search
top

Bambi koulussa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (82 votes, average: 2.44 out of 5)
Loading...

Kun koulu alkoi vaihdoin toiseen lukioon kielivalintojeni vuoksi. Samalla matkani musiikkiopistoon lyheni ja helpottui. Olin lukioryhmämme pienimpiä, osa pojista oli jo miehiä. Olin tavannut Rikua kerran juuri ennen koulunalkua. Hän oli noutanut minut autollaan ja olimme käyneet Nuuksiossa. Olimme rakastelleet ison bemarin takapenkillä. Riku oli hieronut rintojani joita aristi aika voimakkaasti. Olin syönyt Rikun antamia tabletteja kaksi päivässä ja vähäinenkin karvankasvu jota minulla oli ollut oli loppunut.  

Pyyhittyäni itseni savetilla rakastelun jälkeen Riku ojensi minulle rintaliivit ja niihin sopivat pikkarit. Puin ne päälleni ja Riku katseli minua kun poseerasin eri asennoissa. Liivien kupit olivat A kokoa ja minusta tuntui että ne sopivat minulle hyvin 

Riku oli hankkinut uuden kameran ja pyysi luvan ottaa minusta muutaman kuvan. Enempää ajattelematta annoin luvan, Riku asetteli minut eri asentoihin joissa peppuni tuli hyvin esille. Ottaessaan kuvia hän toi vielä kalunsa suuhuni. Imin häntä ja kamera oli konepellillä vieressämme ja rapsahteli omaan tahtiinsa.  

Lopuksi Riku kysyi olenko onnellinen hänen tyttönään. Vastasin olevani ja haaveilevani hänestä iltaisin. Kerroin että en saa enää voimakkaita erektioita, mutta saan orgasmin käyttämällä dildoa sisälläni. Riku suuteli minua ja piti tiukasti sylissä. Suussani maistui vielä hänen spermansa ja hengitin hänen partavetensä tuoksua kuin hukkuva.  

Itkin muutaman kyyneleen ja Riku kuivasi ne pois. Hän vakuutti minun olevan hänen ja hän huolehtisi minusta. Hänellä olisi laukussaan ruiske joka auttaisi minua pysymään hänen omanaan. Sanoin tahtovani sen ja Riku pisti sen pakaraani. Jätin rintaliivit ja pikkuhousut jalkaani kun ajoimme takaisin kaupunkiin.  

Parin viikon päästä katselin itseäni kokovartalopeilistä. Pakarani olivat kasvaneet ja minulla oli rinnat. Pienet toki, mutta selkeät rinnat. Hyväilin niitä ja nännini kovettuivat. Säikähdin muutosta, olin niin tytön näköinen että en hämmästellyt kun koulussamme pojat tulivat jo juttelemaan minulle kuin tytöille. 

Eräänä päivänä kun olin lähdössä kotiin, yksi vanhempi poika, Eero, lähti kävelemään kanssani samaa matkaa. Eero oli samalla ranskankurssilla ja olimme tehneet yhdessä ryhmätöitä. Eero pyysi minua kotiinsa käymään läpi ranskan ääntämystä. 

Eero asui Töölössä, vanhassa kivitalossa. Hänen äitinsä oli juuri lähdössä töihin kun tulimme. Eero esitteli minut.  

Tässä on Kari meidän ranskan ryhmästä.  

Eeron äiti tervehti minua kädestä ja katsoi pitkään silmiini.  Oloni tuli vähän vaivautuneeksi 

-No, minä lähden nyt, jääkaapissa on ruokaa jos tahdotte. 

 

Menimme Eeron huoneeseen, se oli sotkuinen ja hämärä. Verhot olivat tiukasti kiinni ja sänky petaamaton. Eero istu sängylle ja taputti paikkaa vierellään. Istuin siihen ja avasin laukkuani ottaakseni ranskan kirjan. Eero laittoi laukkuni pois ja kaatoi minut selälleni sängylle. 

-Nyt Kari puhutaan rakkauden kieltä. Sinulla taitaa olla jokin salaisuus josta tahdon ottaa selvää. 

Eero istui päälläni ja piti käsiäni toisessa kädessään kiinni ja toisella kädellä hän avasi paitani napit.  

-Vittu mää tiesin. Sulla on oikeet tissit. Mikä shemale sää olet? 

Aloin itkemään Eeron kosketellessa rintojani.  

-Onko sulla munaa? 

Itkin ja nyyhkytin Eeron noustessa päältäni. Hän avasi farkkuni ja tempaisi ne jalastani. Makasin sängyllä kippurassa, jalassani Rikun ostamat pikkarit. 

-Voi jumalauta,  oikeesti olet shemale tiesin sen.  

Eero riisui pikkarini ja paitani. Hän nosti minut seisomaan. En osannut vastustella mitenkään kun hän laittoi minut riisumaan itsensä.  

Eero oli vahva, pelasi lätkää ja fudista. Hauikset olivat isot ja verisuonet piirtyivät makkaroina ihon pinnalle. Farkkujen alla oli björnborgin kalsarit.  

-Riisu ne suulla.  

Tartuin hampailla niihin ja vedin niitä alaspäin. Eeron kalu paljastui silmieni edessä ja osui otsaani ponnahtaessaan vapauteen. Eero oli ajellut sen paljaaksi, terska pilkotti esinahan alta.  

-ime sitä, olet varmaan ennenkin imenyt? 

Otin kalusta kiinni ja nuolaisin sen kärkeä. Suolainen kiimalima ja lievä virtsanmaku eivät estäneet kun painoin kalun suuhuni. 

-Hyvä, noin juuri. Käytä kieltäsi. 

Eero ryhtyi naimaan suutani lujilla työnnöillä, terska kulki edestakaisin ja yritin pitää kieleni kosteana. Tartuin Eeron pakaroihin jotka olivat kuin terästä. Äkkiä Eero veti kalunsa suustani. 

-Runkkaa.  

Otin toisella kädellä terskasta ja toisella kiveksistä kiinni ja ryhdyin hieromaan. Kiveksissä tunsin kuinka ne jännittyivät ja kalusta lensi naamalleni suuri annos lämmintä spermaa. Avasin suuni ja otin seuraavan laukauksen suuhuni. Sitten Eero  pyyhki kalunsa hiuksiini. 

-Nyt, lähde meneen teidät että  olet mun käytössä kun  tahdon. Jookos? 

Nousin ylös ja nyökkäsin. Pyyhin spermoja naamaltani ja nuolin sormeni. Kuivuva sperma alkoi kiristää ihoani.  

-Voinko  käydä vessassa? 

-Et, lähdet nyt. Mun tyttökaveri tulee just.  

Puin hätäisesti ja Eero suorastaan heitti minut rappukäytävään. Kävelin läheiseen mäkkäriin ja ostin limpsan ja pyysin vessapoletin. 

Kassalla miesmyyjä katsoi minua ja iski silmää poletin antaessaan.  

Vessassa pesin kasvojani ja harjasin hiuksiani kun mies tuli vessaan myös. 

-Onko sulla kaikki ok? 

Katson miestä jonka työvaatteen nimikilvessä luki Toni. 

-Joo, ei mitään ongelmaa.  

 katselin sinua ja olit jotenkin sekaisin. Hiukset takussa ja muutenkin kuin eksynyt peura. 

-Ei mulla mitään. 

-Hyvä sitten.  vaan ajattelin että jos voisin jotenkin auttaa.  

Toni halasi mua ja  tunsin kuinka kovana sillä seisoi. 

-Kuinka  auttaisit?  

Vedin Tonia kiinni itseeni niin että kalu painoi meitä molempia. Toni kääntyi katsomaan minua silmiin.  

-Tule tänne. Toni avasi siivouskomeron ja pujahdimme sinne. Painuin vasten vessapaperisäkkejä Tonin riisuessa housuni. Matalan vihellyksen saattelemana hän painoi pikkarini alas. Kuulin vyönsoljen kolahtavan kun Toni riisui omat housunsa. Kuulin saippuaa pumpattavan annosteliasta ja sormen levittävän sitä peppuuni määrätietoisesti. Sitten kalu painui sisälleni, varovasti tunnustellen.  

 

Painuin kiinni Toniin ja tunsin kuinka kalu hieroi omaa g pistettäni. Tonin kädet hakeutuivat rinnoilleni, sormet venyttivät nännejäni ja oma orgasmini alkoi saman tien. Työnnöt painoivat minua päin vessapaperipaaleja ja tunsin kuinka kiimalimani valui märkyytenä reisilleni. Samassa Toni laukesi sisälleni ja otti tukea selästäni. 

Vedettyään itsensä irti hän ojensi minulle käsipaperin jolla pyyhin peppuni. Puin vaatteeni ja katselin Tonia joka kaivoi setelin taskustaan.  

-Tässä sinulle, tule taas käymään. 

Toni livahti ovesta, odotin hetken ja lähdin suoraan ulos. Ulkona kaivoin kännykkäni esiin ja soitin Rikulle. 

 

Kommentoi

top