search
top

Piparia vai piparia?

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 3.10 out of 5)
Loading...

V järkkäilee kotosalla. X on tulossa käymään, kämpillä on kuulemma tylsää yksinään kun mies on pari viikkoa reissunpäällä. Koti alkaa olla joulukunnossa, valot laitettu ja piparit uunissa. X:kin laittoi viestiä että on jo alaovella.

Siinä asetutaan, puhutaan niitä näitä. Piparit valmistuvat ja muutama katoaa heti lämpiminä parempiin suihin. Punaviiniäkin on tarjolla ja kangassohvalla mukavan lämmintä. Jutut luistavat viiniä maistellessa aika nopeasti joulun käsitöistä vähän tuhmempiin käsitöihin, eikä mene kauaakaan kun keskustelu siirtyy sopivan kalun kokoon.

V kertoo olleen aina tyytyväinen J:n vehkeen kokoon ja ulkonäköön. Mukavan kokoinen, ei liian iso tai pieni, suora varsi ja sievä iso nuppi. Mahtuu suuhunkin kun uskaltaa kurkkuun tunkea. Ei ole liian pieniä vehkeitä vielä tullut vastaan.

X:lläkään ei ole ollut mitään älyttömiä ääripäitä, nytkin ihan toimiva peli tallissa. Hieman ehkä väljähtänyt tunnelma makkarin puolella kun kummatkin on niin väsyneitä töitten ja koulun jälkeen. Ja onhan se mies välillä vähän liian kiltti ja huomaavainen, sais välillä ottaa rajumminkin.

”Kaadan meille lisää punkkua.” V ilmoittaa ja nousee sohvalta pulloa hakemaan.

”Kuin iso se J:n muna sit on?” Kysyy X varovasti.

”Joskus varsin mitattiin ku imin sen pystyyn, tais olla jotain reilu 17cm.” V kihertää ilkikurisesti.

”Aika iso, jännä ois nähä ihan näin tutkimusmielessä vaan!” X naurahtaa.

 

Kumpikin nauravat ja V kaataa lisää punaviiniä. Voin minä näyttää sulle kuvan, mulla on tuossa puhelimella, ainahan sitä välillä tekee mieli vilkaista mitä on sisäänsä ottanut. V selaa puhelintaan ja antaa sen sitten X:lle, joka tutkii kuvaa hiljaa. Kuva on otettu suihkutilassa ja siinä näkyy miehen alavartalo, jalkojen välissä tönöttää pystyssä varsin vaikuttava varsi ja kimalteleva kypärä. Kuvakulma tietenkin liioittelee kokoa mutta hyvänkokoinen kalu kyseessä joka tapauksessa!

”Älä suutu mut kyllä mie tuota voisin kokeilla, en kyllä varmaan kokonaan sais suuhun mahtumaan.” X sanoo varovasti.

”Mitä sitä suuttumaan, eihän me olla ees enää yhdessä. Välillä saattaa mennä melaa mekkoon mutta sinkkuja kai tässä käytännössä ollaan. Ja kyllä sen saa mahtumaan jos ei ihan hirveä yökkäysrefleksi ole. Se kiihottaa helvetisti kun J ottaa niskasta kiinni ja tunkee sen vartta myöten kurkkuun, oon aina ihan pillu märkänä sen jälkeen.” V vastaa.

”Juu ei meillä oo ollu semmosta, ainakaan vielä.” Toteaa X uteliaana.

”Tuli muuten tuosta märästä pillusta mieleen…” V sanoo yhtäkkiä ujostuen.

”Ootko ikinä nuollu toista naista? Mulla itellä välillä tekis mieli koittaa.” V jatkaa.

”En oo, mut ei mulla oo ikinä ollut mitään sitä vastaankaan, ei vaan oo tullut sopivaa saumaa kohalle.” X kertoo hermostuneesti naurahtaen.

 

Iltapäivä vaihtuu jo illan puolelle ja jutut jatkavat samaa rataa, tunnelma on jo hyvin latautunut ja kumpikin neiti on helvetin kiimaisena. Yhtäkkiä V:n puhelin soi ja tuo pientä helpotusta panetukseen. J soittaa.

”Mitähän sillä? En oo nähny sitä viikkoon, jotain kiireitä ollu kuulemma. Tekevät jotain mobiilihommaa.” V kertoo mietteliäänä.

”Vastaa ja kysy, mukavahan se on kun joku soittaa.” X sanoo hymyillen.

”Pitäiskö kysyä samalla tulisko panemaan meijät raukeiksi!” V heittää nauraen.

”Tiiän että vitsailet mutta kyllä nyt muna maistuis, hirvee kiima!” X kikattaa.

”Sanos muuta!” V kikattelee.

”Mut *kröhöm*, vastaan nyt, koitan olla ihmisiksi!” V muka vakavoituu ja nostaa puhelimen korvalleen.

 

V puhuu J:n kanssa puhelimessa ja X kuuntelee vieressä hymyillen. Työkaluja lainaisi, tarvii iskuporakonetta taulujen ja hyllyn laittoon, voi hakea milloin sopii. V sanoo että voi tulla vaikka heti jos passaa, X nyökkäilee vieressä virnuillen.

”Kahvit tarjotaan, X:n kanssa tässä iltaa vietetään, vastaleivottua pipariakin on.” V kertoo melkein reveten nauramaan.

X puree tyynyä ja koittaa olla nauramatta ääneen.

 

Puhelu päättyy, kuulemma pääsee tulemaan vajaassa puolessa tunnissa, värkkää vielä hetken koneella jotain. V laskee puhelimen pöydälle, ottaa hieman viiniä ja nojautuu sohvanpohjalle nauraen. Naiset nauravat ja halailevat tyynyjä hetken aikaa kunnes V kääntyy X:n puoleen ja kysyy hymyillen.

”Piätkö mua ihan hulluna jos käyn äkkiä varalta alapesulla?”

Johon X vastaa naurahtaen. ”No en, saanko miekin tulla? Ihan varalta vaan, mukavampi olla ku puhdas, tiiäthän!”

 

V alkaa riisumaan legginsejä ja pikkareita, tummanruskea pehko vilahtaa pitkän topin alta. Isot rinnat vaeltavat vapaana ilman liivejä ja X kehuu niitä riisuessaan omia legginsejään. X:llä on myös toppi ilman liivejä, rento tyttöjenilta, mitä sitä pynttäytymään, mukavasti kotosalla. Toinenkin pehko vilahtelee vaatteiden alta, tämä on hieman punertava mutta yhtä pörröinen.

”Ollaan kyllä söpöjä karvaturreja kumpikin!” V naurahtaa.

”Niinpä!” Vastaa X suu virneessä.

”Mennään tuohon suihkun puolelle kun ollaan kumpikin ilman housuja, turha alkaa pöntöllä värkkäämään” V kehotti.

 

Kumpikin kyykistyvät suihkuun ja V ottaa suihkun käteensä ja laittaa veden juoksemaan. Veden lämmittyä hän kastelee haaransa ja antaa sitten suihkun X:lle joka huljuttelee omia haarojaan lämpimällä vedellä. V nappaa saippuan ja alkaa vaahdottamaan kumpuaan, samalla hän kysyy X:ltä ujosti saisiko hän saippuoida tämänkin tuheron. X vastaa että kyllä se passaa, jos hän saa jatkaa sinun pehkon vaahdottamista. Tämä sopii V:lle joten X kääntää hanan kiinni, laskee suihkun lattialle ja ottaa saippuaa käteensä. Sitten hän asettuu polvilleen samassa asennossa istuvan V:n eteen ja laskee kätensä V:n kummulle. Sormet hyväilevät ihanasti pulleita häpyhuulia jotka ovat jo saippuan liukastamat. Kohta X:nkin pehko on vaahdosta valkoisena ja kumpikin nainen kiemurtelee mielihyvästä.

”Paljon kiihottavampaa kun joku toinen koskee…” V sanoo mielihyvästä takellellen.

”mmhmm…Sanos muuta!” X myöntää V:n kämmenen painautuessa hänen vaahdon ympäröimää klitoristaan vasten.

”Ollaanpa me tuhmalla tuulella nyt, ihanasti hierot, tekee mieli nostaa pyllyä pystyyn sulle!” V mouruaa.

”Itekin kyhnytän sua ihan kiimassa!” X vastaa lantio keinuen.

”Tässä on vielä vähän aikaa ennen kuin J tulee, noustaanko kontalleen ja hierotaan toisia vielä hetki? Suihkutellaan eka shampoot pois vaikka!” V sanoo yhteen purtujen huulien välistä.

”Jooh!” X ähkäisee.

 

Naiset riisuvat toppinsa ja hierovat pulleita rintojaan kiimaisina ennen kuin siirtyvät takaisin suihkun ääreen nyt täysin alastomina.

V kääntää hanan päälle, ottaa suihkun ja viruttaa saippuat X:n pullean pillun päältä hellästi toisella kädellä hyväillen. Tämän jälkeen suihku vaihtaa omistajaa ja sama toistuu V:lle. Sitten naiset nousevat kontalleen niin että kummankin vasemman olkapään kohdalla asettuu toisen hekumallinen perse pillu paljaana. Kumpikin nojaa toisen pakaraan ja hieroo samalla märkää ja karvaista tuheroa toisella kädellään. Hetkeen ei kuulu kuin hiljaista voihketta ja pillun litinää. Naisten kiiman nöpöttämät nännit törröttävät pulleina kohti lattiaa rintojen ja lantioiden keinuessa rytmissä puolelta toiselle.

V hieroo oikealla kädellään X:n pillua ja puristaa pakaraa vasemmalla, oikean käden peukalo uppoaa kosteaan vakoon juurta myöten. X ynisee nautinnosta kun V:n sormet hyväilevät hänen hunajasta ja vedestä liukkaita häpyhuuliaan, klitorista unohtamatta. Tätä jatkuu hyvän tovin, puolin toisin, ilma on kiimasta sakea. Sitten toisen perseen keinunta pysähtyy äkisti.

”Ei hitto, haluaisin tunkea naamani tuonne, oon niin kiimassa nyt!” V murahtaa äkkiä.

”Mut pakko laittaa vaatetta päälle, J on kohta täällä! Aika meni liian nopsaan, melkein sain äsken!” V jatkaa hieman turhautuneena.

”Sama täällä, melkein vois tunkea tuon shampoopullon pilluun, ihan kiimassa! Nännitkin menis paidasta läpi!” X yhtyy turhautumiseen.

”Katotaanko miten menee J:n kans ja jatketaan sit jos tarvii? Käykö?” V kysyy varovasti.

”Passaa!” vastaa X lyhyesti.

 

V ottaa pari pyyhettä ja antaa toisen X:lle, sitten naiset kuivaavat säärensä ja tuheronsa. Kummankin häpyhuulet ovat kiiman turvottamat ja kimaltelevat hunajaa, asialle ei voi nyt mitään. Pikkarit jalkaan, toppi ja legginsit päälle ja sohvalle viiniä maistamaan. Ei ehdi mennä kauaa kun ovelta alkaa kuulua avainten helinää, J:llä on vara-avain.

”Meni aika tiukille!” Tokaisee V purskahtaen nauruun.

 

J:n astuessa sisään kumpikin nainen kikattelee sohvalla viinilasi kädessä ja tunnelma näyttää olevan todella keveä. Asunnossa tuoksuu vasta paistettu pipari ja jouluvalojen luoma tunnelma on hyvin keveä ja kodikas.

”Moikka! Teillähän on täällä jo ihan joulu, V laittanu parastaan, tuoksuukin niin hyvälle!” J sanoo takkia riisuessaan.

”Sori kun vähän venähti, piirsin loppuun yhen grafiikan, ei malttanu jättää kesken.” J sanoo hymyillen.

”Ei haittaa!” Tytöt tokaisevat yhteen ääneen ja nauravat toisiaan vilkuillen.

”Keksittiin tekemistä odotellessa, nopeasti meni aika!” V jatkaa virnuillen.

”Jaa mitäs täällä on puuhattu?” Kysyy J härnäten.

”Eipä kerrota, ainakaan vielä!” V virnuilee.

”Noo, pitäkää salaisuutenne, kyllä mie kestän. Oliko täällä sitä kahvia tarjolla? Ja pipariakin vissiin.” J jatkaa samalla kun kävelee keittiöön päin.

V nousee sohvalta ja menee J:n perään.

”Äläpäs mee nyt ite sinne ottaan mitään, mee tuohon X:n viereen sohvalle niin tuon kohta jotain. Äläkä istu mun paikalle sinne nurkkaan, mulla on käsityö siinä!” V häärää ja ohjaa J:n sohvalle.

 

Kaikki istuvat alas sohvalle, V vasempaan nurkkaan, J keskelle ja X oikeaan nurkkaan. V tarjoaa J:lle punaviiniä mikä sopii vieraalle vallan mainiosti. Sohvalla keskustellaan niitä näitä ja kysellään kuulumisia puolen toisin, sitten V vakavoituu hieman ja laittaa lasinsa pöydälle.

”Hei J, meillä on sulle vähän normaalia erikoisempi ehdotus ja se vaatii avointa mieltä. Mikä fiilis sulla on nyt, hyvä päivä jne?” V aloittaa varovasti.

”Mikäs tässä, ihan mukava päivä ja rento fiilis. Mikä se noin erikoinen asia voi olla että pitää tuollain pohjustaa?” J kysyy uteliaana.

”No kun meillä tuli tässä illan aikana puheeksi nuo teijän ukkojen välineet ja mie ja miun suuri suuni meni kehumaan tuota sun vehkeen kokoa ja ulkonäköä X:lle. Aattelin tässä vaan että eikö se ois paljon helpompi ku näyttäsit sen livenä, niin ei tarvi tytön turhaan koittaa kuvitella! Semmosta me vaan tässä…” V kertoo hieman ujostuen.

”Vai semmosia ootta täällä miettineet!” J sanoo hieman yllättyneenä, mutta jatkaa kuitenkin hetken päästä.

”Eipä siitä ainakaan minulle mitään harmia olis, voin kai mie teille vilauttaa jos kerta X:llekin on ihan okei tää homma.” J naureskelee huvittuneena.

X istuu sohvannurkassa polviaan halaten ja nyökyttelee päätään ujosti. ”Kyllä mua kiinnostais nähdä.”

”No sitten, aika imartelevaahan tämmönen on!” J jatkaa.

V hilautuu lähemmäs Ja. ”Voin ottaa sulta sit vaikka suihin tai jotain joskus, palkkioksi juunou!” ja jatkaa hihittelyään.

”Jotain voit puuhata jo nyt jos asennossa tämän halusitte nähdä!” J hymähtää.

 

”Me voidaan vähentää vaatetusta, aika kuuma alkaa olemaan täällä!” V vastaa ja nousee ylös. Sitten hän alkaa riisumaan legginsejään, X tekee samoin. ”Pikkarit jää vielä jalkaan mut onhan tässä jo silmänruokaa.” V jatkaa ja keinuttaa persettään selkä kaarella. Kummankin naisen nännit nöpöttävät terhakoina toppien lävitse. Naisväen pitsipikkarit eivät jätä paljoa arvailun varaan, karvaisten kumpujen muodot erottuvat selvästi. Lopulta pyllistelijät asettuvat takaisin sohvalle.

”No niin annappa ku mie kurkkaan!” V naurahtaa ja tulee vielä lähemmäs.

 

Viinilasit on laskettu pöydälle ja kumpikin nainen hilautuu lähemmäs J:tä joka nojautuu taaksepäin rennosti. V tarttuu miehen collegehousujen nyöreihin ja vetää rusetin auki, sitten hänen kätensä livahtaa housujen sisään ja kaivaa puolitangossa olevan elimen esiin.

”Miepä katon vielä vähän lähempää!” sanoo V ja imaisee kalun suuhunsa. J:n huulilta karkaa hiljainen mielihyvän ähkäisy kun V runkkaa ja lutkuttaa munaa hitaasti. Sitten nainen nostaa päätänsä ja päästää kyrvän huuliltansa pitäen vielä tiukasti munanvarresta kiinni.

”Haluttaako sullakin maistaa?” V kysyy X:ltä hymynkare huulillansa samalla kun kääntää asennossa seisovan elimen X:ää kohti.

”No arvaa!” X kihertää ja kumartuu lähemmäs. V ohjaa munan X:n huulille ja varsi vaihtaa omistajaa, kova kyrpä sukeltaa jälleen kuumaan suuhun. Samalla kun J nauttii hiljaa ja miettii mitä vittua tässä tapahtuu, V nousee ylemmäs ja alkaa suutelemaan häntä. Sillä välin kontallaan oleva X jatkaa J:n munan lutkuttamista uteliaalla innolla.

 

Tätä jatkuu jonkin aikaa, V on polvillaan suutelemassa J:tä, X taas toisella puolen perse pystyssä poskihoitoa antaen. Lopulta V lähtee taas laskeutumaan alemmas ja nappaa kuolasta kostean kyrvän omille huulilleen.

”Se tykkää ku tekee näin.” V ohjastaa ja upottaa jäykkänä seisovan elimen kurkkuunsa juuria myöten. J huohottaa kalu kovana kun V kurluttaa munaa ylös alas, syvälle suun syövereihin. Lopulta kuolainen muna pullahtaa ulos ja V haukkoo happea kiihottuneena. ”Koita siekin, rentouta kurkku niin uppoaa helpommin!” V neuvoo X:ää hieman hengästyneenä.

X ottaa pullean terskan jälleen suuhunsa, tällä kertaa ilman käsiä. Muutaman lämmittelykierroksen jälkeen X yrittää upottaa elimen kurkkuunsa, seuraa pientä kakomista ja kuolainen muna vilahtaa huulilla. Pari yritystä ja kyrpä uppoaa kurkkuun juuriaan myöten. V kannustaa kiimaisena samalla kun J:n käsi vaeltaa V:n perseen päällä pillua kohti. X kurluttaa kyrpää ja huohottaa, hänen toinen kätensä on vaeltanut omien pikkareiden sisään ja vauhti näyttää kiihtyvän. J:n sormet vaeltavat V:n märässä pillussa heidän suudellessaan intohimoisesti samalla kun X imee munaa ja runkkaa itseään. Huoneessa ei kuulu hetkeen kuin huohotus ja pillun litinä.

 

Viimein kyrpä ponnahtaa X:n huulilta ja hän tarttuu munanvarresta kiinni samalla kun ynisee nautinnosta. ”Aah, tuun ihan just!” X uikuttaa ja vavahtelee samalla kun hänen toinen kätensä jatkaa orgasmin turvottaman ja hunajaa valuvan pillunsa hieromista. V:kin on ihan kiimana ja katselee kyljellään sohvalla makaavaa X:ää jonka pää lepää J:n reidellä. Toinen X:n rinnoista on karannut topin sisältä ja J hieroo sitä hajamielisesti samalla kun puristelee V:n persettä toisella kädellään.

”Huuuh…” X hengähtää. ”Miten tässä näin kävi!” Hän jatkaa käsi vielä pikkareiden sisällä. ”Ihanan suora ja sievä muna sulla, nuppi tuntuu mahtavalta kurkussa, mun pikkarit on ihan litimärät!” X naurahtaa ja riisuu hunajasta märät pikkarinsa sohvan selkänojalle. Sitten hän asettuu makaamaan selälleen jalat J:tä ja V:tä kohti samalla ropeltaen ajatuksissaan pillumehusta märkää karvatuheroaan.

 

V imaisee J:n vieläkin seisovaa valtikkaa, asettuu hajareisin sen ylle, vetää pikkareita sivuun ja ohjaa elimen pillunsuulle samalla kun laskeutuu J:n syliin istumaan. Kova kyrpä uppoaa märkään pilluun kuin kuuma lusikka hunajaan. Kumpikin huokaisevat nautinnosta kun V:n lantio liikehtii hitaasti.

”X…” V aloittaa varovasti. ”Saanko…saanko mie nuolla sua?” Hän jatkaa kiimaisena samalla kun nylkyttää J:tä hitaasti kova kyrpä sisällään.

”Ois ihanaa!” X sanoo ja levittää huomaamattaan haarojaan. ”Oon ihan hellänä, mut sulla on pehmeä kieli!”

 

V nousee J:n päältä ja paisunut kyrpä luiskahtaa märästä pillusta J:n vatsalle. Sitten V laskeutuu lattialle polvilleen X:n haarojen väliin. J tarttuu hunajasta ja kuolasta kimaltavaan kaluunsa ja vetelee edestakaisin samalla kun seuraa edessä tapahtuvaa näytelmää. Sitten hän nousee ylös ja asettuu V:n taakse tutkailemaan pystyssä pyörivää persettä.

”Sullakin näkyy olevan pikkarit ihan litimärät, taidan nostaa nämäkin tuonne sohvannojalle!” J huomauttaa suu virneessä ja liu’uttaa V:n kuuman kosteat alushousut alemmas ja kokonaan pois. Sitten hän nakkaa ne X:n housujen viereen ja jatkaa perseen ihailua. Ihanan iso sileä perse pystyssä naaman edessä. Sopivan karvaiseksi jätetty, kiimasta turvonnut ja kimalteleva pillu pulleiden pakaroiden välistä pilkottaen, ajeltua peppureikää unohtamatta.

”Kaikin puolin helvetin kaunis näkymä.” J ajattelee hiljaa itsekseen.

 

V:n kädet kulkeutuvat X:n vyötäröä myöten alas takapuolelle ja jäävät siihen puristamaan. Samalla hänen päänsä asettuu X:n levällään olevien haarojen väliin märän pillun tasalle. V lipaisee kielellään ensin varovaisesti. ”mmm…maistut hyvälle!” Hän kuiskaa ja jatkaa nuolemista. X makaa selkä kaarella nauttien, silmät ujosti kiinni.

Samalla kun V nuolee ja imee X:n pörröistä pillua, asettaa J kovan kalunsa V:n pyörivän perseen päälle. Pehmeä ja pullea terska vaeltaa pyllyn päältä alemmas hakemaan liukasta ja tahmeaa hunajaa. J:n kädet puristavat V:n pulleita pakaroita ja kuuma kalu hieroo peppuväliä perseen vaeltaessa ympyrää.

”Älä kiusaa mua noin, laita se jo sisään, haluan lisää munaa!” Mouruaa V:n kiimainen ääni X:n reisien välistä.

 

Ja mieshän tekee työtä käskettyä, käsi tarttuu kovaan kyrpään ja ohjaa sen märälle pillunsuulle. Pienellä lantionliikkeellä kiimasta turvonnut terska raivaa tiensä vaivattomasti läpi V:n kosteiden häpyhuulien. Innosta sykkivä valtikka uppoaa vartta myöten syvälle V:n valuvaan pilluun ja V:n huulilta karkaa kiimainen voihkinta. J takoo tasaiseen tahtiin V:n hekumallista persettä takaapäin samalla kun V nuolee X:n litimärkää pillua. Huone täyttyy kiimaisesta voihkeesta ja pulleiden pakaroiden läiskeestä. X:n toppi on valahtanut alas paljastaen isot pehmeät rinnat joita hän nyt kiihkossaan hieroo.

”Hei, minkälainen tulopolitiikka meillä on täällä?” J kysyy samalla kun kumartuu V:n perseen yli ja vetää toppia alaspäin. Oikea käsi hakeutuu paljastuneille rinnoille ja vasen käsi jatkaa ison perseen leipomista.

”Tuu sisään vaan!” V huohottaa pillun seasta. ”On pillerit. Entä sulla X?” V jatkaa.

”Joo, mulla kans.” kuuluu voihkeen keskeltä.

 

J nousee tästä innostuneena takaisin perseen taakse ja kädet tarrautuvat tiukasta V:n lantion molemmin puolin. Tahti kiihtyy ja V nousee X:n haarovälistä kontalleen. J panee niin että perse heiluu, V voihkii ja kerjää lastia sisälleen.

”Nussi nussi! Täytä mut kuumalla spermallas!” V yllyttää voihkeen välistä.

 

J on kiimasta sekaisin ja ähkäisyn kera viimeinen kyrvän raju työntö laukaisee V:n pillunperän täyteen kuumaa spermaa.

 

V härnää J:n orgasmista herkkää kalua persettään pyörittäen. Spermainen elin pullahtaa ulos ja J vetäytyy naurahtaen taaemmas. V laskee päänsä takaisin X:n haaroväliin perse vieläkin pystyssä. Nussitusta pillusta pulppuaa spermaa ja hunajaa.

”Tuo se munas tänne!” X sanoo. ”Haluan maistaa teitä molempia.” hän jatkaa kiimaisena.

 

J kävelee sohvan viereen ja X vetää häntä munanvarresta lähemmäs. Sperman ja V:n pillumehun kiillottama nuppi uppoaa X:n huulille ja katoaa suun syövereihin. J huokaisee nautinnosta.

”Ha, sievästi! On melko herkkää vielä siellä!” J jatkaa muka vakavana.

 

X katselee silmät nauraen ja pyörittelee kieltään terskan ympärillä. Sitten puhtaaksi nuoltu muna uppoaa juuriaan myöten X:n kurkkuun ja palaa näkyviin maiskautuksen kera.

”Äkkiä opit tekniikan!” J naurahtaa X:lle.

”Niin tein! Mitä muuten sanotte, pitäiskö meidän mennä sängyn puolelle?” X heittää munan maiskuttelun välistä.

”Juu, oon jo ihan orgasmin partaalla!” V vastaa X:n haarovälistä.

”Mee sie V selälleen makaamaan niin mie voin nuolla sut loppuun” X kehottaa. ”Muakin vois nussia vähän!” X lisää samalla kun asettuu V:n haaroväliin ja nostaa persettään ylemmäs märkä karvainen pillu pulleana houkutellen.

 

J:llä ei ole suunnitelmaan lisättävää ja hän siirtyykin X:n persettä ihailemaan. Pillun, sperman ja kuolan kiillottama kyrpä hakeutuu karvaiselle pillunsuulle ja tunkeutuu sisään X:n huohotuksen säestämänä. J tunnustelee rauhassa uutta pillua elimellään, X on vasta saanut ja siltä siellä tuntuukin. Kuuma liukas nektari ympäröi sisään työntyvän elimen ja kova kyrpä sykkii iloisena puskiessaan hitaasti edestakaisin X:n pehmeän pillun sisällä.

V uikuttaa hiljaa kun X nuolee kuuman sperman lämmittämää pillua puhtaaksi. V on jo valmiiksi niin virittyneessä tilassa, että ei mene kauaakaan kun hänen kätensä tarrautuvat lakanoihin ja reidet puristuvat X:n pään ympärille orgasmin väristellessä hänen koko kehoaan. Lopulta V lakoaa rentona takaisin tyynylle ja hänen yhteen puristuneet reidet päästävät virnuilevan X:n haukkaamaan happea.

J seuraa tapahtumia kiinnostuneena ja panee samalla X:ää takaapäin. X:n perse ja paljaana olevat tissit läiskyvät vauhdin kiihtyessä. J:llä on hyvä ote X:n lantiolla mytyssä olevasta topista ja kuuma kyrpä uppoaa liukkaaseen pilluun kuin veitsi voihin. V on vielä orgasmista raukeana mutta uteliaisuus vie voiton ja hän nousee katsomaan lähempää kun J:n paisunut elin kyntää X:n karvaista tuheroa kasvavalla innolla. V istuu sängylle X:n pystyssä keinuvan perseen vierelle. Eritteistä kostea häpy painautuu lakanaa vasten jättäen siihen märän jälkensä. Sitten hän tarttuu edessään keinuvaan perseeseen ja kurkottaa katselemaan pillunperälle uppoavaa kyrpää munanmitan päästä.

”Anna minunkin välillä maistaa!” V sanoo alahuultaan purren.

 

J tarttuu vasemmalla kädellään V:tä hiuksista ja ottaa munastaan kiinni toisella, sitten hän vetää kostean elimensä X:n pillusta ja survaisee sen V:n suuhun. V:n hengitys kiihtyy kiimasta hänen lutkuttaessaan munaa innokkaana.

X makaa vatsallaan perse korkealla pystyssä samalla kun J nussii V:tä suuhun hänen leveän perseensä päällä. V:n häpy valuu hunajaa lakanoille X:n hieroessa sitä sormillaan härnäten. J ohjaa kuolaisen kyrpänsä X:n turvonneiden häpyhuulten väliin, kova kyrpä uppoaa välillä pilluun, välillä kurkkuun. Sitten J:n ote V:n niskasta tiukentuu ja kiiman äärimmilleen paisuttama kyrpä uppoaa toistuvasti X:n pillunperälle kunnes J vetää lopulta sykkivän kyrpänsä ulos ja laukaisee lastinsa ympäri näkemäänsä maisemaa.

Kuumaa spermaa roiskuaa V:n kasvoille ja X:n perseen päälle. J runkkaa elintään samalla kun V imee spermaista kyrpää puhtaaksi. X mouruaa kiimaisena kun sperma valuu pakaroiden välistä kohti hänen hunajaista häpyään.

”Laita se vielä sisään, olin jo tulla, miekin tarvin täytettä!” X pyytää persettään keikuttaen.

 

V pyyhkii spermat leualtaan ja poskiltaan ja levittää ne X:n pakaroiden väliin, sitten J ohjaa sperman terskallaan pillunsuulle ja upottaa kaiken kosteaan luolaan. Spermaa ja hunajaa täynnä oleva pillu lotisee ja litisee J:n pannessa parastaan. X:n pakarat lähettävät aaltoja pitkin hänen kehoaan J:n läiskyttäessä kyrpää voimalla pilluun juuriaan myöten. X:n huulilta kuuluu kiimainen voihke J:n kiihdyttäessä tahtiaan. Perse ja rinnat heiluvat läiskeen ja voihkeen täyttäessä huoneen. Viimein orgasmi vavahduttaa X:n pillumehua ja spermaa valuvaa vakoa, X hiljenee ja valahtaa uupuneena sänkyyn makaamaan.

 

Kolmikko makaa selällään sängyllä hiestä ja muusta kosteina, J keskellä naiset molemmin puolin kainalossa. Hetken levättyään V rikkoo hiljaisuuden varovasti.

”Voitko laittaa mua vielä vähän peppuun jooko? On ihan tuhma olo nyt!” V sanoo.

X:stä jännää, se ei oo koskaan puuhannut pyllyjuttuja.

”Voinhan minä, mut sitten pitää herätellä tätä kaveria, ehti jo laittaa levolle!” J sanoo ja osoittaa rauhoittunutta elintään.

”Eiköhän sen vielä saa hereille!” V vastaa ja virnuilee X:lle.

”Joo, varmasti saa!” X sanoo kujeillen.

 

Naiset valuvat alemmas sängyllä, tutkailevat mukamas tärkeinä J:n rauhoittunutta elintä. X:n käsi hakeutuu palleja hieromaan kun V:n käsi taas tarttuu munanvarteen ja alkaa liikkumaan edestakaisin. Naiset hakeutuvat lähemmäs kasvavaa elintä ja alkavat suutelemaan toisiaan munanvarsi huultenvälissä liikkuen. Nyt jo kovettunut kyrpä uppoaa välillä jommankumman naisen suuhun maiskautuksen kera. Puuhailua jatkuu hetken aikaa kunnes virnuilevat tytöt toteavat toimeksiannon onnistuneen ja paisunut kyrpä seisoo ylväänä heidän välissään.

”Eiköhän siitä nyt ole hommiin!” V sanoo hymyillen ja asettuu sänkyyn kontalleen perse pystyssä keinuen.

X naurahtaa ja asettuu V:n viereen samaan asentoon.

”Ajattelin antaa lisää silmänruokaa. Ja tännekin saa sit tulla kyläilemään!” X sanoo peppuaan heiluttaen.

 

J hymyilee ja nousee muna pystyssä naisten taakse maisemaa ihailemaan, näky on komea. Kaksi isoa persettä vierekkäin keinuen. Naisten kiiman ja nussinnan turvottamat kummut valuvat vieläkin spermaa ja hunajaa. Kimaltelevat häpyhuulet odottavat pulleina lisätoimintaa.

J asettuu ensin X:n taakse ja tarttuu kaksin käsin perseeseen.

”Otan täältä vähän liukastetta!” J toteaa ja työntää elimensä kuumaan pilluun.

 

X voihkaisee nautinnosta kyrvän työntyessä sisään liukkaaseen pilluun, sitten X naukaisee muka pettyneenä kun J vetää kimaltelevan elimensä ulos ja siirtyy V:n taakse.

V odottelee perse pystyssä kun J alkaa painamaan kiiltävää terskaansa V:n tiukkaa peppureikää vasten, nainen ynisee himosta kun muna pullahtaa viimein sisään.

X keinuttaa persettään ja hieroo häpyään samalla kun J nussii V:tä perseeseen. J:n toinen käsi kulkeutuu välillä V:n perseeltä X:n pakaroille peppureikää kiusaamaan. V läähättää eläimellisesti kun J lätkyttää häntä perseeseen kyrpä kovana.

”Pane kunnolla syvälle nyt, oon just tulossa!” V ähkäisee.

 

J kiihdyttää tahtia ja V:n perse saa kunnon kyytiä. Liukas kyrpä uppoaa toistuvasti juuriaan myöten tiukkaan perseeseen. Sänky jymähtelee kun perse ja lantio törmäävät voimalla yhteen kiihtyvällä tahdilla. Sormet pilluaan hieroen V tulee matalan naukumisen kera, persereikä kireänä vako hunajaa lainehtien. J:n lantio keinuu hitaasti muna vielä syvällä V:n perseessä samalla kun hän härnää X:n tiukkaa peppureikää sormellaan. X keinuu vieressä pillu märkänä vauhkona kiimasta.

”Nussi muakin! Haluan että tuut mun perseeseen!” X ähkäisee kiimaisena.

 

J vetäytyy vavahtelevan V:n päältä ja jäykkä muna ponnahtaa ulos tiukasta persereiästä. Nainen makaa vatsallaan tyytyväisenä sängyllä toisen käsi vielä pillussa haarat hieman levällään perse pikkuisen pystyssä. J asettuu naisten taakse ja sivelee kumpaakin pillua kädellään, sitten hän hieroo pillumehulla liukastettuja sormiaan X:n peppureiän ympärille.

”Varovasti, tää on mun eka kerta!” X sanoo.

”Juu ei tässä mitään, sun tahtiin!” J vastaa.

 

J painaa perseennälkäistä kaluansa X:n neitseellistä persereikää vasten ja X ynisee. Sitten tiukka reikä antautuu ja kiihkon pullistama valloittaja tunkeutuu sisään. X voihkaisee.

”Aah! Oon ihan vitun kireä, työnnä sitä sinne, tuntuu ihanasta pillussa!” X jatkaa.

J työntyy hieman syvemmälle ja takaisin, X voihkii kiimaisena, perse antautuu.

”Ooh, nyt voi vähän kovempaa!” X huohottaa.

 

J puristaa X:n persettä ja alkaa nussimaan lujempaa. Kyrpä uppoaa perseeseen ja pallit läiskyvät litisevään pilluun. X:n pakarat värähtelevät aaltoina työntöjen mukaan, nainen voihkii ja rinnat läiskähtelevät toisiaan vasten. Nussittu pillu valuu spermaa ja hunajaa. Ilman täyttää X:n voihke ja persposkien läiske kun J takoo kyrvällään kireää persettä kiimaisella vimmalla. X:n persereikä kiristyy orgasmin tullessa ja pillu sylkee kuumaa nektariaan pitkin X:n reisiä ja J:n palleja. X:n ylävartalo valahtaa takaisin sängylle samalla kun J lataa ähkäisyn kera täyden lastin kuumaa spermaa syvälle X:n perseeseen.

”Oi vittu että on nussittu olo!” X sanoo nautinnosta väsyneenä.

”Sanos muuta!” V myöntää raukeana kimalteleva pillu hunajaa valuen.

”Juu hyvät kahvit oli, kiitos!” J sanoo ja kaatuu hikisenä kasan päällimmäiseksi kyrpä edelleen syvällä X:n sykkivässä perseessä.

2 kommenttia viestissä: “Piparia vai piparia?”

  1. X y z a b c says:

    Aivan saatanan typerää tuo nimien korvaus kirjaimilla. Rikkoo tekstin luettavuutta ja tekee tökeröksi ja vain tyhmän kuuloiseksi.

  2. Nazca says:

    Nimet sais olla “oikeita” nimiä.

Kommentoi

top