search
top

Vaimon siskoa ja sen tytärtä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (107 votes, average: 2.98 out of 5)
Loading...

Vaimon siskoa ja sen tytärtä

Tarina sai alkunsa vaimon siskon Riitan vietettyä meillä yötä pari kesää sitten. Olimme ottaneet illalla huikkaa, käyneet kolmisin kaupungilla. Illalla tultiin sitten kotiin ja otettiin hiukan lisää ja juteltiin kuulumisia. Vaimo sitten väsähti ja meni yöpuulle. Jatkoimme Riitan kanssa jutustelua ja katselin siinä humaltuneena Riitan perää tiukoissa trikoissa ja rinta-aukkoa, joka näkyi kivasti push-up liivien painaessa niitä yhteen. Kieltämättä olisi tehnyt mieli panna saman tien. Riitta on 55 vuoden ikäinen mutta ihan mukavan oloinen kisu. Siis aika pystyt rinnat ja tiukka perse vielä ikäisekseen. Menimme sitten kanssa nukkumaan muutaman lasin jälkeen. Riitta oli kuitenkin mielestäni hiukan jo antanut signaalia minulle jo silloin….

Riitta nukkuisi viereisessä huoneessa ja sain pidätellä itseäni, etten lähtenyt sinne yöllä kokeilemaan pelikenttää. Kävin kuitenkin vielä sanomassa hyvät yöt ja halasin häntä ja kiitin illasta.

Normaalisti heräsin kuten aina ajoissa ja laitoin aamupalaa. Kävin kurkkaamassa mitä Riitalle kuului. Siellä hän vielä nukkui pitsisessä yöasussa. Olisi niin tehnyt mieli ’Riitan piirakkaa’. Sitten myöhemmin hän heräsi ja kävi syömässä laittamaani aamupalaa. Aamulla hän ja vaimoni joivat sitten vielä kahvia ja juttelivat terassilla. Kävin vierashuoneessa ja näin Riitan pikkarit ja rintsikat tuolin reunalla ja halusin nuuhkaista niitä, kuten sitten teinkin. Runkkasin samalla itseäni mutten lauennut. Pian sen jälkeen he palasivat sisälle ja meni itse käymään pihalla. Palatessani oli Riitta mennyt vessaan pesulle ja jättänyt vahingossa tai sitten tahallaan oven auki. En tiennyt ensin, että hän oli vessassa ja yllätyin perusteellisesti, kun oli rinnat paljaana siinä pesulla. Sanoin ’Sorry, en huomannut, että olit siellä’. Riitta ei hätkähtänyt siitä. Sen verran kuitenkin ehdin nähdä, että aika ihanat rinnat olivat ja varsin kookkaat pystyt nännit. Riitta sanoi, että ei haittaa, että näin, koska hänellä on sellaiset vanhan ämmän tissit jo.

Tätä myöhemmin pohtiessani tulin johtopäätökseen, ettei se ollut vahinko vaan selkeä halu häneltä. Pidän pyöräilystä ja päätin polkaista kesäisenä hellepäivänä Riitan luo vajaat 30 km ja kokeilla josko saisi. Jos ei muuta niin aamukahvia. Vaimo oli töissä ja itse olin lomalla, joten aikaa oli yllin kyllin.

Päästyäni perille oli pyöräilyhousuni aika pullotuksessa pelkästä ajatuksesta päästä pukille Riitan kanssa. Soitin kelloa n 10 aikaan ja Riitta tuli avaamaan oven. Hänellä oli vaalea ohut yöpaita päällä ja valkoiset pikkarit päällä, jotka näkyivät hieman aamupaidan läpi. Sanoin että poikkesin kun ajelin ohitse. Jos kahvia saisi. Kyllä saa, Riitta sanoi. Hän kertoi myös, että hänen miehensä Timo on reissussa viikon verran ja 14v tytär Hanna kaverinsa luona ja palailee vasta myöhemmin ja nuorin eli Kati 12 V oli leirillä, että hän on sitten yksinään. Nyt alkoi viisari värähtää pystyyn alakerrassa entisestään. Ajatus panosta kiihotti ja syke nousi.

Päästyäni sisään häpeilemättä vielä hieroin kaluani Riitan ollessa keittiössä laittamassa kahvia. Halusin sen pystyyn näyttääkseni Riitalle erektiotani. Kysyin Riitalta, että voisinko käydä suihkussa, kun oli tullut hiki enkä haluaisi haista sisällä. Riitta sanoi, että kyllä se käy ja sanoi, että mene saunaan päin niin tuon pyyhkeen. Menin pukuhuoneeseen, jonka paikan tiesin jo ennestään. Huomasin, että Riitta oli ilmeisesti ollut pesemässä pyykkejä, kun kopan päällä oli pikkareita ja rintsikoita menossa koneeseen. Päätin ottaa siitä isoimmat mustat rintsikat ja mustat stringit ja nuuhkia niitä. Samalla aloin runkata. Että minä kiihotuin siitä niin paljon ja jännityksestä jos Riitta tulisi..

Ja tulihan se! Molemmat katsoimme hämmästyneenä toisiamme ja Riitta käänsi kasvonsa poispäin punastuen. Änkytin että kiitos pyyhkeestä ja sori ja menin rivakasti pesulle. Pesin itseäni ja jatkoin runkkaamista mutta en halunnut laueta. Ajattelin, että mikäs nyt eteen? Selitys? Pian palasin pukuhuoneeseen ja laitoin pyöräilyhousut jalkaan mutta ilman pikkareita. Pullotus näkyisi paremmin.

Kävelin keittiöön. Riittakin oli vaihtanut asua. Nyt Riitalla oli päällä musta kynähame, mustat sukkahousut ja vaalea ohut paita josta mustat rintsikat kuulsi läpi. Mikä sihteeri! Sanoin Riitalle, että anteeksi äskeisestä. Riitta totesi, että eipä mitään. Sanoi, että oli vaan hämmästynyt, kun ei ole nähnyt pitkään aikaan noin seisovaa kalua. Timoa ei kuulemma enää sellainen vanha ämmä kiinnosta.

Sanoin, että ’älä viitsi, kyllä olet oikea namupakkaus’

Riitta vastasi ’älä nyt viitsi, tällainen rupsahtanut oon’

Riitta toi sitten kahvia ja kaataessa kaula-aukko avautui oikein hyvin minulle, ehkä tarkoituksella? Sen jälkeen hän palasi tiskialtaan viereen selkä minuun päin ja levitti jalkojaan tukevammin haara-asentoon ja alkoi pyyhkiä pöytää niin, että perse keinui. Sanoi sitten, että ’vai kelpaan minä vielä’. Tämä oli merkki!

Otin rohkean aloitteen, laskin housuni alas ja kävelin muna pystyssä Riitan taakse, painoin pullottavan kaluni Riitan hameen takamusta päin ihan persevakoon kiinni ja kouraisin rintoja ja kuiskasin korvaan ’panettaako’ Riitta kääntyi ja silmät aukenivat ammolleen nähdessään seisovan kaluni ja sanoi ’panettaa, mut ei me voida…eihän?’

Kouraisin Riitan hametta reunoista ylös molemmin käsin ja laitoin suoraan käden vitulle ja sanoin kyllä voidaan. Hieroin Riitan pillua ja suutelin häntä suulle ja hieraisin rintoja. Nostin sitten Riitan hajareisin syliini ja kannoin makuuhuoneeseen. Kellistin hänet siihen ja kourin pillua sukkahousujen läpi. Riitta huusi minulle ’pane mua heti, pane kovaa, anna sitä munaa, raiskaa mut’

Enempää ei minua tarvinnut kehottaa. Vedin Riitan hameen pois, revin sukkahousut riekaleiksi jalasta ja laitoin pääni jalkojen väliin. Nuuhkin pikkareita ja suutelin reisiä. Ihana pillun tuoksu tunkeutui nenääni. myös Riitan kosteus tuntui pikkareiden läpi. Hän olisi panovalmis narttuni. Sitten repäisin paidan auki niin, että napit lentelivät. Kivat isot rinnat paljastuivat pitsirintsikoiden osin peittämän. Otin rintsikat auki ja suutelin rintoja. Riitta voihki jo ihan kiimassa. ’tää on niin väärin, mutta ihanaa saada kunnolla kyrpää pitkästä aikaa. Nussi mut puhki’ Riitta sanoi.

Riitta sanoi ’kurkkaa tuonne yöpöydän laatikkoon’. Katsoin ja siellä oli pari dildoa, liukkaria 3 tuubia ja 3 paria käsirautoja. Riitta sanoi ’hae keittiön siivouskaapista narua ja sido mun jalat kanssa. Niin tein.

Käänsin Riitan mahalleen, laitoin käsiraudat käsiin ja ne metallikehikkoisen sängyn päätyyn kiinni. Jalat sidoin kulmatolppiin kiinni eli siinä oli Rouva x asennossa valmiina tarjottimella. Revin pikkarit jalasta ja laitoin liukkaria persereikään. Työnsin sormella sisään kunnolla. Riitta huusi ’pane mua perseeseen, Timo ei koskaan pane. Haluan tänään kyrpää perseeseen’

Sanoin ’kyllä pannaan ja joka paikkaan muuallekin’

Levitin pakaroita ja painoin pari kertaa puoliväliin ja sitten ryskäytin koko kyrvän anaaliin. Riitta huusi ’Ihanaa Eki pane mua lujaa, pane pane, raiskaa mut , otan sulta suihin , vittu vittu kun tuntuu hyvältä’ Ihan kun ei olisi saanut ikuisuuksiin tai sitten oli oikea nymfo.

Suonikas kyrpä painui suoleen tahdilla mutta en halunnut tulla perseeseen. Hieroin rintoja ja klitorista samalla. Tuntui tosi hyvältä. Unelmani oli täyttynyt.

Halusin muutakin joten, aukaisin siteitä ja kiinnitin sitten takaisin ranteet sängyn päätyyn ja sidoin jalat takaviistoon käsiin päin ja siinä oli Riitta jalat koukussa. Siinä oli pantava paketti karvainen tussu edessäni. Nuolaisin Riitan pillua ja tungin kieltäni sisään imin klitorista. Riitta voihki ja huokaili. Ennen pilluun panemista annoin Riitalle kuitenkin ensi kyrpää suuhun. Oli tosi ammattilainen kyllä imutuksessa. Imi myös palleja. Sitten siirryin kyrpäni kanssa mättäälle. Nuolin vielä Riitan vittua märäksi ja se olikin oikein hyvä suolainen torttu. Sitten asetin kyrpäni vitulle ja aloin painaa. Nussin ja nussin Riitan huohottaessa ja hokiessa koko ajan ’pane mua vittuun’

Sanoin Riitalle että oon pian tulossa ja Riitta huudahti  että älä sitten päästä sisään kun ei mitään ehkäisyä ja saattaa olla oikee hetki silleen. Rauhoitin ja sanoin, että älä huoli saat mun mällit sun suuhus. Survoin Riittaan sisään ja huusin ’ panen sua saatanan narttu’ ja ’ saat kyrpää huoran vittuusi ja joka reikään’ Sen sanottua Riitta alkoi vavista ja sai orgasmin. Olin kanssa tulossa ja sanoin Riitalle että nyt suu auki spermat tulee suuhusi.

Suu avoinna ja sinne sisään. Riitta imi omia pillulimojaan ja laukesin kunnon ryöpyllä Riitan suuhun. Riitta näytti spermalastia kielellä ja nielaisi sen. Sanoi ’ kiitos Eki oli ihanaa. Samalla kuulin kun ulko-ovi kävi. Hämmentyneenä katsoimme molemmat toisiamme. Kuka?? Pian kuului ääni eteisestä ’Heippa äiskä, tulin jo kotiin kun Sarin piti mennä hammaslääkäriin’. Se oli Hanna, Riitan 14v tytär. Riitta kuiskasi, että laita makuuhuoneen ovi kiinni hiljaa. Huusi Hannalle että ’selvä’.

’Pelattiin tennistä Sarin luona ja nyt meen suihkuun. Tuli niin hiki. ’ Hanna sanoiKatsoin Riittaa silmiin ja nousin hänen päältään. Riitta pyysi aukaisemaan sidokset. Sanoin, ettei hätiköidä. Riitta ihmetteli ja toisti pyyntönsä. Sanoin Riitalle, että käyn vessassa. Riitta oli pelokkaan näköinen. Kuulin jo suihkun olevan päällä pesuhuoneessa ja menin pukuhuoneeseen. Siellä oli tuoreet teinipillun päällä olleet valkoiset stringit ja mitkä rintsikat. En tiennyt, että Hannalla oli jo noin isot 85 D kupit! Oli pakko haistella hieman pilluviivaa joka näkyi vaaleissa pikkareissa. Otin pikkarit käteeni ja runkkasin niitä kyrpääni vasten. Kävelin varovasti ovelle ja kurkistin sisään. Hannan vartalo oli upea. Katsoin kyrpä tanassa kuinka hän pesi itseään. Alapäässä vaalea hento karvakolmio. Rinnat ihan pystyssä ja nännit sojottivat kun nortinnatsat.

Päätin hiippailla takaisin Riitan luo vielä. Näytin Riitalle Hannan pikkareita ja sanoin että onpa Hannasta tullut seksikäs teini. Riitta punastui ja sanoi, ’et kai käynyt siellä?’ Sanoin, että totta kai piti nähdä Hanna kun ei oo nähty hetkeen. Nuolin Hanna pikkareita Riitan nähden ja menin Riitan päälle ja aloin uudestaan panemaan Riittaa. Riitta vastusteli ja sanoi, että ’päästä nyt mut irti näistä, pliis’ Sanoin että oo vaan rauhassa etkä huuda kiimassa ja jatkoin panemista. Riitta ynisi hiljaa. ’Äippä, missä oot’ kuului pian Hannan huutaessa. Riitta tuli pelokkaan näköiseksi ja sanoi ’ oon täällä makkarissa mutta laita päälle niin tulen tekee ruokaa pian’.

Riitta katsoi minua anelevasti aukomaan köydet ja käsiraudat. Panin kun mitään ei olisi ollut. Otin Riitan nänneistä kiinni ja sanoin, että koitahan olla hiljaa ja hymyilin. Puristin kovaa nänneistä, jolloin Riitta ei voinut olla hiljaa vaan huusi ’ai ai sattuu, lopeta’ Sitten kuului askeleita. Hanna oli tulossa. Lisäsin panoa. Kyrpä ja ja pallit hakkasivat Riitan pillua.

Hanna aukaisi oven ja mikä näky. Punaiset pikkarit ja pitsirintsikat päällä. Hanna huusi ’mitä helvettiä teette Äiskä ja Eki. Ei voi olla totta’. Nousin kulli pystyssä pukilta ylös ja sanoin Hannalle että ’pannaan äitis kanssa kunnolla, kun isäsi ei pysty’. Hanna sanoi ’hyi hitto, kerron kyllä tästä iskälle’. Otin Hannan pikkarit sängyltä ja näytin niitä. Hanna kysyi ’ onks no imun senkin pervo?’ Vastasin, että ’on ja sulla on ihanat rinnat ja pillu. Katselin sua pesulla ja runkkasin samalla ja nuolin sun pikkareita. ’Vitun pervo’ huusi Hanna. Samalla nappasin Hannaan kiinni ja heitin sängylle Riitan viereen selälleen ja hyppäsin päälle. Riitta huusi ’älä tee Hannalle mitään’.

Hanna vastusteli mutta otin sängyllä olleet käsiraudat ja laitoin Hannan sänkyyn kiinni käsistään. ’Mitä sä pervo oikein teet, päästä mut irti’ huusi Hanna. Hieraisin sormella Hannan pientä pillua pikkareiden päältä. Hanna kalpeni ja alkoi rimpuilla entisestään. ’Taidan saada tuoretta teinipillua tänään’ sanoin. ’ÄLÄ, EI , en halua’ Hanna sanoi . Riisuin Hannan rintsikat pois. Siellä oli ihanat rinnat, jotka pompahtivat ulos. Laitoin pääni Hannan jalkoväliin ja nuolaisin pillua pikkareiden läpi. Ihana teinipillu. Pikkareita en ottanut nätisti pois vaan revin ne pois. Olin ihan kiimassa. Äitiä ja tytärtä samalla kertaa. Nyt ei ollut enää paluuta. Otin puhelimeni ja laitoin videonauhoituksen päälle kamerasta ja sanoin, että jos kerrotte kellään niin nämä jutut on netissä otsikolla ’Äiti ja tytär pitävät huoraamisesta kimpassa’ ja teidän osoite sitten ohessa kanssa. Tietää sitten kaikki pervot tulla yökylään heh, heh.

Menin Hannan eteen ja lykkäsin kullini suun eteen ja käskin nuolla. Hän kieltäytyi ja läimäisin poskelle ja toisin käskyni. Hanna alkoi imeä. ’Oi kun osaat hyvin pikkunarttu. Onko äitisi opettanut?’ totesin. Työnsin kyrpäni niin syvälle kun pystyin. Panin Hannan suuta ja Riitta itki vieressä ja aneli lopettamaan. Totesin että vastahan tässä alettu ja kaikki reiät käydään läpi.

Hetken suuseksin jälkeen aloin nuolla Hannan pillua imin klitorista ja levitin haaroja lykätäkseni kyrvän sisään. Riitta ja Hanna anelivat päästä irti. Olin päättänyt raiskata tämän teinipillun kunnolla.  Työnsin sormen sisään Hannan sisälle ja tunsin kuinka joku pisti siellä vastaan. ’Oletko neitsyt?’ Kysyin Hannalta. ’kyllä’ vastasi Hanna nyyhkyttäen. ’ihanaa, saan puhkaista sut ekaa kertaa’ sanoin. Aloin painaa kyrpääni Hanna sisään. Hanna itki ja kiljui ja pisti vastaan mutta väistämätön oli edessä. Immenkalvon puhkaisu.

Painoin pikkuhiljaa sisään ja lopulta se antoi periksi. Tunsin kyrvässä kuumaa nestettä ja koitin sormella ja näytin Hannalle ja Riitalle. Nyt se on puhki. Nyt alkaa kunnon panot. Painoin niin pohjaan kun pystyin ja Hanna ulisi, itki ja pyysi lopettamaan. En voinut, koska teki todella hyvää. Huusin Hannalle että pian tuun. Purkauduin ja lastia tuli vaikka juuri olin Riittaa pannut. Olin siementänyt Hannan. Hanna itki eikä enää vastustellut. Sperma valui ulos Hannan pillusta.

Päästin Hannan irti käsiraudoista ja käskin menemään Riitan naaman päälle istumaan, jotta äiti saisi nuolla tyttären immenkalvon puhkaisun veret ja mun spermat. Hanna ei halunnut joten otin Hannan poikittain syliini ja annoin sängyllä lojuneesta vyöremmistä pakaroille. Itkun jälkeen hän suostui. Käskin Riitan nuolla ja hän totesi ’ et voi olla noin julma’. Käskin nuolla sekä vitun että persereiän tai panisin Hannaa vielä kunnolla perseeseen ilman liukkaria. Riitta alkoi nuolla ja itki. Samalla panin Hannaa taas suihin ja hän imi kaluani kiltisti nyyhkyttäen. Nuolemisen jälkeen laitoin Hannan kiinni taas käsirautoihin.

Sanoin Hannalle että katsos miten fistaan äitiäsi vittuun. Saa nähdä mahtuuko koko käsivarsi sisään. Kauhun ilmein sekä Riitta että Hanna seurasivat kun laitoin liukkaria käteeni. Sanoin Riitalle että älä jännitä tai voi sattua. Työnsin ensin pari sormea sisään. Riitta alkoi voihkia. Laitoin vielä 3. sormen mukaan ja pikku hiljaa aloin työntää syvemmälle ja syvemmälle. Samalla hieroin klitorista. Riitta alkoi ynistä nautinnosta. ’Äiti tykkäätkö sää tosta fistauksesta?’ Hanna kysyi. ’Joo hiukan, mut tää sattuu’ vastasi Riitta. Vittu alkoi antaa periksi ja pian koko käteni oli rannetta myöden vitussa. Nyt alkoi kunnon survominen.

’AI SATTUU, MUT IHANAA, RAISKAA MUT’ huusi Riitta ja lopulta sai valtavan orgasmin ja vitun syke tuntui kädessäni. Käsi meinasi puristua sen sisälle. Otin limaa ja liukkaria valuvan käteni pois vitusta ja Riitta huokaisi syvään. Siirryin sitten Hannan luo ja laitoin sitten sormeni Hannan persereiällä. ’Älä, lupasit’ huusivat Hanna ja Riitta yhdessä. ’Pitäähän Hannan nyt saada kyrpää perseaukkoon. En fistaa sinne…ainakaan vielä’ sanoin ja nauroin sadistisesti.

Levitin väkisin Hannan reidet ja asettelin kyrpääni persereiälle. ’Nyt raiskaan sun perseen Hanna’, sanoin. Hanna alkoi itkeä ja pyysi lopettamaan. Aloin työntää pikkuhiljaa kyrpää sisään ja oli muuten tiukka ennen tätä ei jälkeen. Hanna itki ja kiljui kivusta. ’SATTUU, LOPETA, AU AU AU LOPETA SATTUU’ huusi Hanna. ’Turpa kiinni pikkuhuora. Puristin rintoja samalla ja nipistin nännejä. Hanna huusi täyttä itkuhuutoa ja meikit valuivat kasvoissa kyynelten virrassa. Saat namia nyt ja rynkytin kunnes spermat lopulta tuli suoleen ja valui sieltä lakanalle. Hieman vertakin tais tulla lakanoille. Anaalissa voi tuoreeltaan paikat hiukan revetä.

Lopulta putsasin itseni ja kävin suihkussa. Palasin suihkusta. Molemmat naiset olivat vielä sängyssä kiinni. Sanoin, että otan tuosta Timon vaatteita ja lähden hiukan baariin ja palaan sitten myöhemmin illalla. Jatketaan sitten taas. Kai teitä narttuja aina panettaa vai totesin nauraen. jatkoa seuraa….

9 kommenttia viestissä: “Vaimon siskoa ja sen tytärtä”

 1. TE-toimisto says:

  Tää kyllä hajosi loppua kohden

 2. Slavemaster says:

  Mietityttää tuo äidin ikä. 43 (55-12) on varsin korkea ikä synnyttää ja 55-vuotias harvemmin pelkää raskautta. Mahdollista toki, mutta 45 kuulostaisi uskottavammalta.

  • SUNSEX says:

   Ei mitenkään erikoista tuo ikä.
   Että kaikki jotka heilutte ilman kumia niin nainen voi tulla raskaaksi vielä vanhempanakin 🙂

 3. JormaErä says:

  Vittu että oli paska novelli. Kuulostaa joltain 12v pojan fantasioilta

 4. gcc says:

  Tää perkelöityi kyllä nollasta sataan aika äkkiä.

 5. Hula Hula says:

  Huh huh! Lisää vaan!

Kommentoi

top