search
top

Alistettuna Domina Kiiran kammiossa osa II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 2.12 out of 5)
Loading...

OSA II Kiiran kammiossa

Heräsin kammiossa. En oikein tiennyt kauanko aikaa oli mennyt. Suussani maistui vieläkin Helenan kusi. Minut oli teljetty rautaiseen häkkiin alasti ja käsiraudoissa kahlehdittuna. Tunsin jotain perseessäni. Ilmeisesti se oli anaalitappi. Sellaisia käytetään kai persereiän levityksessä.
Hetken siinä ihmeteltyäni ovi aukeni ja Kiira ja Helena astuivat sisään. Kiiralla oli isokokoinen strapon jalkovälissään. Musta suonikas tekokyrpä, jolla pituutta varmaan 35 cm ja paksuutta ainakin 5cm.Ei kai vaan tuota oltu minuun käyttämässä? ajattelin. Jaaha täällä ollaankin jo herätty, kiira totesi. Helena seurasi Kiiran perässä kasvot punottaen. Helena sanoi, että oli muuten aika hyvä toi Dan. En ymmärtänyt mitä hän tarkoitti. Naiset päästivät minut häkistä ja taluttivat kaulaan kytketystä koirapannasta minut gynetuolin tapaisen laitteen viereen. Kiira käski minut nousta siihen. Kyllä Madam, sanoin. Huorasi alkaa oppia tavoille Helena totesi. Pian olin selälläni kapean pukin päällä ja jalkani levitettiin levälleen yläviistoon nilkkaan kytkettyjen ketjujen ja taljan avulla. Perseeni oli siinä tarjolla. Yläkehoni makasi leveämmän palkin päällä. Pian Helena tuli ja laittoi käteni pääni sivuille ja laittoi kaulaa ja käsiä varten kolotetun puupalkin käsieni ja kaulani päälle. Olin lukittuna jonkinlaisen gynetuolin ja jalkapuun yhdistelmään. En päässyt liikkumaan mihinkään.
Pian Helena tuli levittäen vittuaan naamani päälle ja käski nuolla. Silloin tajusin mitä Helena oli tarkoittanut Danilla. Helena oli nainut Danin kanssa ja sen spermat olivat nyt Helenan vitun uumenissa. Helena levitti häpyhuuliaan ja Danin sperma alkoi valua sieltä. En voinut kuin nuolla sitä. Olin oksentaa. Nuole huora sitä vittua kunnolla, Persereikää kanssa, Helena sanoi ja istutti koko alapäänsä naamalleni, etten pystynyt kunnolla hengittämään
Samalla tunsin kun Kiira otti anaalitapin pois. Huh, helpottaa. Kiiran runkkasi parilla sormellaan peräaukkoani ja tunsin, kuinka hän laittoi rasvaa sinne. Pian oli jo 3 sormea päällekkäin sisälläni. Sitten se loppui. Kiira oli kuitenkin vain valmistellut tulevaa. Kiira otti reisistäni kiinni ja alkoi työntää sitä jättimäistä straponia suoleeni. AI SATTUU kiljaisin, kun Kiira työnsi muutaman sentin sisälle. Hiljaa huora, Kiira komensi. Samalla tunsin kuinka pikku hiljaa strapon painui yhä syvemmällä. Kyllä tänne perseeseen mahtuu, vai kuinka? kysyi Kiira. Kyllä Madam, vastasin ja purin hammasta. Silloin silmissäni säkenöi. Kiira survaisi parilla kunnon työnnöllä tekokyrvän pohjaan niin syvälle kuin meni ja alkoi panna hyvässä tahdissa. Olin pyörtyä kivusta. Olin kahden dominan armoilla.
Helena nuoletti vittuaan ja runkkasi sitä samalla. Nuole, Nuole ime klittaa noin hyvä narttu, Helena totesi kun karvaisesti isosta vitusta kiimainen lima valui suuhuni ja Kiiran käyttämä Strapon avarsi peräaukkoani. Kiira totesi, kyllä tämä on ihan hyvä persehuora. Taidetaan saada vielä fistatakin sitä tänään. Siis perseeni ei kyllä kestäisi nyrkillä tapahtuvaa fistausta. Siinä kun oli pantavana niin ovi aukesi. Sisälle tuli Dan.
No joko täällä alkaa olemaan hommat hyvässä vauhdissa. Hyvinhän tuo teidän huora on oppinut. Minua panettaa taas, Dan totesi. Helena sanoi, että niin muakin ja nousi mun naamani päältä. Kostutappa huoraseni mun kyrpää hiukan sanoi Dan ja lykkäsi kulliaan suuhuni. Se oli valtava. Noin, oikein hyvä, kielellä vielä siitä päästä, ime sitä huora, sitähän sä haluat kuitenkin, Dan sanoi. Helena nosti sen lukitusparrun , joka lukitsi kaulani ja käteni, mutta laittoi kaulani ketjulla kiinni siihen alustaan. Sain liikutettua sitä sen verran että yletyin nuolemaan Helenan reikiä ja Danin kullia. Helena tuli hajareisin päälleni takaisin, levitti vittuaan ja Dan alkoi panna Helenaa takaapäin. Näin kuinka Danin valtava kalu painautui Helenan vakoon. Nuole Helenan vittua ja persereikää ja Danin kullia ja palleja, Kiira käskytti ja samalla kiihdytti panoani straponilla. Perseeni oli haljeta tuossa ryskytyksessä.
Dan pani Helenaa ja Helena alkoi vavista. Tiesin että Helenan orgasmi oli pian tulossa. Dan laski itseään alemmas niin että pallit tulivat suuni eteen. Nuole palleja, ime niitä, Kiira komensi. Molemmilla alkoi orgasmi lähestyä. NYT TULEE Dan huusi ja samalla myös Helena alkoi täristä. Nyt nuolet joka pisaran vitusta ja kullista, Kiira komensi. Sitä kyllä tulikin runsaasti. Sperman ja kiimaisen liman yhdistelmä täytti Helenan vitun ja minun piti nuolla se kaikki. Samalla Kiira otti Straponin suolestani. Nuoltuani Helenan puhtaaksi Kiira tuli luokseni strapon tanassa. Nyt sitten nuolet tämän straponin kanssa. Sanoin, etten voi. Se on ollut anaalissa ja on rasvainen. Muutama ruoskanisku palleille ja perseelle teki selväksi kuka käskee. En voinut muuta kuin nuolla persereiässäni ollutta tekokalua.
Lopuksi Dan tuli vielä naamani päälle ja käski imeä kalun puhtaaksi. Minut oli nöyryytetty kunnolla!
Kiira irroitti minut lukituksista ja talutti minut kaulahihnasta vetäen suihkutilaan. Sielläkin oli orjia koulutettu koska seinillä oli kiinnitysremmejä ja koukkuja. Dan ja Helena seurasivat perässä. Kiira käski minut suihkun lattialle ja asetteli pääni suihkukaivon vierelle. Kiira otti straponvyön pois ja pikkarit pois jalasta. Hän asettui naamani päällä hajareisin. Näin Kiiran pillun sykkivän ja tiesin mitä oli tulossa. Samalla alkoi tippoja tulla ja lopulta vitusta alkoi virrata kunnon keltainen kusinoro suoraan naamalleni. Suu auki ja niele, Kiira komensi. Nielin minkä voin. Sen jälkeen tuli Helena mutta ei tyytynyt pelkästään hajareisin asentoon päälläni vaan varmisti pissan juomisen istumalla naamalleni suoraan ja laittaen pillunsa suoraan suulleni ja alkoi kusta painaen päätäni niin kovaa pillua päin että olin tukehtua. Danilla ei onneksi ollut hätä ja säästyin siltä.
Seuraavaksi minut talutettiin takaisin isoon kammioon. Siellä odotti jo jonkinlainen voimistelussa käytetty hevospukki mutta lyhempi. Minut laitettiin makaamaan siihen vatsalleni. Jalat ja kädet sidottiin pukin jalkoihin. Olin siinä taas perse pystyssä ja pääni tuettu pukin toisessa päässä tuella kasvot eteenpäin.
Hetken päästä näin kun Kiira asteli lähemmäs kumihanskan ja vaseliiniurkin kanssa. Onneksi Kiiralla oli pienet kädet. Dan asettui eteeni ja alkoi runkata kaluaan kuntoon naamani edessä. Yhtäkkiä Dan käveli taakseni, levitti rasvasta liukastunutta persereikääni ja painoi terskaansa sisälleni ja alkoi painaa syvemmälle ja syvemmälle. Olin miehen pantavana. Dan otti lanteistani kiinni ja painoi niin pohjaan kun pystyi kovaa tahtia. Hetken päästä Dan lopetti ja siirtyi taas naamani eteen. Samalla Kiira tuli Danin viereen laittoi hanskat käteensä ja hieroi vaseliinia niihin. Tiesin että perseeni saisi nyt kunnon käsittelyn. Armoa, Armoa Madam anelin. En halua fistausta. Pyyntöni meni seinille. Kiira hymyili pahaenteisesti. Nyt saat sitten kunnolla tavaraan perseeseen huora, Kiira sanoi ja nauroi. Kiira meni taakseni ja samalla Dan työnsi kyrpänsä suuhuni ja alkoi nussia pitäen pääni takaa kiinni. Kiira laittoi ensin kolmen sormea sisään ja alkoi sitten painaa pikku nytkytyksin koko nyrkkiä perseeseeni. Reikäni venyi ja kipu tuntui yhä enemmän lopulta Kiiran nyrkki sujahti rystysiä myöden suoleeni ja alkoi rytmikkään työnnön. Kiira runkkasi mua samalla kun pani toisella nyrkillä perseeseen. Dan alkoi jo lähestyä orgasmia. Samalla tunsin sperman maun suussani ja Dan laukesi syvälle kurkkuuni. Oksennus meinasi tulla. Piti pääni kiinni itsessään joten kaikki oli nieltävä. Lopulat Danin veltto veltto kulli poistui suustani.
Seuravaksi Kiira otti kätensä pois persereiästä ja Helena tuli tilalle. Nyt sitten saat tuntea miltä naisesta tuntuu synnytys, Helana sanoi ja nauroi sadistisesti. Helenalla oli paljon isompi käsi kuin Kiiralla. Helena alkoi työntää nyrkkiään perseeseeni. Ei se voi mahtua ajattelin. Valtavaa paine ja kipu tuntui perseessäni, kun Helena survoi nyrkkiään sisään. SATTUU, APUA , LOPETTAKAA, EI, EI; MAHDUUUU. Helenan nyrkki painui sisääni ja perseeni oli aivan turvoksissa ja aukkoni levinnyt. Helena runkkasi kuliani ja pani toisella sisään perseeseen. Lopulta sain orgasmin ja Helena veti kätensä pois takamuksestani. Jokos alkaa Minna olla huoralla halut tyydytetty? Onkos kivaa leikkiä tyttöhuoraa. Saat kyllä lisääkin jos haluat, Kiira sanoi. Ei Madam. Riittää.
Siinä olin raiskattuna limat valuen isonnetusta persereiästäni. Hiukseni yltä päältä kusessa, suuni ja naamani spermassa ja perse puhki nussittuna. Jäin yksin sidottuna kammioon.

Yksi kommentti viestissä: “Alistettuna Domina Kiiran kammiossa osa II”

  1. BT says:

    Ykkösosaa parempi. Vähän sais kappalejakoja olla lukemista helpottamassa.

Kommentoi

top