search
top

Nuoret keihäsmatkalaiset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (132 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...

Kimeä haukahtelu alkoi ennen aamiaista. Tytön hento ääni vahvistui seinän takana ja muuttui katkonaisesta ulvahtelusta tasaisen kiimaiseksi uikutukseksi. Tämä oli toistunut reissun jokaisena päivänä. Monesti päivässä. Aamuin illoin. Mietin kuinka pojan nylkyttävä kikkeli kohta hellittää ja ruiskauttaa maidin sisälle neidin pilluun. Ei, he käyttävät varmaan kortsuja. Matti sanoi altaalla, että he ovat olleet vasta kolme kuukautta yhdessä. Puristelin pallejani ja yritin kuvitella itseni siihen ruskeatukkaisen tulevan abiturienttitytön päälle höyläämään. Vuode nitisi ohutta seinää vasten ja Fannyn äänen päälle alkoi vyöryä raskasta, karskia uroksen mölinää.

”Taasko siellä on herkässä?” Vaimoni Eija huikkasi kylpyhuoneesta. Katselin hänen lyhyttä kesämekkoa, joka paljasti tasaisesti ruskettuneet nelikymppisen rouvan sääret. ”Kanit aloittivat taas”, totesin lakonisesti. Minusta tuntui, että nuori pariskunta oli viihtynyt koko lomansa joko nussimassa tai rannalla. Mutta mitäpä se minulle kuului. Kierretään me vanhat vain viinitarhoja ja kirkkoja. ”Oi että ne jaksavat hiestää”, Eija kaivoi avainkortin esille ja näytti valmiilta aamiaiselle.

Vaimoni liivittömät rinnat näyttivät mekon läpi pehmeiltä ja ihmeen pystyiltä. ”Taidat olla kade. Voitaishan me vaihtaa pareja, jos tuollaista tahtia kaipaat”, naurahdin enkä malttanut olla pyöräyttämättä kämmentäni pyöreän rinnan päällä. Aivan kuin kahdeksantoistakesäiset naapurukset olisivat tuoneet lisävirtaa meidänkin seksielämään. ”Haa-haa”, Eija nyrpisti nenänsä ja avasi oven. ”Minä kun en kolmen minuutin munaan tyydy!” Seinän takana oli raukeaa.

Pariskunta oli jostain päin Pohjanmaata, ensimmäisellä yhteisellä matkalla. Muuta juuri emme heistä tienneet. He olivat kuitenkin ainoat suomalaiset hotellissa lisäksemme, joten olimme törmänneet melkein päivittäin aulassa tai aamiaisella – tai viimeistään kuulleet heidät. Useimmiten Matti ja Fanny olivat suunnanneet rannalle pyyhkeet kainaloissa, kun me puolestaan olimme lähteneet kiertämään seutua. Tänä aamuna kuitenkin he tekivät poikkeuksen ja odottivat heti aamiaisen jälkeen retkipysäkillä bussia. ”Eikö tänään aurinko paista?” Murjaisin kun nousimme tunkkaiseen linja-autoon. ”Jooh. Mut Fannylla paloi nilkat”, Matti totesi.

Retkipäivä oli tavanomainen, mutta hautova. Kuumuus tuntui aiempia lomapäiviä raskaammalta ja kosteammalta, vaatteet olivat ihossa kiinni. Kävimme luolilla ja pienellä luomutilalla. Eija ja Fanny silittivät lampaita, siitä otin kuvan. Yritin sihdata niin, että Fannyn tyttömäinen profiili tuli eduksi esille. Hän oli varsin nätti tyttö: hieman kissamaiset silmät, pikkaisen liian suuri nenä, pitkä tummanruskea tukka ja hirveästi itsetietoisuutta, prinsessamaisuutta ja ryhtiä kehossa. Panin myös merkille tytön stringien saumat, jotka piirtyivät esille punavalkoraitaisesta kesämekosta.

Jotain jännitettä siinä päivässä kuitenkin oli. Fanny tuhahteli epämääräisesti Matille, ja Matti puolestaan näytti tekevän kaikki asiat väärin. ”No, älä nyt lääpi tässä”, kuulin äkäisen sihahduksen tytön suusta, kun kiersimme mantelipuristamossa. Jo luostarivierailun aikana näin pariskunnan jäävän muista jälkeen ja riitelevän jostain. Se päättyi siihen, että Fanny kuivasi silmiään ja lähti kävelemään muiden perään rinnat tomerasti tutisten, kun Matti puolestaan löi nyrkkinsä tapulin seinään. Munkki sitä katsoi pahalla silmällä mehiläispesältä. Suitsuke tuoksui, muttei rauhoittanut. Munkit kävelivät valkoisissa suoja-asuissaan mehiläistarhassa kuin humanoidit ja tupruttivat savuttimilla pesiin. Savu ja lämpöutu sekoittuivat.

Nuoren parin riita läikkyi vielä lähdön hetkellä kulhosta yli, joten Matti istahti vaimoni viereen ja Fanny siirsi pyllynsä minun viereiselle paikalle. Vilkaisimme Eijan kanssa merkitsevästi toisiamme. Minä yritin viestittää katseellani, että pitäisikö vaimon tehdä tuttavuutta, koska tällainen tuntui vaimoa kiinnostavan. Matti ei kuitenkaan tuntunut olevan juttutuulella. Fannykin nukahti heti, kun bussi heilahti liikkeelle pitkin erästä Caminos Realesia.

Sain rauhassa tarkkailla tyttöä. Hänellä oli liian pienet rintaliivit, niin päättelin. Mutta mukava sitä oli seurata kuopissa. Katselin tytön sääriä ja pitkiä silmäripsiä. Kaarteessa tytön uninen tukka painautui lämpimänä ja kistukselle tuoksuvana kaulaani vasten. Paluumatkalla alkoi yllättävä rankkasade. Taivas antoi niin lujalla kädellä, että ajoimme bussin parkkiin hetkeksi levikkeelle ja yritimme tihrustaa ulos pisaraverhon läpi. Ukkonen jytisi vuorilla, mutta ei ulottanut laaksoon saakka. Sähköinen ilma jäi yhä purkautumatta ja paine kasvoi.

///

Ennen illallista naapurihuoneesta ei kuulunut tavanomaista hiestämistä. Sen sijaan ovet paukkuivat teatraalisen kovaa. ”Mikähän siellä rakastavaisilla hiertää?” Aprikoin kylmä Dorada kädessäni, kun vaimo lakkasi varpaankynsiään jalkaterä sohvan kaiteella. ”Mustankipeyttä”, vaimo puhalsi lakattuihin varpaisiinsa ja vaihtoi jalkaa. Takapuoli oli edessäni ovaalisen ihanaisena. ”Niin ymmärsin. Fanny ei saisi puhua kenellekään. Tai Matti sellaista toimitti paluumatkalla”, Eija mutisi. ”Tyypillinen suomalainen mies”. Hymähtelin Eijan analyysille ja kävin yllättäen hänen herkkupyllyynsä kiinni. ”Mun puolesta saat ainakin jutella vieraille. Ja enemmänkin. Ois kiihottavaa”, käänsin naiseni ja suutelin häntä suulle. ”Ahaa. Vai sellaista. Että päätyyn saakkako?” Eija nauroi, eikä estellyt vaikka puristelin hänen pyllyään. ”Pitkä perään ja päätyyn vai miten se oli”, suutelin ja läpsäisin vaimoa kankuille.

Lähistön yökerho oli tropical jungle- versio eli satamabaaria oli laajennettu ulos merenrantaa kohti bambuilla ja heinillä koristellut katoksen myötä. DJ soitti nurkassaan sitä perinteistä latinorenkutusta, mitä jokainen saaren taksikuskikin. Tilasimme juomat ja otimme paikat pystybaarista. ”Naapuritkin on täällä”, totesin. Matti ja Fanny seisoivat kylmän oloisina tanssilattian kulmassa ja vaikuttivat olevan muutenkin kuin eri pakoista vedetyiltä: Matilla oli yllään shortsit, t-paita ja sandaalit, kun Fanny oli vetänyt ylleen korkokengät ja todellisen makkarankuoren eli mustan lyhyen mekon, joka oli täynnä hopeisia paljetteja. Hän kiilsi discovaloissa kuin joulukuusi ja kiinnitti kaikkien huomion; prinsessa hän oli, ei kuitenkaan yön kuningatar.

”Moi. Mitäs teille kuuluu?” Riensimme tervehtimään seinänaapureita. Fanny nyrpisti nenäänsä ja alkoi katsella välinpitämättömästi yökerhoon. ”Sää oot hyvä tyyppi, kuule”, Matti puristi kättäni ja huomasin heti, että nyt oli mennyt pohjiksi jo muutama Dorada tai San Miguel liikaa. Vaimoani hän halasi. Pitkään ja hellästi. ”Just noin. Juo sitä viinaa vain lisää”, Fanny äyski silmiään pyöräytellen.

Baariin saapui iso joukkio ulkomaalaisia tai siis paikallisia, ilmeisesti Afrikasta jossain vaiheessa tulleita siirtolaisia. Nuoret ruskettuneet miehet löivät yläfemmoja, nauroivat äänekkäästi ja alkoivat katsella tarjontaa silmät ja hampaat kirkkaina pilkahdellen. Olin nähnyt osan heistä kaupustelevan rannalla koruja, uimapatjoja, kelloja ja ties mitä.

”Nyt mennään tanssiin!” Matti innostui ja lupia kyselemättä kaappasi vaimoni otteeseensa. Eija kiljaisi hyväntuulisesti, mutta antautui pojan viennille. Ulkomaalaiset sitä touhua seurasivat vähän huvittuneina. Samalla heillä oli kuitenkin kiire käydä silmäpeliä kaikkien vapaina seisovien tyttöjen ja rouvien kanssa. ”Eiköhän mekin sitten?” Ehdotin ja Fanny yllätykseksesi suostui. Myönnetään, ei hän kovin innostuneelta tai intohimoiselta vaikuttanut.

Korkeissa koroissa tyttö oli minua muutaman sentin pidempi ja katseli maailmaa omasta ulottuvuudestaan. Hän tuoksui saamarin hyvälle: hiuslakan, saippuan, meikkien ja nuoren naisen kiihottavalle tequilalle. ”Onko ollut hyvä loma?” Kysyin ja salaa vilkaisin rintoja, jotka tulivat hieman esiin kaula-aukosta. ”No jaa, ihan kiva”, tyttö katseli minua nenän vartta pitkin. Kyllä Matilla oli tekemistä tämän äkäpussin kanssa.

Eija nauroi iloisesti ja vähän jopa esteli, kun Matti vaihtoi tahdittomasta tangosta poskivalssiin ja vei vaimoani pidellen kiinni lantiolta, rintakehä rintakehää vasten. Kyllä vaaleatukkainen muodokas suomalaisnainen vetosi aina myös ulkomaalaisiin. Tanssin jälkeen jostain ilmestyi melko lihaksikas tummaihoinen nuorukainen siihen meidän pöydän ympärille pörräämään. ”Gigolo”, Matti mumisi. Mutta tulija ei jupinoista välittänyt. Hän kehui naistemme tanssia ja heidän kauneuttaan. Silmät vilkkuen mies vihjasi, että voisi myöhemmin esitellä meille kaikille saarta. Joko autolla tai veneellä. ”Bout or caar”, hän makeili.

Ei me miehet siitä kovin innostuttu ja naisväkikin ainakin teeskenteli viileää. En sitten tiedä millainen mehumaija linkosi jalkojen välissä. Tämä mies tai poika oli siitä nuorisoporukasta, joka oli hajaantunut rihmastoihin tekemään itseään tykö. Vaimo tuijotti välillä mustaa poikaa silmä kovana, mutta kai se enemmän uteliaisuutta oli. Hän puristi kättäni ja kuiskasi, että mennäänkö tanssimaan. Tapauksesta rohkaistuneena vieras poika ojensi käpälänsä Fannylle ja pyysi lattialle. Kopea suomityttö hymyili, katsahti kysyvästi Mattia ja puisti kuitenkin päätään: ”maybe later”.

Tanssimme muutaman kappaleen ajan, kunnes kehot muuttuivat sietämättömän kuumiksi. Ilta tummui ja meren kohina laantui. Sen pilkkeet kuitenkin välkkyivät hopeisina. Kävimme välillä tuulettumassa rannassa ja palasimme sisään täpötäyteen yökerhoon. Fannyn unelmamekko kiilteli tiskin syvennyksessä ja hän vaikutti juttelevan jonkun kanssa. Matti se ei ollut, koska hän tuppautui seuraamme lasi kourassa.

Tuhat ja yksi grogia myöhemmin Matti halusi paiskata jälleen kättäni. Hän teki sen pitkään ja hartaasti. Sanat odottivat kauan suussa, katse haki kiintopistettä, muutamat harvat finnit olivat kuin tähdet. Kehuttuaan minut hyväksi mieheksi, hän halusi kätellä uudelleen. ”Tiedäkkö…mä oon panomies…panomies…mä oon armoton panomies”, hän mylvi ääni katketen isolla volyymillä. Vilkaisimme Eijan kanssa huvittuneina toisiamme. Olimme sen totisesti huomanneet. Eijan ilmeestä päättelin, ettei hänkään täysin toivottomana nuorta sonnia pitänyt.

Näin vilaukselta, kun musta poika vilkaisi baarin ovella nopeasti taakseen ja luikahti ulos. Vaimoni siniset silmät tarkastelivat uteliaina Matin paljasta ylävartaloa, kapeita käsivarsia ja söpöä leukakuoppaa. Se katse oli enemmän naisellinen, kuin äidillinen. Sivelin vaimoani polvesta ja vein kättäni kuumalle sisäreidelle. Vilkaisimme uudelleen toisiamme.  Eijan sieraimet laajenivat kiihtyneesti hengityksen mukana. Minulla veri lähti pakkautumaan useista kanavista kyrpää kohti.

”Mä oon panomies…pano…mies”, kuulin vaimeat sanat. Fannya ei näkynyt missään. Ajatukset päätyivät taas yhteen lopputulemaan, niihin mielikuviin, joita olin rakennellut päässäni jo pitkään. Nyt voisi olla oikea hetki, pohdin ratkaisua hakien ja avasin jo suuni. ”Kuule, Matti…” Lause jäi kesken, kun huomasin pojan nukkuvan muovipöytää vasten ja tuhisevan raskaasti. Eija nauroi hersyvästi ja silitti pojan geelillä aseteltua harjastukkaa. ”Panomiehestä tulikin unimies”. Olin hieman pettynyt, mutta samalla käänne tuppasi nauramaan.  Fanny oli kadonnut tyystin. Pidin sitä hieman kummallisena, sillä ujo nuoripari oli nyhjännyt toistensa kyljessä koko pakettimatkan. Jopa lentokoneessa he olivat istuneet käsi kädessä.

”Pakko kai meidän on kantaa tuo nukkumaan”, päätin lopulta ja tartuin toista suomenheimolaista kiinni kainaloiden alta. Lähdimme raahaamaan haavoittunutta enkeliä satamaravintolasta kohti hotellia. Vaikka matkaa oli vain muutamia satoja metrejä, piti jatkuvasti ottaa taukoa. Jalaton poika oli lyijynraskas. Viina oli kolahtanut häneen yhdestä raskaasta iskusta. Kai se hellekin vaikutti.

Matti oli tulikuuma ja nihkeä. Hän örisi jotain, haki askelta ja yritti pystyyn. ”Älä yritä tempoa”, tuin poikaa kunnolla käden alta, missä tuuheat kainalokarvat tuntuivat kosteilta ja hikisiltä. Lämmin ilmanala laittoi minutkin hikoilemaan kuin porsaan. Turistilaumoja vyöryi vastaan yökerhoja kohti ja jokainen porukka muisti naureskella uupuneelle matkamiehelle. Viimeisessä mukulakivisessä ylämäessä piti pysähtyä yökkäämään, mutta onneksi mitään ei tullut. Matin siis.

///

”Mihin tää rakastaja laitetaan?” Eija sopersi kun viimein pääsimme huoneeseemme. En keksinyt muuta, kuin valuttaa tiiviin jauhosäkin vuoteellemme. Poika oikaisi itsensä heti suoraksi ja jatkoi tyytyväistä untaan. ”Nyt on ansaittu yömyssyt”, vaimo mutisi ja heittäytyi vapaalle sänkypuoliskolle selälleen. Hän potkaisi sandaalit jalastaan ja pyysi minua tekemään raikkaan juoman. Urakka oli kieltämättä ottanut voimille. Vaikka kundi oli hoikka, hän selvästi treenasi ja lihaksissa oli ruutia. Nyt Matin karvaton rintakehä nousi ja laski tasaisesti armollisen unen aikana.

Kaadoin kahden lasin pohjalle loraukset rommia ja käväisin kylpyhuoneessa huuhtelemassa kasvoni. Putkien kolahdus tuntui kuuluvan naapurista. Kuin vettä olisi laskettu. Viemäristön mukana kantautui naurahdus, mutta sen olinpaikkaa oli mahdotonta määritellä. Jossain vaiheessa Matti pitäisi saada omalle puolelleen, mutta minulla ei ollut edes Fannyn numeroa. Kyllähän poika voisi tuossakin tuutia, mutta mahtaisiko morsian olla huolissaan?

Eija oli vaipunut sillä välin sikeään uneen. Seisoin hetken lasit käsissä ovella ja päättelin valomerkin tulleen. Olin silti ihmeen virkeä, eikä unilukkari kolkutellut. Laskin lasit mahonkipöydälle ja istahdin tuoliin. Atlantin yö oli musta ja kuuma. Taivaankansi oli kuorrutettu tähdillä, palmut värisivät hiljaa ja leuto tuuli kuljetti suolaisen meren tuoksua. Suljin silmät toviksi ja avasin uudelleen. Huvitti paradoksi, että olin saanut vaimon vuoteeseen naapurin kiimakollin kanssa, mutta vähän toisin kuin toivoin. Maistoin vähän omaa juomaani. Kiihkeät ajatukset risteilivät kilpaa.

Hetken mielijohteesta kävelin sängyn luo, tartuin varovasti Eijan kesämekon olkainnauhaan ja laskin sen alas. Vitivalkoinen rinta kuoriutui esille hieman roikkuvana, mutta hedelmäisen kuohkeana. Pidätin hengitystäni. Tissin kontrasti ruskettuneeseen rintakehään oli valtava. Vain nänni oli tummempi, lähes musta pitkänmallinen tötterö vaalean rinnan laella.

Olin jo lähteä, mutta rienaaja minussa sai vallan. Otin kiinni pojan kädestä ja asettelin sen tissin päälle. Housuissani tuntui kireältä, kurkkua ahdisti. Nostin hieman mekon helmaa, niin että vaimon vaaleat pikkupöksyt tulivat esille. Kiima yltyi. Se oli hiukkaskiihdytin, jossa jokainen syötetty atomi synnytti lisää energiaa. Purin hampaat yhteen ja vedin pojan shortseja alas polviin. Se oli väärin. Esille putkahtivat vaaleansiniset kalsarit. Mitään sen kummempaa eloa niissä ei näkynyt, mutta tunnistin nuoren kikkelin muodon. Vetäydyin ja otin puhelimellani pari kuvaa asetelmasta.

Sitten jo kaduin rankasti humalaista luomustani.

Tarvitsin happea sekä savua. Laatikko pikkusikareita ja rommilasi mukanani painelin patiolle. Huoneemme oli ensimmäisessä kerroksessa, aivan altaan vieressä. Agaavejen ja keltaisten väriherneiden takana altaan kloorivesi vilkkui turkoosisena, kattojen takana yökerhojen neonvalot puolestaan kiilsivät paljon rauhattomimpina. Kuuma tulitikku sihahti kasteista nurmea vasten, kun sain imaistua ensimmäiset taivaalliset henkoset. Hyönteisten tikittävä ääni oli metronomimaista, mutta siihen sekoittui ihmisen huokailua. Yritin paikantaa otusta tai ihmistä.

Huomasin vasta nyt, että naapurissa paloivat valot. Jos Fanny oli tullut takaisin, saisin kerrottua väsyneestä poikaystävästä. Silti vaisto minussa sai kävelemään verkkaisemmin. Ilmassa oli jotain outoa, ukkosen ja rikin katkua. Samanlainen kimeä vaikerrus kuului kuin aamuisin, mutta nyt ääni oli kirkkaampi. Kuivuneet lehdet ratsahtelivat sandaalien alla joka askeleella. Samainen vaisto laittoi minut kyyristymään puolittain avoinna olevan pation liukuoven eteen.

”Kappas”, minulta pääsi. Alaston Fanny oli levittänyt jalkansa tuolin käsinojille ja pikkuruiset vaaleanpunaiset jalkapohjat näyttivät lähes kattoon. En oikeastaan hämmästynyt, että näin jalkojen välissä juuri mustan hikisen selän. Tyyppi näytti siltä baarin gigololta. Vaihdoin hieman kulmaa, että pääsin sivulle. Varoin samalla paljastamasta tulipäätä, mutta pari oli niin keskittynyt toisiinsa, että tuskin he olisivat huomanneet edes tulipaloa.

Kippasin lopun rommin ja aloin nauttia.

///

Tyttö makasi raukeasti selkä notkolla, tissien kaarevat ja hyvin terävät muodot erottuen. Fannyn rinnat olivat sen verran pienet, että ne mahtuisivat helposti kämmenen alle. Ne pönöttivät terhakoina suoraan yläviistoon ja päissä tapittavat nappinännit korostivat ketunkuonojen jyrkkyyttä. Tyttö ynähteli kurnahdellen ja kallisti päätään niin, että pitkä tukka osui lattiaan.

Haaroissa touhuavan mustan pojan kieli oli valtava, viisitoistasenttinen, tummanpunainen jämerä suti. Se liikkui pitkin huiskauksin Fannyn välilihalta huulia pitkin, teki pyöräytyskäännöksen klitoriksella ja palasi samaa reittiä alaspäin. Häpykumpu oli täysin sileä, ihana posliinipillu. Kadehtien yritin ajatella, miltä nuori ja vahva pillu maistuisi. Poika nuoli huhkivaa namua pitkään, käännellen häpyhuulia auki ja kiusaten klitorista jännittyneeksi.

Kyllästyttyään pimpin lutkuttamiseen hän kohosi ylemmäksi ja alkoi suudella vuoron perään nännejä. Pojan etusormi oli yhä Fannyn haarojen välissä ja pumppasi sisälle barrancoon. Liike oli tasamittainen ja itsevarma, sormi upposi rystystä myöten sisään sellaisella vauhdilla, etten mukana pysynyt. Kanarian vehreään yöhön sekoittui makean karvas nuoren tussun tuoksu. Pitkä kieli kiemurteli rintojen päällä, eteni kaulalle ja sen jälkeen tytön suuhun. Fanny ynähteli tyytyväisenä ja suuteli vierasta intohimoisesti ja kosteasti. Yhtä kostea ääni irtosi hänen pillustaankin, joka vingahteli rutikuivassa illassa. Musta kundi supatti hiljaa, johon Fanny nyökkäsi. Poika varmisti vielä ja Fanny sanoi ääneen jotain. Sen seurauksena mies kaivoi taskustaan kondomin tuolin käsinojalle.

Paikalleen jähmettyneen liskon sitkeydellä katsoin luonnon rakentamaa näytelmää. Poika nousi ylös ja aikoi hankkiutua eroon housuistaan, jotka olivat hyvin täyden näköiset. Nuorukaisen litteä vatsa ja sulavat lihakset kiilsivät yön hiessä. Puhalsin savua nyrkkiini ja tarkensin katsettani. Pelkäsin, että oma huohotukseni kuuluu oven toiselle puolelle. Kaveri laski kalsareitaan toiselle pojalle kuuluvan tytyn edessä ja antoi peniksensä paljastua. ”Ei saatana”, sanoin hiljaa. Kalua vain tuli ja tuli esille. Koska se loppuisi?! Viimein seipään pää taittui esiin ja koko kyrpä ponnahti kankeana esille. Penis oli hirveä – pitkä, paksu ja jäntevä.

Tyttö ei näyttänyt lainkaan hämmästyneeltä, vaan kävi heti liki aarretta. Hän otti kondomin käteensä, muttei vielä avannut sitä. Toivoin ihan jo pelkästään Matin vuoksi, että hän muistaisi varmuussukan. Fanny otti varovaisesti peniksestä kiinni ja hänen kielensä kulki koko matkan kyrvän päällä aina munakarvoihin saakka. Kujeilevaa tyttöä hymyilytti. Tyttö vilkaisi suklaapoikaa silmiin, laskeutui kieltä vedellen alas, otti terskan suuhunsa ja nosti elimen vaakasuoraan. Hän piti tattia huuliensa välissä, lipoi sitä kielellä ja virnisti ilkikurisesti, ottamatta kuitenkaan kunnolla suuhun. Kortsu putosi kämmenestä.

Pieni käsi alkoi vedellä slongin vartta pitkin edestakaisin, kun huulet puristivat tiukasti ruskeaa terskaa. Oli selvää, ettei typy saisi moista patukkaa nieltyä. Fanny suuteli kalun vartta molemmin puolin, nuoli hellästi ja moiskautti suudelman tiheäkarvaiselle, siistitylle munakarvoitukselle. Töröhuulet hakeutuivat palleille ja näykkivät hellästi laajoja kivespusseja. Yhtä hartaasti kuin poika nuoli tyttöä, maisteli tyttö pojan pusseja. Lopulta kylläinen Fanny laski kädet tuolin nojille ja alkoi ottaa kalua suuhunsa. Hän nieleskeli sitä aimoannoksen, ennen kuin rupesi imemään. Fannyn leukaperät olivat koetuksella, kun hän ahmi penistä nykivällä imulla.

Tytöllä ei ollut pakopaikkaa, koska tuolin selkänoja otti takaa vastaan. Niinpä penis eteni suusta kurkkuun saakka. Fanny kakoi ja näytti tukehtuvan, kun kalun muodot sykkivät hänen kurkkutorvessaan. Viime hetkellä ennen ilman loppumista poika veti kalunsa ulos, mutta vain työntääkseen uudestaan sisään. Fanny ehti kuitenkin imaista ilmaa, ennen kuin kulli täytti hänen suunsa. Ja uudestaan poika toisti temppunsa, selvästi kiihtyen tytön reaktioista. Nyt hän työntyi niin syvälle, että pallinahka osui Fannyn leukaan ja kyrvän karvat hänen huulilleen. Tytön silmät olivat kääntyä nurin, kun hän viimein sai happea ja läkähtyneenä retkotti tuolia vasten, suu sylkeä valuen. Kiimapakkauksen silmät kiilsivät kosteina, mutta rivoina. Meikki oli aavistuksen valunut, mutta minua tuo lutkamainen efekti kiihotti entisestään.

Tumppasin sikarin kukkaruukkuun ja kouraisin etumustani, kun poika talutti tytön kädestä pitäen isolle sängylle. Pikkuhiljaa alkoi selvitä, kuka oli naapuriparin se aktiivinen osapuoli. Fanny oli hetkessä selällään pihdit auki ja odotti rakastajaa tyydyttämään häntä. Pojalla kesti aikansa, kun sai tehty kondomilla hutunkeiton penikselleen – puolet se vain peitti. Sitten tyyppi nosti Fannyn jalat korkealle ylös, asetteli tämän peppua paremmin tyynyn päälle ja opasti terskansa karvattomaan pilluun. ”Aih saatana”, Fanny huokaisi suomeksi.

Poika ei sitä tietenkään ymmärtänyt, vaan haki vauhtia takaa, jännitti pakaransa kireiksi ja tuuppasi lantionsa eteen. Eli upposi tahmeasti kireään rakoon ja kortsu rypistyi. Hammasta purren Fanny katseli tuskaisena, kuinka sentti kerrallaan paksunahkainen kyrpä erotti häpyhuulet kauas toisistaan ja lomaromanssi yhtyi häneen. Mela täytti pienen aukon kokonaan. Kapea viivamainen pimppi oli hetkessä muuttunut ympyrämaiseksi suureksi reiäksi. Iso kalu vain hamusi syvemmälle, vaikka tyttö kitisi ja kiemurteli.

Paikoin näytti, ettei erektiota riittänyt kaikkialle niin laajaan varteen ja kumikin meni osittain väliin tulpaksi. Poika kuitenkin työntyi Fannyyn hitaasti, kohdun sulkuportteja jo kutitellen. Tyttö keräsi ilmaa poskiinsa ja suhautteli sitä pakahtuneesti ulos. Elin ei mennyt enää senttiäkään ja kalun käärmemaiset ääriviivat erottuivat jo häpykummun läpi. Poika luistatti peniksensä lähes kokonaan ulos ja tuuppasi sen samassa sisään. Vaikka olin tulla housuihini kiihotuksesta, tavallaan vähän myös säälin Mattia. Millaiselta tuntuisi työntää nakki sisään tuollaisen kaverin jäljestä?

Poika piteli kiinni Fannya polvitaipeista ja nosti tämän peppua irti lakanasta jos vieläkin mahdollista. Notkea tyttö taipui jos jonkinlaisiin asentoihin, eikä tuokaan näyttänyt hankalalta. Tyttö oli ynähdellyt tukkaansa nypläten Eijalle, että oli harrastanut balettia alaluokkalaisesta alkaen. Nyt kyrpä kairasi pikkuballerinan koloa tasaisen lujalla tahdilla. Paitsi että se oli kauniin näköistä, oli se eläimellisen rajua. Fanny puuskutti jotain, joka sai pojan hiljentämään vauhtia ja vetämään ulos. Katselin silmät suurina, kuinka Fanny otti kiinni vatsansa päällä sykkivän kalun juuresta ja hitaasti rullasi ehkäisyvälineen irti. Se jäi hänen käteensä löysänä kellertävänä sukkana. Condom remove, ajattelin ja vihelsin hiljaa.

Sen jälkeen poika työnsi kerta kerran jälkeen kalunsa sisälle niin paljon kuin se upposi ja veti melkein kokonaan ulos. Verkkaisen vaiheen jälkeen musta poika aloitti nopeamman tikkauksen. Töks-töks-töks, hän nakutti mailaansa vaalean suomalaisen tytön räpsään ja antoi pesäpallojen kokoisten palliensa heijata pitkällä kaarella varren mukana. Fanny kuiskasi pojalle ja poika nyökkäsi raskaasti puuskuttaen. Oletin, että siinä annettiin neuvoja ajoissa tehtävästä ulosvedosta. Pojan silmät olivat sameat ja sumeat, hän valui hikeä. Hän kiemurteli pimpin päällä, muttei halunnut vielä lopettaa. Kukapa haluaisi! Vielä hetki…

Fanny kysyi ääni hapertuen jotain, mutta poika vain kiihdytti takomistaan. Nauravia ihmisiä palaili baareista hotelleille ja hiekka rapisi jalkakäytävällä, mutta tuskin kukaan älyäisi katsoa minua. Edessäni tuo taitava panomies suorastaan tanssia ketkutti vaalean tytön jalkojen välissä. Pakarat heilahtelivat eri tahtia, kun penis soljui uomassa. Koko ajan liike pysyi pitkänä, raakana. Suomalaisen tytön kireä pillu näytti yllättävän gigolon imeväisyydellään. Fanny tajusi väistämättömän ja hänen silmänsä laajenivat, mutta vieras poika vapisi hänen päällään ja örisi. Vielä pari työntöä ja poika alkoi aaltoilla, ennen kuin kireä ruumis lässähti veltoksi. Tyttö tunnusteli hädissään reisiväliänsä, mutta se oli myöhäistä. Hänen sormiinsa tarttui sukunestettä.

///

En oikein osannut olla empaattinen Fannyn puolesta. Hän oli kerjännyt sitä. Yö tiivistyi ympärilläni kosteudeksi, kun poika vetäytyi ulos hitaasti. Kalu läpsähti reiteen, mutta pysyi lähes jäykkänä. Suonikas pinta hohkasi vaalean vaahdon peitossa. Nuoret rintakehät kohoilivat kilpaa, sydämet pamppaillen. Minuakin otti sydämestä, mutta vähän eri tavalla.

Fannyn paljas pimpero sykki kuumasti hengityksen mukana ja kaunis vaalea reikä näytti hassulta, pullonpohjamaiselta rinkulalta. Vaosta lirahti paksu annos vaaleaa spermaa ulos. Se valui hitaasti kohti peppua ja lakanaa. Poika nosti kyrvällään spermaa takaisin kohti siemennettyä pillua ja painoi terskan sisään tulpaksi. Tyttö oli niin herkkänä, että säpsähti kosketuksesta. Puheen sävystä päätellen nuori kiimapillu vaikutti toruvan rakastajaansa, muttei kyennyt vastustamaan hekuman poltetta.

Poika suuteli intohimoisesti suulle ja uitti penistään tovin Fannyssä, ennen kun käänsi neidin nopeasti vatsalleen. Rakastaja laskeutui tytön suloisten pakaroiden päälle ja työnsi kalunsa uudelleen hänen. ”Uiiiih”, Fanny kiljaisi aistikkaasti ja heilautti hiuksiaan. Poika alkoi yhtyä selvästi rauhallisemmin, mutta yhä valtavan pitkin työnnöin. Hiki liimasi kehot toisiinsa nainnin aikana ja aiheutti hassunkurisia, kosteita läpsähdyksiä.

Poika nousi sen verran, että levitti Fannyn pyllykannikoita ja ihasteli lähes täysin vaaleaa peppureikää. Ei nyt kumminkaan, ajattelin jo kauhuissani, mutta tumma poika jätti tällä kertaa toisen reiän rauhaan. Hän kuiskasi jotain Fannylle, nousi itse sääriensä päälle istumaan ja veti tytönkin samaan asentoon, kullin ollessa koko ajan sisällä. Huulet alkoivat suudella Fannyn niskaa ja kaulaa. Ihailin nuorta voimaa. Miten poika kykenikään jatkamaan heti ruiskutuksen jälkeen. Itse sain elvyttää tunti tolkulla.

Pitkät sormet hakivat tytönrinnat hyppysiinsä ja paksu aisa aloitti alakautta kunnon ryskeen. Fanny läähätti ja huokaili, otti vastaan iskuja ja päästi peniksen hakkaamaan raivoisaan tahtiin pilluaan. Mustan kundin peukalosormi pyöritteli peppureiän laella nopeaa leikkaavaa liikettä, toinen käsi kietoutui etupuolelle ja rupesi hieromaan klitorista. Siitä Matin morsian näytti pitävän. Huhki jopa englanniksi pyyntöjä, ettei poika lopettaisi. Eikä hän lopettanut, vaan antoi kunnolla sormea klitalle ja toista pieneen suklaareikään. Fanny läpsäytti kämmenensä reisiinsä ja suusta pääsi hallitsematon huuto, joka täytti resortin. Orgasmi ravisutti hauraan tytön kehoa kauttaaltaan. Tyttö vapisi keihään päällä kuin olisi saanut sähköshokin. Äänistä päätellen se oli erilaista, mitä olimme kuulleet aamuisin. Fanny vapisi kuin toisessa todellisuudessa.

Poika nousi ylös pidellen kevyttä, orgasmissa tempoilevaa tyttöä yhä sylissään. Hän lähti kävelemään ovea kohti kantamuksineen. Ei helvetti! Konttasin ylös tyräkin alta ja hapuilin pimeässä kanarianmännyn alle. Nurmi oli kosteaa ja tiheää. Musta kaveri laski Fannyn sylistään ja alkoi nussia seisaaltaan painaen typyä liukuovea vasten. Fannyn pitkät kuohkeat hiukset heittelivät pitkin poikin ja tyttö kiljahteli kimeästi.

Nyt vasta pääsin näkemään Fannyn kauniin vartalon kokonaan. Jalat olivat upean muodokkaat ja etureidet selvästi treenatut. Vatsa näytti litteältä pienine napoineen. Lasiaiset kiiluen puristelin kulliani housujen päältä, enkä saanut katsettani irti nuoren brunetin rinnoista, jotka olivat painautuneet lattanoiksi ovea vasten, ja häpykummusta, joka oli lytyssä myös lasiovessa. Ovi vaimensi Fannyn huudon, mutta nautinto kuvastui kasvoista. Hän näytti nukelta, joka oli painettu luonnottomaan asentoon. Tuo eräänlainen hävytön peepshow kruunasi tirkistelyhetken. He olivat siinä kuin teatterin lavalla spottien valokeilassa. Ja yöperhoset pomppivat vinhasti esirippuna.

Poika polki takaa nopeasti, pidellen kiinni Fannya lantiolta. Näin mustan kangen uppoavan sisään, pullistelevan alavatsaa ja taas vetäytyen ulos. Fanny käänsi kasvojaan sivuttain ja toinen poski liiskautui ovea vasten. Hän haukkoi henkeä kuin pusukala akvaariossa. Sillä sekunnilla Fannyn silmät hoksasivat minut. Mustuaiset laajenivat ja avonaisen suun huulet väpättivät, mutta Fanny ei kyennyt tekemään mitään, muuta kuin olemaan naitavana.

Takana kundi vetäisi elimensä ulos. Häpyhuulten välistä ryöpsähti taas satsi siemennestettä lattialle. En tiennyt oliko se vanhaa vain uutta. Tummanpunainen terska tuijotti Fannyn reisien välistä ja vastasi aprikointiini: uusi satsi paksua spermaa lensi oveen. Tunsin, miten omat housut alkoivat täyttyä lämpimästä mällistä. Lasiin mäjähti seuraava klimppi. Siinä kohtaa päätin ottaa ritolat.

///

Polvet ja etumus kosteana hiiviskelin sisälle huoneistoomme. Oli aivan hiljaista. Valot paloivat kuten aiemminkin ja Eijan lasi oli koskemattomana pöydällä. Kävin huuhtomassa kaluni kylppärissä ja vaihdoin uudet kalsarit, ennen kuin palasin huoneen puolelle. Kesti tovin ennen kuin tajusin jonkin muuttuneen. Hieraisin kerran silmiäni ja kävelin hengitystä pidellen sängyn viereen. Aloin vapista kylmän horkan vallassa.

Eijan kesämekon olkain oli kyllä alhaalla, kuten olin sen ennen lähtöä laskenut. Iso äidillinen valkoinen tissi kohoili unen mukana. Mutta ruskea nänni oli syljestä kostea ja äärimmäisen jännittynyt. Mekon helma oli edelleen ylös nostettuna, mutta pikkuhousut oli rullattu nilkkoihin. Piti kiertää lähemmäksi, että sain varmuuden. Kyllä. Tummanpunainen pimpsa irvisti raollaan. Se oli liukas ja pinta kiilsi. Myös häpykarvoissa näkyi epämääräisiä roiskeita. Kun tarkemmin nuuhkin, oli rommin yläpuolelle noussut pillun hapan tuoksu.

Matti oli vaihtanut asentoa ja vetäissyt vähän peiton reunaa päälleen. Raotin arvoitusta hitaasti ja voihkaisin. Hänen siniset kalsarinsa olivat polvien alapuolella ja nuori tuppimuna roikkui karvojen seasta velttona ja vapaana. Minusta näytti, että esinahan päästä tiputteli harmahtavia pisaroita. Ei hitto!

Istahdin nojatuoliin ja harkitsin kumoavani toisen lasillisen rommia. Horisontin mustanpurppuralla taivaalla tähtisilmät kimmelsivät levottomina. Jossain siellä oli meri ja laivoja ja kuu. Mitä ihmettä valitin? Tässä oli kai käynyt niin kuin olin toivonut. Pitkä perään ja päätyyn, niinhän olin vitsaillut. Pariskunta tuhisi tyynenä. Palasin takaisin Fannyn kasvoihin ja siihen järkyttävään katseeseen, kun hän oli huomannut minut. Siitä kaikesta voisi olla hyötyä minulle. Lomahan oli vielä kesken.

Tartuin Eijan koskemattomaan lasiin ja ryhdyin punomaan suunnitelmaa…

 

3 kommenttia viestissä: “Nuoret keihäsmatkalaiset”

  1. Ujomuttainokas says:

    Aivan tajuttoman hyvin kirjoitettu, sekä seksi että kerronta. Lukeekin todella mielellään, kun on muutakin järkeä kuin ihan pelkät panemiset, henkilöhahmoissa on syvyyttä.

  2. Lompesteri says:

    No hmm olihan tässä mehevyyttä ja kiihoketta. Joissain paikoin kyllä meni epäeroottisen huvittavuuden puolelle. Esmes kliininen penis-sana hymyilyttää aina yhteydestään eroavissa kohdissa kun vaikkapa kulli tai kyrpä tai mikä tahansa niistä sadoista synonyymeistä sopisi paremmin. Heh. Lastit paljaalla sisään on aina kohokohta. Niin sitä pitää.

  3. Kesämies says:

    Todella upeaa tarinankerrontaa! Lisää odotellen.

Kommentoi

top