search
top

Lauran teinikiima 2.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...

Jatkoa tarinaan ”Lauran teinikiima 1.”

Matematiikan tunti oli kulunut Lauralta hänen omissa maailmoissa. Hän oli edelleenkin kiimassa talonmiehen aamuisen sormetuksen jäljiltä. Talkkarin spermalastin maku oli jo haihtunut suusta, vaikka Laura yritti saada mausta vielä viimeisiä aromin rippeitä. Mielessään hän harrasti seksiä miltei kaikkien luokan tyttöjen ja poikien sekä lehtorin, nelikymppisen Riston kanssa. Hän oli havahtunut opettajan toistaessa hänen nimeään luokassa jo toiseen kertaan, kevään viimeistä matikan koetta palauttaessaan. 9+ oli samaa tasoa, kuin aiemmista matikan kokeista saadut numerot. Se tuntui kivalta.

Kellon soidessa varttia vaille kymmenen, Laura lähti reppu selässä välitunnille. Repunhihnat korostivat 13-vuotiaan teinin keskivertoa kehittyneempää rintavarustusta. Osa käytävällä vastaan tulleista oppilaista ja opettajistakin huomasivat asian katseista päätellen. Koulunpihalla hän etsi katseellaan Siiriä, jonka tunnistikin pian pinkistä Adidaksen hupparista. Siiri näytti juttelevan 9-luokkalaisen Tanjan  kanssa pihan reunalla ja suuntasi heidän luokseen. Siirillä oli hupparin lisäksi mustat löysät kollegehousut ja Adidaksen valkomustat Superstar tennarit. Valkoiset sukat hän oli vetänyt kollarihousujen lahkeiden päälle tyypilliseen tapaansa. Juuri 16-vuotta täyttänyt Tanja oli puolestaan koulun koviksia, jolla oli mustaksi värjätty polkkatukka ja korvissa useampi rengas ja nappi. Päällään Tanjalla oli musta Klamydian t-paita ja jalassa vihreät maastohousut, jotka oli tungettu väljästi nauhoitettuihin kiiltävän mustiin maihinnousukenkiin. Tanja oli ulkoasustaan huolimatta mukava tyyppi, vaikka olikin välillä ronski suustaan. 

”Vittu sä oot kiimasen näkönen”, Tanja tervehti pari vuotta nuorempaa Lauraa, tätä katseellaan mittaillen päästä varpaisiin, Siirin nauraessa hyväntahtoisesti kommentille. Laura kiitti hymyillen. Laura ties Siirin ja Tanjan lesboilleen joitakin kertoja, Siirin käydessä ratsastamassa hevostalleilla Tanjan naapurissa kaupungin ulkopuolella. Laura oli kertonut Siirille olevansa halukas pääsemään joskus mukaan leikkeihin. Kiinnostusta oli myös lisännyt Tanjan Siirille kertomat jutut hänen ja ratsutallin omistajan, 50-kymppisen Jukan ja tämän parin kaverin kanssa touhuiluista. Tanja oli kertonut Siirille myös, kuinka liikunnan ja äidinkielen lehtorin kanssa pystyi korottamaan numeroita tukiopetuksessa. Siiri oli suunnitellut samaa, muttei ollut vielä uskaltanut. Ehkä sitten ysillä, hän oli suunnitellut, ajatuksen kiehtoessa. Ajatus oli pyörinyt Laurankin mielessä. Molemmat, vähän yli kolmekymppiset miehet Laura oli imenyt unelmissaan usein kuiviin panojen jälkeen, heidän tunneillaan.

”Siiri sano, et sä haluisit mua”, Tanja heitti Lauralle, tehden suullaan suutelueleen. 

”Ai jaa”, Laura totesi ujosti hymyille ja vilkaisi hymyilevää Siiriä. 

”No mikä vastaus toi nyt on?”, Tanja kysyi. 

”Voisin mä vaikka halutakin”, Laura jatkoi edelleen ujolla hymyllä. 

”Sä et oo Siirin mukaan ihan niin viaton, kuin miltä näytät, senkin pikkulutka”, Tanja kiusasi ja jatkoi toteamalla, että piti Lauraa ihan haluttavana. 

Laura tunsi jopa hienoista ylpeyttä kuullessaan kommentin Tanjan suusta. Hän vastasi rohkeasti Tanjalle, jopa itsensä yllättäen, että ajatteli samoin Tanjasta. 

”Jess, loppuu täkin kiertely”, Siiri totesi ääneen nauraen ja nostaen molemmat peukut pystyyn. 

Tanja pyysi tyttöjä käymään kesällä heillä, kun hänen vanhempansa olisivat päivisin töissä. Hän lisäsi vielä, että munaakin olisi tarjolla, jos kiinnostaisi. Siirikin oli kuulemma katsellut ratsutallin Jukan pullotusta, mutta ei ollut uskaltanut reppana tehdä aloitusta, Tanja kiusasi vuorostaan Siiriä, joka puolestaan käski haistamaan pitkän vitun. Sekin kävisi kuulemma Tanjalle. Tytöt nauroivat itsekin jutuilleen. 

Siiri totesi hänellä olevan terveydenhoitajan vastaanoton tasalta, joten pitäisi alkaa pian lähtemään. Tanja neuvoi valittamaan alapään kiiman kutinaa, niin Pillu-Päivi antaisi kunnon hoidon pikkupillulle. Laura lupasi kikattaen tehdä niin. 

Kellojen soidessa piha tyhjeni, Lauran, Siirin ja Tanjan ollessa viimeisiä sisälle menijöitä. 

”Mä käyn saattamassa Lauran lekurille, niin ei tyttörukka eksy”, Tanja totesi Siirille koulunaulassa. Siiri hymyili ja alkoi harppomaan portaita yläkertaan. 

Terkkarin vastaanotto, jossa hän tai lääkäri toimivat, sijaitsi alakerran käytävällä. Tarja tarttui kyselemättä Lauraa kädestä, heidän laskeutuessa portaat alas ja jatkaen pitkin käytävää, kohti terkkarin vastaanottoa. Laurasta tuntui hyvälle kulkea käytävällä koulun koviksen kanssa käsi kädessä. Tulisipa joku edes vastaan, hän toivoi mielessään. Ovelle päästyään, Tanja sanoi pusun riittävän aluksi palkaksi matkan turvaamisesta. Laura kääntyi kohti Tanjaa ja kohotti hieman katsettaan, kohti kymmenen senttiä pidemmän 16-vuotiaan tytön silmiä. Tanja kumartuessa suutelemaan, Laura avasi hieman huuliaan. Tanjan märkä kieli alkoi pyörimään ja kaivelemaan Lauran suuta. Laura vastasi suudelmaan yhtä innokkaasti. Tanja piteli aluksi Lauran päästä kiinni, kunnes siirtyi tämän lanteille ja lopuksi rinnoille. Laura toimi samoin. Suudelmaa ja hyväilyä kesti pari minuuttia, kunnes terkkarin ovi aukesi. Terveydenhoita Päivi hätkähti aluksi näkyä, mutta otti tilanteen silmän räpäyksessä haltuunsa. 

”Päästäppäs nyt se Laura tänne, niin jatkatte tuota lutkutusta sitten taas seuraavalla välitunnilla”, Päivi totesi Tanjalle. 

”Vittu kun ei malttas millään, kun on niin vitullinen kiima päällä ja tää Late on niin söpö”, Tanja totesi terkkarille Lauraa halaten ja luoden kasvoilleen tekosurullisen ilmeen. Päivi puolestaan huokasi syvään muljautellen silmiään huvittuneena. Lauraa tilanne oli aluksi jopa hieman säikäyttänyt, mutta samalla myös alkanut kiihottamaan. 

”No tulkaa siitä nyt nuolemasta siksi aikaa sisälle, kun saan valmisteltua Lauran paperit ja muut”, Päivi viittasi valkoinen pitkä takki päällään tytöille. 

Päivi meni pöytänsä taakse avaamaan tietokonettaan ja etsimään pöytälaatikoista papereitaan, tyttöjen alkaessa jatkamaan äänekkäitä kielisuudelmiaan ja toistensa hyväilyä, välillä heitä vilkaisten. Kädet vaelsivat rinnoilta pakaroille ja takaisin. Päivi ei pitänyt kiirettä, vaan antoi teinien jatkaa työpöytänsä toisella puolella, Tanjan alkaessa kielareiden lomassa napittamaan Lauran, tai Laten – joksi hän oli juuri uuden suojattinsa nimennyt – valkoisen kauluspaidannappeja. 

”Sun pitää riisua kuitenkin, hiero mun alapäätä”, Tanja sanoi levittäen hieman jalkojaan ja pujottaessa suutelun jatkuessa paidan Lauran päältä. 

Lauran käsi hieroi maastohousujen päältä Tanjan alapäätä. Toisen käsi silitti välillä mustaa polkkatukkaa ja vaelsi välillä rinnoille ja pakaroille. Kaksi vuotta vanhemman ja kehittyneemmän Tanjan rinnat olivat luonnollisesti Lauran rintoja suuremmat. Laura tunsi kuinka rintaliivit pitivät Tanjan rinnat tukevassa otteessaan. 

”Oletteko te oikein pari vai, vai onko tuo vain teinien kevään kiimaa?”, Päivi kysyi leuallaan käteensä nojaten, tietokonetta tutkiessaan. 

”Ei me mikään pari olla. Late on vaan niin söpö ja suuteelee muuten ihan mielettömän hyvin”, Tanja totesi Terkkarille, irrottaen lopulta huulensa Lauran huulilta. 

”Ei me olla ennen oltu ees näin”, Laura lisäsi. 

Voinko mä auttaa Lauraa riisuutumaan, niinku valmiiksi”, Tanja kysyi terkkarilta esittäen teennäisen viatonta. 

”No kai sinä sitten voit, kun olet niin mahdottoman ystävällinen tänään”, terkkari totesi. 

Tytöt hymyilivät toisilleen, Tanjan nostessa topin Lauran rinnoilta ja pujottaessa vaatteen pois pään yli. Tanja alkoi hyväilemään Lauran paljaita rintoja ja kovettuneita nännejä. Pian hän jo nuoli rintoja ja nännejä, Lauran voihkaistessa. 

”No niin, mennäämpä nyt asiassa eteenpäin”, Päivi totesi Tanjan touhuja hetken seurattuaan. 

Tanja antoi vielä pikaisen kielarin, kunnes polvistui Lauran eteen ja alkoi avaamaan skottiruutuhameen nappeja. Hame valahti alas, paljastaen haaroista kostuneet pinkit pikkuhousut. Tanja pujotti hameen pois, Lauran nostessa vuorollaan kumpaakin jalkaansa. 

”Vittu, Late on ihan märkä ja ihan vitun kiimasen näköinen näissä valkoisissa polvisukissa ja punaisissa Haisaappaissa”. 

”No onko se nyt ihme, tuollaisen jälkeen”, terkkari totesi hymyillen, häntä ujosti katsovaa Lauraa kohti. 

Tanja tarttui Lauran pikkuhousuihin ja laski alas, pujotten nekin Lauran jaloista. 

Tanja tarttui Lauran kumppareista, Lauran levittäessä hieman jalkojaan ja alkoi hyväilemään etusormellaan edessään olevaa märkää posliinipillua. Sormi lirkutti hetken klitorista, Lauran jälleen voihkaistessa. Sitten sormi alkoi liukua vaivattomasti sisälle. Pian keskisormikin oli mukana. Laura huokaili ja ajatteli, että hän sai tälle aamua jo toiset sormet sisäänsä. Sitten Tanja veti sormet ulos ja nuoli niitä. 

”No niin, minä jatkan tästä, kun potilas näyttää olevan varsin hyvin valmisteltu vastaanotolle”, Pirjo totesi. 

”Enks ollukin tosi kiltti?” Tanja totesi noustuaan jaloilleen ja katsoen terkkaria pääkallellaan, luoden jälleen ylikorostetun teennäisen hymyn kasvoilleen. 

”Joo, olit kyllä tosi kiltti. Haluaisit varmaan tikkarin reippauspalkinnoksi”, Pirjo kuittasi. 

Tanja talutti Lauran hoitotuolin viereen ja auttoi tämän istumaan puolimakaavaan asentoon, nostaen lopulta jalat jalkatukiin. Päivi seurasi toimia, vaikka ei ollut puhunut tytöistä kummallekaan mitään tutkimustuoliin asettumisesta. Tanja seisoi Lauran edessä joka makasi jalat levällään hänen edessään, pelkissä polvisukissa ja punaisissa Haisaappaissa. 

”Mähän voisin olla sulla niinku työharjoittelussa”, Tanja ehdotti Päiville. 

”No ei se kuule käy, vaikka haluaisit vilpittömästi ollakin avuksi” Terkkari piikitteli Tanjaa. 

Tanja ehdotti seuraavaksi jälleen teennäisen viattomasti, että he saisivat seksuaalista neuvontaa, ettei vaan sattuisi mitään jos he harrastaisivat innoissaan jotain hurjempaa. 

”Kyllä sun on kuule nyt lähdettävä vaikka uskontotunnille, kun olet jo myöhässä muutenkin”, Päivi totesi Tanjalle. 

”Anna mä ees vähän nuolen Laten pillua? Pliis”, Tanja pyysi. 

”No nuole nyt sitten, mutta sitten lähdet. Minä kirjoitan sinulle lapun, niin ei taas tule poissaoloja” Päivi heltyi. 

Tanja kiitti ylikorostetun kiitollisena, avaten samalla maastohousujensa nappeja. Hän laskin housunsa reisilleen, joiden alla ei ollut pikkuhousuja lainkaan. Sitten hän polvistui Lauran jalkojen väliin ja aloitti nuolemaan edessään olevaa litimärkää pilluvakoa, samalla sormettaen omaa pimperoaan. Pian Tanjan kieli kaiveli hänen edessään voihkivan Lauran pillunsopukoita ja klitorista. Päivi kääntyi tuolissaan kohti tyttöjä, katsellen toimitusta kädet puuskassa rintojen päällä ja omankin pillun kihelmöidessä. Pian Tanja alkoi voihkia ja täristä, saaden tuntuvan orgasmin. Toivuttuan orkustaan, Tanja nousi housut polvissa ja antoi punoittavalle Lauralle pari pitkää suudelmaa, Päivin silmäillessä Tanjan tuttua, paljaana olevaa alapäätä.

”Jatketaan toiste. Jooko? Sä muuten maistut ihan mielettömän hyvälle”, Tanja sanoi Lauralle. 

”Joo. Sä oot ihana”, Laura vastasi posket punoittaen ja pillun valuessa kirkasta mahlaa.

Terkkari ojensi Tanjalle paperia, joka pyyhki pillumehunsa siihen huolellisesti, itseään tahallaan esitellen. 

”Eiköhän tämä aika jo tullut käytettyä. Minä kirjoitan teille molemmille lupalaput ja tulet Laura sitten ensi maanantaina kahdeksalta, niin tehdään se terveystarkastus”, terkkari ehdotti tytöille. 

”Joo, mut Late ei tullut vielä. Ei sitä voi jättää noin”, Tanja protestoi. 

”No hoida asia sitten kuntoon, kun kerran aloititkin”, Päivi tokaisi ja alkoi kirjoittamaan tytöille uusia lupalappuja. 

Tanja iski Lauralle silmää ja polvistui jälleen imemään ja nuolemaan tämän pillua. Kolmella sormella runkkaamalla pillua ja klitorista nuollen Tanja sai Lauran laukeamaan muutamassa minuutissa. 

Tanja auttoi Lauran lopulta pukeutumaan ja lupalaput käsissään tytön lähtivät odottamaan seuraavan välitunnin alkamista. 

4 kommenttia viestissä: “Lauran teinikiima 2.”

 1. Aku says:

  Aivan mahtavaa tarinaa. Toivottovasti tulee nopiasti jatkoa.

 2. eki says:

  kiva,Päivi vois hoitaa Lauran yksin maanantaina.

 3. höh says:

  Ihana idea juonessa, henkilöiden nimien muuttuminen kesken matkaa ärsytti.

 4. Mikke says:

  Erittäin hyvä jatko-osa, lisää näitä (ja kumäpparit mukana)

Kommentoi

top