search
top

Vaimoa ja sen tytärtä osa II Sari mukaan ja joukkopanoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.68 out of 5)
Loading...

OSA II Sari mukaan ja joukkopanoa
Olin juuri lähdössä pihalle asunnosta, kun tuli mieleen yksi asia. Palasin sisälle ja siellä naiset yllättyivät, kun en lähtenytkään pihalle. Pyysivät ja anelivat että päästäisin heidät irti raudoista. Ei tullut mieleenikään.
Sanoin Hannalle, että eikös se sun kaveri ollut joku Sari? Kyy..llä Hanna vastasi pelokkaasti. Minkäikäinen se on? Kysyin. 15 v vastasi Hanna. Mitäs jos pyydetään Sari kanssa leikkimään kanssamme? Kysyin Hannalta
Eikä, Eikä sanoi Hanna ja alkoi nyyhkyttää. Sanoin Hannalle, että nyt soitamme sille ja pyydät sitä tänne yöksi. Pyydä laittamaan jotain kivaa poikia inspiroivaa, jos lähdetään hiukan kylille. Sano, että on vaikka viiniä ja äitikin poissa jaloista.
Ee..en suostu, Hanna sanoi nyyhkyttäen. Sanoin, että parempi olisi, ettei tarvitse alkaa taas kouluttamaan kovemman kautta.
Hanna lopulta suostui ja soitti Sarille. Seuraavassa keskustelua heidän väliltään:
-Moikka Sari, tuutko meille yöksi tänään. Mutsi lähti tansseihin ja olisi viiniä tarjolla kans.
– En tiiä… mut voisin vaikka tullakin
-Joo laita sit jotkut makeet kuteet päälle ku ku… jos siis lähdetään vaikka kylille. Hanna sanoi vaisusti tietäen mitä on tulossa.
-Joo mä tuun vaik siinä puolen tunnin päästä. Moikka, Nähdään
-Joo nähdään…

Hyvinhän se meni sanoin Hannalle ja sun paikatkin on sitten vähemmän hellänä, kun on muitakin pantavia.
Hetken päästä ovikello soi ja käskin Hannaa huutamaan Sarille et tuu sisään vaan. Menin piiloon eteisen vieressä olevaan vessaan. Varmistin ettei Sari karkaa ulos. Enhän halunnut päästää Saria juoruamaan touhuistani.
Oon mutsin makkarissa, huusi Hanna
Näin Sarin ottavan kengät pois jalastaan eteisessä. Hän ilmestyi keittiöön ja näin hänet.
WAU. oli vieläkin rintavampi kuin Hanna, pitkät vaaleat hiukset, jotka ulottui puoleen selkään, vaalea napaan ulottuva toppi ja lyhyt farkkuhame sekä seksikkäät verkkosukkahousut. Vaaleat pitsirintsikat kuulsi paidan läpi eikä hamekaan jättänyt perseen muotoja arvattavaksi asti. Pituuttakin ihan mukavat 170cm. Mikä panopuu!
Sari tuli Riitan makkarin ovelle ja huusi nähdessään molemmat raudoissa ilman rihman kiertämää.
Mitä ihmettä täällä tapahtuu Hanna ja Riitta???
Samalla hiivin Sarin taakse ja huusin takaa SARI! Sari pelästyi ja vaistomaisesti nähdessään minut kalu pystyssä peitti käsillään itseään ja alkoi kirkua teinityttöjen tyypillistä huutoa. Otin tiukan otteen kaulasta ja käsistä vein Sarin Riitan ja Hannan keskelle sänkyyn ja painoin väkisin selälleen. Sari huusi, kirkui, rimpuili ja potki mutta ei voinut minulle mitään. Lopulta sain hänet käsiraudoilla kiinni sängyn päätyyn. Riitta ja Hanna olivat jo niin alistuneet että 1 käsirauta riitti.
Mitä hittoa tää on?? Huusi Sari. Kuka toi pervo on? Sari tivasi. Riitta oli hiljaa ja Hanna vaan nyyhkytti koska tiesi asettaneensa ansan Sarille
Sanoin Sarille että oon Eki ja pidetään hiukan kivaa. Totesin, että oot Sari aika hyvän näköinen pakkaus ja tosi pantava. Jokos sä oot saanu kullia pojilta? Kysyin
Mitä se sulle kuuluu, Sari tiuskaisi.
Jaaha vai tämä asenne. Otin sängyn päädystä vyön ja läimäytyin pari kertaa Saria perseelle, että punainen juova jäi takamukseen. Sari itki ja koitti pitää polviaan yhdessä.
Menin sängylle ja avasin hameen ylimmän napin ja vedin Sarin pienen hameen pois ja aloin kouria pillun päältä.
Irti musta, Sari sanoi. Otin pöydältä sakset ja leikkasin topin halki. Oi mitkä ihanat kiinteä vaaleat pallukat sieltä pompahti ja nännitkin isot kuin sikarin pää. Aukaisin rintaliivien hakaset takaa ja katsoin niiden kokoa ja olihan ne 90 DD. Heitin rintsikat nurkkaan ja aloin hieroa Sarin kookkaita rintoja vaikka hän koitti vastustella. Ihanat rinnat, niin kiinteät, Suutelin ja nuolin niitä. Imin nännejä ja pikkuhiljaa valuin alaspäin kunnes levitin haaroja ja työnsin naamani Sarin jalkoväliin, jossa valkoiset stringit peitti vaalea karvoitusta. Sari koitti painaa polvia yhteen mutta väkisin voimalla levitin ne auki. Otin kunnon otteen stringeistä ja repäisin stringit rajusti pois ja aloin nuolla Sarin pillua. Sari alkoi huutaa. Saatana irti, päästä, älä, älä tee mulle noin. Tästä vaan innostuin lisää ja nuolin työntäen kielen vakoon ja imin klitorista. Oli niin ihanan tuoreen makuinen teinipillu.
Pliis. älä! älä! oo kiltti. Se kaikui mun kuuroille korville Sarin pyytäessä lopettamaan.
Levitin kunnolla haaroja ja runkkasin kyrpääni iskukuntoon. Sari näki sen ja sanoi, älä pliis, oon ihan neitsyt vielä.
No pian et oo, kuten ei tuo Hannakaan enää. Sanoin ja hymyilin Sarille. Sari kauhistui ja koitti vastustaa. Kunnon ote nilkoista ja haarat levälleen. Pieni punertava vaalean karvoituksen peittämä teinipillu odotti ottajaansa.
Sanoin Sarille, että älä vastustele niin sattuu vähemmän. Kysy vaikka Hannalta, totesin. Sitten laitoin paksun kovan kyrpäni Sarin pilluhuulille ja aloin työntää sisään.
ÄLÄ, AI; AI SATTUU kiljui Sari ja itki, kun aloin työntää kyrpääni tuohon ahtaaseen neitsytreikään. Hanna ja Riitta pyysivät säästämään Sarin tältä panolta. Sanoin haluatteko mukaan panoihin taas? Molemmat vaikenivat ja kääntyivät katsomaan muualle.
Hieroin samalla Sarin rintoja ja suutelin kielareita. Sari ei voinut kuin antautua. Kyrpäni tunsi taas immenkalvon ottavan vastaan. Otin perseestä kunnon otteen, puristelin pakaroita ja pikkuhiljaa työnsin kulliani syvemmälle. Sari valitti koko ajan ja meikit valuivat itkuisen Sarin silmistä. Ai vittu että tekee hyvää raiskata sun teinipillua Sari, totesin. Lopulta kyrpäni puhkaisi immenkalvon ja upposi kokonaan sinne uumeniin. Sari kiljaisi kun olin täysin sisällä. Sitten aloin kunnolla panna pitkiä työntöjä sisään ulos. Kiihdytin tahtia ja tunsin että orgasmi lähtee liikkeelle. Vedin kyrvän ulos pillusta ja käskin Saria avaamaan suun. Luovuttaneena teki kuten käskettiin ja purkauduin kunnon spermalastin Sarin suuhun. Työnsin kyrvän vielä Sarin suuhun ja käskin imeä sen puhtaaksi. Sari nuoli ja imeä lutkutti nyyhkyttäen kaluni puhtaaksi.
Lakanalle oli taas tullut limainen verijälki todisteena raiskatusta neitsyestä. Sanoin Sarille, että tämä kaikki tallentui tuohon mun kännyyn. Että kannattaa sitten olla hiljaa tästä jollei halua tätä rakastelukohtausta nettiin. Katselin sänkyä, jossa makasi 3 kaunista naista, joita olin pannut.
Sari pyysi päästämään hänet irti mutta totesin, että bileet ovat vielä kesken. Sanoin, että lähden nyt sinne baariin kun tuli niin jano tästä panohommasta. Riitta, Hanna ja Sari jäivät alastomina käsiraudoilla kiinnitettyinä sängylle makaamaan.
Tapasin illan kuluessa baarissa pari laitapuolen tyyppiä, joille olut on maistunut ulkonäön perusteella.
Toinen oli hieman vatsakas ja parrakas Tero jolla ikää jo viidenkympin päällä ja toinen nuorempi kolmekymppinen Pete, joka oli kait jotain sukua Janille. Juteltiin niitä näitä. Aloimme sitten keskustella naisista ja miten mukavaa puuhaa tuo sänkyhommat ovat. Tero kertoi, ettei ole hetkeen saanutkaan, kun tuo edustava ulkoasu nyt ei ole ihan paras mahdollinen. Pete taas sanoi, että oli ollut toissa viikolla jonkun paikallisen baarihutsun kanssa säpinää. Kuulemma joku Sanna. Kuulemma kiertokamaa äijältä toiselle. Silti kuulemma ihan pantavan näköinen. Siinä sitä sitten siemailtiin olut toisensa jälkeen kitaan.
Kerroin, että tänään oli käynyt hyvä tuuri, kun olin saanut sekä äitiä että tytärtä. Molemmilla oli suu loksahtaa kokonaan auki. Mitä, saitko pillua molemmilta? Tero kysyi. Sain. Äiti oli yli 50v ja tytär vielä sakkolihaa 14 v. Mitäh, sanoi Pete. Ootko tosissas pannu alaikäistä? Ja vielä äitiä ja tytärtä. Voi sua munaheikkiä. Ai että kun pääsis panee teinipillua, Tero totesi siihen päälle. Olikos vaikea puhua ympäri noihin touhuihin äiti ja tytär? Tero jatkoi
Hymyilin itsekseni. No pikkaisen mutta oli vähän apuja, sanoin. Eikä siinä vielä kaikki. Sen tyttären 15v kaveri tuli käymään ja halusi samaan kimppaan.
Nyt kyllä puhut potaskaa, sanoivat molemmat karjut. Totesin siihen, että juttuni pitää paikkansa ja että naiset ovat vielä kämpillä odottamassa, että saisivat munaa lisää. Kiinnostaako? Kysyin miehiltä.
Molemmat kaverit katselivat huuli pyöreänä ja vastasivat että aina panot kiinnostaa. Sanoin, että tästä sitten turvat kiinni kylillä. Johon molemmat kuola valuen nyökkäsivät. Otimme sitten taksin ja lähdimme hieman myötäisessä katsomaan mun pikku bordellia.
Saavuttuamme pihaan oli jo hämärää ja kello siinä 22 aikaan. Sanoin että mennään hiljaa sisään ja sitten kaikki tehdään niin kuin mä sanon. Kukaan ei sooloile. Onko selvä, sanoin. Molemmat örähtivät. että joo.
Avasin oven, laitoin valon eteiseen. Sanoin, että odottavat eteisessä niin käyn kurkkaamassa. Menin makkariin ja siellä kaikki olivat seksikkäästi alasti sellaisena, kuin heidät sinne jätin. Kävin hakemassa Teron ja Peten, jotka olivat jo saaneet enimmät vaatteet pois päältä. Menimme makkarin ovelle. Sytytin valot huoneeseen ja kaikki sängyssä heräsivät ja siristivät silmiään. Mitä nyt Riitta kysyi hämillään? Nyt olisi sitten kunnon pano-orgiat tiedossa, sanoin. Hain baarista pari kaveria, jotka olleet ilman pillua jo liian pitkään.
Tero ja Pete katsoivat kuola valuen Riittaa ja teinityttöjä Hannaa ja Saria. No, kelpaako? kysyin pojilta. Kelpaa kyllä, molemmat vastasivat ponnekkaasti. Tero ja Pete alkoivat riisua itseään kuten minäkin.
Molemmilla oli kyrvät jo kunnolla kiihottuneet. Terolla sellainen normikulli mutta Petellä oikea poliisin pamppu. Varmaan 20+ mittaa. Paksuuttakin kiitettävästi. Eikä ollut edes vielä täysin seisokissa.
Ei älkää tehkö meille mitään Sari ja Hanna huusivat yhteen ääneen alkaen taas nyyhkyttämisen. Vinkkasin pojille, että olisi asiaa. Poistuimme makuuhuoneesta. Haimme autotallista köyttä ja teippiä. Kerroin mikä on suunnitelmani.
Palasimme huoneeseen. Sanoin pojille, että valmistelkaa ’illallispöytä’ ja ottakaa ensin Hanna ja Sari sinne olohuoneeseen. Riitta pelästyi ja kysyi minulta mitä oikein aiotte. Olimme kahdestaan Riitan kanssa. Sanoin Riitalle, että tytöt valmistellaan illan juttuihin, että näet pian. Pete ja Tero irrottivat käsiraudat ja ottivat tytöt mukaansa.
Pian olohuoneesta kuului Hannan ääni. Älkää, en halua. Äiti sano noille ettei saa. Pian ääni vaimeni. Riitta koitti rimpuilla käsiraudoista irti ja pyysi päästä katsomaan. Sanoin, että ihan pian pääset. Sari huusi apua kun tuli hänen vuoronsa. Kuului kolinaa ja Sarinkin ääni vaimeni muminaksi. Pete tuli kysymään Riitalta missä teidän kynttilät ovat. Miten niin? Riitta kysyi pelokkaasti. No missä? Pete toisti kysymyksen.
Siellä olohuoneen kirjahylyn alakaapissa, Riitta vastasi. Pete poistui huoneesta ja huusi hetken kuluttua, että valmista on. Illallinen on katettu.
Selvä, huusin ja vapautin Riitan ranteet. Menimme olohuoneeseen. OI EI, päästäkää tytöt irti ja tehkää mulle mitä vaan, huusi Riitta. Tytöt oli köytetty olohuoneen kapeaan ruokapöytään poikittain siten, että heidän päänsä roikkui pöydän toiselta reunalta tyynyn ollessa niskan alla ja jalat olivat toisella reunalla levitettynä ihan levälleen ja Hannan toinen jalka oli Sarin käteen teipattuna. Heidät oli tarkoituksella siis asetettu siten, että molemmat näkisivät toistensa panot. Suussa tytöillä oli pikkuhousut ja kynttilöitä oli sytytetty tyttöjen ympärilläpöydällä.
Pyysin pojilta apuja Riitan sitomiseen. Köytin Riitan tissit tiukoiksi pallukoiksi ohuella pakkausnarulla ja tissien värikin muuttui hiukan tummemmaksi verenkierron heiketessä ja nännit alkoivat pullistua. AI SATTUU, ÄLKÄÄ Riitta voihki äänekkäästi. Vein Riitan olohuoneen sohvalle ja taivutin ylävartalon sohvan selkämyksen yli pää sohvan istuinosaapäin. Laitoin hänet haarat levälleen ja kiinnitin sohvan jalkoihin. Köytetyistä rinnoista vein köyden Sohvan etujalkoihin. Paketti oli valmis. Ihan perse ja vittu pystyssä tarjolla valmiina panoon. Käänsin vielä sohvaa poikien kanssa niin että Riitta näkisi tytöt samalla kun häntä pannaan.
Valmista tuli, sanoin ja kävin poistamassa tyttöjen suusta pikkarit. No pojat kuka haluaa panna ja ketä? kysyin. Tero sanoi, että haluaisi ensin talon emäntää. Myös Pete halusi talon emäntää. Pankaa sitten sitten yhdessä, sanoin. Nussikaa sitä narttua kunnolla. Minä aloitan Sarista, sanoin. Peten kyrpä oli kasvanut jo täyteen mittaansa ja hän otti Riittaa takamuksesta kiinni, sylkäisi käteensä ja kostutti pillua sillä ja alkoi painaa kyrpää Riitan vittuun sisään. APUA,EI SAA, EI SAA Riitta huusi. Koko suonikas kyrpä oli pian Riitan sisässä. Samalla Tero otti kyrvän käteensä, nosti Riitan kasvoja ylöspäin ja tunki kullinsa Riitan suuhun imettäväksi. IME, IME narttu Tero hoki nussi Riittaa suuhun.Riitta imi kyyneleet valuen. Pete oli päässyt kunnolla vauhtiin ja kunnon naimisen läiske kuului, kun Pete paukutti vartaloaan Riitan persettä päin. Pete otti Riitan paisuneista nänneistä kiinni ja puristeli niitä. Riitta koitti mumista jotain, ilmeisesti nänneihin sattui mutta Teron muna suussa ei saanut puhuttua.
Siinä Riitan naimisen alettua menin Sarin luo. Hain keittiöstä öljyä ja levitin sitä pilluun ja persereiälle. Hän pyysi anellen päästä irti. Otin kaluuni kiinni ja ohjasin sen pienelle peppureiälle. Sari kiljahti kun painoin kaluani sisään pieneen reikään pikku hiljaa syvemmälle. AI AI PLIIS ÄLÄ SATTUU, Sari huusi kovaa. Hanna katsoi kauhun sekaisin ilmein vieressä, kuinka panin Saria. Otin Sarin isoihin rintoihin kiinni. Hieroin ja suutelin niitä Purin kevyesti nännejä samalla kun kaluni oli lopulta uponnut vartta myöden suoleen. Aloin liikuttaa edestakaisin ja kalu avarsi koko ajan enemmän persereikää. Kyllä on tiukkaa teinipersettä, huusin ääneen. Panin kovaa Sarin itkiessä ja voihkiessa tuskasta.
Tero oli jo pian tulossa ja huusi Riitalle että ’ota muija lasti suuhun ja niele’. Tämän sanottuaan Terolta tuli spermat Riitan suuhun, joka koitti kakoen niellä. Väkisinkin sitä valui hiukan suupielistä ohi. Tero otti veltostuneen vielä sykkivän kyrpänsä ulos suusta ja käveli Hannan luo. Avaa suusi teinilutka ja nuole kaluni puhtaaksi, Tero käski. Hanna teki työtä käskettyä ja tunsi oksennuksen nousevan kurkkunsa mutta sai kuitenkin nieltyä sen. Pete alkoi olla jo lähellä huippua, mutta tempaisi kyrvän perseestä pois ja painoi kertasurvaisulla Riitan vittuun. Riitta huusi suoraa huutoa kyrvän tunkeutuessa sisään. Muutama kunnon työntö vielä ja spermat roiskun Riitan vitun sisälle. Petekin kävi puhdistamassa kyrvän Hannan luona. Hyvä putsari tää Hanna, totesi Pete kun Hanna oli putsannut kalun.
Riittaa oli taas naitu kunnolla ja hän katseli kuinka jatkoin Sarin panemista. Otin kyrpäni Sarin perseestä ja painoin hitaasti pilluun. Sari alkoi voihkia. Olisiko narttu alkanut pitää naimisesta? Lisäsin tahtia ja aloin panna kovaa hieroen Sarin rintoja. Olin jo laukeamassa niin vaihdoin toiselle puolelle pöytää ja käsin Saria imemään ja nielemään mällin suuhunsa. Työnsin koko kyrvän suuhun ja laukesin voimalla huutaen nautinnosta. Sari kakoi ja nieli spermat kyyneleet valuen.
Niin hyvä illallinen, että taidan santsata, totesi Pete. Olimme kaikki saaneet kunnolla ja katselimme kuin illallinen oli kauniisti katettuna edessämme. Voitaisiin levätä hetki ja sen jälkeen voitaisiin joukolla antaa Hannalle kyrpää, sanoin pojille. Hanna katsoi minua pelokkaasti ja Riitta huusi, että LOPETTAKAA SIAT. Päätimme pitää tupakkatauon
jatkoa seuraa päätösosassa III Orgiat päättyy

4 kommenttia viestissä: “Vaimoa ja sen tytärtä osa II Sari mukaan ja joukkopanoa”

 1. kiimamittari says:

  Saan kirjoituksistasi tosi kovat kiksit. Jatka ihmeessä samalla tyylillä!

 2. kiimamittari says:

  Saan kirjoituksistasi tosi kovat kiksit! Jatka samaa rataa!

 3. Hula Hula says:

  Olihan tämä sairas, mutta samalla tosi kiihottava!

 4. TrickyDicky says:

  Hölynpölyä

Kommentoi

top