search
top

Omenahotellin oikeaa käyttöä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 2.26 out of 5)
Loading...

Kaikki on ihan ok, elämä, työ, koti, seksi, raha. Siltikään en tiedä mikä minut tähän aina ajaa, polvilleni silmät sidottuna alastomana odottamassa. Olen kehittänyt tämän niin pitkälle kuin mahdollista. Omenahotellit ovat suosikkejani, ovikoodi on helppo jakaa ja voin sopia tapaamisia peräkkäin. 

Olen siis Jyväskylässä Omenahotellin huoneessa, olen polvillani pylly paljaana odottaen oven avautumista. Olen saanut viestin minuutti sitten siitä että seuraava tulija on avannut alaoven. Olen lähettänyt huoneen numeron ja ilmoittanut olevani valmiina. Kaikki on sovittu, tulija tulee ja nussii minua ja lähtee. Minun tarpeeni on olla ja saada ja antaa. Tulija nussii minua perseeseen ja joskus suuhun. Silmäni on sidottu enkä minä näe tulijaa enkä edes halua. 

Nyt kuulen oven avautuvan ja painan kasvoni sänkyyn ja työnnän peppuani enemmän tarjolle. Kuulen riisutumisen ääniä ja askeleet taakseni. Lämmin käsi koskee pakaroitani ja hieroo aukkoani jota on nussittu jo tunti sitten edellisen kerran. Olen rasvattu ja avoin. Kondomipakkaus repäistään auki ja kääreen roska putoaa selälleni. Kädet levittävät peppuani ja kyrpä painuu sisälleni. Vahvat kädet vetelevät lantiostani edestakaisin kyrvän pumpatessa persettäni. Yritän puristaa peppuani tiukemmaksi, mutta tahti on niin tiukka että heilun vain mukana kivesten läiskähdellessä omiini työntöjen tahdissa. Sitten muutama lyhyempi työntö ja kuulin suusta ensimmäisen äänen, matala uuuh kertoi kaverin saaneen. Kyrpä vetäytyi suolestani ja käsi taputtaa pakaraani. Sitten tunnen sperman valuvan selälleni ja sitten kaveri pudottaa tyhjän kortsun niskaani. Talouspyyherullasta repäistään palanen ja vaatteita puetaan. Oven kolahdettua hän on poissa ja irrotan siteen silmiltäni.  

Pyyhin selkäni talouspaperiin ja kerään roskat roskakoriin. Samassa huomaan kaksikymppisen pöydällä. Hymähtäen laitan sen talteen, en minä tätä rahasta tee, mutta joillekin maksaminen tekee asiat helpommiksi. Etsin puhelimestani seuraavan kaverin jonka kanssa olen viestitellyt ja laitan ehdotuksen puolen tunnin päähän. Tämä on käynyt ennenkin ja se helpottaa aina, ei tarvitse turhaan jännittää. 

Kaverille sopii ja ilmoitan ovikoodin. Käyn suihkussa pesemässä itseni ja lisään rasvaa peppuuni valmiiksi. Ehdin ehkä vielä pari tänä iltana jos ovat vielä tulossa. Laitan viestejä ja arvioita ajasta, sitten saankin jo seuraavalta tulijalta viestin että on alhaalla. Laitan huoneen numeron ja tarkistan että kortsut liukkari ja talouspaperi on paikallaan, sidon silmäni ja jään odottamaan polvillani, peppu pysytyssä, valmiina nussittavaksi. Minä kunnollinen aviomies, rotary, yrittäjä ja valtuutettu. 

Kommentoi

top