search
top

Matotarkastus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (91 votes, average: 2.23 out of 5)
Loading...

Jokailtaiseksi tarkoitettu matotarkastus alkaa naurattaa Monicaa, kun hän pujottautuu irti nimettömistään. Paksusuolessa asuvat kihomadot, jos sellaisia on, ryömivät öisin peräaukon suulle munimaan kun tulee pimeää, se on totta. Munat muuttuvat tartuttamiskykyisiksi tunneissa. Kutina ja raapiminen edistävät munien kulkeutumista kynsien alle, mistä ne siirtyvät vuodevaatteisiin. Kiinnittymiseen ne käyttävät itse tuottamaansa liimaa. Kiertokulku jatkuu, kun ne päätyvät uudelleen suolistoon ja alkavat kehittää uusia munia.

Svahnin ilme on tuikea. Nyt ei ole oikea hetki tunteilla eikä yrittää vitsailla.

— Kutiseeko peräreikäsi yöllä?

— Ei, Monica tunnustaa, sillä se on totta.

— Entä päivällä? Saanko katsoa? Haluaisin varmistaa.

— Nytkö?

Svahn nyökkää. Nyt olisi hyvä hetki. Hyvällä onnella madon voi nähdä, jos venyttää reikää sormilla. — Ole hyvä ja pyllistä. Minä hoidan loput.

Urheilulliselta naiselta voi odottaa vain reipasta pyllistystä ja niin todella tapahtuu. Svahn ottaa kannellisen petrimaljan, jonka päälle on kirjoitettu Monica, ja tarttuu pumpulipuikkoon. — Minä vähän koukkaisen tuosta ryppynauhan raunasta ja sitten kouraisen vielä sieltä syvemmältäkin.

— Kutittaa.

— Se kuuluu asiaan. Käänny nyt ympäri. Ne voivat vaeltaa myös etupuolelle. Minä kurkistan sinnekin.

Monica kääntyy kuulaisesti jo ensi komennosta ja antaa Svahnin tuijottaa värkkiä joka hiukan punoittaa, mutta vaikuttaa terveeltä. Kaikki tuntuu olevan kunnossa.

— Levitä sitä vähän itse. Minun sormissani voi olla niitä matoja.

Monica tarttuu ulompiin kudoksiin ja venyttää. Nahka tuntuu soivan tiukkuuttaan. Poimujen välissä kimmeltää läpikuultava kalvo.

— Ooh, Svahnilta pääsee.

— Kiihottaako se sinua?

— Ei. Olen vain yllättynyt. Peppu on pestävä aamuin illoin. Puhtaat pikkuhousut joka päivä. Meidän on käytävä kaupungissa ostoksilla. Lääkekuuri ja puhtaita alusvaatteita. Niin ja pissa ja kakka tästä lähtien pottaan, koska kakan mukana voi tulla matoja ja katsotaan yhdessä aamulla, miltä se näyttää. Osaatko tehdä pottaan?

— Osaan, osaan.

— Huomenna sitten leikitään sonnia ja hiehoa.

Monica nyökkää. Vanhempi sonni astuu useamman hiehon kuin nuori. Se on luonnon tosiasia. Ensin sonni haistelee ja nuolee ulkosynnyttimiä. Samalla se ääntelee ja potkii maata. Itse toimitus kestää kymmenen sekuntia. Ikääntyessää sonni lakkaa hyppäämästä. Siitä tulee valikoiva, äreä ja hidas, hitaasti syttyvä, paksuniskainen ja laiska. — Tiedätkö, että meillä kotona sonni pannaan lihoiksi, kun se alkaa katsella ympäristöään otsatukkansa alta tuikeasti?

— En.

— Tiesitkö sitä, että naaraat kurittavat sonniaan, eikä toisinpäin?

— En.

— No se on totta.

— Sinulla on tainnut olla kotona aikamoinen sonni.

— Tietenkin.

— Siispä tiedät, että paisuvainen pumppaa monella sykäyksellä ja että nuorella sonnilla kaaret ovat selkeitä ja neste vetelämpää ja että työnnöt vaimenevat samalla kun varren nykiminen lakkaa.

Monica vilkaisee ulos ikkunasta. Ruussöön ylle kaartunut kuparinvärinen taivas alkaa peittyä lännestä lainehtivien pilvilauttojen invaasiosta, joka ennakoi myrskyä.

Svahn pinnistää, ja saa aikaan keskinkertaisen pierun.

Kommentoi

top