search
top

Yön kuumuudessa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 2.53 out of 5)
Loading...

On kaunis ja lämmin kesäinen ilta. En saa Unta. Ulkona on kaunis kuutamo…se kutsuu minua ulos. Kuin hypnoosissa päätän mennä, kietaisten lanteilleni vain pyyhkeen. Hiippailen hiljaa ulos, paljain jaloin. Ulkona tunnen pehmeän kesäisen nurmen jalkojeni alla samalla kun kesäinen tuuli hyväilee paljasta yläkehoani, Värisen kesäisessä illassa astellessani nurmikolla, mutta en suinkaan kylmyydestä. Astelen vielä muutaman askeleen ja viimein asettaudun paikalle, josta voin ihastella kaunista kuutamoa. Riisun pyyhkeen päältäni ja asettaudun istumaan sen päälle. Vain kuutamo valaisee alastonta kehoani. En anna sen kuitenkaan haitata, päinvastoin, annan tuulen hyväillä alastomia rintojani. Mmmhhh…En malttaisi olla koskematta itseeni mutta hillitsen mieleeni. Annan kesäisen tuulen hyväilevän vaikutuksen tuntua kaikkialla kehossani, mutta yhä siltikin kieltäydyn koskemasta itseeni, vaikka saankin käyttää aika paljon tahdonvoimaani, etten sortuisi. Suljen silmäni ja asettaudun makaamaan pyyhkeelle nauttien leppeästä yön kuumuudesta

Hetken päästä kuulen hiljaisia askeleita. Käännyn katsomaan ja huomaan kuinka kissamaisen pehmein ja keinuvin liikkein nainen kuin unelma lähestyy minua. Hänen pronssinen ihonsa kiiltelee kelmeässä kuunvalossa ja hänen silmistään loistaa katse, joka peittelemättä vaeltaa pitkin alastonta vartaloani. Hitain, määrätietoisin askelin hän tulee yhä lähemmäksi ja joka askeleella tuo vaativa, omistava katse värisyttää sisintä yhä enemmän. Nautin kuitenkin tuosta tunteesta suunnattomasti ja haluaisin sen kestävän ikuisesti, antaudun tuon polttavan katseen vietäväksi, henkäisten syvään.

Seuraavassa hetkessä tuo ihana kissapeto onkin jo vierelläni. Sanaakaan sanomatta hän ottaa pienestä tarvikelaukusta voidepurkin ja alkaa rasvaamaan sillä ihoani. Aaaannnhh…haluaisin vetää hänet saman tien syliini, ottaa hänet heti. Maltan kuitenkin yhä mieleni, sillä haluan edelleen pitkittää tätä. Tunnen, kuinka hänen osaavat kätensä vaeltavat pitkin vartaloani…rinnoillani…vatsallani…reisilläni…sisäreisilläni. Kiusoittelen hän vaeltaa sisäreisiä pitkin kohti…hmmm…hipaisten sitä kiusoittelevasti. Voihkaisen tahtomattani, osittain mielihyvästä, osittain pettymyksestä. Haluaisin niin tuntea hänen hellät, osaavat kätensä vaeltelemassa pyhimmälläni, tuntea ihanan värinän sisimmässäni kun hänen taitavat kätensä vievät minua hitaasti, mutta varmasti kohti huippua, vartaloni tanssiessa tahdottomasti mielihyvän sykkeessä…

Mutta hän ei päästä minua vielä. Hellästi hän vetää minut itseään vasten, suutelemme. Kiihkeästi painaudumme toisiamme vasten suudellen ahnaasti. Hän siirtyy suutelemaan kaulaani, tunnen kuinka värisen hänen sylissään, antaudun hänelle ja tämän hetken kauneudelle koko sisimmästäni. Suutelemme jälleen ahnaasti toisiamme, käteni vaeltavat hänen kauniille rinnoilleen. Uppoamme toisiimme, tunnen kiihkeän sykkeen lantioidemme kohdatessa ja kuinka yhdessä ratsastamme kohti ihanaa huippua. Itken ilosta ja sitten tunnen kuinka hyökyaalto vaeltaa läpi kehojemme ja kuinka viimeinen, yhteinen täyttymyksen voihkaisu kiirii kesäyössä.

Voipuneina, mutta onnellisina viivymme toistemme sylissä, suudellen, nauttien kesäyön hiljaisuudesta, kosketuksesta ja läheisyydestä. Sitten, kuin yhteisestä sopimuksesta, lähdemme vähitellen omille teillemme. Sitä ennen annat minulle kuitenkin vielä paperilapun, johon olet kirjoittanut puhelinnumerosi. Hymyilen sinulle, ajatellen kuinka mahtavan kesän saankaan vielä viettää kanssasi

2 kommenttia viestissä: “Yön kuumuudessa”

  1. Vesseli says:

    Aistikas, kuin kaunista unta!

  2. ..... says:

    No… Finland, zero points.

Kommentoi

top