search
top

Tyttöystävän kaveria

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (197 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...

Työneuvottelut venyivät ja sovimme jatkavamme asiaa viikonlopun jälkeen maanantaina. En jaksanut lentää takaisin kotiini, joten päätin kysyä voisinko majoittua tyttöystäväni kaverin luona viikonlopun. Annalle sopi että viettäisin viikonlopun siellä. Hain Alkosta viinitonkan ja suuntasin Annalle. Anna avasi oven päällään mekko joka vain juuri ja juuri peitti tarpeeksi. Katseeni kiintyi Annan rintoihin, joita mekko ei juurikaan peittänyt. Avonainen kaula-aukko peitti juuri ja juuri nännit, jotka paistoivat kuitenkin mekon ohuen kankaan läpi. Avonainen kaula-aukko sai veren virtaamaan alapäähäni. Anna toivotti minut tervetulleeksi. Halatessamme tunsin Annan nännit kehoani vasten.

Vaihdoin pukuni kotoisampaan asusteeseen. Valitettavasti mukanani oli vain löysät joustavasta kankaasta olevat housut, jotka ei paljon peittänyt alkavaa seisokkiani. Otimme viiniä ja siirryimme olohuoneeseen juttelemaan. Anna istui nojatuolissa minua vastapäätä. Hän piti jalkojaan hieman harallaan ja katseeni väistämättä välillä laskeutui ihailemaan Annan vaaleita stringejä. Anna vaihtoi istuma-asentoaan niin että hän nosti toisen jalkansa nojatuolille. Tämän seurauksena Annan stingit olivat entistä paremmin esillä. En tiedä haaveilinko vain vai oliko Annan stringit hieman kostuneet.

Välillä Anna nousi ottaakseen lisää viiniä. Viiniä ottaessaan Anna kumartui edessäni ja hänen avonainen kaula-aukko paljasti hänen rintansa katseelleni. Anna ei tuntunut sitä kuitenkaan huomaavaan tai siitä välittävän. Oloni kävi tukalaksi kun näin Annan täyteläiset rinnat paljaana edessäni. Minun alkoi tehdä mieli kunnon kiihkeää seksiä. Saatuaan lasinsa viimein täytettyä, Anna kääntyi mennäkseen takaisin istumaan.

Hän kuitenkin huomasin jonkun roskan lattialla. Nostaessaan roskaa Annan mekko kiristyi ja nousi takaa niin että näin Annan paljasta pakaraa. Saadakseni ajatukseni muualle, kysyin voisinko käydä saunassa. Anna sanoi että hän arvelikin minun haluavan käydä saunassa ja oli laittanut sen lämpiämään. Menin Annan makuuhuoneeseen riisumaan vaatteeni. Anna lupasi tuoda minulle pyyhkeen. Juuri kun sain vaatteeni pois, Anna aukaisi oven, antoi minulle pyyhkeen ja pyysi anteeksi ettei huomannut koputtaa. Peitin nopeasti pyyhkeellä kyrpäni jonka alkava koveneminen ei jäänyt Annalta huomaamatta.

Kävin pikaisesti suihkussa. Menin saunaan, nostin jalkani ylälauteella, nojasin seinään ja huokaisin helpotuksesta. Yllättäen kuulin pesuhuoneen oven käyvän. “Ei kai haittaa jos tulen saunomaan seuraksesi, sillä yksin saunominen on tylsää” Anna kysyi. “Ei haittaa, tervetuloa” vastasin vaikka jännitinki miten pikkuveljeni innostuisi kun näkisin Annan alastomana ja hikisenä edessäni.

Näin saunasta suoraan suihkuun. Ihailin Annan täydellistä takamusta hänen pestessään itseään. Selkää pestessään Anna kääntyi jolloin näin hänen paljaat rintansa ja melkein karvattoman pillunsa. Tunsin kuinka kaluni koveni näystä. Anna sammutti suihkun ja luulin hänen tulevan saunaan. Sen sijaan hän nostikin toisen jalkansa suihkun viereiselle pöydälle ja alkoi ajamaan sääriään. Annan säärien ajelu näytti hyvin kiihottavalta. Kyrpäni oli jo täysin kovana. Kun Anna sai säärensä ajettua, hän levitti vaahtoa pillullensa. Anna meni kyykkyyn jalat auki ja alkoi hitaasti ajaa pillunsa sänkeä. Minulla oli täydellinen näkymä Annan työskentelyyn. Mietin eikö Annan ymmärrä saunan oven olevan lasia ja että hänen haaransa on suoraan ovea päin avoimena. Lopussa Anna vielä suihkutti pillun ja kokeili sitä kädellään. Anna tutki pitkään jäikö yhtään karvaa ajamatta, mutta ilmeisesti hän ei löytänyt karvoja lukuunottamatta seksikästä kiitorataa pillun yläpuolella.

Anna tuli saunaan istumaan minua vastapäätä. Hän nosti toisen jalkansa ylälauteelle, jättäen toisen alemmalle lauteelle. Annalla oli mukana voidetta joka rauhoittaa ihoa. Hän otti käteensä rasvaa ja alkoi levittämään sitä alapäähänsä. Minua silmiin katsoen hän kosketteli itseään. Koitin peitellä kovaa kaluani, mutta se oli vaikeaa. Anna nojasi seinään silmänsä sulkien. Heitin lempeästi löylyä ja katsoin kuinka hikipisarat hitaasti valuivat Annan rinnoilta alaspäin saavuttaen lopulta Annan kiitoradan. Tilanne alkoi tuntua liian kiihottavalta, joten päätin siirtyä suihkuun. Noustessani ylös, Anna avasi silmänsä ja hänen katseensa liimautui edessään heiluvaan kovaan kyrpääni. Anna nuolaisi huuliaan ja laski toisen kätensä pillunsa päälle. Mennässäni suihkuun Anna siirtyi paikalleni ja tiesin että siitä näkee suoraan minut, en kuitenkaan välittänyt siitä vaan mitään peittelemättä pesin itseäni. Ajatus Annasta katsomassa kuinka pesen kyrpääni kiihotti joten saippuoin kaluni oikein huolellisesti.

Saunan jälkeen siirryimme sohvalle katsomaan elokuvaa. Minulla oli päällä löysät yöhousut, Annalla oli päällään silkkinen aamutakki. Anna nosti jalkansa sohvalle. Hänen aamutakki oli hyvin löysästi päällä ja näin paljon paljasta pintaa. Anna heilutteli hitaasti polviaan jolloin katseeni kiinnittyi Annan käteen joka lepäsi hänen pillunsa päällä. Välillä käsi teki hyvin pientä liikettä. Koitin keskittyä elokuvaan, mutta se ei ollut helppoa. Elokuvassa oli paljon eroottisia kohtauksia joka väkisinkin aiheutti painetta housuissani, varsinkin kun tiesin Annan olevan vieressä melkein alasti.

Vilkaisin vaivihkaa Annaa päin. Hän oli laskenut toisen jalkansa maahan, hänen toinen kätensä lepäsi klitoriksen päällä ja toisen lepäsi rinnalla. Ajatus Annasta tyydyttämässä itseään vieressäni kiihotti. Laskin olueni aivan kyrpäni viereen ja tölkin suojatessa koskettelin itseäni. Viimein alkoi elokuvan loppukohtaus, siinä nainen oli sidottuna sänkyyn miehen armoille. Mies kosketteli naista jokapuolelta. Välillä hän puristeli rintoja, imi nännejä, nuoli naisen alapäätä, kosketteli hellästi ja kun nainen alkoi vaatia ottamista, mies työntyi voimakkaasti naiseen.

“Tämä on lempielokuvani, tuo loppukohtaus on tosi kiihottava. Mua on aina kiihottanut ajatus että olisin tuo nainen. Kiihottaisko sua olla tuo mies?”
“Krhmm.. Kyllähän se olisi kiihottavaa ottaa tuollainen kiimainen narttu.”
“Entä tälläinen kiimainen narttu? Ootko koskaan pannu ketään muuta sinä aika kun olet ollut tyttöystäväsi kanssa? Tekeekö sun koskaan mieli vierasta?”
Kysymykset alkoivat olla liian henkilökohtaisia, joten päätin ottaa pitkän kulauksen oluestani.
“Onko tuo vastaus kysymykseeni?” Anna kysyi nähdessään telttani ja hieroessaan sitä varpaillaan.

Elokuvan jälkeen söimme vielä iltapalaa. Anna istui minua vastapäätä. Annan aamutakki oli löysästi kiinni ja se vain vaivoin peitti hänen kovat nänninsä. Kumartuessaan ottamaan leipää, aamutakki valui alaspäin paljastaen Annan rinnat kokonaan. Katseeni jumuitui rintoihin. Tunsin kuinka kiihottuminen pakkasi verta alapäähäni. Halusin kiertää Annan taakse ja ottaa hänet keittiön pöydällä. Anna varmaan tiesi ajatukseni, sillä hän vilkaisi suuntaani ja alkoi voidella leipää samassa asennossa. Annan seksikkäät rinnat heiluivat voitelun aikana hypnoottisesti.

Syönnin jälkeen Anna kääntyi ja alkoi ottamaan ylähyllyltä drinkkitarvikkeita yömyssyä varten. Kurottaessaan pulloja, Annan aamutakki nousi hieman paljastaen Annan pyöreitä pakaroita. Himoni tuota naista kohtaan kasvoi entisestään. Anna tutki pullojaan hyvin pitkään, varmasti tietäen missä katseeni oli. Lopulta hän sai drinkkiaineet pöydälle ja drinkit valmiiksi. Anna antoi minulle drinkkini ja ehdotti että siirtyisimme olohuoneeseen juomaan ne.

Siirtyessäni koitin peitellä seisokkiani siinä kuitenkaan kovin hyvin onnistumatta. Anna istui nojatuolissa ja antoi katseensa levätä kohoumassani. Punastuin ja Anna virnisti ilkikurisesti. Join nopeasti drinkkini ja kysyin missä nukkuisin. Anna kertoi että helpoin ratkaisu olisi jakaa sänky niin ei tarvitsisi erikseen laittaa petiä sohvalle.

Seurasin Annaa makuuhuoneeseen. Siellä hän tiputti aamutakkinsa maahan ja kumartui jalat hieman harallaan nostamaan suorin jaloin lattialla olevaa yöpaitaansa. Nostaessaan yöpaitaansa, Anna notkisti selkäänsä jolloin hänen peppunsa korostui entisestään. Jalkojen välistä näin Annan hieman raollaan olevan pillun. Saatuaan yöpaitansa päälleen, Anna meni sänkyyn. Käteensä nojaten hän katsoi suoraan minua. Nolostuen riisuin housuni tietäen että kova kyrpäni paljastui Annan ahnaille silmille. Nopeasti puin päälleni alushousut ja hyppäsin saman peiton alle. Annalla oli vain yksi iso peitto jonka alla me molemmat olimme.

Käänsin selkäni Annalle ja nukahdin nopeasti. Heräsin kesken unieni siihen kun Anna kääntyi selkääni vasten. Tunsin hänen täyteläiset rintansa selkääni vasten ja minua alkoi jälleen panettamaan. Anna kääntyi toisinpäin ja nyt tunsin hänen takamuksensa alaselkääni vasten. Annan yöpaita oli noussut hieman ja hänen peppunsa oli osittain paljaana. Himoni tuota persettä kohtaan kävi ylivoimaiseksi.

Leikin nukkuvaa ja käännyin Annaan päin jolloin hänen perseensä ja minun kovenevan kalun välissä oli enää alushousuni. Anna tuli unissaan tiukemmin minua vasten samalla peppuaan hieman liikauttaen. Tunsin kuinka peppu hieroi kaluani. Anna oli nyt niin lähellä etten tiennyt minne käteni laittaisin. Hitaasti siirsin käteni viattomasti Annan ylle, niin että se oli juuri ja juuri Annan rintojen alapuolella. Anna haki jälleen parempaa asentoa, jolloin käteni ulkosyrjä kosketti Annan rintaa.

Anna tuntui nukkuvan, joten siirsin kättäni hieman ylemmäs jotta tuntisin rinnan paremmin. Himojeni riivaamana laitoin käteni kokonaan Annan rinnan päälle. Hieroin rintaa ja tunsin kuinka Annan nänni kovettui. Hetken hierottuani tunsin kuinka Anna tarttui kädestäni kiinni ja ymmärsin hänen olevan hereillä. Minua hävetti Annan alkaessa siirtää kättäni ylöspäin pois rinnaltaan. Hän piti kädestäni kiinni ja alkoi imeä etu- ja keskisormeani. Annan suutyöskentely tuntui taivaalliselta ja se sai kaluni kovenemaan entisestään Annan peppua vasten. Imettyään sormeni märiksi, Anna ohjasi käteni pillulleen ja työnsi sormeni sisäänsä. Annan pillu oli uskomattoman tiukka ja märkä.

Tiesin että olin jo liian pitkällä ja liian heikko vastustaakseni tätä seksikästä houkutusta. Työntäessäni sormiani syvemmälle, löysin Annan herken pisteen. Anna nautti käsittelystäni. Otin Annasta pihtiotteen ja aloin pyörittämään peukaloani klitoriksen ympärillä. Toisen käden vein Annan rinnoille. Annan rinnat oli täydelliset. Vaikka käteni on suuri, ei Annan rinta täysin mahtunut siihen.

Kullini oli kovana Annan persettä vasten. Annan kiemurteli niin ettei hänen perseensä pysynyt paikallaan. Anna hinkkasi persettään kyrpääni vasten. Käänsin Annan itseäni vasten ja aloitimme kiihkeän suutelemisen. Toisella kädellä puristelin Annan muodokasta takamusta ja toisella silitin Annan klitorista. Anna hieroi rintalihaksiani vieden kättään alemmas.

Annan käsi puristui kyrpäni ympärille ja Anna aloitti hitaan käteenvedon.
“Sä oot niin ihanan seksikäs kiimainen pikku lutka. Käänny ympäri että mä voin nuolla sun pillua ja maistaa sun kiimanesteitä.”
Anna toi pillunsa suuni eteen, jolloin aloin välittömästi nuolemaan Annan kiimaista pillua. Välillä työnsin kieleni niin syvälle Annan sisään kuin voin.

Puristin käsilläni lujasti Annan reisiä samalla pitäen niitä niin auki kuin mahdollista. Anna leikki käsillään kyrvälläni.
“Narttu, ime mua” käskin.
Anna kumartui välittömästi. Aluksi hän nuoli kyrpääni, samalla kun hän hellästi leikki palleillani. Sitten hän imaisi kyrpäni syvälle suuhunsa. Imiessään Anna pyöritteli kieltä sen ympärillä. Toisella kädellä Anna kosketteli pallejani ja toisella hän puristi kyrpääni. Tilanne ja Annan taidot tekivät suihinotosta parhaan ikinä saamani.

Tunsin etten kestäisi Annan hoitoa enää kauaa, eikä Annakaan ollut kaukana orgasmista ääntelystä päätellen. Käskin Annan ottamaan kyrpäni syvälle pilluunsa ja aloittamaan kiihkeä ratsastus. Anna kääntyi, työnsi kyrpäni pillunsa suulle ja hitaasti laskeutui alemmas. Anna nautti kyrvästäni silmät kiinni rintaani nojaten. Annan rinnat puristuivat seksikkäästi hänen käsiensä väliin.

Pidin kiinni Annan perseestä ohjaten Annan nopeutta. Anna ratsasti vetäen kyrpäni melkein kokonaan ulos jonka jälkeen hän hitaasti liukui ottaen kyrvän niin syvälle sisäänsä kuin sai. Ratsastaessaan Anna puristeli kyrpääni pillullaan. Puristus lisäsi nautintoa ja sai Annan tiukan pillun tuntumaan entistä tiukemmalta.

Annakin nautti ratsastamisesta eikä mennyt kauaa kun hän alkoi saamaan orgasmia. Annan liike loppui kun orgasmi alkoi, mutta minä aloitin oman liikkeen. Anna rojahti päälleni makaamaan. Panemisellani pitkitin Annan orgasmia ja Annan sai pitkään voimakkaita jälkijäristyksiä. Annan pillu supisteli ihanasti ja olin laueta itsekin. hidastin liikettäni antaen Annan toipua. Anna huohotti hikisenä päälläni, saaden vielä muutaman väristyksen minun jatkaessa hidasta panemistani.

Seuraavaksi käskin Annan kontalleen. Siirryin Annan taakse ja otin hänen käsistään kiinni. Sidoin Annan kädet hänen aamutakkinsa vyöllä selän taakse jolloin Anna oli avuttomana pää patjaa vasten perse pystyssä. Otin Annan yöpöydän laatikosta dildon ja liukasteen. Työnsin hitaasti dildon Annan pilluun, samalla kun levitin liukastetta kyrvälleni.

Tuntiessaan liukkaan ja kovan kyrpäni persereiällään, Anna koitti vastustella, mutta en antanut nartulleni armoa vaan hitaasti työnnyin syvemmälle. Anna irvisti tuskasta työntyessäni häneen. Päästyäni loppuun, annoin Annan hieman tottua kyrpääni. Aloin hitaasti panna Annaa perseeseen ja samalla laitoin dildosta vibran päälle. Tilanne sai Annankin hyvin kuumaksi, sillä hyvin nopeaa hän alkoi haukkomaan henkeä ja kiljumaan orgasmista.

Panemisen ja dildon seurauksena Annan sätki orgasmiaan pitkään. Viimein hän rauhoittui ja aloin taas panemaan voimakkaammin. Läpsin Annan seksikästä persettä muutaman kerran ja se selvästi kiihotti Annaa. Aloin olla lähellä tulemista joten kiihdytin tahtiani. Anna ei kestänyt kovempaa tahtia ja hän sai jälleen orgasmin. Annan supistelut ja äänet olivat liikaa ja tunsin kuinka lastini räjähti Annan sisään.

Rojahdin Annan päälle. Kun Anna alkoi rauhoittua sanoin hänelle että huomenna kävisimme kaupassa ostamassa lisää leluja ja toteuttaisin Annan fantasian toisen narttuna olemisesta. Huomenna Anna olisi minun likainen lutka, jonka ainoa tehtävä on tyydyttää kaikki haluni. Minulla olisi koko päivä aikaa tehdä hänelle mitä haluan ja päivä huipentuisi siihen että sitoisin hänet sänkyyn ja kiusaisin joka puolelta ennen kuin ottaisin hänet. Käännyin Annan viereen ja otin hänet syliini. Makasimme sylikkäin hikisinä ja hengästyneinä odottaen huomista.

11 kommenttia viestissä: “Tyttöystävän kaveria”

 1. Bimota says:

  Toimii. Lopputuloksena iso ja märkä O.😘

 2. Toimii says:

  Toimii. Lopputuloksena iso ja märkä O.

 3. Maiju says:

  Aaahhh..mikä nautinto!

  • Petteri says:

   Tunnen yhden Maijun!
   Sen poikakaveri ei arvaakaan, millainen nautinto
   tyttöystävänsä on 🙂

 4. Nopee varas Veijo says:

  Mut mikä sen tytön nimi oli? Tuula tai joku?

 5. XD says:

  Omfg 😍💦🍆 Oon ihan märkä

  • RaksamiesMensasta says:

   Nyt kuvittelet pari päivää miten tarina jatkuu ja kun viimein luet jatkon niin sitten oot märkä 😘

 6. Jussi says:

  Mahtava tarina tämä, kai jatkat tarinaa.Itselläni on muutama vieraan pano kokemus takana ja nautin siitä.

 7. hyvä says:

  Jatkoa!!!

Kommentoi

top