search
top

Tuttavan rouvaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (199 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Olin juuri muuttanut kotoa pois, kahdeksantoista vuotiaana, keskustayksiöön asumaan. Perheeni tuttavat asuivat n. 30km päässä keskustasta ja kerran heillä käydessäni kertoi rouva, Raili n. 40v hyväkroppainen milf, tulevansa kaupunkiin juhlimaan ystäviensä kanssa viikonloppuna. Hän kysyi voisiko yöpyä luonani niin ei tarvitsisi tuhlata rahaa yöllä taksiin. Vastasin toki myöntävästi, sillä olihan tuo muodokas rouva ollut monesti seksifansioissani, enkä kehdannut kieltäytyäkkään.

Lauantai tuli ja olin aiemmin antanut hänelle avaimen asuntooni. Menin itse illalla sohvalle nukkumaan, niin saisi vieras paremman sängyn itselleen. Heräsin yöllä kolinaan ja puheen sorinaan. Raili tuli yökerhosta ja oli saanut mukaansa suunnilleen saman ikäisen miehen. Olin nukkuvinani ja ajattelin, että vai tällaisia reissuja ne on siveellisen perheenäidin kuppilareissut. Kuuntelin heidän puheitaan ja kuulin heidän riisuuntuvan ja huohottavan suutelujen lomassa. Pian he kaatuivat sänkyyn ja uskalsin avata hieman silmiäni. Näin Railin upeat isot rinnat ja alastoman miehen kähmimässä Railin persettä. Pian kuulin Railin huohottavan ja katselin kun tuo vieras mies pani häntä raivokkaasti. Railin jalat olivat miehen olkapäillä ja mies liikkui rytmikkäästi Railin päällä. Rouva alkoi inisemään ja yritti pidätellä ääntään kun valtava orgasmi valtasi tuon jumalaisen naisen kauniin ruumiin. Oma kullini oli räjähtää, enkä uskaltanut koskea siihen, ettei tirkistelyni paljastuisi. Pian mies ähkäisi ja kaatui Railin viereen huohottaen. Arvasin miehen tulleen Railin sisälle. Aiemmin olin huomannut, ettei kortsua käytetty. Mies nousi sängyn laidalle istumaan ja alkoi keräilemään vaatteitaan, puki ylleen ja poistui asunnostani. Raili oli vielä kuumissaan sängyllä ja työnsi peiton päältään, jolloin näin kesäyön valossa koko ihanan kypsän naisen vartalon sängyllä.

En malttanut enää pidetellä vaan aloin hiljaa runkata kulliani. Raili kuuli ääneni ja huomasi touhuni ja kysyi olinko hereillä? Sanoin olevani, jolloin hän sanoi olevansa häpeissään tapahtumasta. Sanoin, että se ei haittaa oli aika hienoa katseltavaa. Raili pyysi minut sängyyn lukseen ja sanoi voivansa näyttää jotain lähempääkin. Minua oli kiihottanut tuo miehen laukeaminen rouvan pilluun, joten menin sänkyyn ja aloin hivellä Railin isoja rintoja ja käteni laskeutui pikkuhiljaa kohti märkää ja liukasta pillua. Rouva ei estellyt vaan levitti jalkojaan ja sanoi olevansa märkänä edellisestä miehestä. Kerroin Railille, että haluaisin maistaa hänen pilluaan. Raili otti minua tukasta ja työnsi naamani pillulleen. Se oli todella spermainen, liukas ja kiihottava. Mastoin ensin kielellä vähän reunoilta ja rohkaistuneena työnsin kieltäni rohkeammin kohti kosteaa pilluvakoa. Railin lantio alkoi liikkumaan ja hän työnsi lantiotaan rohkeasti naamaani vasten. Vieraan miehen spermaa valui pillusta suuhuni ja maistui kiihottavalle ja aloin nuolla ja maistella suhuuni valuvaa spermaa. Sitä tuli jo aika reilusti ja kiihdytin tahtiani. Raili alkoi huohottamaan nuollessani spermaista liukasta klitorista ja pian hän saikin orgasmin ja tällä kertaa hän ei pidätellyt ääntään. Nousin hänen jalkojen välistä ja menin hänen levitettyjen jalkojen väliin. Työnsin kivikovan kyrpäni rouvan spermaisee,n liukkaaseen pilluun. Aloin painaa kullia sisään minkä kerkesin ja pian roiskin omat spermani Railin kiimaiseen pilluun. Rojahdin hänen päälleen makaamaan ja pyörähdin sivuun huohottamaan.

Hetken päästä Raili kysyi mitä ajatteln hänestä? Kerroin hänen olleen seksifantasioteni kohde ja runkanneeni monesti ajatellesani häntä. Hän kertoi että hänen seksielämä oman miehensä kanssa on hyvin rajoittunuta, joten hän käy välillä hurvittelemassa muualla. Hän kertoi huomanneensa, että vieraan miehen sperma ilmeisesti kiihotti minua. Myönsin, että oli ihan kuumana kun näin miehen panevan häntä. Hän naurahti ja sanoi järjestävänsä minulle lisää katseltavaa kun tulee taas kaupunkiin.

2 kommenttia viestissä: “Tuttavan rouvaa”

  1. Jussi says:

    Lyhyt mutta kiihottava tarina!

  2. Täyttä says:

    paskaa.

Kommentoi

top