noin söpö namupala.

“No, jos nyt ihan rehellisii ollaan niin mä en oo ihan vielä 18”

“Minkäs ikäinen sä sitten olet?”

“No täytän kohta 16” (pieni valkoinen valhe Matiakselta, sillä tiedän varsin hyvin, että hän juhli aivan vasta 15-vuotissynttäreitään)

“Jaahas, no ei kai siinä 🙂 Söpö pakkaus joka tapauksessa.”

“Kiitos, ois kiva nähdä miltä sä näytät, sillä ainakin muna on ihan jumalaisen näköinen”

Tässä kohtaa kaluni oli taas niin tiukassa tanassa, etten pystynyt enää pidättelemään salaisuuttani, ja lähdin avaamaan varovasti kaappini ovea.

“Kuules, koska sä oot vielä niin sanotusti sakkolihaa, niin ymmärrät varmaan, ettei tää oo mulle aivan laillista.”

“Juu, mutta en mä kerro kenellekään. Et oo ees mun eka ;)”

“No, tässä on itse asiassa sellainen pieni eroavaisuus, että me oikeastaan tunnetaan jo ennestään.”

“Hah, mä itse asiassa jo vähän arvasinkin, koska tunnistin sun tatuoinnin tuosta persekuvasta. Sä oot Mikael, etkö vain?”

Sydämeni hyppäsi kurkkuun. Miten olin voinut unohtaa, että lähettämässäni pyllykuvassa näkyi myös hartiassani ja käsivarressani oleva tatuointi, jonka myös oppilaat ovat nähneet, kun olen ollut töissä t-paitasillani. Täytyy olla jatkossa varovaisempi. Mutta nyt kiimani oli ottanut vallan, enkä pystynyt pysäyttämään sormiani.

“Joo. Tää tuntuu jotenkin tosi väärältä, mutta sä oot Matias oikeesti aivan sairaan söpö jätkä. Et jos haluat vielä touhuilla ja lupaat pitää sen meidän välisenä niin mä oon kyllä edelleen kiinnostunut.”

Matiaksella meni tavallista kauemmin vastata, mikä sai minut käymään mielessäni läpi kaikki mahdolliset skenaariot. Jos joutuisin vankilaan, minua kohdeltaisiin kuin seksuaalirikollisia siellä tapana on. En selviäisi elossa ulos.

“Totta kai mä koulun kuumimman open kanssa voin touhuilla, kun et oo ees eka opettaja jonka kanssa oon ollut :D”

Mitä hittoa, oliko joku kollegoistani pannut Matiasta? No, sitä ehtisin miettiä myöhemmin, nyt minua kiinnosti lähinnä se, miten saisin Matiaksen sänkyyni mahdollisimman pian.

“Kello alkaa olla jo sen verran, että taitaa jäädä myöhempään, mutta ois kyllä oikein kiva tehdä vähän lähempää tuttavuutta ;)”

“Juu… Todellakin! Käviskö heti huomis aamuna kun on lauantai? Vaikka kymmeneltä”

“No mikä ettei! 🙂 Odotan jo innolla ;)”

“Nii mäki. Onko sulla muna kovana? :D”

“Arvaa vaan”

“Nii mullaki. Mutta nyt pitää ruveta nukkumaan että jaksan herätä ajoissa”

“Juu, viestitellään aamulla lisää. Hyvää yötä :P”

“Hyvää yötä, ope kulta ;)”

En juurikaan saanut nukuttua sinä yönä. Pyörin sängyssä kiimoissani, mutta yritin välttää runkkaamista, jotta en kuluttaisi itseäni loppuun. Matias tulisi luokseni heti aamulla, ja aion antaa hänelle elämänsä kokemuksen. Varsinkin siinä tiedossa, ettei hän ole ensimmäistä kertaa liikkeellä, minun on pantava kaikkeni peliin, jotta hän nauttisi.

***

Aamulla heräilin nukuttuani ehkä pari tuntia, ja kaluni sämähti kovaksi heti kun muistin, mitä kohta olisi luvassa. Join pikaiset aamukahvit, pesin hampaani ja kävin suihkussa, jotta olisin freesinä Matiasta varten hänen saapuessaan. Viestittelimme vielä muutaman sanan, ja hän vaikutti olevan todella innoissaan tästä tapaamisesta. Lähetin hänelle myös osoitteeni, ja hän kertoi tulevansa pyörällä kymmeneksi luokseni. En voinut uskoa, minkä jättipotin olin voittanut. Ja mikä parasta, siitä tuli vielä parempaa kuin olin odottanutkaan.

Viittä vaille kymmenen kurkkasin kerrostaloasuntoni ikkunasta, ja näin Matiaksen pihalla. Hän ei suunnannut ovelle, häntä silminnähden jännitti kovista puheista huolimatta. Oli lämmin toukokuun loppupuolen lauantai, joten Matiaksella oli yllään vain beige t-paita ja timmit valkoiset sortsit, jotka korostivat hänen hoikkia mutta lihaksikkaita jalkojaan.

Kellon lyödessä kymmenen Matiaksen viesti kilahti puhelimeeni.

“Oon nyt täs pihalla, mikä asunto?”

“D-rappu ja asunto 37. Soita ovipuhelinta niin päästän sut sisään. Viides kerros.”

Hetken päästä avasin jo asuntoni ovea sydän pamppaillen. Ja siinä hän nyt oli. Söpö vaaleatukkainen hoikka teinipoika, jonka valloittavaa hymyä olin jo pitkään seuraillut koululla. Tilanne tuntui todella absurdilta, mutta kiimaiselta. Minua jännitti ehkä enemmän kuin koskaan elämässäni. Toivotin Matiaksen tervetulleeksi asuntooni. Hän riisui kenkänsä ja pyysi sitten lasillista vettä. Toin hänelle vesilasin, ja hän vaikutti tosiaan kireältä kuin viulunkieli. Koululla poika oli yleensä niin ulospäinsuuntautunut ja johtajatyyppiä kaveriporukkansa keskuudessa, etten ollut koskaan nähnyt häntä tällaisena.

“Jännittääkö sua?”

“Vähä…”

Istuin sänkyni reunalle ja hieman odotin, että Matias istuisi viereeni. Hän jäi kuitenkin seisomaan, joten jatkoin:

“Mitä sä haluaisit tehdä?”

“No mistä puhuttiin…”

Tuo ujo, mutta samalla päättäväinen repliikki vapautti tunnelmaa ja nousin ylös vieden käteni Matiaksen alaselälle ja niskalle ja huuleni hänen huulilleen. Sillä samalla hetkellä kun suutelimme, kaikki se aiempi jännitys katosi ilmasta ja tilalle jäi vain aiemmin taustalla lymyillyt kiima ja himo. Matias vaikutti selvästi suudelleen aiemminkin, joskin ei ehkä ihan hirveän paljon, sillä välillä hänen suutelutekniikkansa oli enemmänkin lipomista. Suuteleminen Matiaksen kanssa oli todella märkää, mutta kaluni kasvoi jo ensimmäisten sekuntien aikana täyteen mittaansa. Työnsin lantiotani vasten Matiaksen valkoisia sortseja vetäen häntä samalla toisella kädelläni vastaan, ja tunsin pullotuksen myös hänen jalkovälissään. Se rohkaisi minua siirtämään käteni pojan etupuolelle ja hyväilemään hänen nuorta penistään. Matias seurasi perässä ja vei kätensä minun kalulleni.

“Vitsi että se on iso”, Matias sipisi korvaani.

Eihän minun kaluni nyt mitenkään poikkeuksellisen iso ole, mutta toki kun poika on tottunut runkkailemaan vielä keskenkasvuista 14-senttistään, niin muutamaa senttiä isompi ja hieman paksumpikin tuntui valtavalta. Näin miettiessäni huomasin, että Matias alkoi avata kollareideni nauhoja, ja saatuaan pitkät housuni nilkkoihini hän kevyesti tönäisi minut sängylleni ensin istumaan ja sitten makuulleni. Nostin jalkani sängylle ja Matias asettui jalkojeni väliin.

“Saanhan mä ottaa sulta suihin?”

Tuntui aika söpöltä, että teinipoika kysyi minulta suostumusta seksiin. No, hyvä tapa tulevaisuutta vartenhan se on. Vastasin tietysti myöntävästi, ja Matias lähti laskeutumaan suudelmin kaulaltani ensin karvatonta rintaani pitkin alas, huomioiden tietysti nännit ja navan matkalla, ja sitten raotti boksereideni resoria. Hän ujutti kielensä resorin alle, missä terskani jo pullottikin, ja kielenpään ensimmäinen kosketus sai minut värähtämään.

Matias innostui värähdyksestäni entisestään ja alkoi vetää boksereitani pois. Nostin takapuoltani, jotta ne lähtisivät helpommin, ja Matias heitti ne huoneen nurkkaan pujoteltuani ne kokonaan pois jaloistani. Hän hyökkäsi innokkaana kaluni kimppuun turhia aikailematta. Jos aiemmin hieman harmittelin Matiaksen märkiä suudelmia, niin nyt hänen suunsa lämmin kosteus ei missään nimessä haitannut yhtään. Lukuisia suihinottoja eri ikäisiltä miehiltä ja muutamalta naiseltakin saaneena tämä tuntui erilaiselta. Hyvällä tavalla erilaiselta. Toki kiinnijäämisen pelon aiheuttama jännitys toi oman osansa aktiin, mutta Matiaksen tekniikasta huomasi, ettei hän toden totta ollut ensimmäistä kertaa asialla.

Matiaksen kieli liikkui ketterästi terskani reunaa pitkin, ylös ja alas kaluni vartta, välillä kiveksiänikin huomioiden. Välillä Matias imi kalua ahnaasti huulillaan puristaen, mikä sai minut voihkimaan ääneen. Mielestäni suihinotto on parhaimmillaan hieman rajuna. Laskin käteni Matiaksen pehmeään kuontaloon haroen hänen hiussuortuviaan ja mukaillen kevyesti Matiaksen imun tahtia. Välillä kalu kävi syvällä, lähes pohjassa asti Matiaksen kurkussa, mutta se kaikki oli Matiaksen omaa tekniikkaa. Missään vaiheessa en painanut tai painostanut Matiasta ottamaan munaani syvemmälle. Välillä syvällä käyminen aiheutti hieman kakomista ja huomasin, että Matiaksella nousi hieman vedet silmiin. Ajattelin antaa hänelle pienen tauon.

“Olisikohan sinun vuorosi nauttia hetki?”

Matias irrotti huulensa kalustani naama punaisena ja silmät vetisinä, mutta selvästi tyytyväisenä. Hänen heleä hymynsä palasi heti, ja niinpä vaihdoimme paikkoja. Annoin Matiakselle samanlaista käsittelyä kuin hän oli antanut minulle, mutta päätin vielä hieman opettaa, miten miehestä otetaan kaikki nautinto irti – opettaja kun olen. Imiessäni kalua hyväilin samalla Matiaksen pieniä ja karvattomia kiveksiä (Matiaksella häpykarvaa oli näköjään vasta kalun juuressa, sillä kivekset ja perse olivat niin karvattomat, ettei siihen edes sheivaamalla pääse), sillä omilleni Matias ei ollut antanut paljoakaan huomiota alun kiusoittelun jälkeen.

Muutaman minuutin päästä Matiaksen huokailu muuttui voihkinnaksi ja hän pyysi, että lopettaisin, koska hän ei haluaisi laueta vielä. Noudatin pojan pyyntöä, ja asetuin hetkeksi hänen viereensä makaamaan ottaen pojan kainalooni. Suutelimme jälleen kiihkeästi samalla toistemme ylävartaloita hyväillen.

“Ethän tee mitään fritsuja?” Matias pyysi, kun suutelin hänen kaulaansa.

“En tietenkään, äläkä sinäkään.”

Hetken siinä suudeltuamme Matias kysyi voisimmeko imeä kuusysinä. En pannut vastaan, vaan käännyin ympäri ja nousin selällään makaavan Matiaksen päälle siten, että kalumme asettuivat toistemme suiden kohdalle. Asento oli minulle hieman raskas – kuin olisin lankuttanut koko ajan – mutta kaluni nautinto auttoi jaksamaan. Matias voihki suu täynnä kaluani, kunnes hän yhtäkkiä päästi kaluni suustaan, työnsi sitä sivuun ja nosti kielensä peräaukolleni. En osannut odottaa sitä, vaikka Matias oli kyllä viestitellessämme rimmailusta puhunutkin. Minua ei oltu koskaan nuoltu enkä ollut koskaan nuollut ketään, enkä ole varma oliko Matiaskaan siitä päässyt osalliseksi, mutta innokas hän oli. Näköjään teinikin voi joskus opettaa opettajaa.

Uuteen tuntemukseen hetken totuteltuani siirsin itsekin Matiaksen kalun ja kivekset sivuun ja aloin sivellä kieleni päällä hänen reikäänsä. Minulle ajatus toisen miehen persereiän nuolemisesta oli aina tuntunut hieman vastenmieliseltä, mutta kaikki se iljettävyys oli nyt kadonnut mielestäni. Harmillista kyllä, en tuosta 69-asennosta yltänyt kieltäni viemään kunnolla perille asti, mutta Matias halusi selvästi lisää.

“Voisitko sä nuolla mua takaapäin?”

Vastaamatta mitään nousin pois Matiaksen päältä ja hän asettui eteeni kontalleen. Sain nyt ensimmäisen kunnollisen, esteettömän näkymän hänen aukkoonsa eilisiltaisia kuvia lukuun ottamatta. Näky oli kerrassaan upea. Minun oli tehnyt mieli saada teini-ikäistä pojan pyllyä jo vuosia, ja se täytti kaikki odotukseni. Matiaksen reikä oli kiinteiden pakaroiden välissä, se oli puhtaan näköinen punertava ryppyreunainen reikä, täysin karvaton ympärys. Koskaan aiemmin en ollut seksiä miehen kanssa harrastaessani päässyt näkemään tällaista ilmestystä, sillä vähäkään vanhemmalla jätkällä kasvoi jo karvaa jos ei pakaroissa niin ainakin pakaroiden välissä, ja vaikka sitä kuinka sheivaisi, niin näin koskemattoman näköistä siitä ei koskaan saisi. Ei minkäänlaista sänkeä, ei merkkiäkään karvoista.

En jäänyt muutamaa ajatusta pidempään miettimään ennen kuin lähdin liu’uttamaan kieltäni vaon yläreunasta alaspäin kohti itse reikää. Reiälle päästyäni koskin siihen vain kevyesti, kieltäni ympäriinsä pyöritellen. Matias huokaisi syvään. Hän selvästi nautti. Kiersin kieleni rullalle ja työnsin sitä varovasti muutaman kerran sisään reikään. Tiukka reikä antoi vain hieman periksi, ja saatoin tuntea sen supistelun kielessäni. Tästä tulisi upea aamupäivä. Kieleni kärki oli Matiaksen peräaukossa, kun muistin kuulleeni, että kirjainten teko kielellä tuottaisi kovasti nautintoa. Niinpä aloin kirjoittaa Matiaksen pyllynreikään kirjaimia, ja vähän muitakin merkkejä. O L E T I H A N A <3. Aika siirappista, mutta eihän niitä pystyisi erottamaan kuitenkaan.

Hetken päästä otin myös sormet avukseni, jotta tiukka reikä alkaisi löystyä tulevaa varten. Käytin etu- ja keskisormeni suussani, jotta sain ne liukkaiksi syljestä, ja aloin vuorotella sormea ja kieltä teini-ikäisen kumppanini anuksessa. Matiaksen huokailu muuttui voihkinnaksi. Välillä sormetin häntä hieman rajumminkin etusormellani, ja koukistelin sormeani kokeillakseni löydänkö hänen eturauhastaan. En ilmeisesti yltänyt tarpeeksi pitkälle, sillä en tuntenut sitä, mutta Matias selvästi nautti. Välillä kielelläni lipoen aloin vähitellen mahduttaa sisään toistakin sormea, ja eipä aikaakaan kun etu- ja keskisormeni liukuivat sulavasti ulos ja sisään tämän kaunokaisen aarteessa.

“Nussi mua.”

Nuo sanat yllättivät minut. Ne tulivat ulos niin suoraan ja pidättelemättä puhtaan kiiman ilmentymänä. Kysyin Matiakselta, että onko hän varma tästä?

“Joo totta kai. Sä oot ihanin pano joka mulla on koskaan ollut.”

Hymähdin mielessäni miettien, kuinka moni mies tuota reikää oli jo päässyt kairaamaan, kun Matias jatkoi:

“Tai no, oikeastaan eka pano, koska muiden kanssa ei oo edetty imuja pidemmälle.”

En tiennyt oliko se totta vai ei, mutta se korsi katkaisi kamelin selän, ja suutelin Matiasta pitkään ja hartaasti samalla toistemme kaluja runkaten. Suudelmasta irrottauduttuani ryhdyin asettelemaan kondomia kalulleni. Valitettavaa kyllä, olen todella huono käyttämään kondomeja. Pyrin kyllä aina suojautumaan taudeilta (raskaudesta nyt ei miesten kanssa onneksi tarvitse välittää), mutta kaluni ei meinaa koskaan pysyä kovana kumin kanssa. Varmaan jokin psykologinen homma. Nyt näytti kuitenkin lupaavammalta kuin koskaan ennen, ja asetuin takaisin kontilleen palanneen Matiaksen taakse. Laskin kalulleni pienestä tuubista hieman liukuvoidetta, valmiina työntämää kullini varovasti tämän teini-ihanuuden sisään. Sitten se tapahtui, ja aivan yllättäen erektioni laski.

Olin todella pettynyt, ja niin oli Matiaskin. Kerroin hänelle, että kondomit eivät sovi minulle, joten tämä ei nyt tule valitettavasti onnistumaan. Hän ei kuitenkaan antanut sen haitata, vaan sanoi antavansa minulle sitten orgasmin suihinotolla. Sehän minulle kelpasi. En voi kuvailla sitä pettymyksen ja myös häpeän tunnetta mikä minut valtasi, kun en pystynytkään korkkaamaan tuota neitsytpyllyä, joka suorastaan kinusi kulliani sisäänsä. Suihinoton lomasta Matias sopersi, että hänen pyllynsä jäi kyllä vielä nälkäiseksi. Vihjaisiko tuo poika tosiaan, että hän antaisi panna paljaalla? Itse asiassa kondomin käytöstä ei ollut missään vaiheessa ollut edes puhetta.

“Haluaisitko… Haluaisitko kuitenkin että kokeiltaisiin vielä ilman kumia?” kysyin Matiakselta.

Hän mietti hetken hiljaa.

“Eihän sulla oo mitään tauteja?”

“No ei todellakaan, testaan itseni aina uusien kumppaneiden jälkeen. Eihän sullakaan?”

“Ei, niin ku sanoin niin ei mua oo koskaan ennen pantu.”

Hieman häpeästä pehmennyt kaluni nousi tästä uudestaan innostunena jälleen tanaan, ja päätimme kokeilla aiempaa asetelmaa uudestaan, tällä kertaa ilman kumia. Nyt laskin liukastetta suoraan kaluni päälle ja vein sitä sormella myös Matiaksen reiälle. Minua jännitti taas. Henkäisin syvään ja tunsin, että Matiaskin lähes tärisi.

“Oothan varma tästä?”

“Oon oon, laita se jo sisään.”

Ohjasin kädelläni terskan tuon unelmapojan peräaukolle, tartuin häntä toisella kädellä lanteista kiinni toisella yhä kaluani ohjaten, ja aloin hitaasti mutta päättäväisesti työntää. Muutaman sekunnin ajan vaikutti siltä, että tuo suloinen reikä olisi liian tiukka, mutta sitten se rentoutui ja kaluni sujahti syvälle nopeasti. Vähän liiankin nopeasti, ajattelin, sillä en ollut osannut varautua tähän, ja Matias voihkaisi, ehkä kivusta, ehkä kiimasta.

“Sattuuko?”

“Ei pahasti… Jatka vaan.”

Nyt kun kaluni oli pojan pyllyssä, päästin toisenkin käteni irti siitä ja siirsin senkin lanteille. Aloitin rytmikkään työntelyn hitaasti mutta pitkin vedoin. Välillä rikoin tietoisesti rytmiä nopeammilla vedoilla ja työnnöillä, jotka saivat Matiaksen vingahtamaan seksikkäästi. Hetken aikaa nussittuani kokeilin pojan kalua panemista keskeyttämättä. Se seisoi kivikovana kiinni kontillaan olevan pojan vatsanpinnassa. Vain teinipojalla voi olla noin tiitterä kalu, ajattelin. Samassa aloin tuntea orgasmin lähestyvän, joten vedin kaluni ulos. En ollut vielä valmis laukeamaan.

“Käänny selällesi.”

Matias kääntyi ja tiesi kuin ajatuksiani lukien mistä oli kysymys. Hän nosti jalkansa kohti kattoa paljastaen reikänsä uudessa asennossa. Asetuin ihanan panoni jalkojen väliin asetellen kaluni nyt eri kulmasta hänen reiälleen. Tämä oli minun bravuurini miesten kanssa. Osasin työntää lantioni juuri sellaiseen kulmaan, että saisin sillä hierottua kumppanini kalua samalla kun työntelin omaani hänen pyllyynsä ja suutelin hänen kaulansa herkimpiä pisteitä. Matias ei ollut poikkeus, sillä hänen huokailunsa oli nyt vaihtunut kokonaan kiimaiseen voihkintaan. Mietin, oliko hän oppinut voihkinnan pornosta vai tuliko se refleksinä jostain syvältä liskoaivojen uumenista.

Olin jo aivan lähellä laukeamista, kun Matias kiersi jalkansa selkäni taakse ja veti minut käsillään aivan kiinni itseensä kuiskaten korvaani rytmikkäästi voihkien:

“Saat – laueta – mihin – haluat.”

Tuo kuiskaus oli viimeinen pisara ja tunsin lastini lähtevän liikkeelle ennätysmäisellä paineella. Ennen kuin ehdin edes vetää ulos, ensimmäinen ruiskaus oli jo syvällä Matiaksen uumenissa, Matias itse oli jo lauennut vatsalleen kalu kroppiemme välissä hieroutuneena ja viimeiset ruiskaukset ehdin vielä päästellä Matiaksen suuhun, rinnoille ja kasvoille. Nuo muutama orgastinen sekunti olivat kuluneet kuin toisessa maailmassa, ja laskeuduin Matiaksen päälle meidän molempien spermat välissämme. Suutelin Matiasta hellästi pitäen hänen kasvoistaan kiinni molemmin käsin.

“Ihan huikee pano”, Matias sopersi.

“Kiitos samoin.”

“Anna mä nuolen sun kalun vielä puhtaaksi.”

En vastustellut, mutta ennen sitä suutelin Matiaksen koko ylävartaloa samaan tapaan kuin hän oli aloittaessamme suudellut minua. Toki Matiaksen kroppa oli nyt sperman kuorruttama, mutta se ei minua haitannut, sillä nautin mausta. Matiaksen nesteet maistuivat makeilta, kuin hieman hedelmäisiltä, verrattuna yleensä suolaiseen makuun. Nuolin ensin itse Matiaksen kalun puhtaaksi ja toteutin sitten hänen toiveensa. Hän kävi lipsuttelemassa siittimeeni jääneet spermat ja siirtyi sitten kainalooni makaamaan ja paijailemaan.

“No, miltä tuntu?”

“Ihan vitun hyvältä, paremmalta ku oisin koskaan kuvitellu.”

“Muistathan mitä sovittiin tästä?”

“Juu totta kai, ei kerrota kenellekään. En mäkään haluu että kaverit saa tietää että oon homo.”

Tuo lausahdus sai minut luottavaisemmaksi siitä, ettei poika aio käräyttää minua. Homous on vieläkin iso stigma yläkoululaiselle, ja tämä suosittu, kaveriporukassaan selkeästi johtajatyyppiä oleva poika ei halunnut sitä polttomerkkiä otsaansa. Olinkin ajatellut hänen olevan kaapissa, sillä olin nähnyt hänet useasti kaupungilla tyttöjä kaulailemassa. Nyt hän ei kuitenkaan edes vihjannut olevansa biseksuaali vaan sanoi suoraan olevansa homo, mikä tuntui hyvältä.

Makasimme hetken sylikkäin ennen kuin kävimme vielä yhdessä suihkussa toistemme pesten ja samalla hieman kalujamme frottaillen. Orgasmiin suihkuttelu ei enää johtanut, mutta lukuisiin suudelmiin ja pitkiin tuijotuksiin kyllä. Taisin olla hieman ihastunut tähän poikaan, ja hänkin osoitti samoja merkkejä minua kohtaan. Siitä nyt ei voisi ikinä tulla mitään, ajattelin, mutta uusiin sessioihin tämä voisi vielä johtaa, enkä vastustelisi yhtään.

Minusta oli tullut rikollinen, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttäjä. Matias puki vaatteensa päälle, antoi vielä jäähyväissuukon ja lähti sitten iloisena kaunista hymyään vielä vilauttaen. Tuolloin en vielä osannut odottaakaan, millaisia lukkoja tämä pano Matiaksen kanssa minusta avasi. Nyt kun olin päässyt nuoren pojan makuun, tämä ei todellakaan jäisi tähän. Eikä jäänytkään, mutta kuten sanottua rakas päiväkirja, muihin kertoihin Matiaksen ja lukuisten muiden poikien kanssa palaan myöhemmin.

5 kommenttia viestissä: “Opettajan päiväkirja, osa 1”

 1. Nazca says:

  Ei tainnut jatkoa koskaan saada.

 2. Huhhuh says:

  Tuleeko tälle jatkoa?

 3. Kiimas says:

  Ehdottomasti jatkoa!

 4. Oh goddd says:

  En malta odottaa jatkoa, tää oli aivan ihana!

 5. hyvä says:

  jatkoa ehdottamasti!

Kommentoi

top