search
top

Bambi ja Riku kotona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 2.56 out of 5)
Loading...

Suihkussa tunnustelin peppuani, sormeni upposi sinne helposti. Riku oli juuri soittanut ja sanonut olevansa tunnin päästä täällä. Olin pedannut vanhempieni sängyn ja kääntänyt peilin niin kuin se oli ollut.  

Odottelin Rikua. Olimme sopineet että hän jättää autonsa vähän kauemmas. Olin pukenut päälleni farkkushorsit ja valkoisen kauluspaidan ohuesta puuvillasta. Sen kaula-aukko oli avoin, ja jos minulla olisi suuremmat rinnat olisi se paljastanut niiden vaon. 

Avaan oven ja Riku hymyilee minulle valloittavinta hymyään.  

-Hei Bambini, oletpa sinä kesäinen.  Tässä, toin meille vähän viiniä, jos laittaisit sen hetkeksi kylmään.  

-Anna takkisi, laitan sen naulakkoon. 

-Ole hyvä. 

Riku tarttuu minua vyötäröltä ja hänen partavetensä tuoksu ja lämpöinen turvallinen otteensa vie minulta taas kaiken pelon. Otan pullon ja vien sen jääkaappiin. Riku kävelee perässäni. Hänellä on tummansininen puku, hän on jotenkin virallisempi, arvokkaampi kuin olen ajatellut. 

Olemme hetken hiljaa, sitten Riku ojentaa minulle paketin.  

-Ole hyvä, hyvää syntymäpäivää. 

-Kiitos, otan paketin ja mietin avaisinko sen heti. 

-Avaa se vain,  uskon että pidät siitä. 

Paketissa oli  neljä rasiaa, kaksi lääkepakkausta ja yksi läpinäkyvä muovipakkaus jossa oli anaalidildo sekä glide rasia. 

Otin anaalidildon rasiastaan ja punnitsin sitä kädessäni.  

-Saanko minä laittaa sen sinulle Bambini? 

Ojensin dildon ja liukkarin Rikulle ja nojauduin pöytää vasten. Riku tuli taakseni ja kiersi kätensä ympärilleni. Hän suuteli niskaani ja kaulaani samalla kun tunsin hänen avaavan shortsini. Kädet painoivat shortsit polviini ja alkoivat hieromaan pakaroitani. 

-Sinä olet niin ihana, tahdon pitää sinut tällaisena.  

Tunsin kuinka Rikun kalu kovettui housuissa. Työnsin peppuani sitä vasten ja keinuttelin sitä samalla. Samalla Riku avasi vyönsä ja laski housunsa nilkkoihin. Tunsin kuinka kylmää liukkaria valui peppuuni. Sormet levittivät pakaroitani ja Riku painui sisälleni. 

-En voinut pidätellä itseäni, olet niin kiimainen seksipommi Bambini. 

Nojasin pöytään ja yritin työnnellä vastaan. Rikun kädet pitivät minua lanteilta ja Pekan avaama peppuni antoi helposti tilaa Rikun pienemmälle kalulle. Rupesin tunnustelemaan kalua pepullani, tajusin missä kohtaa työntöä kalu hieroi omaa g-pistettäni ja omalla liikkeelläni sain nautinnon tähdet sinkoilemaan ympäri vartaloani.  

Riku nai minua nopein lyhyin työnnöin ja minä ulisin jatkuvan orgasmin kourissa, tämä oli jotain enemmän kuin mikään aikaisempi. Uusi O seuraavan jälkeen, aalto ja aalto. Äkkiä kuuliin karjaisun takaani kun Riku laukesi. Hän naulitsi minut pöydän ja lantionsa väliin ja tunsin kuinka lämmin sperma pulppusi suoleeni lantion sykäysten tahdissa. Riku nojasi minuun ja huohotti korvaani. 

-Luoja Bambini. Mitä sinä teit? En ole koskaan kokenut mitään tuollaista. Sinä nait minulta aivot pihalle. 

Olin niin voipunut etten saanut sanaa suustani, makasin pöydästä kiinni pitäen raukeana. Kun Riku vetäytyi minusta irti tuntui että jalkani antavat periksi. Riku otti anaalidildon ja painoi sen sisälleni. Paksuudestaan huolimatta se painui sisälleni sattumatta suuremmin. 

-Olet tainnut harjoitella. 

-Kyllä, ihan vähän. 

Nostan shortsini ylös. Riku ottaa viinipullon jääkaapista ja avaa sen. Hänellä on kaksi lasia joihin hän kaataa viiniä runsaasti. 

Kävelemme sohvalle jossa Pekka on istunut vain joitain tunteja aiemmin. Juon varovasti lasistani, viinin kirpeys ja hapokkuus on minulle uutta. Riku avaa kartonkirasian ja painaa levystä minulle pienen tabletin. 

-Rakas Bambi, olet tuollaisena aivan uskomaton. Tahdotko pysyä noin kauniina? 

Katson Rikua silmiin ja otan tabletin hänen kädestään. Nielaisen tabletin ja maistan viiniä päälle. Suutelemme hellästi, avaan Rikun paidan napit ja annan sormieni kulkea rintakarvoissa. Oloni on onnellinen, ei vain Rikusta vaan jostain enemmästä. Olin löytänyt itsestäni nautinnon niin kirkkaana etten ollut uskonut sellaista olevankaan. 

Painoin pääni Rikun syliin. Riku pörrötti hiuksiani. Otin löysästä kalusta kiinni ja annoin sille suukon. Esinahka oli ruttuinen kun vedin sen taakse. Nuolin terskaa kielelläni kutitellen. Vähitellen veri alkoi virtaamaan kaluun, se kasvoi silmieni edessä täyteen mittaansa. Nousin ylös ja riisuin shortsini. Vetäessäni dildon pois pepustani valui spermaa ja liukkaria. Riku ojensi alushousunsa joihin pyyhin peppuni. Kiipesin Rikun syliin ja ohjasin kalun sisälleni. Annoin painua pohjaan saakka, olin seivästetty ja täynnä.  

Nojauduin taaksepäin ottaen tukea Rikun reisistä. Riku hieroi kaluani joka oli vielä herkkänä mutta alkoi sekin virkoamaan.  

Suljin silmäni ja liikuin minkä voin. Nautinnon värähdykset täyttivät vartaloni. Äkkiä orgasmit tulvivat taas ylitseni enkä voinut mitään. Riku nosti meidät ylös ja pyöräytti minut alleen. Nopeat työnnöt syvälle sisälleni saivat silmäni pyörimään päässä. Muutaman työnnön jälkeen Riku laukesi ja vetäytyi minusta. Makasin sohvalla ja Riku peitteli minut viltillä. Katselin kun hän puki ja lähti. Olin liikaa kokenut jaksaakseni edes kauhistua kuluneesta päivästä. 

 

 

Kommentoi

top