search
top

“Pedon” vaistot (osa 5)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (179 votes, average: 3.74 out of 5)
Loading...

Oli kulunut kaksi viikkoa siitä, kun olin ollut vahtimassa tyttöystäväni siskon lapsia. Luna oli suostutellut mua lataamaan snapchat sovelluksen, jolla tyttö lähetteli minulle tämän tästä viestejä ja välillä aika rohkeitakin selfieitä.

Saaran ollessa kotona jouduin varjelemaan puhelintani jatkuvasti, sillä pelkäsin tosissaan kiinnijäämistä. Lunan viimeisin aivoitus oli lähettää kuva, jossa tyttö makasi selällään sängyssä vain söpöt neon keltaiset alusvaatteet päällään. Perään tuli viesti “mulla ja mun pimpulalla on sua tosi kova ikävä, niin nyt mä joudun silitteleen sitä, toivottavasti voitais pian nähdä”

Nyt Saara oli kuitenkin lähtenyt viikon työmatkalle, ja oikeastaan kaipasin Lunan viestejä. Jos tyttö vaikka lähettäisi taas seksikkään kuvan itsestään, voisin ihastella pientä kaunista vartaloa ja tyydyttää itseni. Itse en uskaltanut lähettää Lunalle viestejä, koska pelkäsin tytön äidin näkevän ne.

Ulkona satoi kaatamalla, siirryin kerrostalo kaksiomme lasitetulle parvekkeelle ihailemaan rankkasadetta. Kadut tulvivat virtaavasta vedestä ja tuuli riepotti suurta pihakoivua, Istahdin parvekkeen sohvalle nauttimaan näytöksestä. Laitoin savukkeen suuhuni ja pyöräytin liekin sytyttimeen, juuri kun olin viemässä liekkiä tupakan alle, ovikello kilahti.

Mitäs paskaa tämä on, en odottanut ketään. Köpsöttelin eteiseen ja avasin oven ja sain yllättyä todella. Luna seisoi rappukäytävässä märkänä kun uitettu koira.

“Moi, onks Saara kotona” Tyttö kysyi ujosti melkein kuiskaten.

“Sä sit sukelsit tänne? Saara on työmatkalla koko viikon. Tuu sisään sieltä, etitään sulle kuivat vaatteet” naurahdin.

“Hyvä, sua mä halusinki tulla kattoon” Luna sanoi ja antoi kauniin hymyn.
Luna astui eteiseen, riisui pienet valkoiset sekä läpimärät tennarinsa ja käveli edeltäni olohuoneeseen. Tiukat farkut mukaili tytön pienen pepun liikettä sulavasti, kun keltaiset nilkkasukat jättivät pienet märät jalanjäljet eteiskäytävän laminaatille.

“Kuin sä täällä oot” sain kysyttyä. Olin aidosti hämmästynyt, sillä Luna asui toisella paikkakunnalla yli tunnin automatkan päässä.

“Tää on tosi noloo, meillä tuli äitin kans aika paha riita, niin otin bussin ja vähä niinku karkasin” Luna seisoi keskellä olohuoneen lattiaa hieman surullisen näköisenä, tytön märät hiukset oli osittain kasvoilla. Halasin tyttöä ja silitin päätä.

“On kurjaa, mut kyllä asiat aina järjestyy. Etitään sulle kuivat vaatteet ja jotain lämmintä juotavaa ja sit kerrot mitä tapahtu” lohdutin tyttöä.

“Riisutaan tää ensi” tartuin Lunan mustan hupparin helmaan ja aloin nostamaan sitä tytön pään yli.

“Hei mul ei o…..” Lunan lause katkesi kuin seinää koska ehdin jo nostaa hupparin ylös, tytön kädet oli vielä sisällä hihoissa ja hupparin kaulus peitti vielä silmät. “No niin, ta-daa. ei tosiaan oo alla mitään” Luna tirskahti. Suutelin tyttöä suulle, ja riisuin samalla hupparin pois. Luna peitti pienet rintansa käsillään ja nauroi.

“Oho. Hups, mut ei se mitää. Ei sun tarvii piilotella itseäs. Oot tosi kaunis, niin ihan mielellään katselen sua ilman vaatteita” sanoin, ja ripustin paidan kuivumaan olohuoneeseen lojumaan jääneeseen kuivaustelineeseen.

“No sit mä varmaan voin ottaa nääki pois, on vähä kosteet, ja jos sä kerran tykkäät katella” Luna tuumasi ja näytti mulle kieltään silmät kiinni puristettuna jolloin nenän varren iho meni söpösti ruttuun. Tyttö avasi vyön, napitti auki reisistä useasta kohtaa rikotut tummansiniset farkkunsa ja laski ne alas. Luna astui ulos märästä housumytystään. Olohuoneeni lattialla seisoi kuvankaunis about 145cm pitkä ja korkeintaan 35 kiloa painava tyttölapsi päällään ainoastaan mustat pikkuhousut.

Luna hymyili mulle kun mittailin tytön hoikkaa vartaloa katseellani. “Niin jos tää kelpaa sulle, niin ei sun oo pakko mulle mitään vaatteita ettii, vaan voit viedä mut vaikka sänkyyn peiton alle.”Luna sanoi ja hymyili ujosti.

“Kuullostaa suunnitelmalta” naurahdin ja nappasin tytön polvitaipeesta ja toisella kädellä kainalon alta, nostin kikattavan teini syliini ja kannoin makuuhuoneeseen. Laskin tytön sängylle ja ennätysajassa kuoriuduin kaikista omista vaatteistani. Siirryin tytön päälle sängylle ja suutelin.

“Nämäki on vähä märät, voitsä auttaa ne pois” luna osoitti sormellaan mustia pikkuhousujaan.

Tartuin pikkareista kiinni, tyttö nosti sirosti pyllyään ylemmäs ja housut laskeutui alas polvitaipeisiin, tämän jälkeen Luna koukisti hieman jalkojaan ylös ja sain pujotettua housut nilkkojen ohi.

Tekstiilin suojista paljastui kaunis pieni posliinipimppi. Lunan sormet alkoi hivuttautua vatsaa pitkin alas jalkojen väliin, huomatessani tämän, nappasin sirosta kädestä kiinni ja siirsin sen tytön sivulle.

“Äläpä hätäile” hymyilin Lunalle. Teini oli selvästi kosketuksen tarpeessa, mieleni olisi tehnyt kertoa tämän olevan kiimainen pikkulutka, mutta en viitsinyt, koska en ollut varma kuinka Luna osaisi käsitellä tuollaista kohteliaisuutta.

Halusin kiusata tuota pientä naista vielä lisää, kumarruin hellästi suukottelemaan tämän sisäreisiä, jolloin Luna levitti jalkojaan entisestään ja yritti tarjota pientä pimppiään nuoltavaksi nostamalla peppuaan ylös, mutta kiusallisesti nuolaisin ainoastaan nivustaivetta kummaltakin puolelta häpyhuulia, varovasti koskematta tytön pilluun.

Luna yritti jälleen viedä omia sormiaan klitorikselleen, nappasin taas kummastakin ranteesta kiinni ja vein ne sivuille

“Pliide, älä kiusaa” tyttö parahti.

“Pidäppäs nyt ne näppis kurissa, tai joudun sitoa ne kiinni” kuiskasin lunan korvaan ja suutelin kaulalle.

“Sun ehkä pitää, mä tuun hulluksi aivan just.” Luna vastasi ja yritti epätoivoisesti hieroa pimppiään vasten reittäni.

“Hyvä on sitte.” Totesin, ja kurottauduin Saaran yöpöydän laatikolle. Avasin laatikon ja nostin sieltä käsiraudat. Tyttö tuijotti mua hetken hieman epäluuloisena ja naurahti. “Oikeesti?”

Pyöräytin helposti kevyen vartalon mahalleen, vedin kädet selän taakse ja napsautin raudat lukkoon.

“Sulla on parempi olla avain näihin” Luna nauroi vatsallaan kädet selän taakse niputettuna.

Tartuin tyttöä lantiosta ja nostin pyllyn ylös.
“Sun on parempi alkaa käyttäytymään, tai setä joutuu antamaan rangaistuksen” sanoin ja kun vahvistukseksi sanomalleni hetken mielijohteesta lipaisin kielellä varovasti tytön pyllyn reikää.

“Oi apua, auttakaa! Olen hullun pervon vanki, minut raiskataan” Luna esitti dramaattisen ylikorostetusti ja hihitti tyttömäisesti perään.

Upotin kieleni tytön pyllyyn ja liikuttelin sitä aukolla edes taas, olin yllättynyt etten saanut minkään laista vastarintaa, vaan kuulin ainoastaan tyytyväistä ynähtelyä.

“Muutes ihan jees, mut sulla on vähä väärä osote, mun pimpsa on siinä alempana”

“Ai tässä” kysyin ja lipaisin pitkän vedon pylly pystyssä polvillaan makaavan tytön häpyhuulien välistä.

“Oiih, just siinä, jatka kiltti.” Luna voihkaisi ja työnsi selkä kaarella pyllyään vielä enemmän pystyyn.

Oli melkeen huvittavaa kuinka kiimainen tuo pikkuprinsessa oli, oma kullini seisoi kivikovana, mutta päätin hillitä itseni ja ottaa kaiken ilon irti tuon esiteinin tyydytyksen pitkittämisestä, joten päätin jatkaa juuri alkanutta tutkimusmatkaani tytön pyllyssä.

Nuolaisin taas pitkän vedon kielelläni peppureiän päältä ja upotin kielen kärjen aukkoon. Valutin sylkeä pyllyn vakoon ja aloin hitaasti työntämään etusormea sisään. Luna vinkaisi kun sormi upposi sisään pieneen peppuun. Voi luoja miten tiukasti pylly puristui sormeni ympärille. vetäessäni sormeani ulospäin, epäilin hetken että se jäi jumiin kun aukko supistui sormeni ympärille.

“Ei sinne, oo kiltti, se sattuu. “Luna vaikersi hiljaa.

En halunnut tehdä tytön oloa epämiellyttäväksi, joten jouduin jättää pyllyn suosiolla rauhaan. “Okei, mulla on parempi idea” sanoin ja kurottauduin jälleen Saaran yöpöydän laatikolle, tällä kertaa nostin laatikosta pitkän mutta ohuehkon hopean värisen vibraattorin. Olin ostanut sen joskus Saaralle synttärilahjaksi ja olimme leikkineet sillä tyttöystäväni kanssa muutamia kertoja, erikoinen piirre kapistuksessa oli sen äärettömän tehokas vibraattori. Tuo riemutikku olisi hätätilanteessa voinut varmasti vatkata kerman voiksi alta aikayksikön. Dildo surisi täydellä teholla niin lujaa, että se sai Saaran laskemaan alleen.

“No Just, mitä te täälä pervoilette Saaran kans kaikki päivät” Luna hihitti.

Napsautin kytkimen 1/3 asentoon ja dildo hurahti iloisesti käyntiin. “Ootappa niin näytän sulle” sanoin ja painoin vaimeasti sykkien värähtelevän vibraattorin tytön pillua vasten ja hieroin sen vartta tytön häpyhuulten välissä, Lunan suusta pääsi tyytyväinen ynähdys ja tyttö painoi pimppiänsä kovempaa dildoa vasten, kumarruin kuiskaamaan tytön korvaan, “jos haluut tän sun sisään, niin pyydä nätisti”

“Jooh, haluun” tyttö voihkaisi.

Jatkoin pimpin varovaista hivelyä sauvalla ja napsautin kytkimen astetta kovemmalle. En malttanut olla käyttämättä dildon kärkeä edelleen syljestä liukkaalla pyllyn reiällä. Upotin kärkeä varovasti puoli senttiä sisään, tyttö säpsähti, voihkaisi ja veti pyllyään kauemmas, kuiskasin taas tytön korvaan “eiku pyydäksä nätisti vai laitanko sen tänne mielummin”

“Ei, ei sinne, oo kiltti. Voisitko laittaa sen mun pimppiin, pliiis,” tyttö aneli.

“Napsautin kytkimen ääriasentoon. Surina muuttui vaimeasta melkeen häiritsevän kovaksi tärinäksi. annoin rämisevän sauvan liukua sisälle pilluun, jolloin tyttö alkoi voihkimaan kovaan ääneen.

Kohta tyttö ulvoi niin lujaa että epäilen ettei naapureillekkaan jäänyt epäselväksi mitä tapahtuu. Aloin liikutella kovasti surisevaa hieromasauvaa nopeasti edestakaisin pienessä pillussa. Tyttö tärisi ja ulisi kimeästi kun jatkoin pikkupillun runkkaamista, yllättäen pimpistä roiskahti pissaa, aluksi pieninä lorahduksina mutta sitten aivan valtoimenaan, Lunan polvet petti alta, ja tyttö lösähti makaamaan mahalleen, kädet edelleen selän taakse kahlittuina. Tyttö sätki kun kala kuivalla maalla ja ulisi “apua! lopeta, lopeta, se tuntuu liian hyvälle.

Vedin vibraattorin hitaasti ulos pimpistä, tyttö värähteli edelleen Orgasminsa kourissa. Katselin tytön alla päiväpeitolla olevaa pissaläikkää, joka kasvoi kasvamistaan. “pissasit sitte mun sänkyyn” sanoin tyynyyn huohottavalle värähtelevälle tytölle hieman naurahtaen.

Luna katsoi mua posket punaisena hieman syyllisen näköisenä. “Vähäks noloo, anteeks mä en voinu sille mitään”

Käänsin tytön makaamaan selälleen ja suutelin, “se tais kyllä olla mun vika” niin ei haittaa” totesin ja silitin tytön päätä.

Kävin Lunan viereen makaamaan, laskin käteni pienen tissin päälle ja hieroin sitä kämmenpohjalla. Lunan rinnat olivat vasta juuri kasvamaan alkaneet ja hyvin pienet, joten tissiä ei saanut oikeastaan puristettua, mutta hieroin toista nänniä sormenpäillä samalla kun otin toisen suuhun ja imaisin varovasti.

Nousin polvilleni tytön viereen, runkkasin jäykkää kulliani ja hieroin samalla terskan nuppia pientä tissiä vasten.

Luna katsoi mua ujosti silmiin. “Mä tiedän et sä haluat, niin jos lupaat olla tosi hellä niin voidaan koittaa peppuun”

Luna sanoi hiljaa, ja jatkoi

“se on kyllä jotenki tosi noloa, niin käykö jos leikittäis et sä oot siepannu mut ja että mä en muka oikeesti haluais sitä, niin sitte ei tunnu niin nöyryyttävälle”

En ollut uskoa korviani. Vanhan liiton paatuneena perverssinä, kaikenlaiset raiskausjutut lukeutuivat lempifantasioihini. Kaiken kukkuraksi nyt pääsisin toteuttamaan niitä ensi syksynä ylä-asteen aloittavan kauniin esiteinin kanssa. Saaralle olin ehdottanut useasti peppuseksiä sekä myös raiskaus roolileikkiä mutta yritykseni oli joka kerta torjuttu. Ja nyt tämä pieni namupala ehdotti oma-aloitteisesti että voisin panna tätä peppuun.

Kumarruin kaivamaan yöpöydän laatikosta vielä viimeisen yllätyksen, pullollisen mansikkaista liukuvoidetta. Luna makasi selällään kädet selän alla raudoitettuna. Puristin oikealle kädelle liukkaria, vasemmalla avasin tytön jalkoja ja levitin sormen päillä voidetta pienelle pyllyn reiälle, loput kämmenelle jääneestä liukuvoiteesta hieroin kulliini. Luna katseli mua ehkä hieman pelokkaan näköisenä kun hieroin liukasta kyrpääni.

Otin kännykän toiseen käteeni
Laitoin sen ottamaan videoa, samalla kun asetuin Lunan jalkojen väliin, nostin ne ylös koukkuun ja aloin sovittaa kyrpääni pyllylle, tyttö alkoi kiemurtelemaan ja sanoi ehkä hieman tekoitkuisesti, ” mitä sä teet mulle, miks sä kuvaat. Päästä mut meneen pliis oo kiltti”

“Rikkaat pervot maksaa hyvät rahat videosta jolla tollanen herkkupala saa kunnolla kyrpää peppuunsa” totesin ja työnsin terskan kärkeä pyllyä vasten.

“Mä en haluu, ei, älä raiskaa mua pliis” tyttö aneli. Katselin puhelimen näytön kautta kuinka kullini alkoi uppoamaan pieneen pyllyyn. Tytön kuvaaminen jo muutenkin pervossa tilanteessa sai minut kiimasta sekaisin ja varovaisuus unohtui alkaessani painautua sisään.

Sentti sentiltä paksu kullini upposi syvemmälle erittäin tiukkaan pikku pyllyyn.
Lunan ilme oli melko tuskainen ja tyttö vinkui hiljaa, “au, au, au, se on liian iso. Pliis lopeta, mä teen mitä ikinä sä haluut…”

En ollut ihan varma näyttelikö tyttö, vaikkakin paksu kullini varmasti tuntui kivuliaalta pienessä pepussa.

Laskin puhelimen alas sängylle,
poimin vierestä taas Saaran dildon ja käynnistin vibraattorin, tällä kertaa heti täysille.

Vein dildon kärjen Lunan klitorikselle ja kiihdytin samalla työntöjäni. Vibraattori sai tytön taas värähtelemään ja tiukka peppu sykki ja supisteli kullini ympärillä. Lunan voihkinta muuttui taas kovemmaksi. Olin saavuttamassa huippuni, mutta en halunnut laueta vielä joten vedin kyrpäni ulos ja kiepsautin tytön jälleen mahalleen. Upotin hurjasti surisevan vibraattorin tytön pyllyyn ja kullini pieneen pimppiin. Nussin hurmiossa tuota pikkuvittua ja painoin lähes 25 senttisen mutta selvästi omaa kulliani ohuemman dildon syvälle tytön peppuun.

“Mitäs tästä tykkäät pikkuhuora”

“Päästä mut irti. Ei enää, oo kiltti, mä lupaan olla kiltti tyttö.” Luna ulisi, tunnistin tytön äänessä näyttelyä joten ymmärsin että likka oli edelleen leikissä mukana.

Tunsin Lunan pimpin sykkivän munani ympärillä, ja tunsin myös pyllyssä surisevan vibran voimakkaan värähtelyn kalussani, pillu alkoi kostua entisestään, tytön pimpistä vuoti taas pissaa, se valui pitkin Lunan omia, sekä myös minun reisiä. Tyttö ulvoi kun viimeistä päivää nussiessani yhä kovempaa ja kovempaa.

Junttasin kullini pohjaan asti samalla työntäen tytön konttaus asennosta makuulleen, itse lösähdin tytön päälle makaamaan ja laukesin syvälle sisään teini pilluun.

Tytön pimppi sykki edelleen kaluni ympärillä. Koko hento vartalo värähteli kuin pieniä sähköiskuja olisi kulkenut sen lävitse. Luna voihki ja painoi naamaansa tyynyä vasten ikään kun peitelläkseen voihkintaansa.

Hetken allani sätkittyään ja voihkittuaan, dildon edelleen kirjaimellisesti rymisevän pienessä pyllyssä, tyttö nosti naamansa tyynystä. “sammuta sammuta sammuta se, mä en kestä enää” Luna ulisi hieman hätääntyneenä. Vedin kaluni ulos tytöstä, käänsin vibraattorin off asentoon ja katselin kun pieni pyllyn aukko työnsi hiljalleen sauvaa pois sisältään ja pullautti sen lopulta ulos.

Väänsin käsirautojen pienestä avausmekanismista ja vapautin tytön kädet. Luna kiepsahti selälleen veti mut lähelleen, antoi pienen pusun. Ja kuiskasi korvaani. “Senki pervo, tuo tuntu aivan yli hyvältä, mut vähä hellemmin ens kerralla jooko, sitäpaitsi Sä laukesit taas mun sisään senki pöllöjooseppi. Mitäs me sanotaan mutsille ja Saaralle jos mä tuun sulle raskaaks”

Siinäpä vasta olikin hyvä kysymys, jostain syystä en tullut edes miettineeksi asiaa.

“Varmaan kutsutaan sitte häihin ja kastejuhlaan”

“Oo hiljaa pöllö” Luna nauroi ja löi käsivarteeni leikillään. “Sä saat maksaa mulle jälkiehkäsypillerin”

Hetkeä myöhemmin keräilin Lunan märät vaatteet kuivausrumpuun. Luna seisoi lämpimän suihkun alla kylpyhuoneessa.
Menin lunan viereen suihkun alle ja kumarruin suutelemaan tyttöä.

“Meidän pitää soittaa äitilles ja kertoa et sä oot täällä, ettei se hätäänny. Kysytään vaikka että voitko jäädä yöksi”

“Se ois kyllä niiiin lit, voitais panna koko yö” tyttö vastasi.

“Niinpä, se ois aivan vitun lit” naurahdin. Tää pikku missi koituu mun kohtaloksi, mietin itsekseni samalla kun painoin Lunan suihkun seinää vasten ja aloin suudella tytön rintoja, kaluni jälleen kovettuessa.

6 kommenttia viestissä: ““Pedon” vaistot (osa 5)”

 1. Fani says:

  Tää oli ihan paras. Ihanan uskottava. Ja jatkossa vois laueta anaaliin, koska täytyyhän ehkäisystä huolehtia

 2. Juupppss says:

  Tätä on odotettu. Hyvin jatkui tarina ja hahmojen suhde kehittyy. Turhan raja toimintaa tarinat ei kaipaa mutta kiva lukea peppujuttua

 3. fr11kk1 says:

  Koko novelisarja luettuani pakko sanoa että parantui kylä edetessään kirjoitusasu. Ja pysyy juuri siinä rajalla että aivan kiellettyä sakkolihaa mutta silti tahdonmukaista seksiä.

 4. jalmari says:

  Hyvä! Hauska tyyli ja kivasti kuvaeltu tarina.

 5. Björn Thunder says:

  Nää on olleet loistavia. Vielä ku Lunasta kuoriutuis pikku teinidomina joka pakottais äijän vähän juomaan😉😛

 6. aasss says:

  Tosi hyvä! Kai jatkoa?

Kommentoi

top