search
top

Alistettuna Domina Kiiran kammiossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 2.25 out of 5)
Loading...

Alistettuna Kiiran kammiossa

Elettiin keskikesän aikaa Turussa ja olin pukeutunut suoriin housuihin ja pikeepaitaan.

Olin seurannut netistä dominatreffejä tarjoavaa sivustoa ja lopulta päätynyt kirjeenvaihdon kautta Domina Kiiran etuovelle. Jännitti hieman koska en ollut tavannut häntä ennen ja kokemukseni vastaavasta oli vain jossain nuhruisessa seksiliikkeessä suoritettu piiskaaminen ja sormipanoa perseeseen. Nyt saisin jotain enemmän? Olin Kiiralle kertonut, että haluaisin hänen sormettavan minua ja samalla runkata, haluaisin myös piiskaa hiukan ja haistella pikkareita ja hän voisi jopa istua kasvojeni päällä. Voisin ehkä jopa hieman pukeutua tyttömäisesti lisäksi. Olisin kiinnostunut myös vanhemmista rehevistä naisista, jos sellaista sattuisi näköpiiriin.

Olin käynyt suihkussa ja sheivannut alapäätäni hätäisesi, joten muutamia karvoja oli jäänyt vielä jäljelle. Kiira oli käskenyt tämän tekemään. Lisäksi oli laittanut minulle runkkaus ja panokiellon 2 viikkoa aiemmin. Paine oli siis jo kovat ja kyrpä tietenkin jo hyvässä seisakissa.

Soitin ison punaisen oven vieressä olevaa ovikelloa. Kuulin kuinka joku oli tulossa ja askeleet lähestyivät, kunnes ovi aukeni. Yllätykseni se ei ollutkaan nainen vaan mies! Mies sanoi, että on Kiiran hovimestari Dan ja ohjaavansa kävijät eteenpäin Dominalle. Mies oli n 190 cm ja varsin lihaksekas. Arvelutti hieman mennä sisälle mutta tänne asti oli jo tultu niin miksi ei.

Kävelimme pitkää tummaa käytävää eteenpäin, kunnes saavuimme mustalle nahkapäällysteiselle ovelle, jossa oli painettuna punaisin kohokirjaimin Domina Kiira. Avasin oven ja Dan jäi ulkopuolelle. Huone oli ihan tavallinen konttorihuone.

Näky oli kuitenkin huikaiseva. Näin Kiiran pukeutuneena mustaan korsettiin (joista rinnat pursusivat ylitse), sukkanauhoihin ja pitkiin mustiin vinyylisaappaisiin, joissa pitkät kapeat korot. Pitkät punaiset hiukset ja runsas Domina -tyyppinen meikki tummanpunaisine huulineen korostivat hänen olemustaan. Kiira oli noin 40 vuotias ja runsaat rinnat omaava kaunotar. Kuppikoko varmaan 100 F! Myös perse oli jumalaisen iso. Tunsin kyrpäni kasvavan, kun ajattelin tuota ahteria naamallani.

Kiira sanoi minulle ’Tervetuloa kammiooni, Eki. Olen Kiira ja tutustumme tänään BDSM saloihin. Ensin käymme läpi pelisäännöt. Tässä on sopimus, jonka olen laatinut. Siinä on kuvattu mitä kerroit haluavasi ja voit raksia muita haluja lisää. Lisäksi aina on joitain pientä yllättävää koska muutoin tämä ei olisi dominasessio. Aikaa sessiolle on varattu 3 tuntia, joten kiire ei ole’.

Katsoin listaa. Siellä oli pari-kolme sivullista tavallisesta runkkaamisesta, ryhmäpanoa, steariini hoitoa, ihan rankkaakin neulojen pistämisestä kulliin ja palleihin. Valitsin listalta lisäksi steariinihoidon, tyttöilyn ja sitomisen x paaluun. Sopimuksessa oli lisäksi paljon muita kohtia, joita en jaksanut lukea koska olin jo niin kiimassa. Allekirjoitimme sen ja sovimme Kiiran kanssa turvasanaksi PUNAINEN. Jos siis tulisi jotain, josta en pidä.

Tämän jälkeen Kiira ohjasi minut seuraavaan huoneeseen, jossa oli runsas valikoima kaikkia vaatteita ja välineitä, muttei mitään isoa laitteita. Kiiran kertoi, että pian aloitamme ja käski minun valita vaatteet. Riisuin omat vaatteeni tuolille ja laitoin päälleni rintaliivit, mustat ohuet stringit, pitsiset sukkanauhaliivit ja lyhyen kynähameen, vaalean paidan sekä konttorinaisen korkkarit, tosin vain 5cm koroilla. Vaatteissa oli vetoketjut, jotka saisi siis helposti auki ja pois päältä. Stringit oli takaa niin pienet että upposivat persevakooni. Kaiken kruunuksi laittoi Kiira päähäni lyhyen punaisen peruukin.  Sitten vielä meikkaus. Huulipuna, ripsiväri, poskipuna (jota tuli huoramaisen reilusti) ja korvikset. Katsoin peiliin ja näytin tosi pornolta ja halvalta huoralta kuin vaan mies voi näyttää.

’No niin nyt olet valmis huoratyttö käsittelyyn. Nimesi on tästä lähtien Minna ja tottelet minua. Puhut vain, kun kysytään ja vastaa minulle aina KYLLÄ MADAM. Mennään kammiooni’ Kiira totesi.

’No miten vastataan? Kiira tokaisi ja läimäytti kovaa kämmenellään perseelle. ’Kyllä Madam’ vastasin.

Nyt alkoi kihelmöidä mitä tuleman pitää….

Saavuimme lyhyen kävelyn jälkeen Kiiran kammioon, joka oli tumma, iso ja täynnä kaikkia käsittely- ja kidutuslaitteita sekä telineitä, joihin saa orjan eri asentoihin. Metallinen häkki kai pidempää sessiot varten vankityrmänä, X paalu suoraan keskellä lattiaa ja jonkinlaiset ketjut roikkuivat siitä ylös kattoon. Lisäksi oli gynetuoli, häpeäpaalu, johon kai laitetaan makaamaan pää ja kädet sidottuna. Lisäksi siinä oli käännettävä pöytä kehoa vasten, jota voi kiertää kehon ylös tai alaspäin. Jalkoja saisi levitettyä ihan spakaatiin asti ketjuilla, johon lenkit oli kiinnitetty.

Seinillä oli piiskoja, ruoskia, suukapuloita, straponeita, todella isoja tekokyrpiä, pesäpallomailoja, kuminaamareita, teräviä rullapiikkejä, köyttä, kaksipäisiä dildoja yms. Melkein kuin hyvin varustellussa seksivälineliikkeessä.

Huone oli valaistu runsaasti isoilla kynttilöillä, joista valui steariinia runsaasti lattialle.

Kiira käski minut x paalulle ja sitoi käteni ja nilkkani paksuilla nahkaremmeillä siihen. Lisäksi kaulaani tuli hihna, joka oli paalussa kiinni.

’No niin, huoraseni, pikku runkkarini’ ’Nyt olet minun eikö?’ Kiira totesi.

’Vastaa huora’ Kiira komensi. ’Meillä taitaa tulla vaikea koulutus kun et vastaa’ Samalla tunsin kipua kun Kiira tarttui hameen alta stringien sisään kovettuneeseen kyrpääni ja palleihin ja puristi kovaa.

’Kyllä Madam’ vastasin nopeasti.

Kiira otti nahkaruoskan seinältä ja toi kolme kynttilää telineessä ihan viereeni. Hän kiersi ympäri minua ja katsoi tutkiskellen minua. Hän tuli eteeni ja nosti hamettani hieman ylös ruoskan varrella. Ruoskan varsi osui ensin kyrpääni. Sitten Kiira siirsi hiukan stringejä sivuun ja työnsi vartta perseaukolleni ja hiukan painoi aukkoa vasten.

’Haluaako pikku runkkari kunnon käsittelyä? Tulet saamaan sitä ja kunnolla senkin huora’ Kiira sanoi hymyillen.

’Kyllä Madam’ vastasin huohottaen.

’Hyvä alat oppia, huora’ Kiira sanoi

Sitten hän avasi paidan vetoketjun ja otti paidan pois päältäni ja nosti rintaliivini ylös. Hän nipisti isoilla kynsillään kovaa molempia nännejäni.

’Ai sattuu’ huudahdin

’Jumalauta nyt turpaa kiinni’ sanoi Kiira ja puristi kovempaa nänniäni. Purin huuliani yhteen ja tuska tuntui.

Kiira meni seinälle ja palasi nänninnipistimet mukanaan ja laittoi ne paikalleen. Nyt kipu tuli pysyväksi muttei niin kovana kuin kynsien välissä oli ollut. Sitten oli hameen vuoro. Vetoketju auki ja riuhtaisu. Hame oli poissa. Jäljellä vain stringit, sukkanauhaliivit sukkineen ja korkkarit.

Kiira tuli eteeni ja kysyi ’haluaisiko pikku huoratyttöni kyrvän runkkausta?’

Vastasin ’kyllä Madam’

’Niin varmaan mutta et vielä saa’ Kiira vastasi. Hän astui pari askelta taaksepäin ja otti ruoskan, jolla sivelsi molempiin reisiini. Purin hammasta, En uskaltanut sanoa mitään. Muutama piiskanlyönti vielä lisää..

KOP KOP kuului yhtäkkiä ovelta, jota en ollut huomannut.

Kiira meni avaamaan oven. Tulija oli vanhempi, todella isorintainen, kenties 110 H kupeilla varustettua iäkäs rouva. Persekin oli valtava. Painoa rouvalla varmaan 120-130 kg. Päällä hänellä ohut kesäpaita, musta lyhyt nahkahame, mustat sukkahousut ja pitkäkorkoiset korkkarit.

’Heippa, tulin sitten kun ilmoittelit, että sinulla on täällä pikku runkkari, joka haluaa nuolla vanhemman naisen vittua ja kaikkea muutakin’ Tulija sanoi.

’Kyllä’ minulla on täällä tällainen Minna huora. Aivan neitsyt vieläpä.’ Kiira sanoi

Rehevä rouva käveli eteeni. ’mmm hyvältä näyttää, ihana pirteä kulli sulla tytöksi’. Olen Helena 62 vuotias maatalon emäntä ja pidän tuollaisista pikku runkkareista, jotka pukeutuvat tytöksi. Olet kuulemma kiinnostunut vanhoista rouvista ja kiinnostunut auttamaan kiimassa. Pidän niin siitä, kun minua nuollaan ja pannaan. Pidät kuulemma myös pikkareitten nuuskimisesta. Sitäkin saat kyllä’ hän sanoi ja nauroi päälle.

’Kyllä’ vastasin. Mietin samalla itsekseni, etten raksinut kyllä pillun nuolemista listasta.

Helana kääntyi Kiiraan päin ja sanoi ’Tässä olisi hiukan tuliaisia huoraasi varten. Toin nipun koivunoksia ja kunnon nippu nokkosia puskasta navetan takaa. On ihan tuoreita, että antaa takuulla kunnon sävärit.’

’En muuten ehtinyt käymään suihkussakaan kuin hätäisesi pesin naaman ja kainalot. Kaikki mehut ja hajut on sitten ehtaa mummokiimaa’ hän sanoi ja nauroi ilkeästi.

’Niin ja sitten mulla alkoi vielä kuukautisetkin just. Ihanaa että sait sittenkin hankittua uskaliaan huoran jolle kaikki käy ilman rajaa. Harvoin ketään suostuu kaikkeen’ Helena sanoi

Sanoin ’Hei ei olut puhetta mistään nokkosista, pillun nuolemisesta. Ja sopimuksessakin oli rajoituksia ja…’

Lauseeni katkesi kun Kiira lämäytti koivurisuilla suoraan munille ja reisille.

’ai ai sattuu’ kiljaisin kivusta, ’PUNAINEN, PUNAINEN’ huusin

’Kuuleppa nyt Minna huorani. Sinä puhut kun annetaan. Teet ihan mitä Helena tahtoo ja haluaa tai minä. Onko selvä!! Siitä sopimuksen lopusta unohtui kait lukea, että kaikki edellä rajattu seksi ja kidutus on poistettu rajoitussäännöistä. Eli unohda se vitun paperi!’ Ei ole mitään punaista!! Olet täysin meidän käytettävissä’ Kiira sanoi.

Samalla hän otti muutaman nokkosen työnsi ne kumikäsinein kyrvälle ja runkkasi että nokkoset pöllysivät ja lopuksi työnsi sormellaan niitä anusaukkooni.

’Halusithan että sua runkataan? Kiira sanoi ilkikurisesti ja lopetti

’Kyllä madam’ sanoin. Purin hammasta ja sattui pirusti. Nyt alkoi pelottaa todella.

Helena tuli eteeni ja riisui paitansa. TODELLA isot rinnat!! Sitten nosti hamettaan ylös jossa mustat pitsi stringit paljastui ja Helena poisti sukkahousut ja stringit jalastaan ja todella iso mustakarvainen kiimasta märkänä kiiltelevä vittu paljastui. Helana pyyhki vielä stringejään vittuunsa ja peräaukkoon ja totesi. ’2 päivää jo olleet jalassa hikisessä navetassakin. Näin vanhempana muutama pissatippakin lirahtelee pöksyihin. Huora, haluatko nuuhkia?’ Helena kysyi

Nyökkäsin ja Helena laittoi pissan kastelemat hikiset stringit naamalleni. Haju oli samalla kuvottava mutta kiihottava. Sitten äkkiä avasi pakottaen suuni ja tunki ne suuhuni.

’mmm’ en pystynyt kuin mumisemaan pikkareiden tukkiessa suuni.

’Mitä sanoit’ Kiira kysyi ja otti hetkeksi pikkarit pois suulta.

’ En halua’ sanoin

Kiira repi stringini pois jaloistani ja alkoi hakata nokkosilla kyrpääni ja hieroi niitä myös anukseen sisälle. Sitten antoi koivuniemen herraa reisille ja rinnoille

Sattui aivan hitosti. Helena kaivoi esitellen vittuaan sormillaan ihan syvältä ja sanoi ’avaa suusi’. Avasin ja Helena tunki vitunlimaiset sormensa kurkkuuni ja Kiira laittoi perään likaiset stringit takaisin. En pystynyt puhumaan ja hädin tuskin saatoin hengittää. Pissa, hiki ja lima maistui suussa.

Sen jälkeen Kiira painoi nappia ja x paalu alkoi kallistua maahan päin. Pian olin sidottuna lattiassa. Kahden naisen armoilla. Olin ihan paniikissa mitä seuraisi ja kuitenkin tämä oli vain alkua kidutukselleni.

’Mitäs Minna tuumaat pikku vahahoidosta, jota halusit niin kovasti? ’ Kiira kysyi.

Odottamatta vastausta Kiira otti lattialta ison kynttilän johon oli kertynyt runsaasti steariinia. Hän kaatoi ensin hieman reisilleni, joita oli juuri piiskattu punaiseksi. Kirvelsi kunnolla. Sitten nänneille loraus sai minut puremaan hammasta kivun takia. Pikkuhiljaa steariini virta lähestyi kyrpääni ja juuri kun pääsi siihen sula steariini loppui. Huokaisin. Turhan aikaisin. Kiira toi uuden kynttilän ja sanoi kyrpä ja pallit saavat ihan uutta litkua.

Huusin suoraa huutoa kun Kiira kaatoi palleille lorauksen. Sitten hän veti esinahkan taakse katsoi minua nauraen  ja kaatoi reilusti suoraan virtsaputken päähän vahaten koko kyrvän .

’No taisi hiukan sattua? Niin se kuuluikin, että tiedät paikkasi täällä minun kammiossa.

Kiira otti seinältä anustapin ja laskeutui viereeni. Hän laittoi hiukan rasvaa sormiinsa. Laittoi yhden sormen sisään sitten toisen ja kun kolmas oli saatu sisään  niin lykkäsi tapin perseeseni perseeseeni. Kipinät lenteli silmissä. Siellä se oli 5cm paksu  ja 12 cm pitkä anustappi. ’Nyt alkaa persereiän esilevityshommat. Tämä on vasta alussa. Näetkö nuo jättimäiset 8 cm paksut 30cm tekökyrvät? Ne tulevat olemaan perseessäsi ennen kuin täältä lähdet’ sanoi Kiira

Helena tuli seisomaan kasvojeni päälle. Nosti nahkahametta, levitti reitensä. En ole nähnyt noin isoa vittua ja häpyhuulia ennen enkä jälkeen. Hieroi sormillaan vittuaan, kunnes limaa alkoi valua sieltä tipoittain.

Sitten hän otti pois stringit suustani ja kaivoi syvältä vitustaan jotain, vetämällä pikkuhiljaa narusta. Yrjö meinasi tulla, kun näin mitä. Se oli verinen Tampax. Käski avaamaan suuni mutta en olisi halunnut mutta minulla ei ollut vaihtoehtoja. ’Imeskele sitä runkkari’ Helena sanoi irvokkaasti ja runkkasi itseään taas.

Maistuuko ’Bloody Helena’ kysyi Helena 5 min imemisen päälle ja nauroi päälle.

Sitten Helena otti Tampaxin pois suustani ja sanoi ’nuole mun vittua saatanan pervo runkkari’

En voinut mitään kun hän laskeutui vitullaan suoraan suuni päälle. Puoli naamaani oli vitun huulten sisällä ja aivan kiimalimasssa.  En vielä kuitenkaan nuollut vaikka Helena käski.

’Kiira, huorasi ei jumalauta nuole’ Helena sanoi.

’Kyllä nuolee, eikö vain Minna’ Samalla hän otti anaalitapin pois ja avasi gynekologien käyttämällä levittimellä peräaukkoani 4-5 cm ja tunki nokkosenvarsia avautuneeseen peräaukkoon. Sitten sulki levittimen ja nokkoset painoivat tiukasti anaalia. Ulisin tuskasta ja aloin nuolla Helena märkää vittua. Olin täysin heidän armoillaan.

’Ihanaa Minna huora. Nuole mun vittua, klitorista. Tekee hyvää mun vitulle. Työnnä kieli sinne syvään sisälle’ kiimasta persettä pyörittävä Helena huuteli.

Helena kiimalimaa valui kurkkuuni ja hän tuntui nauttivan. Samalla Kiira otti nokkoset riuhtaisten perseestä pois runkkasi kulliani hiukan ja alkoi sitten ratsastaa sillä. Saatoin vain haistaa vanhan naisen pissaa ja suuni oli karvoja täynnä. Helena nautti ja käski nuolla syvempää ja imeä klitorista. ’Mä tulen’ huusi Helena ja samassa orgasmilima suihkusi Helenan vitusta suuhuni. ’Nuole ja niele kaikki vittulimat’ Kiira komensi.

’Kyllä Madam’ vastasin. Helena oli todella kostuvaa tyyppiä. Koko suuni oli sitä täynnä ja naama limassa.

Pian Kiira nousi pois kyrvältäni ja Helena siirtyi kyrpäni päälle.

’Nyt sitten laukeat spermasi sisääni pikkuhuora’ sanoi Helena ja alkoi ratsastaa. Samalla Kiira seisoi kasvojeni päällä ja runkkasi vittuaan kunnes istui nuolettamaan sitä. Se maistuikin paremmalta.

Helena huusi ’Nussi mummon vittua narttu. Pane kunnolla.’

Hetken päästä tulin Helenan vitun sisälle. Sperma tunkeutui syvälle sisään.

’Anna tulla kaikki mummon sisään. Ihanaa aah, aah mä tuun.’ Helena huokaisi jälleen

Helena nousi päältäni ja käveli Kiiran paikalleja näin kun spermaani oli vitun huulilla. Helena lähestyi ja tuli taas naamani päälle ja laskeutui suuni päälle ja käski nuolemaan puhtaaksi. Kuvotti mutta ei ollut vaihtoehtoa.

Sperma ja lima valui kurkkuuni. Kaikki piti niellä.

’Haluaisitko suihkuun tämän kaiken päälle’ kysyi Helena

’No ,Kyllä’ sanoin varovasti

Joko se olisi ohi? Niin ajattelin. Harhakuvittelua.

Seuraavaksi Kiira tuli ja asetti suuhuni pannalla kiinni raudat, jotka pitivät suun väkisin auki. Helena tuli taas päälleni

’Sähän sanoit haluavasi suihkua. Annan sitä mielelläni tuollaisille runkkareille ja onkin ehtaa aamukusta kun en ole ehtinyt käydä vessassa sen jälkeen’. Helena laskeutui päälleni mutta ei kiinni asti. Jotta näkisin kun kusi alkaa virtaamaan isojen häpyhuulten välistä. Vittu alkoi sykkiä ja Helena huusi ’Nyt kusi lentää’

En voinut liikkua saati kääntää päätä. Suu auki vaan juoda Helenan pissaa minkä ehdin.

Ja sitä tulikin runsaasti ja koko naamanikin oli kusessa.

’Juo huora juo!’ Kiira ja Helena yhdessä huusivat

Ai kun tekee hyvää saada näin kokematonta huoraa.’ Helena totesi. ’Joo nyt tehdään kaikki temput tälle’ Kiira totesi.

Kiira otti suutuen pois ja toi minulle juotavaa ja sanoi sen desifoivan suuta. ’Juo ja puhdistu’ Kiira sanoi

Join siitä hiukan ja sitten tajuntani hämärtyi. Minut oli huumattu.

Tarinalle on jatkoa jos kiinnostaa niin kerron…..luvassa vielä monta pervoa asiaa

4 kommenttia viestissä: “Alistettuna Domina Kiiran kammiossa”

 1. Sexrabbit says:

  Oli kiihottava tarina. Alko housuissa pullottaa sen verran että oli pakko ottaa pois. Kirjoita seuraavaks sellainen tarina missä olis enemmän pissajuttui

 2. BT says:

  Menkkajutut kun jättäis pois ja överiks menevät nokkoshommat ni olis parempi.. Jatkoa odotellessa silti.

  • SUNSEX says:

   Hei

   Kiitos kommentista. Jatkoa seuraa ja toinenkin tarinasarja ädin ja tyttären alistuksesta tulossa.

Kommentoi

top