search
top

Kummipojan kanssa mökillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 2.54 out of 5)
Loading...

Heinäkuu on kuiva ja helteinen, uimavedet olivat lämmenneet ja vietin sinä kesänä paljon aikaa mökillä. Minulle oli tulossa myös vieras, eli 13-vuotias kummipoikani. Hänen vanhempiensa kesäloma oli loppunut ja olimme sopineet, että poika voisi vielä nauttia kesälomasta mökilläni kalastellen ja uiden. Olin jo mökillä valmiina kun tuttu auto ajoi mökin pihaan ja kummipoikani ryntää ulos autosta. Juttelemme niitä näitä hänen vanhempiensa kanssa sillä välin kun poika ryntää mökkiin. Lupaan huolehtia pojasta muutaman päivän ja he lähtevät viimeinkin. Kävelen sisälle mökkiin, jossa poika jo istuu sohvalla katsellen telkkaria. Kysyn tältä jos hän haluaisi saunoa ja uida, ja hänen vastatessaan kyllä, menen lämmittämään saunaa.

Hetken päästä poika tulee kertomaan, että hän unohti uimahousunsa kotiin. Kerron, ettei hätä ole tämän näköinen, sillä täällä ei ole ketään näkemässä, mökki on syrjässä eikä naapureilta ole suoraa näköyhteyttä tänne, eli hän voi uida nakuna. Hän alkaa riisua edessäni ja ensimmäiseksi huomaan tämän pienen pömppömahan, hän syö ehkä liikaa, mutta näyttää tavallaan söpöltä. Seuraavaksi päältä lähtevät shortsit, joiden alta paljastuu bokserit,jotka lopulta myös lentävät nurkkaan ja poika lähtee nakuna kävelemään rantaa kohden. Ehdin erottaa hänen pienen, karvattoman kalunsa, mutta eniten katselin tämän kiinteä, pyöreää peppua. Katselen kuinka tuo peppu uppoaa veden peittoon ja poika alkaa uiskennella. Päätän jäädä pitämään saunaa lämpimänä ja sivusilmällä katson pojat uintia. Ranta on matala ja poika on uimataitoinen, joten vaaraa ei ole.

Istun alasti saunassa, kun poika kävelee sisään ja istuu lautoille, kysyn tältä oliko kivaa, johon poika nyökkää. Katselen tämän pippeliä tiukasti, mutta käännän aina pääni jos hän huomaa mitä teen. En kuitenkaan voi pidätellä kiihotustani ja huomaan kaluni kovettuvan. Poika huomaa tämän myös ja punastuu, ja kääntää päänsä. Rohkenen kysyä pojalta, onko murrosikä jo alkanut. Hän vastaa että ei vielä, huomaan kuitenkin pientä eloa tämän pippelissä. Yllättäen se alkaa myös kovettua ja poika yrittää peitellä tätä. Kerron tälle että tuo on normaalia kiihottuneena, eikä tarvi peitellä, sinulla on varmasti alkanut murrosikä, ei se muuten kovettuisi. Poika ottaa käden munansa edestä ja huomaan koko 8 senttisen kovettuneen täysin. Kysyn että onko hän runkannut koskaan, johon poika vastaa kieltävästi. Kerron että sekin on täysin normaalia ja alan samalla runkata hitaasti itseäni. Poika matkii minua ja alkaa liikuttaa pieniä käsiään kalullaan. Huomaan tämän nauttivan tästä ja kysyn saanko kokeilla. Poika irroittaa kätensä ja asetan käteni tämän kalulle, ja tunnen sen kovuuden. Puristan tätä hellästi ja poika huokaa syvään. Alan liikuttaa tämän esinahkaa ja pojan hengitys nopeutuu. Kysymättä pojalta kumarrun ja otan hänen kalunsa suuhuni. Alan imeä tuota pikkuveitikkaa ja pojan hengitys tihenee tihenemistään. Huomaan kuinka hänen kroppansa tärisee antaessani suuhoitoa tälle. Ei mene kauaakaan kun maistan sperman maun suussani, joka oikeastaan maistuu aika hyvältä, joten nielen kaiken. Nousen ylös ja katson poikaa, joka tärisee hengästyneenä. Kysyn tältä, tuntuiko hyvältä ja poika nyökkää posket punaisina.

Kysyn pojalta, jos hän haluaisi kokeilla minun kaluani ja ohjaan hänen kätensä kalulleni. Hänen pehmeä kätensä alkaa hieroa hellästi ja varovaisesti, mutta kiihottavasti sitä. Rohkaisen poikaa tarttumaan tiukemmin kiinni ja tunnen hänen kätensä puristuvan kalulleni. Kysyn jos hän haluaisi maistaa vehjettäni, ja hetken emmittyään hän kumartuu ja alkaa nuolla terskaani. Mieleni tekee kuitenkin naida tämän poikapillua, ja ehdotan jos mentäisiin takaisin mökkiin, joten lähdemme kävelemään saunalta mökille. Kävelen suoraan makuuhuoneeseen ja kutsun myös pojan sinne. Hän on pukenut uudestaan päälleen ja ihmettelee kun makaan alastomana sängyllä. Ehdotan että leikkisimme vielä lisää. Nousen ylös ja alan riisua poikaa. Alan hieroa tämän peppua ja kuiskaan, että annan rahaa, jos saan kokeilla hänen peppuaan. Työnnän sormeni pojan peräaukkoon ja alan liikuttaa sitä edestakaisin, mutta tarvitsen liukastusta. Liukkaria ei tullut mukaan, mutta huomaan pöydällä vaseliinia, johon upotan sormeni. Pyydän, jos poika asettuisi nelinkontin sängylle, ja hetken pästä kummipoikani pyllistää minulle. Hänen söpö peppunsa näyttää vastustamattomalta, ja työnnän liukastetun sormeni hänen sisäänsä. Vaseliinin ansiosta sormeni uppoaa kevyesti tuon pikkupojan anukseen, joka ääntelystä päätellen tuntee sisällensä työntyvän sormen.

Sormettaessani kummipoikaani, kaluni alkaa herätä jälleen, se tahtoisi jo kovasti hänen sisäänsä. Onneksi tunnen jo pojan anuksen rentoutuvan sormieni liikkeiden ansiosta. Otan sormeni pojasta, ja yllättäen ne ovat täysin puhtaat, ja tuoksuvat vain hieman siltä itseltään. Alan valella kaluani vaseliinilla, ja poika katsoo mitä teen, ja huomaan hänen hieman pelokkaan ilmeensä. Hymyilen pojalle ja totean, että kohta nautimme molemmat. Kun kaluni kiiltelee vaseliinista, totean että nyt on aika ja alan asetella kaluani kummipoikani pakaroiden väliin. Liikutan kaluani pitkin pojan persevakoa, aivan kuin kiusatakseni tätä, ja itseäni. Lopulta en voi enää vastustaa ja työnnän kaluni pojan reikään, johon liukastettu kaluni uppoaa melko helposti. Peppu on kuitenkin sopivan kireä ja tuntuu uskomattoman hyvältä. Kaluni upotessa yhä syvemmälle kummipoikani neitseelliseen anukseen, hän alkaa valittaa kipua. Vedän kaluni ulos pojasta ja levitän oikein kunnolla vaseliinia kalulleni ja työnnyn uudestaan pojan sisään. Tällä kertaa kaluni uppoaa tuohon nuoreen poikaan kuin puhkinaituun huoraan. Tartun pojan lantiosta kiinni ja alan naida tätä varovasti, kuitenkin nopeuttaen tahtiani tasaisesti. Kokeilen toisella kädelläni pojan kalua, joka on täysin kovettunut, eli en taida olla ainoa joka nauttii tästä. Kysynkin pojalta miltä tuntuu, ja poika vastaa ähkien ”hyvältäh!”. Voisin naida kummipoikaani vaikka kuinka kauan, mutta tuon nuoren pojan kireys tuntuu aivan liian hyvältä kalussani, ja tunnen jo lähestyvät siemensyöksyn. Tartun poikaa tiukasti lantiosta ja alan naida tätä aina vain kovempaa. Lopulta huudan nautinnosta ja vapautan lastini kummipoikani sisään useassa pulssissa. Samaan aikaan huomaan pojan laukeavan lakanoille, sain hänet laukeamaan pelkästään naimalla tätä. Vedän spermaisen kaluni ulos pojasta, samalla poika päästää pierun, joka tuo mukanansa spermaa ja vaseliinia. Poika kaatuu sängylle kyljelleen ja huohottaa hengästyneenä, samalla kun lastini valuvat ulos hänen sisästää pitkin pakaroita. Otan lompakkoni ja annan pojalle 50 euroa. Kehotan kuitenkin pitämään tämän jutun vain meidän kahden välisenä.

Yksi kommentti viestissä: “Kummipojan kanssa mökillä”

  1. pk says:

    oli hyvä lisää

Kommentoi

top