search
top

Vaimoll nautintoa rannalla…minulle liukkaat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...

Olimme Hannan kanssa joskus haaveilleet sellaisesta oikein eksklusiivisesta paratiisirantalöhöilystä jossain lämpimässä, sellaisessa valkeahiekkaisella puoliyksityisellä saarella. Nyt astelin upean ’mökkimme’ patiolla jossain Thaimaan edustalla, lähes tunnin venematkan päässä mantereelta. Saarella oli 6 upeasti sisustettua lodgea sijoiteltuna sopivin välimatkoin ja päärakennus ravintoloineen, baareineen sekä tasokkaine spa-osastoineen.

 

Jokaisella mökillä oli oma yksityinen rantakaistaleensa, joten yksityisyys ja oma rauha olivat täydelliset. Se oli juuri, mitä nyt kaipasimme. Hanna oli ollut sellaisessa pyörityksessa koko vuoden vaativan työnsä vuoksi, että stressin oireet nakersivat upeaa vaimoani ilmiselvästi. Nyt, kun olimme kolmatta päivää lekottelemassa, huomasin, kuinka Hanna hiljalleen rentoutui ja elpyi olemaan oma kujertava itsensä. Kaunis hymy ja pulppuileva, kiva höpötys soljui taas kultani huulilta… tiesin siitä, että Hanna nautti olostaan. Fixailin välillä drinkkejä ja otimme rennosti nauttien auringosta. Vaimoni oikein imi auringon säteitä itseensä ja olin hyvilläni, kun huomasin hänen nauttivan täysillä…hän oikein kehräsi siinä vierelläni…

 

Itsekin nautin ihan täysillä olostamme, aaltojen leppoisa pauhu, kädessä röyhyävä sikari ja keskipäivän whiskypaukku toisessa kädessä. Katselin maailman kauneinta naista vierelläni, tiesin olevani onnekkain mies planeetalla. Tasokkaan lomaparatiisimme yksityisyys antoi mahdollisuuden mihin tahansa, kaikki lodget olivat sijoiteltu siten, ettei tarvinnut välittää toisten uteliaista katseista ja omilla alueilla saattoi touhuta mitä tahansa muitten tietämättä.

 

Olimme edellisenä kesänä omasta toiveestani vierailleet st Tropezin lomallamme jollain naukurannalla ja molemmat viihdyimme… Tosin Hanna hieman naljaili minulle silloin mielikuvitukseni riistäytyvän käsistä, kun huomauttelin kuinka hän keräsi ihailevia katseita upealla vartalollaan ja kauniine kasvoineen muilta miehiltä… Asia oli kuitenkin tosi, sillä vaimoni vartalo on varmuudella jokaisen miehen mieleen…luulen Hannan kyllä tämän tietävän, mutta hän aina yrittää asian sivuuttaa ilman enempiä puheita. Itse huomasin asian hieman kiehtovan minua ja olen mielettömän ylpeä, kun noin upea nainen on vierelläni… Hannan vartalo on täydellinen; ahkerasti treenatut kiinteät reidet…pyöreät ja täyteläiset pakarat…ne pehmeät namutissit…ja huh mitkä paksut pusuhuulet. Hannasta olisi helppo uskoa hänen olevan vaikka Italiasta tai jostain muualta etelä-Euroopasta. En siis ihmettele lainkaan, miksi hän kerää katseita…kun edelliseen lisää vielä viimeiseen asti huolitellun olemuksen ja sen paksun kiiltävän mustan tukkapehkon, hän on kuin elävä kuvitus naisen kuvaelmasta. Ihailen tuota naista sydämeni pohjasta.

 

No, nyt makoilimme siinä omassa yksityisessä rauhassamme katseilta suojassa. Hannakin oli uskaltautunut riisumaan kokonaan alasti. Katselin sivusilmällä hänen upeaa vartaloaan ja nautin olostani. Omat shortsini olin hylännyt jo ensimmäisenä päivänä, mutta vaimoni uskaltautui heittäytymään nakuksi vasta nyt. Olo oli todella rento ja luottavainen, rakastan Hannaa monesta syystä mutta eräs hänen viehättävimmistä piirteistään on hänen poikkeuksellinen avarakatseisuus ja salliva asenne. Itselläni on tunne, että vaimoni kanssa saan ja uskallan kertoa tai nauttia mistä tahansa omista haaveistani. Jo sellainen tieto on niin upea ja vapauttava tunne, että sitä on vaikea tällaisen alfa-uroksen kuvailla J

 

Noh… Siinä nudena auringossa makoillessamme kuului huhuilua edestämme rantaviivasta. Huomasin, että viereisen möksän herrasmies tervehti meitä snorklaillessaan ’oman’ rantaviivamme edustalta. Heilautin kättä ja Hanna jatkoi makoiluaan kysyen mitä nyt. Vastasin vaimolleni, ettei mitään ihmettä – mutta naapurin herra tuolla heiluu ja moikkailee… Hanna jatkoi kehräämistään auringon paahteessa ja painoi päänsä takaisin aurinkotuoliin.

 

Hetken päästä kysäisin, josko saisin tehdä vaimolleni toisen drinkin kauniin päivän kunniaksi… Olin itse lähdössä täyttämään lasiani ja kaipasin myös kylmää olutta kyytipojaksi. Hanna nyökkäsi ja pyysi jos jaksaisin sekoitella Cosmon. Käppäilin lodgemme keittiöön ilman, että olisin jaksanut pukea mitään ylleni – olo tuntui todella raukealta ja jotenkin vapautuneelta. Palasin juomien kanssa ja Hanna katseli saapumistani hymy huulillaan. ’Onpas mukavaa henkilökuntaa ja kivasti silmänruokaa’ kuului kommentti, kun hän katseli askelten tahdissa heilahtelevaa kaluani. Hanna nousi istumaan ja otti ojentamastani drinkistä huikan.

 

Juttelimme niitä näitä ja nautimme juomistamme… Kuumuus teki tehtävänsä ja päätimme käydä pulahtamassa. Lämmin merivesi helli ihojamme ja päädyimme halailemaan vedessä. Hannan sileän ihon tuntu ja pehmeiden rintojen tunne omaa vartaloani vasten sai veren virtaamaan kaluuni… Vaimoni kiusoitteli minua hieman puolikovaa kaluani sipaisten ja sanoi, että taitaa olla palvelusväki tänään hieman innokkaalla päällä. Jäin hetkeksi vielä uiskentelemaan ja katselin kun vaimoni käveli upea takapuoli ja ne namutissit keinahdellen takaisin kohti patiota.

 

Havahduin ajatuksistani, kun kuulin lähistöltä kohteliaan huikkauksen ja kysymyksen, jos saa häiritä. Käännyin katsomaan ja huomasin jälleen tuon naapurimme snorkkelinsa kanssa jonkun matkan päässä. Vastasin, että totta kai eikä mitään häiriötä. Mies esittäytyi Jeffiksi ja kertoi majailevansa meistä seuraavassa lodgessa. Jeff kertoi olleensa paikalla jo viikon verran itsekseen ja he olivat vaimonsa kanssa varanneet lodgen kolmeksi viikoksi. Alun perin hänen piti tulla vaimonsa kanssa yhdessä, mutta hänen vaimolleen oli tullut jokin työeste ja hän saapuisi vasta muutaman päivän kuluttua… Hän oli ollut itse työmatkalla Kiinassa ja vaimonsa piti lentää perässä Shanghaihin, josta olisivat tulleet sitten yhdessä perille. Jeff sanoi, ettei jaksanut lentää enää edestakaisin kotiin Bostoniin vaan oli päättänyt tulla tänne etukäteen odottelemaan vaimoaan.

 

Hän tuntui mukavalta ja rennolta hepulta, hieman meitä vanhempi – ehkä 55-60, erittäin hyväkuntoisen ja urheilullisen oloinen herrasmies. Itse kerroin mistä tulemme ja muuta sellaista small talk pölinää… Jeff huomasi, että oleilen nakuna ja sanoi itsekin vaimonsa kanssa viihtyvän välillä naturistirannoilla. Hetken tuntui oudolta siinä tutustua ja kätellä toista alastonta miestä muina miehinä itsekin vailla rihmankiertämää.

 

Jeff kertoi huomanneensa meidät jo tullessamme, muttei halunnut tulla häiriköimään rauhaamme. Vähättelin asiaa ja sanoin ettei tietenkään mitään vaivaa siitäkään olisi ollut. Hän myös kehaisi vaimoani upean näköiseksi pakkaukseksi ja lisäsi heti perään, ettei todellakaan tarkoittanut mitään ala-arvoista tai kyttäilymielessä heitettyä kommenttia. Sanoin siihenkin, ettei mitään hätää – ja ajattelin itsekseni ,että oikeassahan tuo mies on. En voinut välttyä ajatukselta, että varmaan on naisen kosketustakin vailla, kun on jo niin pitkään keikkunut ilman vaimoaan… Itse en kestä kuin pari päivää, ennen kuin halut nousevat ja mielikuvitus lähtee laukkaamaan, etenkin jos joudun olla ilman Hannan kosketusta.

 

Tein lähtöäni takaisin ja toivottelin mukavaa päivän jatkoa… Parin askeleen jälkeen sain jostain syystä päähäni lähinnä kohteliaisuuttani kai pyytää Jeff piipahtamaan drinkillä kanssamme, jos hänestä myöhemmin siltä tuntuisi. Jeff kiitti kohteliaisuudesta ja sanoi ehkä niin tekevänsä. Sen jälkeen palasin patiollemme ja Jeff katosi snorklailemaan.

 

Hanna oli huomannut jutustelumme ja kysyi mitä siellä tapahtui. Kerroin mistä puhuimme ja mitä naapurimme kertoi. Vaimoni siemaisi drinkkinsä tyhjäksi ja kääntyi vatsalleen….samalla pyysi hymyillen, josko ’alaston baarimikko’ jaksaisi sekoitella vielä kerran uuden juoman. Tietysti…

 

Aikamme makoiltuamme ja muutaman drinkin jälkeen olo oli todella rento ja tunnelma mielettömän leppoisa. Hannan rusketusrajat olivat häipymässä ja ihailin sitä näkyä vieressäni. Ajatukseni harhautuivat ja tunsin kuinka kaluni hieman värähti mietteistäni. Hanna katsoi silmiini ja hymyillen totesi näkevänsä mitä ajattelen… Vedin hänet suudelmaan ja annoin käteni liukua pitkin vartalon kaaria, tunnustelin vaimoni pehmeitä rintoja ja hiljalleen hivutin kättäni kohti jalkoväliä. Hanna myötäili ja kehräsi selvästi nauttien kosketuksesta.

 

Juuri, kun olin aikeissa edetä aloitteessani rohkeammin, kuulimme etäämmältä rantaviivasta huhuilua. Jeff kättään heilauttaen kysyi olisiko kutsu yhä voimassa ja voiko hän lähestyä. Hänellä oli viinicooleri mukanaan ja kyseli saisiko tarjota lasilliset.

 

Hanna hieman häkeltyi, mutta sanoi minulle homman olevan ok, jos minulle on ok. Olinhan itse kutsun esittänyt. Huikkasin, että hän on tervetullut ja vinkkasin kädelläni homman olevan ok. Huomasin, että Jeff oli vetänyt shortsit jalkaansa uimareissun jälkeen… Jeffin lähestyessä Hanna nousi seisomaan ja veti läpikuultavan ohuen rantamekkonsa päälleen. Itse en ollut edes tuonut shortsejani ulos, joten asettelin hieman pyyhettä syliini.

 

Jeff istahti lepotuoliemme välissä olleelle tuolille siihen jalkopäähän ja esittäytyi Hannalle. Juttelimme niitä näitä ja hän kaateli meille helmeilevän kylmää rose-viiniä. Jeff tuntui olevan mukava seuramies ja erittäin kohtelias – hän totesi, ettei halua tungetella ja ymmärtää kyllä, jos haluamme hänen poistuvan häiriköimästä. Sanoin, että kyllä kai tässä nyt ehditään hetki höpistä kaiken löhöilyn ohessa…

 

Kertoilimme omista menoistamme ja matkusteluista, kaikesta kevyestä mitä mieleen tuli. Jeff kertoi kuinka he vaimonsa kanssa myös pitävät Eurooppalaisista matkakohteista ja käyvät usein kesäisin viettämässä jossakin rantakohteessa muutamia viikkoja. Sitten hän hetken hiljaisuuden jälkeen kertoi vaimonsa kanssa silloin tällöin seikkailevan naturistikohteissakin ja että he pitävät sitä täysin luonnollisena. Sitten hän vilkaisi pyyheviritelmää sylissäni ja totesi ettei hänen vuokseen ainakaan tarvitse vartaloita peitellä. Totesin naurahtaen, että shortsini ovat jossain sisällä enkä ehtinyt niitä hakea ennen kuin hän saapui paikalle… Ja jatkoin, että tuntuisi sitä paitsi omituiselta istuskella siinä alastomana kun sekä Hannalla, että hänellä on vaatetusta yllä.

 

Tunnelma oli kiva ja juttua tuntui kaikilla riittävän. Hannakin tuntui viihtyvän ja kujersi välillä jutuillemme selvästi mielissään. Kohta viinipullo oli lopuillaan ja ehdotin, jos hakisin vielä uuden ennen kuin alamme Hannan kanssa laittautua myöhäiselle lounaalle päärakennukseen. Jeff tarjoutui poistumaan, mutta sanoin haluavani tarjota vuorostani hänelle muutaman lasin vastavuoroisesti – hän otti ehdotukseni vastaan ja sanoi jäävänsä vielä hetkeksi.

 

Nousin hakeakseni uuden pullollisen ja itselleni hyvän sikarin. Ehkä alkupäivän drinkit ja nyt nautittu viini molemmat vapauttivat tunnelmaa enemmän ja jätin rohkeasti pyyhkeen aurinkotuolilleni lähtiessäni. Kun palasin täytin kaikkien lasit ja vasta sitten istahdin takaisin lepotuoliini. Kun ryhdyin jälleen asettelemaan pyyhettä syliini, Jeff tokaisi ettei ainakaan hänen takiaan tarvitse moista tehdä. Vastasin naurahtaen, että tuntuisi edelleen hieman oudolta olla siinä yksinään vailla rihmankiertämää ja puolileikilläni ehdotin, että puolestani kaikki voivat halutessaan heittäytyä nakuksi. Jeff oli hetken hiljaa ja katsahti minua, sitten Hannaa ja sanoi että jos emme pahastu niin hänelle ajatus sopii oikein hyvin. Hanna oli hiljaa ja katsoi minua hyväksyvä hymy huulillaan. Vieraamme nousi hetken päästä seisomaan ja riisui shortsejaan. Itse siirsin pyyhkeen syrjään ja jatkoin sikarini sytyttämistä. Jeff istui takaisin tuoliinsa ja ripusti shortsinsa selkänojalle. Hanna katseli meitä hetken hiljakseen, otti kulauksen viinistä ja sanoi, että ehkä hänkin sitten uskaltautuu jatkamaan auringonpalvontaa. Sen jälkeen hän nousi pujottaakseen mekon yltään ja kävi aurinkotuoliinsa vatsalleen. En voinut välttyä vilkaisemasta Jeffiin, kun Hanna paljasti seksikkään vartalonsa kokonaan. Vieraamme silmäili vaimoni suloja, kuten kaikki miehet tekisivät, mutta kohteliaasti jätti enempiä tuijottamatta. Itsekin olin uteliaisuuttani vilkaissut Jeffin paljastunutta varustusta, ei kai sitä oikein voinut välttääkään.

 

Jatkoimme jutustelua ja nautiskelin sikariani siinä samalla. Hanna makoili vatsallaan antaen auringonsäteiden hyväillä ihoaan. Olin huomaavinani, kuinka Jeff aina välillä vilkuili vaimoni vartaloa keskustelun lomassa. Mieleeni tuli väkisinkin, että mahtaa olla hieman vaikeaakin siinä alastoman ja upean naisvartalon lähellä, kun hän oli ollut jo kohta pari viikkoa yksinään liikkeellä. Mutta herrasmiehenä Jeff ei antanut vinkkiäkään moisista ajatuksista, vaan oli täysin normaalisti – tuntui siltä, kuin olisi ollut täysin luonnollista olla siinä alastomana keskenämme. Itselläni kuitenkin ajatus hieman harhaili, kun ajattelin vaimoni paljaita suloja. Tunsin hienoisen kiihtymisen merkkejä itsessäni ja yritin pitää itseni kurissa…

 

Hetken hiljaisuuden jälkeen Hanna totesi auringon hieman kuumottavan selkäänsä ja kysyi, oliko aurinkovoide lähettyvilläni. Viinilasi toisessa kädessä ja sikari toisessa kädessä totesin voiteen olevan siinä vaimoni lepotuolin jalkopäässä. Hanna nousi hieman kääntyen ja pyysi voisinko laittaa sitä hänen selkäänsä hieman. Huomasin, kuinka Jeff katseli Hannan nyt näkyvillä olevia rintoja hieman pitempään kuin aiemmin. Voide oli hänen lähettyvillään ja hän ojensi sen kohti minua, samalla kun Hanna laskeutui takaisin vatsalleen pienen viinikulauksen jälkeen. Ryhdyin katseellani etsimään sopivaa laskualustaa lasilleni ja sikarilleni, kun Jeff kysyi kohteliaasti voisiko hän auttaa voiteen kanssa. Sekunnin mietittyäni nyökkäsin ja kysyin Hannalta onko ajatus ok, kun itse olen siinä kädet täynnä… Hannalle asia sopi ja hän jatkoi olostaan rentoutuneena nauttien.

 

Jeff nousi ylös ja siirtyi voidepurkki kädessään kohti Hannaa. Katselin aurinkolasieni takaa, kuinka hänen paksu kalunsa heilahteli askelten tahtiin. Hän kyykistyi vaimoni lepotuolin vierelle ja avasi purkin levittääkseen sitä Hannan selälle. Katselin, kuinka hän siveli voidetta vaimoni hartioille ja yläselkään kevyesti hierovin liikkein. Hanna oli aluksi hieman jännittyneenä, mutta rentoutui selvästi painaen päänsä takaisin lepotuolille. Jeff kysyi, onko kaikki ok ja Hanna vastasi, että tuntuu hyvälle. Jeff lisäsi voidetta ja levitti sitä nyt vaimoni alaselälle kevyttä hierontaa jatkaen. Hanna kehräsi ja tuntui olevan sujut asian kanssa. Itsekin rentouduin ja katselin hyvilläni, kuinka vaimoni nautti olostaan. Sitten Jeff kysyi haluaisiko Hanna voidetta myös jaloilleen ja sai myöntävän vastauksen. Jeff siirtyi nyt jalkopäähän ja ryhtyi rasvaamaan vaimoni jalkoja sivelevin, hierovin liikkein, mutta jätti herrasmiehenä riittävästi etäisyyttä reisien yläosiin ja pakaroihin.

 

Jalkojen tultua rasvattua Jeff katsahti minuun ja sanoi, että loput on varmaan aviomiehen rasvattava tarkoittaen Hannan upeita pakaroita ja reisien yläosaa. Olin hetken vaiti ja puhalsin sikaristani savupilven… Sanoin, Jeffille että hän voi ihan hyvin jatkaa voiteen levittämistä loppuun saakka, kun kädet kerran jo ovat rasvassa…ja kysyin jos Hanna on yhä ok. Vaimoni ynähteli jotain hyväksyvästi ja jatkoi makoiluaan omissa maailmoissaan. Jeff kaatoi hieman enemmän voidetta Hannan takareisille ja ryhtyi jatkamaan yhä hierovin liikkein. Katselin kuinka hänen kädet liikkuivat vain senttien päässä vaimoni paljaasta jalkovälistä ja mielikuvitukseni oli ottamassa vallan. Hanna tuntui edelleen nauttivan Jeffin kosketuksesta ja olimme nyt hiljaisuuden vallassa. Jeff ryhtyi nyt levittämään voidetta vaimoni paljaille pakaroille ja lisäsi samalla hieman painetta hierontaan… Olin kuulevinani kevyen huokauksen Hannan huulilta ja kuvittelin mielessäni, että hän on kiihottumassa toimituksesta. Jeff jatkoi hierontaa keskittyneesti ja huomasin, kuinka hän levitti voidetta välillä myös vaimoni sisäreisille. Hanna antoi tilaa Jeffin kädelle ja avasi kenties vaistomaisestikin hitusen jalkojaan.

 

En pystynyt enää hillitsemään itseäni ja tunsin kuinka veri oli virtaamassa kaluuni…ei kestänyt kuin muutaman sekunnin, kun kaluni seisoi kuin toteemipaalu katsellessani kuinka vieraamme hieroi ja hiveli vaimoni pakaroita ja lähes jalkoväliä. Tunne oli omituinen… kiihotuin aivan mielettömästi, kun näin vieraamme hyväilevän kosketuksen kiihottavan Hannaa. Samalla Jeff katsahti minuun päin ja näki kivikovana seisovan kaluni. Tunsin outoa kiihkoa ja hieman nolouttakin siitä, että kiihotuin niin mielettömästi nähdessäni, kuinka vieras mies kosketteli vaimoani….ja kiihotuin yhä  lisää siitä tunteestani ja siitäkin kun huomasin kuinka Hanna tilanteesta nautti. Jeff katsoi suoraan silmiini ja hymyili hieman, sitten hän jatkoi selvästi rohkeammin Hannan koskettelua. Jeffin otteet olivat nyt muuttuneet hyväilyksi ja hän hiveli jo vaimoni koko vartaloa selkäpuolelta, käsien aina välillä kadotessa röyhkeämmin Hannan jalkoväliin. Jeff katsoi minua välillä suoraan silmiin, kun antoi kätensä liukua vaimoni pillulle…näky todellakin sai minut kuumaksi. Hanna huokaili hiljaa ja hänen hengitys oli jo muuttunut katkonaiseksi. Hänkin oli jo ilmiselvästi kiihottunut käsittelystään…

 

Jeffin kalu oli myös kasvanut täyteen mittaansa. Paksu ja sykkivä kalu seisoi kivikovana ja tiesin miltä hänestä tuntuu, kun on pitkän ajan paineet turpeissa kiveksissä. Hanna huohotti nyt ääneen ja Jeff hieroi nyt täysin häpeilemättä vaimoni kostunutta pillua. Hannan lantio teki myötäileviä liikkeitä vieraan käsiä mukaillen.

 

Nousin ylös ja kävelin suutelemaan vaimoani… Hanna katsoi minuun ja ojensi kätensä kivikovana seisovalle kalulleni, hän veti sitä hellästi kohti kasvojaan ja otti sen samettiseen, lämpimään suuhunsa. Tuntui aivan taivaalliselta, Hanna on aivan mielettömän taitava suuseksin antaja ja nautin siitä aina ihan törkeästi. Jeff jatkoi yhä käsitöitään ja nosti taitavasti vaimoni kiimaa aina vain korkeammalle.

 

Hanna antoi minun nauttia suustaan ja ahnaasti hyväili kivikovaa kaluani huulillaan… Olin taivaissa. Sitten hän huokasi ja sanoi haluavansa kalun myös sisäänsä…samalla Hanna veti minua jälleen suuhunsa ja ymmärsin siitä hänen haluavan tuntea juuri tuon vieraan kalun sisälleen. Ajatus iski aivoihini ja kiihotuin yhä enemmän, kun ajattelin uskollisen vaimoni haluavan antautua uudelle tuttavallemme. Jeff vilkaisi minua silmiin ja tiesin mitä tapahtuu…Fantasiani oli toteutumassa.

 

Kiiman vallassa näin, kun Jeff asettautui vaimoni avattujen jalkojen väliin jyhkeä kalu sykkien… Sitten hän asetteli ison kullinsa Hannan pillulle ja ryhtyi hiljalleen painamaan sitä vaimoni sisään. Hanna lopetti hetkeksi oman kaluni hyväilemisen ja keskittyi Jeffin paksun kullin tuomaan nautinnon tunteeseen äänekkäästi huokaisten. Jeff aloitti aluksi rauhallisen naimisen ja antoi vaimoni mukautua elimeensä. Hetken kuluttua Hanna huohotti kiimansa kasvaessa ja nautti silminnähden naitavana olosta. Hän upotti jälleen kivikovan kullini suuhunsa ja jatkoi ahnaasti imien. Jeff kovensi tahtiaan ja huokaili kuinka hyvältä vaimoni pillu tuntuu…miten hyvältä tuntuu saada naida moista herkkupalaa. Hanna oli antautunut jo täysin ja oli kuin muissa maailmoissa. Hän voihki äänekkäästi vieraan miehen työntöjen tahtiin ja oikein tarjosi itseään naitavaksi.

 

Itse olin aivan hulluna kiimasta, kuitenkin kaikki tuntui luonnolliselta ja hyvältä. Kielletyn hedelmän ja epäsovinnaisuutensa vuoksi tuo kokemus oli aivan mielettömän kiihottava… Pelkäsin, että laukean hetkenä minä hyvänsä, kun Hanna antoi minulle suullaan nautintoa.

 

Kohta vetäydyin sivummalle ja nautiskelin jonkin aikaa siitä näystä, kun vieraamme nai rakasta vaimoani sydämensä kyllyydestä. En uskaltanut koskea kaluuni, sillä olin itse aivan laukeamisen partaalla. Myös Jeff kuulosti siltä, että oli laukeamassa…siirryin hänen vierelleen ja sanoin haluavani vuorostaan tulla vaimoni sisälle. Jeff ymmärsi ja nousi Hannan päältä. Hän siirtyi vaimoni kasvojen eteen ja tarjosi puolestaan kalunsa Hannan huulille. Painoin oman kullini sisälle vaimoni nyt aivan litimärkään tiukkaan pilluun ja nautin sen tuomasta huumasta. Hanna huokaili edelleen aivan ekstaasissa ja antoi Jeffin vuorostaan nauttia samettisesta suustaan. Nain vaimoani aivan hulluna kiimasta ja mielessäni vilisi tähtiä…olin aivan laukeamisen rajoilla. Vetäydyin kuitenkin viime hetkellä vaimostani ja käänsin hänet nyt selälleen. Vinkkasin Jeffin takaisin ja hän siirtyi jälleen Hannan levitettyjen jalkojen väliin. Katselin, kuinka vieraamme työntyi räjähtämässä olevalla isolla kalullaan uudelleen vaimoni pilluun ja aloitti kovakouraisemmat työnnöt.

 

Nyt Hanna alkoi ääntelystään päätellen olla lähestymässä omaa huippuaan. Näin kuinka hänen jalkansa puristuivat Jeffin kylkiin ja hän veti miestä päälleen kiihtyvän uikutuksen saattelemana. Hanna voihki ja uikutti siinä vieraan miehen alla ja katselin vieressä oma kalu sykkien fantasiani toteutumista… Hanna hamusi huulillaan Jeffin kaulaa ja voihki nyt selvästi todella kiimoissaan. Jeff käski Hannaa suutelemaan itseään ja nussi vaimoani kuin omaansa. Hanna vastasi suudelmaan ahnaasti ja jälleen oikein tarjosi vieraalle pilluaan naitavaksi. Sitten hän huohotti Jeffin korvaan ’fuck me…continue….don’t stop, don’t stop…’ Tuosta tiesin, että hän on lähellä laukeamistaan. Jeff lisäsi vauhtia ja painoi nyt jo todella rajusti vaimoani. Hanna vastaili työntöhin ja tarjosi nautintoa päällään olevalle miehelle niin paljon kuin pystyi. Sitten hän haukkoi pari kertaa henkeään ja hetken päästä ulvahti selkä notkistuen aivan mielettömän orgasmin vavisuttaessa hänen vartaloaan. Hannan laukeaminen tuntui jatkuvan ja jatkuvan todella voimakkaana…ja hän antoi sen kuulua. Tämä oli Jeffille liikaa ja muutaman rajun työnnön jälkeen hän murahteli oman laukeamisensa alkamisen merkkinä… Hän suuteli vaimoani ahnaasti ja antoi lastinsa lähteä liikkeelle. Katselin haltioituneena ja aivan törkeän kiiman vallassa, kuinka Jeff laukoi pitkään säilömäänsä lastia syvälle vaimoni halukkaaseen pilluun… Sitten hän vetäytyi ja runkkasi häpeilemättömästi viimeiset pari roiskaisua vaimoni vatsalle ja rinnoille…

 

Hetken päästä molempien laukeamisten tasaannuttua Jeff nousi vaimoni päältä… Ja siirtyi tuolilleen… Itse kävelin kulli kipeänä seisten vaimoni jalkopäähän, pillusta valui Jeffin spermaa ja sitä oli myös pitkin Hannan upeaa vartaloa. Hanna katsoi minuun raukeilla silmillään ja pyysi minut päälleen. Hän levitti jalkansa minulle ja kietoi kätensä ympärilleni. Liikuin hitaasti hänen yllään ja kaluni osui liukkaan pillun huulille. Hanna veti minua ylöspäin ja kaluni liukui vaivatta hänen sisälleen… Tunne oli huumaava ja koko tapahtuma oli niin äärettömän kiihottava, että luulin pääni räjähtävän. Suutelin Hannan kaulaa ja ryhdyin hiljalleen liikkumaan hänen sisällään. Tunsin, kuinka vieras sperma liukasti vaimoni pillun ja kiihotti tilannetta entisestään. Suutelin Hannaa ahnaasti ja ryhdyin naimaan häntä todella rajusti eläimellisen kiiman tahdissa. Päässäni vilisi mielikuvia siitä, kuinka oma vaimoni oli antautunut kahden miehen panonartuksi patiollamme ja siitä, kuinka häntä oli juuri äsken omien silmieni edessä nussinut vieras mies.

Hanna taisi olla yhä herkillä vielä edellisen laukeamisen jäljiltä ja samalla kun itse tunsin lastini olevan lähdössä, hän ulvaisi korvaani uuden orgasmin tullessa. Oma laukeamiseni lähestyi vääjäämättä ja nautin tuosta valmiiksi naidusta pillusta selkäydintäni myöten. Sain sellaisen orgasmin, että luulin selkärankani sulavan. Pumppasin lastiani Hannaan varmaan minuutin, ennen kuin olin lopussa….

 

Nousin hiljalleen vaimoni päältä ja palasin todellisuuteen. Käännyin Jeffiin päin hymyillen ja ainoa mitä sain sanotuksi oli Wow…that was something else… Jeff oli himan vaivaantuneen oloinen, pyyteli anteeksi itsehillintänsä puutetta ja lisäsi ettei voinut enää pidätellä himoaan Hannaa kosketeltuaan. Totesin asian olevan kaikin puolin ok ja lisäsin, että kaikki osapuolet olivat silminnähden nauttineet ja tyytyväisiä – ei siis tarvetta pahoitteluihin. Jeff kiitteli, kun sai olla mukana nauttimassa ja kiitti eritysesti Hannaa, kun sai nauttia ja purkaa paineensa noin upeaan naiseen. Hanna hymyili ja hieman uupuneella äänellä kiitteli meitä täydellisestä nautinnostaan… ja totesi Jeffille naurahtaen, että oli ilo olla ’avuksi’

 

Jeff otti shortsinsa, keräsi coolerin ja lasit ja lähti kohti tulosuuntaansa, toivottaen meille hyvää päivänjatkoa. Samalla hän esitti toiveen saada kenties joskus vielä myöhemmin tarjota meille saarella illallisen…

Hänen mentyä lähdimme Hannan kanssa kohti lodgeamme peseytymään ja valmistautumaan dinnerille. Kiitin vaimoani, kun hän uskaltautui antamaan minulle taas upean kokemuksen. Hanna vastasi märällä pusulla ja kuiskasi ohimennen korvaani nauttineensa kyllä itsekin…

 

3 kommenttia viestissä: “Vaimoll nautintoa rannalla…minulle liukkaat”

 1. Parempi naida says:

  Hyvin kirjoitettu ja onnistunut melko realistinen kasvavan kiiman kuvailu – niinpä pian puolenvälin jälkeen minullakin seisoi ihan kivikovana….

  Jännittävä oli myös tuo “kotona parhaan” kommenttikertomus vaimon naimisesta toisen katsellessa.

 2. kotona paras says:

  Pitkä kertomus, jonka luin tavoistani poiketen loppuun saakka. Pitkä kertomus tulisi siitäkin, kun kauan sitten, lasten ollessa vielä alle kouluikäisiä, kesämökillämme minun, vaimon ja lasten kanssa vietti viikonlopun nelikymppinen saksalainen herrasmies. Uitiin, saunottiin, oltiin alasti – sehän on Saksassakin kansantapa. Muitakin tapoja oli, mies kertoili illan hämyssä. On sellaisia klubeja, joihin aviomies voi tuoda vaimonsa lemmiskelemään muidenkin miesten kanssa. Tai sitten voi tulla vain katselemaan, onhan se kaunista katsella, niin kuin hänelläkin on tässä pitkin päivää ollut tarjolla silmänruokaa. Mies kumartui lähemmäksi, katsoi meitä silmiin, ja kysyi, olisiko mitenkään mahdollista että hän saisi katsella kun te kumminkin naitte. – Vaimo oli ensin hämmentynyt, ja kyllä se säväytti minuakin, mutta jotenkin lämpimällä, rohkaisevalla tavalla. Tultiin sitten vaimon kanssa siihen tulokseen, että olisihan se kokemus, ja hölmöä häveliäisyyttä jättää tilaisuus käyttämättä. Niin vaimo antoi miehen vapaasti ja läheltä ja perusteellisesti katsella pillunsa, ja oli se minustakin kiihottavaa, ja herkkää naida se sitten miehen hartaana seuratessa vierestä.

 3. Lapa58 says:

  Hieno ja kiihottava kertomus – näin voi hyvin käydä lomamatkalla ;-). Olisi mahtavaa lukea jatko-osa tuosta Jeffin tarjoamasta illallisesta ja sen jälkeisistä jatkoista, jolloin mahdollisesti Jeffin vaimokin olisi jo tullut paikalle…

Kommentoi

top