search
top

Kummityttöni sai naimaluvan 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (91 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

Kuukausia kuluu. Aamulla herään ja katson puhelintani, olen saanut viestin Lauralta. Laura oli aiemmin ihmetellyt menkkojen jäämistä pois, mutta kerroin sen olevan normaalia joillakin. Laura oli käynyt kouluterveydenhoitajalla, ja selvisi että hän on raskaana, eikä hän ollut harrastanut seksiä muiden kuin minun kanssani. Olin kirjaimellisesti pannut kummityttöni paksuksi. Hän ei ollut vielä kertonut vanhemmilleen ja abortin tekeminen olisi liian myöhäistä. Raskaus ei näy vielä ulospäin, mutta jossain vaiheessa hänen on pakko kertoa vanhemmilleen. Ehdotan tälle että parempi varmaan selittää että tämä harrasti seksiä ikäisensä pojan kanssa ja kumi hajosi. Hänen vanhempansa luultavasti suuttuvat, mutta parempi sekin kun sanoa että kumisetä teki tytön paksuksi.

Jälleen kuluu kuukausia, kun kummityttöni ilmoittaa että hänen vanhempansa lähtivät viikoksi ulkomaille eivätkä ottaneet häntä mukaan rangaistukseksi. Olisi varmaan velvollisuuteni lähteä vahtimaan tuota odottavaa äitiä ja pyydän töistä vapaata. Vapaa järjestyy ja lähden ajelemaan kohti kummityttöäni. En ilmoittanut tälle mitään, sillä haluan yllättää tämän. Ajan autoni pihaan ja soitan ovikelloa. Hetken päästä oven avaa hämmästynyt kummityttöni, jonka hoikka vartalo on muuttunut pyöreäksi ja tämän rinnat ovat kasvaneet. Suutelen kummityttöäni pitkään ovella ja kävelemme sisään. Kummityttöni kertoo olevansa kuudennella kuukaudella raskaana ja sen kyllä huomaa. Kummityttöni nostaa paitaansa ja huomaan hänen vauvavatsansa, jossa kasvaa meidän yhteinen lapsemme. Kummityttöni näyttää silmissäni entistä seksikkäämmältä ja en pysty irroittamaan otettani tästä. Kerron tälle kuinka rakastan häntä ja hieron tämän pyöreää vatsaa. Ohjaan tätä samalla lähimpään makuuhuoneeseen, joka sattuu olemaan tämän vanhempien. Kaadumme sänkyyn ja alan suudella Lauraa intohimoisesti. Tartun Lauran paidasta ja alan nostaa tätä ylöspäin, jotta näkisin kummityttöni upeat rinnat. Paidan alta paljastuu jälleen kummityttöni rintaliivit, joiden seksikkyys hakee vertaistaan. Ujutan käteni tämän selän taakse ja irroitan rintaliivien hakaset, jolloin rinnat pullahtavat esille kaikessa ihanuudessaan. Ne todella ovat kasvaneet! Alan hieroa noita rintoja, jolloin hänen nänninsä popsahtavat ulospäin, ja ne näyttävät entistä herkullisemmalta.

Hänen nänninsä suorastaan houkuttelevat maistamaan niitä ja työnnän huuleni hänen toiseen nänniinsä ja alan imeä sitä, se mahtuu suuhuni juuri sopivasti. Jotta toinen nänni ei tuntisi itseään orvoksi, alan puristella sitä sormillani. Kuulen kuinka kummityttöni alkaa voihkia, sillä hänen nänninsä ovat entistä herkemmät. Hetken päästä suuhuni erittyy makea maku, maistan suussani kummityttöni rintamaidon. Jatkan hänen nänniensä imemistä ja lisää rintamaitoa erittyy suuhuni. Kun sen tulo lakkaa, siirryn toisen nännin kimppuun ja imen senkin tyhjäksi, ei vauva sitä vielä tarvitse. Nousen ylös sängystä ja riisun vaatteeni, jonka jälkeen vedän Lauran housut alas. Hänellä on valkoiset pikkuhousut, joiden läpi erotan tämän märät häpyhuulet. Riisun myös tämän pikkuhousut ja asetun makuulle Lauran vanhempien sänkyyn. Osoitan kaluani, jolloin Laura tajuaa mitä haluan. Hän asettuu päälleni niin, että naamani on suoraan tämän pillun kohdalla ja alkaa nuolla kaluani. En tiennytkään että 69 on Lauralle tuttu ja alan nuolla tämän pillua samalla kun hän lutkuttaa kaluani. Lauran vauvamasu laskeutuu rintani päälle, mutta pystyn kuitenkin nuolemaan tätä. Lauran mehut valuvat naamalleni kieleni hiplatessa tämän mehukasta häpyä. Hetken nautittuani Lauran aromeja, totean tälle että haluan panna tätä. Laura nousee päältäni ja asettuu nelinkontin sängylle. Työnnän kovettuneen kaluni Lauran emättimeen ja alan nussia kummityttöäni takaapäin. Huomaan seinällä olevan peilin, josta voin ihailla panoamme sivuprofiilista. Peilistä näkyy hyvin, kuinka Lauran vauvamasu pullottaa ja heiluu työntöjeni tahdissa. Lauran pillu tuntui edelleen ihanan kireältä kyrpäni ympärillä. Tartun Lauran hieman pyöristyneestä lantiosta kiinni ja alan panna tätä hieman kovempaa, jolloin Lauran voihkinta kovenee. En pystyisi enää kauaa pidättelemään, vaan siemensyöksy oli tulossa. Hetkessä laukean Lauran valmiiksi hedelmöittyneeseen emättimeen. Spermat purskahtavat ulos Lauran pillusta ja valuvat hänen vanhempiensa sängylle. Hengästyneenä kaadumme sängylle ja katsomme toisiamme silmiin, olemme rakastuneita.

Menemme molemmat suihkuun käsi kädessä. Pesemme toisemme emmekä missaa mitään kohtaa. Hieron Lauran vauvamasua varovasti ja kokeilen sen muotoja, kun sormeni jälleen sujahtavat Lauran sisään. Laura katsoo minua ja hymyilee. Sormeni liikkuvat edestakaisin Lauran märässä paratiisissa, veden liukastamana. Laura näyttää kiihottuvan tästä ja sulkee vedentulon. Vedän sormeni ulos Laurasta ja hän kumartuu eteeni. Hän ottaa puolikovan siittimeni suuhunsa ja alkaa imemään sitä. Lauran suussa jäykistyn alta aikayksikön. Laura nuolee antaumuksella kaluani joka kohdasta, edes pallini eivät säästy kummityttöni märältä kieleltä. Hetken nuoltuaan Laura nousee pystyyn ja asettuu seinää vasten, työntäen peppuaan ulospäin. Hän iskee silmäänsä ja tajuan mitä tämä tahtoo. Isken kaluni takaapäin kummityttöni kireään kiimareikään ja painan hänet seinää vasten. Hetken nussittuani Lauraa, totean että jatketaan sängyssä toiselle kierrokselle. Lähdemme pelkät pyyhkeet päällämme suihkusta ja suuntaamme jälleen Lauran vanhempien huoneeseen, sillä Lauran sänky on liian kapea. Yllätyksekseni Laura avaa vaatekaapin oven ja näyttää etsivän jotain, kunnes heittää sängylle käsiraudat ja vibraattorin. Hän toteaa sen olevan äitinsä vibraattori, mutta on käyttänyt sitä salaa vanhemmiltaan, koska ei omista omaa. Kerron kummitytölleni että on väärin käyttää toisen henkilön leluja salaa ja otan käsiraudat. Kaadan Lauran sängylle lähelle päätyä ja pujotan käsiraudat sängynpäädyn rautojen välistä ja kiinnitän Lauran kädet. Katselen Lauraa sidottuna sängyllä, hän ei voisi liikkua vaikka tekisin tälle mitä, mutta itsehän otti käsiraudat esille, ja saa nyt kärsiä seurauksista.

Käynnistän vibraattorin ja työnnän sen kiusoittelevan hitaasti Lauran kosteaan pilluun. Kiihottaessani kummityttöäni katselen kuinka tämä vääntelehtii sängyllä niin että sängynpääty kolisee. Sängynpäädystä näkee selkeästi että käsiraudat ovat olleet käytössä myös Lauran vanhemmilla, valkoinen maali on kulunut pois tangoista. Nyt oli Lauran vuoro kuluttaa tuota maalia käsiraudoillaan. Laitan vibraattorin täydelle teholle ja työntelen sitä Lauran sisässä ilman armoa, Laura voihkii kovaäänisesti taustalla. Lauran on niin märkänä, että huomaan hänen mehujensa tekevän märän läntin lakanoille. Alan nuolla Lauran klitorista, pitäen samalla vibraattoria hänen sisällään. Tuo klitoris maistuu suorastaan herkulliselta ja on täysin Lauran mehujen kyllästämä, ja nuo raikkaat aromit saavat alkukantaiset vaistoni heräämään. Heitän vibraattorin pois ja työnnän jäykistyneen elimeni suoraan Lauran sisään. Laura voihkaisee kovaan ääneen kaluni upotessa kerralla pohjaan saakka. Tartun Lauran jaloista ja levitän niitä, jotta pääsisin vieläkin syvemmälle kummityttööni. Nussin sidottua, raskaana olevaa kummityttöäni eläimellisesti ja tunnen siemensyöksyn jälleen lähestyvän. Lauran kiimapillu supistelee voimakkaasti hänen saadessaan voimakasta orkkua, enkä pysty pidättelemään. Laukean syvälle kummityttöni sisään.

Nousen sängyltä ja katselen Lauraa, joka makaa vanhempiensa sängyllä jalat levitettynä, kädet sidottuna, sperman valuessa hänen sisältään. Kaiken kruunaa se, että hänen sisään kasvaa yhteinen lapsemme. Tuo näky on jotain todella kaunista ja ihailen sitä jonkin aikaa, kunnes avaan Lauran käsiraudat ja menemme jälleen suihkuun.

5 kommenttia viestissä: “Kummityttöni sai naimaluvan 3”

  1. Jussi says:

    Tämä oli hyvää luettavaa kokonaisuudessaan, KIITOS.

  2. geo345 says:

    Toivottavasti tästä salasuhteesta riittäisi kerrottavaa vielä jatkossakin. Pelkkä aihe aikuisen miehen ja alaikäisen kummitytön suhteesta jo kiihottaa.

  3. geo345 says:

    Mukavaa kun joku kirjoittaa raskaana oleviin naisiin liittyviä tarinoita.

Kommentoi

top