search
top

Kuskina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (134 votes, average: 2.13 out of 5)
Loading...

Jälleen kerran tutut kaverit pyysivät kuskiksi ja jälleen kerran suostuin muun tekemisen puutteen takia. Nyt ei olisi ohjelmassa perinteinen baarikierros, vaan läheisen leirintäalueen käytöstä poistettu uimaranta.
Saunasta oli katkaistu sähkö ja kalusteetkin olivat laituria myöden siinä kunnossa, ettei aluetta voitu pitää avoimena yleisölle. Sauna olikin alueen kiinteistöhoitajaperheen yksityiskäytössä ja siihen se olikin melkein liian upea. Tilaa olisi ollut suurellekin seurueelle, mutta paikalla oli vain perheen poika tyttöystävineen, äiti ja tytär. Lisäksi oli tyttären pari tyttökaveria ja pariskunta joita en ollut ennen nåhnyt. Juuri perheen poika oli tuttujen kaveri ja oli toiminut kutsujana minun tutuilleni.
Huomasin perheen aika vapaamieliseksi puheiden perusteellla ja myös pojan tyttöystävä jutteli muille oudon avoimesti seksijuttujaan. Aluksi noudatettiin ihan perinteistä jakoa naisten ja miesten saunavuoroissa. Välillä käväistiin uimassa ja taas saunaan lämmittelemään. Saunan sähköttömyys ei valoisana kesäyönä pahasti häirinnyt. Olutta, viinaa ja siideriä tuntui kaikilla olevan runsaasti mukana ja niitä kaikki paitsi minä joivat saunomisen aikana ja välillä.
Vieraan pariskunnan mies oli eniten päissään ja unohti käyttää pyyhettään itsensä peittämiseen saunan ja uinnin välillä. Vähän vatsakas mies ei tuntunut herättävän naisissakaan minkäänlaista mielenkiintoa.

Kaverini olivat myös melko päissään ja julistivat, etteivät miehet mitään pyyhkeitä käytä saunoessaan naisseurassa. Jätimme siis pyyhkeet penkeille saunan ulkopuolelle ja menimme jonossa kohti laituria. Uimme lyhyen lenkin, paitsi eniten juopunut, joka vain keskittyi oluttölkkinsä tyhjentämiseen. Palasimme täysin alastomina saunan hämäryyteen, jossa osa naisista vielä lämmitteli. Viileä vesi oli tehnyt minulle saman kuin monesti ennenkin: kullini oli järvestä noustuani alkanut jäykistyä. Vaikka sauna oli melko hämärä, vieressäni istuva perheen äiti oli huomannut kiusallisen erektioni. Tunsin käden siirtyvän reidelleni, samalla kun hän kyseli aivan normaalilla äänellä veden lämpötilaa.
-Jotain kaksikymmentä astetta vastasin.
-On varmaan ylikin, kuulin vastauksen viereltäni. Samalla tunsin sormien kiertyvän kivikovan kullini ympärille.
-Hyvältä se ainakin tuntuu.. tuntui huokasin.
Onneksi muut saunassa olijat keskittyivät omiin keskusteluihinsa ja luulivat meidänkin keskustelevan toisiimme päin kääntyneinä. Oli tavattoman kiihottavaa, kun nainen runkkasi hitaasti ja puristeli välillä kiveksiäni, mutta selitti samalla tavanomaisella äänellä niitä aikoja, kun ranta oli vielä leirintäalueen käytössä.
-Saunoja oli alunperin kaksi ja kaikki oli hyvässä kunnossa, mutta sitten omistaja meni vararikkoon ja huonokuntoisempi sauna jouduttiin purkamaan.
Käsi liikkui kullini varrella välillä liiankin hitaasti, kun nainen pysähtyi miettimään sanomistaan.
-Molempiin saunoihin mahtui varmaan parikymmentä henkeä ja toiminta oli silloin hyvin aktiivista. Joskus karavaanarit saunoivat talvisinkin. Sinähän olit nyt kuskina, vaikka pitäisi olla etsimässä tyttöystävää. Tiedän miten tärkeää on sinun iässäsi olla tyttöystävä. Huomasin sen heti saunaan tullessasi.
-Olisihan se kiva, huokasin.
Nainen ymmärsi vinkin ja kiihdytti runkkaamistani. Pian kullini sykähteli ja roiskutti spermaa monta pitkää roiskahdusta. Tavalliseen tapaan kulli ei kokonaan veltostunut, vaan jäi puolittaiseen erektioon.
-Minäpä jo lähdenkin kotia kohti, nainen totesi, mutta oli oikein mukava jutella kanssasi.
-Oli tosi mukava, sanoin innokkaana ja kiitollisena. Siihen nainen vain naurahti ja livahti ovesta ulos.

Myös muut saunassa olijat seurasivat esimerkkiä ja päättivät mennä jälleen uimaan. Ulkona oli nyt sen verran hämärää, ettei kukaan kiinnitänyt huomiota toistensa peniksiin. Jo saunoessa miehet tuntuivat ohimennen vilkaisevat muiden miesten varustukset. Minulla oli mielestäni varsinkin erektiossa keskimääräistä hoikempi ja pidempi kulli. Muiden kulleja en ollut erektiossa nähnyt, mutta joidenkin tilastotietojen perusteella olin päätelmäni tehnyt. Kavereideni kullit näin erektiossa joskus ihan vilaukselta, kun olin joskus aikaisemmin ollut heillä kuskina. Kaverit menivät vanhemman naisen luo, jossa molemmat naivat naista toisessa huoneessa. Olin silloin vielä täysin kokematon ja se tuntui siksi omituiselta. Haaveilin tietysti vielä tyttöystävästä, jonka kanssa kokisimme yhdessä sen ekan kerran.

Juominen jatkui parin pöydän ääressä saunan ulkopuolella. Tytöillä oli oma pöytänsä ja miehillä oma. Istuin mielenkiinnosta lähempänä naisia erillisellä puupölkyllä. Kiinnosti mitä sopivasti humaltuneen naiset puhuisivat. Aluksi olin yrittänyt kuunnella miesten juttuja, mutta pieni kehuskelu ja väittely bemareiden vanteista ei todellakaan kiinnostanut.

Kavereitteni tutun tyttöystävä ei ollut ollenkaan selvinpäin ja ei tajunnut, että poikaystävänsä sisko oli samassa pöydässä. Sisko oli silminnähden vaivaantunut kuulemastaa. Siskolla ei varmaankaan ollut poikaystävää tai edes seksikokemuksia, joka lisäsi tilanteen noloutta. Lihavan miehen tyttöystävä ja siskon tyttökaverit sensijaan kuuntelivat ja keskustelivat innokkaasti. Tässä vaiheessa oli taas miehilläkn pyyhkeet lanteillaan ja naisillahan ne olivat olleet koko ajan verhonaan. Minua kiinnosti yhtä paljon naisten jutut kuin naisten arviointi pyyhkeiden alta. Silmäilin vaivihkaa miten reunimmaisena istunut kurotti välillä pöydän yli. Reisi näkyi paljaana, mutta pyyhe ei vain lipsahtanut rintojen päältä. Vaaleat ja taatusti värjätyt ja kiharretut hiukset eivät kertoneet oikeasta hiusten väristä. Rintojen oli pakko olla pystyt, koska pyyhe ei ollut vaarassa luiskahtaa alas.
Muut naiset olivat blondia tukevampia ja rinnat vaikuttivat isoilta, mutta ei kovin pystyiltä. Poikkeuksena oli kavereitteni tutun sisko, joka oli melkein luisevan muodoton. Keskustelu tuntui kiertelevän seksin ympärillä koko ajan. Välillä he puhuivat kuiskaten, joka päättyi hillittömään nauruun.
Vaalea nainen kai huomasi vilkuiluni ja lopetti keskustelut muiden kanssa. Hän nosti oikean polvensa korkealle ja pyyhe mukamas vahingossa valahti sivulle. Hoikka reisi paljastui takamukseen asti. Hymyilin kertoakseni, että näkymä miellytti. Esitys jatkui ja nainen nosti jalkansa tehostetun hitaasti penkin toiselle puolelle. Ellei olisi ollut niin hämärää, niin näkymä olisi ollut esteetön naisen jalkojen väliin.

Siideripurkki kädessä blondi tuli eteeni.
-Ihan yksinkö täällä istut ja ilman juotavaa?
-Olen kuskina.
-Voit kai yhden juoda, tyttö sanoi ja poksautti tölkin auki.
Sanat tulivat hiljaisella ja vähän käheällä äänellä. Samalla hän istui syliini toinen jalka toisella puolella ja toinen toisella. Pyyhe nousi istuutuessa niin, että melkein näin reisien yhtymäkohtaan. Sain tölkin naisen kädestä huulilleni ja join pari kulausta.
-Näin miten katselit minua.
-Tunnustan, olen syyllinen.
Kädet kiertyivät kaulalleni ja sain siiderinmakuisia suudelmia. Laitoin käden naisen reidelle ja vastalahjaksi sain hymyilyä. Innostuin lisää ja laiton toisen käden reidelle ja toisella kädellä tavoittelin rintaa pyyhkeen alta. Kulli alkoi olla niin kova. että sen oli pakko tuntua jo pyyhkeen läpikin. Naisen käsi sujahtikin pyyhkeeni alle ja törmäsi jäykistyneeseen penikseeni. Hymyilimme oikein muikeasti molemmat. Siirsin molemmat kädet naisen rinnoille ja tunsin nännien olevan todella terhakkaasti pystyssä. Sitten pyyhkeeni jo valahti sivulle ja penikseni ohjattiin kosteaan pilluun. Kaikki kävi niin nopeati, että vasta pillun kuumuus sai tajuamaan, että sisällä sen on pakko olla. Todella liukas pillu, sisään lipsagdus sujui kuin olisi vain hieman korjattu asentoa. Kukaan vieressä istuvista naisistakaan ei ollut vilkaisua kummemmin noteerannut kaverinsa puuhia.
Tunsin kullin ympärillä puristelua, vaikka nainen ei liikkunut ollenkaan. Näytti siltä, kuin hän olisi vain istunut sylissäni. Tuntui hyvältä ja spermani olisi roiskahtanut, ellen olisi jo saanut yhtä siemensyöksyä kädellä tyydytyksen aikana. Yleensähän tyydytän itseäni omin käsin etukäteen, jos on pienikin mahdollisuus päästä panolle illan aikana. Olisi niin noloa laueta muutaman työnnön jälkeen.

Innostuin puristelemaan rintoja, kun ne tuntuivat niin terhakoilta, etten ole ennen sellaisia tuntenut. Pyyhe löystyi huomaamatta ja valahti maahan. Rinnat olivat todella pystyt ja nännit sojottivat eteenpäin. Ne näyttivät niin hyviltä, että niiden täytyy maistuakin hyviltä. Otin vuorotellen molempia nännejä suuhuni ja nuolin niitä kielelläni. Kesäyö oli pimeimmillään ja yhtymistämme ei ollut vielä kukaan huomannut. Kosketin kuitenkin naisen kosteaa ja turvonnutt klitorista, joka sai pillun puristumaan vielä tiukemmin kullini ympärille. Kosketus sai naisen huokaisemaan ja jatkoin klitoriksen tunnustelua. Nyt blondi innostui pomppimaan oikein vauhdikkaasti ja huohottamaan äänekkäästi.

Tyttöjen pöydästä kuului hämmästynyt lausahdus: -Naiko noi? Kaikki kääntyivät katsomaan, kun huohotimme kiimaisina mistään välittämättä. Kullini oli todella kovassa puristuksessa yhdyntäliikkeet eivät liu’uttaneet kullia pillussa, vaan paremminkin nykivät kullia. Pillu oli niin tiukka, että koko kulli oli koko ajan aivan syvällä yhdyntäliikkeistä huolimatta. Sormeilin klitorista kiihtyvällä tahdilla ja valmistauduin laukeamiseen. Pian naiseni parahti äänekkäästi ja lopetti pomppimisen kullini päällä. Olin vähän hämmästynyt kun en lauennutkaan. Kulli oli tiukasti naisen sisällä ja erektio vain jatkui.
-Ihana kulli, siis todella ihana, huokaili nainen hikisenä.
Viereisen pöydän naiset olivat taas syventyneet keskusteluunsa, tai ainakin näyttelivät välinpitämätöntä.
-Eikö sulta tullutkaan?
Kullini oli edelleen täydessä erektiossa ja varmaan paisuneempana kuin koskaan.
-Ei ihan tullut.
-Pitäisitkö siitä, jos otan sulta suihin ja laukeat mun suuhun, vai haluatko uuden panon. Nielen sun spermat, jooko?
Pohdin ankarasti hyvää tarjousta, mutta kun en ole koskaan lauennut yrityksistä huolimatta suuseksissä. Voisi olla iso pettymys, jos en laukeaisi. Mietin kai liian pitkään, kun nainen muutti puheenaihetta.
-Odotaskin vähän, mulla olisi toinenkin idea.
Sen sanottuaan hän poimi pyyhkeensä maasta ja meni pöytään istumaan. Hiljaisen keskustelun jälkeen hän palasi.
-Toi Mari, siis mun kaveri, on vähän ujo ja ei ole saanut pitkään aikaan. Annatko sille ja mullekin vielä? Siis se on toi isotissinen ja pitkähiuksinen.
Tiesin kyllä ketä blondi tarkoitti. Myönnyin virnistäen ja kysyin:
-Hän on siis Mari mutta mikä sun nimi on?
-Susa.
Susa kävi kuiskaamassa Marille jotain ja Mari nousi pöydästä. Tullessaan hän riisui pyyhkeensä ja tuli eteeni. Rinnat olivat tosiaan isot ja pillussa näkyi hiukan siistittyä karvoitusta.
-Hei, olen Mari. Voitasko ensin ottaa sulta suihin ja sitten voisit vaikka naida mua takaapäin seisaaltaan.
-Kuulostaa hyvältä.
Molemmat naiset kyykistyivät viereeni ja upottivat kullini suuhunsa vuorotellen. Mari teki töitä oikein urakalla ja lipoi kielellä terskaani. Onneksi viilentynyt ilma teki kullin vähemmän herkäksi ja en ollut lähelläkään laukeamista. Ehdotin pian panoa takaapäin. koska uusi pillu olisi koettava. Onko tiukka ja liukas ja miten herkästi orgasmi tulisi. Miksiköhän halusi takaapäin ja seisaaltaan. Naisin mieluummin polvillaan vaikka pyyhkeen päällä. Kiltisti Mari nojautui istuimenani olleen pölkyn varaan ja tarjosi pillunsa naitavaksi reilussa haara-asennossa. Pillu tuntui karvattomalta pientä kiitorataa lukuunottamatta klitoriksen yläpuolella. Notkistin polvia ja Susa tarttui penikseeni ohjaten sitä Marin pakaroiden väliin. Työnnyin sisään. Pari pitkää työntöä ja pillu maiskahti lupaavasti. Työntelin hitaasti ja kumarruin Marin selkään painautuen. Hapuilin rinnan käteen ja etsin nänniä. Rintaa oli mahdoton saada sopimaan käteen ja nännikin tuntui sormissa vain vaivoin. Siirsin käden niukalle karvoitukselle ja löysin klitoriksen. Pillusta sain hiukan liukastetta ja pyörittelin klitorista sormissa. Mari huokaili.
-Kyrpäsi tuntuu hyvälle, nussi nyt kunnolla, haluun sun kyrpää.
Tein lyhyttä nopeaa työntöä ja hieroin klitorista samassa nopeassa tahdissa. Mari laukesi hokien vittua ja kyrpää ja lopulta parahtaen, niin että melkein pelästyin.
-Sun vuoro, sanoin Susalle, joka oli puristellut takamustani Maria naidessani. Levitin pyyhkeen ruohikolle. Susa taisi aavistaa toivomani asennon ja meni nelinkontin pyyhkeen päälle. Hämärässä en nähnyt pillua, vaan painoin kullia peräukkoon. Kyrpä oli niin yläviistossa, että ensimmäinen työntö liukui Susan selän päälle. Heti ensimmäisestä työnnöstä päättelin, ettei kestä kauan. Pillu oli takaapäin naidessa todella tiukka. Kun peniksen kärki osui pillun pohjaan Susa parahti. Tein vain lyhyitä nopeita työntöjä, kunnes orgasmini tuntui sumentavan tajun. Kulli sykki pitkään, vaikka spermaa ei enää riittänyt kuin pari roiskahdusta.

Sen jälkeen ei ole nähty, mutta muita kesävieraita kyllä.

Kommentoi

top