search
top

Pannukahvin jälkeen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...
Raija kääntyi ja käveli ohitseni sulkemaan siirtolapuutarhamökin oven. Sisälle tuli hämärä, lähes pimeä, koska rullaverho etelänpuoleisesta ikkunasta oli vedetty alas. Pienen mökin pohjoispuoleista ikkunaa peitti kukkakirjailtu sifonkiverho, jonka läpi näkyi toisen samanlaisen mökin siluetti. Sänky oli ikkunan edessä. Raija oli kertonut, että parina viime vuonna oli yöpynyt mökillään enää poikkeuksellisesti. Yleensä hän oli pyöräillyt kotiinsa, joka sijaitsi jossakin tässä puutarha-alueen läheisyydessä.
Raija taputti vuodetta, kutsuen minut istumaan viereensä. Hänen paljaissa varpaissaan oli sandaalien jättämiä jälkiä, kynnet olivat lakattu lohenpunaisiksi. Sitten hän laski kätensä polvelleni ja kysyi virnistäen:
– No?
Hämmästyin miten häkeltynyt olin, miten kaikki oli kehittynyt näin, istuin vain paikallani ja tunsin miten sydän hakkasi. Monenlaista olin kuvitellut toki. Raijan reiden lämpö tuntui omassani parin ohuen vaatekerroksen läpi. Sängyn päädyn yläpuolella oli hylly ja siinä joitakin kirjoja, kynttilänjalka sekä valokuva pariskunnasta istumassa tämän mökin eteen nostetulla penkillä. Joskus kauan sitten. Nyt mökin edessä oli pieni puutarhapöytä ja pari tuolia, siinä olimme muutaman kerran nauttineet pannukahvit. Viimeksi aivan hetki sitten tuoreen raparperipiirakan kera.
Suudeltiin, aluksi tahattoman kömpelösti, mutta sitten löytäen yhteinen sävel. Raija haroi sormiaan hiuksissani. Rohkaistuin itsekin tunnustelemaan naisen selkää kesämekon läpi, sormet kartoittivat missä kulkevat liivit, missä oli niiden hakaset, nousivat ylös sivelemään niskaan. Irrottauduin suulta ja otin korvannipukan, jossa Raijalla oli pieni helmikorvakoru, huulieni väliin. Hiukset tuoksuivat omenaiselta shampoolta. Ne olivat leikattu polkkatukalle ja aavistuksen vaalennettu. Olen ollut havaitsevani, että hyvin monet naiset laittoivat hiuksensa juuri noin täytettyään viisikymmentä. Raija ynisi kun liikutin kieltäni. Hänen vasen kätensä puristi niskaani.
– Odota, Raija kuiskasi. Sitten hän otti pois korvakorunsa ja sujautti ne hyllyllä olevaan kynttilänjalkaan. Kasvojani kuumotti, kun kosketin korvaa uudelleen kielelläni. Tutkin kärjellä sen muotoja, ennen kuin otin nipukan taas suuhuni, ensin huulien väliin, sitten kevyesti hampaitten. Raija huokaili.
– Toistakin … Hän käänsi päätään ja näykkäisin kevyesti korvaa. Kävin sitten näykkimään alaspäin kaulalle. Huulet tunsivat kuinka kaulan suonet sykkivät. Raija oli työntänyt kätensä paitani sisään ja alkoi kiskomaan sitä pois päältäni. Kalu pakotti kivikovana housuissa, sen juuressa oli sähköinen kihelmöinti. Mähönen oli sujauttanut vajaan liuskan kouraani muutama päivä sitten ja sanonut niiden olevan vahvinta lajia ja takaavan kunnon menon. Hän oli kehottanut testaamaan vaikutusta ennakkoon, mutta olin päättänyt säästää kaikki tarpeeseen ja sujautin ensimmäisen sinisen pillerin suuhuni Raijan käydessä laittamassa kahvin tulelle. Mähösen jutut olivat aina niin suureellisia, mutta nyt ohikiitävän hetken ajattelin, että olisi voinut olla hyvä testata vaikutusta etukäteen.
Sänky narahti kun kellahdimme siihen makaamaan. Naapurimökin pihaan ajoi mopo ja sen jälkeen kuului hetken aikaa vaimeana puhetta jostakin ulkoa. Raija silitti rintaani, siirsi sitten kätensä alas avamaan vyötä ja vetoketjua.
– Oho, kuului nielaistuna kun hän työnsi kätensä housuihini ja puristi jäykkänä jököttävää elintäni. Työnsin itse housuni puoleen reiteen päästäen sen ponnahtamaan vapaasti pystyyn. Raija kohottautui ja tunnusteli sitä kaksin käsin, antaen sormien etsiä terskan muotoja ja varressa pullottavia suonia. Niiskaisin, kuumotus nivusissa oli sanoinkuvaamaton. Tähän ei vielä sopisi tulla. Olin muutamana päivänä tyydyttänyt itseni suihkussa käydessä, ajatellut Raijaa sinisessä kokouimapuvussa, sellaisena kuin olin nähnyt hänet uimahallissa lukuisia kertoja ennen kuin tiesin hänestä mitään, tästä paikasta tai edes hänen nimeään. Olin runkannut kuvitellen miten riisuisin hänen uimapukunsa, ensin vyötäisille, leikkien rinnoilla ja sitten kokonaan pois. Pidemmälle en ollut koskaan kuvitelmissani päässyt, koska olin aina lauennut tässä vaiheessa ampuen lastini kylpyhuoneen kaakeliseinään.
Vedin Raijan vierelleni ja suudellessani ryhdyin avaamaan hänen mekkonsa nappeja. Nainen kävi selälleen aivan rentona, ristien kätensä päänsä alle ja antaen minun puuhata rauhassa. Rinnat olivat pienet ja pehmeät, näykin nänniä ensin liivien läpi, mutta työnsin sitten käteni selkäpuolelle, näpräsin hakaset auki ja työnsin kupit pois rintojen päältä. Poimin nyt vasemman nännin suuhuni. Se suureni kovaksi tutiksi kun sitä pyöritteli kielellään. Sen jälkeen vaihdoin oikeaan rintaan. Sydämet hakkasivat, kiihotus oli pakahduttava. Raijan yninä oli muuttunut uikuttavaksi ja sormien harominen vaativaksi. Mutta minä vain jatkoin, vuoroin toista nänniä suullani ja toista sormissani pyörittäen.
Jostain surahti kärpänen, alkoi sitten poukkoilla selässäni hikihelmien seassa. Kiepsahdin pystyyn ja potkin jalastani loput vaatteet lattialle. Raija heitti samaan läjään mekkonsa ja liivinsä. Naapurimökillä liikkui ihmisiä, jotakin nosteltiin ulos.
Halasimme seisaaltaan. Sitten Raija laskeutui eteeni kyykkyyn, katsoi silmiini ja kysyi:
– Saanko minä vähän … Samalla hän siveli kullini vartta verkalleen, kosketteli toisella kädellä pussejani. Räjähdys oli lähellä, kun hän kosketti punoittavaa terskaa huulillaan.
– Älä… Minä … aikoihin ollut … herkässä, uikutin. Raija nousi ylös ja sanoi:
– Minäkään en ole … aikoihin.
Tunnustelin sormissani pikkuhousujen reunapitsiä. Kuljettelin sormiani sillä jonkin aikaa, ennen kuin siirsin ne varovasti pikkuhousujen sisään. Raija tuntui jännittyvän edessäni hieman. Heti pöksyjen sisällä oli pieni kaista käkkäräistä häpykarvaa, muuten alue tuntui huolellisesti ajellulta. Olin kuvitellut sieltä löytyvän tuuhean mättään, kunnon tuheron ja olin ehkä aavistuksen pettynyt. Vako oli jo kostea. Etsin sormeni alle pieneksi pyramidiksi paisuneen klitoriksen ja aloin pyörittelemään sitä. Raija voihki ja pyysi:

– Rauhallisin liikkein… rauhallisin.
Aloin liikuttaa sormeani uran suuntaan ylös-alas klitoriksen päällä. Vein taas kieleni hänen korvaansa, jolloin naisen koko keho nytkähti ja suusta pulppusi:

– Oioi, ei, oioi, laita sormia sisään, laita jotain sisään
Työnsin etu- ja keskisormeni litisevään emättimeen ja samalla painoin peukaloni klitoriksen päälle. Raija ynähteli.
– Älä vaan lopeta, älä, älä, kovempaan… oio… OioI…
Raija tarttui molemmin käsin ranteeseeni sitä liikuttaen ja aneli:
– Kovempaa… oioi.
Lantio nytkähti, kurkusta kuului uikuttavaa ääntä ja nainen heitti ranteestani irti. Vedin limasta kiiltelevän käteni Raijan pöksyistä. Rojahdimme uudelleen sängylle, joka keinahti ja narahti joka liikkeestämme. Päässä jyskytti, minulla ei ollut kumeja, haittaisiko se, pitäisikö sanoa jotain. Raija kääntyi tyystin selälleen vuoteella ja hänen kohottaessaan hieman lantiotaan vedin pikkuhousut nilkkoihin. Sitten ohjasin polvista hänen reisiään erilleen ja kävin hänen päällensä. Nainen tarttui kaksin käsin kaluuni ja alkoi vedellä sitä kiivain vuorovedoin. Ohjasin hänen kätensä ylös ja suutelin kainalokuopan aavistuksen terävää sänkeä. Sen jälkeen levitin hänen häpyään kädellä ja annoin kaluni yrittää sisään. Terskan ympärillä tuntui tiukalta, Raija voihkaisi kaluni yrittäessä painua syvemmälle. Nuppi oli suurempi kuin koskaan, ainakin siltä tuntui, voiko tämä olla sinisen pillerin vaikutusta.
– Sattuuko, kysyin.
– Vähän … jännittää.
Painoin varovasti syvemmälle, sitten veden vähän ulos ja painoin uudelleen. Nyt pääsin porautumaan syvemmälle, vielä vähän ulos ja painoin jälleen. Aloin liikuttaa rytmikkäästi ja rytmi tarttui sängyyn allamme: jugi – jugi – jugi … Raija riipi selkäkarvojani ja uikutti:

– O, ei, ei, oioi…
– Otanko pois?
– Joo, joo, o, o. E, ei, oi. Ei! Raija uikutti ja painoi kätensä pakaroilleni. Ohjailin hänen reisiään leveämmälle, jotta sain painumaan syvemmälle. Häpyhuulet kiiltelivät turpeina kaluni varren ympärillä.

– Älä, ä, älä vaan… älä vielä… oi, ei saa, ei saa.
Raija työnsi peitonkulmaa suuhunsa tukahduttaakseen voihkeensa. Laukeamiseni ei nyt tuntunut olevan edes lähellä, vaikka nain epätoivoisella vimmalla.
– Jugi – jugi – jugi – niks – jugi – jugi – jugi, valitti sänky. Se jousti ja huojui allamme. Työnsin naisen kädet ylös pään yläpuolelle, kaula helmeili hiestä. Pillun mehuista liukkaat vatsamme hinkkasivat vastakkain. Nyt minulta tuli, puristin häntä ranteista, sovitin oikein syvälle, painoin kumpu kumpua vasten ja annoin sykkiä, kaiken tulla. Peitto raukesi Raijan suusta ja hän ulvoi niin, ettei ollut epäilystäkään etteikö sitä kuultaisi myös naapurimökissä.
Rytmikäs narina oli vaimennut. Makasin lötkönä naisen päällä, kasvot vuoteella. Huohotimme kumpikin. Peitossa tuoksui vienosti kesäinen mökki. Kalu oli edelleen jähmeänä Raijassa. Hän silitti niskaani. Nenästäni juoksi kirkas tippa. Kärpäsen vieno surina loppui sen laskeutuessa pakarani päälle.

2 kommenttia viestissä: “Pannukahvin jälkeen”

  1. jj says:

    Hyvä elämän- ja todenmakuinen tarina.

  2. MadClown says:

    Kaunis tarina

Kommentoi

top